Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (28 μέλη και 282 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ούτε εγώ σε μπουρδέλο....
παντως ρε παιδια αυτες οι παρτουζες για εμενα ειναι τρελη μουφα. σιγα την παρτουζα
πιπα η α
γαμησι η α
πιπα η β
γαμησι η β.

εγω το καλυτερο mff το εχω κανει στο Φυλής 67 που δουλευαν 2 ρουμανες (η μια δουλευει ακομα) milf με ακαποτο και μου εκαναν και πιπα μαζι (βεβαια με σκουπιζαν με το μαντιλακι αλλα οκ) αλλα και στο γαμησι με αφηναν και εμπαινα με την ιδια καποτα! η μια ειναι αυτη η milf που δουλευει κυριοως πρωι εκει... ολες οι αλλες ειναι σαν να γαμας 2 γκομενες με την σειρα η μονη διαφορα οτι βλεπει η αλλη!

για εμενα το mmf λεει πολυ περισσοτερο.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπα, είμαι σε χειρότερη κατάσταση από εσένα...
Μικρή επαρχία. Απλώς όταν μπορέσω να ξεκλέβω 3ήμερο, αεροπλανάκι για Αθήνα και του δίνω να καταλάβει!
Τα καλύτερα όντως είναι να πετύχεις ντουέτο στο μπουρδέλο με κοπέλες του γούστου σου. Άμα έχεις ρίξει και ένα μανίκι πιο πριν να έχεις αντοχές, περνάς τέλεια.

Έτσι έγενε και με μένα σήμερα, έριξα ένα μεσημεριανό στην Άννα και 7 ωρές μετά, με τα κορίτσια και είχα αντοχές, γιαυτό και πέρασα τέλεια, όπως τα λες είναι.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εμένα δεν με εμπνέει η παρτούζα εκτός και αν έχω μιλφ με πιπίνι ή δύο δίδυμες.

Ντάξυ δεν είναι και για κάθε μέρα η παρτούζα, έτσι για τη φάση πιό πολύ είναι νάχεις κάτι καλό να θυμάσαι.....αυτός ο συνδιασμός πάντως που λες Milf με πιπίνι τον έχω κάνει και όχι σε μπουρδέλο, με ζευγάρι λεσβίες (επι πληρωμεί) που η ενεργητική ήταν το πιπίνι, ακόμη τη θυμάμαι τη φάση.........

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
………….συνέχεια από την πρωινή μου βόλτα, καταδρομική σήμερα αργά το απόγευμα στο Φυλής 65Β, είχα δει εκεί το πρωί την Αλεξάνδρα και μου είχε πει ότι μετά τις 5 το απόγευμα παίζει duo με την Κατερίνα, και πέρασα και ήταν εκεί και οι διό τους. Με 40 ευρώ που ήταν το αντίτιμο της παρτούζας πέρασα στο δωμάτιο και ήταν καλά, ήταν πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια συμπλήρωναν το ένα το άλλο, είχαν ωραία διάθεση που πέρα από ένα τυπικό γαμήσι σου φτιάχνει και τη δική σου διάθεση. Λεπτομέρειες της συνάντησης  :fuck1: στην κριτική που θα ακολουθήσει.

Δυο επιτυχημενες καταθεσεις ? Τυχερος εισαι, πολλοι απο εμας εχουν σερι αποτυχιων τελευταια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
για να δούμε θα συνεχιστεί το σερί του αύριο?
δήλωσε ότι αύριο θα κάνει τρίτη...εγώ πάντως του εύχομαι να είναι και αυτή επιτυχημένη....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
παντως ρε παιδια αυτες οι παρτουζες για εμενα ειναι τρελη μουφα. σιγα την παρτουζα
πιπα η α
γαμησι η α
πιπα η β
γαμησι η β.

εγω το καλυτερο mff το εχω κανει στο Φυλής 67 που δουλευαν 2 ρουμανες (η μια δουλευει ακομα) milf με ακαποτο και μου εκαναν και πιπα μαζι (βεβαια με σκουπιζαν με το μαντιλακι αλλα οκ) αλλα και στο γαμησι με αφηναν και εμπαινα με την ιδια καποτα! η μια ειναι αυτη η milf που δουλευει κυριοως πρωι εκει... ολες οι αλλες ειναι σαν να γαμας 2 γκομενες με την σειρα η μονη διαφορα οτι βλεπει η αλλη!

για εμενα το mmf λεει πολυ περισσοτερο.
Εμένα αν και μου ζήτησαν αλλαγή καπότας από το ένα μουνί στο άλλο, είχε και τα πολύ καλά του...
Δηλαδή καμία δεν έβλεπε. Ζήτησα και γλυφομούνι μεταξύ τους και γλυφομουνιάζαμε ταυτόχρονα εγώ και η μία κοπέλα, την άλλη.
Αλλά και όποια γαμούσα, ή έγλειφα την άλλη, ή την φίλαγα.

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από αρκετά χρόνια σήμερα το πρωί έκανα γύρα στα στενάκια της Φυλής.

Τι κανεις εκει κατω ρε ρεμαλι ?  :cheesy:
ασε τις αναφορες και κανε μας μεταγραφες  :rockon:
Αξιος reporter intercity  :grin:

καλησπέρα...αν και δεν σε γνωρίζω ευχαριστώ για τα καλα σου λογια...
βέβαια θέλω να σου πώ ότι το σκότωσες λίγο με την αρίθμηση τωον σπιτιών ,αλλα οκ απ 'οτι κατάλαβα είσαι απο Θεσσαλονίκη...
ωραία ενημέρωση  :thumbsup:

Ασε , φιλε δε την παλευουν αυτοι οι βορειοι , καλα που δεν εγραψε οτι στα μπουρδελα ειχε μπουγατσες με βρακια  :2funny:

Τα χαιρετισματα μου σε ολους και ειδικα στον Φανουρη  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δυο επιτυχημενες καταθεσεις ? Τυχερος εισαι, πολλοι απο εμας εχουν σερι αποτυχιων τελευταια

για να δούμε θα συνεχιστεί το σερί του αύριο?
δήλωσε ότι αύριο θα κάνει τρίτη...εγώ πάντως του εύχομαι να είναι και αυτή επιτυχημένη....

Δεν φαντάζεσαι όπως πόσο πολύ το έψαχνα, μια βδομάδα τώρα διάβαζα ενημερώσεις, κριτικές, σχόλια, έκανα πολύ σωστή προετοιμασία, και αν είμαι τυχέρος και άυριο καλά θάναι, ποτέ δεν ξέρεις όμως...... :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τι κανεις εκει κατω ρε ρεμαλι ?  :cheesy:
ασε τις αναφορες και κανε μας μεταγραφες  :rockon:
Αξιος reporter intercity  :grin:

Να εδώ στην ξελογιάστρα την Αθήνα, στα λημέρια τα παλιά, θάχω να το λέω πάντως ότι εδώ κάτω σε αντιμετωπίζουν με πολύ περισσότερη ευγένια και οι τσατσάδες και τα κορίτσια......

Επισκέπτης
Εμένα αν και μου ζήτησαν αλλαγή καπότας από το ένα μουνί στο άλλο, είχε και τα πολύ καλά του...
Δηλαδή καμία δεν έβλεπε. Ζήτησα και γλυφομούνι μεταξύ τους και γλυφομουνιάζαμε ταυτόχρονα εγώ και η μία κοπέλα, την άλλη.
Αλλά και όποια γαμούσα, ή έγλειφα την άλλη, ή την φίλαγα.
καλη φαση το γλυφομουνι, βεβαια δεν με τρελενει αλλα στους περισσοτερους αρεσει. με ποιες το εκανες?

γενικα και στο ενας με εναν αλλα και στην παρτουζα το καλο ειναι να σε αφηνει να κανεις οτι θες και οχι να εχει τυποποιημενα πραγματα...

εγω στην παρτουζα στο 67 ηταν 3 το βραδυ (τοτε η φυλης ειχε ζωη τετοια ωρα!!!!) ειχα πιει κιολας και ειχα αρρωστησει γαμουσα απο δω εγλυφα απο κει!!  ειχα χαθει αναμεσα σε κωλους βυζια και πατουσες!! ηταν τρομερα πραγματικα πιστευω οτι ειναι απο τις φασεις που σου καθονται μια στα 5 χρονια. αλλα και αυτες γουσταραν να με ευχαριστισουν.. θυμαμαι σε μια φαση ημουν απο κατω (αλλα εσπρωχνα δεν καθομουν) και σκαει η ξανθια (αυτη που ειναι ακομα) και καθεταισ την μουρη μου και ετριβε το μουνι της!!! τι ωραιες στιγμες!!!

Να εδώ στην ξελογιάστρα την Αθήνα, στα λημέρια τα παλιά, θάχω να το λέω πάντως ότι εδώ κάτω σε αντιμετωπίζουν με πολύ περισσότερη ευγένια και οι τσατσάδες και τα κορίτσια......
μην τρελενεσαι αμα σε μαθουν λιγο αρχιζουν και εδω τις παναγιες!!! απλα σε ειδαν νεο!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
καλη φαση το γλυφομουνι, βεβαια δεν με τρελενει αλλα στους περισσοτερους αρεσει. με ποιες το εκανες?
Με 2 Αλβανίδες στην ιάσωνος  :'( :'(
Η μια ήταν μια αδύνατη σχετικά ψηλή η Μιράντα. Η άλλη λίγο παχουλή δε θυμάμαι όνομα.
Έδιναν και κωλο, αλλά την μία πήρα από πίσω, δηλαδή την Μιράντα που γούσταρα να γαμάω πιο πολύ. Είχαμε και τριπλά γλωσσόφιλα κτλ..
Πρέπει να 'χουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια, πρέπει να ξαναδοκιμάσω με άλλες κάποια στιγμή  :(

Επισκέπτης
Με 2 Αλβανίδες στην ιάσωνος  :'( :'(
Η μια ήταν μια αδύνατη σχετικά ψηλή η Μιράντα. Η άλλη λίγο παχουλή δε θυμάμαι όνομα.
Έδιναν και κωλο, αλλά την μία πήρα από πίσω, δηλαδή την Μιράντα που γούσταρα να γαμάω πιο πολύ. Είχαμε και τριπλά γλωσσόφιλα κτλ..
Πρέπει να 'χουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια, πρέπει να ξαναδοκιμάσω με άλλες κάποια στιγμή  :(
δυσκολα θα βρεις κατι τετοιο ξανα :(
αυτα ειναι one of a kind.. εμενα μου ειχε πει η μαρια σερβα απο φωκ17 οτι η αλεξια απο φωκ22 με 10 ευρω εξτρα εγλυφε την ξαδελφη της μια αλλη μινιον ρουμανα που δουλευε εκει!! αυτη το ελεγε και καλα τι κανει η σιχαμενη.. αλλα εγω ειχα γινει τουμπανο ενα βραδυ!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Δεν νομιζω... :think: :think: :think:
Για μενα ειναι μεγαλης σημασιας αν ισχυει οποτε πες μου λιγο απο που ακριβως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, η ίδια μου είπε ότι είναι από το τεπελένι.Ίσως άλλα λέει σε μένα άλλα σε σένα άλλα σε άλλους. Σημασία έχει ότι για αλβανίδα είναι καλό πατούρι. Όσο για τα ρουμάνικα, ίσως έμαθε καμιά δυο λέξεις από τις φίλες της εκεί. Επίσης είναι γνωστό ότι οι περισσότερες αλβανίδες αυτοβαφτίζονται ως ιταλιάνες, ισπανίδες, τσέχες, ρουμάνες κλπ κλπ. Είναι πιο χλαμουριά να πουν κάτι άλλο από το να πουν "είμαι από την αλβανία". Να σου πω όμως ότι έχουν περάσει κάτι αλβανάκια από τα μπουρδέλα που ήταν μπουκιά και συγχώριο. Την ήξερες τη Κατερίνα την πετιτ, μία ψώλα  στο Φυλής 134 που ήταν εκεί πριν κανένα χρόνο; Αν και δεν ήταν καμιά γκόμενα εμφανίσημη (κοντούλα, αδύνατη) μέσα στο δωμάτιο σου έπαιρνε την ψυχή  από τα βαθιά τσιμπούκια  τα @@ρουφήγματα και τα χύσια στη μάπα της. Αλλά και την Αδριάνα (τώρα λέγεται αλλιώς, Λάουρα ή κάτι τέτοιο) στο Φυλής 67 που λέει ότι είναι τσέχα και μαλακίες. Όμως στις κωλοφεράτζες είναι το πρώτο από τα αλβανικά αστέρια. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι οι περισσότερεςες αλβανίδες είναι μάπες γκόμενες (εμφανισιακά) και πολύ βλάχες αλλά άμα πέσεις στη περίπτωση μητρομάνας αλβανίδας περνάς άψογα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το Κατερινάκι φίλε ήταν το καλύτερο που έχω πάει ποτέ μου...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μεγαλοπιάστηκαν δηλαδή τα κορίτσια!
Πριν κανα 5μηνο είχα πετύχει την Αλέξια στην Κολωνού με 10ρικάκι.
Βέβαια είναι πολύ καθαρό ωραίο μουνάκι.

Η Μαρίνα πάλι όταν είχε ξεκινήσει στη φυλής κι έδινε το κωλαράκι της ήτανε πολύ καυλα.
Μετά το γύρισε σε απλό κάποια στιγμή.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Χθεσινη βραδυνη επιδρομη
Αλκιβιάδου 16Γ μετά από πάρα πολύ καιρό(κανά 10μηνο τουλάχιστον)πήρα την Βικτώρια για μπούκι και cif,με τα χύσια στη μάπα γέλαγε και μου τούρλωνε το κωλαράκι στο φινάλε.Άξιο ξέκωλο.
Στο Φωκ19,ειχε στην κριτική του ο n.smirni76 για κωλοξέσκισμα,άξιο το Χριστινάκι και με πολύ κέφι ένα 20λεπτο ούτε που ενόχλησε ο χοντρός τσάτσος.Κουλούρι δεν πήρα λόγω πακέτου αλλά θα την χαρακτήριζα αξιόλογη επιλογή.Γουστάρει σφυροκόπημα το καυλοράπανο.Θα ξαναπροτιμηθεί .

Επισκέπτης
λοιπον εχτες στης 02:30 περιπου το βραδυ

φωκαιας 27πανω: 2 μαυρες
φωκαιας 27ισογειο: η ερρικα με τρελο εκφυλο βλεμα
φωκαιας 27υπογειο: η αγαπη με το παιχνιδιαρικο τσιμπουκι
φωκαιας 25πανω: δεν πηγα μαλλον η αννα η πατσαβουρα
φωκαιας 19: skinny πιπινι με πολυ καλο κωλο που εδινε κιολας μαλλον η χριστινα του νσμυρνη
φυλης 66: η μουναρα ντενισα που μαλλον ειναι βουλγαρα γιατι ακουγε κατι βουλγαρικα ποπ
φυλης 59: μια ουγγαρεζα (γελαω) αγριογατα δεν θυμαμαι ονομα
φυλης 61: μια ξανθια με καρε απλο προγραμμα
φυλης 80: η μαρια η αλβανιδα χωρις κωλο πλεον
φυλης 65ανω: πανω η ζουμερη μελαχρινη σκουροχρωμη ρουμανοξεπετα νομιζω ελενη αλλα δεν ειμαι σιγουρος
φυλης 65κατω: 2 καινουριες η γκαμπριελα και αλλη μια παρακαλαγαν για παρτουζα
φυλης 84πανω: η καρολινα τρελη καβλα με σωματαρα χορευε στον στιλο και εχει φτασει στο ταβανι!!!
Φυλής 67: σουζυ
φυλης 71ισογειο: η μπαρμπαρα ή μπαρμπορα ή λαουρα κλασικα 3πλο βαρδια

αυτα απο εχτες που ολα κυλουσαν ηρεμα και προβλεπομενα
κλασικα υπογραμισμενες αυτες που θα επερνα διεγραμενες η φολες για εμενα

ολες με απλο προγραμμα εκτος απο
την αγαπη που κανει ακαποτο (και μαλιστα καλο)
την χριστιναφ19 που κανει κωλο και την πατσαβουρα
και την ανναφ25 που ΔΕΝ κανει για τιποτα

μολις ειδα μια κακη κριτικη για την χριστινα απο φ19.. ελπιζω να μην αρχισε τις μαλακιες απο τωρα γιατι θελω να την παρω.. μακαρι να μην ταιριαξε η χημεια της με τον billy13.. παροτι εχει παρατιρηθει πολλες φορες μια καινουρια να ξεκιναει σουπερ και με το που ξεψαρωνει να γινεται ξεπετα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom