Επισκέπτης
Φαντάζομαι κάνεις λάθος για το full εκτός κι αν ξεκίνησε το ακάποτο στοματικό.71 υπόγειο: Κατερίνα το νανοπούτανο με το full. Επέστρεψε.
Όχι τπτ άλλο, απλά της έχω δώσει 2-3 μήνες καιρό μέχρι τότε. Μην πέσω κι έξω
Φαντάζομαι κάνεις λάθος για το full εκτός κι αν ξεκίνησε το ακάποτο στοματικό.71 υπόγειο: Κατερίνα το νανοπούτανο με το full. Επέστρεψε.
Ρε μαγκες εχω διαβασει κριτικες για την ΤΖΕΝΗ που ηταν καποτε στην ΑΧΑΡΝΩΝ και τωρα στι ΜΕΤΑΞΙ και χθες ενας συναδελφος ειπε οτι ειναι ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20 Πηγα ηταν 3 στη σειρα και ηταν το ενα ανοιχτο οπως κοιταμε το δεξιο στι 1 μεσανυχτα αλλα δεν τη βρηκα Μπορει καποιος να μου την περιγραψει με λεπτομερειες γιατι δεν την ξερω και μου εχει κατσει στο μυαλο που ειναι δυσκολη να την γαμησω οπως θελω εγω και θα κανω μετα κριτικη Επισης αν πεζει με αλλο ονομα
μεγαλο νουμερο ο τυπος.65 κάτω: Καρολάιν, μεγάλη κάβλα, μελαχρινή με μεγάλο στήθος. Ο τσάτσος άρχισε στην αρχή να μου λέει κοπλιμέντα και μετά άρχισε το χούφτομα στο στήθος. Έδιωξε όσους περίμεναν στο σαλόνι και κράτησε μόνο εμένα. Πάω να φύγω και με αγκαλιάζει και αρχίζει να με φιλάει. Ευτυχώς τον έσπρωξα λίγο την ώρα που πήγε να με φιλήσει στο στόμα και με πήρε στο μάγουλο. Τρελά σκηνικά.
σωστος ακριβος ετσι ειναι.....Διεκπεραιωτικό είναι το τερεζουλίνη, δε σε ικανοποιεί απόλυτα αλλά δε σου σπάει και τ΄ αρχίδια. Για μία φορά μόνο οκ, όχι για περισσότερο.
ναι η μικρη δεν δινει κωλο.....Και ποιος σου ειπε οτι δινει κωλο? Ειναι σοβαρη κοπελα η Τερεζα απ' οσο ξερω, δεν κανει τετοιες μαλακιες.
εχει μια βδομαδα να παει για δουλεια...μαλλον ειχε περιοδοΡε μαγκες εχω διαβασει κριτικες για την ΤΖΕΝΗ που ηταν καποτε στην ΑΧΑΡΝΩΝ και τωρα στι ΜΕΤΑΞΙ και χθες ενας συναδελφος ειπε οτι ειναι ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20 Πηγα ηταν 3 στη σειρα και ηταν το ενα ανοιχτο οπως κοιταμε το δεξιο στι 1 μεσανυχτα αλλα δεν τη βρηκα Μπορει καποιος να μου την περιγραψει με λεπτομερειες γιατι δεν την ξερω και μου εχει κατσει στο μυαλο που ειναι δυσκολη να την γαμησω οπως θελω εγω και θα κανω μετα κριτικη Επισης αν πεζει με αλλο ονομα
καποιος το εγραψε....παντος στο σαλοναρισμα που κανει η τσα τσα δεβν το αναφερει στον τιμοκαταλογο...μαλλον συννενοηση στο δωματιο αν κ δεν το πιστευω....παντος εμφανησιακα ειναι σουπερ....φιλε αληθευει οτι αρχισε ελευθερο στοματικο???
εχεις μεινει πισω.................οταν γυρισε αρχικα φωκαιας κ μετα φυλης κανει φουλ....διαβασε κ κριτικη μου απο το μαγαζι της φωκαιας....Φαντάζομαι κάνεις λάθος για το full εκτός κι αν ξεκίνησε το ακάποτο στοματικό.
Όταν την είχα πάρει εγώ δύο φορές στο Φυλής 71Γ είμαι κατηγορηματικός ότι δεν αναφέρθηκε ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι. :-εχεις μεινει πισω.................οταν γυρισε αρχικα φωκαιας κ μετα φυλης κανει φουλ....διαβασε κ κριτικη μου απο το μαγαζι της φωκαιας....
Εγώ είχα αναφέρει ελεύθερο στοματικό από λάθος μου.φιλε αληθευει οτι αρχισε ελευθερο στοματικο???
δεν το ειχα γραψει γιατι δεν αναφερωταν στο σαλοναρισμα.......Όταν την είχα πάρει εγώ δύο φορές στο Φυλής 71Γ είμαι κατηγορηματικός ότι δεν αναφέρθηκε ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι. :-
Μάλιστα όταν τη ρώτησα μέσα πως και δίνει κώλο όντας τόσο μικροκαμωμένο, μου απάντησε ότι προτιμότερο αυτό παρά να τον ρουφάει γυμνό από τον καθένα.
Στην κριτική σου δεν γράφεις κάτι για ελεύθερο στοματικό πάντως.
Άρα κακώς μου λες να συμβουλευτώ την κριτική σου λοιπόν...δεν το ειχα γραψει γιατι δεν αναφερωταν στο σαλοναρισμα.......
ναι εχεις δικιο ειχα ξεχασει τι ακριβος ειχα γραψει αλλα μου ειχε μεινει οτι μου εκανε ελευθερο στοματικο , οχι δεν ειχα δωσει εξτρα για την πιπα. σορρυ κ παλιΆρα κακώς μου λες να συμβουλευτώ την κριτική σου λοιπόν...
Εννοείς ότι κάνει ελεύθερο στοματικό μετά από συνεννόηση στο δωμάτιο;
Αν ναι, ζητάει εξτρά;
Φαντάζομαι κάνεις λάθος για το full εκτός κι αν ξεκίνησε το ακάποτο στοματικό.
Τίποτα, μικρό το κακό.ναι εχεις δικιο ειχα ξεχασει τι ακριβος ειχα γραψει αλλα μου ειχε μεινει οτι μου εκανε ελευθερο στοματικο , οχι δεν ειχα δωσει εξτρα για την πιπα. σορρυ κ παλι
απ τους οποιους το 99.9% ειναι πουστρακια ή πρεζακια
Εσύ είπες ότι δεν θα έκανες καθόλου εξετάσεις και επιμένω ότι παρά τη μικρή πιθανότητα AIDS, πρέπει να κάνει χωρίς να αμφισβητήσω ότι η πιθανότητα μετάδοσης μέσω κολπικού σεξ είναι 1/2000. Γνωρίζεις εσύ εάν έτυχε να έχει κάποια αμυχή στο πέος μετά από την πίπα για παράδειγμα;
Η μετάδοση μέσω πρωκτικού σεξ είναι σαφώς ευκολότερη καθώς ο πρωκτός ως λιγότερο ελαστικός απ' ότι το αιδίο, τραυματίζεται πιο εύκολα. Στην περίπτωση που το αιδίο βρίσκεται στα τελευταία στάδια της περιόδου παράγοντας ελάχιστο αίμα, λειτουργεί σαν πληγή όπως και στην περίπτωση του πρωκτού καθιστώντας πιθανότερη τη μετάδοση του ιού.
Σου παραθέτω πίνακα όπου δείχνει ότι το 15% των μολύνσεων ηπατίτιδας C στις ΗΠΑ αναφέρεται σε σεξουαλική ενέργεια. Πρόσεξε ότι υπάρχει και ένα 10% που δεν γνωρίζουμε που οφείλεται, άρα είναι εξαιρετικά πιθανό το 15% να είναι υψηλότερο.
Λόγω του εμβολίου δεν ανέφερα την ηπατίτιδα Β. Παρόλα αυτά καλό είναι να γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο προστατεύει για κάποια χρόνια και όχι για πάντα. Μέλος του bou βρισκόταν σε κώμα πριν λίγους μήνες μετά από μόλυνση από ηπατίτιδα Β στην Ταϊλάνδη.
ρε παιδια ας σταματησομε το θεμα με τις αρρωστιες εκτος του οτι υπαρχει σχετικο θρετ, οποιος φοβαται παει σπιτι και κοιμαται!!!!
Φω25πα - Τερέζα, καστανή φάκαμπλ. Σιγά μην είναι τσέχα.