Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (9 μέλη και 169 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Medium ενημερωση τωρα το απογευμα από φυλης,η οποια αφιερωνεται στον φιλο μου τον Amadeus
Αχαρνων 85 σοφια,καταθεση.Πηγα σημερα αποκλειστικα γι αυτή,εκατσα το δωματιο σιγουρα πανω από δεκαπεντε λεπτα,και ειδικα καποιες στιγμες,καταφερε να με ταξιδεψει αλλου.Τρεις στασεις,πισωκολλητα,ιεραποστολικα και τελος πλαγιαστα,μ ένα αστερισκο ωστοσο, οσον αφορα όχι τη δικη της συμμετοχη αλλα τη δικη μου ψυχολογια
Φυλης
54β κιτυ/ιρις,λεπτη μελαγχροινη κοπελα,με μαυρισμενη επιδερμιδα.Οι λατρεις της μπαρμπορας  με τη λορδωση,του αδυνατου πιπινιου από φυλης 71 και 92 θα βρουν εμφανισιακα παρα πολλες ομοιοτητες
56 η νταιανα του billy 13,τρια ατομα στο σαλονι,η κοπελα στο δωματιο
66α αννα/ιλονα,τ ωραιο σεξι  ξανθο μωρο
74
Αριστερα η ρομπερτα,λεπτο μελαγχροινο κοντοπουτανο με οδοντοστοιχια αναλογη με του ροναλντινιο.Το μωρο παντως ηταν ελκυστικο
Δεξια αντζελα,λεπτο ομορφο ελκυστικοτατο μελαγχροινο μωρο με φουλ προγραμμα.Καταλαβα απολυτως γιατι την επελεξε  ο amadeus

59 η αντινα
65β εδώ ειχαμε την επιστροφη της εμμανουελας,της μελαγχροινης τσιγγανορουμανας.Μαζι της η ναομι,σκουροχρωμο κοντοπουτανο
67 δυο κοπελες,η τζουλια,μελαγχροινη λεπτη με φουλ προγραμμα ,και χαρακτηριστικο περπατημα,ολο χαρη,και η ιζαμπελα,το μελαγχροινο αλογο.Εδω ειχαμε πανω μου,την επιδραση του πειραματος του  ποντικου που για να βρισκεται η τεστοστερονη του ψηλα,επρεπε να του αλλαζουνε τις ποντικινες..Βλεποντας την ιζαμπελα,συνειδητοποιησα ότι μαλλον θα προτιμουσα να επαιρνα την ιζαμπελα,που εχω πολύ καιρο να τη παρω,εστω για δεκα λεπτα,παρα τη σοφια από αχαρνων 85,και  ας εκατσα περιπου εικοσι.Εδω είναι και ο αστερισκος που ανεφερα στον προλογο
69β σαρα,λεπτη μελαγχροινη αρκετα συμπαθητικη κοπελα,η οποια βγαινοντας από το δωματιο πηγαινε συναμενη κουναμενη στο καμαρακι,αλλα με χαρακτηριστικα ατσουμπαλο τροπο.Eιναι πραγματικα εντυπωσιακο,πως κινουνται και τι αυρα βγαζουν μερικες φορες οι κοπελες..αλλες φορες βλεπεις κοπελες που θαρρεις οτι χορευουν και βαδιζουν αερινα με χαρη ελαφινας,και αλλες που πανε σαν καραβια σε τρικυμια και νομιζεις οτι θ αναποδογυρισουν :)
71α οροφος ζουμερο μελαγχροινο μωρο,όχι η μιραντα
84β οροφος λωρα,ξανθο αγγελικο μωρο τ οποιο ηταν η  δευτερη δυνατη εικονα που εντυπωθηκε στο μυαλο μου.Πραγματικο αγγελακι με γλυκο προσωπο και χαμογελο τ οποιο ο Amadeus επιβαλεται οποσδηποτε να δει
86α η τοζουλια με τα pearcing,φουλ προγραμμα
86β η ξανθια σιμελα από το 84β
134 οροφος αντριαννα ,ωραιο λεπτο κορμι,μετριο προσωπο

Συμπερασματικα ,κλεινει σημερα ο δευτερος κυκλος καταθεσεων με κοριτσια στανταρακια,καθως βΛεπω οτι η εγκεφαλικη καβλα παρουσιαζει πτωση αυτη τη περιοδο,σ αντιθεση με τον πρωτο κυκλο καταθεσεων που η δοκιμη συνεχως νεων κοριτσιων,διατηρουσε τη λιμπιντο σε συνεχως σταθερα αυξημενα επιπεδα.Υστερα λοιπον απο ενα περιπου μηνα,αναμεσα σ αυτους τους δυο κυκλους,ηρθε ο καιρος για μια πιο σωστη επιλογη που θ απαρτιζεται απο συνδυασμο νεων κοριτσιων,οπως η λωρα,καθως και κοριτσιων που εχω να παρω μηνες η΄και χρονια,οπως η ιζαμπελα και η αννα/ιλονα αντιστοιχα,οι οποιες σημερα κεντρισαν το πιο δυνατο σεξουαλικο οργανο στον αντρα που δεν ειναι αλλο..απο τον εγκεφαλο του..

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
65β εδώ ειχαμε την επιστροφη της εμμανουελας,της μελαγχροινης τσιγγανορουμανας.Μαζι της η ναομι,σκουροχρωμο κοντοπουτανο

84β οροφος λωρα,ξανθο αγγελικο μωρο τα οποιο ηταν η  δευτερη δυνατη εικονα που εντυπωθηκε στο μυαλο μου.Πραγματικο αγγελακι με γλυκο προσωπο και χαμογελο τα οποιο ο Amadeus επιβαλεται οποσδηποτε να δει
χθες στον συγκεκριμένο οίκο στην απογευματινή βάρδια που δούλευε η Έμυ ρώτησα την υπηρεσία για την Εμμανουέλα και μου απάντησε πως είναι στην πατρίδα της και θα επιστρέψει σε μία 'βδομάδα, προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται αν δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα...

την είδα και 'γω χθες για πρώτη φορά και έπαθα την πλάκα μου με την κοπέλα αλλά στην ενημέρωση μου διέφευγε το όνομά της, είναι καινούρια στη περιοχή και ίσως και στο χώρο και δεν γνωρίζει γρι ελληνικά αφού την ρώτησα πως την λένε και έδειχνε πως δεν καταλάβαινε και μου απάντησε η τσατσά γι αυτήν... η κοπέλα είναι αυτό που λέμε "μπουμπούκι"!!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Έκτακτη βόλτα απόγευμα Κυριακής και στα λίγα που μπήκα είδα τα εξής:
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Ειρήνη και η Νάτα.
Στο Διδύμου 16Α αξίζει να αναφερθεί για όσους την ψάχνουν ότι δούλευε η Βικτώρια,η λεπτή ξανθιά Ρωσιδούλα.Η Βικτώρια είχε δουλέψει και στο Λιοσίων 76 ισόγειο-αυλή προσφάτως.
Στο Φώκαιας 19 καινούρια κοπέλα με όνομα Χριστίνα. Λεπτή,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.Νόστιμη κοπέλα με απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν κοπέλα γεματούλα με καστανόξανθα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Αδιάφορη.Στον όροφο κοπέλα κοντή,γεματούλα,με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.Αδιάφορη.
Στο Φώκαιας 24 η Ειρήνη κλασσικά με φουλ.
Το Φώκαιας 27 ισόγειο και όροφος ήταν κλειστά.
Στο Φυλής 74 υπόγειο δεξιά ήταν η Άντζελα κλασσικά με πρωκτικό.Στο αριστερό καινούρια κοπέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,νοστιμούλα και αυτή αλλά χωρίς καμπύλες όπως έχει η Άντζελα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 ισόγειο αξίζει να αναφερθεί οτι η Εμμανουέλα επέστρεψε και δούλευε σαν ντουέτο με μία καινούρια πιτσιρίκα την Ναόμι. Η Ναόμι είναι κοντή,λεπτή,πιο μελαμψή απο την Εμμανουέλα, αθίγγανη και αρκετά νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε στο σαλόνι απλό πρόγραμμα και για τις 2.
Στο Φυλής 86 ισόγειο ήταν η Άννα/Σιμέλα. Στον όροφο ήταν η Τζούλια με το πρωκτικό της.
Στο Φυλής 84 ισόγειο εμφανίστηκε κορασίδα κοντή,λευκή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 όροφος καινούρια κοπέλα,κοντή,μελαμψή,αθίγγανη,με μαύρα καρέ μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα, νωθρή στο σαλονάρισμα.Αδιάφορη.
Τα φώτα στο Φυλής 73 υπόγειο και στο Φυλής 92 υπόγειο αριστερά ήταν αναμμένα και οι πόρτες κλειδωμένες.
Στο Φυλής 69Β τέλος ήταν η Σάρα με ελεύθερο στοματικό. 
Καλή εβδομάδα να έχετε!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στο Φώκαιας 19 καινούρια κοπέλα με όνομα Χριστίνα. Λεπτή,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.Νόστιμη κοπέλα με απλό πρόγραμμα.

Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν κοπέλα γεματούλα με καστανόξανθα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Αδιάφορη.Στον όροφο κοπέλα κοντή,γεματούλα,με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.Αδιάφορη.

Στο Φυλής 74 υπόγειο δεξιά ήταν η Άντζελα κλασσικά με πρωκτικό.Στο αριστερό καινούρια κοπέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,νοστιμούλα και αυτή αλλά χωρίς καμπύλες όπως έχει η Άντζελα.Κανονικό πρόγραμμα.
ο Τσάτσος με τα γυαλιά μου την παρουσίασε ως Ιταλίδα και η κοπέλα επειδή δεν γνώριζε όπως έδειχνε ελληνικά μου μιλούσε στα Ιταλικά... (κρατάμε καλάθι ως προς ότι είναι Ιταλίδα)

Ραμόνα, επίσης και αυτή μου την σύστησε η υπηρεσία ως Ιταλίδα και έδειχνε και αυτή η κοπέλα πως δεν καταλάβαινε ελληνικά, πάνω είδες την Αντριάννα, όντως αρκετά νόστιμη και κάπως ψαρωμένη/συνεσταλμένη/ντροπαλή τουλάχιστον όπως την έκοψα και 'γω εχθες...

εκεί στο αριστερό εχθές είδα μία νεαρή πολύ αδύνατη μελαχρινή με άσχημη οδοντοστοιχία και πρόσωπο αδύνατο που δεν μου άρεσε και ονομάζεται Ρομπέρτα!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ο Τσάτσος με τα γυαλιά μου την παρουσίασε ως Ιταλίδα και η κοπέλα επειδή δεν γνώριζε όπως έδειχνε ελληνικά μου μιλούσε στα Ιταλικά... (κρατάμε καλάθι ως προς ότι είναι Ιταλίδα)
Ασφαλώς και δεν είναι Ιταλίδα. Απλώς πριν την φέρουν σε εμάς είχε δουλέψει Ιταλία.Μάλλον Μολδαβή είναι η Ρουμάνα.

Ραμόνα, επίσης και αυτή μου την σύστησε η υπηρεσία ως Ιταλίδα και έδειχνε και αυτή η κοπέλα πως δεν καταλάβαινε ελληνικά, πάνω είδες την Αντριάννα, όντως αρκετά νόστιμη και κάπως ψαρωμένη/συνεσταλμένη/ντροπαλή τουλάχιστον όπως την έκοψα και 'γω εχθες...
Αδιάφορες και οι 2.

εκεί στο αριστερό εχθές είδα μία νεαρή πολύ αδύνατη μελαχρινή με άσχημη οδοντοστοιχία και πρόσωπο αδύνατο που δεν μου άρεσε και ονομάζεται Ρομπέρτα!
Η Άντζελα είναι πιο νόστιμη σε εμφάνιση απο την Ρομπέρτα πάντως!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η Άντζελα είναι πιο νόστιμη σε εμφάνιση απο την Ρομπέρτα πάντως!

Να επαναλάβω ότι η Ρομπέρτα ετιμήθη στο Μαραθ. 59 και ήταν φόλα. . . . . .
όσοι άπιστοι , προσέλθετε . . .

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Έκτακτη βόλτα απόγευμα Κυριακής και στα λίγα που μπήκα είδα τα εξής:

Στο Διδύμου 16Α αξίζει να αναφερθεί για όσους την ψάχνουν ότι δούλευε η Βικτώρια,η λεπτή ξανθιά Ρωσιδούλα.Η Βικτώρια είχε δουλέψει και στο Λιοσίων 76 ισόγειο-αυλή προσφάτως.

Καλή εβδομάδα να έχετε!

Μας άναψες φωτιές, τώρα . . . . . .

Καλή εβδομάδα και σε σένα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φυλης 74
Αριστερα η ρομπερτα,λεπτο μελαγχροινο κοντοπουτανο με οδοντοστοιχια αναλογη με του ροναλντινιο.Το μωρο παντως ηταν ελκυστικο
Δεξια αντζελα,λεπτο ομορφο ελκυστικοτατο μελαγχροινο μωρο με φουλ προγραμμα.Καταλαβα απολυτως γιατι την επελεξε  ο amadeus

84β οροφος λωρα,ξανθο αγγελικο μωρο τ οποιο ηταν η  δευτερη δυνατη εικονα που εντυπωθηκε στο μυαλο μου.

Στο Αλκιβιάδου 16Β  η Νάτα.
Στο Διδύμου 16Α αξίζει να αναφερθεί για όσους την ψάχνουν ότι δούλευε η Βικτώρια,η λεπτή ξανθιά Ρωσιδούλα.
Στο Φώκαιας 19 καινούρια κοπέλα με όνομα Χριστίνα. Λεπτή,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.
Στο Φυλής 65 ισόγειο αξίζει να αναφερθεί οτι η Εμμανουέλα επέστρεψε και δούλευε σαν ντουέτο με μία καινούρια πιτσιρίκα την Ναόμι. Η Ναόμι είναι κοντή,λεπτή,πιο μελαμψή απο την Εμμανουέλα, αθίγγανη και αρκετά νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε στο σαλόνι απλό πρόγραμμα και για τις 2.

Καινούργια φρούτα έχει ο "μανάβης", βλέπω.
Θα πάνε τα 20-αρικα βροχή για νέες δοκιμές.

Άντε να δούμε. . . .  .

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
καλημερα σε όλους

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Φ40, απόγευμα.
Η Νάνσι, συγκρινόμενη με τις υπόλοιπες νεαρές της περιοχής της οδού Φυλής, κατά πάσα πιθανότητα διαθέτει τους πλέον ευμεγέθεις και συνάμα καλοστεκούμενους μαστούς, και μάλιστα φυσικούς, άνευ χειρουργικής προσθετικής.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι βραχύς κορμός, παιδικό πρόσωπο, νωθρότης, κατήφεια και ακαταστασία.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Φ40, απόγευμα.
Η Νάνσι, συγκρινόμενη με τις υπόλοιπες νεαρές της περιοχής της οδού Φυλής, κατά πάσα πιθανότητα διαθέτει τους πλέον ευμεγέθεις και συνάμα καλοστεκούμενους μαστούς, και μάλιστα φυσικούς, άνευ χειρουργικής προσθετικής.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι βραχύς κορμός, παιδικό πρόσωπο, νωθρότης, κατήφεια και ακαταστασία.

Την  καταγαμησατε  κυριε  ΠΥΡΑΥΛΕ ;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Την  καταγαμησατε  κυριε  ΠΥΡΑΥΛΕ ;

Ναι, αλίμονο, την καταγαμήσαμε...
Προσθέτουμε λοιπόν: αδέξια στην εφαρμογή της περικαυλίδος, χρήση λιπαντικού, κόλπος μέτριου διαμετρήματος...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τι δουλεια ειχες με τον κολπο?
Ολο το πυραυλικο συστημα,χερια,στομα,πουλι,επρεπε να στοχευουν μονο στο στηθος  :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ρε παιδιά τι μελαχρινό μωρό ήταν αυτό χτες Κυριακή κάπου 4 το απόγευμα στο Φυλής 66 το πρώτο από το δύο σπίτια κολλητά εκεί;Απίστευτο μωρό μιλάμε και πήγα να περάσω μετά από 1 ώρα που ξαναπήγα για αυτήν και είχε σχολάσει..Ελπίζω να την ξαναπετυχω.Την έχει πάρει κανείς;
Φιλε βγαλε το βιντεο γιατι μπορει να εχει προβλημα η κοπελα
Το καλλιτεχνικο της ειναι γιαννα και εχει κριτικες στο 54β που δουλευε πρωι πριν λιγο καιρο
Εντυπωσεις απο κακες,μετριες,καλες και σπανιοτερα πολυ καλες
Δουλευει καθε πρωι στο 66α οποτε ευκολα μπορεις να την ξαναπετυχεις

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κουίζ:
Ανακαλύψτε ποια είναι, και κερδίστε!

Συνημμένα

• 20130519.JPG
    20130519.JPG
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 29

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.162
Πόντοι
42.697
Εχει δίκιο ο xilnik.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάζετε φωτογραφίες και βίντεο απο τα κορίτσια στο φόρουμ που να δείχνουν καθαρα΄το πρόσωπο τους
μην ξαναγίνει vagelis_20

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom