Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (35 μέλη και 288 επισκέπτες)

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
6
Καλησπέρα,
Η Εμυ απο φ71 κατω λέει τιποτα;
(Δεν βρίσκω κριτικές),ευχαριστω!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
στο Κολωνού 47 βάθος πόρτα όροφος καθόταν στα ξύλινα κάγκελα καθώς ανέβαινα μία τάπα ξανθιά θωρηκτό αβέρωφ και νόμισα αρχικά πως ήταν η τσατσά, μου λέει περίμενε να βγει και η άλλη κοπέλα από το δωμάτιο, στο 5λεπτο βγήκε από το δωμάτιο και μία γεμάτη αραπίνα αλλά δεν ήταν και τόσο μαύρη...

κορυφαία ατάκα  :rockon: :rockon: :rockon:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Καλησπέρα,
Η Εμυ απο φ71 κατω λέει τιποτα;
(Δεν βρίσκω κριτικές),ευχαριστω!
από εμφάνιση για μένα συνολικά δε λέει κάτι, τώρα μέσα δεν έχω ιδέα και δεν έχω ακούσει/δει τίποτα!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
η σονια η ιταλιδα γυρισε η ακομα ειναι στην πατριδα της??

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: φίλε Dawn έχεις δίκιο, μαλακία διατύπωση έκανα... ήθελα να πω πως ήταν αφρικάνα αλλά δεν ήταν τόσο μαύρη, κάτι μεταξύ λευκής και μαύρης στο χρώμα!

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
στο μεταξουργειο εχει βρομικα μπουρδελα και βρομανε,στην φυλις εχει ποιο καθαρα. οι κοπελες κανα 2 εξεταζοντε στην φυλις μονο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύλβια λένε την κοπέλα δουλεύει 3 μέρες τώρα και ναι έχει περάσει απο στούντιο.
Thanks!

προφέσσορ δεν νομίζω οτι είναι milf, αντίθετα εμένα μου κάνει για πιτσιρίκα

η Ανίτα  είναι 24-25....
Eγώ την Αννίτα την κάνω για λίγο πάνω απο 30.

Φημες λενε οτι εχθες εθεαθησαν δυο διασημα προσωπα της ελληνικης ενηλικης βιομηχανιας πορνο που τεσταρανε τις ικανοτητες συγκεκριμενης κορασιδας(ακα περναγαν casting) σε οικο επι τις οδου Φυλλης.Το αν θα την θαυμασουμε σε καποια υπερπαραγωγη της εν λογω εταιρειας θα εξαρτηθει απο τη διαθεση της κοπελας να εμφανιστει ενωπιον κινηματογραφικης καμερας και συνεργειου.
Πηρε το ματι σας τιποτα εχθες πρωινες ωρες Κυριακης?
Για ποια κοπέλα πρόκειται;

Αρκετά καλό το εγχείρημα σου! Για να είσαι περισσότερο πληροφοριακός θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεις και τις ειδικές περιπτώσεις στην ενημέρωση σου. Να μην αποκλείεις αυτές που θεωρείς μπάζα γιατί κάποιοι συνάδελφοι μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια περίπτωση.
Επίσης και το πρόγραμμα που προσφέρει η κοπέλα ενδιαφέρει πολλούς.
Όπως και να έχει μπράβο για τον χρόνο που δαπάνησες για να μας ενημερώσεις!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Λολιτα την λενε..σου σπαει τα αρχιδια κλεινοντας την πορτα, και αρχιζει να λεει-λεει-λεει ενα καρρο μαλακιες. Τελικα με αγριαδα ψαρωσε και ανοιξε. Παντως εχει ωραιο κορμι, τωρα στο δωματιο τι παιζει δεν ξερω..αν εχει παει καποιος ας διαφωτισει

Από κρεβάτι δεν ξέρω, αλλά από χαρακτήρα είναι σκατά.  :shit:
Την είχα πετύχει μια φορά 3η βάρδια,  στο αριστερό μαγαζί.
Μόλις βγαίνει από το δωμάτιο και παρουσιάζεται στο σαλονάκι, βλέπω ότι δεν μου κάνει και σηκώνομαι να φύγω.
Τότε εκείνη με απαξιωτικό ύφος μου κάνει: "έχεις δει το πρόσωπό σου στον καθρέπτη ?"
Δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω. Αξία θα της έδινα.  :birdman:

Αυτά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.647
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα το μεσημέρι(12.20-14.45) στο Μεταξουργείο με μιά κατάθεση στο νανάκι Χριστίνα....ενημέρωση απο όλα όσα ήταν ανοικτά εκτός Ιάσωνος 36 και Ιάσωνος 20α που βαρέθηκα να περιμένω.

Ιάσωνος 1α καστανή κοντούλα με πιασηματάκια ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β αριστερά Αντελίνα ξανθιά πιτσιρίκα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και μικρό βυζί στητό , πίρσινγκ στα χείλη , απλό στα 10.
Ιάσωνος 1β δεξιά Μαρίνα μελαχρινή ξερακιανή γκίλφ άβυζι χαλασμένα δόντια , απλό στα 10 ευρώ , πρώτη προσπάθεια για να μείνω θα σου δώσω κώλο δώρο , δεύτερη προσπάθεια θα σου κάνω πίπα να ξεχάσεις το όνομα σου....
Ιάσωνος 1γ Μελαχρινό πρόμίλφ χοντρούλα ωραία πόδια 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19α ξανθιά με τα μαλλιά αφέλειες κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19β ξανθιά το μαλλί πιασμένο πάνω κανονικό σώμα μπουτού με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20β ξανθιά(δουλεύει και στο 20α)χοντρή ωραία φάτσα 3άρια βυζιά τατού χαμηλά στη μέση ,απλό στο 10 ευρώ.
Ιάσωνος 27α ξανθιά χοντρούλα με ωραία επιδερμίδα με 2.5άρια ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30α ξανθιά παχουλή με μπούτια μέσα στην κυτταρίτιδα 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30β Λόλα ξανθιά κοντή κανονικό σώμα άκωλη 1.5άρι στητό , απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31 μίλφ με καστανά κοντά μαλλιά καρφάκια κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31β Χριστίνα καστανή μαλλί μέχρι τους ώμους πάρα μα πάρα πολύ κοντή κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)  
Ιάσωνος 33 Μαρία μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί στρογγυλό πεταχτώ κωλαράκι ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37α Ντενίσα κοκκινομάλλα μαλλί λάχανο με πιασηματάκια 2άρι βυζί κωλάρα ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 ξανθοκάστανη τσιγγανόφατσα χοντρή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 νέο  Αλεξία μελαχρινό παχουλό χαμογελαστό πιτσιρίκι με μικρό βυζί ,απλό στα 10 , στις 13.10 έκλεισε γιατί της ήτθε περίοδος οι Πακιστανοί δεν καταλάβαιναν τι είναι περίοδος και η μικρή τους έλεγε παω
διακοπές πάω διακοπές...
Ιάσωνος 46  Αλεξάνδρα μελαχρινή με πλατινέ ανταυγιες με πασηματάκια γεμάτο τουρλωτό κώλο μικρό στητό βυζί με σκουρόρομες ρόγες ,απλό στα 10
Ιάσωνος 46β Μαρία ξανθιά φάλαινα με 5άρια βυζιά πεσμένα ,απλό στα 10 και τελειωτικό στο στήθος , με κώλο 15.
Ιάσωνος 46α μελαχρινή ψηλή παχουλή με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 μελαχρινή κοντή λεπτή άβυζί με τατού , με κώλο στα 10 ευρώ και ξανθοκάστανη  Ελληνίδα γκίλφ χοντρή ,απλό στα 10 ευρώ , τσακωνόταν με τον δροσερό τσάτσο κα του φώναζε δεν  θα μας πεις εσύ..εγώ γαμιέμαι για να πάρεις εσύ τα δυο ευρώ σου...
Καλλέργη 33 Βαλέρια ξανθοκάστανη παχουλή με κοιλίτσα 2άρι βυζί , ακα και κώλο στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13   Χριστίνα(απο το κάτω) ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,  απλό στα 10
Κεραμικού 13α Αννέτα μελαχρινή με πανέμορφο πρόσωπο κανονικό σώμα ,απλό στα 10 και μια μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 , κάνουν και παρτούζα.
Κεραμικού 13β Μιρέλα κοκκινομάλλα με γυαλάκια κανονικό σώμα μικρό βυζί στητό ,απλό στα 10.
Κεραμικού 15β Μαρία μελαχρινή χοντρούλα με 2άρι, απλό στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38β μελαχρινό κατσαρομάλλικο κοντό λεπτό γκίλφ με μικρό βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38α ξανθιά χοντρή με κοντό μαλλί καρφάκια 3άρι βυζί , ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 63 δεξιά Εμμανουέλα μελαχρινή με πιασηματάκια 35άρια  πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α αριστερά καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλή με μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α δεξιά Λίλιαν ξανθοκάστανη με καρέ λεπτή μικρό βυζί , απλό στα 10 ευρώ.
Κολώνου 11β Μαίρι μελαχρινή παχουλή με μεγάλη κοιλιά  μεσαίο βυζί ,απλό στα 15.
Κολωνού 15α Νάντια ξανθοκάστανη χοντρή με 4άρια βυζιά , απλό και τελειωτικό στο στήθος στο 10 ευρώ.
Κολωνού 15β ξανθιά παχουλή μπουτού με 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27β Ερικά καστανοκκόκινο καρέ μαλλί κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27α Βανέσα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 3.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30α Μαρία μελαχρινή κοντούλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30β Αιμιλία μελαχρινό κουκλάκι κοντή κανονικό σώμα 1.5άρι στητό βυζί ωραίο κώλο απλό στα 10 ευρώ και Σιμόνα καστανή λεπτή λίγο πιο ψηλή ωραίο κορμί 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση ,απλό στα 10 ευρώ , η χαρά των Πακιστανών 4 πλήρωσαν και περίμεναν την Σιμόνα και δυό την Αιμιλία....
Κολωνού 32β Ντιαννα πλατινέ μαλλί κοντούλα άβυζί με υπέροχο κωλαράκι ,απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32γ υπόγειο μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32 Αννα ξανθιά χοντρούλα με 4άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολώνου 47 κάτω Χρύσα μελαχρινό γιουβαρελάκι , παχουλή κοντή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 και Ελλή μελαχρινή γυφτοπούλα κανονικό σώμα άβυζι ,απλό στα 10 , κάνουν και παρτούζα.
Κολώνου 47 πάνω μια ξανθιά πολύ χοντρή γκίλφ με μεγάλα πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10 και μιά μαυρούλα χοντρή με 3άρια ,απλό στα 10.  
Κολωνού 48 Τάνια μελαχρινή μίλφ πολύ κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί φορούσε τέτοια εποχή μπότες μέχρι τα γόνατα με μεγάλη σόλα για να δείχνει πιο ψηλή ,απλή στα 10 ευρώ.
Κολωνού 53 Φωτεινή ξανθό μιλφογκιλφ αρκετά παχουλή με 2.5άρια πεσμένα ,απλό στα 10 και Σοφία κοκκινομάλλα μιλφογκίλφ(απο Αγκύρας 12β)παχουλή με 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 6 ξανθιά χοντρή με μαλλιά μέχρι τους ώμους 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28 κάτω μελαχρινό με το μαλλί αλογοουρά  πιπίνι(νομίζω Μαρία την λένε) αδύνατο  με 2άρι  στητό βυζί ,απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ καστανή μίλφ χοντρούλα με 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Σαρα ξανθοκάστανο μίλφ κανονικό σώμα 2άρι πεσμένο βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά Μαρία ξανθοκάστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους 4άρια βυζιά ,ακα και κώλο στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά κοντή μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22α μελαχρινή κανονικό σώμα με κοιλίτσα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α χοντρή κοκκινομάλλα με 2άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
καλό απόγευμα.....

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Από κρεβάτι δεν ξέρω, αλλά από χαρακτήρα είναι σκατά.  :shit:
Την είχα πετύχει μια φορά 3η βάρδια,  στο αριστερό μαγαζί.
Μόλις βγαίνει από το δωμάτιο και παρουσιάζεται στο σαλονάκι, βλέπω ότι δεν μου κάνει και σηκώνομαι να φύγω.
Τότε εκείνη με απαξιωτικό ύφος μου κάνει: "έχεις δει το πρόσωπό σου στον καθρέπτη ?"
Δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω. Αξία θα της έδινα.  :birdman:

Αυτά
ποιο πατσαβούρι ήταν αυτό τύπε που σου μίλησε έτσι; Η Λολίτα η ξανθιά petite από τα ζυγά νούμερα της Ιάσωνος στο πρασινοκίτρινο υπόγειο σπιτάκι;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
βόλτα σήμερα το μεσημέρι(12.20-14.45)

Ιάσωνος 33 Μαρία μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί στρογγυλό πεταχτώ κωλαράκι ,απλό στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 33 μελαχρινή κοντή λεπτή άβυζί με τατού , με κώλο στα 10 ευρώ και ξανθοκάστανη  Ελληνίδα γκίλφ χοντρή ,απλό στα 10 ευρώ , τσακωνόταν με τον δροσερό τσάτσο κα του φώναζε δεν  θα μας πεις εσύ..εγώ γαμιέμαι για να πάρεις εσύ τα δυο ευρώ σου...

καλό απόγευμα.....      

Πόσα Ιασ. 33 υπάρχουν ? ? ?    :think:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ποιο πατσαβούρι ήταν αυτό τύπε που σου μίλησε έτσι; Η Λολίτα η ξανθιά petite από τα ζυγά νούμερα της Ιάσωνος στο πρασινοκίτρινο υπόγειο σπιτάκι;

όχι, όχι αυτή καλέ. . ..

Η Λολίτα από Βέργτας 3, μιλφ με κοιλίτσα, πεσμένο στήθος και σκυλόφατσα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

όχι είναι μια καστανομάλλα αδύνατη pro-milf που βρίσκεται συνήθως στη οδό Βέργας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.647
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.647
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom