Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
[size=11pt]Τα οκτώ σπιτάκια εξ ευωνύμων της Φυλής (κατεβαίνοντάς την)[/size]
Ο λαός λέει ''Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι''
Ετσι συνέβη και μ' εμένα.
Το πρωί σε ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων με συναγωνιστή, τον πληροφόρησα ότι σήμερα ημέρα Σάββατο 9 Ιουλίου δε θα κάνω ενημέρωση διότι είχα οικογενειακές υποχρεώσεις.
''Εσύ ήσουν που το έλεγες;''
Από δω το είχα από 'κει το είχα, τελικά ξέκλεψα τον χρόνο που ήθελα και το λεωφορείο με αποβίβασε στη στάση...
Από 'κει πέρασα στην...
και μετά από μερικά βήματα συνάντησα το...
Πιπίνου 32Β
13:36
Αν και το φωτάκι ήταν αναμμένο δε μου άνοιξε κανείς.
Συνέχισα κατηφορίζοντας προς το επόμενο σπιτάκι και συγκεκριμένα το...
Πιπίνου 54
13:39-13:40
Σπρώχνω την πόρτα η οποία τρίζει αρκετά και κατεβαίνω στον ημιυπόγειο προθάλαμο.
Μπροστά μου συναντάω μία κλειστή μεταλλική θύρα μ' ένα κεγκελόφρακτο παραθυράκι
Απαλή μουσική ακούγεται από μέσα και ο ήχος από τακούνια που πλησιάζουν.
Ανοίγει το πορτάκι και πίσω απ' τα κάγκελα διακρίνεται μία γεματούλα, συμπαθητική, με μαύρο σγουρό μαλλί κοπέλα.
-Καλημέρα. Λέει. Καμία κίνηση ν' ανοίξει την πόρτα, απλά με κοιτάζει.
-Καλημέρα. Λειτουργείτε;
-Ναι, πείτε μου.
-Εεε...ήρθα να...
-Τραβεστί είμαι. Σ' ενδιαφέρει;
-Α, τραβεστί...Η τιμή πόσο είναι;
-40 ευρώ.
-Ενεργητική, παθητική και τα δύο; - Τί ρωτάω ο μαλάκας;...Αλλά γιατί; Ενημέρωση είναι και αυτή -.
-Ενεργητική, παθητική. Ολα τα κάνω.
-Ευχαριστώ πολύ.
-Να 'σαι καλά...
Το τελευταίο σπιτάκι, στη διασταύρωση με τη Φυλής, είναι το...
Πιπινου 65Β
13:41-13:42
Δίπλα στο μανάβικο η επιβλητική παλιά γκρί εξώπορτα είναι ανοιχτή.
Ανεβαίνω τα τέσσερα μαρμάρινα και ακολούθως τα πέντ' έξι μεταλλικά σκαλοπάτια και σπρώχνω την εσωτερική πόρτα.
Εισέρχομαι στο μικρό σαλόνι και ένα μεγάλο LOVE από τον απέναντι τοίχο μου κάνει γνωστό ότι έχω μπει σ' ένα σπίτι της... αγοραίας αγάπης.
Διακρίνω το εσωτερικό δύο δωματίων.
-Καλημέρα.
-Καλημέρα. Εχω ωραία κοπελίτσα, κάνει τσιμπουκάκι, μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, στα 20 ευρώ. Θα περάσετε ωραία... Μου ανακοινώνει ήρεμα η αλλόδαπή μεσήλικη υπηρεσία, με το σγουρό, μαύρο, κοντό μαλλί.
-Πώς είναι τ' όνομά της;
-Εύα
Εμφανίζεται η κοπέλα πίσω από τη βελουδένια κουρτίνα με βαριεστημένο ύφος λέγοντας ένα ξερό ''Γειά...''
Μέτριο ύψος, καστανό ίσιο μακρύ εώς λίγο κάτω απ' τους ώμους μαλλί, πρόσωπο όμορφο αλλά και πρόστυχο συνάμα, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο σώμα με καλό ποπό. Με το ζόρι χαμογελούσε. Φορούσε ένα ζευγάρι εσώρουχα που την κολάκευαν .
Φεύγοντας η υπηρεσία μου είπε ''ευχαριστώ...''
Περπατάω στην 3ης Σεπτεμβρίου και στρίβω αριστερά στη...
Τα περιστέρια με συντροφέυουν στη μοναχική μου τσάρκα.
Εκεί κοντά βρίσκεται το...
Μαγνησίας 1Α (και 3ης Σεπτεμβρίου)
13:45-13:46
Η ταμπέλα της εξώπορτας προτρέπει, ''χτυπήστε το κουδούνι''. Η πόρτα όμως είναι ανοιχτή οπότε μπαίνω κατευθείαν στον προθάλαμο.
Στο τέλος αυτού, μία άλλη πινακιδούλα ενημερώνει πως πρέπει να χτυπήσω το μικρό ορειχάλκινο σφαιρικό αντικείμενο, που παράγει ήχο με τη βοήθεια μικρών μεταλλικών σφαιριδίων στο εσωτερικό του και το οποίο βρίσκεται κρεμασμένο στα κάγκελα.
Το κάνω και από το βάθος εμφανίζεται ο τσάτσος...
-Γειά σας...
-Γειά σου.
Μου ανοίγει και εισέρχομαι στο μικρό, σκοτεινό σαλόνι.
-Ωραίο κουδούνι...
-Ναί. Είναι οικολογικό.
-Λοιπόν ακούω. Ποιά κοπέλα είναι τώρα;
-Εχεις ξανάρθει εδώ;
-Οχι.
-Η Αλεξάνδρα είναι...κάτσε να τη δεις...Σ' ένα λεπτό έρχεται.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε πίσω από την κουρτίνα μία αλλοδαπή milf μέτριου ύψους, με κοντό ξανθό μαλλί, χαμογελαστή, με μεσαίο προς μεγάλο στήθος, παχουλή, με χοντρά πόδια. Φορούσε ένα μεσοφόρι. Με πλησίασε αρκετά.
-Γειά σου Αλεξάνδρα...
-Γειά σου αγάπη μου...
-Εσύ θα μου πεις τις υπηρεσίες;
-Ναι αγάπη μου. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, φιλάκι, ελεύθερα πιασίματα, 69, όλες οι στάσεις, σιγά σιγά χωρίς βιασύνη, μόνο 20 ευρώ.
-Εντάξει, θα δώ και τ' αλλα μαγαζιά...
-Που θες να πας;
-Στα γύρω μαγαζιά...
-Να πας! Εδώ θα ήμαστε. Γειά σου αγάπη μου.
Δεξιά μου βλέπω την...
και τα παίρνω με τη σειρά...
Καλύμνου 48Β
13:47-13:48
Ανεβαίνω τα τρία τέσσερα μαρμάρινα σκαλοπάτια και χτυπάω το κουδούνι.
Μου ανοίγει η αλλοδαπή, μεσόκοπη υπηρεσία με το σγουρό μαύρο κοντό μαλλί.
-Καλημέρα σας. Περάστε παρακαλώ.
Εισέρχομαι σ' ένα φωτεινό και όμορφα διακοσμημένο σαλόνι μ' εντυπωσιακό ταβάνι που φέρει όμορφα γύψινα διακοσμητικά και έναν πολυέλεο να κρέμεται επιβλητικά.
Διακρίνω δύο δωμάτια.
-Καθίστε, έχουμε πολύ καλή κοπέλα.
-Πώς τη λένε;
-Να πει η κοπέλα. Πρόγραμμα απλό 20 ευρώ...
Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η εργαζόμενη η οποία είναι ψιλοmilf, ψηλή, γεμάτη, ξανθιά με τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά στο κεφάλι, πρόσωπο με μαγουλάκια και προγουλάκι, χαμογελαστή. Στήθος μεγάλο.
-Γειά σου. Πώς σε λένε;
-Εχει σημσία;
-Η ευγένεια το απαιτεί. Εμένα με λένε...της λέω το πραγματικό μικρό μου όνομα.
-Αναστασία.
Αφού αποσύρθηκε η κοπέλα η κυρία συνέχισε με τα προγράμματα...
-Κανονική πρόγραμμα. Ολοι πρόγραμμα έχουν προφυλακτικό. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, όλες στάσεις, ελευθερα πιασίματα. Θα περάσεις ωραία.
-Θα κάνω τη βόλτα μου και μπορεί να ξαναπεράσω.
-Οπως θέλεις...
Καλύμνου 48Α
13:49-13:50
Περνάω την ανοιχτή εξώπορτα.
Περπατάω στον προθάλαμο και χτυπάω το κουδούνι.
Η πόρτα ανοίγει και αρχίζω ν' ανεβαίνω τα εικοσιοκτώ σκαλοπάτια, ενώ με συνοδεύει η μουσική του Carlos Santna από ψηλά.
Στο σαλόνι με υποδέχεται η αλλοδαπή κοπέλα που φοράει ένα λευκό κορμάκι.
Είναι μέτριου ύψους, με ξανθό ίσιο κοντό μαλλί, ενδιαφέρον πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, καλό ποπό. Μιλάει αυτοματοποιημένα. Θέλει να πει αυτά που έχει να πει και να τελειώνει με τα τυπικά.
-Γειά σου. Τί κάνεις εσύ, καλά είσαι; Μου λέει και αρχίζει κατευθείαν...'' 20 ευρώ όλες οι στάσεις με προφυλακτικό, καλή περιποίηση, ελεύθερα πιασίματα.
-Τ' όνομά σου;
-Αννα.
Οταν της είπα ότι θα φύγω και μπορεί να ξαναπεράσω μου είπε ακριβώς...
-Κάνε τη βολτίτσα σου και εμείς σας περιμένουμε.
Η επιστροφή
14:00...
Επέστρεψα για να τιμήσω την Αννα...
Θ' ανέβει κριτική.
''Τα πήρα όλα με τη σειρά''...
Εκτός από το 36Α που το ξέχασα, αλλά το θυμήθηκα στο τέλος και το επισκέφτηκα .
Λοιπόν! Στρίβω δεξιά στη γωνία και το...
Μαγνησίας 11
είναι μπροστά μου.
Μου άρεσε τόσο το νεοκλασικό, που φωτογράφισα και τον όροφο...
13:51-13:58
Ανοίγω την όμορφη πράσινη πόρτα και ανάμεσα σε δύο ροζ κουρτίνες μία καγκελένια πόρτα μου φράζει τον δρόμο.
Η πόρτα ανοίγει αυτόματα και εισέρχομαι σ' ένα φωτεινό χολ με πολλά μικρά φωτάκια να τριγυρίζουν στους τοίχους.
Δύο δωμάτια. Ενα δεξιά και ένα αριστερά του χολ.
-Καλημέρα, η κοπελίτσα είναι στο δωμάτιο...
-Θα περιμένω, θα περιμένω.
Κάνω αριστερά και μπαίνω στη μικρή αίθουσα αναμονής η οποία έχει πράσινους τοίχους και έξι καρέκλες.
Από το ταβάνι κρέμεται μία σφαίρα με πολλά μικρά κάτοπτρα εκτός λειτουργίας.
Ενας επιτοίχιος μεγάλος καθρέφτης ''μεγαλώνει'' τον χώρο.
Η υπηρεσία κάθεται στο μέσα δωμάτιο και μιλάει στο τηλέφωνο.
Μετά από δυο τρία λεπτά εισέρχεται μεσήλικας συναγωνιστής.
-Καλημέρα. Εγώ
-Καλημέρα.
Δεν έχει όρεξη για κουβέντα. Αυτήν την εντύπωση μου δίνει. Οπότε τον αφήνω στην ησυχία του.
Τα δευτερόλεπτα περνούν βασανιστικά αργά.
Ακούγεται η εξώπορτα ν' ανοίγει και αμέσως...
-No, no, only Greeks!
Φουσκώνω από περηφάνια...(Φυσικά αστειεύομαι...) Δεν μπορώ πάντως να καταλάβω, γιατί πάντα (τουλάχιστον όσες φορές έχει γίνει μπροστά μου) το λένε στ' Αγγλικά...
Περνούν και άλλα λεπτά. Ξαφνικά μία πόρτα ανοίγει και πίσω από το ''Π'' της θύρας του καθιστικού που βρισκόμαστε, περνάει αφού κοντοστέκεται για λίγο, μία χαμογελαστή σκούρα κοπέλα με μακρύ έως τη μέση ίσιο μαύρο μαλλί, σαρκώδη χείλη, όμορφο προσωπάκι, μεσαίο βυζάκι και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.
Τ' ονομά της Στεφανία και είναι από τη Βενεζουέλα. ''Κάνει πολύ καλή περιποίηση, όλες τις στάσεις, στοματικό, ελεύθερα πιασίματα, είναι 20 ευρώ κύριοι...'' μας ενημερώνει η παχύσαρκη, διοπτροφόρος υπηρεσία.
-Στοματικό με προφυλακτικό; Εγώ
-Πάντα! Δεν ακούτε τί γίνεται; Η κοπέλα είναι με τα χαρτιά της και με τα όλα της.
-Εχει βιβλιάριο υγείας;
Βεβαίως, βεβαίως!
-Να σας πω, ποιός θα περάσει τώρα; Η υπηρεσία κοιτώντας μια εμένα και μια τον συναγωνιστή.
-Ο κύριος προηγείται...Λέει με χαμηλή φωνή μεσήλικας συναγωνιστής.
-Εγώ θα περάσω. Αλλά μπορείτε να μου δείξετε το βιβλιάριο;
Η κυρία αιφνιδιάζεται...
-Ναί...πως...Αμα το έχει εδώ...
Μας αφήνει και πάει στο μέσα δωμάτιο.
Ο συναγωνιστής θέλει να φύγει και στριφογυρίζει στην καρέκλα του. Μια κοιτάζει τον τόιχο και μια την πόρτα.
Μετά από λίγο ακούγεται η υπηρεσία να λέει...
-Δεν το έχει κύριε...
Ο συναγωνιστής σηκώνεται και φεύγει αστραπιαία.
Ακολουθώ και εγώ.
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να την τιμήσω, αλλά μετά τί θα έγραφα στην ενημέρωση και στην κριτική μου; Οπότε προτίμησα να φύγω, έτσι για να νιώσουν ότι χάνουν έναν πελάτη και να το σκεφτούν πιο πολύ την επόμενη φορά.
Παραλίγο και θα το ξεχνούσα!
Ανεπίτρεπτο για πορνορεπόρτερ...
Καλυμνου 36Α
14:40
Βέβαια ήταν κλειστό, αλλά δεν έχει σημασία...
Η τσάρκα είχε λάβει τέλος και εγώ επέστεψα στην οικογενειακή μου υποχρέωση.
Ακόμα εκεί βρίσκομαι...
Ο λαός λέει ''Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι''
Ετσι συνέβη και μ' εμένα.
Το πρωί σε ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων με συναγωνιστή, τον πληροφόρησα ότι σήμερα ημέρα Σάββατο 9 Ιουλίου δε θα κάνω ενημέρωση διότι είχα οικογενειακές υποχρεώσεις.
''Εσύ ήσουν που το έλεγες;''
Από δω το είχα από 'κει το είχα, τελικά ξέκλεψα τον χρόνο που ήθελα και το λεωφορείο με αποβίβασε στη στάση...
Από 'κει πέρασα στην...
και μετά από μερικά βήματα συνάντησα το...
Πιπίνου 32Β
13:36
Αν και το φωτάκι ήταν αναμμένο δε μου άνοιξε κανείς.
Συνέχισα κατηφορίζοντας προς το επόμενο σπιτάκι και συγκεκριμένα το...
Πιπίνου 54
13:39-13:40
Σπρώχνω την πόρτα η οποία τρίζει αρκετά και κατεβαίνω στον ημιυπόγειο προθάλαμο.
Μπροστά μου συναντάω μία κλειστή μεταλλική θύρα μ' ένα κεγκελόφρακτο παραθυράκι
Απαλή μουσική ακούγεται από μέσα και ο ήχος από τακούνια που πλησιάζουν.
Ανοίγει το πορτάκι και πίσω απ' τα κάγκελα διακρίνεται μία γεματούλα, συμπαθητική, με μαύρο σγουρό μαλλί κοπέλα.
-Καλημέρα. Λέει. Καμία κίνηση ν' ανοίξει την πόρτα, απλά με κοιτάζει.
-Καλημέρα. Λειτουργείτε;
-Ναι, πείτε μου.
-Εεε...ήρθα να...
-Τραβεστί είμαι. Σ' ενδιαφέρει;
-Α, τραβεστί...Η τιμή πόσο είναι;
-40 ευρώ.
-Ενεργητική, παθητική και τα δύο; - Τί ρωτάω ο μαλάκας;...Αλλά γιατί; Ενημέρωση είναι και αυτή -.
-Ενεργητική, παθητική. Ολα τα κάνω.
-Ευχαριστώ πολύ.
-Να 'σαι καλά...
Το τελευταίο σπιτάκι, στη διασταύρωση με τη Φυλής, είναι το...
Πιπινου 65Β
13:41-13:42
Δίπλα στο μανάβικο η επιβλητική παλιά γκρί εξώπορτα είναι ανοιχτή.
Ανεβαίνω τα τέσσερα μαρμάρινα και ακολούθως τα πέντ' έξι μεταλλικά σκαλοπάτια και σπρώχνω την εσωτερική πόρτα.
Εισέρχομαι στο μικρό σαλόνι και ένα μεγάλο LOVE από τον απέναντι τοίχο μου κάνει γνωστό ότι έχω μπει σ' ένα σπίτι της... αγοραίας αγάπης.
Διακρίνω το εσωτερικό δύο δωματίων.
-Καλημέρα.
-Καλημέρα. Εχω ωραία κοπελίτσα, κάνει τσιμπουκάκι, μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, στα 20 ευρώ. Θα περάσετε ωραία... Μου ανακοινώνει ήρεμα η αλλόδαπή μεσήλικη υπηρεσία, με το σγουρό, μαύρο, κοντό μαλλί.
-Πώς είναι τ' όνομά της;
-Εύα
Εμφανίζεται η κοπέλα πίσω από τη βελουδένια κουρτίνα με βαριεστημένο ύφος λέγοντας ένα ξερό ''Γειά...''
Μέτριο ύψος, καστανό ίσιο μακρύ εώς λίγο κάτω απ' τους ώμους μαλλί, πρόσωπο όμορφο αλλά και πρόστυχο συνάμα, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο σώμα με καλό ποπό. Με το ζόρι χαμογελούσε. Φορούσε ένα ζευγάρι εσώρουχα που την κολάκευαν .
Φεύγοντας η υπηρεσία μου είπε ''ευχαριστώ...''
Περπατάω στην 3ης Σεπτεμβρίου και στρίβω αριστερά στη...
Τα περιστέρια με συντροφέυουν στη μοναχική μου τσάρκα.
Εκεί κοντά βρίσκεται το...
Μαγνησίας 1Α (και 3ης Σεπτεμβρίου)
13:45-13:46
Η ταμπέλα της εξώπορτας προτρέπει, ''χτυπήστε το κουδούνι''. Η πόρτα όμως είναι ανοιχτή οπότε μπαίνω κατευθείαν στον προθάλαμο.
Στο τέλος αυτού, μία άλλη πινακιδούλα ενημερώνει πως πρέπει να χτυπήσω το μικρό ορειχάλκινο σφαιρικό αντικείμενο, που παράγει ήχο με τη βοήθεια μικρών μεταλλικών σφαιριδίων στο εσωτερικό του και το οποίο βρίσκεται κρεμασμένο στα κάγκελα.
Το κάνω και από το βάθος εμφανίζεται ο τσάτσος...
-Γειά σας...
-Γειά σου.
Μου ανοίγει και εισέρχομαι στο μικρό, σκοτεινό σαλόνι.
-Ωραίο κουδούνι...
-Ναί. Είναι οικολογικό.
-Λοιπόν ακούω. Ποιά κοπέλα είναι τώρα;
-Εχεις ξανάρθει εδώ;
-Οχι.
-Η Αλεξάνδρα είναι...κάτσε να τη δεις...Σ' ένα λεπτό έρχεται.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε πίσω από την κουρτίνα μία αλλοδαπή milf μέτριου ύψους, με κοντό ξανθό μαλλί, χαμογελαστή, με μεσαίο προς μεγάλο στήθος, παχουλή, με χοντρά πόδια. Φορούσε ένα μεσοφόρι. Με πλησίασε αρκετά.
-Γειά σου Αλεξάνδρα...
-Γειά σου αγάπη μου...
-Εσύ θα μου πεις τις υπηρεσίες;
-Ναι αγάπη μου. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, φιλάκι, ελεύθερα πιασίματα, 69, όλες οι στάσεις, σιγά σιγά χωρίς βιασύνη, μόνο 20 ευρώ.
-Εντάξει, θα δώ και τ' αλλα μαγαζιά...
-Που θες να πας;
-Στα γύρω μαγαζιά...
-Να πας! Εδώ θα ήμαστε. Γειά σου αγάπη μου.
Δεξιά μου βλέπω την...
και τα παίρνω με τη σειρά...
Καλύμνου 48Β
13:47-13:48
Ανεβαίνω τα τρία τέσσερα μαρμάρινα σκαλοπάτια και χτυπάω το κουδούνι.
Μου ανοίγει η αλλοδαπή, μεσόκοπη υπηρεσία με το σγουρό μαύρο κοντό μαλλί.
-Καλημέρα σας. Περάστε παρακαλώ.
Εισέρχομαι σ' ένα φωτεινό και όμορφα διακοσμημένο σαλόνι μ' εντυπωσιακό ταβάνι που φέρει όμορφα γύψινα διακοσμητικά και έναν πολυέλεο να κρέμεται επιβλητικά.
Διακρίνω δύο δωμάτια.
-Καθίστε, έχουμε πολύ καλή κοπέλα.
-Πώς τη λένε;
-Να πει η κοπέλα. Πρόγραμμα απλό 20 ευρώ...
Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η εργαζόμενη η οποία είναι ψιλοmilf, ψηλή, γεμάτη, ξανθιά με τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά στο κεφάλι, πρόσωπο με μαγουλάκια και προγουλάκι, χαμογελαστή. Στήθος μεγάλο.
-Γειά σου. Πώς σε λένε;
-Εχει σημσία;
-Η ευγένεια το απαιτεί. Εμένα με λένε...της λέω το πραγματικό μικρό μου όνομα.
-Αναστασία.
Αφού αποσύρθηκε η κοπέλα η κυρία συνέχισε με τα προγράμματα...
-Κανονική πρόγραμμα. Ολοι πρόγραμμα έχουν προφυλακτικό. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, όλες στάσεις, ελευθερα πιασίματα. Θα περάσεις ωραία.
-Θα κάνω τη βόλτα μου και μπορεί να ξαναπεράσω.
-Οπως θέλεις...
Καλύμνου 48Α
13:49-13:50
Περνάω την ανοιχτή εξώπορτα.
Περπατάω στον προθάλαμο και χτυπάω το κουδούνι.
Η πόρτα ανοίγει και αρχίζω ν' ανεβαίνω τα εικοσιοκτώ σκαλοπάτια, ενώ με συνοδεύει η μουσική του Carlos Santna από ψηλά.
Στο σαλόνι με υποδέχεται η αλλοδαπή κοπέλα που φοράει ένα λευκό κορμάκι.
Είναι μέτριου ύψους, με ξανθό ίσιο κοντό μαλλί, ενδιαφέρον πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, καλό ποπό. Μιλάει αυτοματοποιημένα. Θέλει να πει αυτά που έχει να πει και να τελειώνει με τα τυπικά.
-Γειά σου. Τί κάνεις εσύ, καλά είσαι; Μου λέει και αρχίζει κατευθείαν...'' 20 ευρώ όλες οι στάσεις με προφυλακτικό, καλή περιποίηση, ελεύθερα πιασίματα.
-Τ' όνομά σου;
-Αννα.
Οταν της είπα ότι θα φύγω και μπορεί να ξαναπεράσω μου είπε ακριβώς...
-Κάνε τη βολτίτσα σου και εμείς σας περιμένουμε.
Η επιστροφή
14:00...
Επέστρεψα για να τιμήσω την Αννα...
Θ' ανέβει κριτική.
''Τα πήρα όλα με τη σειρά''...
Εκτός από το 36Α που το ξέχασα, αλλά το θυμήθηκα στο τέλος και το επισκέφτηκα .
Λοιπόν! Στρίβω δεξιά στη γωνία και το...
Μαγνησίας 11
είναι μπροστά μου.
Μου άρεσε τόσο το νεοκλασικό, που φωτογράφισα και τον όροφο...
13:51-13:58
Ανοίγω την όμορφη πράσινη πόρτα και ανάμεσα σε δύο ροζ κουρτίνες μία καγκελένια πόρτα μου φράζει τον δρόμο.
Η πόρτα ανοίγει αυτόματα και εισέρχομαι σ' ένα φωτεινό χολ με πολλά μικρά φωτάκια να τριγυρίζουν στους τοίχους.
Δύο δωμάτια. Ενα δεξιά και ένα αριστερά του χολ.
-Καλημέρα, η κοπελίτσα είναι στο δωμάτιο...
-Θα περιμένω, θα περιμένω.
Κάνω αριστερά και μπαίνω στη μικρή αίθουσα αναμονής η οποία έχει πράσινους τοίχους και έξι καρέκλες.
Από το ταβάνι κρέμεται μία σφαίρα με πολλά μικρά κάτοπτρα εκτός λειτουργίας.
Ενας επιτοίχιος μεγάλος καθρέφτης ''μεγαλώνει'' τον χώρο.
Η υπηρεσία κάθεται στο μέσα δωμάτιο και μιλάει στο τηλέφωνο.
Μετά από δυο τρία λεπτά εισέρχεται μεσήλικας συναγωνιστής.
-Καλημέρα. Εγώ
-Καλημέρα.
Δεν έχει όρεξη για κουβέντα. Αυτήν την εντύπωση μου δίνει. Οπότε τον αφήνω στην ησυχία του.
Τα δευτερόλεπτα περνούν βασανιστικά αργά.
Ακούγεται η εξώπορτα ν' ανοίγει και αμέσως...
-No, no, only Greeks!
Φουσκώνω από περηφάνια...(Φυσικά αστειεύομαι...) Δεν μπορώ πάντως να καταλάβω, γιατί πάντα (τουλάχιστον όσες φορές έχει γίνει μπροστά μου) το λένε στ' Αγγλικά...
Περνούν και άλλα λεπτά. Ξαφνικά μία πόρτα ανοίγει και πίσω από το ''Π'' της θύρας του καθιστικού που βρισκόμαστε, περνάει αφού κοντοστέκεται για λίγο, μία χαμογελαστή σκούρα κοπέλα με μακρύ έως τη μέση ίσιο μαύρο μαλλί, σαρκώδη χείλη, όμορφο προσωπάκι, μεσαίο βυζάκι και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.
Τ' ονομά της Στεφανία και είναι από τη Βενεζουέλα. ''Κάνει πολύ καλή περιποίηση, όλες τις στάσεις, στοματικό, ελεύθερα πιασίματα, είναι 20 ευρώ κύριοι...'' μας ενημερώνει η παχύσαρκη, διοπτροφόρος υπηρεσία.
-Στοματικό με προφυλακτικό; Εγώ
-Πάντα! Δεν ακούτε τί γίνεται; Η κοπέλα είναι με τα χαρτιά της και με τα όλα της.
-Εχει βιβλιάριο υγείας;
Βεβαίως, βεβαίως!
-Να σας πω, ποιός θα περάσει τώρα; Η υπηρεσία κοιτώντας μια εμένα και μια τον συναγωνιστή.
-Ο κύριος προηγείται...Λέει με χαμηλή φωνή μεσήλικας συναγωνιστής.
-Εγώ θα περάσω. Αλλά μπορείτε να μου δείξετε το βιβλιάριο;
Η κυρία αιφνιδιάζεται...
-Ναί...πως...Αμα το έχει εδώ...
Μας αφήνει και πάει στο μέσα δωμάτιο.
Ο συναγωνιστής θέλει να φύγει και στριφογυρίζει στην καρέκλα του. Μια κοιτάζει τον τόιχο και μια την πόρτα.
Μετά από λίγο ακούγεται η υπηρεσία να λέει...
-Δεν το έχει κύριε...
Ο συναγωνιστής σηκώνεται και φεύγει αστραπιαία.
Ακολουθώ και εγώ.
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να την τιμήσω, αλλά μετά τί θα έγραφα στην ενημέρωση και στην κριτική μου; Οπότε προτίμησα να φύγω, έτσι για να νιώσουν ότι χάνουν έναν πελάτη και να το σκεφτούν πιο πολύ την επόμενη φορά.
Παραλίγο και θα το ξεχνούσα!
Ανεπίτρεπτο για πορνορεπόρτερ...
Καλυμνου 36Α
14:40
Βέβαια ήταν κλειστό, αλλά δεν έχει σημασία...
Η τσάρκα είχε λάβει τέλος και εγώ επέστεψα στην οικογενειακή μου υποχρέωση.
Ακόμα εκεί βρίσκομαι...