Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (23 μέλη και 205 επισκέπτες)

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Εχει γευτει κανεις το πιπινακι Φ80 βραδυνη βαρδια να μας πει τις εντυπωσεις του?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Aπογευματινή εξόρμηση στα στέκια του πληρωμένου έρωτα σε Αχαρνών και  Μεταξουργείο.Προσδεθείτε και φύγαμε!!
Λιοσίων 76 το ισόγειο ήταν κλειστό και στον όροφο δουλεύανε 2 κορίτσια.Η πρώτη είναι μεγαλοκοπέλα παλιά καραβάνα με ξανθά μπουκλωτά κοντά μαλλιά,παχουλή που παίζει συνήθως εκεί τον τελευταίο καιρό.Η δεύτερη κοπέλα πιο νεαρή με όνομα Μαριγούλα-Μαριγώ με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους υπέρβαρη.Αμφότερες αδιάφορες με γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Νάταλυ που είχα γαμήσει πριν 1 εβδομάδα στον όροφο.Λεπτή κοπέλα με καστανά μαλλιά,λευκό δέρμα και κακή οδοντοστοιχία.Πρωκτικό (που μέσα το αποφεύγει)και γυμνό τσιμπούκι.Κακή υγιεινή όταν την είχα πάρει.Δεν μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.Στον όροφο μία μιλφ καινούρια μουνάρα με ξανθά πιασμένα πίσω μαλλιά σαν μπαλαρίνα,κανονικά κιλά και ρωσοειδή χαρακτηριστικά.Στέλλα το ονομά της.Τα πάντα με προφυλακτικό και πρωκτικό στο πρόγραμμα.
Διδύμου 20 η ψηλή μιλφ Αναστασία απο Ρωσία με αγάπη!Πρώτη κατάθεση και δεύτερη φορά μαζί της.Μία πολύ μικρή βελτίωση απο μέρους της καθώς στο τελείωμα δεν τα πήρε στο στόμα αλλά εγώ έχυνα και αυτή τα έγλειφε με την γλώσσα της σαν παγωτό! Κατα τα άλλα ίδια περιποιήση με την παλιά κριτική μου με τάσεις βιασύνης απο μέρους της.Διδύμου 16 καινούρια μιλφ η Βαλέρια με κοντά ξανθά μαλλιά και παραπανίσια κιλά,αδιάφορη.Κάνει γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 54 όροφος κλειστός.Φυλής 59 όροφος κλειστός και στο ισόγειο το μαλακισμένο η Σαμπρίνα μαζί με κοπέλα πιο κοντή με καστανόξανθα κανονικά μαλλιά,όχι πολύ όμορφες καμπύλες,μέτριας εμφανίσεως.Φυλής 61 κάτω κοπέλα λευκή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά με όγκο μέχρι την πλάτη (όχι η Κασσάνδρα) και τατού πίσω στην μέση.Βγήκε με ύφος βαρεμένο στο σαλόνι.Απλής ομορφιάς.Τα πάντα με προφυλακτικό και πρωκτικό στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 74 στο δεξιά ήταν η Μαρία ξανθιά κοπέλα με μερικά παραπανίσια κιλά που κάνει επίθεση στους συναγωνιστές στο σαλόνι.Μέτριας εμφανίσεως.Και αριστερά κλασσικά στο πόστο της η Νατάσα.Γυμνό τσιμπούκι.
Φώκαιας 17 ισόγειο ήταν η Τάνια η κωλάρα με το βασικό πρόγραμμα και τα κοντά ξανθά μαλλιά.Στον όροφο ήταν η Μαρία απο το Φυλής 80 με τα μαύρα μακριά μαλλιά τα κανονικά κιλά (γνωστή και σαν Μαρία-Άννα.) Μιλάει καλά ελληνικά και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ψιλή σαν παιδιού σέξυ φωνή της.Κανονικό πρόγραμμα,μέτρια περιποίηση.Στο Φώκαιας 19 ήταν η Αλέξια η νταρντάνα με τις καμπύλες και την ελιά στο πάνω χείλος απο Φυλής 66Δ.Σήμερα κάπως σαν να είχε ομορφύνει.
Φώκαιας 22 κάτω κλειστό.Όροφος αριστερά καινούρια κοπέλα Βουλγάρα κατά την τσατσά λεπτή,κάπως μελαμψή,με καστανόμαυρα κοντά μαλλιά και αραιό μουστάκι,απλώς όμορφη με τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Στο δεξιά ήταν κλασσικά η καμπυλάτη γκόμενα η Αννούλα.
Φώκαιας 24 έχει ριζώσει πολύ καιρό τώρα η αθίγγανη Χριστίνα.Full πρόγραμμα το οποίο στο δωμάτιο δεν το τηρεί.
Φώκαιας 27 υπόγειο ο πανούργος Αλβανός τσάτσος απο το Φυλής 61 μας παρουσίασε καινούριο μπάζο απο Βουλγαρία κοντή με κοντά μαύρα μαλλιά,παραπανίσια κιλά και πλαδαρό σώμα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Στο ισόγειο ήταν καινούρια μεγαλοκοπέλα μουνάρα η Ιλιάννα κανονικών κιλών,καστανά κανονικά μαλλιά,μαυρισμένη με σολάριουμ.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Δεν με έπεισε όμως και δεν μπήκα να δοκιμάσω.Στον όροφο καινούρια μουνάρα με κανονικό πρόγραμμα.Η Γαβριέλλα,μια ψηλή όμορφη κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδα κανονικών κιλών.Ρουμανικά χαρακτηριστικά,υποψία αθίγγανης.
Αγκύρας 12 αριστερά ήταν η Λίλιαν μιλφ με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Έχει τιμηθεί τρις στο παρελθόν.Το δεξιά ήταν κλειστό.
Φυλής 65 ισόγειο κοπέλα με σκούρα μακριά ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών,απλώς όμορφη που φορούσε πάνω στο κεφάλι της μια ψεύτικη λευκή μαργαρίτα.
Φυλής 71 όροφος κοπέλα ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά λεπτή προς κανονικά κιλά με εύθυμο ύφος.Δουλεύει τώρα τελευταία εκεί.Όμορφη κοπέλα.
Μονής προδρόμου υπόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη κοπέλα κοντή κανονικών κιλών με κατάλευκο δέρμα και μακριά καστανά μαλλιά γνωστή απο το Κεραμικού 15 όροφος παλιότερα.Μετριάς εμφανίσεως με όχι όμορφο πρόσωπο.Μαζί της η Αννούλα λεπτή κοπέλα με μακρια μαλλιά τα οποία και είχε ξανθύνει σήμερα παλιότερα τα είχε κόκκινα.Γυμνό τσιμπούκι.Την πήρα τρίτη φορά μετά την επιστροφή μου απο Μεταξουργίο σήμερα και δυστυχώς η κοπέλα πλεον έχει μετατραπεί σε ξεπέτα.Το πρώτο της γαμήσι ήταν άριστο όταν την είχα παρεί στο Φυλής 61.Φρονώ οτι για μένα η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε τον κύκλο της!!
Μονής προδρόμου αετοφωλιά ήταν κοπέλα κοντή με κοντά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών με κάπως φαρδιά περιφέρεια.Απο Φυλής 54 όροφος προσφάτως.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Στο Φυλής 71 υπόγειο ήταν η Αλίνα το μιλφ με βασικό πρόγραμμα.Στο Φυλής 92 υπόγειο νέο ήταν η Μίκη απο Κολωκυνθούς 38 παλιότερα.Έχει κάπως παχύνει και μάκρυνε τα μαλλιά της τα οποία και έχει ξανοίξει στο πιο ξανθό.Γυμνό τσιμπούκι (το οποίο πλέον δεν είναι τελειωτικό) και πρωκτικό.Άλλη μία κοπέλα που έκανε τον κύκλο της!!
Κάθοδος στο Μεταξουργείο το οποίο σήμερα ήταν γεμάτο απο Ασιάτες.Ξεκίνημα απο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος στο οποίο ήμουν εγώ με 11 Πάκηδες.Κοπέλα μία υπέρβαρη με καστανά μαλλιά και λευκό δέρμα αδιάφορη την οποία ακόμα και οι Πάκηδες έκραξαν ειρωνικά στην τσατσά φωνάζοντας της ειρωνικά φεύγοντας "Πολύ ωραίο κοπέλα!!!" Όπως θα καταλάβατε φυσικά το παράβολο ήταν 10 ευρώ!!Στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα με κοντά αγορέ καστανά μαλλιά.κανονικών κιλών με φαρδιά καπούλια,μελαμψή και με τατού στο μπράτσο της.Μέτριας εμφανίσεως.10 ευρώ και εδώ το πήδημα!!
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν κοντή και παχουλή κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα μπάζο.Και στον όροφο ήταν η Αλίνα Νο2 ξινή και αυτή και απρόθυμη στο κρεββάτι.Κωλοκυνθούς 63 ισόγειο αριστερά η αθίγγανη Μόνικα με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι για Έλληνες.'Εχει πιάσει βρύα και λειχήνες και αυτή.Μέτριο κρεββάτι και έπιπλο μέσα!! Στο ισόγειο ευθεία εκδίδοταν η κανονικών κιλών αθίγγανη μιλφ με τα σπασμένα δόντια,γνωστή γυρολόγος που πέρασε τελευταία και απο Φώκαιας 24!!Αδιάφορη παντελώς με γυμνό τσιμπούκι και κώλο!!
Αχιλλέως 51 ήταν κοπέλα παχουλή,μελαμψή αθίγγανη με κανονικά ξανθά σκούρα μαλλιά.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι,αδιάφορη.Αχιλλέως και Μαραθώνως ήταν ψηλή νταρντανοκοπέλα με μακριά μαύρα πυκνά μαλλιά με όγκο.Θύμιζε την γυναίκα του δημιουργήματος του Φρανκεστάιν για αυτήν την ταινεία σίγουρα θα έκανε.Μέτριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι.Στο Μαραθώνος 59 την κοπέλα δεν την είδα πολύ καλά καθώς είχε βγεί στο μπαλκονάκι και άπλωνε την μπουγάδα!! Είκαζω οτι μάλλον ήταν η Λάουρα.
Βιργινίας Μπενάκη μιλφ απο τα παλιά με ξανθά μαλλιά και σιτεμένο σώμα νομίζω την λένε Μαρίνα.Την θυμάμαι απο Περγάμου 1,Διδύμου 8 και Καλύμνου 48.Βγήκε με βαρεμένο ύφος στο σαλόνι και με πρόσταξε να περάσω μέσα αμέσως.Την ρωτάω πρόγραμμα δεν θα μου πεις;; Κανονικό πρόγραμμα.Έχει σιτέψει πλέον!! Μεταβολή και δρόμο!!
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα η Ανδριάννα λευκό δέρμα,ξανθά μακριά μαλλιά αλλά πρόσωπο καθημερινής κοπέλας.Κανονικό πρόγραμμα.Δεν μου έκανε κλικ καθόλου,μέτριας εμφανίσεως.Στο ισόγειο ήταν υπέρβαρη κοπέλα η πιο χονδρή που είδα σήμερα!!Οι bbw lovers εφόσων με διαβάζουν να μην χάσουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τσεκάρισμα.Ξανθά μαλλιά και λευκό δέρμα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος! Η κοπέλα είχε ξεκινήσει την σταδιοδρομία της απο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο για όσους την θυμούνται! Παντελώς αδιάφοροι γιοα τους περισσότερους πλην της ειδικής κατηγορίας που ανέφερα.
Αχιλλέως 40 όροφος 2 κοπέλες.Ο τσάτσος μου έκανε έκπτωση να γαμήσω με 15 ευρώ η παρτούζα με 30 ευρώ.Η μικρότερη κοπέλα που ήταν μεγαλοκοπέλα ήταν κοντή,λεπτη αθίγγανη με κάπως τραχύ πρόσωπο και έκανε κανονικό πρόγραμμα.Έχει δουλέψει και στο Φυλής 54 όροφος με πρωκτικό καθώς και στα Ιάσωνος 46 και 44 πάλι με πρωκτικό.Μέτριας εμφανίσεως.Η μεγάλη που ήταν σιτεμένη έκανε τα πάντα όλα κώλο,γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,γλωσσόφιλα και εμφανίστηκε μπροστά μου ένας κουασιμόδος!!! Η ασχημότερη που είδα στην σημερινή μου βόλτα παιδιά!! Ψηλή,με άσχημο πρόσωπο,μαύρα μαλλιά κανονικά με όγκο,μελαμψή,αθίγγανη,με πατσοκοιλιές να κρέμονται!! Μεταβολή και δρόμο!!!Άνοδος στην Φυλής και κατάθεση στην Άννα και για σήμερα τέλος!!
'Ελπίζω να βοήθησα έστω και με αυτά τα ολίγα!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Συναγωνιστη professorx η Τανια που γραφεις στο φωκαιας 17,ειναι αυτη απο το φυλης 69 που δουλευε πρωινα;;;;; :think:

SOUPI

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:pipa2:ξερει κανεις σε ποια μμπουρδελα παιζει χυσιμο στη μαπα χωρις διαμαρτηριες?
αν γνωριζει κανεις ας απαντησει.ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Επισκέπτης
τι θα γινει ....θα την πετυχεις να βγαλεις τα ποθημενα σου........ ;)
Φίλε έτσι που αλλάζει αυτή όλη την ώρα μαγαζιά και βάρδιες, στο τέλος θα τη γαμήσετε όλοι, θα φύγει απ' την Ελλάδα με τον κώλο σαν χωνί κι εμένα θα μου μείνει η όρεξη... :-

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα γουστα ειναι αυτα αλλα αν η μιραντα ειναι πουτανακι της σειρας(σε σωμα ) τοτε ολες οι αλλες στη φυλης κ περιξ ειναι ανυπαρκτες....σωστα?????????????

Απο το 96 που πηγαινω στη φυλης εχω βρει τα απιστευτα μωρα και σε σωμα αλλα και σε αισθησιασμο που εβγαζαν στο δωματιο,
αν τωρα η Μιραντα θεωρειτε η κορηφαια τις φυλης τοτε γαματα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Απο το 96 που πηγαινω στη φυλης εχω βρει τα απιστευτα μωρα και σε σωμα αλλα και σε αισθησιασμο που εβγαζαν στο δωματιο,

Κοιτα, επειδη την εχω παρει τη συγκεκριμενη, θεωρω πως ειναι και ωραια κοπελα και ειναι και καλη στο δωματιο... Τωρα αν ειναι η κορυφαια, η καλυτερη, η βασιλισσα της Φυλης κι ετσι, δε με ενδιαφερει, τετοιοι τιτλοι και πρωταθλητισμοι τον νταβα της και αυτην θα ενδιαφερουν... Εμενα με νοιαζει οτι δινω το 20ρικο και περναω καλα μαζι της.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καθυστεριμένη Χτεσινο-πρωινή εξόρμιση στην Φυλής.

Μ. Πρ. Υπ.: Μια ξανθιά οδοντογλυφίδα, με άσχημο πρόσωπο & οντοστοιχία με φουλ. Η Άννα του Professorx
Μ. Πρ. αεοφωλιά: η Μίκη
Φυλ. 71 ισ.: η επιστροφή της Ναταλί-πουτσοφάγου.
Φυλ. 67: η Αλέξια το καμπυλόγραμμο με την ελιά, αλλά Μέριλυν & η αγενέστατη τσα2, με τα γυαλιά και γκρίζα αγορέ μαλλιά
Φυλ. 65 άνω: η λεξάνδρα
Φυλ. 65 κάτω: η Καρολάιν του  67
Φυλ. 61: Μια γλυκούλα καμπυλόγραμμη μαυρο-μακρο-μαλλούσα
Φυλ. 74: Ένα ξανθό επιθετικό μπάζο
Φυλ. 80: 2 κοπέλες. Η Άννα η ξανθιά Βουλγάρα με το πιπινέ σώμα, άσχημες & υπόπτες κριτικές και το άλλο ένα κοντό μπάζο.
Φυλ. 86 ισ.: Η Μιράντα.  Εδοκιμάσθει, χωρίς να μας τρελάνει ιδιαίτερα. Ωραία πίπα άνευ, αλλά από σώμα/πρόσωπο από κοντά χάνει πολύ. Λίγο βιαστική. Θα ξεχαστεί γρήγορα. Εγώ, την ξέχασα κιόλας.
Φωκ. 17 ισ.: η Φλόρι, η Ρουμάνα η αδερφή της Μιρέλας. Έπαιζε στο Φ. 67.
Φωκ. 19: η Λάουρα του Φ.71/92 και μια μέτρια που έπαιζε  στο Φ.65 άνω/κάτω. Πήρα για τελευταία φορά την Λάουρα, γιατί σαν κορμί είναι θάνατος, αλλά αυτή η απάθεια στην διάρκεια του σεξ, με χαλάει.
Φωκ. 27 υπ.: η Άννα-πολωνέζα και ένα μπαζάκι.

Τελικά, αυτή η Μαρίνα του Φωκ. 19, πότε δουλεύει ? ? ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις σωστα ,δεν εγραψα οτι ειναι η κορυφαια της φυλης , κ γω παω φυλης απο το 89 απο 13 χρονων παιδακι κ εχω δει απιστευτα μουνια.....εγω εγραψα για το επιπεδο που επικρατει αυτη την στιγμη στ φυλης....ελπιζω τωρα να στο εκανα ποιο ξεκαθαρο  ;)

• Like
Αντιδράσεις: viator

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συναγωνιστη professorx η Τανια που γραφεις στο φωκαιας 17,ειναι αυτη απο το φυλης 69 που δουλευε πρωινα;;;;; :think:
Όχι φίλε μου είναι άλλη κοπέλα!! Αυτή που λέω εγώ έχει μεγαλύτερο κώλο απο αυτήν που εννοείς εσύ.

Μα τι πίνετε, επιτέλους;
Η πλάκα αγαπητέ είναι οτι δεν ήπια τίποτα ούτε καν ένα ισοτονικό ποτό!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Φυλης πριν λιγο
Καρφωμα Νο1 στο μιλφ Αλινα,Ρωσιδα,στο Φυλης 71 υπογειο(ή 73 αν λεγεται ετσι),ειναι καυλομιλφ,εχει τεσταριστει αλλη μια φορα το καλοκαιρι στο ιδιο ρδελο κ σημερα ''το σενιαρα'' :zfuck: σε πολλες στασεις,βογγαγε κ τα ματια της καναν αστερακια :fuck1:,χυσιμο στα βυζια.
Καταθεση σε 2ο ρωσικο μιλφ,Χριστινα στο 27 επανω με διπλο χρονο παραμονης στο δωμα.
10λεπτο μπουκι :pipa1: κ γλυψιματα παντου κ με το κραγιον με εκανε μουνι.(με μαντιλακι μετα μου το εβγαλε)΄.Χυσιμο στο στηθος,στο πισοκολλητο δινει ρεστα παροτρυνοντας με να τη σφαλιαριζω στα κωλομερια κ να της τραβαω τα μαλλια.. :s&m_3: :s&m_2: :fuck2:Την ιδρωσε τη φανελα η κυρια που σε κανει να περνας καλα,all time classic Ρωσιδα
Φυλης 92 παλαιο Τζουλιαννα Ρουμανα με μακρυ μαυρο μαλλι κ προστυχο look,την ειχα παρει βραδυνες ωρες Αυγουστου μετα τις 12 το βραδυ στο Φωκαιας 19

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.213
Πόντοι
7.885
Φυλης πριν λιγο
Καρφωμα Νο1 στο μιλφ Αλινα,Ρωσιδα,στο Φυλης 71 υπογειο(ή 73 αν λεγεται ετσι),ειναι καυλομιλφ,εχει τεσταριστει αλλη μια φορα το καλοκαιρι στο ιδιο ρδελο κ σημερα ''το σενιαρα'' :zfuck: σε πολλες στασεις,βογγαγε κ τα ματια της καναν αστερακια :fuck1:,χυσιμο στα βυζια.
Καταθεση σε 2ο ρωσικο μιλφ,Χριστινα στο 27 επανω με διπλο χρονο παραμονης στο δωμα.
10λεπτο μπουκι :pipa1: κ γλυψιματα παντου κ με το κραγιον με εκανε μουνι.(με μαντιλακι μετα μου το εβγαλε)΄.Χυσιμο στο στηθος,στο πισοκολλητο δινει ρεστα παροτρυνοντας με να τη σφαλιαριζω στα κωλομερια κ να της τραβαω τα μαλλια.. :s&m_3: :s&m_2: :fuck2:Την ιδρωσε τη φανελα η κυρια που σε κανει να περνας καλα,all time classic Ρωσιδα
Φυλης 92 παλαιο Τζουλιαννα Ρουμανα με μακρυ μαυρο μαλλι κ προστυχο look,την ειχα παρει βραδυνες ωρες Αυγουστου μετα τις 12 το βραδυ στο Φωκαιας 19

Ψωλαρά, απογευματινή βάρδια είναι οι πουτάνες που αναφέρεις :uglystupid: :think:.Φυλής 71 υπόγειο ποιο είναι ρε φίλε γιατί δεν μου έρχεται :idiot: :uglystupid:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
:uglystupid: :uglystupid:μετα τις 5 σημερα(το γραφω στο ποστ''πριν λιγο''),ειναι η υπογα διπλα απο το Φυλης 71(που ειναι τσα2 η Ευα)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
.

Μεταξουργείο – Φυλής 11/9/2011 στις 12.00’

222.jpg

ΚΟΛΩΝΟΥ 32
Μελαχρινή από τα ορεινά της Αλβανίας με ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, αιχμηρό βλέμμα, μέτρια προς ψηλή με σώμα σε αποδεκτές αναλογίες και πιασίματα αυστηρά όσο χρειάζονται, Θα την τιμούσα αλλά με αποθάρρυνε η περιορισμένη και ατσούμπαλη πρόκληση στο σαλόνι που δεν προϊδέαζε για ικανοποιητικές υπηρεσίες στο δωμάτιο. Φόραγε μαύρες διχτυωτές κάλτσες με  ζαρτιέρες και προκλητικό σετ μαύρων εσώρουχων

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Μόνικα ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες με καστανές τούφες extensions, ωραία και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή με ενδιαφέρουσες σωματικές, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο. Πολύ καλή εμφάνιση για τα 15e

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
Άπειρη, ντροπαλή και φοβισμένη με σπαστά μαλλιά επαρχιώτικης υγρασίας της Ρουμάνικης υπαίθρου, σχετικά γαμψή μύτη (ευτυχώς όχι και πολύ μεγάλη), μέτρια στο ύψος, μικρά (μάλλον) βυζιά, σχετικά αδύνατη με (επίσης) ντροπαλό μικροκαμωμένο κώ(ο)λο 

ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΒΑΠΟΡΙ)
Μίκυ (μαους) μελαχρινά μαλλιά κοντά καρέ με άκοπο τσουλούφι ως γαργαλιστίρι των αρχιδιών, χαμογελαστή με ελάχιστες γνώσεις μαθηματικών, φιλοσοφίας, λογοτεχνίας και λοιπών γνωστικών αντικειμένων (χωρίς να φέρει πιθανόν την αποκλειστική ευθύνη), κοντή μάλλον λεπτή, με αποδεκτά βυζιά και συμπαθητικό χαμηλο-τοποθετημένο κώ(ο)λο 

Φυλής 67
Αλέξια από Ρουμανία από Φυλής 61 και από Μονής Προδρόμου 16 υπόγειο, μας ήρθε πριν λίγες ημέρες, με πολύ μακριά ίσια μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα σύνορα της κω(ο)λοτρυπίδας, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με συμπαθητικό προφίλ, φιλικό χαμόγελο και καλή διάθεση, tattoo στον αυχένα, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο.

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Άντα μελαχρινή βουνίσια γκόμενα με καθημερινή ιδεολογία, χαμογελο-χαμενο-χαζο-κουνημένη, μάλλον κοντή, γεματούλα με φουσκωτό κώ(ο)λο
Από την Άννα με τον ανύπαρκτο λιπώδη ιστό και τον αποξηραμένο κώ(ο)λο στην Άντα με τον βαλτώδη κώ(ο)λο που (μάλλον) δεν πρόκειται να αποξηραθεί ποτέ

ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Άννα από Φυλής 65 ισόγειο (ενίοτε), μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου με σχολική αίσθηση, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

Δεν θυμάμαι άλλα ...

Αν θυμηθώ κάτι, θα συμπληρώσω αργότερα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom