Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (40 μέλη και 279 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ισχυει το παραπανω (δεν ημουν φυσικα αυτοπτης στο συγκεκριμενο σκηνικο αλλα οτι στο Μεταξι σε φερμαρουν απο πανω μεχρι κατω κατι απροσδιοριστου ταυτοτητας ανθρωποειδη ειναι αληθεια) και χρειαζεται πολη προσοχη.
Στο θεμα τωρα, επειδη εγω εχω.. ζωνη ευθυνης το Μεταξουργειο σχεδον κατ'αποκλειστικοτητα (αντε και λιγα περασματα απο Φυλης) θα ηθελα καποιοι να προτεινουν ρδελα που να εχουν ντουζ και ανθρωπινα επιπεδα καθαριοτητας. Ερχεται Αθηνα καποιος φιλος και ενα τριημερο σερι θα μπουρδελιαζομαστε.  :2on1: Δεν θελω να τον περασω καν εξω απο το Μεταξουργειο, θα ξερασει μονο και μονο μυριζοντας την κατουρινη απο τη Ιασωνος.
πηγαινε στο φυλης 109 οροφος εκει εχει ντουζ και ειναι ανακενεισμενο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ισχυει το παραπανω (δεν ημουν φυσικα αυτοπτης στο συγκεκριμενο σκηνικο αλλα οτι στο Μεταξι σε φερμαρουν απο πανω μεχρι κατω κατι απροσδιοριστου ταυτοτητας ανθρωποειδη ειναι αληθεια) και χρειαζεται πολη προσοχη.
Στο θεμα τωρα, επειδη εγω εχω.. ζωνη ευθυνης το Μεταξουργειο σχεδον κατ'αποκλειστικοτητα (αντε και λιγα περασματα απο Φυλης) θα ηθελα καποιοι να προτεινουν ρδελα που να εχουν ντουζ και ανθρωπινα επιπεδα καθαριοτητας. Ερχεται Αθηνα καποιος φιλος και ενα τριημερο σερι θα μπουρδελιαζομαστε.  :2on1: Δεν θελω να τον περασω καν εξω απο το Μεταξουργειο, θα ξερασει μονο και μονο μυριζοντας την κατουρινη απο τη Ιασωνος.
τυπε στο μεταξι πας ντυμενος σαν ρακος και δεν σε πειραζει κανεις

Επισκέπτης
ΚD, το «wanted» για την κακουργα γυνη ηταν στην γωνια Αγ. Μελετιου & Φυλης επι της Αγ. Μελετιου. Στο τετραγωνο του Φυλης 200.Ειχα παει τις προαλλες απογευμα και εργαζοταν μια Ελενα εκει.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

Στο μεταξι θυμαμαι σκηνικα
πιτσιρικας μου την ειχε πεσει πρεζακιας και επειδη φοβηθηκα ετρεξα και εφυγα (χωρις να γαμησω, αλλα και χωρις να με κλεψει)
παλι πιτσιρικας μερικα χρονια αργοτερα μεσα στο αυτοκινητο με κλειστες τις ασφαλειες και πηγαινα σιγα σιγα για να παρκαρω μου τη πεφτουν 2 ξενοι μαυριδεροι στις πορτες του αυτ/του να τις ανοιξουν .. φαγανε πορτα , ταχυτητα και εφυγα ... ελα ομως που μπροστα ειχα στοπ και επρεπε να σταματησω ... τους κοιταω απο οτ καθρεπτη πισω και μου ξαναρχονται...βαζω οπισθεν και καλα να τους πατησω ... πανε στην ακρη βγαινουν μπροστα στο αμαξι , βαζω πρωτη παλι να τους πατησω ξανα στην ακρη μετα εσπασαν και εφυγαν.
Μετα 2 φορες μου εχουν σπασει το αμαξι για να κλεψουν κερματα και οτι βρηκαν μεσα (τιποτα δηλαδη αλλα τα ΖΩΑ μου πηραν αδεια κυκλοφοριας και αλλα χαρτια και ετρεχα να ταξαναβγαλω)
ε μετα απο αυτα σταματησα να πηγαινω σ'αυτη τη περιοχη

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πιτσιρικας μου την ειχε πεσει πρεζακιας και επειδη φοβηθηκα ετρεξα και εφυγα (χωρις να γαμησω, αλλα και χωρις να με κλεψει)
παλι πιτσιρικας μερικα χρονια αργοτερα μεσα στο αυτοκινητο με κλειστες τις ασφαλειες και πηγαινα σιγα σιγα για να παρκαρω μου τη πεφτουν 2 ξενοι μαυριδεροι στις πορτες του αυτ/του να τις ανοιξουν .. φαγανε πορτα , ταχυτητα και εφυγα ... ελα ομως που μπροστα ειχα στοπ και επρεπε να σταματησω ... τους κοιταω απο οτ καθρεπτη πισω και μου ξαναρχονται...βαζω οπισθεν και καλα να τους πατησω ... πανε στην ακρη βγαινουν μπροστα στο αμαξι , βαζω πρωτη παλι να τους πατησω ξανα στην ακρη μετα εσπασαν και εφυγαν.
Μετα 2 φορες μου εχουν σπασει το αμαξι για να κλεψουν κερματα και οτι βρηκαν μεσα (τιποτα δηλαδη αλλα τα ΖΩΑ μου πηραν αδεια κυκλοφοριας και αλλα χαρτια και ετρεχα να ταξαναβγαλω)
αργα το καταλαβες

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΚD, το «wanted» για την κακουργα γυνη ηταν στην γωνια Αγ. Μελετιου & Φυλης επι της Αγ. Μελετιου. Στο τετραγωνο του Φυλης 200.Ειχα παει τις προαλλες απογευμα και εργαζοταν μια Ελενα εκει.

η ίδια εργάζεται καμιά φορά και στο Μαγνησίας 11, είναι αλυσίδα τούτα εδώ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα ρε τυπε εισαι και λιγο ατυχος

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

αἴγαγρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
ειναι φωλια υπανθρωπων η περιοχη αλλα και εμεις δεν ειμαστε χαιβανια. λοιπον καποια αλλη επιλογη με ντουζ, καθαριοτητα στα 20 εουρος εχουμε?

mat-man

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα...καμμια mature προς granny τετοια ωρα που υπαρχει για underground καταστασεις?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
μαγκες καλησπερα...καμμια mature προς granny τετοια ωρα που υπαρχει για underground καταστασεις?
πηγαινε Βεργας...ολο γκρανια/γκιλφ εβλεπα προχθες εκει στην βραδυνη βαρδια....εκτος απο το 3... :P

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[...]
αναμένουμε τώρα τις ενημερώσεις του ΣΚ απο τους συνήθεις "υπόπτους" δηλ Φανουρη Τζουρα, προφέσσορα, νεα σμύρνη76! :boobies:
[...]
[size=11pt]Ασυνεπής ο ενημερωτής του...[/size]

[...] Σαββατοκύριακού [...]

13:39-15:21

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Η Γεωργία, απ' τον όροφο του ΜΑ 22, το υπερυψωμένο ισόγειο της Ακομινάτου 2˙με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο, μικρό στήθος, μέτριο ύψος, καλό σώμα, ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ στα 10 εύρω.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η ευτραφής αλβανίδα Μαρία, με τις τεράστιες βυζάρες, από το ΜΑ 20 υπόγειο και ισόγειο, το υπερυψωμένο ισόγειο Ακομινάτου 2, Κολωνού 11 όροφο. ΦΟΥΛ στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η λευκή milfogilf βραζιλιάνα Σοφία, από το ισόγειο της Κολωνού 46, το ισόγειο της Ιάσονος 37, Λιοσίων. Απλό.
Σημείωση: Η μολδαβή milf Σάρρα θα επιστρέψει σε δύο μέρες.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο κοπέλες: Η milf Γιάννα, από Κολωνού 48, με ίσιο ξανθό καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος. Φορούσε μεσοφόρι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, και η νεότερη Μόνικα˙ με πλούσιο μαύρο σπαστό ίσιο μαλλί μέχρι τη μέση, καλό πρόσωπο (πρόστυχο), μεγάλο στήθος, κανονικό σώμα με λίγα πιασιματάκια, ψηλή σχετικά, ωραίο κωλαράκι. Απλό (ισπανική, 69, όλες οι στάσεις) ενώ πρόσφεραν και παρτούζα.
Κολωνού 53: Δύο κοπέλες: Η γιγαντόσωμη κοκκινομάλα milf Σοφία˙ με ίσιο καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, και η Ανδριάνα μία καστανή νεαρή με ίσιο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, πρόσωπο με όμορφα ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί, πιο κοντή, σε απλό με ισπανική.
Κολωνού 48: Η νεαρή ρουμάνα Ελένη, από Κολωνού 53, με  ξανθό καρέ μαλλί, γλυκό πρόσωπο, ψηλό κορμί, μεγάλο στήθος. Απλό.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η Χρύσα˙το...

[...] γιουβαρελάκι [...]
Σε απλό.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η Αννα˙ μία νεαρή με φιλήδονο πρόσωπο, ίσιο ξανθό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Απλό.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η ξινή ρουμάνα Ντάνα ή Νταϊάνα, από το ημιυπόγειο της Ιάσονος 30, το Κολωνού 15 δεξιά, το ημιυπόγειο της Κολωνού 11, επρόκειτο για νεαρή με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τη μέση, μικρό στήθος, ωραίο κορμί. Απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Δύο πανομοιότυπες ισοϋψείς νεαρές αλλοδαπές: Η Γαβριέλα (καστανόξανθη) και η Ντιάνα (ξανθιά) με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους (πιο κοντό στη Γαβριέλα) όμορφα πρόσωπα, μικρά στήθη, ωραία κορμάκια (η Ντιάνα με ένα καρφωτό κόσμημα στον αφαλό και μία σαλαμάνδρα  -ταττού-  στην αριστερή ωμοπλάτη που η ουρά της έφτανε μέχρι τη μέση της κοπέλας). Απλό στα 15 έκαστη.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η Μαρία, που την είχα δει και στο διπλανό υπερυψωμένο ισόγειο, μία όμορφη νεαρή με πλούσιο σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι τις πλάτες, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι. Απλό. Η τσατσά δεν με άφησε να φύγω εύκολα.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η γνωστή ρουμάνα Ντάρια˙ νεαρή με ίσιο καστανόξανθο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμί. Απλό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Ο θηλυπρεπής μελαχρινός αλλά γεροδεμένος τσάτσος παρουσίασε τη Βανέσα˙ μία νεαρή με ίσιο καστανό μαλλί κάτω απ' τους ώμους πιασμένο σ' αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμάκι και κωλαράκι επίσης. Απλό (69, γλειφομούνι) στα 10.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η "γυρολόγος" αλβανίδα Ερικα. ΚΩΛΟΣ.
Κολωνού 15 αριστερά: Η 22χρονη ρωσίδα Νάντια (χωρίς τα γυαλάκια της)˙με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κοντούλα με βαρύ κορμί. Απλό (και ισπανική ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ) στα 10. Πληρώθηκε...

8936429692_7d06c3947b_c.jpg

8935855771_bc55d367cc_c.jpg

8936462680_abea2de3c9_c.jpg

8936446784_d6f5dbda8e_c.jpg

Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Δύο κοπέλες: Η τσαμπουκαλού Μαίρη˙μελαχρινή με ίσιο μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, καλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια σε απλό στα 15, και η πιο κοντή-τσουπωτή Μανταλένα, από Κολωνού 15 δεξιά, με βαμμένο ξανθό μαλλί (φαίνονταν οι σκούρες ρίζες) μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, χοντρά μπουτάκια. Απλό στα 10.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η Αννα˙νεαρή με ίσιο μαύρο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με μεγάλο στόμα, μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι. Απλό.
Κολωνού 11 αριστερά (όροφος): Η Ανδριάνα˙με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. ΚΩΛΟΣ.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Σταθερά η Χριστίνα, από το διπλανό ισόγειο, νεαρή με καστανόξανθο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, καλό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, αψηλή. Απλό.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Σταθερά η όμορφη Ανέτα˙με ίσιο καστανό μαλλί σε αλογοουρά στο πλάι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ψηλή, καλό κορμάκι. Απλό (γλειφομούνι, «ισπανικό στα βυζάκια» εννοούσε ισπανική τελειωτική;...) στα 10.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Σταθερά η Μιρέλα με τα γυαλάκια. Απλό.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Η Μαρία κατέβηκε με μεγαλοπρέπεια τις σκάλες. Επρόκειτο για μία κοπέλα με πλούσιο, ίσιο, καστανό μαλλί μέχρι τις πλάτες, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα και κοιλίτσα. Απλό.
Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Σταθερά η όμορφη ψηλή Καμέλια. Απλό.
Λεωνίδου 6: Σταθερά η ξανθιά Ιονέλα. Απλό.
Δεληγιώργη 39: Η Μαριάνα˙μία μελαχρινή, πιθανόν αθιγγανίδα, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. ΦΟΥΛ (ο τσάτσος εννούσε μόνο κώλο) στα 10.
Καλλέργη 33: Στο μπουρδελάκι αυτό δούλευε η Ιωάννα˙μία νεαρή με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό σωματάκι με πιασιματάκια. Απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η γιγάντισσα Πάολα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Στις14:45 ο τσάτσος μας είπε ότι ήταν κλειστά, στο βάθος διέκρινα τη Μαρία με ξανθό μαλλί.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η βουλγάρα Μαρία, που την είχα δει και στο διπλανό Κολοκυνθούς 38, όπως επίσης  στο Αχιλλέως 40. Επρόκειτο για ένα άσχημο milf, με μαύρο μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, μεγάλο στήθος, που το έκρυβε κάτω από ένα μαύρο μεσοφόρι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Κολοκυνθούς 63 ευθεία (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ευγενική Εμμανουέλα˙μία αρκετά μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί της μέχρι τις πλάτες, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα και κοιλίτσα. Φορούσε μεσοφόρι. Απλό.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δούλευε μία επίσης ευγενική κοντή κοπέλα ονόματι Αννα˙μελαχρινή, ίσως αθιγγανίδα, με το μαύρο ίσιο μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεγάλοι χαλκάδες στ' αυτιά, χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Φορούσε ένα μεσοφόρι. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η Ντενίσα˙μία milf με μέτριο πρόσωπο, σγουρό καστανόξανθο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεγάλο στήθος, χοντρά μπούτια και κώλο με κυτταρίτιδα. Φορούσε μεσοφόρι. Απλό.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Η νεαρή βουλγάρα Αντζελα, από τον όροφο της Κολοκυνθούς 38, με κοντό ξανθωπό μαλλί, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και 69.
Ιάσονος 33: Η Μαρία˙με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με μία διάστιξη στο αριστερό της αντιβράχιο. Απλό.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Χριστίνα το νανάκι, με καλό σχετικά σωματάκι. Απλό.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Ελισάβετ˙μία ξανθιά με το ίσιο μαλλί της να φτάνει μέχρι τη μέση, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με μία δερματοστιξία στην πλάτη, που συνέχιζε στο πλάι και χαμηλά στην κοιλιά. Φορούσε ένα διχτυωτό κορμάκι. Απλό.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η Μαρία˙μία ξανθιά, με το ίσιο μαλλί της μέχρι τους ώμους και μεγάλο στήθος, σε απλό που συμπεριλάμβανε ισπανική.
Ιάσονος 27: Η Ρωσίδα Ναταλία, που δούλευε και στο υπερυψωμένο ισόγειο στην Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά, μία χαμηλού αναστήματος γεματούτσικη κοπέλα με ίσια ανοιχτόχρωμα μαλλιά μ' ανταύγειες πισμένα ψηλά στο κεφάλι, καλο προσωπάκι, μεγάλο στήθος. Απλό.

μπραβο φανουρη τα παντα ολα,λεω και εγω δεν θα κανεις την καθιερωμενη σαββατιατικη τσαρκα σου
Ε, μα!...Χα, χα, χα...

μπράβο στον Φανούρη για πολλοστή φορά!
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλε Dawn!
Και για τα σχόλια επίσης! :)

Χε, χε...προσπαθώ να είμαι συνεπής. Προσπαθώ...

[...]
Διδύμου 7β μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά , με πιασηματάκια 2άρι βυζί κοιλίτσα τατοού χαμηλά στη μέση και ένα χ στο αριστερό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
[...]
Ωπα!...Λες να ήταν αυτή που είδα και εγώ; (Μονολογώ)

[...]
Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Βερόνικα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια και δύο ταττουάζ: ένα "x" στο αριστερό βυζί και ένα τρίμπαλ στη μέση. Απλό στα 20.
[...]
Πιθανό...πολύ πιθανό!

[...]
7β η βερονικα από φυλης 134 ισογειο [...]
Αυτή ήταν!

[...] αλλά αφού πέρασες εσύ ok (Στον όροφο του 109 με τη Μαργαρίτα) όλα τ' άλλα είναι περιττά!
Τελικά δεν πέρασα και τόσο καλά φίλε john.

[...]
ισχύει αυτό που είπα, ότι είσαι καλό παιδί! :P
Να 'σαι καλά.

[...]
επ' ευκαιρίας συγχαρητήρια για ακόμη μία κορυφαία ενημέρωση!
Ευχαριστώ πολύ!

Η ακριβεστάτη περιγραφή σας, περικλείεται σε μία μόνη λέξη: Ματαιότης...
[...]
Λυπάμαι που είχατε μία τόσο άσχημη συνεύρεση κύριε Πύραυλε.
Πραγματικά ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που μίλησε!

[...]
Y.Γ Να ευχαριστησω (...) τα μελη (δεν αναφερομαι στους ενημερωτες) ,που μπαινουν καθε σαββατοκυριακο στο σαιτ,και αυξανουν την επισκεψιμοτητα
Σωστή παρατήρηση!
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ότι αυτή η ανταπόκριση των ανώνυμων (και όχι μόνο) μελών, εμένα προσωπικά με γεμίζει ικανοποίηση και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω.
Δράττοντας την ευκαιρία, να προσθέσω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας εάν ο κάθε συναγωνιστής που επισκέπτεται ένα, δύο, τρία, κ.λπ σπιτάκια γράφει δυο γραμμές, π.χ αδρή περιγραφή της κοπέλας και ίσως κάποιες εντυπώσεις˙ό,τι θυμάται.

Καλησπερα συναγωνιστες..
[...]
Γειά σου και σένα φίλε Bmw!
Πολύ πρωτότυπες οι δύο ενημερώσεις σου!
Αντε και καλός πολίτης!

[...]
71β η στεφανια ψηλή μαυρομαλουσα  νταρντανα με απιστευτο κωλο.απλο προγραμμα.
[...]
Πολύ ωραία παρουσία!
Και ωραία ενημέρωση, όπως και η τελευταία σου! ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ελεγα και εγω δεν θα ενημερώσει ο φανουρης..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
54β παμελα η’ αλλιως παολα,όπως καιρια μ ενημερωσε ο sotirof/προεδρος/τσαρος.Σχετικα ψηλη,λεπτη κοπελα,με σκουρομελαγχροινη επιδερμιδα,μου αρεσε
56 νεα κοπελα,λεπτη μελαγχροινη,συμπαθητικη
66α αννα/ιλονα
59 τζουλια,το μελαγχροινο πολύ αερατο μελαγχροινο μωρο με το φουλ προγραμμα που εχει δουλεψει σε αρκετα σπιτια.Ξεκινησε με κακες κριτικες,αλλα η κινηση και το σεξ απηλ που βγαζει στο σαλονι όταν περπατα,ισως να σημαινει ότι εχει αλλαξει
74 δυο κοπελες,η αννα το μελαγχροινο νανοπουτανο με φουλ προγραμμα αριστερα και η αντζελα,λεπτο αρκετα ενδιαφερον  μελαγχροινο μωρο επισης με φουλ
80 ντανιελα,καταθεση, κοπελα που εχω παρει στην ευνειδων.Και σημερα περασα ένα ευχαριστο δεκαλεπτο ,όμως ο χωρος είναι απαγορευτικος για δευτερη καταθεση με το συγκεκριμενο μωρο,αφου κάθε λιγο και λιγακι εμπαινε κοσμος στο σαλονι,σ αντιθεση με το ευνειδων που όλα κυλουσαν πολύ πιο ησυχα
86β σιμελα,ξανθια με ομολογουμενως πολύ σεξι κορμι
69β αντζελα,μελαγχροινη καθημερινη προmlf κοπελα,αρκετα ενδιαφερουσα
71α αννι,λεπτη καστανη κοπελα με φουλ προγραμμα,και για μενα εξαιρετικα ενδιαφερον προσωπο.Με δυο λογια,η κοπελα εχει τυπο..
71β η στεφανια από φυλης 59,καστανομελαγχροινο εξαιρετικα σεξι νταρντανομωρο
Φωκαιας
25β ανκα,πολύ ωραια καστανη κοπελα,απιστευτα θηλυκη και σεξι.Σημερα στο σαλονι,εγκατελειψε το καπως ψυχρο υφος και την εικονα του ανεκφραστου προσωπου,και εγινε πιο εκδηλωτικη.Μενει να δουμε,αν αυτή η αλλαγη θα περασει και στο δωματιο και για ποσο χρονο
Αχαρνων 85 σακιρα,εγχρωμη σοκολατενια παρουσια με καλο κορμι.Περασα πρωτα από αυτό το σπιτι για καταθεση με  τη σοφια ,αλλα δυστυχως η υπηρεσια μου ειπε ότι θα ειναι  εκει μετα τις εντεκα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
80 ντανιελα,καταθεση, κοπελα που εχω παρει στην ευνειδων.Και σημερα περασα ένα ευχαριστι δεκαλεπτο ,όμως ο χωρος είναι απαγορευτικος για δευτερη καταθεση με το συγκεκριμενο μωρο,αφου κάθε λιγο και λιγακι εμπαινε κοσμος στο σαλονι,σ αντιθεση με το ευνειδων που όλα κυλουσαν πολύ πιο ησυχα
εγω πειστευω οτι η ντανιελα ειναι απ τις ωραιοτερες παρουσιες αυτη την στιγμη στην φυλης αν οχι η ωραιοτερη
υ.γ ειχε κοσμο στην φυλης??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom