Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (4 μέλη και 114 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Βιργινίας Μπενάκη μιλφ απο τα παλιά με ξανθά μαλλιά και σιτεμένο σώμα νομίζω την λένε Μαρίνα.Την θυμάμαι απο Περγάμου 1,Διδύμου 8 και Καλύμνου 48.Βγήκε με βαρεμένο ύφος στο σαλόνι και με πρόσταξε να περάσω μέσα αμέσως.Την ρωτάω πρόγραμμα δεν θα μου πεις;; Κανονικό πρόγραμμα.Έχει σιτέψει πλέον!! Μεταβολή και δρόμο!!

Διδύμου 8 ή 18; Επειδή υπήρχε μια Μαρίνα milf/gilf στο 18 μια περίοδο μαζί με τη Βίκυ την Καζακστανή.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Κάνε μια βόλτα απόψε. Υπάρχουν πιθανότητες να την βρεις ...  ;)

Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κυκλοφορήσω τόσο αργά.
Έχει "απαγορευτικό".
Γιαυτό ρωτάω εσάς. . . . . . .  :'(

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
συναγωνιστές αδερφια καυλιά καλησπέρα  :rockon:
Απογευματινή βόλτα στον δρόμο της ηδονής  :sunglasses:
Φυλ109 ανω αδιάφορη βλαχοφατσούλα με πιασηματάκια (αποδεκτά)
φυλ109 κατ Αννα μελαχρινό καλίγραμλο κορμάκι και ωραίο ρουμανοφατσόνι.
φωκ27 υπογειο 2 καινουργια ψαρωμενα πιτσιρίκια και τα 2 εμφανισιακά μολις που περνούσαν την βάση με καυλωσαν που ντρεπόντουσαν να κοιτάξουν στα ματια.
φωκ22 αριστερα ντελικάτο καυλάκι με αδυνατο κορμάκι.
φωκ25 το γκομενάκι που λετε πως νιαουρίζει, αξίζει? ωραιο ειναι αλλά κατι με χαλάει χωρις να ξερω τι..  :think:
φωκ19 μια χοντρούλα ξανθια γλυκουλα
φυλ80 Μαρία ωραίο γκομενάκι στα υπόψην
φυλ67 Τρελό καυλάκι αλλά ξεπετοκόριτσο. Μελαχρινή ντελικατι κουκλιτσα. στο 92 την είχα πάρει ξανθια και είχε συστηθεί ως Βαρβάρα ισχύυει?  :think:
φυλ71 ισογ Παολα... Αααααααααααααχ καλό το βουλγαράκι αλλά αμα συνεχίσω να το πηδάω στο τέλος θα ζητήσει βέρα  :2funny:
Μονής Προδρόμου Γαβριέλα αρκετά συμπαθή πιπινάκι, με αδύνατο κορμάκι και μεγαλούτσικα σχετικά βυζάκια εκίνησε την περιέργια μου, εδωκιμάσθικε και εγκρίνεται  :rockon:
Φιλιά και και καλές χυσοβολιές  :rockon:

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ...............ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ 20  ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΡΤΑ  ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 40  ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΗ ........ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ...........................
μην κανεις τετοια ρε φιλε και χαλας την πιατσα.καλομαθαινουν μετα

Επισκέπτης
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ
Γράφε με μικρά.
Δεν είναι πανάκεια τα 20 λεπτά.Μπορεί να μείνεις 15-20 λεπτά και η κοπέλα να σου σπάει τ'αρχίδια.Επικεντρώσου στην ποιότητα των υπηρεσιών ΚΑΙ στον χρόνο στα 20 ευρώ.
ΨΑΞΕ....

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Γράφε με μικρά.
Δεν είναι πανάκεια τα 20 λεπτά.Μπορεί να μείνεις 15-20 λεπτά και η κοπέλα να σου σπάει τ'αρχίδια.Επικεντρώσου στην ποιότητα των υπηρεσιών ΚΑΙ στον χρόνο στα 20 ευρώ.
ΨΑΞΕ....
φιλε ειμαι παντρεμενοσ απο επαρχια και ανεβαινω αθηνα στα κλεφτα και μονο γιαυτο το σπορ ..............οποτε οπωσ καταλαβαινεισ δεν εχω την πολυτελεια να ψαξω.....Να ειστε καλα εσεις ομωσ που μασ ενημερωνεται και ερχομαι καπωσ διαβασμενοσ για να ριξω δυο τρια μανικια στο πατ κιουτ και ξανα παλι στη γυναικα .....σημειωτεον το κτελ κανει 4 ωρεσ για αθηνα ...................Ειμαι λατρεισ του σπορ αν και το ξεκινησα μεγαλος (30) αλλα το μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει σοβαροσ λογοσ να ανεβω αθηνα για να το εξασκησω ....οικογενεια γαρ......Υπο αυτη την εννοια σας ζηλευω πολυ .......Γιαυτο οταν ερχομαι δεν θελω να μου χτυπαν την πορτα οι τσατσα δεσ η να μενω με το πουλι στο χερι χωρισ να χυνω ,και γιαυτο διατυπωσα και αυτη την απορια ......Σας ευχαριστω και καλα γαμησια Αδελφια..........με Αγαπη

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα το πρωί είχα πάει απίσκεψη στη γιαγιά μου στην πλατεία Αττικής και είδα την "Τατιάνα", παλαιά ερωμένη μας να εισέρχεται στο γραφείο εκκενώσεων σπερματοδόχων κύστεων, στην οδό Περγάμου 27, ισόγειο.
Νεαρή, αλλοδαπή, Βουλγάρα κατά δήλωση, βραχύσωμη, ολίγον υπέρβαρη.
Έχει πάρει κακό δρόμο, καθότι προ μηνών είχε μικρότερο βάρος. Αν δεν προσέξει τη διατροφή της, θα αποκτήσει σφαιρικό παρουσιαστικό.
Μαστοί και γλουτοί ευειδείς και ευτραφείς.
Πρόσωπο ευχάριστο.
Κόμμωση γελοία, ως οι ιθαγενείς του Αμαζονίου.
Πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος, κυρίως με χρήση των χειλέων και με σχεδόν μηδενική πρόσφυση της στοματικης της κοιλότητας στο ανδρικό μόριο (κοινώς αερόπιπα).

Σε χθεσινή συζήτηση, ο συνομιλητής μας ισχυρίζονταν ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο καταφεύγουμε στην Πορνεία δεν είναι η Λαγνεία, αλλά η Απληστία, με την έννοια της κατάκτησης.
Δηλαδή, εννοούσε ότι αν δεν είχες την ανάγκη να κατακτήσεις - έστω με την έκδοση προσώπου επί πληρωμή -, τότε με τον αυνανισμό όλα θα ήταν μια χαρά.
Του ευχήθηκα καλούς αυνανισμούς, και του είπα το τσιτάτο του Γούντυ Άλεν "Ο αυνανισμός είναι καλός, είναι σεξ με κάποιον που αγαπάς", καθώς και το τσιτάτο του Όσκαρ Ουάιλτ "το σεξ διεκπεραιώνεται καλύτερα με τον αυνανισμό, είναι πιο εύκολο αντί να εξαρτάσαι από άλλους, είναι πιο καθαρό, πιο αποτελεσματικό, και συναντάς σοβαρότερους ανθρώπους".

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
...ανεβαινω αθηνα στα κλεφτα και μονο γιαυτο το σπορ ...
... δεν εχω την πολυτελεια να ψαξω.....
... δυο τρια μανικια στο πατ κιουτ και ξανα παλι στη γυναικα ...
...πρεπει να υπαρχει σοβαροσ λογοσ να ανεβω αθηνα
... δεν θελω να μου χτυπαν την πορτα οι τσατσαδεσ
...με Αγαπη

Με αγάπη κι από μας, αλλά πολύ αγχωμένο σε βλέπω.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες δε μπορεί να φχαριστηθεί κανείς το σεξ.
Το σεξ θέλει χαλάρωση, αραλίκι, και καθόλου άγχος.
Πράματα δύσκολα βέβαια στο μπουρδέλο, αλλά όλα ξεκινάνε από μέσα μας, όχι από τις τσατσάδες.
Στ' αρχίδια σου την έχεις γραμμένη την τσατσά, και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ για το αν "μείνεις με το πουλί στο χέρι". Κι' αν κάποια φορά μείνεις, ε, έμεινες, τι να κάνουμε, σε όλους μας έχει συμβεί, και θα ξανασυμβεί, μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό, και πάμε για φρέσκα που θα είναι καλύτερα.

Ξέρεις, εγώ τουλάχιστο αυτή τη φιλοσοφία έχω, κι όταν μπει η γκόμενα στο δωμάτιο ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ την περίπτωση να μείνω (τελικά) με το πουλί στο χέρι (πράμα που έχει συμβεί και σε μένα πάντως), αλλά αντίθετα είμαι χαμογελαστός, χαλαρός, δείχνω ότι έχω πάει εκεί για να ξεσκάσω και να φχαριστηθώ κάτι, και (τις περισσότερες φορές) αυτό "περνάει" και στην ψυχολογία της γκόμενας, μέ όλες τις καλές συνέπειες που αυτό σημαίνει.

Οπότε χαλάρωσε, αποφάσισες να κάνεις όλο αυτό το ταξίδι αλλά πες ότι το κάνεις "ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ", όχι επειδή "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ".

Άμα το δεις έτσι, όλα θα είναι καλύτερα.

Ειλικρινώς φιλικά.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.927
Πόντοι
6.925
Πρωινή σήμερα ... προλαβένετε

Φ80 ένα ξανθό με καλό κορμί
Φ84Α περίμενα περίμενα κανείς δεν εμφανίστηκε
Φ86Β ένα ξανθό πιπίνι με πολύ καλό κορμί ... μυριζε ξεπέτα
Φ71Β - ο υπηρετης πάντα το ίδιο , περάστε μολις ανοιξα, κανετε σεφτε κλπ. με ένα λεπτό μελαχρινό με άψογο κορμι ... κακως δεν περασα.
Φ92 η Πάολα την οποία παραδιαφήμιζε η περεσία ξανθιά με μικρό στηθακι και πιασίματα στους γλουτους, πονηρό βλεμμα, τσιμπησα και περασα, καλή γενικα, με χαμογελο χωρις βιασυνες.
Φωκ17Α η Σαντρα, Μαρινελα κλπ. κορμαρα αλλα δεν ταιριαζω μαζι της
Φωκ17Β μελαχρινή κατω του μετριου (απορουσε η περεσια γιατι βρε παιδια φευγετε ετσι)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
φυλ71 ισογ Παολα... Αααααααααααααχ καλό το βουλγαράκι αλλά αμα συνεχίσω να το πηδάω στο τέλος θα ζητήσει βέρα  :2funny:

προσοχη μεγαλη συναδελφε, νομιζω οτι προσπαθει να σε τυλίξει..... ;)

Επισκέπτης
φιλε ειμαι παντρεμενοσ απο επαρχια και ανεβαινω αθηνα στα κλεφτα και μονο γιαυτο το σπορ ..............οποτε οπωσ καταλαβαινεισ δεν εχω την πολυτελεια να ψαξω.....Να ειστε καλα εσεις ομωσ που μασ ενημερωνεται και ερχομαι καπωσ διαβασμενοσ για να ριξω δυο τρια μανικια στο πατ κιουτ και ξανα παλι στη γυναικα .....σημειωτεον το κτελ κανει 4 ωρεσ για αθηνα ...................Ειμαι λατρεισ του σπορ αν και το ξεκινησα μεγαλος (30) αλλα το μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει σοβαροσ λογοσ να ανεβω αθηνα για να το εξασκησω ....οικογενεια γαρ......Υπο αυτη την εννοια σας ζηλευω πολυ .......Γιαυτο οταν ερχομαι δεν θελω να μου χτυπαν την πορτα οι τσατσα δεσ η να μενω με το πουλι στο χερι χωρισ να χυνω ,και γιαυτο διατυπωσα και αυτη την απορια ......Σας ευχαριστω και καλα γαμησια Αδελφια..........με Αγαπη

Υποδειγμα οικογενειαρχη εισαι παντως.  :jerking:   :uglystupid:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Υποδειγμα οικογενειαρχη εισαι παντως.  :jerking:   :uglystupid:

rollss.gif

rollss.gif

rollss.gif

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
φωκαίας 27 στο κάτω, δυο ουκρανιδάκια καινούργια πολύ πονηρά το ένα κατάξανθο και το άλλο καστανό, όχι πολύ όμορφα αλλά τσαχπίνικα. έχω την αίσθηση ότι θα είναι καλή περίπτωση, δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω.

απέναντι στο τριπλό μουρδέλο στο κάτω ένα ρουμανοειδές πολύ νεαρό με ακά και άναλ. ενδιαφέρουσα παρουσία, σαν μαθήτρια λυκείου.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Διδύμου 8 ή 18; Επειδή υπήρχε μια Μαρίνα milf/gilf στο 18 μια περίοδο μαζί με τη Βίκυ την Καζακστανή.
Διδύμου 8.Περισσότερο την θυμάμαι να έχει δουλέψει στο Καλύμνου 48.Τώρα αν έχει δουλέψει και Διδύμου 18 δεν θυμάμαι να σου πώ.Πάντως η συγκεκριμένη δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι η τουλάχιστον δεν έκανε παλιά.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πρωινη ενημερωση απο φυλης
65β αννα  μελαγχροινη με καλο γυμνασμενο σωμα που εχει δουλεψει και στα δυο του 65
67 σονια η ξανθια γκομεναρα από το υπογειο του 92 εποσης
71β η ρενατα του hotscorpios,εξακολουθει να εχει φοβερο κορμι
80 αννα,μαλλον η ξανθια απο φωκαιας
Φωκαιας
17α η σαντρα-μαρινελα
17β ένα μετριο και αφιαφορο καστανο κοριτσακι με κανονικο σωμα
19 ρωξανη
25α τερεζα
27 και αχαρνων κατω,βικτωρια και γιαννα,καταθεση στη δευτερη,πολύ καλη

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.738
Πόντοι
4.587
Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι κατέβηκα σφαιράτος για να με περιποιηθεί η Τζούλια στο Διδύμου 18Β (έχω ανεβάσει κριτική). Πριν πήγα στη Φυλής 86 κάτω για να δω εκείνη την Μιράντα την πολωνή, αλλά ήταν το ρωσίδι η Άννα από την ξεπετοαλυσίδα 84/86. Στο 86 πάνω ήταν ένα άλλο πολύ δυνατό καβλόμουνο με μακριά μαύρα μάλλια και δυνατό σώμα, περίπου 20 χρόνων. Κάνει και ελεύθερο στοματικό. Όμως προσοχή στην ξεπετοαλυσίδα, οι τσατσάδες στέκονται με το χρονόμετρο στο χέρι (διάρκεια αγώνα 7-8 λεπτά το πολύ και μετά πρέπει να τα μαζεύεις και να παίρνεις δρόμο).

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Μάγκες μου μια Φλώρη στο κατά πάσα πιθανότητα 65πάνω ή κάτω (με τσάτσο που έλεγε 30ευρώ με extra κ καλά περιποίηση-προφανώς έψαχνε για κωλόψαρα) Κυριακή μεσημέρι τι λέει την έχει πάρει κανείς?
ευχαριστώ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
καταρχην γραφε με μικρα....
ναι ναι υποδειγμα οικογενειαρχη μονο οταν εισαι με την οικογενεια σου...
οταν ανεβαινεις αθηνα μαλλον δεν εισαι  ;)
γιατι τα μπερδευεται δλδ ο ανθρωπος παει με πουτανες αρα δεν υπαρχει κινδυνος να χαλασει την οικογενεια του
καποιος αλλος ομως που παει με πιτσιρικες μπορει να τα τιναξει ολα στον αερα
ποιος απο τους 2 ειναι πιο σωστος?
και μην μου πειτε οτι σωστος οικογενειαρχης ειναι αυτος που δεν ξενοπηδαει γιατι βαλτε τον εαυτο σας στην θεση του καθε παντρεμενου και πειτε οτι αν μπορουσατε δεν θα ξενοπηδουσατε :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom