Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 148 άτομα (13 μέλη και 135 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε μα... δεν αντεξα!  :2funny:
Έτσι, έτσι... σιγά σιγά θα βρω τα κουμπιά σου και θα σε πείσω να παίρνεις και κώλο :grin:
Γιατί μόνο άμα παίρνουμε όλοι κώλο θα αναγκαστούν να τον δίνουν όλες και ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος :rockon:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί ως γνωστόν, "ένας γυναικείος κώλος είν' ο κόσμος όλος!" :
Φίλε σύνθημα άξιο για μπλουζάκι!

Παρεμπτιπτόντως τι κωλάρα είναι αυτή ρε Τζόκερεξ; :bounce:
Όχι, πείτε μου τώρα την αλήθεια!
Αν η γκόμενα έχει τέτοια κωλάρα και δεν την δίνει, δεν είναι ο ορισμός του εγωισμού;;;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φίλε σύνθημα άξιο για μπλουζάκι!

Αν η γκόμενα έχει τέτοια κωλάρα και δεν την δίνει, δεν είναι ο ορισμός του εγωισμού;;;
ο ορισμος της ειρωνιας ειναι βσκ για σενα...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινή βόλτα στον δρόμο της ακολασίας. Δεν προλαβαίνετε™.

Φυ65κα - μελαχροινό τουρμποπούτανο με βασικό πρόγραμμα και πέφτουλας τσάτσος.
Oυφ...μου πηρε ωρα αλλα το βρηκα!
Η ημερησια ενημερωση εδω κ μερες μου φερνει στον νου ενα παλιοτερο σκηνικο που προσπαθουσα να βρω τρυπα σε μια ταναπου με ¨περιττα κιλα¨(chic)..
Eδω η ενημερωση εκει η ενημερωση που ειναι η ενημερωση....
Tεσπα
Οπου μελαχρινο τουρμποπουτανο ταδε εφη streetwalker το παλτουδακι η Νελλη(Ρουμανα) απο Αθανασιας 3,Βριλησου 55 κ τριγγετοαλυσιδα!
Μετριες κριτικες στο 50αρικο..το πιθανοτερο τα ιδια κ χειροτερα στο 20αρι με βαση την κοινη λογικη
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AD%CE%BB%CE%B7/listingid:1708/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AD%CE%BB%CE%B7/listingid:1708/[/url]
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AD%CE%BB%CE%B7/listingid:498/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AD%CE%BB%CE%B7/listingid:498/[/url]
Σορρυ για το offtopic

Επισκέπτης

Μα το να εχει καποια ωραιους γλουτους δε σημαινει οτι πρεπει να δινει τον πρωκτο της. Αλλο τα κωλομερια και αλλο η κωλοτρυπιδα. Μπορεις καλλιστα να χαιρεσαι τα κωλομερια της και να γαμας την κανονικη γυναικεια της τρυπα. :)

Επισκέπτης
Μα το να εχει καποια ωραιους γλουτους δε σημαινει οτι πρεπει να δινει τον πρωκτο της. Αλλο τα κωλομερια και αλλο η κωλοτρυπιδα. Μπορεις καλλιστα να χαιρεσαι τα κωλομερια της και να γαμας την κανονικη γυναικεια της τρυπα. :)
Για την κανονική μιλάω κι εγώ τύπε... η άλλη είναι απλά για να κάνει παιδιά...

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Βρε παιδιά είστε οφ-τόπικ !!!

(δε θα πρεπε να μιλάω αλλά να κάνω ενημερώσεις...)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ενημερωση τωρα το απογευμα από φυλης
65β  η παολα από το 134 με ξανθο μαλλι και ζαρτιερες,πολύ γλυκο μωρο
67 αντινα με φουλ
69β μελαγχροινο κοντοπουτανο με φουλ επισης
71α σαντρα η ισπανιδα,ψηλη μελαγχροινη κοπελα  που δεν εχω ακομη παρει αν και την εχω δει και πριν δυο μηνες περιπου εκει
92 υπογειο η καρολαιν από το 65β και το 67
Φωκαιας
19 η τζουλια του piatsa,μεγαλη ομοιοτητα στο προσωπο με τη σακιρα του 59,εντυπωσιακο μελαγχροινο μωρο
25α οι δυο αντριανες,η καστανη με κανονικο προγραμμα και το πλουσιο στηθος και η πιο μελαγχροινη με το φουλ προγραμμα
27 υπογειο αδιαφορο μελαγχροινο κοριτσακι
27 και αχαρνων
Κατω η ντιανα,ένα γλυκυτατο καστανο πιπινι που αν τη ξαναδω θα παρω
Πανω γκαμπριελα,μελαγχροινη γυφτοπουλα με ωραιο σωμα
Αγκυρας 12β λιλιαν
Φυλης 80 αννα-μαρια τσεχα,δυνατο μελαγχροινο μωρο,νεα παρουσια,καταθεση,την δουλεια της μια χαρα την εκανε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Φυλης πριν λιγο
Στο 92 καινουριο,Μικυ,ξανθια με extension μεχρι τους ωμους,βυζακι σουπερ κ σωμα με κωλαρινο τον οποιο δινει,καταθεση σε στομα+προσωπο,θα ειναι εκει κ αποψε afterhours μεχρι τις 5 τα χαραματα.(στενο μουνακι κ ο κωλος ειχε δοκιμαστει τις προηγουμενες 2 φορες,σημερα λιγο της τον ακουμπησα)
Στο Μονης το κατω 2 γκομενακια,το ενα εδινε κωλο το αλλο εκανε ακαποτο κλαρινο,αδιαφορα για τα γουστα μου.
Στο Φυλης 71 κατω η Λαουρα η αδυνατη με το παλαι ποτε κοκκινο μαλλι που εγινε κορακί τωρα,μια φορα την ειχα δοκιμασει κ δε λεει κ τιποτα.
Στο Φυλης 86 αν δεν κανω λαθος(με τη θαλασσί εισοδο)ηταν η Λαουρα απο Φωκαιας 25 κατω πρωινα,γλυκο του κουταλιου αυτο το μωρο,ολο χαδια κ φιλια κ πολυ cool συμπεριφορα,ζει το γαμησακι με εντονο τροπο,καταθεση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Σιγα το πιπινακι,διαβασα τις κριτικες και ετρεξα να το παρω νομιζοντας οτι ειναι κανα τρελο μωρο, νταξει εχει τουρλοτο κωλο
κατα τα αλλα πουτανακι της σειρας ειναι.
σιγουρα γουστα ειναι αυτα αλλα αν η μιραντα ειναι πουτανακι της σειρας(σε σωμα ) τοτε ολες οι αλλες στη φυλης κ περιξ ειναι ανυπαρκτες....σωστα?????????????

• Like
Αντιδράσεις: viator
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom