Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (10 μέλη και 139 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
Αχιλλεως και μαραθωνος η ξανθια τζουλιανα που εχω παρει δυο φορες με αριστες εντυπωσεις
Μαραθωνος 59 ελενη,λεπτο σεξι καστανοξανθο πιπινι
Φωκαιας
17 ελενη η αιγυπτια,σταθερα ομορφη παρουσια
19 μαρινα,η μελαγχροινη mlf με το ενισχυμενο στηθος,το σημα κατατεθεν του οικου
25β ανκα,υπεροχο μωρο με καστανα μακρια αυτή τη φορα μαλλια,αναβλυζε θηλυκοτητα,εχει ωστοσο αρνητικες κριτικες
27β ισογειο,επανακαμψη του γνωστου διδυμου χριστινας και αννας,τοσο από τον οροφο οσο και από το 134 προσφατα
27β οροφος η ελενη απ το ιντερνετ,γνωστο χυμωδες  μελαγχροινο κοντοπουτανο με πλουσιο στηθος ,ωραιο προσωπο,ομορφα ματια..
Φυλης
54β ντενισα
56 η νταιανα του billy 13
65β εμμανουελα η τσιγγανορουμανα
67 δυο κοπελες,αλισια και χριστινα.Αν και σκεφτομουν να περασω με την αλισια,καθως ηταν ηδη σε δωματιο,εμφανιστηκε η χριστινα,καστανη πολύ σεξι  και καβλιαρα σαν παρουσια,με αποτελεσμα ν αποπροσανατολιστω και να μη περασω τελικα με καμια..
Ξερουμε τιποτα γι αυτή τη κοπελα,την οποια ειμαι σιγουρος ότι εχω δει και στο 80 ένα απογευμα
Διδυμου
7α μολις μπορεσα να δω ένα λεπτο μελαγχροινο κοριτσι,αγνωστο σε μενα,καθως η υπηρεσια,μελαγχροινη γυρω στα πενηντα,μου δηλωσε..αφου δεν παιρνεις καμια..
Εχεις δικιο της απαντησα και εφυγα..θυμουμενος ότι εχω παρει από αυτή την αλυσιδα ,την νικολετα,τη νταιανα,τη λαουρα,την γιαννα και την καταλινα γραφωντας και κριτικες.
7β η γιαννα από φυλης 66α

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραια ενημερωση xilnik,όσον αφορα την συμπεριφορα μερικων τσα2δων εγω στην θεση σου θα απαξιωνα και δεν θα τους ανεφερα στις ενημερωσεις αφου εχουν τετοια συμπεριφορα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
όσον αφορα την συμπεριφορα μερικων τσα2δων εγω στην θεση σου θα απαξιωνα
μολις γυρισα απο Αθηνα....
Απαραδεκτη η μαλακισμενη η τσατσα στον οικο επι της Εξηκιου (η παραλληλη της οδου Βεργας)
Μπαινω μεσα κ πετυχαινω την τσατσα κοντα στην πορτα κ ακολουθει ο εξης σουρεαλιστικος διαλογος:

>>καλησπερα ανοιχτα δεν ειστε?
η τσατσα αντι να μου απαντησει ,με εκοβε απο πανω μεχρι τα νυχια σαν χαζη.... :jerking: :jerking:
>>Ανοιχτα δεν ειστε,την κοπελα θελω να δω..... :idiot:
Απαντηση τσατσο-γριας:Θεο-κλειστα ειμαστε.... :jerking: :jerking:(ο οικος λειτουργουσε κανονικοτατα...μαλιστα πριν μπω ειχα δει να εξερχονται συναγωνιστες οι οποιοι σχολιαζαν την κοπελα)
Απαντηση δικη μου: Μπραβο!κ ετσι να παραμεινετε....
Απαντηση τσατσας:σε Ευχαριστουμε.... :S

η ιδια τσατσα πριν ενα χρονο περιπου παλι μου χωθηκε οταν πηγα να διελθω την πορτα του οικου....επειδη ειμαι καλος τυπος κ δεν δερνω γυναικες-ποσο μαλλον γριες φαφουτες ξοφλημενες τσατσαδες-εδωσα κ δινω τοπο στην οργη.....αν τριτωσει ομως το κακο στην Εξηκιου,θα το φαει το μπατσο της στο τελος...κ θα ειναι ολο δικο της.... :s&m_1:

Κατα τα αλλα-αν εξαιρεσω Φυλης κ καποιες παρακειμενες οδους-οπου ειδα καλα κομματια,στα Βεργας (με εξαιρεση την πρωΐνη Σονια),Τροφωνιου,Λιοσιων κτλ αισχος....ειδικα στην Βεργας τυφλωθηκα απο τις εργαζομενες γιαγιαδες...σε σημειο που ντρεπομουνα μερικες μονο που τις αντικριζα....εξαιρειτε Χριστινα κ η Κινεζα απο το 6.....
Κνιδου κλειστα,Παιωνιου κλειστα ολες τις μερες....επισης στην Λιοσιων ειδα μια εργαζομενη μελαχροινη κοπελιτσα τερμα αλλοιθωρη...ωραια γλυκια ηταν ,αλλα το ματι ρεταρε τελειως...κοιταγε την μυτη της... :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μολις γυρισα απο Αθηνα....
Απαραδεκτη η μαλακισμενη η τσατσα στον οικο επι της Εξηκιου (η παραλληλη της οδου Βεργας)
Μπαινω μεσα κ πετυχαινω την τσατσα κοντα στην πορτα κ ακολουθει ο εξης σουρεαλιστικος διαλογος:

>>καλησπερα ανοιχτα δεν ειστε?
η τσατσα αντι να μου απαντησει ,με εκοβε απο πανω μεχρι τα νυχια σαν χαζη.... :jerking: :jerking:
>>Ανοιχτα δεν ειστε,την κοπελα θελω να δω..... :idiot:
Απαντηση τσατσο-γριας:Θεο-κλειστα ειμαστε.... :jerking: :jerking:(ο οικος λειτουργουσε κανονικοτατα...μαλιστα πριν μπω ειχα δει να εξερχονται συναγωνιστες οι οποιοι σχολιαζαν την κοπελα)
Απαντηση δικη μου: Μπραβο!κ ετσι να παραμεινετε....
Απαντηση τσατσας:σε Ευχαριστουμε.... :S

η ιδια τσατσα πριν ενα χρονο περιπου παλι μου χωθηκε οταν πηγα να διελθω την πορτα του οικου....επειδη ειμαι καλος τυπος κ δεν δερνω γυναικες-ποσο μαλλον γριες φαφουτες ξοφλημενες τσατσαδες-εδωσα κ δινω τοπο στην οργη.....αν τριτωσει ομως το κακο στην Εξηκιου,θα το φαει το μπατσο της στο τελος...κ θα ειναι ολο δικο της.... :s&m_1:

Κατα τα αλλα-αν εξαιρεσω Φυλης κ καποιες παρακειμενες οδους-οπου ειδα καλα κομματια,στα Βεργας (με εξαιρεση την πρωΐνη Σονια),Τροφωνιου,Λιοσιων κτλ αισχος....ειδικα στην Βεργας τυφλωθηκα απο τις εργαζομενες γιαγιαδες...σε σημειο που ντρεπομουνα μερικες μονο που τις αντικριζα....εξαιρειτε Χριστινα κ η Κινεζα απο το 6.....
Κνιδου κλειστα,Παιωνιου κλειστα ολες τις μερες....επισης στην Λιοσιων ειδα μια εργαζομενη μελαχροινη κοπελιτσα τερμα αλλοιθωρη...ωραια γλυκια ηταν ,αλλα το ματι ρεταρε τελειως...κοιταγε την μυτη της... :rolleyes:
μονο και μονο απο αντιδραση πρεπει να πηγαινεις καθε μερα να βλεπεις την κοπελα τυπε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Καϋμενε Αθανασοπουλε!...:2funny:
Aγ. Μελετιου & Φυλης, KD. Σωστα;
Kάπου κοντά στο Φυλής 180, κάπου εκεί...Το είδες κι εσύ ε?! Πού ξέρεις, μπορεί η "καταζητούμενη" να είναι αφισούλα σε διάφορες οδούς εκεί! Πρώτη φίρμα τη βλέπω!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξέχασα να αναφέρω χτες μια ανακοίνωση που είδα τοιχοκολλημένη κάπου στη Φυλής και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας: Επισυνάπτω φωτό με καλυμμένο ό,τι νομίζω πως πρέπει να καλυφθεί.
Photo_0020.jpg

Άτιμες γυναίκες!
αυτα γινονταν στην αγρια δυση τυπε
επικηρυξη :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπατσαρία στην αλλαγή της βάρδιας προκάλεσε τρόμο σε ιερόδουλες και νταβατσήδες. Αυξημένη η κίνηση, αλλά όχι και ο τζίρος. Εθεάθησαν αέρινες νεαρές αμφιβόλλων υπηρεσιών.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μόλις γύρισα από Μετάξυ.
Μιας που ο καιρός ψιλο-χάλασε, ήθελα να το συνδυάσω με την κάλτ ατμόσφαιρα του Μεταξιού. . . .

Δεν πρόλαβα να μπώ σε πολλά, καθώς η αναζήτηση της ηδονής είχε ένδοξο μεν, αλλά πρόωρο τέλος.

Έχουμε και λέμε:

Κωλ. 32 & Λεων.: μια προμιλφ με κοντό αγορέ μαλλί, καλλίγραμμη, μελαμψούλα , μάλλον με φουλ. Περιμέναμε ώρα στο σαλόνι.
Κωλ. 32 υπ.: η Μιρέλα το "φετόνι" κοντοπούτανο
Κωλ. 30 1ος: η γνωστή ξανθιά κουβέρτα , που μπαστακώθηκε πλέον εκεί . . . .
Λεων 28 1ος: η Λέιλα. Το άσχημο της υπόθεσης: ο τσάτσος που την περίμενε στο σαλόνι, με το που βγήκε από το δωμάτιο η κοπέλα, της έδωσε το προφυλακτικό ώστε να πάει αμέσως στον επόμενο. Καλά, εντάξει, δεν περίμενα να πάει η κοπέλα να κάνει μπάνιο, υδρομασάζ, να βάλει κρέμα σώματος, να πιεί λίγο χυμό, να πλύνει τα δόντια της, να βάλει στοματικό διάλυμα, να αλλάξει εσώρουχα και μετά να πάει στον επόμενο, έλα ένα τυπικό διάλειμμα για μια ανάσα, με μια στοιχειώδη καθαριότητα ΔΕΝ έβλαψε κανέναν . . . . .
Λεων 28 ισ.: μια ξανθιά κοπέλα με μικρό στήθος, αλλά μονοκόματο σώμα.
Ιασ. 20Α: Η γνωστή Λαρίσσα με κιλά που την κολακεύουν
Ιασ. 20Β: μια κοντούλα με μαύρο μαλλί αλογο-ουρά, με φουλ πρόγραμμα, αλλά μέτρια φάτσα.
Ιασ. 1α: μια ξανθιά γεματούλα. Δεν την είδα καλά, καθώς την είδα μπαίνοντας και αμέσως έκανα μεταβολή.
Ιας. 10Β: μόνο το αριστερό ανοιχτό, όπου είχε ένα καλό μελαχρινό πορνίδιο, με χαστουκίσιμο κωλαράκι. Μας κουνιόταν στο σαλόνι, με χάρη και νάζι. Ξέρει κανείς κάτι ? ? ? ?
Ιασ. 20Γ: Εδώ έπεσε η αυλαία της σημερινής μου προφυλακτικοφορίας. Ήταν η ξανθιά "Ρωσσίδα" Ειρήνη. Νομίζω η γνωστή Ειρήνη από το Φωκ. 27. Δεν την θυμάμαι καλά, καθώς στο Φωκ. 27 πήγαινα μόνον για την Γιάννα. Επίσης, μάλλον πρέπει να αδυνάτισε λίγο. Τέλος πάντων, έχει και ένα τατού αναρριχόμενης τριανταφυλλιάς στο αριστερό στήθος. Για κάποιο λόγω , μου έκανε κλίκ, και δεν είχα άδικο. Η κοπέλα έκατσε αρκετή ώρα (πάνω από 10 λεπτά), χωρίς να δυσανασχετίσει, η τσα2 χτύπησε ελαφρά την πόρτα στο 10-λεπτο & μετά δεν ξαναενόχλησε, η κοπέλα έκανε αργή αισθησιακή πίπα με προσπάθειες deep-throat, και ήταν αρκετά τρυφερή, που με ανάγκασε να καταθέσω ευχάριστα και ολοκληρωμένα, έτσι ώστε να νιώσω τον κορεσμό και να με αποτρέψει από την συνέχιση του ταξιδιού.

Αυτά

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
και αμοιβη απο κατω
Εκεί κάτω που έσβησα είναι τα τηλέφωνα του παρολίγον κλεμμένου και δηλητηριασμένου διώκτη της τύπισσας! Όποιος την δει ας του την πάει σηκωτή!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
χθεσινη απογευματινη τσαρκα στην φυλης με 3 καταθεσεις
ΦΥΛΗΣ
61 αλεξανδρα ψηλη σχετικα ξανθια κοπελα με αρκετα αδυνατο σωμα αλλα με συμπαθητικό σωμα απλο προγραμμα
74 δεξια αντζελα αλβανιδα με κωλο
αριστερα ρομπερτα αρκετα αδυνατη κοπελα με απωθητικο σωμα και φατσα με μαυρα μαλια μεχρι την μεση απλο προγραμμα
80 η ντανιελα αρκετα σεξυ παρουσια μαυρα μαλια μεχρι την μέση με πεταχτο κωλαρακι και πολυ λιγα παραπανω κιλα στην κοιλίτσα της
65β η εμμανουελα ρουμανακι με καυλαριακο ποντικοφατσακι και με σεξι σωματακι την πηρα με χειροτερες εντυπωσεις απ την πρωτη φορα στο πενταλεπτο μου ειπε οτι πρεπει να τελειωσω.απλο προγραμμα
40 νανσυ η καστανόξανθη βυζαρου με την αστεια φατσα.φουλ προγραμμα.
71 οροφος το μιραντακι αρκετα καυλιαρικο προσωπάκι και  αρκετα σεξυ σωματάκι απλό προγραμμα.
71β η στεφανια ψηλή μαυρομαλουσα  νταρντανα με απιστευτο κωλο.απλο προγραμμα.
59 η αντινα ξανθια με βυζαρες τορπιλες και εμφανιση που θυμιζει πορνοσταρ.τιμιθηκε θα ακολουθησει κριτικη
109β η αννα νεαρη κοπελα με ωραιο σωματακι και με ωραια φατσουλα.θα ελεγα απ τις ωραιοτερες παρουσιες στην φυλης χθες.
67 η χριστιανα καλλιγραμη καστανοξανθη κοπελα με απλο προγραμμα
84α η τζουλια με τα πιρσινγκ
ΦΩΚΑΙΑΣ
17 κλασικα η ελενα η αιγυπτια.απλο προγραμμα.
19 η μαρινα με τα μαλια που φτανουν μεχρι τον κωλο και με το ενισχυμενο στηθος.απλο προγραμμα
24 οροφος η μαρινα η ελληνοσερβα οπως δηλωσε εμφανισιμη κοπελα με κανονικο σωμα προς το αδυνατο σγουρα μαλια και με ενα πισρσινγκ στην μυτη της και με χυμωδες βυζαρες.απλο πρόγραμμα.τιμηθηκε με αριστες εντυπωσεις θα ακολουθησει κριτκη
27Α η ουκρανιδα βικτωρια 30αρα με φουλ προγραμμα
27β οροφος η χυμωδες ελενα με τις βυζαρες και με μπλε ανταυγια στα μαλλια της...

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.837
Πόντοι
4.891
Μιας και λέτε για Βαλέρια, η Βαλέρια της Διδύμου, μας τελείωσε. Τουλάχιστον έτσι λένε οι πληροφορίες μου.

Κρίμα. Πρόκειται ίσως για το καλύτερο αρχοντομίλφ που έχω δοκιμάσει.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Παρασκευη βραδυ αφθονο αλκοολ … το ξυπνημα του σαββατου κανονικα θα επρεπε να ηταν δυσκολο .. 8 το πρωι όμως πεταχτικα αφυδατομενος , ηπια 1 λιτρο νερο και πηγα να τη ξαναπεσω μεχρι που σκεφτηκα ότι πρωινη βαρδια είναι η καυλα μου η νελυ που ενημερωθηκα πως επεστρεψε … καφε λοιπον και ξεκινημα για πρωινο σεξακι.
Η νελυ ηταν στη θεση της , αδειο το σπιτι , φουλ προγραμμα το κοριτσι μας μπηκα αλλα από τις πολλες καυλες που ειχα παλι δεν καταφερα να δοκιμασω κωλο (η 3η φορα που παω μαζι της και τις 3 δεν προλαβα γιατι τελειωνα νωριτερα).
Δεν μπηκα σε άλλο σπιτι καθως target was locked . Θα ξανατιμησω μεσοβδομαδα μηπως προλαβω και τη πισω οψη. ..

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα συναγωνιστες τελικα η Σονια(Ευα) :pipa2: :pipa2: :pipa2: που δουλευε στη Διδυμου 16 και προσφατα Βεργας6Α εργαζεται πλεον Ρεμουνδου 21Α η εχει παραμεινει στο Βεργας6Α??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
μπραβο σε αμαντεους και τον βαζελο τον κινγκ τζειμς για τις ενημερωσεις τους! ;)

για τον xilnik δεν εχω λόγια...συνεχείς, σχεδόν καθημερινές, ενημερώσεις, μεστές, περιεκτικές, πάντα όμορφες! :rockon:

αναμένουμε τώρα τις ενημερώσεις του ΣΚ απο τους συνήθεις "υπόπτους" δηλ Φανουρη Τζουρα, προφέσσορα, νεα σμύρνη76! :boobies:

ΥΓ. μπέμπα καλός πολίτης σύντομα εύχομαι  :sunglasses:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Καλησπερα συναγωνιστες τελικα η Σονια(Ευα) :pipa2: :pipa2: :pipa2: που δουλευε στη Διδυμου 16 και προσφατα Βεργας6Α εργαζεται πλεον Ρεμουνδου 21Α η εχει παραμεινει στο Βεργας6Α??
στο βεργας 6 εργαζεται..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
[tr][td]
εγω την Πεμπτη την βρηκα στο υπογειο Βεργας...μεχρι 5 το απογευμα μου ειπε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom