Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (13 μέλη και 174 επισκέπτες)

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω εαν εχουμε ενημερωση απο Φυλ-Φωκ-ΔυΔ κ τα διπλανα τους ειναι ανοικτα σημερα ? διοτι χθες ηταν ολα κλειστα!!!
Λογικα φιλε μου για να μην εχει ενημερωσει κανεις ανοιχτα θα ειναι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Περισσότερα από 100 άτομα έχουν
προσαχθεί και πέντε έχουν
συλληφθεί κατά τη διάρκεια της
αστυνομικής εξόρμησης που
εξελίσσεται από το πρωί στο
κέντρο της Αθήνας με στόχο την
αντιμετώπιση διάφορων μορφών
εγκληματικότητας.
Από τους πέντε, ένας έχει
συλληφθεί για ναρκωτικά, ένας για
λαθραία τσιγάρα, ακόμα ένας για
παραβίαση σφραγίδων και δύο για
παραβάσεις του νόμου περί
εκδιδόμενων προσώπων.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγκληματικότητας.
εκδιδόμενων προσώπων.
δωσε λινκ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Αλκαμενους 113 αλινα,η ξανθια μασαζοmlf του zero από διδυμου 16α
Για να ειμαι ειλικρινης,εχασα για λιγο τη μπαλα,καθως δεν ηξερα τι να πρωτοκοιταξω..τα μαυρισμενα και υπεροχα αδυνατισμενα ποδια της,το πλουσιο στηθος της,το λευκο διχτυωτο μινι που φορουσε..
Οι δυο λογοι που για δευτερολεπτα με απετρεψαν από το να περασω,ηταν το γεγονος ότι τη πρωτη φορα που την ειχα παρει,ηταν πολύ βιαστικη στο να τελειωσω και αρκετα ψευτικη,αφετερου ο δευτερος λογος είναι ότι προκειται για μια μεταmlf κατασταση
Αν και ξεκινησα με βαριεστημενη διαθεση,μπαινοντας στο πρωτο σπιτι ηδη το αιμα ανεβηκε στο κεφαλι μου
Σιγουρα παντως ηταν πολύ εντυπωσιακη σημερα,και κατι μου λεει ότι θα περναγα λιγο καλυτερα
Περγαμου 27 ισογειο η σεξι καβλιαρα γειτονισα νικη
Αγκυρας
12α η ξανθια χυμωδης ελενη
12β η ξανθια αξιοπροσεκτη μιλα
Φυλης
71α δυο κοπελες ,η αννι,λεπτο συμπαθητικο κοριτσι με φουλ προγραμμα,και η αντζελα,μελαγχροινη μπαμπατσικη κοπελα
71β μαρια η ποντια από φυλης 80
Φωκαιας
19 ρωξανη
25β αννα η πολωνεζα
27α η ειρηνη του μπεμπα(πολύ ωραια ενημερωση τις προαλες)
27β οροφος μπαρμπαρα
27β ισογειο αθηνα,η ξανθια κοπελα που ειχα παρει πριν λιγο καιρο και που ημουν ένα βημα από το να την ξαναπαρω
Δεν καταλαβα γιατι δεν το εκανα,ισως γιατι δεν ηταν καταλληλη η στιγμη απο ψυχικης αποψης

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ξαναεπαναφερω ...

Ξερει κανεις που και ποτε μπορω να βρω τη νελυ που ηταν φ.71 οροφος πριν το πασχα ;;;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Καποιο γυφτακι μηπως και αλλαξει η τυχη μου...που να αναζητησω?
Εννοω σε οικο ανοχης και οχι σε φαναρια η λα'ι'κες!
Ευχαριστω!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Στο γρήγορο πέρασμά μου σήμερα από τα ακριτικά της Φυλής (106+) και πέριξ (Μαγνησίας, Πιπίνου κλπ),επειδή ήμουν εκεί κοντά, διαπίστωσα μέτριο εμφανισιακό επίπεδο των γυναικών και δυστυχώς τα της Καλύμνου στα οποία στόχευα ήταν όλα κλειστά!  :think: Πολύ ωραία κοπελίτσα για τους λάτρεις των πετίτ νεαρών κορασίδων είχε το Φ134Β (ροζ υπόγειο μπουρδελάκι), ονόματι Κλαούντια, ωραίο σωματάκι, αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για σήμερα και κάτι μου έλεγε ότι μέσα στο δωμάτιο δεν θα ήταν το ίδιο καλή. Η υπηρεσία άφαντη. Μόνη της βγήκε και παρουσιάστηκε. Στα λίγα σπίτια που επισκέφτηκα οι κοπέλες και οι τσατσάδες ήταν ευγενικές ΕΚΤΟΣ από το Φ109 (TO A' νομίζω-εκεί που έχουν βάλει και μια ντουζιέρα σε ένα δωμάτιο) όπου φεύγοντας εισέπραξα μια μικρή δόση ειρωνίας επειδή μάλλον δεν μπήκα. Ο κόσμος που επισκεπτόταν τα σπίτια, από το λίγο που είδα, πραγματικά ελάχιστος.Καλό απόγευμα.

arpaxtras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
280
γειας σας παιδες καινουργιος εδω.. θελω να ρωτησω γιατι θελω να κανω Χοντρη! καταθεση σε BBW (μιλφοχοντρη). που μπορω να βρω στο μεταξουργειο τετοια..?? Μια βοηθεια θα εκτιμηθει αρκετα, μην κανω κυκλους σε ολα τα δωματια, γιατι απο οτι εχω καταλαβει ειναι πολλα κ δεν θελω να φαω 2ωρο.. ευχαριστω εκ των προτερων

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
γειας σας παιδες καινουργιος εδω.. θελω να ρωτησω γιατι θελω να κανω Χοντρη! καταθεση σε BBW (μιλφοχοντρη). που μπορω να βρω στο μεταξουργειο τετοια..?? Μια βοηθεια θα εκτιμηθει αρκετα, μην κανω κυκλους σε ολα τα δωματια, γιατι απο οτι εχω καταλαβει ειναι πολλα κ δεν θελω να φαω 2ωρο.. ευχαριστω εκ των προτερων

εχει κολωνου 53, μεγ.αλεξανδρου 28 και στα 40αρια της ιασωνος. Εκει αν ριξεις μια ματια σε ολα σιγουρα κατι θα βρεις.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
με τέτοια ορθογραφία ο τόπος όχι δεν αναπτύσσεται αλλά την πούτσισε μιλάμε.
ωραίος ρε μάγκα!!! :thumbsup:

Ξαναεπαναφερω ...

Ξερει κανεις που και ποτε μπορω να βρω τη νελυ που ηταν φ.71 οροφος πριν το πασχα ;;;
όπα φίλε, συναγωνιστής (δεν θυμάμαι ποιος) σου απάντησε σχεδόν αμέσως αλλά δεν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις και είπε πως η Νέλη είναι στην πατρίδα της και είναι αμφίβολο για αν θα γυρίσει...

Καλησπέρα. Στο γρήγορο πέρασμά μου σήμερα από τα ακριτικά της Φυλής (106+) και πέριξ (Μαγνησίας, Πιπίνου κλπ),επειδή ήμουν εκεί κοντά, διαπίστωσα μέτριο εμφανισιακό επίπεδο των γυναικών και δυστυχώς τα της Καλύμνου στα οποία στόχευα ήταν όλα κλειστά!  :think: Πολύ ωραία κοπελίτσα για τους λάτρεις των πετίτ νεαρών κορασίδων είχε το Φ134Β (ροζ υπόγειο μπουρδελάκι), ονόματι Κλαούντια, ωραίο σωματάκι, αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για σήμερα και κάτι μου έλεγε ότι μέσα στο δωμάτιο δεν θα ήταν το ίδιο καλή. Η υπηρεσία άφαντη. Μόνη της βγήκε και παρουσιάστηκε. Στα λίγα σπίτια που επισκέφτηκα οι κοπέλες και οι τσατσάδες ήταν ευγενικές ΕΚΤΟΣ από το Φ109 (TO A' νομίζω-εκεί που έχουν βάλει και μια ντουζιέρα σε ένα δωμάτιο) όπου φεύγοντας εισέπραξα μια μικρή δόση ειρωνίας επειδή μάλλον δεν μπήκα. Ο κόσμος που επισκεπτόταν τα σπίτια, από το λίγο που είδα, πραγματικά ελάχιστος.Καλό απόγευμα.
έχω φάει και γω καραμούζιασμα στο συγκεκριμένο οίκο από την ξανθιά τσατσά αλλά και από τις κοπέλες Μαργαρίτα - Μαρίναι για τον ίδιο λόγο! Μαύρο έχω ρίξει καιρό τώρα στο σπιτάκι αυτό μέχρι νεοτέρας και αν... (φυσικά στον οίκο αυτό δεν άξιζε αφού είναι ίσως και ο κορυφαίος σε αυτόν τον δρόμο αλλά αφού έτσι τα κατάφεραν οι εργαζόμενοι του, ας πρόσεχαν)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ωραίος ρε μάγκα!!! :thumbsup:
όπα φίλε, συναγωνιστής (δεν θυμάμαι ποιος) σου απάντησε σχεδόν αμέσως αλλά δεν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις και είπε πως η Νέλη είναι στην πατρίδα της και είναι αμφίβολο για αν θα γυρίσει...
έχω φάει και γω καραμούζιασμα στο συγκεκριμένο οίκο από την ξανθιά τσατσά αλλά και από τις κοπέλες Μαργαρίτα - Μαρίναι για τον ίδιο λόγο! Μαύρο έχω ρίξει καιρό τώρα στο σπιτάκι αυτό μέχρι νεοτέρας και αν... (φυσικά στον οίκο αυτό δεν άξιζε αφού είναι ίσως και ο κορυφαίος σε αυτόν τον δρόμο αλλά αφού έτσι τα κατάφεραν οι εργαζόμενοι του, ας πρόσεχαν)
Και η μαλακία είναι ότι είμαι ευγενικός πάντα όταν μπαίνω και βγαίνω από έναν οίκο γιατί δεν μου αρέσει που μπαίνουν άλλοι και δεν λένε ούτε γεια και το ίδιο φεύγοντας. Και με στράβωσε περισσότερο αυτό! Δεν νομίζω ότι βλάπτει να λέμε ένα "καλησπέρα, γεια σας, ευχαριστώ". Τα στοιχειώδη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αλλά εκεί οι τύπισσες δεν...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Και η μαλακία είναι ότι είμαι ευγενικός πάντα όταν μπαίνω και βγαίνω από έναν οίκο γιατί δεν μου αρέσει που μπαίνουν άλλοι και δεν λένε ούτε γεια και το ίδιο φεύγοντας. Και με στράβωσε περισσότερο αυτό! Δεν νομίζω ότι βλάπτει να λέμε ένα "καλησπέρα, γεια σας, ευχαριστώ". Τα στοιχειώδη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αλλά εκεί οι τύπισσες δεν...
μαζί σου και 'γω μια από τα ίδια, ακριβώς αυτό είναι το θέμα και το πιο λυπηρό!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή είχα καιρό να μπω θέλω να αναφέρω ότι το πιο VFM αυτή τη στιγμή είναι τα 40-60 ευρώ σε μπουρδέλο για εγγυημένα 20 και 30 λεπτά αντίστοιχα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγκληματικότητας.
εκδιδόμενων προσώπων.
μεγαλοι εγκληματιες δηλαδη :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
καλα ρε τυπε, στραβος εισαι? δεν διαβαζεις βιασμους ανθρωποκτονιες παιδεραστιες, τι αλλο θες δηλαδης?

μάλλον αυτό ειρωνεύεται ο συνάδελφος, ότι ενώ διαβάζουμε για παιδεραστίες (ο Έλλην οικογενειάρχης από τα Πετράλωνα), βιασμούς, ανθρωποκτονίες κλπ οι άλλοι κοκκορεύονται ότι πιάσανε έναν με παράνομα τσιγάρα, έναν με σφραγίδες κι έναν με μπάφο, μέσα σε 100 άτομα που έχουν προσαχθεί. Τρομερό χτύπημα στο έγκλημα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
για όσους ενδιαφέρονται για τη Νέλη στο Φ.71 όπως ένας συναγωνιστής που ρώταγε εχθές, δημοσιεύτηκε από αλλού πως από σήμερα επέστρεψε και είναι σε θέση μάχης!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom