Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (14 μέλη και 259 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θέλω να σχολιάσω, από τις αναφορές και των διαφόρων συναγωνιστών, πως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Φυλής στο 20-άρικο αργοπεθαίνει.

Στο Μετάξι έχει χαθεί πλέον τελείως η κατηγορία των 15 ευρώ (προσφέρεται ακόμα μόνο σε δύο σπίτια στην Κολωνού) και εκεί υπάρχει ένα κενό που μπορεί να καλυφθεί μόνο αν κάποια σπίτια της Φυλής αρχίσουν να ρίχνουν την τιμή στα 15.

Στο Μετάξι πάνε πλέον περισσότεροι Έλληνες, έχει λιγότερα ζάκια και αρκετές γκόμενες άνω του μετρίου. Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ Φυλής και Μεταξουργείου δεν δικαιολογεί τη διπλάσια τιμή.

Προτείνω αποχή από τη Φυλής μέχρι να πέσει η τιμή στα 15 ευρώ.  :sunglasses:

euphor

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να σχολιάσω, από τις αναφορές και των διαφόρων συναγωνιστών, πως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Φυλής στο 20-άρικο αργοπεθαίνει.

Στο Μετάξι έχει χαθεί πλέον τελείως η κατηγορία των 15 ευρώ (προσφέρεται ακόμα μόνο σε δύο σπίτια στην Κολωνού) και εκεί υπάρχει ένα κενό που μπορεί να καλυφθεί μόνο αν κάποια σπίτια της Φυλής αρχίσουν να ρίχνουν την τιμή στα 15.

Στο Μετάξι πάνε πλέον περισσότεροι Έλληνες, έχει λιγότερα ζάκια και αρκετές γκόμενες άνω του μετρίου. Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ Φυλής και Μεταξουργείου δεν δικαιολογεί τη διπλάσια τιμή.

Πολύ καλή ιδέα αλλα..
    εγω ακομα φοβαμαι το μεταξι, τα ζακια, τα σπασμένα αυτοκίνητα, και πολλα απτα σπιτια ειναι στο μαύρο χάλι.
Λέγοντας αυτο γνωρίζω οτι στη Φυλης υπαρχουν πολλα σπιτια που δεν ειναι καθαρα και δεν αξιζουν ουτε τα 10!
Πιο σημαντικό ειναι να υπαρχουν καθαρες κοπελες και καθαρα σπιτακια. Το 20 ειναι εμποδιο για το πακια κτλπ που τα εβλεπα σε κοπαδια στο μεταξι. Τετοια κοπαδια δεν τα βλεπω στο Φυλης. Ναι ναι, ανθρωποι ειναι και αυτοι, να γαμισουν... αλλα συνήθους ενα σπιτι που τους ανοιγη δεν ειναι και τοσο καθαρα μεσα...

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ναι μερικές φορές και αυτή και η αλεξάνδρα απο φ65β και η έμμι απο φ80 κάνουν τριπλή βάρδια με 2-3 ώρες ύπνο στο μεσοδιάστημα 06.00 με 09.00 που δεν έχει καθόλου κόσμο
ειναι πιπινια αυτα,αντεχουνε στην τριπλοβαρδια!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Φανουρη απιστευτη ενημερωση :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Συμφωνώ στο να πάει η τιμή στην Φυλής στα 15 και να μείνουν οι υπηρεσίες και ο χρόνος αναλλοίωτα.Δεν συμφωνώ με την άποψη σου οτι στο Μετάξι υπάρχουν πολλοί Έλληνες και οτι η Φυλής πεθαίνει.Την απώλεια σε κόσμο η Φυλής την αναπληρώνει απο την τιμή που είναι 20 ευρώ και προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες και χρόνο απο Μεταξουργείο.Στο Μεταξουργείο η τιμή είναι φθηνή γιατί τα αφεντικά στοχεύουν σε διαφορετικό target group που είναι οι οικονομικοι μετανάστες και τους Έλληνες κατα κύριο λόγω τους έχουν γραμμένους στα παλιότερα των υποδημάτων τους.Στο Μεταξουργείο τις περισσότερες φορές στα 10 ευρώ που πλήρωσα πήρα υπηρεσίες τυποποιημένες 7-8 λεπτών με τις τσατσάδες να φωνάζουν την κοπέλα η να χτυπάνε πόρτα.Απαράδεκτα πράγματα δηλαδή.Για αυτο πιστεύω οτι η Φυλής θα πρέπει πάντα να είναι ακριβότερη απο Μετάξι και τα 15 ευρώ είναι καλή τιμή για αρχή.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το βραδακι στη φυλης
59 σαντρα από φυλης 71 α,συναγωνιστης καθοταν μαζι της στο σαλονι και την κοιταζε όπως ο πεινασμενος το φαγητο
67 αντινα
69α ελενα,η ξανθια τσεχα
71β η μαρια,θεικη η ατακα συναγωνιστη όταν τον ρωτησε η ευα τι κανουμε΄ ειμαστε στη κολαση και ελπιζουμε να μας πας στον παραδεισο
74 η αννα του smirmi
84α σονια η ιταλιδα
Φωκαιας
19 αννα νομιζω,πολύ αδυνατο μελαγχροινο πιθανον με φουλ προγραμα
27 υπογειο τζοι η τζαμαικανη.Πηγα για πιθανη καταθεση στη σαρα για πρωτη φορα αλλα δεν τη βρηκα
27 ισογειο γιαννα και βικτωρια
27 οροφος ελενα
Διδυμου
8α αννα,καστανη ασυνατη κοπελα με πολύ μετρια χαρακτηριστικα
8β γιασμιν,είναι απιστευτο αυτό που συμβαινει με το ανθρωπινο κορμι..αυτο το λειο και στιλπνο που ειχε το πισω συστημα αρχισε να παρουσιαζει ρωγμες
16α νικη,ξανθια mlf με καλο σωμα αλλα μετριο προσωπο που οφειλοταν κυριως στα πολύ λεπτα της χειλη
18 υπογειο φωτεινη,αρκετα σεξι mlf και ας μην ηταν κατι εξαιρετικο εμφανισιακα
18 ισογειο αλιονα
20 αντζελα από αγκυρας 12,με το κοντο ξανθο μαλλι
Αγκυρας
12α βικτωρια από διδυμου 20.Τη πρωτη φορα που την ειχα δει μου αρεσε αρκετα και τη πηρα,τη δευτερη φορα που την ειδα δεν μου αρεσε τοσο εμφανισιακα,σημερα τριτη φορα που τη ξαναδα μ εντυπωσιασε

Χτες το απογευμα
Κωνσταντινουπολεως 166 ευα
Φωκαιας 27 υπογειο σαρα
Φυλης
134 οροφος παολα,από το 134β
134 ισογειο τζεσικα,από τον οροφο του 134
134 υπογειο ξανθια πολύ μετριας εμφανισης,από το καμαρακι βγηκε μολις δυο μετρα μπροστα,πώς να την επιλεξεις
136 ελλη ,ξανθια mlf που ευκολα θα μπορουσε να δουλευει σε λαικη αγορα η΄καντινα,αγριο προσωπο με βαρια φωνη
Καταθεσεις στη βαλερια από αλκαμενους πεμπτη, παρασκευη,καθως αυξησα τη θεραπευτικη δοση με τη συγκεκριμενη σε δυο φορες την εβδομαδα,τις δυο τελευταιες εβδομαδες.Τη πρωτη βδομαδα το σχημα λειτουργησε τελεια,τη δευτερη η δραση ηταν πιο ασθενης αν και παλι τα αποτελεσματα ηταν ευεργετικα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Gilf εἶναι γυνὴ δυναμένη νὰ ἐμπνέυσῃ ῥοπὴν πρὸς συνουσίαν εἰς ἄνδρα ὁ ὁποῖος θὰ ἠδύνατο νὰ ᾖ ἐγγονὸς της, ὄχι γενικῶς γυνὴ καταστάσα μάμμη.

Εἰς ἀνὴρ δὲν δύναται νὰ ἔχῃ ἡλικίαν κάτω τῶν 18 ἐτῶν.

Ἐπομένως ἐὰν ἡ Κατερίνα ἦτο gilf, θὰ ἔπρεπε αὐτὴ καὶ τὀ τεκνο της νὰ εἶχαν τεκνοποιήσῃ εἰς ἡλικίαν (43 - 18)/2 = 12,5 ἐτῶν.

Κάπως ἀσύνηθες.

επιστημονικη εξηγηση του ορου γκιλφ  :rockon:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τζωρτζιάννα, στο Κολωνού 30Β. Δοκιμάστηκε για 3η  ή 4η φορά στις μία μετά τα μεσάνυχτα προς Κυριακή. Εμφανίσιμη κοπέλα, αλβανικής καταγωγής και όχι ρουμανικής όπως έχει ειπωθεί(μικρής σημασίας). Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες της είναι καλές για το 10άρικο που εισπράττει για την ξανθιά χοντροτσατσά. Κάνει απλό πρόγραμμα και τρίβεται για λίγη ώρα μέχρι την έπαρση της σημαίας. Η πίπα της είναι ταχύτατη με χρήση χεριού αλλά το παίρνει άμα την καθοδηγήσει κανείς, όμως είναι και λίγο σπασαρχίδο. Οι ώρες της είναι ακατάστατες και δεν μπορεί να την πετύχει κάποιος σε συγκεκριμένο χρόνο, συνήθως δουλεύει απογεύματα και βράδια. Εκεί μέσα δουλεύει επίσης και ένα άλλο καυλοράπανο, η Άννα, επίσης αλβανικής καταγωγής. Δε ξέρω για τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης αλλά έχει πολύ καλό σώμα όχι όμως και φάτσα (κλασσική αλβανόφατσα). Από εκεί και πέρα άγνωστο.  Επίσης να κάνω και ένα σχόλιο για το κοινό του μεταξίου. Δυστυχώς η περοχή είναι ακόμη κατά 80% πακιστανοκρατούμενη. Σίγουρά το ποσοστό των Ελλήνων εκεί έχει αυξηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. Όσο για τις κοπέλες του μεταξίου θεωρώ ότι αρκετές από αυτές είναι εμφανίσιμες με απλά προγράμματα όμως (ίσως είναι  καλύτερα έτσι με τόσους ξένους εκεί).

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε φίλε, δεν είναι το πόσην ώρα θα κάτσεις μέσα...
Περιμένουν 3, και; Με το να χτυπας δεν τελειώνει ο άλλος, αγχώνεται και εκνευρίζεται. Και οκ, θα πάρεις φράγκα και από τους άλλους αλλά σεβάσυο αυτά που πήρες από αυτόν που είναι μέσα. Και στην τελική, θα πάρειςένα 10ρικο από αυτούς που περιμένουν και θα χάσεις πολλά 10ρικα από αυτόν που εκνεύρισες...
Oταν βλεπω και η τσατσα χτυπαει την πορτα η ξεροβυχει της λεω ενταξη χαλαρα μην αγχωνεσαι..!Εαν πει καμια μαλακια την εκανα με ελαφρα...!Αφου μια με διαολοστειλε...!Ειπα να ανοιξω κουβεντα μαζι της αλλα λεω ασε μην βγει κανενας φουσκωτος

Επισκέπτης
Τζωρτζιάννα, στο Κολωνού 30Β. Δοκιμάστηκε για 3η  ή 4η φορά στις μία μετά τα μεσάνυχτα προς Κυριακή. Εμφανίσιμη κοπέλα, αλβανικής καταγωγής και όχι ρουμανικής όπως έχει ειπωθεί(μικρής σημασίας).

Αν ειναι Αλβανιδα τοτε εχει ζησει καιρο στη Ρουμανια γιατι μιλαει Ρουμανικα φαρσι. ... ετσι απλα το λεω αν για καποιον εχει σημασια... για μενα εχει αρκετη..

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κάθοδος το βράδυ κατά τις 12.00-12.30 στο Μετάξι για να ηρεμίσω τις ορμές που με είχαν ζώσει...τελικά μπήκα στο Μ.Αλεξάνδρου 28Α που εκ των υστέρων είδα ότι πήρε και ο professorX ...ενώ εμφανισιακά είναι συμπαθέστατο milf και τη λένε Μαρία που σου δημιουργεί μια προσδοκία ότι θα περάσεις καλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι τόσο βιαστική που σε ξενερώνει από την πρώτη στιγμή. Αν υπάρχει περίπτωση να σε κάνει να τελειώσεις το 1ο λεπτό για να φύγει θα το κάνει....κρίμα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
ωραίος μπέμπα....... :thumbsup:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Τζωρτζιάννα, στο Κολωνού 30Β. Δοκιμάστηκε για 3η  ή 4η φορά στις μία μετά τα μεσάνυχτα προς Κυριακή. Εμφανίσιμη κοπέλα, αλβανικής καταγωγής και όχι ρουμανικής όπως έχει ειπωθεί(μικρής σημασίας).

Δεν νομιζω... :think: :think: :think:
Για μενα ειναι μεγαλης σημασιας αν ισχυει οποτε πες μου λιγο απο που ακριβως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μετά από αρκετά χρόνια σήμερα το πρωί έκανα γύρα στα στενάκια της Φυλής. Επέστρεψα, και ήταν η πρώτη φορά σαν μέλος αυτής της κοινότητας, εκεί όπου ως νεαρός φοιτητής ανδρώθηκα πριν αρκετά χρόνια. Ήταν μια βόλτα πίσω στο παρελθόν και θαρρείς που τίποτα δεν άλλαξε τουλάχιστον όσον αφορά τα οικήματα. Στενάχωρα ημιυπόγεια που στο σαλόνι τους τα περισσότερα έχουν εκείνη την στρόγγυλη σφαίρα με καθρεφτάκια που διακοσμούσε τις disco της δεκαετίας του  80. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εκλεκτούς συναθλητές hilnik και n.smirni76 που στηριζόμενος πάνω στις αναφορές τους έκανα την πρωινή μου βόλτα που συνοδεύτηκε από μια πολύ επιτυχημένη κατάθεση.

Θέλω να επισημάνω για τους συναθλητές της Θεσσαλονίκης που θα τύχει να  διαβάσουν αυτή την αναφορά, όλες ανεξαιρέτως οι υπηρεσίες που κάνουν  οι παρακάτω κοπέλες τιμώνται στα 20 ευρώ. Επίσης θέλω να σημειώσω ότι από όλα ανεξαιρέτως τα σπιτάκια που πέρασα τόσο οι κοπέλες όσο και οι υπηρεσίες ήταν πολύ ευγενικές και πουθενά δεν συνάντησα κάποια δυσανασχέτηση όταν έφευγα χωρίς να περάσω μέσα.

Αναλυτικά λοιπόν σήμερα το πρωί με τη σειρά που επισπεύτηκα τα οικήματα οι κοπέλες που συνάντησα ήταν οι παρακάτω :

- Φυλής 40  Πατρίτσια, όμορφη γεματούλα, με πολλά υποσχόμενο χαμόγελο, ωραίο πίσω σύστημα, δίνει κώλο και κάνει ακάποτο τσιμπούκι στα 20 ευρώ.
– Διδύμου 8Α  Μαρία, με τα κοτσιδάκια, πρόσχαρη μέτριας εμφάνισης προς το Milf.
– Διδύμου 8Β  Γιασμίν, ξανθιά χαμογελαστή κοπέλα, ήταν τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα στο δωμάτιο, τόσο ήμουν στο σαλόνι εγώ και την περίμενα.
– Διδύμου 16  Λίλια ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά, πολύ εντυπωσιακή νταρντάνα γυναίκα, busty, πολύ χαμογελαστή και με τεράστιο ωραίο κώλο από αυτούς που μου αρέσουν.
– Διδύμου 16  Αλίσια, ήταν στο δωμάτιο αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω δεύτερο σερί 15λεπτο, και έτσι αποχώρησα χωρίς να την δω, τελειωτικό σε στόμα ή στήθος.
– Διδύμου 20  Άντζελα, χοντρούλα, μελαψή, αρκετά ενισχυμένη, απλό πρόγραμμα.
– Φωκαίας 27Α   Βικτώρια, Ξανθιά με μικρό σωματότυπο και μετρια εμφάνιση, αγέλαστη, απλό πρόγραμμα.
– Φωκαίας 27Α   Χριστίνα ξανθιά Milf, χαμογελαστή με μέτρια εμφάνιση.
Φωκαίας 27Β   Τερέζα, αδυνατούλα Τσέχα μελαχρινή, με ωραίο στιλάτο πετίτ σώμα.
Φωκαίας 27Β   Άννα, ξανθιά πολωνή, κάνει ακάποτο τσιμπούκι.
– Φωκαίας 19   Άννα, Ελληνίδα Σαλονικιά ( α ρε τι πράματα βγάζει η πατρίδα) :cheesy: όμορφο προσωπάκι, και  με μεγάλες όμορφες φυσικές βυζάρες, πολύ καλή εμφανισιακά, απλό πρόγραμμα.
– Φυλής 66  , εδώ συνάντησα τον πρώτο τσάτσο, ξανθιά κοπέλα μέτριας προς το καλό εμφάνισης, φουλ πρόγραμμα με ακάποτο τσιμπούκι και κώλο στα 20 ευρώ.
Φυλής 74  , Άννα , η ομορφότερη κοπέλα που συνάντησα στη βόλτα μου, ψηλή λεπτή με τέλειες αναλογίες, απλό πρόγραμμα.
– Φυλής 80  , Έμμυ κοκκινομάλλα αν θυμάμαι καλά, ομορφούλα στιλάτη, δίνει και κώλο.
– Φυλής 84Α   , Ιρένη, μελαχρινή με μαλλί Αλογοουρά, δίνει και κώλο.
– Φυλής 84Β   , Ξανθιά  λεπτή τσαχπίνα με μέτριο προσωπάκι.
– Φυλής 65Β   , Αλεξάνδρα, λεπτούλα και ομορφούλα, λίγο σφιγμένη στο σαλόνι από τις 5 το απόγευμα duo με την Κατερίνα.

Κάπου εκεί σταμάτησα και την βόλτα μου αν και υπήρχαν ακόμη πάρα πολλά καταστήματα προς επίσκεψη.

Κάθισα και σκέφτηκα όλες τις κοπέλες που συνάντησα και ξεχώρισα τρείς. Την Πατρίτσια, την Έμμυ και την Άννα την Σαλονικιά. Η τελευταία κέρδισε και την επίσκεψή μου παρόλο που έκανε απλό πρόγραμμα ενώ οι άλλες δύο έδιναν και κωλαράκι. Η επίσκεψη ήταν άκρως επιτυχημένη και λεπτομέρειες θα μάθετε στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει.

Θέλοντας να κλείσω την πρωινή μου βόλτα πέρασα και από το Φυλής 104, κυρίως όμως για ιστορικούς λόγους. Οι κοπέλες που δούλευαν ήταν η Άντζελα, η Αλεξάνδρα (που δεν με θυμήθηκε) και η Μαρίνα που από κοντά φαίνεται πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες. Υπηρεσία η πάρα πολύ γλυκιά Νεφέλη, που μου παρουσίασε τις κοπέλες με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Ο χώρος πολύ ζεστός και τον φαντάστηκα γεμάτο στα πάρτι που συμμετέχουν οι συναθλητές. Δεδομένου όμως των οικονομικών συγκυριών, σίγουρα αυτή τη στιγμή για μένα προσωπικά είναι non value μια ανάλογη επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο. Μου άρεσε όμως ο χώρος και τα κορίτσια και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.

……συνεχίζεται……

Επισκέπτης
Σθναγωνηστεσ εχουμε κανα νεο για την νικολετα απο φυλησ 66α;;;εχει να δουλεψει περιπου 15 μερεσ... :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μετά από αρκετά χρόνια σήμερα το πρωί έκανα γύρα στα στενάκια της Φυλής. Επέστρεψα, και ήταν η πρώτη φορά σαν μέλος αυτής της κοινότητας, εκεί όπου ως νεαρός φοιτητής ανδρώθηκα πριν αρκετά χρόνια. Ήταν μια βόλτα πίσω στο παρελθόν και θαρρείς που τίποτα δεν άλλαξε τουλάχιστον όσον αφορά τα οικήματα. Στενάχωρα ημιυπόγεια που στο σαλόνι τους τα περισσότερα έχουν εκείνη την στρόγγυλη σφαίρα με καθρεφτάκια που διακοσμούσε τις disco της δεκαετίας του  80. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εκλεκτούς συναθλητές hilnik και n.smirni76 που στηριζόμενος πάνω στις αναφορές τους έκανα την πρωινή μου βόλτα που συνοδεύτηκε από μια πολύ επιτυχημένη κατάθεση.

Θέλω να επισημάνω για τους συναθλητές της Θεσσαλονίκης που θα τύχει να  διαβάσουν αυτή την αναφορά, όλες ανεξαιρέτως οι υπηρεσίες που κάνουν  οι παρακάτω κοπέλες τιμώνται στα 20 ευρώ. Επίσης θέλω να σημειώσω ότι από όλα ανεξαιρέτως τα σπιτάκια που πέρασα τόσο οι κοπέλες όσο και οι υπηρεσίες ήταν πολύ ευγενικές και πουθενά δεν συνάντησα κάποια δυσανασχέτηση όταν έφευγα χωρίς να περάσω μέσα.

Αναλυτικά λοιπόν σήμερα το πρωί με τη σειρά που επισπεύτηκα τα οικήματα οι κοπέλες που συνάντησα ήταν οι παρακάτω :

- Φυλής 40   Πατρίτσια, όμορφη γεματούλα, με πολλά υποσχόμενο χαμόγελο, ωραίο πίσω σύστημα, δίνει κώλο και κάνει ακάποτο τσιμπούκι στα 20 ευρώ.
– Διδύμου 8Α   Μαρία, με τα κοτσιδάκια, πρόσχαρη μέτριας εμφάνισης προς το Milf.
– Διδύμου 8Β   Γιασμίν, ξανθιά χαμογελαστή κοπέλα, ήταν τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα στο δωμάτιο, τόσο ήμουν στο σαλόνι εγώ και την περίμενα.
– Διδύμου 16   Λίλια ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά, πολύ εντυπωσιακή νταρντάνα γυναίκα, busty, πολύ χαμογελαστή και με τεράστιο ωραίο κώλο από αυτούς που μου αρέσουν.
– Διδύμου 16   Αλίσια, ήταν στο δωμάτιο αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω δεύτερο σερί 15λεπτο, και έτσι αποχώρησα χωρίς να την δω, τελειωτικό σε στόμα ή στήθος.
– Διδύμου 20   Άντζελα, χοντρούλα, μελαψή, αρκετά ενισχυμένη, απλό πρόγραμμα.
– Φωκαίας 27Α  Βικτώρια, Ξανθιά με μικρό σωματότυπο και μετρια εμφάνιση, αγέλαστη, απλό πρόγραμμα.
– Φωκαίας 27Α  Χριστίνα ξανθιά Milf, χαμογελαστή με μέτρια εμφάνιση.
Φωκαίας 27Β  Τερέζα, αδυνατούλα Τσέχα μελαχρινή, με ωραίο στιλάτο πετίτ σώμα.
Φωκαίας 27Β  Άννα, ξανθιά πολωνή, κάνει ακάποτο τσιμπούκι.
– Φωκαίας 19  Άννα, Ελληνίδα Σαλονικιά ( α ρε τι πράματα βγάζει η πατρίδα) :cheesy: όμορφο προσωπάκι, και  με μεγάλες όμορφες φυσικές βυζάρες, πολύ καλή εμφανισιακά, απλό πρόγραμμα.
– Φυλής 66  , εδώ συνάντησα τον πρώτο τσάτσο, ξανθιά κοπέλα μέτριας προς το καλό εμφάνισης, φουλ πρόγραμμα με ακάποτο τσιμπούκι και κώλο στα 20 ευρώ.
Φυλής 74  , Άννα , η ομορφότερη κοπέλα που συνάντησα στη βόλτα μου, ψηλή λεπτή με τέλειες αναλογίες, απλό πρόγραμμα.
– Φυλής 80  , Έμμυ κοκκινομάλλα αν θυμάμαι καλά, ομορφούλα στιλάτη, δίνει και κώλο.
– Φυλής 84Α  , Ιρένη, μελαχρινή με μαλλί Αλογοουρά, δίνει και κώλο.
– Φυλής 84Β  , Ξανθιά  λεπτή τσαχπίνα με μέτριο προσωπάκι.
– Φυλής 65Β  , Αλεξάνδρα, λεπτούλα και ομορφούλα, λίγο σφιγμένη στο σαλόνι από τις 5 το απόγευμα duo με την Κατερίνα.

Κάπου εκεί σταμάτησα και την βόλτα μου αν και υπήρχαν ακόμη πάρα πολλά καταστήματα προς επίσκεψη.

Κάθισα και σκέφτηκα όλες τις κοπέλες που συνάντησα και ξεχώρισα τρείς. Την Πατρίτσια, την Έμμυ και την Άννα την Σαλονικιά. Η τελευταία κέρδισε και την επίσκεψή μου παρόλο που έκανε απλό πρόγραμμα ενώ οι άλλες δύο έδιναν και κωλαράκι. Η επίσκεψη ήταν άκρως επιτυχημένη και λεπτομέρειες θα μάθετε στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει.

Θέλοντας να κλείσω την πρωινή μου βόλτα πέρασα και από το Φυλής 104, κυρίως όμως για ιστορικούς λόγους. Οι κοπέλες που δούλευαν ήταν η Άντζελα, η Αλεξάνδρα (που δεν με θυμήθηκε) και η Μαρίνα που από κοντά φαίνεται πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες. Υπηρεσία η πάρα πολύ γλυκιά Νεφέλη, που μου παρουσίασε τις κοπέλες με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Ο χώρος πολύ ζεστός και τον φαντάστηκα γεμάτο στα πάρτι που συμμετέχουν οι συναθλητές. Δεδομένου όμως των οικονομικών συγκυριών, σίγουρα αυτή τη στιγμή για μένα προσωπικά είναι non value μια ανάλογη επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο. Μου άρεσε όμως ο χώρος και τα κορίτσια και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.

……συνεχίζεται……

καλώς επέστρεψες πίσω στο πεδίο της μάχης!!!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
ωχ....πλησιάζεις το ρεπορτάζ στο μετάξι...καλό κουράγιο...
ωραίος για άλλη μιά φορά... :thumbsup:
Η αλήθεια είναι πως νιώθω κάπως περίεργα. Εχω διαβάσει τόσα...  :-
Ευχαριστώ πάντως.  ;)

δεν ξερω αν χρησιμοποιεις κινητο ή φωτογραφικη για τις ενημερωσεις σου προσεχε ομως λιγο στο μεταξι ;)
Θα είμαι όσο πιο προσεκτικός μπορώ.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

αααααχχχ φανούρη ... τι μου θύμησες ... έχω χρονια να κάνω αυτή την διαδρομή .... είσαι πρώτος στην περιγραφή και με φωτος...
Χαίρομαι που μέσω της ενημέρωσής μου είχες ευχάριστες αναμνήσεις.  ;)

Τεράστιος ο Φανούρης.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

θεος,τωρα περιμενουμε την ενημερωση της επομενης εβδομαδας απ τα ενδοτερα του μεταξιου
Να 'σαι καλά φίλε andy williams.
Θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

Kαι παλι ωραιος!!  :rockon:
Περιμενω με ανυπομονησια την ξεναγηση στο ρομαντικο Μεταξι  :grin: :grin:
Ευχαριστώ φίλε mefist.
Για να δούμε, τί θα δούμε;...

Εἶναι ἐκπληκτικὸν πόσον αἱ ὡραῖαι φωτογραφίαι καλλωπίζουσι τὴν πραγματικότητα...
Αποτύπωση της στιγμής.
Σας ευχαριστώ για το '' ὡραῖαι ''

Φανούρης,respect.............
Thanks...

Φανουρης και ξερο ψωμι λεμε!!!!!!
Γειά σου Τζίμη Πανούση!...  :2funny:

"Εχω και πλαστίκ, θα σου κάνω εγώ πολλές ανωμαλίες"  :2funny: :2funny:
Φανούρη έχω λιώσει μιλάμε... γιατί δεν έκατσες ρε να δεις το πλαστικ με τις ανωμαλίες?  :2funny: :2funny:
:badair:

Στο Δρόμο του Μεταξιού λοιπόν
...
Ως άλλος Ferdinand von Richthofen δίνεις τον τίτλο...

Φανουρη απιστευτη ενημερωση :rockon:
Σ' ευχαριστώ φίλε bk1981.
Ξέρεις, σ' έναν απ' τους οίκους μου έκαναν και έκπτωση. Από 20 στα 15.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και από 'μένα στα παιδιά που ενημερώνουν καθημερινά, αλλά και σε αυτούς που τους ενθαρρύνουν μ' ένα καλό σχόλιο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Μετά από αρκετά χρόνια σήμερα το πρωί έκανα γύρα στα στενάκια της Φυλής. Επέστρεψα, και ήταν η πρώτη φορά σαν μέλος αυτής της κοινότητας, εκεί όπου ως νεαρός φοιτητής ανδρώθηκα πριν αρκετά χρόνια. Ήταν μια βόλτα πίσω στο παρελθόν και θαρρείς που τίποτα δεν άλλαξε τουλάχιστον όσον αφορά τα οικήματα. Στενάχωρα ημιυπόγεια που στο σαλόνι τους τα περισσότερα έχουν εκείνη την στρόγγυλη σφαίρα με καθρεφτάκια που διακοσμούσε τις disco της δεκαετίας του  80. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εκλεκτούς συναθλητές hilnik και n.smirni76 που στηριζόμενος πάνω στις αναφορές τους έκανα την πρωινή μου βόλτα που συνοδεύτηκε από μια πολύ επιτυχημένη κατάθεση.
καλησπέρα...αν και δεν σε γνωρίζω ευχαριστώ για τα καλα σου λογια...
βέβαια θέλω να σου πώ ότι το σκότωσες λίγο με την αρίθμηση τωον σπιτιών ,αλλα οκ απ 'οτι κατάλαβα είσαι απο Θεσσαλονίκη...
ωραία ενημέρωση  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom