You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απο αλκιβιαδου 16α εχει φυγει πλεον.
Ευτυχως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
χθες η μέρα σχεδόν όλη ήταν μαζί με συναθλητές , το απογευματάκι μπαλίτσα ,μετά φαγητό και ύστερα ένα μικρό πέρασμα απο
κάποια studio μαζί με γνώστες του αθλήματος , κατα τις 02.30 τα ξημερώματα Δευτέρας μαζί με τον μέγιστο τσουτσούνα βόλτα με καταθέσεις
στο μαγευτικό Μετάξι...ενημέρωση απο μερικά που μπήκαμε.
Κολωνού 53 Λίντα ξανθιά χοντρή με μεγάλο κώλο 2.5άρια βυζιά απλό στα 10 ευρώ και μιά ακόμα που δεν είδαμε γιατί ήταν στο δωμάτιο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ με μακρυά μαλλιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38 Στεφανία μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί μεγάλο κώλο , ακα κα κώλο στα 10 ευρώ , η πρώτη επιλογή του τσουτσούνα αλλά λόγω αναμονής πήγε αλλού.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά μελαχρινή χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 νέο Κάρλα η καύλα/μπουχέσα ξανθιά παχουλή με κυτταρίτιδα στα πόδια και πεσμένα 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Μαρίνα μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί ωραίο πεταχτώ κωλαράκι , με κώλο στα 10 ευρώ(τιμήθηκε απο τσουτσούνα)και μια παχουλή μελαχρινή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37α Σακίρα μαυρούλα καστανομάλλα απο τα πιο ωραία κορμία που έχω δεί σε μαύρη κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37β Ελβίρα η γυρολόγος μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 31 Τατιάνα καστανή μίλφ κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30α η ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί στύλ λάχανο πολύ λεπτή άβυζι έχει γίνει μελαχρινή και πρόσθεσε είχε πρόσθέσει ακα στα 10 ευρώ , τώρα το σταμάτησε και δίνει κώλο στα 15 ευρώ απλό στα 10.
Ιάσωνος 27α Μαριά ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Αννα μελαχρινή παχουλή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ και Ναόμι ξανθοκάστανη λεπτή ωραίο κώλο και υπέροχα 2.5άρια φυσικά βυζιά , απλό στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20β Αλίνα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού χαμηλά στη μέση και στη δεξιά ωμοπλάτη , απλό στα 10 ευρώ με κώλο 15.
Ιάσωνος 20α Λαρίσα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28 κάτω Χριστίνα ξανθοκάστανη Ρουμάνα κανονικό σώμα 2άρρι βυζί ,απλό στα 10.
Λεωνίδου 28 πάνω Λειλα μελαχρινή κοντή με μακρυά μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , απλό στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
καλημέρα σε όλους........
κάποια studio μαζί με γνώστες του αθλήματος , κατα τις 02.30 τα ξημερώματα Δευτέρας μαζί με τον μέγιστο τσουτσούνα βόλτα με καταθέσεις
στο μαγευτικό Μετάξι...ενημέρωση απο μερικά που μπήκαμε.
Κολωνού 53 Λίντα ξανθιά χοντρή με μεγάλο κώλο 2.5άρια βυζιά απλό στα 10 ευρώ και μιά ακόμα που δεν είδαμε γιατί ήταν στο δωμάτιο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ με μακρυά μαλλιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38 Στεφανία μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί μεγάλο κώλο , ακα κα κώλο στα 10 ευρώ , η πρώτη επιλογή του τσουτσούνα αλλά λόγω αναμονής πήγε αλλού.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά μελαχρινή χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 44 νέο Κάρλα η καύλα/μπουχέσα ξανθιά παχουλή με κυτταρίτιδα στα πόδια και πεσμένα 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Μαρίνα μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί ωραίο πεταχτώ κωλαράκι , με κώλο στα 10 ευρώ(τιμήθηκε απο τσουτσούνα)και μια παχουλή μελαχρινή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37α Σακίρα μαυρούλα καστανομάλλα απο τα πιο ωραία κορμία που έχω δεί σε μαύρη κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37β Ελβίρα η γυρολόγος μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 31 Τατιάνα καστανή μίλφ κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30α η ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί στύλ λάχανο πολύ λεπτή άβυζι έχει γίνει μελαχρινή και πρόσθεσε είχε πρόσθέσει ακα στα 10 ευρώ , τώρα το σταμάτησε και δίνει κώλο στα 15 ευρώ απλό στα 10.
Ιάσωνος 27α Μαριά ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Αννα μελαχρινή παχουλή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ και Ναόμι ξανθοκάστανη λεπτή ωραίο κώλο και υπέροχα 2.5άρια φυσικά βυζιά , απλό στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20β Αλίνα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού χαμηλά στη μέση και στη δεξιά ωμοπλάτη , απλό στα 10 ευρώ με κώλο 15.
Ιάσωνος 20α Λαρίσα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28 κάτω Χριστίνα ξανθοκάστανη Ρουμάνα κανονικό σώμα 2άρρι βυζί ,απλό στα 10.
Λεωνίδου 28 πάνω Λειλα μελαχρινή κοντή με μακρυά μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , απλό στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
καλημέρα σε όλους........
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
απιστευτο σκηνικο συνεβει χθες στο κεραμεικου 13 οταν στα σκαλια του ενας νεαρος αλβανος λήστεψε δυο πιτσιρικαδες με την απειλη συρειγκας και οι δυο ηρθαν σε εμενα για βοηθεια αλλα ματαια ο αλβανος ειχε γινει φαντομας.και απ τους δυο τους πηρε οτι χρημα ειχαν πανω τους και τα κινητα τους.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
χθεσινη απογευματινη τσαρκα στην φυλης με 3 καταθεσεις
ΦΩΚΑΙΑΣ
25α αντριαννα μελαχρινη κοπελιτσα κοντουλα με μικρο βυζακι και κοιλιτσα απλο προγραμμα
27α βικτωρια η ξανθια ουκρανιδα που τα κανει ολα δοκιμαστηκε με αριστες εντυπωσεις θα ακολουθησει κριτικη..
27β οροφος η ελενα η κοντουλα βυζαρου με μια μπλε ανταυγια στα μαλια της
24 η μαρινα δοκιμαστηκε για μια αλλα φορα με αριστες εντυπωσεις
ΦΥΛΗΣ
40 η νανσυ με το φουλ προγραμμα
80 η ντανιελα με το σεξυ σωματακι και με τον αρκετα ωραιο κωλο αλλα με τα λιγα παραπανω κιλα στην κοιλιτσα της απλο προγραμμα
67 η μαρια η ποντια
71β η νταρντανα στεφανια μαυρομαλουσα και με την κωλαρα.εχει ενα τατου πανω απ τον κώλο της.σημα κατατεθεν της οτι κατεβαζει προκλητικα το βρακι της οταν βγαινει στο σαλονι.απλο προγραμμα.
69β η αλεξανδρα νοστιμο νεαρο κοριτσακι με μαυρα σγουρα μαλλια και με ωραιο σωματακι
74 στο δεξιο ηταν η αντζελα και η αννα ειχαν κατσει και τα δυο κοριτσια εκει.
109 β η αννα η γνωστη δοκιμαστηκε με αριστες εντυπωσεις θα ακολουθησει κριτικη.
ΦΩΚΑΙΑΣ
25α αντριαννα μελαχρινη κοπελιτσα κοντουλα με μικρο βυζακι και κοιλιτσα απλο προγραμμα
27α βικτωρια η ξανθια ουκρανιδα που τα κανει ολα δοκιμαστηκε με αριστες εντυπωσεις θα ακολουθησει κριτικη..
27β οροφος η ελενα η κοντουλα βυζαρου με μια μπλε ανταυγια στα μαλια της
24 η μαρινα δοκιμαστηκε για μια αλλα φορα με αριστες εντυπωσεις
ΦΥΛΗΣ
40 η νανσυ με το φουλ προγραμμα
80 η ντανιελα με το σεξυ σωματακι και με τον αρκετα ωραιο κωλο αλλα με τα λιγα παραπανω κιλα στην κοιλιτσα της απλο προγραμμα
67 η μαρια η ποντια
71β η νταρντανα στεφανια μαυρομαλουσα και με την κωλαρα.εχει ενα τατου πανω απ τον κώλο της.σημα κατατεθεν της οτι κατεβαζει προκλητικα το βρακι της οταν βγαινει στο σαλονι.απλο προγραμμα.
69β η αλεξανδρα νοστιμο νεαρο κοριτσακι με μαυρα σγουρα μαλλια και με ωραιο σωματακι
74 στο δεξιο ηταν η αντζελα και η αννα ειχαν κατσει και τα δυο κοριτσια εκει.
109 β η αννα η γνωστη δοκιμαστηκε με αριστες εντυπωσεις θα ακολουθησει κριτικη.
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
απιστευτο σκηνικο συνεβει χθες στο κεραμεικου 13 οταν στα σκαλια του ενας νεαρος αλβανος λήστεψε δυο πιτσιρικαδες με την απειλη συρειγκας και οι δυο ηρθαν σε εμενα για βοηθεια αλλα ματαια ο αλβανος ειχε γινει φαντομας.και απ τους δυο τους πηρε οτι χρημα ειχαν πανω τους και τα κινητα τους.
Σοβαρά μιλάς!Ειναι κολόδρομος ρε γαμώτο η Κεραμεικου και η αρχή της Ιασωνος.Ολα τα κωλοαποβράσματα που τους το σπίτι εκεί θα τα βρεις.Καλά κάνω και αποφεύγω όσο μπορώ αυτά τα σημεία!
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
τι ώρα τύπε;
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
9.30-10τι ώρα τύπε;
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μαλιστα στο ενα πιτσιρικα του εσκασε μπουνια στο στομα οπως διαπειστωσα με τα ματια μου οταν ήρθε για βοηθειαΣοβαρά μιλάς!Ειναι κολόδρομος ρε γαμώτο η Κεραμεικου και η αρχή της Ιασωνος.Ολα τα κωλοαποβράσματα που τους το σπίτι εκεί θα τα βρεις.Καλά κάνω και αποφεύγω όσο μπορώ αυτά τα σημεία!
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
φιλε μου και οι δυο κινητα των 150 ευρω ειχαν οπως μου ειπαν και οι δυο..αμα πηγαινεις και μοστραρεις σαν πυρφορος το i-phone δεν φταιει κανεις ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ε ακριβα τυπε...φιλε μου και οι δυο κινητα των 150 ευρω ειχαν οπως μου ειπαν και οι δυο..
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αμα πηγαινεις και μοστραρεις σαν πυρφορος το i-phone δεν φταιει κανεις ;)
Μισό.Δεν ξέρουμε αν τα κρατάγανε στα χέρια τους.Μπορεί να τους απείλησε και του δώσαν ο,τι είχαν πάνω τους.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ενας πρεζακιας με συριγγα απειλησε 2 ατομα και δε τον εσαπασαν στο ξυλο?
Δε λεω κ εγω θα ειχα χεστει πανω μου εκεινη την ωρα...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
αμα τους απειλούσε με μαχαιρια και με συριγκες τι να κανουν οι 17χρονοιΕνας πρεζακιας με συριγγα απειλησε 2 ατομα και δε τον εσαπασαν στο ξυλο?
Ισχυει το παραπανω (δεν ημουν φυσικα αυτοπτης στο συγκεκριμενο σκηνικο αλλα οτι στο Μεταξι σε φερμαρουν απο πανω μεχρι κατω κατι απροσδιοριστου ταυτοτητας ανθρωποειδη ειναι αληθεια) και χρειαζεται πολη προσοχη.
Στο θεμα τωρα, επειδη εγω εχω.. ζωνη ευθυνης το Μεταξουργειο σχεδον κατ'αποκλειστικοτητα (αντε και λιγα περασματα απο Φυλης) θα ηθελα καποιοι να προτεινουν ρδελα που να εχουν ντουζ και ανθρωπινα επιπεδα καθαριοτητας. Ερχεται Αθηνα καποιος φιλος και ενα τριημερο σερι θα μπουρδελιαζομαστε. Δεν θελω να τον περασω καν εξω απο το Μεταξουργειο, θα ξερασει μονο και μονο μυριζοντας την κατουρινη απο τη Ιασωνος.
Στο θεμα τωρα, επειδη εγω εχω.. ζωνη ευθυνης το Μεταξουργειο σχεδον κατ'αποκλειστικοτητα (αντε και λιγα περασματα απο Φυλης) θα ηθελα καποιοι να προτεινουν ρδελα που να εχουν ντουζ και ανθρωπινα επιπεδα καθαριοτητας. Ερχεται Αθηνα καποιος φιλος και ενα τριημερο σερι θα μπουρδελιαζομαστε. Δεν θελω να τον περασω καν εξω απο το Μεταξουργειο, θα ξερασει μονο και μονο μυριζοντας την κατουρινη απο τη Ιασωνος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις