Μετά από αρκετά χρόνια σήμερα το πρωί έκανα γύρα στα στενάκια της Φυλής. Επέστρεψα, και ήταν η πρώτη φορά σαν μέλος αυτής της κοινότητας, εκεί όπου ως νεαρός φοιτητής ανδρώθηκα πριν αρκετά χρόνια. Ήταν μια βόλτα πίσω στο παρελθόν και θαρρείς που τίποτα δεν άλλαξε τουλάχιστον όσον αφορά τα οικήματα. Στενάχωρα ημιυπόγεια που στο σαλόνι τους τα περισσότερα έχουν εκείνη την στρόγγυλη σφαίρα με καθρεφτάκια που διακοσμούσε τις disco της δεκαετίας του 80. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εκλεκτούς συναθλητές hilnik και n.smirni76 που στηριζόμενος πάνω στις αναφορές τους έκανα την πρωινή μου βόλτα που συνοδεύτηκε από μια πολύ επιτυχημένη κατάθεση.
Θέλω να επισημάνω για τους συναθλητές της Θεσσαλονίκης που θα τύχει να διαβάσουν αυτή την αναφορά, όλες ανεξαιρέτως οι υπηρεσίες που κάνουν οι παρακάτω κοπέλες τιμώνται στα 20 ευρώ. Επίσης θέλω να σημειώσω ότι από όλα ανεξαιρέτως τα σπιτάκια που πέρασα τόσο οι κοπέλες όσο και οι υπηρεσίες ήταν πολύ ευγενικές και πουθενά δεν συνάντησα κάποια δυσανασχέτηση όταν έφευγα χωρίς να περάσω μέσα.
Αναλυτικά λοιπόν σήμερα το πρωί με τη σειρά που επισπεύτηκα τα οικήματα οι κοπέλες που συνάντησα ήταν οι παρακάτω :
- Φυλής 40 Πατρίτσια, όμορφη γεματούλα, με πολλά υποσχόμενο χαμόγελο, ωραίο πίσω σύστημα, δίνει κώλο και κάνει ακάποτο τσιμπούκι στα 20 ευρώ.
– Διδύμου 8Α Μαρία, με τα κοτσιδάκια, πρόσχαρη μέτριας εμφάνισης προς το Milf.
– Διδύμου 8Β Γιασμίν, ξανθιά χαμογελαστή κοπέλα, ήταν τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα στο δωμάτιο, τόσο ήμουν στο σαλόνι εγώ και την περίμενα.
– Διδύμου 16 Λίλια ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά, πολύ εντυπωσιακή νταρντάνα γυναίκα, busty, πολύ χαμογελαστή και με τεράστιο ωραίο κώλο από αυτούς που μου αρέσουν.
– Διδύμου 16 Αλίσια, ήταν στο δωμάτιο αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω δεύτερο σερί 15λεπτο, και έτσι αποχώρησα χωρίς να την δω, τελειωτικό σε στόμα ή στήθος.
– Διδύμου 20 Άντζελα, χοντρούλα, μελαψή, αρκετά ενισχυμένη, απλό πρόγραμμα.
– Φωκαίας 27Α Βικτώρια, Ξανθιά με μικρό σωματότυπο και μετρια εμφάνιση, αγέλαστη, απλό πρόγραμμα.
– Φωκαίας 27Α Χριστίνα ξανθιά Milf, χαμογελαστή με μέτρια εμφάνιση.
– Φωκαίας 27Β Τερέζα, αδυνατούλα Τσέχα μελαχρινή, με ωραίο στιλάτο πετίτ σώμα.
– Φωκαίας 27Β Άννα, ξανθιά πολωνή, κάνει ακάποτο τσιμπούκι.
– Φωκαίας 19 Άννα, Ελληνίδα Σαλονικιά ( α ρε τι πράματα βγάζει η πατρίδα)
όμορφο προσωπάκι, και με μεγάλες όμορφες φυσικές βυζάρες, πολύ καλή εμφανισιακά, απλό πρόγραμμα.
– Φυλής 66 , εδώ συνάντησα τον πρώτο τσάτσο, ξανθιά κοπέλα μέτριας προς το καλό εμφάνισης, φουλ πρόγραμμα με ακάποτο τσιμπούκι και κώλο στα 20 ευρώ.
– Φυλής 74 , Άννα , η ομορφότερη κοπέλα που συνάντησα στη βόλτα μου, ψηλή λεπτή με τέλειες αναλογίες, απλό πρόγραμμα.
– Φυλής 80 , Έμμυ κοκκινομάλλα αν θυμάμαι καλά, ομορφούλα στιλάτη, δίνει και κώλο.
– Φυλής 84Α , Ιρένη, μελαχρινή με μαλλί Αλογοουρά, δίνει και κώλο.
– Φυλής 84Β , Ξανθιά λεπτή τσαχπίνα με μέτριο προσωπάκι.
– Φυλής 65Β , Αλεξάνδρα, λεπτούλα και ομορφούλα, λίγο σφιγμένη στο σαλόνι από τις 5 το απόγευμα duo με την Κατερίνα.
Κάπου εκεί σταμάτησα και την βόλτα μου αν και υπήρχαν ακόμη πάρα πολλά καταστήματα προς επίσκεψη.
Κάθισα και σκέφτηκα όλες τις κοπέλες που συνάντησα και ξεχώρισα τρείς. Την Πατρίτσια, την Έμμυ και την Άννα την Σαλονικιά. Η τελευταία κέρδισε και την επίσκεψή μου παρόλο που έκανε απλό πρόγραμμα ενώ οι άλλες δύο έδιναν και κωλαράκι. Η επίσκεψη ήταν άκρως επιτυχημένη και λεπτομέρειες θα μάθετε στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει.
Θέλοντας να κλείσω την πρωινή μου βόλτα πέρασα και από το Φυλής 104, κυρίως όμως για ιστορικούς λόγους. Οι κοπέλες που δούλευαν ήταν η Άντζελα, η Αλεξάνδρα (που δεν με θυμήθηκε) και η Μαρίνα που από κοντά φαίνεται πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες. Υπηρεσία η πάρα πολύ γλυκιά Νεφέλη, που μου παρουσίασε τις κοπέλες με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Ο χώρος πολύ ζεστός και τον φαντάστηκα γεμάτο στα πάρτι που συμμετέχουν οι συναθλητές. Δεδομένου όμως των οικονομικών συγκυριών, σίγουρα αυτή τη στιγμή για μένα προσωπικά είναι non value μια ανάλογη επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο. Μου άρεσε όμως ο χώρος και τα κορίτσια και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
……συνεχίζεται……