Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (41 μέλη και 199 επισκέπτες)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
καλησπέρα...αν και δεν σε γνωρίζω ευχαριστώ για τα καλα σου λογια...
βέβαια θέλω να σου πώ ότι το σκότωσες λίγο με την αρίθμηση τωον σπιτιών ,αλλα οκ απ 'οτι κατάλαβα είσαι απο Θεσσαλονίκη...
ωραία ενημέρωση  :thumbsup:

για τα 27αρια της Φωκαιας που ειναι 4 αντι για 3 λες?  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
καλησπέρα...αν και δεν σε γνωρίζω ευχαριστώ για τα καλα σου λογια...
βέβαια θέλω να σου πώ ότι το σκότωσες λίγο με την αρίθμηση τωον σπιτιών ,αλλα οκ απ 'οτι κατάλαβα είσαι απο Θεσσαλονίκη...
ωραία ενημέρωση  :thumbsup:

Και όχι μόνο...... :grin: :grin: :grin: αν σου πω πόσες φορές έκανα τη Φυλής πάνω - κάτω μέχρι να βρω το 104 !!!! καλά αυτό το πράγμα με την αρίθμηση δεν τόχω ξαναδει  :o :o :o :o

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και όχι μόνο...... :grin: :grin: :grin: αν σου πω πόσες φορές έκανα τη Φυλής πάνω - κάτω μέχρι να βρω το 104 !!!! καλά αυτό το πράγμα με την αρίθμηση δεν τόχω ξαναδει  :o :o :o :o
να λες παλι καλα φιλε, αλλα ατομα που δεν ειχαν ξαναπαει δεν το βρηκαν καν  :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μόλις διάβασα την εξόρμηση του κ.Τζούρα στο Μετάξυ. Για μια ακόμα φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
………….συνέχεια από την πρωινή μου βόλτα, καταδρομική σήμερα αργά το απόγευμα στο Φυλής 65Β, είχα δει εκεί το πρωί την Αλεξάνδρα και μου είχε πει ότι μετά τις 5 το απόγευμα παίζει duo με την Κατερίνα, και πέρασα και ήταν εκεί και οι διό τους. Με 40 ευρώ που ήταν το αντίτιμο της παρτούζας πέρασα στο δωμάτιο και ήταν καλά, ήταν πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια συμπλήρωναν το ένα το άλλο, είχαν ωραία διάθεση που πέρα από ένα τυπικό γαμήσι σου φτιάχνει και τη δική σου διάθεση. Λεπτομέρειες της συνάντησης  :fuck1: στην κριτική που θα ακολουθήσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.530
Πόντοι
46.232
………….συνέχεια από την πρωινή μου βόλτα, καταδρομική σήμερα αργά το απόγευμα στο Φυλής 65Β, είχα δει εκεί το πρωί την Αλεξάνδρα και μου είχε πει ότι μετά τις 5 το απόγευμα παίζει duo με την Κατερίνα, και πέρασα και ήταν εκεί και οι διό τους. Με 40 ευρώ που ήταν το αντίτιμο της παρτούζας πέρασα στο δωμάτιο και ήταν καλά, ήταν πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια συμπλήρωναν το ένα το άλλο, είχαν ωραία διάθεση που πέρα από ένα τυπικό γαμήσι σου φτιάχνει και τη δική σου διάθεση. Λεπτομέρειες της συνάντησης  :fuck1: στην κριτική που θα ακολουθήσει.
ωραίος....περιμένουμε την κριτική.
η Κατερίνα το γύρισε στο χαβαλέ? και στα χτυπήματα?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ωραίος....περιμένουμε την κριτική.
η Κατερίνα το γύρισε στο χαβαλέ? και στα χτυπήματα?

Μπααα περισότερο χαβαλέ έκανε η Αλεξάνδρα, εκείνη άρισε να την βάραει στα κωλιά και η Κατερίνα ούρλιαζε, αμάν έκανα να τις σταματήσω, εξάλλου εγώ κυριώς την Κατερίνα πήδηξα πιό πολύ μιας που ήταν και πιό πολύ του γούστου μου , αλλά ήταν πολύ καλή φάση θα μου μείνει, μιας που εμείς εκεί πάνω στη Σαλονίκη, δεν έχουμε τέτοια γούστα. :dunno:

Η κριτική αύριο μετά την τρίτη πράξη,(τελευταία) όλες μαζί......

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απέναντι σου καθόμουν.....πήρα την Αλεξάνδρα πριν τις πάρεις και τις 2...................... :2on1:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
billy είχες live ακούσματα.. :2funny: :2funny: :2funny:

Η κατερίνα πάντως φωνάζει πολύ όταν την πηδάς, εγώ μετά τη φάση έκατσα να ξαποστάσω λιγάκι και την άκουγα που την πηδούσε ο επόμενος, και σε μένα τα ίδια έκανε..... :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μπααα περισότερο χαβαλέ έκανε η Αλεξάνδρα, εκείνη άρισε να την βάραει στα κωλιά και η Κατερίνα ούρλιαζε, αμάν έκανα να τις σταματήσω, εξάλλου εγώ κυριώς την Κατερίνα πήδηξα πιό πολύ μιας που ήταν και πιό πολύ του γούστου μου , αλλά ήταν πολύ καλή φάση θα μου μείνει, μιας που εμείς εκεί πάνω στη Σαλονίκη, δεν έχουμε τέτοια γούστα. :dunno:

Η κριτική αύριο μετά την τρίτη πράξη,(τελευταία) όλες μαζί......
Πολύ ωραίες ενημερώσεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ, μόνο μια παρτούζα έχω καταφέρει να κάνω στα μπουρδέλα της Αθήνας  :jerking: :jerking: :jerking: .
Συνήθως η μία από τις 2 σε ντουέτο ξέρω από πριν ότι είναι ξενέρωτη και δεν τολμώ να περάσω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.530
Πόντοι
46.232
Η κατερίνα πάντως φωνάζει πολύ όταν την πηδάς, εγώ μετά τη φάση έκατσα να ξαποστάσω λιγάκι και την άκουγα που την πηδούσε ο επόμενος, και σε μένα τα ίδια έκανε..... :2funny: :2funny:
ναι το ξέρω....γι αυτό σε ρώτησα.....
εγω μιά μέρα που θα είμαι σε φόρμα έχω στόχο/σκοπό να πάρω και τις 3 (Αλεξάνδρα , Κατερίνα , Γαβριέλα)πιθανή μέρα την μέρα που θα κλείσω 2 χρόνια στο σαιτ......

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πολύ ωραίες ενημερώσεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ, μόνο μια παρτούζα έχω καταφέρει να κάνω στα μπουρδέλα της Αθήνας  :jerking: :jerking: :jerking: .
Συνήθως η μία από τις 2 σε ντουέτο ξέρω από πριν ότι είναι ξενέρωτη και δεν τολμώ να περάσω.

Ζεις στον παράδεισο και δεν το ξέρεις.... :rolleyes: :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι το ξέρω....γι αυτό σε ρώτησα.....
εγω μιά μέρα που θα είμαι σε φόρμα έχω στόχο/σκοπό να πάρω και τις 3 (Αλεξάνδρα , Κατερίνα , Γαβριέλα)πιθανή μέρα την μέρα που θα κλείσω 2 χρόνια στο σαιτ......

Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ μου, θα έχει ενδιαφέρον..........

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Χθες βράδυ, Φυλής 134

Ανώγειο:
Ημεδαπή, μπανταλεμένη, εύχαρις, σιτεμένη.
Όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Όταν την κάλεσε η βοηθός για να επιδειχθεί, εκείνη απάντησε από το δωμάτιο της "έφτασεεεε".
Αντιαισθητική επιλογή.

Υπόγειο:
Μελαχρινή, νεαρά, ευειδής.
Συνωστισμός για να τη γαμήσει κόσμος πολύς.

Ισόγειο:
Τζέσικα, Βουλγάρα, Νεαρά, Ευειδής, Ξανθοβαμμένη.
Ελάχιστα εκδηλωτική, τόσο που φέρνει σε εξωγήινη.
Αυτό δεν μας εμποόδισε να την καταγαμήσουμε εντελώς.

Πάλι γάμησε ο μπάρμπας.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ζεις στον παράδεισο και δεν το ξέρεις.... :rolleyes: :rolleyes:
Μπα, είμαι σε χειρότερη κατάσταση από εσένα...
Μικρή επαρχία. Απλώς όταν μπορέσω να ξεκλέβω 3ήμερο, αεροπλανάκι για Αθήνα και του δίνω να καταλάβει!
Τα καλύτερα όντως είναι να πετύχεις ντουέτο στο μπουρδέλο με κοπέλες του γούστου σου. Άμα έχεις ρίξει και ένα μανίκι πιο πριν να έχεις αντοχές, περνάς τέλεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom