[size=11pt]
Η Ερωτική πλευρά της Διδύμου... [/size]
Γιατί, έχει και άλλη πλευρά;
Η οδός Διδύμου, με τους 8 οίκους ανοχής της, προσπαθεί άνισα ν' ανταγωνιστεί την υπερδύναμη Φυλής, η οποία διαθέτει ακριβώς τετραπλάσιο αριθμό, με τους 31 οίκους αλλά και το 1 studio της.
Γι' αυτόν τον λόγο σκέφτηκα να της παραχωρήσω, έτσι αυθαίρετα, τα δύο κοντινά σπιτάκια και συγκεκριμένα το Ελλης 3 καθώς και το Ιουλιανού 71 και με αυτόν τον τρόπο να μεταβάλλω την αναλογία από 1 προς 4, σε περίπου 1 προς 3.
Ενδεχομένως να με ρωτήσετε... ''και αυτό θ' αλλάξει κάτι;''
Για να σας απαντήσω... '' Οχι, αλλά το είδα και σαν μία ευκαιρία να προσθέσω άλλους δύο οίκους στη σημερινή μου ενημέρωση...''
Από το τρόλευ 6, αποβιβάστηκα στη στάση...
στις 10:35 π.μ και περπάτησα μέχρι τη συμβολή της Φυλής με τη...
απ' όπου θα ξεκινούσα την τσάρκα μου σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου.
Διδύμου 8Α
10:42-10:43 π.μ
Εισέρχομαι στο κλιμακοστάσιο με τ' ανοιχτόχρωμα πλακάκια σους τοίχους και αφού ανεβαίνω τα είκοσι μαρμάρινα σκαλοπάτια, σπρώχνω τη λευκή πόρτα, η οποία διαθέτει και παραθυράκι για επισκόπιση των επισκεπτών και μπαίνω στο σχετικά φωτεινό σαλόνι όπου η ελληνική μουσική ακούγεται μάλλον δυνατά.
Η σφαίρα με τα κάτοπτρα διαθλά το φως στους γύρω τοίχους υπό τη μορφή πολλών πράσινων φωτεινών κηλίδων.
Η μεσήλικη διοπτροφόρος υπηρεσία με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος με κοιτάει ανέκφραστη.
-Πρώτη φορά έρχομαι στο χώρο σας. Θα μου πείτε ποιά κοπέλα δουλεύει και τις υπηρεσίες που προσφέρει;
Για δύο τρία δευτερόλεπτα με κοιτάει και δε μιλάει...
-Η Αννούλα είναι, την ξέρετε;
-Οχι, αφού σας λέω πρώτη φορά έρχομαι...
-Ε, λοιπόν...Εεεε, ωραίο κοριτσάκι είναι, πολύ καλό στο δωμάτιο, δε βιάζεται, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό κάνει...
Εκείνη τη στιγμή βλέπω την Αννούλα...
Μαύρα ίσια μαλλιά, πάνω από τους ώμους, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, διέκρινα και μιά λεπτή αλυσιδίτσα στο λαιμό της, μεσαίο στητό στήθος, λεπτή, Φορούσε ένα μαύρο μαγιό με κάτι μωβ σχεδιάκια στο στηθόδεσμο.
Κοιτώντας με συνέχεια και χαμογελώντας έκανε μία στάση μποροστά μου και μετά έφυγε.
-Θέλετε να περάσετε; Η υπηρεσία.
-Θα κάνω τη βόλτα μου και θα απόφασίσω.
-Κανένα πρόβλημα...
-Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό κάνει;
-Τσού...(όχι...)
Φεύγοντας είδα ότι πίσω από την κάτω εξώπορτα έχουν γράψει με λευκή μπογιά...
''ΔΕΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ''
Ποιά να είναι η κυρία Πόπη;...
Διδύμου 8Β
10:44-1046: π.μ
Πατάω πάνω στο τετράγωνο μαρμάρινο ''σκαλοπάτι'' και σπρώχνοντας την μπλέ πλέον πόρτα εισέρχομαι στο μικρό χώλ με τη μεγάλη τοιχογραφία σε παλ χρώματα, που απεικονίζει μία νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια στο φωτεινό σαλόνι.
Η μουσική ακούγεται σε αποδεκτή ένταση.
-Καλημέρα, είναι κανείς εδώ;
Καμία απόκριση...
Κάθομαι και παρατηρώ το χώρο.
Διακρίνω δύο άνετα δωμάτια.
Μία πινακίδα κάνει γνωστό ότι το κάπνισμα απαγορεύεται. Υπάρχει και μία κεντρική μπάρα για το χορό των κοριτσιών.
Από μια καμάρα, εμφανίζεται μία νεαρή χαμογελαστή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, μακρύ πλούσιο καστανό μαλλί, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με λίγα πιασίματα και ένα κόσμημα στον αφαλό που φέρει και τατουάζ περιμετρικά.
Φορούσε ένα ροζ μαγιό.
-Καλημέρα, πώς σε λένε;
-Κάρμεν!
-Εσύ θα μου πεις το πρόγραμμα;
-Ααα! Δεν ήρθε η κυρία;
-Οχι, δεν ήρθε κανένας...
-Λοιπόν... Πλέκει τα δάχτυλα στο ύψος του στήθους της και χαμογελώντας συνέχεια, αρχίζει...
Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, όλες οι στάσεις, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα...Ελα να περάσουμε καλά...
-Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό κάνεις;
-Οχι...
-Θα κάνω τη βόλτα μου και εάν είναι θα περάσω. Ευχαριστώ πολύ.
-Θα σε περιμένω...
Περνάω κάθετα την Αχαρνών και κατευθύνομαι προς το...
Διδύμου 16Α
10:46-10:47 π.μ
Σπρώχνω τη λευκή πόρτα και κατεβαίνω τα σκαλάκια.
Στο φωτεινό σχετικά σαλόνι με υποδέχεται η μεσόκοπη αλλοδαπή διοπτροφόρος υπηρεσία.
-Γειά σας. Σήμερα μαζί μας είναι η Ιλια, το κορίτσι είναι όμορφο, τσιμπουκάκι, ισπανικό, πισωκολλητό...
Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Ιλια. Ψηλή, 35άρα, με καστανόξανθο μακρύ μαλλί, χαμογελαστή μ' έντονα χαρακτηριστικά προσώπου (ματάρες, χειλάρες), μεσαίο στήθος.
Με πλησίασε νωχελικά και με ρώτησε πώς είμαι.
-Ελεύθερο στοματικό κάνεις; Εγώ.
-Ναί αγάπη μου!
-Τελειωτικό;
-και τελειωτικό...(Αντε να δούμε, θα περάσεις;...)
-Στο στόμα ή και αλλού;
-Στο στόμα...
-Ευχαριστώ, θα συνεχίσω τη βόλτα μου και ίσως ξαναπεράσω...
-Ναι αγάπη μου θα σε περιμένω...
Διδύμου 18Β
10:48-10:49 π.μ
Σπρώχνω την μπλέ μεταλλική πόρτα και κατεβαίνω στο ημιυπόγειο φωτεινό σαλόνι ακούγοντας την ελληνική χορευτική μουσική από τα ηχεία του οίκου.
Δε βλέπω κανέναν.
-Καλημέρα! Εγώ.
Κάθομαι, σε ένα από τα δύο ξύλινα παγκάκια.
-Καλημέρα, ακούω από μέσα. Μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα εμφανίζεται μία μελαχρινή, νέα σχετικά, αλλοδαπή γυναίκα και χαμογελώντας αρχίζει...
-20 ευρώ. Κουκλίτσα, φραουλίτσα, κοριτσάκι με χρυσό μουνάκι και διαμάντι κωλαράκι...
-Χα, χα, χα...πώς τη λένε;
-Τη λένε Σύλβια.
Πρόκειται για τριαντάρα, ίσως και μεγαλύτερη, αλλοδαπή με χαμογελαστό ερωτικό πρόσωπο, μαλλί ίσιο καστανόξανθο πάνω από τους ώμους, στήθος μεσαίο προς μεγάλο εντυπωσιακό.
Φορούσε ένα διχτυωτό μαύρο κολλητό ρούχο πάνω από το γεροδεμένο σώμα της.
-Τσιμπούκι,σαν μπανάνα ρουφάει. Μου λέει η υπηρεσία, κάνοντας τη χαρακηριστική κίνηση με το χέρι της. Ισπανικό, αυταρχικό, παίζει με δονητή, ελεύθερα πιασίματα, 69, δίνει και κώλο. Δεν είναι πουτάνα για να φύγεις...
-Ευχαριστώ μπορεί να ξαναπεράσω.
-Τέτοιο μουνί χρυσό και κώλο διαμάντι στα 20 ευρώ δε θα βρείτε. Μόνο εδώ. Γειά σας...
Διδύμου 18Α
10:49-10:50 π.μ
Στο σαλόνι διακρίνω τα ίδια ξύλινα παγκάκια με τον διπλανό οίκο.
Εμφανίζεται η μεσήλικη αλλοδαπή υπηρεσία με τα καστανόξανθα μακριά μαλλιά.
-Καλημέρα. Η Αντριάνα είναι η κοπέλα μου, κάνει περιποίηση καλή, χαιδεύει, φιλάει...
-Φιλάει; Πού; Εγώ. (Πρώτη φορά το ακούω αυτό σε παρουσίαση προγράμματος).
-Αν θέλετε και στο στόμα.
-Με γλωσσίτσα; Εγώ. (Γιατί ως γνωστόν, φιλί από φιλί διαφέρει...)
-Αυτό δεν το ξέρω, λεπτομέρειες δεν ξέρω. Να ρωτήσετε την ίδια... Λοιπόν, τσιμπουκάκι κάνει τελειωτικό όπου θέλεις, 69, ισπανικό, ελεύθερα πιασίματα και πολλά άλλα. 20 ευρώ και θα περάσετε τέλεια.
Εμφανίζεται η κοπέλα. Στέκεται στην πόρτα μακριά μου.
Ψηλή, χαμογελαστή, πρόσωπο μέτριας εμφάνισης, αλλά βγάζει ερωτισμό, σχετικά κοντό ξανθό μαλλί, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα, πάνω από τριανταπέντε σίγουρα...
-Γειά σου Αντριάνα. Να σε ρωτήσω, εδώ η κυρία μου είπε ότι φιλάς.
-Ναι μωρό μου.
-Με γλώσσα;
-Με γλώσσα μωρό μου...
Επίσης κάνει ελεύθερο στοματικό, γλείφει όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης και της περισουφρίδας...
Η επιστροφή.
11:20...
Ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Τότε δεν ήξερα ότι γλείφει και κώλο. Είχα μείνει στα φιλιά.
Δεν είχα διαβάσει τις κριτικές των KD, speed81, is0vitis, για να ξέρω...
''Στερνή μου γνώση, να σ' είχα πρώτα''...
Οπότε επέστρεψα και τίμησα την Αντριάνα τη Ρωσίδα...
Θ' ανέβει κριτική.
Διδύμου 20
10:50-10:52 π.μ
Προχωράω στην αυλή και εισέρχομαι στο σαλόνι με την κλασική σφαίρα με τα κάτοπτρα σε πλήρη λειτουργία.
Λάμπες με ροζ νέον φωτίζουν τον χώρο.
Ακούγεται απαλή μουσική.
Υπάρχουν δύο σκαμπό και δύο μικρές καρέκλες.
-Χαίρετε...
-Καλημέεερα, τί κάαανετε;...
-Πού θα καθήσω, σε αυτές τις αναπαυτικές καρεκλίτσες που έχετε;
-Εχουμε πολλές καρεκλίτσες, όπως και πολλές κοπελίτσες, μικρές, μεγάλες ό,τι θέλετε...
-Μάλιστα...
-Τώρα έχουμε την Ελενίτσα, ωραία κοπελίτσα, κάνει όλες τις στάσεις, 69, ισπανικό, ελεύθερα πιασίματα...
Μπαίνει η Ελενίτσα. Ομορφο πρόσωπο, χαμογελαστή, λεπτή, με μεσαίο πάνω από τους ώμους σγουρό μαύρο μαλλί, μεσαίο στήθος. Κουνιέται νωχελικά και με βλέπει συνέχεια.
-Κοίταξέ την, δεν είναι όμορφη;
-Είναι...Να ρωτήσω, κάνει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό;
Αρνητική κίνηση της κεφαλής από την υπηρεσία.
Βγαίνοντας συναντήθηκα με μεσήλικα συναγωνιστή.
-Είναι καλή;
-Καλή, καλή. Δεν μπήκα, αλλά εμφανισιακά είναι καλή.
Διδύμου 25
Κλειστό με λουκέτο.
Διδυμου 27
Κλειστό επίσης.
Ιουλιανού 71
10:56-11:04 π.μ
Κατεβαίνω τα σκαλάκια και συναντάω το μικρό χολ.
Περνάω την ανοιχτή καγκελένια πόρτα και μπαίνω στο σαλόνι με τις μαυρόασπρες κάθετες ρίγες στους επενδυμένους με πλαστικό τοίχους.
Κάθομαι στον στενό αλλά χωρίς να μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα καναπέ.
Δε υπάρχει κάποιος. Το σαλόνι άδειο.
-Καλημέρα! Εγώ
-Τί κάνετε; Εμφανίζεται η ευγενική υπηρεσία. Εχω τη Σοφία, πολύ καλή, ευγενική, θα περάσετε ωραία με 20 ευρώ. Κάνει κανονικό πρόγραμμα, αυταρχικό, ισπανικό, όλες οι στάσεις, δε βιάζεται...
-Τσιμπουκάκι με ή χωρίς προφυλακτικό;
-Με...
-Φιλάκια δίνει;
-Να βγει η κοπέλα και να τη ρωτήσετε. Εγώ λέω τι κάνει...
-Εντάξει.
Η κοπέλα ήταν με συναγωνιστή και είχα καλά ηχητικά ντοκουμέντα καθώς περίμενα.
Κατά τη μοναχική αναμονή, την προσοχή μου τράβηξαν ένα ρολόι τοίχου και ένα μικρό κάδρο καθρέφτης, με κάποιες ερωτικές στάσεις.
Ο θόρυβος από την Ιουλιανού έντονος.
Μετά από έξι λεπτά ήρθε η Σοφία.
-Γειά σου μωρό μου!
MILF, ξανθιά με μακρύ μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, πρόσωπο αδιάφορο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, κοιλίτσα.
Με πλησίασε...
-Δε μου λες Σοφία, φιλάς στο στόμα;
-Μμμμ (καταφατική απάντηση)
-Εντάξει εάν είναι θα ξαναπεράσω. Ωραία ακουγόσουν από μέσα...
-Χα, χα, χα...Ελα να μας ακούσουν και μαζί...
Ελλης 3
11:12-11:14 π.μ
Εισήλθα τυχαία μ' έναν συναγωνιστή στον εν λόγω οίκο.
-Από πού είσαι; Ρωτησε κατευθείαν η ηλικιωμένη διοπτροφόρος υπηρεσία το παιδί.
-Πολωνία...
-Μόνο Ελληνες...
και γυρισε προς εμένα μ' ένα πλατύ χαμόγελο.
Εγώ από τη μία ένιωσα όμορφα, γιατί κατά κάποιον τρόπο ανήκω σε μία ελίτ, που μου δίνει πρόσβαση στα... μπουρδέλα, από την άλλη όμως αισθάνθηκα άσχημα για τον νεαρό άνδρα, που χωρίς να πει τίποτα, απλά κουνώντας καταφατικά το κεφάλι, έφυγε...
Εύχομαι να μη βιώσω ποτέ στη ζωή μου τέτοια απόρριψη...
Το σαλόνι αρκετά φωτεινό, από τις ροζ λάμπες νέον.
Ελληνική μουσική ακουγόταν από τα ηχεία.
-Εχουμε μουνάκι, κωλαράκι και αυταρχικό. Στοματικό και τελειωτικό εάν θέλετε...
-Τελειωτικό πού;
-Στο στόμα...
-Η κοπέλα πώς λέγεται;
-Βάλια.
Περιμένοντας την κοπέλα έριξα μια ματιά στα δωμάτια τα οποία είναι άνετα. Διατίθεται και ντουζ.
Οσον αφορά την εργαζόμενη, πρόκειται για Ελληνίδα, μέτριο ύψος, με κοντό καστανό ίσιο μαλλί, μεγάλο στητό στήθος, σώμα με πιασίματα. Μαζεμένη κοπέλα, καμιά τριανταπενταριά ετών. Ισως και λίγο μεγαλύτερη.
-Λοιπόν θα συνεχίσω τη βόλτα μου και ίσως ξαναπεράσω.
-Οποτε θέλετε. Ευχαριστώ πολύ. (Η κοπέλα).
Τελειώνοντας, νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω κάτι σχετικά με την αρχική μου διατύπωση
''...Γιατί, έχει και άλλη πλευρά;''
Σήμερα, η συγκεριμένη οδός δεν έχει άλλη πλευρά εκτός από την ερωτική, όπως άλλωστε και οι περισσότερες γύρω οδοί.
Η Διδύμου όμως, παλαιότερα γνώρισε καλύτερες εποχές. Το μαρτυρούν τα νεοκλασικά της. Οπως άλλωστε ολόκληρη η ευρύτερη περιοχή.
Εύχομαι, αυτές οι εποχές, να μην έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Πάντως, θα ήθελα με την ευκαιρία να εκφράσω τον θαυμασμό και τη συμπαράστασή μου προς αυτούς τους λίγους αυτόχθονες και όχι μόνο, κατοίκους,που παρόλη την υποβάθμιση της συγκεκριμένης οδού, αλλά και της περιοχής γενικότερα, επιμένουν ν' αρνούνται να την εγκαταλείψουν...
Μιας και βρισκόμουν στη γειτονιά, είπα να κάνω και μία τσάρκα στη Φυλής και να γράψω μία... κλασική ενημέρωση.
Φυλής 40: Καμέλια. Ηταν δωμάτιο. Δεν περίμενα.
Φυλής 54Α: Κλειστό.
Φυλής 54Β: Δούλευαν η Γιάννα, που ήταν δωμάτιο και η Ναταλί που ήταν διαθέσιμη. Μέτριο ύψος, γλυκό πρόσωπο, μαύρο πλούσιο μαλλί, σώμα με πιασίματα, στήθος μεσαίο. Μαζεμένο κορίτσι. Μόνο κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 66Α: Η υπηρεσία με την κελεμπία βρισκόταν έξω. Περάσαμε μαζί μέσα. Δούλευε η Ελένη. Ξανθούλα, συμπαθητικό νεανικό πρόσωπο, λεπτή, μικρό στήθος. Κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 68Δ (66Δ): Ο γνωστός μου τσάτσος και η γνωστή μου Αννα. Καρέ μαλλί ίσιο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, μέτριο αλλά καυλωτικό πρόσωπο, χαμογελαστή. Οπως είπε ο κύριος, ''προσφέρει τα πάντα'' ρώτησα για ελεύθερο στοματικό ''Εάν το θέλεις...''
Φυλής 74: Κλειστό.
Φυλής 59: Κλειστό.
Φυλής 61: Σάντυ. Ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο με ωραία χείλη, μεσαίο στήθος με καλό ρώγαλο, σώμα με πιασίματα. Δεν ήθελε να μου πει τ' όνομά της.
Ο θηλυπρεπής τσάτσος ειρωνεύτηκε όταν ρώτησα για ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό...''Τί άλλο θέλεις;'' και φεύγοντας τον άκουσα να λέει...''Δεν τον νοιάζει τίποτα!''
Φυλής 80: Κλειστό.
Φυλής 65Α: Μαίρη. Ομορφη μελαχρινή, λεπτή, μικρό προς μεσαίο στήθος, βιαστική αλλά χαμογελαστή. Κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Ο αλλοδαπός νεαρός τσάτσος ανακοίνωσε κανονικό πρόγραμμα στα 20 ευρώ με την Αλεξάνδρα. Καστανόξανθη, ίσιο μακρύ μαλλί, λεπτή, μικρό προς μεσαίο στήθος.
Αυτή, σε αντίθεση με τον τσάτσο που την περασμένη βδομάδα μου είχε πει ότι τα ονόματα στους τοίχους τα έχουν γράψει τα κορίτσια, μου είπε ότι τα ονόματα τα έχουν γράψει οι πελάτες...
Φυλής 84Α: Κανονικό πρόγραμμα με πρωκτικό, από την Ιρένη ή Ρένη. Μακρύ μαύρο μαλλί, μαυριδερό σώμα με πιασίματα. ''Καυλιάρα'' όπως είπε η υπηρεσία. Η κοπέλα είχε καθήσει μπροστά στην πόρτα και δε με άφηνε να φύγω. Εμπαιναν συνεχώς συναγωνιστές και έκαναν στροφή και έφευγαν.
Φυλής 84Β: Ρώτησα πέντε φορές την υπηρεσία για την κοπέλα και μάλλον τη λένε Λιλιάνα. Είναι καινούρια και κάνει κανονικό πρόγραμμα. Ηταν δωμάτιο και δεν περίμενα.
Φυλής 86Α: Συνάντησα τις έκφυλες Τζούλια και την υπηρεσία που δούλευαν και το περασμένο Σάββατο μαζί στην πρωινή βάρδια. Κανονικό πρόγραμμα συν πρωκτικό. Η κοπέλα μελαχρινή, μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίο στήθος, πρόστυχο πρόσωπο. ''Χάνεις!'' Μου είπε η υπηρεσία καθώς έφευγα.
Φυλής 86Β: Η Λάουρα. Ασπρη, μακρύ καστανό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, ωραίο σώμα με πιασίματα. Μου μίλησε στον πληθυντικό.
''Κανονικό πρόγραμμα στα 20 ευρώ''
Η τσατσα μου την έπεσε. Με θυμόταν από το περασμένο Σάββατο και μου είπε, ''Καλά, εσύ δεν περνάς ποτέ δωμάτιο...''
Εναν συναγωνιστή εντωμεταξύ, η κοπέλα δεν τον άφηνε να φύγει.
Φυλής 69Α: ''Καινούργια κοπέλα Ισπανίδα. Κριστίν.
Ψηλή σγουρό μαύρο μαλλί, όμορφο πρόσωπο, αγέλαστη, μεσαίο στήθος, καλό σώμα. ''Φούλ προγραμματάκι'' και ''κωλαράκι με προφύλαξη''
Ο αλλοδαπός (μάλλον Αλβανός) συναγωνιστής που τυχαία με συνόδευε μου είπε, ''Αυτή είναι ανέβα να φιλήσεις, κατέβα να γαμήσεις...''
Φυλής 69Β: Τάνια, ψηλή, ξανθιά, μεσαίο στήθος, βιαστική. Κανονικό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.
Η υπηρεσία ξυνή. Σε καλοπροαίρετο σχόλιό μου ότι είναι ψηλή σχολίασε, ''Τί να κάνουμε τώρα, να της κόψουμε τα πόδια;''
Προδρόμου 16Β και Α: Κλειστά.
Φυλής 71Α:'' Ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι'' μαζί με κανονικό πρόγραμμα για τη Μαρία.
Αν και νομίζω ότι η υπηρεσία μου είπε ψέματα, γιατί ζορίστηκε να πει τ' όνομα. Εδειξε ενοχλημένη από την ερώτηση.
Πάντως η κοπέλα είναι μία όμορφη μελαχρινή, με μακρύ μαύρο μαλλί, μεσαίο στήθος, χαμογελαστή αλλά και βιαστική.
Φυλής 71Β: Ο τσάτσος ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ για τη Λάουρα, η οποία είναι με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, χαμογελαστή, με δύο τατουάζ στ' αντιβράχιά της. Το ένα γράφει τ' όνομά της.
Φυλής 71Γ: Κλειστό.
Φυλής 92Α: Κλειστό.
Φυλής 92Β: Κλειστό.
Φυλής 99: Ανοιχτό, με τις δύο τραβεστούλες η μία με πουλάκι (Δέσποινα) και η άλλη χωρίς (Μαρθούλα) στα 25 ευρώ. Δείχνουν και χαρτιά ότι είναι υγιείς.
Φυλής 109Α: Κλειστό.
Φυλής 109Β: Δουλεύει η Αννα. Ομορφο πρόσωπο, μαύρα μαλλιά, αδύνατη, χαμογελαστή. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134: Γιάννα. Καινούρια κοπέλα απ' ό,τι είπε η υπηρεσία. Λεπτή και όμορφη. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134Α: Κλειστό.
Φυλής 134Β: Η Πάολα. Μικρή, δροσερή, όχι τόσο διαχυτική όσο πριν δύο βδομάδες. Απλό πρόγραμμα, χωρίς ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Φυλής 136: Η υπηρεσία μου είπε ότι είμαι ο πρώτος που μπήκα στο σωστό σαλόνι ακολουθώντας τα κόκκινα τόξα στο πάτωμα. ''Επιτέλους!'' αναφώνησε.
Δουλεύει η Πάολα ξανθιά, όμορφη, χαμογελαστή, νέα (20 ετών). Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Φυλής 200: Η γνωστή μου υπηρεσία με την Ντόρα, η οποία κάνει και αυταρχικό. Καστανόξανθη, μέτριο πρόσωπο, χαμηλοκώλα, μεσαίο στήθος, βιαστική.
Τέλος. Καλό τριήμερο σε όλους... ;)