psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
ρε παιδια μονο σε εμενα δεν εχει το βιντεο ηχο η και σε εσας?
Kαι σε μας δεν εχει.
ρε παιδια μονο σε εμενα δεν εχει το βιντεο ηχο η και σε εσας?
Τυπε αν εννοεις τη Σακιρα τη μουναρα τον ερωτα μου απο Φυλης 59, εχει εξαφανιστει εδω και μηνες και απ οτι εχω ακουσει κανει πιατσα καπου στη Γαλλια.. :'( :'(
Και εγω αλλά ρε...
Δεν την γαμουσα(3 φορες πριν χρονια μονο την εχω παρει), το σαλοναρισμα της μόνο μου εχει λειψει.
Και τι θέλει να πει ο ποιητής (αστυνομία),με αυτό το βίντεο?τα ίδια και τα ίδια..
Πλάνα από εξόρμηση το Σαββατο βραδυ και μουνακια με τσατσαδες στο περιπολικο
[size=11pt]Ανακαλύπτοντας τον αγοραίο έρωτα στη Λάρισα...[/size]
που κατέλυσα, ανήκει σ' ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται πίσω από το...
Είμαι >
Θα σβήσω το post και θα το αφήσω στο θέμα της Λάρισας όπου το ανέβασα.
Δηλαδή www.bourdela.com/forum/index.php?topic=829.msg3844288;topicseen#new]εδώ[/url] ;)
ωραίος μπέμπα.........Μιας και βρισκόμουν στο κέντρο έκανα μια καταδρομική στη Φυλής μονός μου.. Πρώτη βάρδια είχα να πάω αρκετό καιρό οπότε το καυλάντισμα ήταν δυνατό και οι καραμούζες σχεδόν ανύπαρκτες..
σωστά έχεις ακούσει.......Τυπε αν εννοεις τη Σακιρα τη μουναρα τον ερωτα μου απο Φυλης 59, εχει εξαφανιστει εδω και μηνες και απ οτι εχω ακουσει κανει πιατσα καπου στη Γαλλια.. :'( :'(
ναι όντως πολύ πλαστικούρα, δούλευε και πιο παλία σαν λίντα νομίζω....μεγάλη ξεπέτα27 οροφος,δυο κοπελες,ροζαλιντα,ξανθο mlf με κοκκινο διχτυωτο ολοσωμα φορεμα,σεξι παρουσια από αυτές που θελεις να παρεις, αλλα όχι σε μπουρδελο προσωπικα, εκτος αν εχω πηδηξει προηγουμενως..ειναι για καταστασεις μακρας διαρκειας αν και φαινεται να είναι πλαστικη γκομενα.Δ
μπράβο φανούρη με έκανες πρώτη φορά να διαβάσω και για επαρχία..........
τα ίδια και τα ίδια..
Πλάνα από εξόρμηση το Σαββατο βραδυ και μουνακια με τσατσαδες στο περιπολικο