Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (23 μέλη και 264 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
βόλτα τρίτη βάρδια φυλής&φωκαίας γύρω στις 02.15.....

Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη και Ζιζέλ οι μαυρούλες ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερικα ξανθιά κοντά μαλλιά τατου μπουτού άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη μιλφ με κοντά ξανθιά μαλλιά , κανονικό σώμα μεσαίο βυζί πεσμένο ,ακα
Φωκαίας 25α Αννα ξανθιά πρασινομάτα χοντρή με μεγάλα βυζιά , ακα τελειωτικό όπου θές και κώλο.
Φωκαίας 19 Σόνια ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο στητό βυζί λίγο χαλαρό κώλο ,απλό πρόγραμμα και Χριστίνα μελαχρινή πολύ λεπτή με μικρό στητό στήθος , με κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 65α Μαίρη μελαχρινή μουνάρα(πάχυνε λίγο αλλά της πάει)με μεσαίο ωραίο στητό βυζί ,κανονικό σώμα.
Φυλής 65β Κατερίνα ,Αλεξάνδρα και Γαβριέλα ,απλό πρόγραμμα(η Αλεξάνδρα κάνει και ακα)και παρτούζες σε όποιον συνδυασμό γουστάρετε.
Φυλής 66α μελαχρινή(δεν την έχω ξαναδεί)ψηλή λεπτή άβυζι ωραίο πρόσωπο και κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια  ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα 2αράκια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα κοκκινόξανθη  πολύ λεπτή με ωραία στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Μαριά μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονέ βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Ζωή ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β δεν ανέβηκα(δεν είχα διάθεση)αλλά συναγωνιστές μου είπαν ότι δούλευε η Καρολίνα ψηλή ξανθιά μουνάρα(και αδυναμία μου)απλό πρόγραμμα.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
"Εχω και πλαστίκ, θα σου κάνω εγώ πολλές ανωμαλίες"  :2funny: :2funny:
Φανούρη έχω λιώσει μιλάμε... γιατί δεν έκατσες ρε να δεις το πλαστικ με τις ανωμαλίες?  :2funny: :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
[size=11pt]Αγγίζοντας το Μετάξι...[/size]

......................

Ετσι λοιπόν και αυτή η τσάρκα έλαβε τέλος.
Την επόμενη βδομάδα θα προσπαθήσω να εισχωρίσω στα ενδότερα του Μεταξιού. Στο πραγματικό Μετάξι.
Εχω μπροστά μου μία ολόκληρη βδομάδα για να εξαγνιστώ.

Στο Δρόμο του Μεταξιού λοιπόν

Πολλά σποτάρισες!
Keep walking!
Εύγε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
βόλτα τρίτη βάρδια φυλής&φωκαίας γύρω στις 02.15.....

Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη και Ζιζέλ οι μαυρούλες ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερικα ξανθιά κοντά μαλλιά τατου μπουτού άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη μιλφ με κοντά ξανθιά μαλλιά , κανονικό σώμα μεσαίο βυζί πεσμένο ,ακα
Φωκαίας 25α Αννα ξανθιά πρασινομάτα χοντρή με μεγάλα βυζιά , ακα τελειωτικό όπου θές και κώλο.
Φωκαίας 19 Σόνια ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο στητό βυζί λίγο χαλαρό κώλο ,απλό πρόγραμμα και Χριστίνα μελαχρινή πολύ λεπτή με μικρό στητό στήθος , με κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 65α Μαίρη μελαχρινή μουνάρα(πάχυνε λίγο αλλά της πάει)με μεσαίο ωραίο στητό βυζί ,κανονικό σώμα.
Φυλής 65β Κατερίνα ,Αλεξάνδρα και Γαβριέλα ,απλό πρόγραμμα(η Αλεξάνδρα κάνει και ακα)και παρτούζες σε όποιον συνδυασμό γουστάρετε.
Φυλής 66α μελαχρινή(δεν την έχω ξαναδεί)ψηλή λεπτή άβυζι ωραίο πρόσωπο και κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια  ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα 2αράκια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα κοκκινόξανθη  πολύ λεπτή με ωραία στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Μαριά μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονέ βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Ζωή ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β δεν ανέβηκα(δεν είχα διάθεση)αλλά συναγωνιστές μου είπαν ότι δούλευε η Καρολίνα ψηλή ξανθιά μουνάρα(και αδυναμία μου)απλό πρόγραμμα.

Ωραίος......... :fuck2:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
"Εχω και πλαστίκ, θα σου κάνω εγώ πολλές ανωμαλίες"  :2funny: :2funny:
Φανούρη έχω λιώσει μιλάμε... γιατί δεν έκατσες ρε να δεις το πλαστικ με τις ανωμαλίες?  :2funny: :2funny:

Ακόμα τρέχει λέμε  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
σήμερα ήταν για μπανάκι αλλά μάλλον δεν έκατσε....βόλτα σε γνώριμα σοκάκια πριν από μισή ώρα περίπου...

Αλκαμένους 113 Μαρία η τρελοκοτσιδού κοντό μίλφ με στητά μικρά βυζάκια ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 27 δυο τρομακτικά γκίλφ Ευα ξανθιά χοντρή και Φωτεινή κοκκινομάλλα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω κανονικό σώμα προς το παχουλό μικρό στήθος με καυλωμένες ρόγες ,απλό πρόγραμμα.
Αγκύρας 12α Μαρίνα ξανθιά παχουλή με γυαλιά και ψωμωμένο κώλο , με ακα.
Αγκύρας 12β μια κοκκινομάλλα πιτσιρίκα 21 χρονών κανονικό σώμα μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα συνέχιζε από το βράδυ  λεπτή με στητά βυζάκια ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α μελαχρινή(απο 66δ) λεπτή άβυζι ,ακα και κώλο.
Φυλής 69β Τάνια το ξανθό μίλφ με τον ωραίο κώλο , με ακα.
Φυλής 69α Ναταλί(α) μελαχρινή ψηλή παχουλή με μεγάλο στήθος , με ακα.
Φυλής 67 Τζούλι(α) μελαχρινή λεπτή άβυζι γλυκό πρόσωπο ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή λεπτή άβυζι με ακα ,Κατερινά καστανή ψηλή με μεσαία βυζιά και λίγο ανοιχτή περιφέρεια ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 86β Μόνικα νιαου νιαου(απο Φωκαίας 25β)μελαχρινή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα. όταν έκανα να φύγω πήδηξε πάνω μου "κλείδωσε"τα πόδια της στη μέση μου και τα χέρια της στον λαιμό μου
και άρχισε να με φιλάει πεταχτά στα χείλη και στον λαιμό λέγοντας μου που πάω , της είπα ότι όταν δούλευε Φωκαίας και με έβλεπε να φεύγω έκανε γκριμάτσες ,απάντησε άλλο μαγαζί εκεί άλλο εδώ...το καυλκαντισμα κράτησε πάνω απο 5 λέπτα και η τσα τσα απορούσε πως την άντεχα τόση ώρα κρεμασμένη πάνω μου...."ξεκλείδωσε"απο πάνω μου μόνο όταν άνοιξα την πόρτα την έβγαλα έξω και έφτασα στο τελευταίο σκαλί... αναδουλειές!!!!
Φυλής 84β Αννα ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Ειρήνη χοντρή μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο , μικρό βυζί ,ακα τελειωτικό και κώλο.
Φυλής 80 Εμμί καστανή με μεσαίο βυζί  ,με κώλο.
Φυλής 61 Κατερίνα συνέχιζε απο το βράδυ ξανθιά λεπτή μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Χριστίνα το μίλφ που δούλευε και πιο παλιά έδω και τελευταία στο Φ134 ψηλή με ωραίο κώλο μικρό βυζί και πολύ χαλαρή κοιλιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αννα η κορμάρα μελαχρινή μαλλιά μέχρι τους ώμους ψηλή λεπτή με στητό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αννι κοκκινομάλλα με καρέ κοντή λέπτη με 2.5 πεσμένα βυζιά , με κώλο.
Φυλής 40 Πατρίσια μελαχρινή κοντή παχουλή με στητό μικρό βυζί , με κώλο.
Φωκαίας 19 μελαχρινή με μακριά μαλλιά βυζάρες ωραίες χυτώ σώμα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Τερέζα μελαχρινή κοντή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αννα η Πολωνέζα ξανθιά κοντό μαλλί λεπτό ωραίο σώμα με μικρό στητό βυζί και ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Γαβριέλα η μελαχρινή τούμπανο με τα σιλικονάτα βυζιά την κωλάρα και του τατου καρδιά στο δεξί μπράτσο  , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Βικτόρια ξανθιά κανονικό σώμα 2αρακια βυζιά , με ακα και Γιάννα καστανή λεπτή ωραίο κώλο μικρό στήθος με ακα.
Φωκαίας 27Β πάνω Ελενα μελαχρινή κοντή παχουλή με τεράστια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Αλεξάνδρα το λεπτό πίπίνη με το ωραίο σώμα και το μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Γιασμίν ξανθιά γυμνασμένη άβυζι με κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Σόνια(Ευα)το τούμπανο μίλφ με τα μεγάλα βυζιά με τις μεγάλες ρόγες , με ακα.
Διδύμου 18α Τζούλια ξανθιά μίλφ χοντρή ,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Διδύμου 18β Αλιόνα ξανθιά μίλφ με σιλικονάτα βυζιά ,ακα τελειωτικό .
Διδύμου 20 Άντζελα ψηλή ξανθιά με κοντό μαλλί χοντρή με μικρό στήθος και τεράστια κωλάρα για χαστούκια , με ακα.
Αλκιβιάδου 16α Νταιάνα ψηλή ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο στήθος , ακα τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16β Βικτορία ξανθιά κοντά μαλλιά καρφάκια κοντή λεπτή άβυζι , με ακα.
Αλκιβιάδου 16γ Κατερίνα γκίλφ με κοκκινόξανθο καρέ ψηλή μεσαία πεσμένα βυζιά , με ακα τελειωτικό όπου θέλεις όπως είπε η ίδια.     

Επισκέπτης
Αλκιβιάδου 16γ Κατερίνα γκίλφ με κοκκινόξανθο καρέ ψηλή μεσαία πεσμένα βυζιά , με ακα τελειωτικό όπου θέλεις όπως είπε η ίδια.     

Ἡ Κατερίνα εἶναι 43 ἐτῶν. Ἀδύνατον νὰ καταταγῇ εἰς τὴν κατηγορίαν τῶν gilf.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Ἡ Κατερίνα εἶναι 43 ἐτῶν. Ἀδύνατον νὰ καταταγῇ εἰς τὴν κατηγορίαν τῶν gilf.
για μένα μέχρι 40 είναι μιλφ μετά τα 40 γκίλφ...
ότι θέλει  ο καθένας , έτσι και αλλιώς μίλφ θεωρείται και μια 20χρονη μάνα!!!!!!

Επισκέπτης
για μένα μέχρι 40 είναι μιλφ μετά τα 40 γκίλφ...
ότι θέλει  ο καθένας , έτσι και αλλιώς μίλφ θεωρείται και μια 20χρονη μάνα!!!!!!

Gilf εἶναι γυνὴ δυναμένη νὰ ἐμπνέυσῃ ῥοπὴν πρὸς συνουσίαν εἰς ἄνδρα ὁ ὁποῖος θὰ ἠδύνατο νὰ ᾖ ἐγγονὸς της, ὄχι γενικῶς γυνὴ καταστάσα μάμμη.

Εἰς ἀνὴρ δὲν δύναται νὰ ἔχῃ ἡλικίαν κάτω τῶν 18 ἐτῶν.

Ἐπομένως ἐὰν ἡ Κατερίνα ἦτο gilf, θὰ ἔπρεπε αὐτὴ καὶ τὀ τεκνο της νὰ εἶχαν τεκνοποιήσῃ εἰς ἡλικίαν (43 - 18)/2 = 12,5 ἐτῶν.

Κάπως ἀσύνηθες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ωραία ανάλυση...
αλλά έχω την άποψη μου...
σας χάσαμε.....μια φορά βολτάραμε μαζί και μετά τέλος.

Επισκέπτης
respect στο νεα σμυρνη γιατι ημουν ετοιμος να παω μια τσαρκα τωρα αλλα διαβασα real time ενημερωση οπου ολα τα σπιτακια εχουν αυτες που περιμενα και με εσωσε απο τσαμπα λιωσιμο στη ζεστη χωρις καταθεση :grin:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Σημερα θελω να δοκιμασω την Αννα τα παντα ολα απο φωκαιας 25 .... ελπιζω να ειναι στην απογευματινη βαρδια ... εχω ορεψη για πολυ kinky καταστασεις και cif

Επισκέπτης
ωραία ανάλυση...
αλλά έχω την άποψη μου...
σας χάσαμε.....μια φορά βολτάραμε μαζί και μετά τέλος.

Ἡ ἀπόλαυσις εἰς τὴν ἐρασιτεχνικὴν μας ἀπασχόλησιν εἶναι θέμα ψυχολογίας.

Καὶ ὅταν ἡ ψυχολογία εἶναι εἰς τὰ Τάρταρα λόγῳ οἰκονομικῶν προβλημάτων...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
respect στο νεα σμυρνη γιατι ημουν ετοιμος να παω μια τσαρκα τωρα αλλα διαβασα real time ενημερωση οπου ολα τα σπιτακια εχουν αυτες που περιμενα και με εσωσε απο τσαμπα λιωσιμο στη ζεστη χωρις καταθεση :grin:
tnx ρουμανόπληκτε  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Ἡ ἀπόλαυσις εἰς τὴν ἐρασιτεχνικὴν μας ἀπασχόλησιν εἶναι θέμα ψυχολογίας.

Καὶ ὅταν ἡ ψυχολογία εἶναι εἰς τὰ Τάρταρα λόγῳ οἰκονομικῶν προβλημάτων...
σωστή και αυτή η τοποθέτηση σου...να σαι και να περνάς καλά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ναι μερικές φορές και αυτή και η αλεξάνδρα απο φ65β και η έμμι απο φ80 κάνουν τριπλή βάρδια με 2-3 ώρες ύπνο στο μεσοδιάστημα 06.00 με 09.00 που δεν έχει καθόλου κόσμο

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλημέρα συναγωνιστές! Χθεσινή βόλτα στην απογευματινή βάρδια του Μεταξουργείου στις 19.30 με 22.30.Ο απολογισμός ήταν 2 καταθέσεις των 10 ευρώ.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 στο ισόγειο ήταν κοπέλα κοντή,λεπτή,με ξανθά μακριά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και ανοιχτούς οφθαλμούς.Παίζει τώρα τελευταία σταθερά εκεί. Απλό πρόγραμμα. Στο υπόγειο ήταν αθίγγανη, αδύνατη,με πιασμένα καστανά μαλλιά,μελαμψή με γαμψή μύτη.Απλώς νόστιμη αλλά ψυχρή.Κώλος στα 10.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η μιλφ τριαντάρα,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους που παίζει συνήθως στον όροφο αλλά και στο Ακομινάτου 2.Κώλος 10.
Δίπλα στον όροφο κοντή υπέρβαρη με κώλο στα 10.Απέναντι στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 ήταν κλασσικά η Ζάνα.Δίπλα στο 17 το οποίο βρωμούσε και έζεχνε έπαιζε μιλφ σαραντάρα κοντή,λίγο γεματούλα,μελαμψή με μαύρα κοντά μαλλιά,στην κατηγορία του μπάζου.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 53 η μπουρδέλο κοτέτσι δούλευε η Ρωσίδα Όλγα το θωρηκτό απο Αγκύρας 12. Έχει παχύνει και άλλο και έπεσε στην κατηγορία του δεκάρικου.
Στο Κολωνού 47 ισόγειο ήταν κοπέλα κοντή με ξανθά φουντωτά μαλλιά,κανονικών κιλών με ανοιχτούς οφθαλμους,προμιλφ.Μέτριας εμφανίσεως η οποία έχει παίξει μπάλα και στο Ιάσωνος 31 υπόγειο.Στον όροφο υπηρεσία ήταν ένας κουνιστός μεσήλικας ο οποίος μας παρουσίασε 2 κοπέλες.Μία μιλφ κοντή και παχουλή μπάζο. Και μία κοντή και νεαρή,λευκή,με πιασμένα μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών,μέτριας εμφανίσεως.Απλό πρόγραμμα και οι 2 κοπέλες στα 10 ευρώ.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο έπαιζε μπάζο,γεματούλα,με μαύρα κοντά μαλλιά.Κώλος στα 15 και απλό στα 10.Στον όροφο ήταν η αθίγγανη Στεφανία με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στα 15 και απλό στα 10.Έχει προσθέσει λίγα κιλά ενώ παλιότερα ήταν αδύνατη.Έχει παίξει και στο Αχιλλέως 40 με το όνομα Μαρία αλλά και στο Κών/πολεως 166 ισόγειο.Μέσα στο δωμάτιο δεν είναι καλή,έχω γράψει οτι έχω τσακωθεί και πήρα πίσω τα 5 ευρώ απο τα 15 που είχα δώσει συνολικά.Συνεπώς δεν την προτείνω.
Στο Ιάσωνος 44 νέο ήταν κοπέλα με ξανθά πιασμένα μαλλιά,γεματούλα με κώλο στα 15 και απλό στα 10.Παίζει συνήθως σε αυτό το μαγαζί.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η Λύδια καινούρια Ρουμάνα,ψηλή,αδύνατη με καρέ ξανθά μαλλιά και τατού στον ώμο.10 ευρώ κανονικό πρόγραμμα.Αφού την καβλάντισα λίγο στο σαλόνι της είπα οτι θα κάνω μία βόλτα και θα το σκεφθώ κλασσικά.Νοστιμούλα.Ξέρει κανείς σας αν μέσα είναι καλή;
Στο μεσαίο ισόγειο ήταν η Όρκα απο το Κωλοκυνθούς 38 όροφος.Κώλος στα 15 και απλό στα 10.Είναι κατάλληλη για τους λάτρεις του λίπους.
Στο ισόγειο αριστερά ήταν η γνωστή αθίγγανη,μελαμψή,κανονικών κιλών προς το ζουμερό,με κανονικό μαλλί με μαύρες και ξανθές ανταύγειες.Κώλος στα 15 απλό στα 10.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο ισόγειο αριστερά ήταν η γκιλφ Σουζάνα με κώλο στα 15 και απλό στα 10. Πρόκειται για κοντή σάπια γκιλφ με κοντά μαύρα μαλλιά,με ολόσωμο να κρύβει την κυτταρίτιδα.Παίζει τελευταία έκει.Ίσια μπροστά καινούρια νόστιμη κοπέλα η Σάρα,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασμένα καστανά μαλλιά,λευκή.Απλό στα 10.
'Αλλη μία ενδιαφέρουσα πρόταση στο δεκάρικο.
Στο Περδίκας 3 αριστερά βγήκε μεγαλοκοπέλα με κατσαρά σκούρα ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο ζουμερό.Στο δεξιά βγήκε κοπέλα με κατάξανθά μακριά μαλλιά και μαύρες ανταύγειες κανονικών κιλών προς το ζουμερό,λευκή,απλώς νόστιμη.Και οι 2 απλό στα 10.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 μπήκα στοχευμένα και βρήκα την Μαρία ξανθιά,αδύνατη μεγαλοκοπέλα (εγώ την κάνω 30-35),λευκή,με έκφυλο πρόσωπο η οποία είχε περάσει και απο Κολωνού 47 όροφος.Ελεύθερο στοματικό.Έδωσα το δεκάρικο και μπήκα στο δωμάτιο.Μέσα είναι καλή αλλά κυριαρχεί μία ατμόσφαιρα βιασύνης.
Απέναντι στο καφενείο καθόλη την διάρκεια της μπουρδελότσαρκας καθόταν 2 πουτάνες ντυμένες η μία ήταν λεπτή,μουνάρα Ρουμανίτσα ντυμένη με μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα.Είχε μαύρα μαλλιά και κατά διαστήματα σηκωνόταν και μιλούσε στο τηλέφωνο.Παρέα της μία μιλφ αθίγγανη Ρουμάνα αδιάφορη.Μιας και πέρασα κάμποσες φορές απέξω άρχισε να με ζαχαρώνει με το σέξυ βλέμα της αλλά εγώ παρουσία κόσμου δεν έκανα καμία κίνηση πέρα απο το να την βλεφαριάζω.
Στο Κολωνού 27 ισόγειο είδα ξανθιά,λεπτή,λευκή αδύνατη κοπέλα νοστιμούλα.Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά μέχρι τους ώμους.Απλό στα 10.Στο υπόγειο εμφανίστηκε ψηλή νταρντάνα κοπέλα με μία ελιά λίγω πιο πάνω απο το χείλος.Μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Μέτριας εμφανίσεως.Απλό στα 10.Στον όροφο ήταν κοπέλα υπέρβαρη με μεγάλους βύζους που τους είχε γυμνούς και τους έπαιζε προς άγρα πελατών.Κατα τα άλλα μπάζο η κοπέλα.Απλό στα 10.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο είναι σταθερά κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά απλώς συμπαθητική.Κάνει απλό στα 10.Στον όροφο ήταν κλασσικά το κοντό μπάζο με τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά που δούλευε παλιότερα στο Ακομινάτου 2.
Κεραμικού 15 ισόγειο κοπέλα κοπέλα κοντή,λεπτή,λευκή,με μαύρα μαλλιά καρέ.Μέτρια προς νόστιμη.Απλό στα 10.Στον όροφο απο το δωμάτιο που είναι δίπλα απο την κουζίνα ξεπρόβαλε κοπέλα κανονικών κιλών με σώμα και πρόσωπο αδιάφορο με ξανθά πιασμένα μαλλιά.Απλό στα 10.Αποχώρησα και η κοπέλα μπήκε πάλι μέσα στο δωμάτιο για να συνεχίσει τον ύπνο της.
Στο Ιάσωνος 20 δεξιό ισόγειο εργάζονταν η Άννα γνωστή στους περισσότερους απο το Φώκαιας 22 επάνω δεξία πριν κλείσει,απλό στα 10.Στον όροφο ήταν κοπέλα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους λεπτή προς το ζουμερό,απλά νόστιμη με απλό στα 10.Στο αριστερό ισόγειο με τον ανελκυστηρά εμφανίστηκε κοπέλα εμφανίσημη λεπτή που φορούσε κορσέ με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους που βγήκε ίσα ίσα απο την κουρτίνα και μπήκε ξανά μέσα εμφανώς φοβισμένη.Το σαλόνι εκείνη την στιγμή ήταν τιγκαρισμένο απο κόσμο.Απο τα λίγα που μπόρεσα να διακρίνω ήταν οτι η κοπέλα ήταν καλή εμφανισιακά.
Απέναντι στο Ιάσωνος 19 ισόγειο μπήκα για να λύσω επιτέλους το αίνιγμα για το πιά κοπέλα είναι τελικά αυτή με τα κονδυλώματα.Αντίκρυσα τη Αννα απο Ρουμανία,κοπέλα λεπτή,αδύνατη,με ξανθοκόκκινα μαλλιά απο Φυλής 61,Μονής Προδρόμου υπόγειο,Φυλής 65,Κολωνού 27 όροφος και τώρα εδώ.Την καβλάντισα λιγάκι και την έκανα μιας και μετά απο την δεύτερη επιβεβαιωμένη πληροφορία για κονδυλώματα δεν είναι να μπαίνει κανείς.Ιδίως και αν δεν έχει πάει σε γιατρό να τα καυτηριάσει που δείχνει οτι δεν περνάει σίγουρα απο ιατρικές εξετάσεις.Πάντως το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο το μόνο που θυμάμαι είναι οτι η κοπέλα ήταν ξανθιά,λεπτή προς το ζουμερό χωρίς να μπορώ να ανακαλέσω στην μνήμη μου άλλα χαρακτηριστικά της.
Μιας και η Ιάσωνος ψηλά στην αρχή της ήταν άδεια απο πρεζάκια είπα να κάνω και μία βόλτα απο τα Ρώσικα που είχα αρκετό καιρό να περάσω.Ιάσωνος 1 στο δεξιό ημιόροφο είχε κοπέλα με ξανθιά πιασμένα μαλλιά,ψηλή,νταρντάνα,αρκετά ζουμερή χωρίς να είναι χονδρή αλλά με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια.Το μεσαίο κτίριο που φιλοξενεί 2 μπουρδελάκια ήταν κλειστό.Ενώ στο αριστερό ισόγειο που μπαίνεις κατευθείαν απο τον δρόμο χωρίς να ανέβεις σκαλοπάτια κοπέλα ήταν μία με πιασμένα ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών μέτριας εμφανίσεως.Όλα στην Ιάσωνος 1 είχαν 10 ευρώ.
Στο Κεραμεικού 26 η ανάκτορο Μπάκιγχαμ είδα την παχουλή Ρωσίδα τσατσά απο Μεγ Αλεξάνδρου 28 όπου είχε 2 κοπέλες και αυτές δεν ήταν άλλες απο την υπέρβαρη Βερόνικα απο Αλκιβιάδου 16Α&Β παλιότερα και την καινούρια κοπέλα Τζοάννα απο Πορτογαλία.Παρόλο που δηλώνει έτσι εγώ προσωπικά δεν την πιστεύω.Επομένως να υποθέσω οτι τα Κεραμικού 26 και Μεγ Αλεξάνδρου 28 είναι αλυσίδα.Αποφάσισα να δοκιμάσω και την Τζοάνα της αλυσίδας σήμερα λοιπόν δίνοντας το δεκάρικο.Οι υπηρεσίες της ήταν αρκετά τυποποιημένες και η εμπειρία που αποκόμισα ήταν μέτρια.Συνεπώς η Μαρία για μένα είναι καλύτερη απο την Τζοάνα της αλυσίδας.
Ελπίζω να βρήκατε την ενημέρωση μου χρήσιμη και μιας και σε λίγο αρχίζει η απογευματινή βάρδια να σας βοήθησε κάπως στις επιλογές σας.Καλό απόγευμα να έχετε!

P.S: Εντός της ημέρας θα στείλω και τις κριτικές για τις 2 κοπέλες.

Επισκέπτης
Στο Κεραμεικού 26 η ανάκτορο Μπάκιγχαμ είδα την παχουλή Ρωσίδα τσατσά απο Μεγ Αλεξάνδρου 28 όπου είχε 2 κοπέλες και αυτές δεν ήταν άλλες απο την υπέρβαρη Βερόνικα απο Αλκιβιάδου 16Α&Β παλιότερα και την καινούρια κοπέλα Τζοάννα απο Πορτογαλία.Παρόλο που δηλώνει έτσι εγώ προσωπικά δεν την πιστεύω.

Eγώ την πιστεύω. Η προφορά της μοιάζει πορτογαλική και όταν της είπα ότι το Οπόρτο, από το οποίο λέει ότι κατάγεται, είναι βόρεια έδειξε να γνωρίζει καλή γεωγραφία αφού μου απάντησε αμέσως: "Ναι, το Οπόρτο βόρεια και η Λισαβώνα στο κέντρο" δείχνοντάς το μου με τα χέρια της.  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom