amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
γουσταρω τετοιες καταστασεις τυπε
Ούκ όλίγοι μιλούν μέ άστείους ύποκειμενισμούς καί μέ άναλύσεις ποικίλων ύποβολέων...... ;)
γουσταρω τετοιες καταστασεις τυπε
τι θες να κανει η τσα2 τυπε;τουλαχιστον τα εψαλες στην τσατσα???
Επαγγέλεσθε ιατροδικαστής;
να σκουπιζει το δωματιο λεω εγω τώρατι θες να κανει η τσα2 τυπε;
πελοριοσ ρομαντισμοσ πορνε μουΣυμπληρώνοντας amadeus_gr και xilnik,
Φωκαίας 27Α υπόγειο η ξανθιά Ουκρανόφατσα Βικτώρια. Πεσμένα βυζιά, αλλά φιλότιμη, καβλιάρα, γλωσσόφιλα και πολύ καλή και βαθιά ακά πίπα.
Στιγμές τρόμου με τη λήξη της συνεδρίας δυστυχώς...
www.imagebam.com/image/e77592255531122] [/URL]
πλατεία Αττικής
Αλκαμένους 117 η Ντιάνα-Καρολίνα με λίγο αλλαγμένο μαλλί. Ελεύθερο τελειωτικό κλπ. Καλή.
Αγίου Πέτρου μια ψιλοαδιάφορη, αλλά πολλά υποσχόμενη στο σαλόνι.
Ρεμούνδου 20 η Ντενίζα. 58 φορές την έχω πάρει αυτήνα...
φυλης 99 τυπε στη δεσποινα,αν γουσταρεις τις τουλουμπεςρε θα με τρελανετε εσεις ! εχετε κανει διατριβη στα μπουρδελα μπραβο !!! ειμαι απο επαρχια και λεω να παραστρατησω λιγο εχει κανεισ καλες ιδεες να μου προτινει ? απο μπουρδελα με βυζαρουδες ή με πολλα εχτρα καθαρα και οσο το δηνατον οικονομικα ! τρανσ σε σπιτακια ? οτιδηποτε τελος παντων που να σου προσφερει ηδονη ? παιζει μηπως τιποτα ζωντανο σεξ που παρακολουθεις απο καμαρακια ? ρωταω πολλα το ξερω αλλα δεν ζω αθηνα καλα καλα ουτε ελλαδα !!! ευχαριστω ολους !!!
φυλης 99 τυπε στη δεσποινα,αν γουσταρεις τις τουλουμπες
Τελικά τη θείτσα την γάμησες ?
Αυτό με ενδιαφέρει εμένα ... γιατί αν σου ζάλιζε τα αρχίδια με τόσο μπλα-μπλα τουλάχιστον θα έπρεπε να αποκομίσεις κάτι ...
...
Αλκιβιάδου 16β η Νάτα, νεόφερτη μελαχρινή, βουκολικό πρόσωπο, ακάποτα τελειωτικά κλπ κλπ
...
Η Νάτα, εμφανισιακά θυμίζει ημιπαράφρονα ιθαγενή του Αμαζονίου.
χα χα ! ακριβώς. αν είχε κι αυτό το πιατάκι που βάζουν στο κάτω χείλος...
Η Νάτα, εμφανισιακά θυμίζει ημιπαράφρονα ιθαγενή του Αμαζονίου.
Γάμησα το πρωί μία κοντή ξανθιά, μάλλον αλβανίδα, στο Φωκαίας 27 (γωνιακό), στο υπερυψωμένο ισόγειο. Τσάτσος ένας με φέσι. Τυπικές υπηρεσίες. Εφιστώ την προσοχή καθώς ο κόλπος της ήταν γεμάτος γρομπαλάκια!
σαν κομποι νομιζωτι είναι τα γρομπαλάκια;
καραφλοδυναμιτης ο πυραυλος τυπεεδω η Νάτα σε μια διάλεξη περί πορνείας με ομιλητή τον κο.ΠΥΡΑΥΛΟ
καραφλοδυναμιτης ο πυραυλος τυπε
τι είναι τα γρομπαλάκια;
Επίσης, λόγω φωτιάς που μου ανάψατε με τα καινούργια κομμάτια, κατέβηκα για καμικάζι αποστολή.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκαν οι στόχοι στην θέση τους! Κάποιος τους έδωσε σύρμα ότι κατεβαίνω! ! !
συναγωνιστη πως κ συνεχισες μετα απο αυτο που ειδες; :SΜικρά σφαιρίδια. Προφανώς κονδυλώματα. Αηδίασα.
Ρε μαν, έπρεπε να την κάνεις.Μικρά σφαιρίδια. Προφανώς κονδυλώματα. Αηδίασα.