ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
ρε μπαρουχάκο άλλα μου έλεγες....
Ναι αλλά ήθελα μία επίσκεψη στη συγκεκριμένη!
Αυτό δεν ξέρω αν στο είχα πει!
ρε μπαρουχάκο άλλα μου έλεγες....
Ψέμματα λέει...Όλη μέρα τα ξύνει...μακάρι....ιδιωτικός υπάλληλος που λόγω θέσης δεν ισχύουν για μένα 8ώρα....
Από σώμα μια χαρά είναι,αλλά στο δωμάτιο είναι εντελώς μέτρια...ναι εσενα δεν σε αρεσει??εχει αρκετα καλό σώμα
εγω που την πήρα αρχές μαρτη ήταν σε γενικές γραμμές καλήΑπό σώμα μια χαρά είναι,αλλά στο δωμάτιο είναι εντελώς μέτρια...
χθες στον συγκεκριμένο οίκο στην απογευματινή βάρδια που δούλευε η Έμυ ρώτησα την υπηρεσία για την Εμμανουέλα και μου απάντησε πως είναι στην πατρίδα της και θα επιστρέψει σε μία 'βδομάδα, προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται αν δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα...65β εδώ ειχαμε την επιστροφη της εμμανουελας,της μελαγχροινης τσιγγανορουμανας.Μαζι της η ναομι,σκουροχρωμο κοντοπουτανο
84β οροφος λωρα,ξανθο αγγελικο μωρο τα οποιο ηταν η δευτερη δυνατη εικονα που εντυπωθηκε στο μυαλο μου.Πραγματικο αγγελακι με γλυκο προσωπο και χαμογελο τα οποιο ο Amadeus επιβαλεται οποσδηποτε να δει
ο Τσάτσος με τα γυαλιά μου την παρουσίασε ως Ιταλίδα και η κοπέλα επειδή δεν γνώριζε όπως έδειχνε ελληνικά μου μιλούσε στα Ιταλικά... (κρατάμε καλάθι ως προς ότι είναι Ιταλίδα)Στο Φώκαιας 19 καινούρια κοπέλα με όνομα Χριστίνα. Λεπτή,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.Νόστιμη κοπέλα με απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν κοπέλα γεματούλα με καστανόξανθα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Αδιάφορη.Στον όροφο κοπέλα κοντή,γεματούλα,με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.Αδιάφορη.
Στο Φυλής 74 υπόγειο δεξιά ήταν η Άντζελα κλασσικά με πρωκτικό.Στο αριστερό καινούρια κοπέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,νοστιμούλα και αυτή αλλά χωρίς καμπύλες όπως έχει η Άντζελα.Κανονικό πρόγραμμα.
Η Άντζελα είναι πιο νόστιμη σε εμφάνιση απο την Ρομπέρτα πάντως!ο Τσάτσος με τα γυαλιά μου την παρουσίασε ως Ιταλίδα και η κοπέλα επειδή δεν γνώριζε όπως έδειχνε ελληνικά μου μιλούσε στα Ιταλικά... (κρατάμε καλάθι ως προς ότι είναι Ιταλίδα)
Ασφαλώς και δεν είναι Ιταλίδα. Απλώς πριν την φέρουν σε εμάς είχε δουλέψει Ιταλία.Μάλλον Μολδαβή είναι η Ρουμάνα.
Ραμόνα, επίσης και αυτή μου την σύστησε η υπηρεσία ως Ιταλίδα και έδειχνε και αυτή η κοπέλα πως δεν καταλάβαινε ελληνικά, πάνω είδες την Αντριάννα, όντως αρκετά νόστιμη και κάπως ψαρωμένη/συνεσταλμένη/ντροπαλή τουλάχιστον όπως την έκοψα και 'γω εχθες...
Αδιάφορες και οι 2.
εκεί στο αριστερό εχθές είδα μία νεαρή πολύ αδύνατη μελαχρινή με άσχημη οδοντοστοιχία και πρόσωπο αδύνατο που δεν μου άρεσε και ονομάζεται Ρομπέρτα!
Η Άντζελα είναι πιο νόστιμη σε εμφάνιση απο την Ρομπέρτα πάντως!
Έκτακτη βόλτα απόγευμα Κυριακής και στα λίγα που μπήκα είδα τα εξής:
Στο Διδύμου 16Α αξίζει να αναφερθεί για όσους την ψάχνουν ότι δούλευε η Βικτώρια,η λεπτή ξανθιά Ρωσιδούλα.Η Βικτώρια είχε δουλέψει και στο Λιοσίων 76 ισόγειο-αυλή προσφάτως.
Καλή εβδομάδα να έχετε!
Φυλης 74
Αριστερα η ρομπερτα,λεπτο μελαγχροινο κοντοπουτανο με οδοντοστοιχια αναλογη με του ροναλντινιο.Το μωρο παντως ηταν ελκυστικο
Δεξια αντζελα,λεπτο ομορφο ελκυστικοτατο μελαγχροινο μωρο με φουλ προγραμμα.Καταλαβα απολυτως γιατι την επελεξε ο amadeus
65β εδώ ειχαμε την επιστροφη της εμμανουελας,της μελαγχροινης τσιγγανορουμανας.Μαζι της η ναομι,σκουροχρωμο κοντοπουτανο
84β οροφος λωρα,ξανθο αγγελικο μωρο τ οποιο ηταν η δευτερη δυνατη εικονα που εντυπωθηκε στο μυαλο μου.
Στο Αλκιβιάδου 16Β η Νάτα.
Στο Διδύμου 16Α αξίζει να αναφερθεί για όσους την ψάχνουν ότι δούλευε η Βικτώρια,η λεπτή ξανθιά Ρωσιδούλα.
Στο Φώκαιας 19 καινούρια κοπέλα με όνομα Χριστίνα. Λεπτή,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και τατού στην κοιλιακή χώρα.
Στο Φυλής 74 υπόγειο δεξιά ήταν η Άντζελα κλασσικά με πρωκτικό.Στο αριστερό καινούρια κοπέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,νοστιμούλα και αυτή αλλά χωρίς καμπύλες όπως έχει η Άντζελα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 ισόγειο αξίζει να αναφερθεί οτι η Εμμανουέλα επέστρεψε και δούλευε σαν ντουέτο με μία καινούρια πιτσιρίκα την Ναόμι. Η Ναόμι είναι κοντή,λεπτή,πιο μελαμψή απο την Εμμανουέλα, αθίγγανη και αρκετά νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε στο σαλόνι απλό πρόγραμμα και για τις 2.
Φ40, απόγευμα.
Η Νάνσι, συγκρινόμενη με τις υπόλοιπες νεαρές της περιοχής της οδού Φυλής, κατά πάσα πιθανότητα διαθέτει τους πλέον ευμεγέθεις και συνάμα καλοστεκούμενους μαστούς, και μάλιστα φυσικούς, άνευ χειρουργικής προσθετικής.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι βραχύς κορμός, παιδικό πρόσωπο, νωθρότης, κατήφεια και ακαταστασία.
Την καταγαμησατε κυριε ΠΥΡΑΥΛΕ ;
Φιλε βγαλε το βιντεο γιατι μπορει να εχει προβλημα η κοπελαΡε παιδιά τι μελαχρινό μωρό ήταν αυτό χτες Κυριακή κάπου 4 το απόγευμα στο Φυλής 66 το πρώτο από το δύο σπίτια κολλητά εκεί;Απίστευτο μωρό μιλάμε και πήγα να περάσω μετά από 1 ώρα που ξαναπήγα για αυτήν και είχε σχολάσει..Ελπίζω να την ξαναπετυχω.Την έχει πάρει κανείς;