You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ισόγειο η όροφος;μια σάρα στο φυλής 109 νομιζω(απέναντι απο 134) την γνωρίζει κανείς?ηταν χτες βράδυ
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Πρωινή τσάρκα στην περιοχή της Φυλής. Μέτριος ο κόσμος. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής:
61: Μελαχρινή ομορφούλα με μακριά μαλλιά για τον farkeli.
80: Άννα, ξανθιά αδύνατη με καινούριο στήθος.
65 κάτω: Πήγαινα για την Καρολάιν, αλλά ο ανάλαφρος τσάτσος μου παρουσίασε την Πάολα από το 134 υπόγειο. Τώρα έχει καστανά μαλλιά, πιό κάβλα από παλιά και από Βουλγάρα έγινε Πολωνέζα
67: Σακίρα ή Ελένη ή Αλέξια, καστανή με κοντά μαλλιά, μεγάλο στήθος και πρωκτικό.
84 κάτω: 2 κοπέλες, μία μελαχρινή με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα και μία καστανόξανθη, γλυκό πρόωπο με μεγάλο στήθος. Η μελαχρινή κάνει και πρωκτικό.
86 κάτω: Μιράντα, το γλυκό καστανό πιπινάκι με τον φανταστικό κώλο.
71 ισόγειο: Ναταλί, μελαχρινή με καρέ με ωραίο σώμα.
92 δεξιά: Σόνια, ξανθιά ψηλή νταρντάνα. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
92 αριστερά: Κλειστό.
Μονής Προδρόμου πάνω: Μίκη, μελαχρινή αδύνατη με μικρό στήθος και περίεργο κούρεμα.
Στο Φυλής 86 εργάτες κάτι έκαναν με τον βόθρο και όπως καταλαβαίνετε η μυρωδιά έκανε το σκηνικό πολύ ειδυλλιακό.
Φυλής:
61: Μελαχρινή ομορφούλα με μακριά μαλλιά για τον farkeli.
80: Άννα, ξανθιά αδύνατη με καινούριο στήθος.
65 κάτω: Πήγαινα για την Καρολάιν, αλλά ο ανάλαφρος τσάτσος μου παρουσίασε την Πάολα από το 134 υπόγειο. Τώρα έχει καστανά μαλλιά, πιό κάβλα από παλιά και από Βουλγάρα έγινε Πολωνέζα
67: Σακίρα ή Ελένη ή Αλέξια, καστανή με κοντά μαλλιά, μεγάλο στήθος και πρωκτικό.
84 κάτω: 2 κοπέλες, μία μελαχρινή με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα και μία καστανόξανθη, γλυκό πρόωπο με μεγάλο στήθος. Η μελαχρινή κάνει και πρωκτικό.
71 ισόγειο: Ναταλί, μελαχρινή με καρέ με ωραίο σώμα.
92 δεξιά: Σόνια, ξανθιά ψηλή νταρντάνα. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
92 αριστερά: Κλειστό.
Μονής Προδρόμου πάνω: Μίκη, μελαχρινή αδύνατη με μικρό στήθος και περίεργο κούρεμα.
Στο Φυλής 86 εργάτες κάτι έκαναν με τον βόθρο και όπως καταλαβαίνετε η μυρωδιά έκανε το σκηνικό πολύ ειδυλλιακό.
όροφος,ρουμανάκι 21-22 ψηλό και αδύνατοΙσόγειο η όροφος;
Σιγα το πιπινακι,διαβασα τις κριτικες και ετρεξα να το παρω νομιζοντας οτι ειναι κανα τρελο μωρο, νταξει εχει τουρλοτο κωλο
κατα τα αλλα πουτανακι της σειρας ειναι.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καμια προταση για σημερα απογευμα εχουμε?
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Εφτασε νομιζω η ωρα να το πω γιατι σημερα υπηρξε μαλλον οριστικη ρηξη στη σχεση μου με την Τερεζα μετα απο ενα ασχημο μηνυμα που μου εστειλε στο κινητο. Την ξερω σχεδον 3 χρονια και μαζι της εχω κανει τον πιο παθιασμενο ερωτα. Οταν τους αλλους τους ξεπεταγε, σε μενα εδινε τα παντα: λογια αγαπης, καυτα φιλια, παθος, χαδια, αγκαλιες... Δεν μπορω να περιγραψω αυτο που εχω ζησει μαζι της. Ειχα σχεδον πιστεψει οτι με αγαπουσε, αλλωστε μονη της μου τα ελεγε: "Μου εχεις κανει μαγια, εισαι ο αγγελος μου, αγαπη μου..." και μεσα στο δωματιο παντα φωτια. Μεχρι που ηρθε η οικονομικη κριση. Αρχισα να πηγαινω Μεταξουργειο και να αραιωνω μαζι της. Καποια στιγμη της ζητησα να μου κατεβασει την τιμη στα 15, αυτη αρνηθηκε, εγω επεμεινα και της εστελνα μηνυματα χωρις να πηγαινω απο εκει και τελικα ανταλλαξαμε και μερικες ασχημες κουβεντες. Τι να πεις? Δεν πειραζει ομως, να ειναι καλα!
Ἐντὸς πνεύματος καὶ θέματος!!!
karaflas85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φυ71ισ - Πολύ καβλιάρα, πρώην Ιλόνα από Κασσάνδρας
Αληθευει οτι η συγκεκριμενη κανει τρελα γαμησια με deep throat κλπ...?Την εχει παρει κανεις?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Αληθευει οτι η συγκεκριμενη κανει τρελα γαμησια με deep throat κλπ...?Την εχει παρει κανεις?
Καράφλα αναφέρεσαι στο μπουρδελάκι της Εύας
πολυ καλη περιπτωση
Επισκέπτης
Είσαι κούκλοςΜονής Προδρόμου πάνω: Μίκη, μελαχρινή αδύνατη με μικρό στήθος και περίεργο κούρεμα.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τωρα...
αλκιβιαδου 16 δεξια πορνοπορτα...το ξανθο ψηλολιγνο μιλφ με πολυ μικρο βυζι και λεπτα χειλη και χαρακτηριστικα προσωπου
μεσαια πορνοπορτα...η ξανθια κατερινα,η οποια βγηκε σαλονι ολογυμνη με μαυρα τακουνια...πρωτη φορα βλεπω πουτανα να παρουσιαζεται ολογυμνη...
αριστερη πορνοπορτα...η αλλη κατερινα
διδυμου 20...αναστασια,ψηλο ξανθο αδυνατο μιλφ,με καπως ανοιχτη πλατη και ανυπαρκτο κω(ο)λο...
διδυμου 18β...αντριαννα
διδυμου 18α...σιλβια,25χρονη τσουπωτη ξανθια καυλιαρα με ωραιες βυζαρες
διδυμου 16...βαλερια,ξανθο μιλφ με βυζια
διδυμου 8β...αννα,ξανθο μιλφ με καρε(την πετυχαινω και αλκαμενους 113 συχνα)
διδυμου 8α...πιτσιρικα με εντυπωσιακο μοντελε κορμι,ψηλη με πολυ μικρο βυζι και ζημιαρικο κω(ο)λο...ξανθο μαλλι εξτενσιονς μεχρι τη μεση...εντυπωσιακο κομματι γενικα
φυλης 40...ενα ασθενικο μελαχρινακι,αξιολυπητο...
αλκιβιαδου 16 δεξια πορνοπορτα...το ξανθο ψηλολιγνο μιλφ με πολυ μικρο βυζι και λεπτα χειλη και χαρακτηριστικα προσωπου
μεσαια πορνοπορτα...η ξανθια κατερινα,η οποια βγηκε σαλονι ολογυμνη με μαυρα τακουνια...πρωτη φορα βλεπω πουτανα να παρουσιαζεται ολογυμνη...
αριστερη πορνοπορτα...η αλλη κατερινα
διδυμου 20...αναστασια,ψηλο ξανθο αδυνατο μιλφ,με καπως ανοιχτη πλατη και ανυπαρκτο κω(ο)λο...
διδυμου 18β...αντριαννα
διδυμου 18α...σιλβια,25χρονη τσουπωτη ξανθια καυλιαρα με ωραιες βυζαρες
διδυμου 16...βαλερια,ξανθο μιλφ με βυζια
διδυμου 8β...αννα,ξανθο μιλφ με καρε(την πετυχαινω και αλκαμενους 113 συχνα)
διδυμου 8α...πιτσιρικα με εντυπωσιακο μοντελε κορμι,ψηλη με πολυ μικρο βυζι και ζημιαρικο κω(ο)λο...ξανθο μαλλι εξτενσιονς μεχρι τη μεση...εντυπωσιακο κομματι γενικα
φυλης 40...ενα ασθενικο μελαχρινακι,αξιολυπητο...
karaflas85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καράφλα αναφέρεσαι στο μπουρδελάκι της Εύας
Ναι αυτη εννοω...Φυλης 71 ισογειο..
Στο Κασανδρας που την ειχα παρει ητανε καυλα στο γαμησι.
DT δεν θυμαμαι να εκανε.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Υπάρχουν γαμήσια και γαμήσια φίλε. Το γαμήσι της Κατερίνας της Σέρβας πιάνει για δύο ενώ της Ρωξάνης τα πέντε πιάνουν για ένα ;)
Όπως και να 'χει καλά σπρωξίματα σου εύχομαι.
Καλημέρα ;)
Τυπε μου ετσι ειναι αν κι εγω προτιμω τη Νταιανα στο διπλανο σπιτακι αλλα το σκεπτικο σου ειναι σωστο
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κανει dt...Στο Κασανδρας που την ειχα παρει ητανε καυλα στο γαμησι.
DT δεν θυμαμαι να εκανε.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δεν ειναι πρωινη στο περγαμου?ρε παιδια η πρωϊν αιμιλια του αγκυρας12 και νυν ντιανα του περγαμου 27 που βρισκεταi ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις