Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (19 μέλη και 223 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.738
Πόντοι
4.587
Ρε μαγκες κατεβηκα χθες 12.30 το βραδυ στο μεταξι ηθελα να γαμησω τη ΤΖΕΝΗ το γυφτακι Πραγματι τη βρηκα οπως ειχε αναφερει ενας συναδελφος ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ισογειο την ειδα πρωτη φορα και ενω ηθελα να μπω μου την εσπασε η τσα τσα που ειπε κανει κανονικο προγραμμα χωρις κωλο οπως ειχατε πει εσεις Εμπαιναν μεσα αρκετοι αλλα εφευγαν μολις ακουγαν το προγραμμα Δεν ξερω τι να πω εγω ημουν ατυχος και σταματησε η ΤΖΕΝΟΥΛΑ να δινει κωλαρακι;Αν ξερετε τιποτα ενημερωστε με Μου εχει κατσει να της σκισω το ωραιο κωλαρακι της
Εννοείς τη τζένη/τούμπανο από Φυλής 92;

Επισκέπτης
Μεχρι που ηρθε η οικονομικη κριση. Αρχισα να πηγαινω Μεταξουργειο και να αραιωνω μαζι της. Καποια στιγμη της ζητησα να μου κατεβασει την τιμη στα 15, αυτη αρνηθηκε, εγω επεμεινα και της εστελνα μηνυματα χωρις να πηγαινω απο εκει και τελικα ανταλλαξαμε και μερικες ασχημες κουβεντες. Τι να πεις? Δεν πειραζει ομως, να ειναι καλα!
Με τα στανταράκια που περνούμε καλά, δεν κάνουμε ποτέ παζάρια στις τιμές φίλε. Νιώθουν ότι τις ρίχνουμε.
Νόμος απαράβατος!
Ακόμα και οι γκόμενες που μας γουστάρουν πραγματικά, μας θέλουν χουβαρντάδες. Πόσο μάλλον αυτές που πληρώνουμε.

Επισκέπτης
Με τα στανταράκια που περνούμε καλά, δεν κάνουμε ποτέ παζάρια στις τιμές φίλε. Νιώθουν ότι τις ρίχνουμε.
Νόμος απαράβατος!

Εχεις πολυ δικιο, το πηρε πεισματικα μετα και ψυχραθηκε μαζι μου. Δεν μπορουσα ομως να ριξω τη συχνοτητα στο σεξ, θελω 3 φορες τη βδομαδα. Θα επρεπε να μειωσω τη συχνοτητα αν συνεχιζα να πηγαινω Φυλης. Γαμημενη κριση.  :(

Επισκέπτης
Εχεις πολυ δικιο, το πηρε πεισματικα μετα και ψυχραθηκε μαζι μου. Δεν μπορουσα ομως να ριξω τη συχνοτητα στο σεξ, θελω 3 φορες τη βδομαδα. Θα επρεπε να μειωσω τη συχνοτητα αν συνεχιζα να πηγαινω Φυλης. Γαμημενη κριση.  :(
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά ένα γαμήσι που φχαριστιέσαι αξίζει πολλά μέτρια πηδήματα ρε φίλε.

Επισκέπτης
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά ένα γαμήσι που φχαριστιέσαι αξίζει πολλά μέτρια πηδήματα ρε φίλε.

Κι αυτη αυτο μαλλον πιστευε και δεν μπορουσε να καταλαβει γιατι σταματησα να πηγαινω μαζι της για 5 ψωροευρω (αν τα βαλεις κατω ομως ειναι 65 ευρω διαφορα με 13 γαμησια το μηνα).

Εγω διαφωνω με αυτη την αποψη, πρωτα ειναι η ποσοτητα και μετα η ποιοτητα φιλε. Εγω πλεον δεν το κανω ποτε μονος μου. Τι να την κανω την ποιοτητα αν ειναι να ξαναρχισω τη μαλακια?

Επισκέπτης
Κι αυτη αυτο μαλλον πιστευε και δεν μπορουσε να καταλαβει γιατι σταματησα να πηγαινω μαζι της για 5 ψωροευρω (αν τα βαλεις κατω ομως ειναι 65 ευρω διαφορα με 13 γαμησια το μηνα).
Αυτή η λογική όμως θυμίζει τον Βέγγο ρε φίλε στην ταινία <<Θα σε κάνω βασίλισσα>>.
Από τη μεριά της θα λέει <<Ο μαλάκας που τον πρόσεχα κι εκείνος ήθελε να με γαμάει και τσάμπα>>. Ναι χάριν υπερβολής σ' αυτές τις καταστάσεις, η μείωση θα αναφερθεί ως τσάμπα.
Άντε πες της ότι δεν έχει δίκιο.
Παρεμπιπτόντως, ενώ 65 ευρώ είναι σεβαστό ποσό, αν το αναλύσεις λίγο, βγαίνει τρία γαμήσια στη Φυλής και δύο σουβλάκια...
Αξίζει να χάσεις το στανταράκι σου που περνάς ωραία για ένα γαμήσι παραπάνω κάθε 10 μέρες και ένα σουβλάκι κάθε 15;

Εγω διαφωνω με αυτη την αποψη, πρωτα ειναι η ποσοτητα και μετα η ποιοτητα φιλε. Εγω πλεον δεν το κανω ποτε μονος μου. Τι να την κανω την ποιοτητα αν ειναι να ξαναρχισω τη μαλακια?
Τι να σου πω, το σεξ είναι τόσο ποικιλόμορφο και οι άνθρωποι τόσο διαφορετικοί που ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι η επιτομή του <<περί ορέξεως κολοκυθόπιτα>>.
Εγώ πάλι είμαι της αντίθετης άποψης. Αν τύχει και δεν ικανοποιηθώ στο σεξ, μπορεί να πάω και τέσσερις και πέντε φορές σε μια μέρα. Αν τύχει και ικανοποιηθώ συνήθως μένω στις τρεις. Γι' αυτό το στανταράκι μου δεν το αλλάζω με τίποτα και δεν του κάνω παζάρια. Επειδή ενδεχομένως θα μου βγει πιο ακριβό στην τελική.
Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που δεν πάω Μετάξι. Καλά τα δέκα ευρώ, αλλά τι να το κάνω άμα γαμήσω πέντε φορές και δεν ικανοποιηθώ;

Επισκέπτης
Αυτή η λογική όμως θυμίζει τον Βέγγο ρε φίλε στην ταινία <<Θα σε κάνω βασίλισσα>>.
Από τη μεριά της θα λέει <<Ο μαλάκας που τον πρόσεχα κι εκείνος ήθελε να με γαμάει και τσάμπα>>. Ναι χάριν υπερβολής σ' αυτές τις καταστάσεις, η μείωση θα αναφερθεί ως τσάμπα.
Άντε πες της ότι δεν έχει δίκιο.

Μα μου το ειπε και στα ισια: "Eγω τσαμπα θα σε γαμαω??" Δεν καταλαβαινει ομως οτι σε λιγο θα αναγκαστει ετσι κι αλλιως να ριξει την τιμη στα 15 γιατι κανει βασικο προγραμμα και ερχονται ακομα πιο δυσκολες μερες στα οικονομικα.

μαν βαλε τη μαλακια στη ζωη σου...

Απαπα... Μαλακια τελος!

Επισκέπτης
Μα μου το ειπε και στα ισια: "Eγω τσαμπα θα σε γαμαω??"
Ήμουν σίγουρος. Το ίδιο θα έλεγε οποιαδήποτε στη θέση της.

Δεν καταλαβαινει ομως οτι σε λιγο θα αναγκαστει ετσι κι αλλιως να ριξει την τιμη στα 15 γιατι κανει βασικο προγραμμα και ερχονται ακομα πιο δυσκολες μερες στα οικονομικα.
Ας έκανες υπομονή τότε...

Επισκέπτης
Παρεμπιπτόντως, ενώ 65 ευρώ είναι σεβαστό ποσό, αν το αναλύσεις λίγο, βγαίνει τρία γαμήσια στη Φυλής και δύο σουβλάκια...
Αξίζει να χάσεις το στανταράκι σου που περνάς ωραία για ένα γαμήσι παραπάνω κάθε 10 μέρες και ένα σουβλάκι κάθε 15;

Ναι, ειναι περιπου 3 γαμησια λιγοτερα το μηνα. Μεγαλη διαφορα φιλε! Δεν τσουλαει η βδομαδα με λιγοτερα απο 3 γαμησια, ειναι απαραιτητα τα 3 τη βδομαδα κι ας ειναι με Ευα και Ρουσλανα αντι για Τερεζα. Καλημερα!  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ναι, ειναι περιπου 3 γαμησια λιγοτερα το μηνα. Μεγαλη διαφορα φιλε! Δεν τσουλαει η βδομαδα με λιγοτερα απο 3 γαμησια, ειναι απαραιτητα τα 3 τη βδομαδα κι ας ειναι με Ευα και Ρουσλανα αντι για Τερεζα. Καλημερα!  :sunglasses:
Υπάρχουν γαμήσια και γαμήσια φίλε. Το γαμήσι της Κατερίνας της Σέρβας πιάνει για δύο ενώ της Ρωξάνης τα πέντε πιάνουν για ένα ;)
Όπως και να 'χει καλά σπρωξίματα σου εύχομαι.
Καλημέρα ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μ' αρέσεις γιατί αναφέρεις μόνο τις σημαντικότερες (κοινώς αυτές που κωλοδίνουν)!
Ωραίος :thumbsup:

Εγώ ένα έχω να πω! Μακριά από τη Χριστίνα του Φ40!
εγω εχω να πω μακρια απ τη μπιανκα...αν ειναι η ομορφουλα μελαχρινη

Επισκέπτης
  Πριν από λίγο:
  ...
  Κολοκυνθούς 38 Α, πάνω, Αλίνα, με full, 20euros.
  Κολοκυνθούς 38 Β, ισόγειο, μια μελαχροινή, με full, 20euros.
  ...
η πανω ειναι γνωστη φολα η οποια εχει ομορφυνει αλλα πραγματικα ειναι Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κοπελα που εχω παρει ποτε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ τομεις και ο λογος που το γραφω συνεχεια ειναι επειδη θελω να μην την ξαναπατησει κανεις κια αν ειναι δυνατον να μην ξαναπαρει ουτε 1 κοροιδιστικο ευρω...

λοιπν κωλο δεν κανει, χυσιμο δεν κανει, πιπα κανει μια τρισαθλια που βαζει μεσα το 1/3 του πουτσοκεφαλου για 10 δευτερα (χωρις υπερβολη!!) ισα ισα για να μην φυγεις αμεσως και τελος στο γαμησι ειναι ακινητη και το μονο που λεει ειναι τελειωνε!!!!!!! με λιγα λογια ειναι μακραν η χειροτερη που εχω παρει ποτε!!!

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΝΑ!!!!!!

οσο για την κατω και αυτη ειναι ψιλοαμετοχη αλλα πιανει οριακα τον μεσο ορο.. μονο που δεν κανει τελειωτικο αλλα ετσι και αλλιως δεν το λεει εξω!!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Εφτασε νομιζω η ωρα να το πω γιατι σημερα υπηρξε μαλλον οριστικη ρηξη στη σχεση μου με την Τερεζα μετα απο ενα ασχημο μηνυμα που μου εστειλε στο κινητο.  :(  Την ξερω σχεδον 3 χρονια και μαζι της εχω κανει τον πιο παθιασμενο ερωτα. Οταν τους αλλους τους ξεπεταγε, σε μενα εδινε τα παντα: λογια αγαπης, καυτα φιλια, παθος, χαδια, αγκαλιες... Δεν μπορω να περιγραψω αυτο που εχω ζησει μαζι της. Ειχα σχεδον πιστεψει οτι με αγαπουσε, αλλωστε μονη της μου τα ελεγε: "Μου εχεις κανει μαγια, εισαι ο αγγελος μου, αγαπη μου..." και μεσα στο δωματιο παντα φωτια. Μεχρι που ηρθε η οικονομικη κριση. Αρχισα να πηγαινω Μεταξουργειο και να αραιωνω μαζι της. Καποια στιγμη της ζητησα να μου κατεβασει την τιμη στα 15, αυτη αρνηθηκε, εγω επεμεινα και της εστελνα μηνυματα χωρις να πηγαινω απο εκει και τελικα ανταλλαξαμε και μερικες ασχημες κουβεντες. Τι να πεις? Δεν πειραζει ομως, να ειναι καλα!

για ποια τερεζα μιλας ρε φιλαρακι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom