φιλε εχω παει 2-3 φορες και δεν την εχω πετυχει...οποιος την παρει ματι ας ενημερωσειδεν ειναι πρωινη στο περγαμου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
και ποια ηταν πρωινη ρε μαγκα?θυμασαι?φιλε εχω παει 2-3 φορες και δεν την εχω πετυχει...οποιος την παρει ματι ας ενημερωσει
δε θυμαμαι ονομα γιατι δεν ηταν του γουστου μουκαι ποια ηταν πρωινη ρε μαγκα?θυμασαι?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Εφτασε νομιζω η ωρα να το πω γιατι σημερα υπηρξε μαλλον οριστικη ρηξη στη σχεση μου με την Τερεζα μετα απο ενα ασχημο μηνυμα που μου εστειλε στο κινητο. Την ξερω σχεδον 3 χρονια και μαζι της εχω κανει τον πιο παθιασμενο ερωτα. Οταν τους αλλους τους ξεπεταγε, σε μενα εδινε τα παντα: λογια αγαπης, καυτα φιλια, παθος, χαδια, αγκαλιες... Δεν μπορω να περιγραψω αυτο που εχω ζησει μαζι της. Ειχα σχεδον πιστεψει οτι με αγαπουσε, αλλωστε μονη της μου τα ελεγε: "Μου εχεις κανει μαγια, εισαι ο αγγελος μου, αγαπη μου..." και μεσα στο δωματιο παντα φωτια. Μεχρι που ηρθε η οικονομικη κριση. Αρχισα να πηγαινω Μεταξουργειο και να αραιωνω μαζι της. Καποια στιγμη της ζητησα να μου κατεβασει την τιμη στα 15, αυτη αρνηθηκε, εγω επεμεινα και της εστελνα μηνυματα χωρις να πηγαινω απο εκει και τελικα ανταλλαξαμε και μερικες ασχημες κουβεντες. Τι να πεις? Δεν πειραζει ομως, να ειναι καλα!
ειναι καλο μαθημα για σενα φιλε μου που λατρευεις τις πουτανες ;)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ
(ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ)
Αμα και συ την αγαπούσες
πως τζάμπα θα τηνε γαμούσες ;
έπρεπε αύξηση να δώσεις
μιά τριαντάρα να της χώσεις !
Τρία χρονάκια είναι πολλά
και σου ξηγήθηκε καλά
κι εσύ αντί να τηνε ανταμείψεις
και το ενοίκιο ν΄ αυξήσεις
τις ζήταγες να κάνει εκπτώσεις
λόγω η κρίση κι οι επιπτώσεις !
Τώρα το πόνο σου μας λές
και τέτοια φάση άντε βρες!
Εμείς όμως σε συμπονάμε
και αύριο εκεί θα πάμε !
(Πλάκα κάνω ! Αλλά μ΄ αρέσει να είμαι και πειραχτήρι !)
(ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ)
Αμα και συ την αγαπούσες
έπρεπε αύξηση να δώσεις
και σου ξηγήθηκε καλά
Τώρα το πόνο σου μας λές
Εμείς όμως σε συμπονάμε
και αύριο εκεί θα πάμε !
Επισκέπτης
ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ
(ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ)
Αμα και συ την αγαπούσες
έπρεπε αύξηση να δώσεις
και σου ξηγήθηκε καλά
Τώρα το πόνο σου μας λές
Εμείς όμως σε συμπονάμε
και αύριο εκεί θα πάμε !
Καλό.
Επισκέπτης
ειναι καλο μαθημα για σενα φιλε μου που λατρευεις τις πουτανες ;)
Οπα φιλε, ακυρο αυτο που λες! Και παλι τις λατρευω το ιδιο! Αγαπω 1000 φορες περισσοτερο την Τερεζα απο την καθε καριολα Ελλ(ε)ηνιδα που με προκαλεσε με την εμφανιση της και δεν μου δοθηκε ποτε! Τη λατρευω την Τερεζα!
Επισκέπτης
Υπάρχουν γαμήσια και γαμήσια φίλε. Το γαμήσι της Κατερίνας της Σέρβας πιάνει για δύο ενώ της Ρωξάνης τα πέντε πιάνουν για ένα ;)
Όπως και να 'χει καλά σπρωξίματα σου εύχομαι.
Καλημέρα ;)
Καλα φιλε, ασε τα ποιηματα! 1 χυσιμο = 1 γαμησι, τα υπολοιπα που λες να τα πεις εδω στο φιλο μας το rigormortis που γουσταρει την ποιηση.
Επισκέπτης
Παρτε και μια ημερησια ενημερωση γιατι εχω κεφια.
Ιασωνος 31 υπογειο απογευματινη βαρδια ηταν η Μαρια απο τη Ρωσια, ομορφο ξανθο milf με τιμη 10 ευρω, βασικο προγραμμα. Πολυ καλο value for money, ειναι γλυκια και παθιαρα. Σαββατοκυριακο θα ειναι πρωι και απο Δευτερα παλι απογευματα.
Στηριξτε τις κοπελες που κανουν βασικο προγραμμα με 10 και 15 ευρω. Κατω η ακριβεια και κατω οι βρωμιαρες!
Ιασωνος 31 υπογειο απογευματινη βαρδια ηταν η Μαρια απο τη Ρωσια, ομορφο ξανθο milf με τιμη 10 ευρω, βασικο προγραμμα. Πολυ καλο value for money, ειναι γλυκια και παθιαρα. Σαββατοκυριακο θα ειναι πρωι και απο Δευτερα παλι απογευματα.
Στηριξτε τις κοπελες που κανουν βασικο προγραμμα με 10 και 15 ευρω. Κατω η ακριβεια και κατω οι βρωμιαρες!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Οπα φιλε, ακυρο αυτο που λες! Και παλι τις λατρευω το ιδιο! Αγαπω 1000 φορες περισσοτερο την Τερεζα απο την καθε καριολα Ελλ(ε)ηνιδα που με προκαλεσε με την εμφανιση της και δεν μου δοθηκε ποτε! Τη λατρευω την Τερεζα!
θελω να παντρευτεις ή να κανεις καμια σοβαρη σχεση για να δω αν θα λες παλι τα ιδια...
ας πουμε η γυναικα σου , αν τυχει να με ερεθισει οταν τη δω, θα με αφησεις να την παρω επιτοπου?
Επισκέπτης
θελω να παντρευτεις ή να κανεις καμια σοβαρη σχεση για να δω αν θα λες παλι τα ιδια...
Ακριβως τα ιδια. Για να εκτιμησω πραγματικα μια γυναικα πρεπει πρωτα να εχει περασει απο μπουρδελο.
ας πουμε η γυναικα σου , αν τυχει να με ερεθισει οταν τη δω, θα με αφησεις να την παρω επιτοπου?
Οχι αλλα θα σου επιτρεψω να τη μισεις που δεν σου δοθηκε. Και παντα θα της λεω οτι ειναι μια παλιοκαριολα.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Οχι αλλα θα σου επιτρεψω να τη μισεις που δεν σου δοθηκε. Και παντα θα της λεω οτι ειναι μια παλιοκαριολα.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
αυτο το "οχι" ηταν μαχαιρια !
και γω που νομιζα οτι θα εδινες το καλο παραδειγμα , οτι οι μαναδες , γυναικες και οι κορες μας πρεπει να ανοιγουν επιτοπου τα ποδια σε οποιο πακη λακη ή τακη ερεθισουν...
πρεπει να μαστε συνεπεις στα λεγομενα μας , αλλιως δεν διαφερουμε απ'αυτο που κατηγορουμε ;)
Επισκέπτης
αυτο το "οχι" ηταν μαχαιρια !
και γω που νομιζα οτι θα εδινες το καλο παραδειγμα , οτι οι μαναδες , γυναικες και οι κορες μας πρεπει να ανοιγουν επιτοπου τα ποδια σε οποιο πακη λακη ή τακη ερεθισουν...
πρεπει να μαστε συνεπεις στα λεγομενα μας , αλλιως δεν διαφερουμε απ'αυτο που κατηγορουμε ;)
Ειμαι απολυτα συνεπης και ποτε δεν ειπα αυτο που λες! Αυτο που εχω πει ειναι οτι πρεπει ΟΛΕΣ να περνανε απο μπουρδελο και μετα να παντρευονται οποιον γουσταρουν.
Θελω να ξερω οτι αυτη που βλεπω στο δρομο εχει ξεφτιλιστει, οτι εχει ταπεινωθει μπροστα στον πουτσο! Να με βλεπει που την κοιταζω και να σκυβει απο ντροπη!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Μαλιστα καταλαβα δηλαδη στην αρχη υποχρεωτικα ολες πορνες και μετα γαμοΕιμαι απολυτα συνεπης και ποτε δεν ειπα αυτο που λες! Αυτο που εχω πει ειναι οτι πρεπει ΟΛΕΣ να περνανε απο μπουρδελο και μετα να παντρευονται οποιον γουσταρουν.
Θελω να ξερω οτι αυτη που βλεπω στο δρομο εχει ξεφτιλιστει, οτι εχει ταπεινωθει μπροστα στον πουτσο! Να με βλεπει που την κοιταζω και να σκυβει απο ντροπη!
αλλα επειδη ειναι μηδενικη η πιθανοτητα να βγει τετοιος νομος ,
απαντησε μου σ'ενα ρεαλιστικο σεναριο :
αν αυριο το πρωι σου δωσει 10 ευρω ενα απλυτος πακιστανος για να "ξεφτιλισει στον πουτσο" (δικα σου λογια) την κορη σου που παει σχολειο με τα αλλα παιδακια και "ταπεινωσει στον πουτσο" (δικα σου λογια) την γυναικα σου θα τον αφηνες?
Επισκέπτης
Μαλιστα καταλαβα δηλαδη στην αρχη υποχρεωτικα ολες πορνες και μετα γαμο
αλλα επειδη ειναι μηδενικη η πιθανοτητα να βγει τετοιος νομος ,
απαντησε μου σ'ενα ρεαλιστικο σεναριο :
αν αυριο το πρωι σου δωσει 10 ευρω ενα απλυτος πακιστανος για να "ξεφτιλισει στον πουτσο" (δικα σου λογια) την κορη σου που παει σχολειο με τα αλλα παιδακια και "ταπεινωσει στον πουτσο" (δικα σου λογια) την γυναικα σου θα τον αφηνες?
Οχι βεβαια, το πρωτο που λες καταρχην ειναι παιδεραστια. Τη γυναικα μου ειπαμε δεν θα την εδινα αλλα θα ηθελα πολυ η γυναικα μου να εχει υπαρξει πορνη. Εχω κανει ολοκληρο thread εκθετοντας την αποψη μου οτι ολες οι γυναικες πρεπει να γινονται πορνες στα 18 τους. Ειναι καλυτερα να εκπορνευονται με θεσμοθετημενο τροπο και οχι ετσι οπως λες, να δινει δηλαδη ο Πακιστανος 10 ευρω για να σου γαμαει την κορη.
Επισης να σημειωσω οτι δεν ειμαι ρατσιστης και θεωρω τους Πακιστανους ισοτιμους συναγωνιστες εφοσον βεβαια διαθετουν τα ιδια λεφτα με μενα για να γαμησουν!
sebastian2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
ρε παιδια την καρολαιν απο το 65β την εχει παρει κανεις να μας πει? λεει τιποτα μεσα στο δωματιο η δεν αξιζει?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Οχι βεβαια, το πρωτο που λες καταρχην ειναι παιδεραστια. Τη γυναικα μου ειπαμε δεν θα την εδινα αλλα θα ηθελα πολυ η γυναικα μου να εχει υπαρξει πορνη. Εχω κανει ολοκληρο thread εκθετοντας την αποψη μου οτι ολες οι γυναικες πρεπει να γινονται πορνες στα 18 τους. Ειναι καλυτερα να εκπορνευονται με θεσμοθετημενο τροπο και οχι ετσι οπως λες, να δινει δηλαδη ο Πακιστανος 10 ευρω για να σου γαμαει την κορη.
ωραια ο πακιστανος δεν θα δινει 10 ευρω σε σενα , αλλα στην τσατσα και η κορη σου (ανω των 18 φυσικα ) θα εκπορνευται/ ταπεινωνεται/ εξεφτελιζεται , οργανωμενα / θεσμοθετημενα σε καποιο μπουρδελο στο μεταξι. ολα καλα?
και για να μην κανει φαυλους κυκλους η συζητηση
(αφου δεν γινεται θεσμικα αυτο
στη ρεαλιστικη μου προταση , προτεινεις τη θεσμικη λυση...που δεν γινεται!)
μπαγασα δεσμευσου να κανεις τη γυναικα σου ή την κορη σου δηλωμενες πορνες για να αποδειξεις οτι τα λεγομενα σου δεν ειναι λογια του αερα ;)
Επισκέπτης
μπαγασα δεσμευσου να κανεις τη γυναικα σου ή την κορη σου δηλωμενες πορνες για να αποδειξεις οτι τα λεγομενα σου δεν ειναι λογια του αερα ;)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Συμπουρδελιάρηδες καλησπέρα
Αν θέλετε, μπορεί να συνεχισθεί ο πορνο-σχολιασμός εδώ
Μην μας κρατάτε σε καυλο-αναμονή ότι γίνεται κάποια μπουρδελο-ενημέρωση ενώ σημειώνονται (αξιόλογα) σχόλια ... ;)
Αν θέλετε, μπορεί να συνεχισθεί ο πορνο-σχολιασμός εδώ
Μην μας κρατάτε σε καυλο-αναμονή ότι γίνεται κάποια μπουρδελο-ενημέρωση ενώ σημειώνονται (αξιόλογα) σχόλια ... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις