Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (12 μέλη και 91 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.553
Κριτικές
1.275
Like
229.996
Πόντοι
46.232

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
71α μαρια,νομιζω στις προδιαγραφες που ζητα ο στρατηγος φαρκελι,χυμωδης μελαγχροινη με μαυρα μακρια μαλλια
...
Πάντα σταθερός και συνεπής στις ενημερώσεις  :thumbsup:
Eυχαριστώ στρατηγέ xilnik!

Όποιος τη νύχτα περπατεί της Διδύμου τα μπουρδέλα μπορεί μέσω χαρτη να δεί!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συνάδελφε Μαρούλια δεν συμφωνώ καθόλου στο νόημα που δίνεις στο δικό μου ποστ. Το είπα με εντελώς διαφορετικό νόημα και σαφώς με πολύ σεβασμό στην προσφορά του συνάδελφου. Ευτυχώς συμφωνούμε και συνεννοούμαστε με τον συνάδελφο Φανούρη

MH KANETE AΣΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

Κύριε Διαμεσολαβητή νομίζω ότι απαιτείται να δώσετε ορισμένες διευκρινίσεις. Έτσι όπως είναι τα ποσταρίσματα προκύπτει κατά την γνώμη μου λάθος νόημα.

Συγκεκριμένα τι θεωρείται ως άσκοπο και άστοχο;

Μήπως θεωρείται ως άσκοπο και άστοχο τις επιβραβεύσεις σε άξιους συναδέλφους που προσφέρουν εκτενείς και πολύ καλές ενημερώσεις στο θρεντ όπως ο συνάδελφος Φανούρης;

Μήπως θεωρείται ως άσκοπο και άστοχο τους προλόγους και τα σχόλια σε ενημερώσεις ή παραθέσεις για ναύτες, πλοιάρχους, υποβρύχια, στόλους, γατόψαρα, σκυλόψαρα, ανάποδους εγκεφάλους, μηχανοποιημένο ηθικό, πρεζόνια της Ιάσωνος, τριζόνια της πλατείας Καραϊσκάκη και καδρόνια των μπουρδέλων;

Με όλη την φιλική διάθεση νομίζω ότι χρειάζεται να μας πείτε τι θεωρείτε(αι) ως σκόπιμο και εύστοχο έτσι ώστε να διορθωνόμαστε οι παλαιότεροι (ιδίως οι γερο-παράξενοι όπως είναι η αφεντιά μου) αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι.  

αυτά

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εν όψη της αυριανής αργίας ήταν σήμερα μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να κατέβω να πηδήξω κανένα μουνάκι.Έτσι δεν έχασα καιρό και κατέβηκα στην απογευματινή βάρδια στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.Τα σπιτάκια ήταν άδεια απο κόσμο και στους δρόμους κυκλοφορούσαν κάτι πιτσιρικάδες μόνο και λίγοι αλλοδαποί.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Α όπου με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός οτι πέτυχα σε αυτήν την βάρδια την Νταιάνα την Βουλγάρα η οποία ήταν ρεπατζού της Κατερίνας της Κρητικιάς. Η κοπέλα μάλιστα είχε και χαρτιά με εξετάσεις για όποιον ενδιαφερόταν να τα δει.Μιας και είχα αρκετό καιρό να την τιμήσω πέρασα στο δωμάτιο.Όπως ήταν αναμενόμενο πέρασα για ακόμα μία φορά καλά.Συνέχισα στο Φυλής 66Δ όπου η Λωρέτα που είχα πηδήξει εχθές απουσίαζε και στην θέση της ήταν η Άννα με το καρέ καστανό μαλλί και τις βυζάρες.Κώλος στο πρόγραμμα και μέσα κατόπιν συνεννόησης κάνει και ελεύθερο στοματικό.Το Φυλής 59 ήταν κλειστό καθώς και το 74.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο είχε καινούρια κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά,πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,προμιλφ,λευκή,με βυζάρες.Φουλ πρόγραμμα στο εικοσάρικο χωρίς περαιτερω διευκρινήσεις.Κάποια στιγμή μάλλον θα εξεταστεί αρκεί να έχουμε εικοσάρικα να κινούμαστε.
Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο ήταν η Σύλβια η Βουλγάρα απο το Διδύμου 18 υπόγειο και παλιότερα Κωλοκυνθούς.
Τά Φώκαιας 22 ήταν ανοιχτά όσο ανοιχτή είναι και μία σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για το ευρύ κοινό.
Στο Φώκαιας 24 στον όροφο ήταν μία μιλφ αθίγγανη Ελληνίδα,ψηλή,μελαμψή,σχετικά ευτραφής και αδιάφορη.Έχει παίξει μπάλα και στο Κωλοκυνθούς 63.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο είχε τους 2 συνήθεις ύποπτους την Ειρήνη την ξανθιά Ρωσιδούλα με το τατού στο βυζί και την Βικτώρια την άλλη πιο ψηλή ξανθούλα.Στο σαλόνι δεν ανακοινώνουν εξτρά.Στον όροφο είχε 2 κοπέλες την Άντρεα το Ρουμανάκι το οποίο είναι πιπίνι κοντό,λευκό κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά και η δεύτερη κοπέλα που ήταν υπερκαύλα και παρουσιαζόταν ως Τσέχα,ο απόλυτος ορισμός του μιλφ για μένα.Την λένε Ροζαλίντα είναι λεπτή,κοντούλα,λευκή,βαμμένα ξανθια μαλλιά με εξτένσιον καβλωτικά με μαύρες ανταύγειες,όμορφους σκληρούς σιλικονέ βύζους,πρόσωπο έκφυλο,σώμα λεπτό,ελαστικό και καλοσχηματισμένο αψεγάδιαστο και τατού ένα τίγρη στο δεξί μέρος της μέσης πάνω απο τα κωλομέρια.Η γυναίκα είναι για τσόντα τέρμα.Την βρήκα απολύτως του γούστου μου.Μιας και μόλις είχα χύσει συνέχισα την βόλτα μου αποφασισμένος μόλις φορτώσω να επιστρέψω να την ξεσκίσω.
Στο Φυλής 65  στον όροφο ήταν η Μαίρη το καβλάκι λεπτή,ψηλή,με μαύρα μαλλιά πιο πάνω απο τους ώμους,όμορφο κορμάκι.Σήμερα φορούσε λευκά δαντελωτά εσώρουχα που ήταν δικτυωτά και αποκάλυπταν τα όμορφα βυζιά της.Μέσα είναι έπιπλο κατα μαρτυρίες συναγωνιστών.Κανονικό πρόγραμμα.
Το Φυλής 67 ήταν κλειστό.Στο Φυλής 69 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα,ψηλή,με πιασίματα και καστανά μαλλιά πιασμένα.Η πιο σωστή περιγραφή θα ήταν να πω οτι ήταν προς το νταρντανέ.Κώλος στο πρόγραμμα.Στον όροφο έγινε μια αναπάντεχη συναντηση με την κοπέλα που είχα πηδήξει εχθες στο Φυλής 66Δ.Στον συγκεκριμένο οίκο δούλευε με άλλο όνομα και μάλλον πρέπει να την αναβάπτισαν.Εχθές την είχα πάρει ως Λωρέτα και σήμερα η υπηρεσία μου την παρουσίασε ως Λίντα.Τσιμπούκι γυμνό και κώλος στο πρόγραμμα και η κοπέλα μιας και με γνώρισε μου έσκασε ένα πονηρό χαμόγελο όλο υποσχέσεις αλλά εγώ για σήμερα είχα ήδη λοκάρει τον στόχο που θα χτυπούσα.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Πατρίτσια επίσης απο το Φυλής 66Δ.Πρόκειται για κοπέλα γεμάτη με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδιάφορη για μένα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι το πρόγραμμα και σε αυτό το σπίτι.
Επίσης και τα 4 μπουρδέλα Μονής Προδρόμου και Φυλής άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει,λαλεί πουλί παίρνει σπυρί και η μάνα το ζηλεύει.
Μαγνησία 1 κλασσικά στο πόστο της η granny Ντιάνα πρόθυμει να σου τα δώσει όλα αρκεί βέβαια το καβλί σου να μπορέσει να σηκωθεί.
Στο Καλύμνου 48 όροφος ήταν η παλιά καραβάνα μιλφ Ρωσίδα Άννα που μιλάει πάντα ευγενικά και στον πληθυντικό όπως άλλωστε και η Ιβάνα απο Διδύμου 20.Είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν απο Διδύμου 8 ισόγειο,μετά Φυλής 54 όροφος,σχετικά πρόσφατα μετα την αποχώρηση της Μαρίας της κοτσιδούς στο Διδύμου 8 όροφος και τώρα τελευταία συνήθως παίζει μπάλα σε αυτό τον οίκο.Στο ισόγειο συναγωνιστές σας έβγαλα λαγό.Ανακάλυψα την Μαρίνα την γκέισα γνωστή στους πιο πρόσφατους πελάτες της σαν Αλίσα.Βαρύ χαρτί και η συγκεκριμένη στο χρηματιστήριο του αγοραίου έρωτα.Ξεκίνημα της σταδιοδρομίας της απο Αχιλλέως,έπειτα Φυλής 109 όροφος όπου και ήμουν πελάτης της,κατόπιν Μαγνησίας 11,σύντομο πέρασμα απο Καλύμνου,έπειτα Αλκαμένους 113 σαν Αλίσια με σύντομες εμφανίσεις και στο Διδύμου 20 και τελικά εδώ πάλι.Δεν ξέρω πόσο θα μείνει στον συγκεκριμένο οίκο καθώς τώρα τελευταία η κοπέλα μετακινείται συχνά.Στο σαλόνι σήμερα την είδα πλέον σπασμένη με έκδηλα πλέον τα σημάδια της ηλικίας στο πρόσωπο της.'Εχει προσθέσει λίγα κιλάκια ακόμα και διακρίνεται πλέον και κυτταρίτιδα.Τα μαλλιά της τα έβαψε προς το ξανθοκόκκινο και τα είχε πιασμένα πίσω.Την χαιρέτησα και αισθάνθηκα άσχημα που αποχώρησα.Σε όλους σας άλλωστε στην πορεία της μπουρδελοκαρίερας σας θα έχει τύχει.Θα της πω όμως βαθιά μέσα απο την καρδιά μου της συγκεκριμένης και ας μην με διαβάζει ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζι.
Για να συνοψίσω για όσους την ψάχνουν σπεύσατε γρήγορα τώρα που την βρήκαμε πριν ξαναφύγει.
Στο Φυλής 134 όροφος είχε την Τζέσικα όμορφη κοπέλα απο Βουλγαρία,φορούσε σήμερα τα γυαλάκια της.Γνωστή απο Αγίου Πέτρου 7 της ίδιας αλυσίδας,καθώς και Φυλής 65 ισόγειο που δούλεψε το προηγούμενο καλοκαίρι.Τα υπόλοιπα του 134 κλειστά.
Στο Φυλής 109 όροφος η Νικολέτα κοπέλα λεπτή,λευκή,με πλαδαρό σώμα και κωλομέρια και με πρόσωπο άσχημο για τον μέσο όρο των ανδρών που όμως εμένα μου έβγαλε κάτι έκφυλο και καβλωτικό.Επίσης κάβλωσα με τα κωλομέρια της.Απλό πρόγραμμα.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Φυλής 136 που αυτό το νεοκλασσικό κτίριο το αγαπώ ιδιαίτερα και το έχω μέσα στην καρδιά μου,παρουσιάστηκε καινούρια κοπέλα με όνομα Πάολα.Πρόκειται για κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά,νοστιμούλα της διπλανής πόρτας.Απλό πρόγραμμα.
Στο Περγάμου 1 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,λευκή,σχετικά νόστιμη.Απλό πρόγραμμα.Στο Αγίου Πέτρου 7 κλασσικά η Πάολα απο το Φυλής 134 υπόγειο.Παλιότερα ήταν πιο όμορφη.
Το Ρεμούνδου 21 όροφος κλειστό.Το Περγάμου 27 ισόγειο είχε 2 κοπέλες την Εύα και την Φωτεινή (Γκμοχ) γνωστές μιλφ.Η Εύα απο Διδύμου 16 και η Γκμοχ απο Καλύμνου 36 και παλιότερα και Αλκαμένους 117.Αδιάφορες για μένα.
Στο Λεωφόρος Ιωνίας 12 ήταν η μιλφ Όλγα, ψηλή 55αρα,με κόκκινα κοντά μαλλιά,αδιάφορη.
Στο στούντιο της Πιπίνου 118 ήταν η Αλίκη κοπέλα ψηλή,νόστιμη,με μαύρα μακριά μαλλιά,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά.Πρόγραμμα απλό 50 , 69 ή sex show η μασαζ με 60, γυμνό τσιμπούκι 70 και όλα τα προηγούμενα με 80.Δεκτή και έκπτωση στο απλό με 40.Την έκανα πάραυτα γιατί θεωρώ οτι τα στούντιο είναι μεγάλη κοροιδία.
Επιστροφή στο Φώκαιας 27 όπου και πήδηξα την Ροζαλίντα και έμεινα σχετικά ικανοποιημένος.Κριτική θα ανεβάσω όμως απο αύριο.
Καλή ξεκούραση σε όσους ρεπάρουν αύριο και καλά πηδήματα να έχετε όλοι σας.

 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Χτες πηγα και εγω μια βολτα απο μεταξουργειο .Πολυ Στραβωμα ρε παιδι πολυ μπαζωμα  10 ευρα οκ αλλα ολοι οι σαβουρα εκει εχει μαζευτει .

Δεν ξερω εαν και εσεις το βλεπεται ετσι παλι μετξυ  ηταν διαφορετικα (95-99-00-04-05 μεχρι και 06) μετα πολλυ σαβουρα και γεματο πακια ολοι βρωμανε παστουρμα .Εχει τα τα ζακια πιο πανω να βαρανα σουτ καργα χαλαστηκα εντελως .Εκανα μια βολτα και σηκωθηκα και εφυγα.

ειχε κατι γυναικες τοτε αλλο πραμα που ειναι αυτα!!! Θυμαμε το 95 κατι ρωσιδες μουναρες τις επερνες για 2500 χιλιαρικακια  τωρα ολοε ειναι δειγμα απο γυναικες.


 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εν όψη της αυριανής αργίας ήταν σήμερα μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να κατέβω να πηδήξω κανένα μουνάκι.Έτσι δεν έχασα καιρό και κατέβηκα στην απογευματινή βάρδια στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.Τα σπιτάκια ήταν άδεια απο κόσμο και στους δρόμους κυκλοφορούσαν κάτι πιτσιρικάδες μόνο και λίγοι αλλοδαποί.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Α όπου με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός οτι πέτυχα σε αυτήν την βάρδια την Νταιάνα την Βουλγάρα η οποία ήταν ρεπατζού της Κατερίνας της Κρητικιάς. Η κοπέλα μάλιστα είχε και χαρτιά με εξετάσεις για όποιον ενδιαφερόταν να τα δει.Μιας και είχα αρκετό καιρό να την τιμήσω πέρασα στο δωμάτιο.Όπως ήταν αναμενόμενο πέρασα για ακόμα μία φορά καλά.Συνέχισα στο Φυλής 66Δ όπου η Λωρέτα που είχα πηδήξει εχθές απουσίαζε και στην θέση της ήταν η Άννα με το καρέ καστανό μαλλί και τις βυζάρες.Κώλος στο πρόγραμμα και μέσα κατόπιν συνεννόησης κάνει και ελεύθερο στοματικό.Το Φυλής 59 ήταν κλειστό καθώς και το 74.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο είχε καινούρια κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά,πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,προμιλφ,λευκή,με βυζάρες.Φουλ πρόγραμμα στο εικοσάρικο χωρίς περαιτερω διευκρινήσεις.Κάποια στιγμή μάλλον θα εξεταστεί αρκεί να έχουμε εικοσάρικα να κινούμαστε.
Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο ήταν η Σύλβια η Βουλγάρα απο το Διδύμου 18 υπόγειο και παλιότερα Κωλοκυνθούς.
Τά Φώκαιας 22 ήταν ανοιχτά όσο ανοιχτή είναι και μία σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για το ευρύ κοινό.
Στο Φώκαιας 24 στον όροφο ήταν μία μιλφ αθίγγανη Ελληνίδα,ψηλή,μελαμψή,σχετικά ευτραφής και αδιάφορη.Έχει παίξει μπάλα και στο Κωλοκυνθούς 63.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο είχε τους 2 συνήθεις ύποπτους την Ειρήνη την ξανθιά Ρωσιδούλα με το τατού στο βυζί και την Βικτώρια την άλλη πιο ψηλή ξανθούλα.Στο σαλόνι δεν ανακοινώνουν εξτρά.Στον όροφο είχε 2 κοπέλες την Άντρεα το Ρουμανάκι το οποίο είναι πιπίνι κοντό,λευκό κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά και η δεύτερη κοπέλα που ήταν υπερκαύλα και παρουσιαζόταν ως Τσέχα,ο απόλυτος ορισμός του μιλφ για μένα.Την λένε Ροζαλίντα είναι λεπτή,κοντούλα,λευκή,βαμμένα ξανθια μαλλιά με εξτένσιον καβλωτικά με μαύρες ανταύγειες,όμορφους σκληρούς σιλικονέ βύζους,πρόσωπο έκφυλο,σώμα λεπτό,ελαστικό και καλοσχηματισμένο αψεγάδιαστο και τατού ένα τίγρη στο δεξί μέρος της μέσης πάνω απο τα κωλομέρια.Η γυναίκα είναι για τσόντα τέρμα.Την βρήκα απολύτως του γούστου μου.Μιας και μόλις είχα χύσει συνέχισα την βόλτα μου αποφασισμένος μόλις φορτώσω να επιστρέψω να την ξεσκίσω.
Στο Φυλής 65  στον όροφο ήταν η Μαίρη το καβλάκι λεπτή,ψηλή,με μαύρα μαλλιά πιο πάνω απο τους ώμους,όμορφο κορμάκι.Σήμερα φορούσε λευκά δαντελωτά εσώρουχα που ήταν δικτυωτά και αποκάλυπταν τα όμορφα βυζιά της.Μέσα είναι έπιπλο κατα μαρτυρίες συναγωνιστών.Κανονικό πρόγραμμα.
Το Φυλής 67 ήταν κλειστό.Στο Φυλής 69 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα,ψηλή,με πιασίματα και καστανά μαλλιά πιασμένα.Η πιο σωστή περιγραφή θα ήταν να πω οτι ήταν προς το νταρντανέ.Κώλος στο πρόγραμμα.Στον όροφο έγινε μια αναπάντεχη συναντηση με την κοπέλα που είχα πηδήξει εχθες στο Φυλής 66Δ.Στον συγκεκριμένο οίκο δούλευε με άλλο όνομα και μάλλον πρέπει να την αναβάπτισαν.Εχθές την είχα πάρει ως Λωρέτα και σήμερα η υπηρεσία μου την παρουσίασε ως Λίντα.Τσιμπούκι γυμνό και κώλος στο πρόγραμμα και η κοπέλα μιας και με γνώρισε μου έσκασε ένα πονηρό χαμόγελο όλο υποσχέσεις αλλά εγώ για σήμερα είχα ήδη λοκάρει τον στόχο που θα χτυπούσα.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Πατρίτσια επίσης απο το Φυλής 66Δ.Πρόκειται για κοπέλα γεμάτη με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδιάφορη για μένα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι το πρόγραμμα και σε αυτό το σπίτι.
Επίσης και τα 4 μπουρδέλα Μονής Προδρόμου και Φυλής άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει,λαλεί πουλί παίρνει σπυρί και η μάνα το ζηλεύει.
Μαγνησία 1 κλασσικά στο πόστο της η granny Ντιάνα πρόθυμει να σου τα δώσει όλα αρκεί βέβαια το καβλί σου να μπορέσει να σηκωθεί.
Στο Καλύμνου 48 όροφος ήταν η παλιά καραβάνα μιλφ Ρωσίδα Άννα που μιλάει πάντα ευγενικά και στον πληθυντικό όπως άλλωστε και η Ιβάνα απο Διδύμου 20.Είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν απο Διδύμου 8 ισόγειο,μετά Φυλής 54 όροφος,σχετικά πρόσφατα μετα την αποχώρηση της Μαρίας της κοτσιδούς στο Διδύμου 8 όροφος και τώρα τελευταία συνήθως παίζει μπάλα σε αυτό τον οίκο.Στο ισόγειο συναγωνιστές σας έβγαλα λαγό.Ανακάλυψα την Μαρίνα την γκέισα γνωστή στους πιο πρόσφατους πελάτες της σαν Αλίσα.Βαρύ χαρτί και η συγκεκριμένη στο χρηματιστήριο του αγοραίου έρωτα.Ξεκίνημα της σταδιοδρομίας της απο Αχιλλέως,έπειτα Φυλής 109 όροφος όπου και ήμουν πελάτης της,κατόπιν Μαγνησίας 11,σύντομο πέρασμα απο Καλύμνου,έπειτα Αλκαμένους 113 σαν Αλίσια με σύντομες εμφανίσεις και στο Διδύμου 20 και τελικά εδώ πάλι.Δεν ξέρω πόσο θα μείνει στον συγκεκριμένο οίκο καθώς τώρα τελευταία η κοπέλα μετακινείται συχνά.Στο σαλόνι σήμερα την είδα πλέον σπασμένη με έκδηλα πλέον τα σημάδια της ηλικίας στο πρόσωπο της.'Εχει προσθέσει λίγα κιλάκια ακόμα και διακρίνεται πλέον και κυτταρίτιδα.Τα μαλλιά της τα έβαψε προς το ξανθοκόκκινο και τα είχε πιασμένα πίσω.Την χαιρέτησα και αισθάνθηκα άσχημα που αποχώρησα.Σε όλους σας άλλωστε στην πορεία της μπουρδελοκαρίερας σας θα έχει τύχει.Θα της πω όμως βαθιά μέσα απο την καρδιά μου της συγκεκριμένης και ας μην με διαβάζει ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζι.
Για να συνοψίσω για όσους την ψάχνουν σπεύσατε γρήγορα τώρα που την βρήκαμε πριν ξαναφύγει.
Στο Φυλής 134 όροφος είχε την Τζέσικα όμορφη κοπέλα απο Βουλγαρία,φορούσε σήμερα τα γυαλάκια της.Γνωστή απο Αγίου Πέτρου 7 της ίδιας αλυσίδας,καθώς και Φυλής 65 ισόγειο που δούλεψε το προηγούμενο καλοκαίρι.Τα υπόλοιπα του 134 κλειστά.
Στο Φυλής 109 όροφος η Νικολέτα κοπέλα λεπτή,λευκή,με πλαδαρό σώμα και κωλομέρια και με πρόσωπο άσχημο για τον μέσο όρο των ανδρών που όμως εμένα μου έβγαλε κάτι έκφυλο και καβλωτικό.Επίσης κάβλωσα με τα κωλομέρια της.Απλό πρόγραμμα.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Φυλής 136 που αυτό το νεοκλασσικό κτίριο το αγαπώ ιδιαίτερα και το έχω μέσα στην καρδιά μου,παρουσιάστηκε καινούρια κοπέλα με όνομα Πάολα.Πρόκειται για κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά,νοστιμούλα της διπλανής πόρτας.Απλό πρόγραμμα.
Στο Περγάμου 1 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,λευκή,σχετικά νόστιμη.Απλό πρόγραμμα.Στο Αγίου Πέτρου 7 κλασσικά η Πάολα απο το Φυλής 134 υπόγειο.Παλιότερα ήταν πιο όμορφη.
Το Ρεμούνδου 21 όροφος κλειστό.Το Περγάμου 27 ισόγειο είχε 2 κοπέλες την Εύα και την Φωτεινή (Γκμοχ) γνωστές μιλφ.Η Εύα απο Διδύμου 16 και η Γκμοχ απο Καλύμνου 36 και παλιότερα και Αλκαμένους 117.Αδιάφορες για μένα.
Στο Λεωφόρος Ιωνίας 12 ήταν η μιλφ Όλγα, ψηλή 55αρα,με κόκκινα κοντά μαλλιά,αδιάφορη.
Στο στούντιο της Πιπίνου 118 ήταν η Αλίκη κοπέλα ψηλή,νόστιμη,με μαύρα μακριά μαλλιά,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά.Πρόγραμμα απλό 50 , 69 ή sex show η μασαζ με 60, γυμνό τσιμπούκι 70 και όλα τα προηγούμενα με 80.Δεκτή και έκπτωση στο απλό με 40.Την έκανα πάραυτα γιατί θεωρώ οτι τα στούντιο είναι μεγάλη κοροιδία.
Επιστροφή στο Φώκαιας 27 όπου και πήδηξα την Ροζαλίντα και έμεινα σχετικά ικανοποιημένος.Κριτική θα ανεβάσω όμως απο αύριο.
Καλή ξεκούραση σε όσους ρεπάρουν αύριο και καλά πηδήματα να έχετε όλοι σας.

οντως τα στουντιο ειναι μεγαλη απατη αλλα εφοσον υπαρχουν κοροιδα υπαρχουν και αυτα .


Ολα αυτα ειναι τα τις φουσκας και των παχιων αγελαδων .Δεν θυμαμαι το 95 κατι και πιο μετα να ειχε στουντιο και να σκαγανε τοσα πολλα λεφτα για να γαμησουν .
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αυτη μου το πε χθες.
Είσαι τόσο τακτικός και θεώρησε σωστό να σε ενημερώσει, ξέρει ότι είσαι στο forum και θα ενημέρωνες, ή είναι τόσο καλή επαγγελματίας ή μήπως δεν ήθελε να πας και να μην την βρεις;
 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Είσαι τόσο τακτικός και θεώρησε σωστό να σε ενημερώσει, ξέρει ότι είσαι στο forum και θα ενημέρωνες, ή είναι τόσο καλή επαγγελματίας ή μήπως δεν ήθελε να πας και να μην την βρεις;

Tα  τελευταια οχι...το πρωτο ισως...παντως μια χαρα περναμε μαζι και μου το ειπε στην αρχη οταν μιλαγαμε λιγο. δεν καταλαβαινω προς τι η απορια σου τυπε...αμα θες πανε και ρωτα και εσυ. και αμα ειναι εκει σφυρα μου...
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κύριε Διαμεσολαβητή νομίζω ότι απαιτείται να δώσετε ορισμένες διευκρινίσεις. Έτσι όπως είναι τα ποσταρίσματα προκύπτει κατά την γνώμη μου λάθος νόημα.

Συγκεκριμένα τι θεωρείται ως άσκοπο και άστοχο;

Μήπως θεωρείται ως άσκοπο και άστοχο τις επιβραβεύσεις σε άξιους συναδέλφους που προσφέρουν εκτενείς και πολύ καλές ενημερώσεις στο θρεντ όπως ο συνάδελφος Φανούρης;

Μήπως θεωρείται ως άσκοπο και άστοχο τους προλόγους και τα σχόλια σε ενημερώσεις ή παραθέσεις για ναύτες, πλοιάρχους, υποβρύχια, στόλους, γατόψαρα, σκυλόψαρα, ανάποδους εγκεφάλους, μηχανοποιημένο ηθικό, πρεζόνια της Ιάσωνος, τριζόνια της πλατείας Καραϊσκάκη και καδρόνια των μπουρδέλων;

Με όλη την φιλική διάθεση νομίζω ότι χρειάζεται να μας πείτε τι θεωρείτε(αι) ως σκόπιμο και εύστοχο έτσι ώστε να διορθωνόμαστε οι παλαιότεροι (ιδίως οι γερο-παράξενοι όπως είναι η αφεντιά μου) αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι. 

αυτά

Επειδη με το συναγωνιστη farkeli δοθηκαν οι απαραιτητες εξηγησεις εκατερωθεν αλλα οι λοιποι συναγωνιστες δε γνωριζουν περι τινος προκειται, αναφερθηκα σε καποια μυνηματα για υγειονομικα και aids που ζητησα να συζητηθουν σε αλλα θρεντ η να ανοιχτουν αλλα θρεντ.
Τα εσβησα κατευθειαν και δε τα μετεφερα, γιατι το αφησα σε επιλογη αυτου που το γραψε τι ηθελε να κανει με αυτα . Επειδη ηταν κατω απο το ποστ του farkeli η προτροπη μου φανηκε οντως οτι αναφερομουν στα γραφομενα αμεσως παραπανω , λανθασμενα. Ενω στην πραγματικοτητα αναφερομουν σε αυτα που ειχα ηδη σβησει.
Λαθος μου , επρεπε να τα ειχα γραψει στο ιδιο το κειμενο που εσβησα με τροποποιηση, ειτε παραθετοντας το κειμενο ,ωστε να καταλαβει ο κοσμος σε ποια ποστ αναφερομουν ως " ασχετες συζητησεις".
:grin:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Απο χθες το βράδυ μέχρι σήμερα κρασσάρει το site!Διορθώθηκε η βλάβη;
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.427
Κριτικές
514
Like
69.978
Πόντοι
41.129
παιδες επεστρεψε απο ρουμανια η βαλερια που δουλευε ιασωνος 20...τωρα ειναι στο απεναντι ιασωνος 19 ισογειο ,εγω την τιμησα σημερα το πρωι, εχει ερθει ανανεωμενο το καριολακι
επισης στο πόστο απο αυριο το πρωι και η λαρίσα....στο ιασωνος 20, ελειπε λογω περιοδου
 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
παιδες επεστρεψε απο ρουμανια η βαλερια που δουλευε ιασωνος 20...τωρα ειναι στο απεναντι ιασωνος 19 ισογειο ,εγω την τιμησα σημερα το πρωι, εχει ερθει ανανεωμενο το καριολακι
επισης στο πόστο απο αυριο το πρωι και η λαρίσα....στο ιασωνος 20, ελειπε λογω περιοδου

επιτελους  :grin: καιρο εχω να την δω.. :rolleyes:
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
σιγουρα ?? εμενα μου εχει πει ρουμανια ,και η τσατσα ρουμανια μου ελεγε οτι ηταν τοσο καιρο που ελειπε..

Αν μιλάς για αυτή που δούλευε στο δεξί του 20, 100% αλβανή.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.427
Κριτικές
514
Like
69.978
Πόντοι
41.129
Αν μιλάς για αυτή που δούλευε στο δεξί του 20, 100% αλβανή.


αναφερομαι στο  Ιάσωνος 20Α το ιδιο λεμε,αλλα η βαλερια μου εχει πει οτι εχει μια αδερφη την ιωαννα που δουλευει στο κολωνου30β και η ιωαννα παρουσιαζεται και αυτη σαν ρουμανα,
τωρα να λενε και οι δυο ψεμματα για την καταγωγη τους ? δεν ξερω....anyway
 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
αναφερομαι στο  Ιάσωνος 20Α το ιδιο λεμε,αλλα η βαλερια μου εχει πει οτι εχει μια αδερφη την ιωαννα που δουλευει στο κολωνου30β και η ιωαννα παρουσιαζεται και αυτη σαν ρουμανα,
τωρα να λενε και οι δυο ψεμματα για την καταγωγη τους ? δεν ξερω....anyway

εχει αδελφη η ιωαννα? παντως η ιωαννα ειναι ρουμανα σιγουρα...
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.427
Κριτικές
514
Like
69.978
Πόντοι
41.129
εχει αδελφη η ιωαννα? παντως η ιωαννα ειναι ρουμανα σιγουρα...


μου εχει αποκαλυψει το μυστικο αυτο η βαλερια, την ιωαννα δεν την εχω ρωτησει αν ισχυει αυτο, οποιος τιμησει μια απο τις δυο ας την ρωτησει ,αν και νομιζω οτι η βαλερια λεει αληθεια..
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom