Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (31 μέλη και 322 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Φυλής  7/9/2011 στις 20.00’

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μελαχρινή πορνο-κορασίδα με ψιλο-έκφυλο προφίλ, ικανοποιητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με κανονικό σώμα σε ενδιαφέρουσες αναλογίες, στητά βυζιά και πεταλουδωτό κώ(ο)λο (για να μην φανταζόμαστε αρκούδες και τέρατα, απλά η κοπέλα είχε για tattoo στην ΟΜΣΣ μια πεταλούδα)

48494-%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%94%CE%91%20%CE%9C%CE%A0%CE%9B%CE%95%20%CE%9A%CE%99%CE%9D.gif

ΦΥΛΗΣ 61 ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ
Κασσάνδρα με αποφασιστικό βλέμμα για πολλά ή και για όλα, καστανά μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, μακριές μποκολέτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά (μάλλον) βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο σε μικρές διαστάσεις.
Ακάπωτα, όλες οι στάσεις και πρωκτικό στα 20e. Το μπουρδέλο μύριζε ελαφρώς σκατίλα ...

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα από Φυλής 65 ισόγειο, επεισοδιακό κοίταγμα με πρόστυχη ιδεολογία, μέτρια στο ύψος, υπερ-λεπτή με ανύπαρκτο λιπώδη ιστό, μικρά βυζιά και αποξηραμένο κώ(ο)λο

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1001.jpg

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1002.jpg

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16
Αλέξια νέα κοπέλα από Ρουμανία και από Φυλής 61, μας ήρθε πριν λίγες ημέρες, με πολύ μακριά ίσια μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα σύνορα της κω(ο)λοτρυπίδας, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με συμπαθητικό προφίλ, φιλικό χαμόγελο και καλή διάθεση, tattoo στον αυχένα, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο.
Με την  δεύτερη φορά μπορώ να επιβεβαιώσω τις ικανοποιητικές υπηρεσίες της.

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1003.jpg

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ΔΕν έχει και τις καλύτερες κριτικές.

Αμα ειναι Ρουμανα τι περιμενεις τυπε? Αληθεια εχετε αναρωτηθει γιατι ολες οι Ρουμανες ειναι ξεπετες? Προτεινω να προσεγγισουμε κοινωνικοεθνολογικα το θεμα  :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βραδυνή καταδρομική 00.00 - 01.00. Προλαβαίνετε™. :dancing:
Καμία σχέση η ποιότητα με το πρωί και λιγότερες επιλογές.

Φω27πα - Δυο μπάζα, ξανθό και μελαχροινό
Φω19 - Το καλύτερο σώμα μακράν και πολύ φάκαμπλ περίπτωση. Στην λίστα.
Φω22αρ - ξανθό μπάζο
Φω22δε - περίμενα σιωπηλός μαζί με άλλους 2 και τον τσάτσο κανένα 5'. Πέρασα 2 πίστες στο angry birds.
Επειδή μάλλον μπερδεύτηκα και μπήκα σε εντευκτήριο, έφυγα επίσης σιωπηλά σαν τον νίντζα.
Φω22κα - κλειστό
Φω17πα - ξανθιά μέτρια, είπε με θυμόταν, ούτε καν την αναγνώρισα
Φω17κα - βαριά μυρουδιά, σαν ψοφίμι που το ψέκασαν με αποσμητικά χώρου. Καστανή με τούμπανο βυζί και ακά.
Φυ74δε - ξανθό μπάζο
Φυ75αρ - κλειστό
Φυ59κα - Σαμπρίνα και μια άλλη μελαχροινή που δεν συγκράτησα όνομα. Η Σαμπρίνα εξανέστη που με ξαναείδε.
Φυ59πα - μελαχροινό μέτριο και καστανό τελείως μπάζο με ακά και τα δύο
Φυ61 - κλειστό
Φυ80 - Μαρία η γνωστή σε καστανή βερσιόν και μια σωσίας της Νανάς Ταλατα. Δεν είπε πρωκτικό για την πρώτη...
Φυ84κα - Δεν πήγα, μάλλον η Ζωή
Φυ84πα - καστανή φάκαμπλ με φουλ. Στο σαλονάρισμα μου πέταξε το πατούρι στην μάπα
Φυ86πα - καστανή μέτρια αδιάφορη
Φυ86κα - η Σελένα με το φούλ, είχε πιάσει την πούτσα συναγωνιστή και την μάλαζε πάνω από την φόρμα. Ο τύπος παίζει και να ξερόχυσε.
Φυ65 - κλειστά και τα δύο
Φυ67 - ξανθιά μέτρια
Φυ71πα - κλειστό
Φυ71ισ - Τζούλια, μάλλον η Άννα η γνωστή του οίκου. Ξαφνικά δείχνει είκοσι χρόνια μεγαλύτερη
Φυ71κα - κλειστό
Φυ92δε - Λάουρα το τουρμποπούτανο με το σαλονάρισμα - σκολίωση
Φυ&ΜΠ - βαρέθηκα ν' ανέβω
ΜΠ - δύο μπάζα, ένα ξανθό και ένα γυφτοειδές

Τελικά έφυγα χωρίς να καταθέσω πουθενά.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Ξυπνημα : 15.50
Χωρις καφε χωρις τιποτα το οργανο μου δεν ειχε ησυχια, ακομα και μετα απο το κατουρημα απο τις χθεσινες κρεπαλες δεν καταλαβαινε τπτ, ειπα να μη το αφησω ετσι και να το "σβησω"

16.20 Φυλης, ξεκινημα για Αγαθουπολεως 54 δυστηχως κλειστο ... η λαϊκη που ειχε δεν με διευκοληνε αντιθετως ολα τα γυρω στενα ειχαν κλησει διοτι μαζευαν οι λαϊκατζιδες για να φυγουν... πανικος στη κυριολεξια, 20 λεπτα εφαγα για αποσταση με τα ποδια 30 δευτερολεπτων ... τεσπα ξενερωμενος ξαναφευγω για αχαρνων και επιστροφη στο σπιτι, καθως κατεβαινω αχαρνων και ενω απο το αντιθετο ρευμα δεν ερχονταν καποιο οχημα στριβω το τιμονι αριστερα ασυνεσθητα και μπαινω φωκαιας, στη δευτερη σταση που εκανα περασα κιολας, η πρωτη σταστη ηταν στο 22 που εχει 2 σπιτια, στο πανω μαλλον ελληνιδα απο την προφορα της αλλα οχι του γουστου μου (Αυτοι που ψαχνουν πιο γεματουλες ας το τσεκαρουν **σε καμια περιπτωση χοντρες) , στο κατω ηταν πιπινι με φουλ προγραμμα αλλα ψιλογυφτοεφερνε που επισης δεν ειναι του γουστου μου 25 απεναντι στο ισογειο με το που μπαινω το κοριτσι ηταν ηδη στο σαλονι, ο αλλος επισκεπτης εφυγε απευθειας , εκατσα να τη δω και τοτε με αγκαλιασε αρχισε να με φιλαει στο σαλονι και να χωνει το χερι μεσα και να μου τον παιζει ξαφνικα αρχιζει και κατι γλωσσοφιλα.... λεω δεν γαμιεται ζεστη εχει , ωραια κοπελα ειναι ας μπω, χαλαλι της . Λαουρα μου ειπε το ονομα της, ωραια κοπελα για τα γουστα μου αν και θα επρεπε να παρει κανα κιλο σε καποια σημεια. μεσα στο δωματιο τωρα συνεχισε εξισου καλα οσο και εξω απο αυτο και την ευχαριστω και αν την ξαναπετυχω θα ξαναπερασω...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Για όσους ψάχνουν την Τζέννητο γυφτάκι, ήταν πριν λίγο στο Κολωνού 32 ισόγειο...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Αυτή που είναι τώρα στο Κολωνού 27 όροφος την ξέρει κανένας;;;; Είναι συνήθως εκεί τα απογεύματα. Μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο και τατουάζ πάνω από τα κωλομέρια. Σήμερα ήταν με 10ε, δεν θυμάμαι τις άλλες φορές πόσο ήταν. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Observations
Χτεσινη δουλεια στο  κεντρο + Μεταξουργειο  το μεσημερι  και ειπα να περάσω απο το απομερο Παιανιεων 24.
Οντως,  η ευσωμη μεσηλικη που ανεφερε  συνάδελφος , ειναι η  χοντρουλή  Σοφία οπως έχει ήδη επισημανθει--- πρωην,  Αλκαμ 117  και μετα 113 και μετα Περγ 27  κλπ ,
στα ιδια κυβικα , ίσως και πιο παχουλη :)  πολυ ξανθια  και  με  ενα  κουρεμα  κοντο /η περουκα  και εμοιαζε σαν πουλι... Ανακοινωθηκε 20 Ε  με ελεύθ. στομ.
ειχα να την δω ..3 χρονια-- δεν με αναγνώρισε , ευτυχως  διοτι  μυριζε η ανάσα της  κατι σκορδοειδες, οπως  εχω observed ότι μυριζουν  μετα τις 11- 12 πμ  ολες  σχεδον
οι μεσηλικες - ματουρ ευσωμες Ρωσιδες -- δηλ. και Σοφια , και Ζανα BBW , και Ριτα -Συλβια  και θεία  Ολγα κλπ κλπ  :2funny:
λογω μυρωδιας απεσύρθην ταχεως.  Η  μικρη οδος Παιανιέων θα ηταν ενα  κοσμημα  πριν εκατο χρονια- και ισως να γινει αν  ανακαινιστει
Τωρα εχει συνεργειο απεναντι απο τον οικισκο,  και τα αλλα  σπιτια ειναι ισογεια με αυλες--- ή ερειπωμενα - χάλια/  ή μενουν μεσα οικογένειες γυφτων κιαι παλιατζηδες
5 μετρα πιο κατω , στην Λενορμαν αισθανεσαι σαν σε ..εναν αιωνα  πιο μετα .. :o :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τωρα...

κνιδου-τζουλια

ξανθιππης-αμαλια(μουναρα η πουτανα,κριμα που ειναι ξεπετα)

αλκαμενους 113-μαρια τρελοκοτσιδου

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τωρα...

κνιδου-τζουλια

ξανθιππης-αμαλια(μουναρα η πουτανα,κριμα που ειναι ξεπετα)

αλκαμενους 113-μαρια τρελοκοτσιδου

Τυπε μου ποια ειναι η Αμαλια? Μια μελαχρινη Ελληνοισπανιδα ή Ελληνοιταλιδα  :think: με ωραιο σωμα και στητα βυζομπαλα?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δεν ξερω πουθε ειναι...ξανθια ειναι ομως...ομορφη,τσουπωτη,ψηλουλα...δουλευε φυλης 65 ισογειο παλια...γνωστη φατσα...σε καθε σαλοναρισμα  επιανε 10 πουτσους αλλα στα ενδοτερα ξεπετα..

Το Ξανθιππης 2 εχει παραδοση σε μουναρες αλλα ξεπετες...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Βραδυνή καταδρομική 00.00 - 01.00. Προλαβαίνετε™. :dancing:
Καμία σχέση η ποιότητα με το πρωί και λιγότερες επιλογές.
Φυ71ισ - Τζούλια, μάλλον η Άννα η γνωστή του οίκου. Ξαφνικά δείχνει είκοσι χρόνια μεγαλύτερ

Τελικά έφυγα χωρίς να καταθέσω πουθενά.
ευτυχως ρε φιλαρακι που δεν κατεθεσες γιατι με σενα θα με πιασουν τα ψυχολογικα μου >:(
ε οχι και 20 χρονια μεγαλυτερο το μωρο :birdman:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
μαγκες περασα εχθες αργα το βραδυ κατα τις 11 30 μια γρηγορα βολτα απο φυλης και διδυμου για να τσεκαρω αν ειχε τιποτα καλο και αξιαγαμητο εντυπωση μου εκανε μια καυλα στο 65β φυλης δεν θυμαμαι το ονομα της παντως ηταν μουναρος η κοπελα πανω σε κατι τεραστιους κοθορνους μου εριχνε το κατιτις της :headbang: :headbang: πανυψηλη αλλα πολυ ερεθιστικη με το που την ειδα επαθα πλακα μελαχρινη με φοβερες καμπυλες απιστευτες ομως κωλαρα μπουταρες ημουν ο μονος στο σαλονι εκεινη την ωρα και οταν της ειπα οτι θα ξαναπερασω μου λεει γιατι με στεναχωρεις τωρα και τετοια και μπηκε μπροστα μου τελικα με αφησε να την κανω μονο αφου της εδωσα φιλακι στο μαγουλο :2funny: :2funny: ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει  επιτελους στα μπουρδελοσπιτα  που αμεσως με το που μπουκαρεις στην πεφτουν στην ψυχρα με γλωσσοφιλα και μαλακιες η πρεπει να εχει πεσει τοσο πολυ πεινα η εμεις εχουμε ομορφυνει τοσο πολυ δεν εξηγειται αλλιως :idiot: :idiot: δεν πολυ περνουσα απο φυλης τον τελευταιο καιρο και δεν ημουν ενημερωμενος η αληθεια ειναι αλλα με την γκομενα που ειδα μαλλον θα πηγαινω  πιο τακτικα τελικα εκανα χοντρη μαλακια βγαινοντας απο το 65β πηγα και μεχρι το 74 να δω τι παιζει και απο εκει μου την επεσε παλι μια χαζη ξανθια βουλγαρα απο δεξια οπως μπαινεις που ηταν εκεινη την ωρα σε βαρδια με αρχισε και αυτη στα γλωσσοφιλα κοντεψε να με λιωσει και μου δαγκωνε τα χειλη σα λυσσασμενη ηθελα δεν ηθελα την γαμησα το μετανιωσα δεν επρεπε να αφησω την αλλη στο 65β αν ξερει κανεις κατι η αν την εχει δοκιμασει ας μου πει αν ειναι καλη μεσα στο δωματιο η ειναι ξεπετα μου κανει εντυπωση γιατι κανεις εδω δεν εχει αναφερει τιποτα γι αυτην εκτος αν ειναι καινουρια :helpplea: :helpplea:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom