Επισκέπτης
Η Αλβανίδα με το όνομα Τζοάννα με το γαμάτο σωμα(εδινε και κουλουρακι),η αλλη με το ΄΄μουστακάκι''(δεν την πηρα ποτε) ή η καστανή Αννα του Φωκ22 δεξιά λες αρχηγέ?
την Αννα απο Φωκαιας 22 πανω-δεξια, αυτη με το κραγιον...
Η Αλβανίδα με το όνομα Τζοάννα με το γαμάτο σωμα(εδινε και κουλουρακι),η αλλη με το ΄΄μουστακάκι''(δεν την πηρα ποτε) ή η καστανή Αννα του Φωκ22 δεξιά λες αρχηγέ?
ξεπεσμός...μια φορά μου είχε πει ότι με τίποτα δεν γουσταρει Αφγανους και πακηδες στους οποιους εχει μονο σεξ(οχι πιπα),να γαμιεται για 5 γιουργια αν μη τι αλλο τι ειναι στο Μεταξι..grande..?αρχίδια μάντολες δηλαδή,αν βρεθεί το αλλο καυλοραπανο Αννα ή Τζοαννα ενημερωστε.Εχει εξαφανιστει απο τοτε που εγινε ο ντορος.Μαλλον χαρτια κτλ φανταζομαιτην Αννα απο Φωκαιας 22 πανω-δεξια, αυτη με το κραγιον...
Είναι κανα αξιόλογο κομματι στις 2 που σκεφτονται να επανακαμψουν?ολες εδω θα γυρισουν αργα ή γρηγορα μη φοβασαι... εχω επαφη με 2 που φυγαν και λεγαν οτι θα παρατησουν το αθλημα και ομως το ψηνουν να γυρισουν πισω... θλιβερό απο μια αποψη αλλα τι να κανουν...
αξιολογο για σενα =μπαζοΕίναι κανα αξιόλογο κομματι στις 2 που σκεφτονται να επανακαμψουν?
Καμιά σακιρα σκεφτομουν.αξιολογο για σενα =μπαζο
σακιρα μπλιαχΚαμιά σακιρα σκεφτομουν.
Δεν ειναι αξιολογη ρε?
Α επισης μπορει καποιος να γαμησει για μενα την Τζουλια απο διδυμου 18, φωκαιας 25 και φυλης86?
Δεν μπορω να ερθω Αθηνα και θελω καποιος να μου μεταφερει εντυπωσεις από συνευρεση μαζι της
Και εγω αλλά ρε...σακιρα μπλιαχ
απο εμφανηση καλη αλλα ...........
ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου streetwalker ;)
μήπως ξέρεις πώς κατέληξαν να γίνουν πουτάνες αμφότερες?
πλάκα θα χει να ναι και η μάνα ή η θεία τους σε κανάν άλλο οίκο
τέλοσπάντων δεν έχει σημασία...
πάντως φτιάχτηκα τώρα, με το ενδεχόμενο να τις πάρω ντουέτο ,
είναι πολύ ωραία γκομενάκια πάντως , λίαν γαμήσιμα τα άτιμα
Eίναι δίδυμες και Αλβανίδες. Όμορφες αλλά λίγο ξεπέτες. Πολύ αξιόλογα κορίτσια αφού αποφάσισαν και οι δύο να προσφέρουν στην κοινωνία :'( και να γίνουν πόρνες. Άξιες!
ΥΓ: Να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για την Ιωάννα από Κολωνού 27 ισόγειο και όχι την Ιωάννα από Κολωνού 30 όροφο (την οποία γάμησα απόψε ).
και γυρισε και η Αλέξια ΜΟΥ στο Ιασωνος 1... πολυ καλα νεα
Είπα ότι δεν σε πιστεύω; Πωωωωωωωωω
Το θέμα είναι γιατί στο πε ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Κάποιος που πηγαίνει σε κάποια συνέχεια το καταλαβαίνω, αλλά κι εγώ πήγαινα σε κάποια συνέχεια μια εποχή, αλλά άλλαξε σπίτι χωρίς να ενημερώσει.
Είτε το κάνει επειδή σε γούσταρε, είτε επειδή είναι πολύ καλή επαγγελματίας. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, δεν έχουμε άλλωστε να μοιράσουμε τίποτα.
Απλά μου φαίνεται περίεργο να στο πει η άλλη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ποιες μέρες δουλεύει.
ΑΥΤΑ.
Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη.
Ξέρει κάποιος που βρίσκεται η Ιβάνα από Διδύμου.Σταμάτησε?
Ευχαριστώ.
πλημμυρα ο κοσμος,πακια ρασοφοροι χωρις ανασα,αηδιασα και εφυγα.Ελπιζω να ηρεμησει η κατασταση.ωω ναι αντε επιτελους να την τιμησω και αυτη γιατι σταματησε την μερα που ειχα κανονισει να παω... βραδακι?
τα ίδια και τα ίδια..
Πλάνα από εξόρμηση το Σαββατο βραδυ και μουνακια με τσατσαδες στο περιπολικο