Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (15 μέλη και 210 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε παιδιά,
Απίστευτη ιστορία:

Περιμένοντας σε "σαλόνι" (υπήρχε λόγος), έπιασα κουβέντα με Βουλγάρα τσατσά, αρκετή ώρα, περί ανέμων και υδάτων, φτώχειας, κρίσης, κλπ.

Η γυναίκα περί τα 65-67, συνταξιούχος ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ γυμνασίου στη Βουλγαρία (σύνταξη 100 ευρώ), άνοιξε κάποιο μαγαζί στην πατρίδα της (κοντά στα Ρουμανικά σύνορα), πήγαινε καλά, μπούκαραν κάτι τύποι με όπλα, της πήραν τα πάντα (λεφτά και εμπόρευμα), άκρη δεν βγήκε ποτέ (τα έχασε όλα), ξενητεύτηκε εδώ για να καταφέρει να ζήσει, μια και με 100 ευρώ το μήνα δε ζείς ούτε στη Βουλγαρία. Κατέληξε τσατσά.

Από το μαγαζί που δουλέυει περνάνε διάφορες κοπέλες ("δουλεύοντας"). Και Βουλγάρες βεβαίως, 19-25 ετών.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τις μαθήτριές της!
-"Τί κάνεις εσύ εδω?"
-"Τι να κάνω κυρία? Βγάζω μεροκάματο" είναι η απάντηση.

Δασκάλα και μαθήτριες δουλεύουν μαζί στα Ελληνικά μπουρδέλα/στούντιο! Βγάζουν μεροκάματο.

Κουφάθηκα όταν μου το είπε, σκέψου συμπτώσεις! Έχει συναντηθεί με 4 μέχρι τώρα!
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τις δικές μας, όταν φτάσει και εδώ η σύνταξη 100 ευρώ (γιατί αυτό πρόκειται να γίνει).

Ποια ήταν η τσατσά;;Να μας συστήσει και καμιά μαθήτριά της αμα είναι...Να δούμε αν τους έμαθε τίποτα ή αν είναι ξεπέτες...Πάντως γουστάρω φαντασίωση  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Να πω κι εγώ την ιστορία μου πάντως για να μη μας πιάνουν οι συγκινησιακές φορτίσεις με την κάθε φιδεμπόρισσα...

Έχει μπει συγγενικό μου πρόσωπο σε νοσοκομείο πριν κάποια χρόνια και σε διπλανό κρεβάτι μια βουλγάρα 50-55 χρονών προσέχει μια γιαγιά στα τελευταία στάδια - 2 μήνες μετά πέθανε.Αφού πέρασα αρκετά βράδια εκεί μοιραία πιάναμε την κουβέντα.

Η τύπισα ήρθε Ελλάδα το '94, σύμφωνα με τα λεγόμενά της,και στην αρχή δούλευε οικιακή βοηθός.Τότε ήταν γύρω στα 30-40.Ο άντρας της ήταν φορτηγατζής στη Βουλγαρία κι αυτή νοσοκόμα.Είχε 2 μικρά παιδιά, αγόρι και κορίτσι, που τα πρόσεχαν οι παππούδες στην πατρίδα της.

Μου έλεγε ιστορίες πως προσπάθησαν πολλοί να της την πέσουν - όχι στα σπίτια που δούλευε, έξω - και από την αντίδρασή της φαινόταν ότι ήταν δεκτική.Έβγαινε για ποτό με φίλες της που κανόνιζαν με Έλληνες.Φυσικά δε μου έλεγε τα παρακάτω αλλά από τη φάτσα της και τη συμπεριφορά της καταλάβαινα ότι το εξασκούσε το άθλημα περιστασιακά και καλυμμένα.Δικαιολογούταν λέγοντας μου ότι ο άντρας της την κεράτωνε στα ταξίδια του.Μάλιστα μια φορά μου είπε ότι είχε γυρίσει με παράσημα.Ενώ είχαν παντρευτεί από μικροί και είχαν πολλά χρόνια μαζί όταν ήρθε Ελλάδα μετά από κάποια χρόνια χώρισαν με κοινή συναίνεση αλλά με πρωτοβουλία δική της.

Στην ηλικία της έλεγε ανοιχτά πλέον ότι ψάχνει ένα παππού να παντρευτεί και να ζήσει με τη σύνταξή του...

Επειδή δεν ήθελα να τη  φέρω σε δύσκολη θέση δεν τη ρωτούσα για τα παιδιά της - που τα άφησε τόσα χρόνια, αν τα έβλεπε τακτικά κτλ.Όμως ένα βράδυ και πάνω σε μια διάθεση εξομολόγησης μου είπε ότι ανυσηχούσε για το τι θα γίνει όταν δε θα μπορεί πλέον να δουλεύει.Της λέω τι σκας ρε Ζωή έχεις τα παιδιά σου, αυτά θα σε κοιτάξουν.Σημειωτέον ο γιός της είναι στην Αθήνα αλλά δε μενουν μαζί, μένει με την οικογένειά του κι αυτή μόνη της!!Και μου λέει αν έχω τίποτα λεφτά τότε να τους δεις πως έχονται και με παιρνουν και τηλέφωνο και τα 2 τα παιδιά μου, αν δεν έχω φράγκο ούτε να με φτύσουν!!!!

Λίγο προτού φύγω από το νοσοκομείο, γυρίζει ένα μεσημέρι και μου λέει:Εγώ ήρθα εδώ και εντάξει έβγαλα λεφτά και πέρασα και λίγο καλά, αν είμουν στη Βουλγαρία θα πέθαινα στην πείνα...Όμως έχασα την Αγάπη...Η οικογένειά μου και τα παιδιά μου δε με έβλεπαν, έμεινα τόσα χρόνια εδώ γιατί ήταν καλά και αυτοί εκεί...Έτσι γίναμε ξένοι...Και τώρα δεν ξέρω, ίσως έπρεπε να μαζέψω λεφτά και να γυρίσω πιο νωρίς εκεί ή να τους πάρω μαζί μου να είμαστε μαζί...Αλλά ξεχάστηκα..Ήταν καλά εδώ και πέρασαν τα χρόνια και δεν κατάλαβα...Όμως έχασα την Αγάπη, μου ξαναείπε...

Για να μην το τραβάω κι άλλο η εντύπωση που μου έδωσε ήταν ότι η τύπισσα έζησε σε δύσκολες καταστάσεις,φτώχεια, πείνα κτλ.Έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε και μπράβο της!!!Λογικό είναι βέβαια όταν αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις κανείς να αγριεύει η ψυχή του και να γίνεται λύκος, ή θα με φας ή θα σε φάω.Αλλά αν δεν είχε γλυκαθεί στο χρήμα και στον πούτσο δε θα έμενε τόσα χρόνια μόνη της εδώ.Είναι πολλές απο τις κοπέλες που κατα καιρούς τιμάμε και οι οποίες έρχονται, κάνουν ένα μπαμ για 2-3 χρόνια και μετά δεν τις ξαναβλέπει άνθρωπος και τις ψάχνουμε κιόλας.Αυτές μπορείς να πεις ότι έχουν στόχο.Οι υπόλοιπες πράγματι έρχονται γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες στις οποίες ζουν  αλλά την έχουν μεσα τους κιόλας την πουτανιά και απλά λόγω συνθηκών έρχεται στην επιφάνεια.Αν γεννιόντουσαν στα βόρεια προάστια με πλούσιο μπαμπά απλά θα ξεσκιζόντουσαν σα φοιτήτριες και θα κεράτωναν τον άντρα τους αργότερα.Οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να τις λυπηθούμε κιόλας.Επιλέγουν τη ζωή που θα κάνουν.Σεβαστό και μη κατακριτέο αλλά μέχρι εκεί!!!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ναι τύπε μου μιλάμε σε σχέση με την Ρομπέρτα δίπλα που πιθανών δεν έχεις δει για να το λες αυτό...

την εχω δει,δεν εκανα συγκριση με αυτη γενικα μιλησα ;)

Λοιπόν, επειδή δοκίμασα και τις δύο:

Μπορεί η Άντζελα να χάνει λίγο στο πρόσωπο και στο ύψος, όμως σαν περιποίηση στο δωμάτιο είναι η μέρα με την νύχτα.
Η μεν Άντζελα είναι φωτιά, η μεν Ρομπέρτα μυγιάγγιχτη.
Και για τους απαιτητικούς, η μεν Άντζελα κάνει φουλ (με προφ.), ενώ η Ρομπέρτα ΜΟΝΟ αποστειρωμένο σέρβις, δλδ, στοματικό και σεξ (με προφ.).

Αυτά

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο καθενας και καθεμια κουβαλει και ενα Βασιλακη Καιλα μεσα του και προσπαθει να δικαιολογηθει και εμεις να τον-ην πιστεψουμε, πιστευω οτι  καθε λογικος ανθρωπος ξερει τι κανει, οσο θυματα ειναι αυτες που εκμεταλευομαστε και καλα οσοι παμε με τανες, γιατι να μην ειμαστε τοσο θυματα εμεις που πληρωνουμε?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσης, λόγω φωτιάς που μου ανάψατε με τα καινούργια κομμάτια, κατέβηκα για καμικάζι αποστολή.

Δυστυχώς, δεν βρέθηκαν οι στόχοι στην θέση τους! Κάποιος τους έδωσε σύρμα ότι κατεβαίνω! ! !

Οπότε, έχουμε:

Φυλ. 92, 73, 84 1ος: κλειστά
Φυλ. 84 ις.: η Αντριάνα
Φυλ. 86 1ος: η Τζούλια
Φυλ. 86 ισ.: η Σιμέλα
Φυλ. 65: 2 κοπέλες. Η Εμανουέλα και η φίλη της Φλωρίνα. Δοκιμάστηκε το σοκολατί πορνίδιο με ευχάριστε εντυπώσεις. Στα ονόματα και  τις καταγωγές θα δυσκολευτούμε, αλλά ποιός νοιάζεται? Στο σαλόνι την προσφώνησαν Φλωρίνα από Βραζιλία (γελώντας η Έμυ)), ενώ στο δωμάτιο μου είπε ότι την λένε Ναόμι από Ισπανία. Καλά γαμήσια και ας είναι και από τον Σείριο . . . .
Φωκ. 19: η μεγαλοκοπέλα Χριστίνα που "εκδιώχθηκε" από το Φ.65.
Φωκ. 25 1ος: μια τσιγγανουλα, καλούτσικη.
Φωκ. 25 ισ.: μια καινούργια καμπυλόγραμμη, με μαύρο μαλλί μακρύ ίσιο, λευκό δέρμα, νάζι στο βλέμμα, σκέρτσο στο σαλόνι, φουλ έξτρα όλα στο δωμάτιο. Για μερακλήδες
Φωκ. 27 ισ.: η Μαρίνα ή "Ζίνα" (λόγω αγριάδας προσώπου) με τα μαστάρια της
Φωκ. 27 1ος: κάποια Νικόλ νεαρή, πολλά υποσχόμενη (στο σαλόνι), αλλά με αντισεξουάλ σώμα, που αν και αδύνατη έχει μονοκόμματη μέση με μεγάλες λαβές του έρωτα . . . . . .

Αυτά τα ολίγα.

Τα υπόλοιπα μωρά, άλλη φορά. . . .

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συμπληρωνοντας τον πολυαγαπημενο μου συνθετα
Πριν από λιγο στη φυλης
69β χριστινα,η μελαγχροινη κοπελα με το φουλ προγραμμα που δουλευε τα απογευματα στο 66δ,επεστρεψε
71β στεφανια,το καστανομελαγχροινο νταρντανομωρο από το 59,η παρτενερ της ρωξανης τα απογευματα
86α η τζουλια με τα pearcing
86β η σιμελα και παλι απο το 84β
40 νανσι,το καστανο βυζοτουμπανο με τα οποιο συνευρεθη χτες το βραδι ο πυραυλος
Φωκαιας
17 η ωραια ελενη με τα  γυαλακια
19 χριστινα,ωραια καστανη κοπελα/γυναικα ,με χαρακτηριστικο τατουαζ στη περιοχη του οφαλου
27β ισογειο μαρινα,μελαγχροινη κοπελα μ εντυπωσιακο στηθος,γυμνασμενο κορμι,στυλ και εμφανιση light bodybiler γυναικας
27β οροφος νικολ,γλυκο προσωπο αλλα αγυμναστο και πλαδαρο κορμι,που χαλαει τη συνολικη εικονα
Διδυμου
7α κιτυ/ιρις από φυλης 66α
7β κωνσταντινα η θεσσαλονικια.Πιο σκληρα χαρακτηριστικα στο προσωπο,καπως λιγοτερο περιποιημενη,αλλα το κυριοτερο μελαγχολικη διαθεση..
8α πατριτσια,μελαγχροινη mlf με πιασιματα στη περιφερεια και τα μπουτια
8β η κατερινα από αγ μελετιου με το κοντο ξανθο μαλλι,πολύ γνωστο mlf
Φωκ. 25 ισ.: μια καινούργια καμπυλόγραμμη, με μαύρο μαλλί μακρύ ίσιο, λευκό δέρμα, νάζι στο βλέμμα, σκέρτσο στο σαλόνι, φουλ έξτρα όλα στο δωμάτιο. Για μερακλήδες
Ρωξανη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Συμπληρώνοντας amadeus_gr και xilnik,

Φωκαίας 27Α υπόγειο η ξανθιά Ουκρανόφατσα Βικτώρια. Πεσμένα βυζιά, αλλά φιλότιμη, καβλιάρα, γλωσσόφιλα και πολύ καλή και βαθιά ακά πίπα.
Στιγμές τρόμου με τη λήξη της συνεδρίας δυστυχώς...

www.imagebam.com/image/e77592255531122] [/URL]

πλατεία Αττικής
Αλκαμένους 117 η Ντιάνα-Καρολίνα με λίγο αλλαγμένο μαλλί. Ελεύθερο τελειωτικό κλπ. Καλή.
Αγίου Πέτρου μια ψιλοαδιάφορη, αλλά πολλά υποσχόμενη στο σαλόνι.
Ρεμούνδου 20 η Ντενίζα. 58 φορές την έχω πάρει αυτήνα...

ntinosman

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε θα με τρελανετε εσεις ! εχετε κανει διατριβη στα μπουρδελα μπραβο !!! ειμαι απο επαρχια και λεω να παραστρατησω λιγο εχει κανεισ καλες ιδεες να μου προτινει ? απο μπουρδελα με βυζαρουδες ή με πολλα εχτρα καθαρα και οσο το δηνατον οικονομικα ! τρανσ σε σπιτακια ?  οτιδηποτε τελος παντων που να σου προσφερει ηδονη ? παιζει μηπως τιποτα ζωντανο σεξ που παρακολουθεις απο καμαρακια ? ρωταω πολλα το ξερω αλλα δεν ζω αθηνα καλα καλα ουτε ελλαδα !!! ευχαριστω ολους !!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Φωκαίας 27Α υπόγειο η ξανθιά Ουκρανόφατσα Βικτώρια. Πεσμένα βυζιά, αλλά φιλότιμη, καβλιάρα, γλωσσόφιλα και πολύ καλή και βαθιά ακά πίπα.

πλατεία Αττικής
Αλκαμένους 117 η Ντιάνα-Καρολίνα με λίγο αλλαγμένο μαλλί. Ελεύθερο τελειωτικό κλπ. Καλή.
καλτ :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435

αν ήσουνα περίπου στις 11 μέσα στο δωμάτιο το μέσα αριστερα, είμασταν εμείς στο σαλόνι και  περιμέναμε να δούμε την κοπέλα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Nope. Κανα δίωρο νωρίτερα.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Βραδυνή καταδρομική με τον mpouzoklido στα σοκάκια της Φυλής. Τα γυρίσαμε όλα, από τα μεγάλα νούμερα, ως τα μικρά, + Φώκαιας + Διδύμου.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση από όσα θυμάμαι το πρωϊ. Δύο πράγματα στα γρήγορα μόνο.
1. Η Ελένη από Φώκαιας πρώην 104, έχει ομορφύνει πάρα πολύ, την είδα με τα γυαλάκια και έπαθα μουνόπλακα.
2. Αυτή που δούλευε Φ56 απογευματινή, μελαχροινή με κοντό μαλί και βυζακι στητό και ωραίο κωλαράκι, είναι η Νταϊάννα που διαβάζω τα καλά λόγια από τον Billy13?
3. Σήμερα ανέβηκα ένα επίπεδο, ή μάλλον κατέβηκα καλύτερα  :grin: :grin:
Τίμησα την Αλιόνα hoover, με το τσιμπούκι το σπέσιαλ. Ρε σεις τι πράμα είναι τούτο, από τσιμπούκι σούπερ φυσικά με προφυλακτικό, από σεξ 2 κιλά κρέμα στο μουνί της και δεν καταλάβαινα Χριστό. Και συν της αλλης πρώτη φορά μου γρατζούνησε η τσα2 την πόρτα  :2funny: :2funny:
Ο mpouzoklidos δεν πίστευε ότι θα τολμούσα αυτό το ενχείρημα, βασικά ούτε εγώ το πίστευα.
Ήταν μια ιστορική ημέρα για τον Κέρβερα  :rockon:

Μεταξύ μας, δεν νομίζω να ξαναυπάρξει  :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ποια ήταν η τσατσά;;Να μας συστήσει και καμιά μαθήτριά της αμα είναι...Να δούμε αν τους έμαθε τίποτα ή αν είναι ξεπέτες...Πάντως γουστάρω φαντασίωση  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Να πω κι εγώ την ιστορία μου πάντως για να μη μας πιάνουν οι συγκινησιακές φορτίσεις με την κάθε φιδεμπόρισσα...
Έχει μπει συγγενικό μου πρόσωπο σε νοσοκομείο πριν κάποια χρόνια και σε διπλανό κρεβάτι μια βουλγάρα 50-55 χρονών προσέχει μια γιαγιά στα τελευταία στάδια - 2 μήνες μετά πέθανε.Αφού πέρασα αρκετά βράδια εκεί μοιραία πιάναμε την κουβέντα.

Τελικά τη θείτσα την γάμησες  ?
Αυτό με ενδιαφέρει εμένα ... γιατί αν σου ζάλιζε τα αρχίδια με τόσο μπλα-μπλα τουλάχιστον θα έπρεπε να αποκομίσεις κάτι ...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Φ40, απόγευμα.
Η Νάνσι, συγκρινόμενη με τις υπόλοιπες νεαρές της περιοχής της οδού Φυλής, κατά πάσα πιθανότητα διαθέτει τους πλέον ευμεγέθεις και συνάμα καλοστεκούμενους μαστούς, και μάλιστα φυσικούς, άνευ χειρουργικής προσθετικής.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι βραχύς κορμός, παιδικό πρόσωπο, νωθρότης, κατήφεια και ακαταστασία.
Μόλις διαβάσω κάτι τέτοιο, σπεύδω για έλεγχο.
Η περιγραφή σας είναι ακριβεστάτη.
Πρόκειται περί παιδίσκης (20) αλλά όπως είπατε με υπερμεγάθεις μαστούς. Γι' αυτό άλλωστε και εξέδραμον.
10 μέρες εργάζεται ως πόρνη. Αυτό φαίνεται και από την γενική αδεξιότητα.
Προηγουμένως το έκανε ως καθαρίστρια. Εκ Ρουμανίας, πτωχά Ελληνικά.

Της έγινε μάθημα (το οποίο αφομοίωσε) περί την πίπαν και δήλωση, μετά την ερώτηση (που φαίνεται πως υποβάλλει προς όλους τους πελάτες της: "Σ' αρέσουν?" - επιδεικνύοντας τα μαστάρια της μόλις μπει στο δωμάτιο):

"Άκου παιδί μου, εδώ που ήρθες να δουλέψεις θα σε βλέπει κόσμος και θα μπαίνει, βλέποντας αυτά. Κι εγώ γι αυτά μπήκα. Από κει και πέρα, το αν θα ξαναέρθω (που θέλεις να ξαναέρθω για να βγάλεις πολλά λεφτά) εξαρτάται από το τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Κατάλαβες?"
Έγνεψε ότι κατάλαβε, αλλά εκ του αποτελέσματος αμφιβάλλω.

Συμπέρασμα: ΔΕΝ θα ξαναπάρει άλλο 20ρικο από μένα.

Α, και ένα σωματικό χαρακτηριστικό επί πλέον όσων έγραψε ο κ. Πύραυλος: Είναι "μικρής λεκάνης". Δεν έχει καμπυλωτό κώλο και γοφούς, εννοώ. Όταν την βλέπεις όρθια από τον αφαλό μέχρι τα γόνατα (ξεχνώντας το αιδοίον), θα μπορούσε να είναι (από ορθοπεδικής πλευράς) και αγόρι.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

πλατεία Αττικής
τουλαχιστον τα εψαλες στην τσατσα???

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τι δουλεια ειχες με τον κολπο?
Ολο το πυραυλικο συστημα,χερια,στομα,πουλι,επρεπε να στοχευουν μονο στο στηθος  :)
Ήταν Κυριακή...
Τις Κυριακές δεν κάνω ανωμαλίες...

...
... Όταν την βλέπεις όρθια από τον αφαλό μέχρι τα γόνατα (ξεχνώντας το αιδοίον), θα μπορούσε να είναι (από ορθοπεδικής πλευράς) και αγόρι.
...
Επαγγέλεσθε ιατροδικαστής;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εψές το βράδυ:

Καθαριότης και γκλάμουρ στα δύο μπουρδελάκια που ανακαινίστηκαν αυθαιρέτως στη Διδύμου 7α&β πιλοτί πολυκατοικίας. Στο ένα η Κίτυ ωραίο πιπίνι με κολασμένο σώμα και στο άλλο η σαλονικιά Κων/να (χρόνια πολλά) από το 66. Αν δεν είχε υφάκι η τσατσά της Κίτυς θα είχα περάσει.

Στο απέναντι μπουρδελάκι 8β η μιλφ Κατερίνα με το αγορίστικο κούρεμα και με κόκκινο κομπιναιζόν. Για καθηλωμένους σε Οιδιπόδεια.

Στο 16α η Καίτη, μπαμπάτσικη ξανθιά με κοντό μαλλί και fishnet. Συναγωνιστής με προέτρεψε να μπω για να χάσω το φως μου. Νομίζω ότι ο Κος Zero θα εκτιμούσε περισσότερο. Υμείς παραμένουμε αμετανόητοι πιπινάκηδες.

Στο Έλλης 3 η Αντριάννα με τη μνημειώδη ακάποτη πίπα της.

Αλκιβιάδου 16β η Νάτα, νεόφερτη μελαχρινή, βουκολικό πρόσωπο, ακάποτα τελειωτικά κλπ κλπ

Αλκβιάδου 16Γ η Τζουλιάνα, νεαρή ξανθοβαμμένη με κώλο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom