Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (15 μέλη και 189 επισκέπτες)

Επισκέπτης
71 υπόγειο: Κατερίνα το νανοπούτανο με το full. Επέστρεψε.
Φαντάζομαι κάνεις λάθος για το full εκτός κι αν ξεκίνησε το ακάποτο στοματικό.
Όχι τπτ άλλο, απλά της έχω δώσει 2-3 μήνες καιρό μέχρι τότε. Μην πέσω κι έξω  :2funny:

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Ρε μαγκες εχω διαβασει κριτικες για την ΤΖΕΝΗ που ηταν καποτε στην ΑΧΑΡΝΩΝ και τωρα στι ΜΕΤΑΞΙ και χθες ενας συναδελφος ειπε οτι ειναι ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20 Πηγα ηταν 3 στη σειρα και ηταν το ενα ανοιχτο οπως κοιταμε το δεξιο στι 1 μεσανυχτα αλλα δεν τη βρηκα Μπορει καποιος να μου την περιγραψει με λεπτομερειες γιατι δεν την ξερω και μου εχει κατσει στο μυαλο που ειναι δυσκολη να την γαμησω οπως θελω εγω και θα κανω μετα κριτικη Επισης αν πεζει με αλλο ονομα

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
65 κάτω: Καρολάιν, μεγάλη κάβλα, μελαχρινή με μεγάλο στήθος. Ο τσάτσος άρχισε στην αρχή να μου λέει κοπλιμέντα και μετά άρχισε το χούφτομα στο στήθος. Έδιωξε όσους περίμεναν στο σαλόνι και κράτησε μόνο εμένα. Πάω να φύγω και με αγκαλιάζει και αρχίζει να με φιλάει. Ευτυχώς τον έσπρωξα λίγο την ώρα που πήγε να με φιλήσει στο στόμα και με πήρε στο μάγουλο. Τρελά σκηνικά.
μεγαλο νουμερο ο τυπος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Διεκπεραιωτικό είναι το τερεζουλίνη, δε σε ικανοποιεί απόλυτα αλλά δε σου σπάει και τ΄ αρχίδια. Για μία φορά μόνο οκ, όχι για περισσότερο.
σωστος ακριβος ετσι ειναι.....

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
  • Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ρε μαγκες εχω διαβασει κριτικες για την ΤΖΕΝΗ που ηταν καποτε στην ΑΧΑΡΝΩΝ και τωρα στι ΜΕΤΑΞΙ και χθες ενας συναδελφος ειπε οτι ειναι ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20 Πηγα ηταν 3 στη σειρα και ηταν το ενα ανοιχτο οπως κοιταμε το δεξιο στι 1 μεσανυχτα αλλα δεν τη βρηκα Μπορει καποιος να μου την περιγραψει με λεπτομερειες γιατι δεν την ξερω και μου εχει κατσει στο μυαλο που ειναι δυσκολη να την γαμησω οπως θελω εγω και θα κανω μετα κριτικη Επισης αν πεζει με αλλο ονομα
εχει μια βδομαδα να παει για δουλεια...μαλλον ειχε περιοδο

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
φιλε αληθευει οτι αρχισε ελευθερο στοματικο???
καποιος το εγραψε....παντος στο σαλοναρισμα που κανει η τσα τσα δεβν το αναφερει στον τιμοκαταλογο...μαλλον συννενοηση στο δωματιο αν κ δεν το πιστευω....παντος εμφανησιακα ειναι σουπερ....

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Όχι τπτ άλλο, απλά της έχω δώσει 2-3 μήνες καιρό μέχρι τότε. Μην πέσω κι έξω  :2funny:
εχεις μεινει πισω.................οταν γυρισε αρχικα φωκαιας κ μετα φυλης κανει φουλ....διαβασε κ κριτικη μου απο το μαγαζι της φωκαιας....

• Like

Επισκέπτης
εχεις μεινει πισω.................οταν γυρισε αρχικα φωκαιας κ μετα φυλης κανει φουλ....διαβασε κ κριτικη μου απο το μαγαζι της φωκαιας....
Όταν την είχα πάρει εγώ δύο φορές στο Φυλής 71Γ είμαι κατηγορηματικός ότι δεν αναφέρθηκε ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι. :-
Μάλιστα όταν τη ρώτησα μέσα πως και δίνει κώλο όντας τόσο μικροκαμωμένο, μου απάντησε ότι προτιμότερο αυτό παρά να τον ρουφάει γυμνό από τον καθένα.

Στην κριτική σου δεν γράφεις κάτι για ελεύθερο στοματικό πάντως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Όταν την είχα πάρει εγώ δύο φορές στο Φυλής 71Γ είμαι κατηγορηματικός ότι δεν αναφέρθηκε ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι. :-
Μάλιστα όταν τη ρώτησα μέσα πως και δίνει κώλο όντας τόσο μικροκαμωμένο, μου απάντησε ότι προτιμότερο αυτό παρά να τον ρουφάει γυμνό από τον καθένα.

Στην κριτική σου δεν γράφεις κάτι για ελεύθερο στοματικό πάντως.
δεν το ειχα γραψει γιατι δεν αναφερωταν στο σαλοναρισμα.......

• Like

Επισκέπτης
δεν το ειχα γραψει γιατι δεν αναφερωταν στο σαλοναρισμα.......
Άρα κακώς μου λες να συμβουλευτώ την κριτική σου λοιπόν...

Εννοείς ότι κάνει ελεύθερο στοματικό μετά από συνεννόηση στο δωμάτιο;
Αν ναι, ζητάει εξτρά;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Άρα κακώς μου λες να συμβουλευτώ την κριτική σου λοιπόν...

Εννοείς ότι κάνει ελεύθερο στοματικό μετά από συνεννόηση στο δωμάτιο;
Αν ναι, ζητάει εξτρά;
ναι εχεις δικιο ειχα ξεχασει τι ακριβος ειχα γραψει αλλα μου ειχε μεινει οτι μου εκανε ελευθερο στοματικο , οχι δεν ειχα δωσει εξτρα για την πιπα. σορρυ κ παλι

• Like

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Ίσως να άκουσα λάθος και να είπε μόνο πρωκτικό...

Επισκέπτης
ναι εχεις δικιο ειχα ξεχασει τι ακριβος ειχα γραψει αλλα μου ειχε μεινει οτι μου εκανε ελευθερο στοματικο , οχι δεν ειχα δωσει εξτρα για την πιπα. σορρυ κ παλι
Τίποτα, μικρό το κακό.
Όπως και να 'χει, κάνει δεν κάνει, κρυφά ή μη, σε δυο μήνες θα το κάνει φανερότατα και σε τρεις μήνες και τελειωτικό μάλιστα μετά το πατατράκ της που πήγε να το παίξει ντίβα.
Εδώ είστε κι εδώ είμαι ;)

Επισκέπτης
απ τους οποιους το 99.9% ειναι πουστρακια ή πρεζακια :rolleyes:

Ετσι ακριβως! Πρεζακια και ατομα που γαμιουνται απο τον κωλο. Αυτη ειναι η αληθεια οπως και να το κανουμε. Δειτε και την ειδηση στην αρχικη σελιδα του site. To ατομο που βρεθηκε οροθετικο στην πορνοβιομηχανια ηταν bisexual, δηλαδη τον επαιρνε απο τον κωλο.  :rolleyes:

Επισκέπτης
Εσύ είπες ότι δεν θα έκανες καθόλου εξετάσεις και επιμένω ότι παρά τη μικρή πιθανότητα AIDS, πρέπει να κάνει χωρίς να αμφισβητήσω ότι η πιθανότητα μετάδοσης μέσω κολπικού σεξ είναι 1/2000. Γνωρίζεις εσύ εάν έτυχε να έχει κάποια αμυχή στο πέος μετά από την πίπα για παράδειγμα;

Ρε φιλε δεν κολλαει μεσω μικρων αμυχων, πρεπει να υπαρχει ποσοτητα αιματος ή σπερματος που να μεινει για πολλη ωρα σε επαφη με την πληγη! Γι' αυτο κολλαει πιο ευκολα ο ξεκωλιαρης και η ξεκωλιαρα, επειδη τους ξεσκιζεται ο κωλος και το μολυσμενο σπερμα μενει για ωρες σε επαφη με την πληγη!

Η μετάδοση μέσω πρωκτικού σεξ είναι σαφώς ευκολότερη καθώς ο πρωκτός ως λιγότερο ελαστικός απ' ότι το αιδίο, τραυματίζεται πιο εύκολα. Στην περίπτωση που το αιδίο βρίσκεται στα τελευταία στάδια της περιόδου παράγοντας ελάχιστο αίμα, λειτουργεί σαν πληγή όπως και στην περίπτωση του πρωκτού καθιστώντας πιθανότερη τη μετάδοση του ιού.

Ξεκολλα, δεν γινεται αυτο που λες. Ειναι πολυ απιθανο να κολλησεις AIDS απο μουνι. Υπαρχουν ζευγαρια που η γυναικα ειναι φορεας και ο αντρας υγιης και κανουν για χρονια ελευθερο σεξ χωρις ο αντρας να κολλαει ποτε. Απλα οι αρχες δεν βγαινουν να πουν στα ισια την ελαχιστη επικινδυνοτητα του πραγματος γιατι θα παρουν ολοι οι μαλακες τυπου LIONTARI28 αερα και θα γαμανε παντα ακαποτα κωλους και μουνια. Και αν ΟΛΟΙ το κανουν αυτο τοτε πραγματικα θα υπαρχει προβλημα. Αυτο γινεται και στην Αφρικη, πολυ απλα κανενας δεν βαζει καποτα!

Σου παραθέτω πίνακα όπου δείχνει ότι το 15% των μολύνσεων  ηπατίτιδας C στις ΗΠΑ αναφέρεται σε σεξουαλική ενέργεια. Πρόσεξε ότι υπάρχει και ένα 10% που δεν γνωρίζουμε που οφείλεται, άρα είναι εξαιρετικά πιθανό το 15% να είναι υψηλότερο.
Λόγω του εμβολίου δεν ανέφερα την ηπατίτιδα Β. Παρόλα αυτά καλό είναι να γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο προστατεύει για κάποια χρόνια και όχι για πάντα. Μέλος του bou βρισκόταν σε κώμα πριν λίγους μήνες μετά από μόλυνση από ηπατίτιδα Β στην Ταϊλάνδη.

Η ηπατιτιδα C κολλαει μονο με το αιμα, ειναι νοσος κυριως των ναρκομανων. Μπορει να κολλησει με το πρωκτικο σεξ (σπανια) αν υπαρχουν πληγες εκατερωθεν.

Εχεις μπερδευτει τελειως με την ηπατιτιδα Β. Αν καποιος ενηλικος κολλησει ηπατιτιδα Β (κολλαει αρκετα ευκολα με το σεξ) εχει 50% πιθανοτητες να την περασει σε οξεια μορφη σαν ιωση και να του φυγει για παντα και 50% πιθανοτητες να γινει ο ιδιος φορεας χωρις να νοσησει αμεσα. Η πιθανοτητα ενος φορεα που κολλαει ενηλικος τον ιο να νοσησει καποτε χρονια (αυτη ειναι και η επικινδυνη μορφη της ασθενειας) ειναι 5% και μιλαμε για ενα βαθος 20-30 ετων. Αυτο που επαθε ο τυπος που λες στην Ταϊλανδη ειναι η επιθετικη οξεια ηπατιτιδα Β και ειναι σπανιο πραγμα, συμβαινει στο 1% αυτων που κολλανε τον ιο. Και βεβαια... υπαρχει οπως ειπαμε και το εμβολιο που σε προστατευει για τουλαχιστον 15 χρονια!  :sunglasses:

Επισκέπτης
ρε παιδια ας σταματησομε το θεμα με τις αρρωστιες εκτος του οτι υπαρχει σχετικο θρετ, οποιος φοβαται παει σπιτι και κοιμαται!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom