μαγκες μετα απο της προσφατες εμπειριες θα σας δωσω συμβουλη να μην γινεστε σταθεροι πελατες σε εναν οικο μονο διοτη η μαλακια δεν εχει ορια υστερα..
εκανα καταθεση χτες και σημερα, λογο καυλων που ειχα προσφατα ,
μεταξουργειο οπως παντα,το κωλοχανειο των φτωχων..
εχω παει αρκετες φορες στην σιμόνα... λογο καποιου φετιχ που εχω ...
λοιπον, εχτες ειπα να κανω μια εναλλαγη ,διοτη σαν ανθρωπος οταν εχει να κανει για σεξουαλικη συνευρεση δεν μπορω την ιδια και την ιδια.. ετσι πηρα μια αλλη στο ιασωνος,καλουλα αλλα με ωραια ποδια..
η βρωμοτσατσα η χοντρη η ξανθια φενεται με ειδε που περπαταγα κωλονου χτες διοτη της πεταξα και εγω μια ματια με την ακρη των ματιων αλλα δεν εδωσα σημασια.. αυτη εξαφανιστηκε δια προσωπου γης και πηγε φενεται να ενημερωσει την σιμονα οτι πηγαινα..
αλλα αλλαξα μπουρδελακι ετσι μια φορα
που λετε παω και σημερα διοτη παλι ειχα καυλες, και πηγα σιμονα,η τσατσα μεσα στην ειρωνια ,και δεν ηρθες χτες, και μας ξεχασες...
καλα για την σιμονα δεν το συζητω μουτρα λες και ηταν γκομενα μου ρε παιδια και εφαγε κερατο
πως την εχουν δει δηλαδη? ποιον πανε να δουλεψουν? εμενα? των πρωην πιρφορο που ξερω τα παντα και πως λειτουργει αυτη η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που λεφεται πορνεια? γιατι επειχειρηση ειναι οχι τιποτα παραπανω...
τετοια μουτρα δεν μου κραταγαν γκομενες στο λυκειο anyway απλο ειναι, χανουν πελατη, χανουν λεφτα.. σε πρωτη φαση δεν ειναι τιποτα 5-10 ευρω αλλα μακροχρονια ειναι... πειτε 10 επισκεψειες απο εμενα το μηνα εκει καβατζονουν 100-120 ευρω για πλακα απο εμενα οχι ασχημα ... αρα εαν δουν οτι την κανω χανεται το ρευστο...
απλα εμενα μου την σπαει που προσπαθουν να με κοροιδεψουν με κουτπονηριες και δηθενα ζηλειες...
κατσε δηλαδη? δικαιωμα μου δεν ειναι? Οχι i like you και μαλακιες...
συμπερασμα μην γινεσται σταθεροι σε καμια... αφηστε τα στανταρ και της παπαριες..