Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (23 μέλη και 217 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συγχαρητηρια πιτσι μου και για  τη μεταγραφη στην ισπανια οπως εγραψε η εφημεριδα  φιλαθλος πριν λιγες μερες,χαλαλι το γυμναστηριο!
εισαι μεγαλος παικτης!!
πορνοδεσ
πολι πορνοδεσ τυπε :grin:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
μαγκες περασα εχθες αργα το βραδυ κατα τις 11 30 μια γρηγορα βολτα απο φυλης και διδυμου για να τσεκαρω αν ειχε τιποτα καλο και αξιαγαμητο εντυπωση μου εκανε μια καυλα στο 65β φυλης δεν θυμαμαι το ονομα της παντως ηταν μουναρος η κοπελα πανω σε κατι τεραστιους κοθορνους μου εριχνε το κατιτις της :headbang: :headbang: πανυψηλη αλλα πολυ ερεθιστικη με το που την ειδα επαθα πλακα μελαχρινη με φοβερες καμπυλες απιστευτες ομως κωλαρα μπουταρες ημουν ο μονος στο σαλονι εκεινη την ωρα και οταν της ειπα οτι θα ξαναπερασω μου λεει γιατι με στεναχωρεις τωρα και τετοια και μπηκε μπροστα μου τελικα με αφησε να την κανω μονο αφου της εδωσα φιλακι στο μαγουλο :2funny: :2funny: ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει  επιτελους στα μπουρδελοσπιτα  που αμεσως με το που μπουκαρεις στην πεφτουν στην ψυχρα με γλωσσοφιλα και μαλακιες η πρεπει να εχει πεσει τοσο πολυ πεινα η εμεις εχουμε ομορφυνει τοσο πολυ δεν εξηγειται αλλιως :idiot: :idiot: δεν πολυ περνουσα απο φυλης τον τελευταιο καιρο και δεν ημουν ενημερωμενος η αληθεια ειναι αλλα με την γκομενα που ειδα μαλλον θα πηγαινω  πιο τακτικα τελικα εκανα χοντρη μαλακια βγαινοντας απο το 65β πηγα και μεχρι το 74 να δω τι παιζει και απο εκει μου την επεσε παλι μια χαζη ξανθια βουλγαρα απο δεξια οπως μπαινεις που ηταν εκεινη την ωρα σε βαρδια με αρχισε και αυτη στα γλωσσοφιλα κοντεψε να με λιωσει και μου δαγκωνε τα χειλη σα λυσσασμενη ηθελα δεν ηθελα την γαμησα το μετανιωσα δεν επρεπε να αφησω την αλλη στο 65β αν ξερει κανεις κατι η αν την εχει δοκιμασει ας μου πει αν ειναι καλη μεσα στο δωματιο η ειναι ξεπετα μου κανει εντυπωση γιατι κανεις εδω δεν εχει αναφερει τιποτα γι αυτην εκτος αν ειναι καινουρια :helpplea: :helpplea:

Μάλλον για την Καρολάιν θα λες...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Οι αλβανίδες παντρεύονται από τα 15. Αυτή άργησε λίγο λόγω οικονομικών υποχρεώσεων
Μπορούσε να μας το πει από πριν να μην την ψάχνουμε, ή να μας δώσει κάποιες πληροφορίες πού και πότε θα τη βρίσκουμε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μπας κι έχει περάσει από Φυλής 71 κάτω πριν 2-3 χρόνια; Είχα πετύχει τότε μία που έκανε τις ίδιες ερωτήσεις, συν το ότι επειδή στην πρώτη επίσκεψη δεν πέρασα λόγω τσάρκας υπήρχε κι ερώτηση για το εάν πρόλαβα να πάω με άλλη κοπέλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να σου πω...μπορει...ηλικιακά ειναι γύρω στα 27-28 κάπου εκει την κόβω..!Αν και στο σαλόνι δεν της φαίνεται....την περνάς για πιπίνη αλλα εαν προσέξεις το πρόσωπο της θα το δεις οτι είναι μεγάλη..!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Συναγωνιστή, πήγες αδιάβαστος στο ξεπετόνι Σελένα. Η συγκεκριμένη ανήκει στις χειρότερες ξεπέτες της Φυλής. Διάβασε σχετικές κριτικές πριν δοκιμάσεις οποιαδήποτε φόλα.
Δεν είχα σκοπό να πάω σε αυτή έχω το στανταρ που παω αλλα κάτι της έτυχε και ελειπε...!Και αφου τα γύρισα όλα ίσως ήταν το μόνο αξιόλογο για τα δικά μου δεδομένα...!Κοινς πήγα αδιάβαστος...!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
ρε παιδια ας σταματησομε το θεμα με τις αρρωστιες εκτος του οτι υπαρχει σχετικο θρετ, οποιος φοβαται παει σπιτι και κοιμαται!!!!
υπαρχει αλλο θρεντ γραφτετα εκει.....

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
ΔΕν έχει και τις καλύτερες κριτικές.
ναι τυπικο ξελαφρωμα με πιπινι τιποτα παραπανω....οταν πρωτοξεκινησε ελεγε οτι ειναι τσεχα....ξαναρωταω εχει τσεχια η ρουμανια???????????????? :grin: :grin: :grin:

• Like
Αντιδράσεις: viator

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βραδυνή καταδρομική 00.00 - 01.00. Προλαβαίνετε™. :dancing:
Καμία σχέση η ποιότητα με το πρωί και λιγότερες επιλογές.

Φω27πα - Δυο μπάζα, ξανθό και μελαχροινό
Φω19 - Το καλύτερο σώμα μακράν και πολύ φάκαμπλ περίπτωση. Στην λίστα.

Μια περιγραφή για το Φωκ. 19 ? ?  /

Επισκέπτης
ναι τυπικο ξελαφρωμα με πιπινι τιποτα παραπανω....οταν πρωτοξεκινησε ελεγε οτι ειναι τσεχα....ξαναρωταω εχει τσεχια η ρουμανια???????????????? :grin: :grin: :grin:

Εφτασε νομιζω η ωρα να το πω γιατι σημερα υπηρξε μαλλον οριστικη ρηξη στη σχεση μου με την Τερεζα μετα απο ενα ασχημο μηνυμα που μου εστειλε στο κινητο.  :(  Την ξερω σχεδον 3 χρονια και μαζι της εχω κανει τον πιο παθιασμενο ερωτα. Οταν τους αλλους τους ξεπεταγε, σε μενα εδινε τα παντα: λογια αγαπης, καυτα φιλια, παθος, χαδια, αγκαλιες... Δεν μπορω να περιγραψω αυτο που εχω ζησει μαζι της. Ειχα σχεδον πιστεψει οτι με αγαπουσε, αλλωστε μονη της μου τα ελεγε: "Μου εχεις κανει μαγια, εισαι ο αγγελος μου, αγαπη μου..." και μεσα στο δωματιο παντα φωτια. Μεχρι που ηρθε η οικονομικη κριση. Αρχισα να πηγαινω Μεταξουργειο και να αραιωνω μαζι της. Καποια στιγμη της ζητησα να μου κατεβασει την τιμη στα 15, αυτη αρνηθηκε, εγω επεμεινα και της εστελνα μηνυματα χωρις να πηγαινω απο εκει και τελικα ανταλλαξαμε και μερικες ασχημες κουβεντες. Τι να πεις? Δεν πειραζει ομως, να ειναι καλα!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Εφτασε νομιζω η ωρα να το πω γιατι σημερα υπηρξε μαλλον οριστικη ρηξη στη σχεση μου με την Τερεζα μετα απο ενα ασχημο μηνυμα που μου εστειλε στο κινητο.  :( Την ξερω σχεδον 3 χρονια και μαζι της εχω κανει τον πιο παθιασμενο ερωτα. Οταν τους αλλους τους ξεπεταγε, σε μενα εδινε τα παντα: λογια αγαπης, καυτα φιλια, παθος, χαδια, αγκαλιες... Δεν μπορω να περιγραψω αυτο που εχω ζησει μαζι της. Ειχα σχεδον πιστεψει οτι με αγαπουσε, αλλωστε μονη της μου τα ελεγε: "Μου εχεις κανει μαγια, εισαι ο αγγελος μου, αγαπη μου..." και μεσα στο δωματιο παντα φωτια. Μεχρι που ηρθε η οικονομικη κριση. Αρχισα να πηγαινω Μεταξουργειο και να αραιωνω μαζι της. Καποια στιγμη της ζητησα να μου κατεβασει την τιμη στα 15, αυτη αρνηθηκε, εγω επεμεινα και της εστελνα μηνυματα χωρις να πηγαινω απο εκει και τελικα ανταλλαξαμε και μερικες ασχημες κουβεντες. Τι να πεις? Δεν πειραζει ομως, να ειναι καλα!
Ετσι είναι όλες τυπε μου.
Εκει που πιστεύεις οτι ειναι κάτι διαφορετικό σου τη κάνουν και βλέπεις το πραγματικο τους πρόσωπο.
Εσυ να σαι καλά.

Παρεπιπτόντως.....εσένα ποιο κινητό σου δωσε? :grin:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
καλυτερα και για σενα. φιλε ειναι επαγγελματιες . γνωμη μου εκει παμε για καποιες στιγμες απολαυσης και τιποτα παραπανω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Και τα δυο που εχει. Σημερα τα διεγραψα απο τη μνημη, δεν εχει πια σημασια. [size=12pt]Μη της πεις τιποτα, ας μεινει μεταξυ μας[/size]...  :'(
Καλώς ρε τύπε.
Δε θα κάνω κουβέντα αλλά θα το ξεσκίσω αλύπητα το άτιμο το κοντοπούτανο που στεναχωρεί τους συναγωνιστές.
Που είναι?Φωκ.25 πάνω πρωί?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βραδυνή καταδρομική στο δρόμο της ακολασίας. Προλαβαίνετε™.
Θα κόψω τις περιηγήσεις σε αυτή την βάρδια, γιατί κάθε φορά λειτουργούν όλο και λιγότερα μαγαζιά.

Φω27πα - Αλεξία του στρατηγού Φάρκ. Ξανθό κοντοπούτανο με καλό κρεββάτι. Κατάθεση
Φω22αρ - ξανθό ρωσομπάζομιλφ
Φω22δε - καστανό γεματούτσικο με φουλ πρόγραμμα
Φω22κα - κλειστό, είχαν πλύνει και την αυλή
Φω19 - κλειστό, γαμώτο έπρεπε να είχα καταθέσει χθες
Φυ66αρ - περίμενα κανένα 5' μέχρι που γέμισε το μικρό δωματιάκι και έφυγα. Μην πιάσουμε και τσιμπούρια
Φυ66δε - κλειστό
Φυ80 - Μαρία καστανή φάκαμπλ, θα την τιμήσω όταν ξαναβάλει κώλο
Φυ84κα - Ζωή η Θεσσαλονικιά
Φυ84πα - καστανή φάκαμπλ με ακά τελειωτικό
Φυ86πα - κλειστό
Φυ86κα - Σελένα η ξεπέτα με το φουλ
Φυ65, Φυ69πα, Φυ71πα, Φυ&ΜΠ, ΜΠ, Φυ92αρ - κλειστά
Φυ71ισ - Τζούλια τέως Άννα η γνωστή, πολύ φάκαμπλ καστανή πλέον ρωσίδα
Φυ92δε - Λάουρα το τουρμποπούτα. Κατάθεση στραγγίστηκα τελείως, σε σημείο που νόμισα ότι έβγαλα τον προστάτη

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Βραδυνή καταδρομική στο δρόμο της ακολασίας. Προλαβαίνετε™.
Θα κόψω τις περιηγήσεις σε αυτή την βάρδια, γιατί κάθε φορά λειτουργούν όλο και λιγότερα μαγαζιά.

Φω27πα - Αλεξία του στρατηγού Φάρκ. Ξανθό κοντοπούτανο με καλό κρεββάτι. Κατάθεση
Φω22αρ - ξανθό ρωσομπάζομιλφ
Φω22δε - καστανό γεματούτσικο με φουλ πρόγραμμα
Φω22κα - κλειστό, είχαν πλύνει και την αυλή
Φω19 - κλειστό, γαμώτο έπρεπε να είχα καταθέσει χθες
Φυ66αρ - περίμενα κανένα 5' μέχρι που γέμισε το μικρό δωματιάκι και έφυγα. Μην πιάσουμε και τσιμπούρια
Φυ66δε - κλειστό
Φυ80 - Μαρία καστανή φάκαμπλ, θα την τιμήσω όταν ξαναβάλει κώλο
Φυ84κα - Ζωή η Θεσσαλονικιά
Φυ84πα - καστανή φάκαμπλ με ακά τελειωτικό
Φυ86πα - κλειστό
Φυ86κα - Σελένα η ξεπέτα με το φουλ
Φυ65, Φυ69πα, Φυ71πα, Φυ&ΜΠ, ΜΠ, Φυ92αρ - κλειστά
Φυ71ισ - Τζούλια τέως Άννα η γνωστή, πολύ φάκαμπλ καστανή πλέον ρωσίδα
Φυ92δε - Λάουρα το τουρμποπούτα. Κατάθεση στραγγίστηκα τελείως, σε σημείο που νόμισα ότι έβγαλα τον προστάτη

Φω22αρ - Νατάσσα
Φω22δε - Άννα
Φυ66αρ - Αυτό ήταν κλειστό
Φυ66δε - Αυτό ήταν το ανοιχτό και ήταν η Σούζι, ξανθιά ψηλή αδύνατη σαν πορνοσταρ.
Φυ84πα - Σοφία νομίζω
Φυ71ισ - Πολύ καβλιάρα, πρώην Ιλόνα από Κασσάνδρας

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Ρε μαγκες κατεβηκα χθες 12.30 το βραδυ στο μεταξι ηθελα να γαμησω τη ΤΖΕΝΗ το γυφτακι Πραγματι τη βρηκα οπως ειχε αναφερει ενας συναδελφος ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ισογειο την ειδα πρωτη φορα και ενω ηθελα να μπω μου την εσπασε η τσα τσα που ειπε κανει κανονικο προγραμμα χωρις κωλο οπως ειχατε πει εσεις Εμπαιναν μεσα αρκετοι αλλα εφευγαν μολις ακουγαν το προγραμμα Δεν ξερω τι να πω εγω ημουν ατυχος και σταματησε η ΤΖΕΝΟΥΛΑ να δινει κωλαρακι;Αν ξερετε τιποτα ενημερωστε με Μου εχει κατσει να της σκισω το ωραιο κωλαρακι της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom