Θα κάνω μια προσπάθεια για ενημέρωση. Η μνήμη μου δεν είναι άριστη οπότε δε θα θυμάμαι ονόματα και θα υπάρχουν και κενά. Πάμε:
Φωκαίας:
19: Η Αλεξάνδρα , όμορφη εικοσικάτι χρονών , όμορφο πρόσωπο , μικρό στήθος και καλή στο κρεβάτι μέσα (με μένα τουλάχιστον).
22 κάτω: Ένα μελαχροινό με άσχημο πρόσωπο. Γκαμπριέλα το όνομα μου είπε η η ξανθιά ρωσιδόφωνη τσατσά. Χμ...
22 πάνω αριστερά: Μελαχροινή τριαντάρα ( ; ) . Πρώτη φορά την είδα. Είχε περίεργο όνομα (Μιραμπέλα νομίζω)
22 πάνω δεξιά: Η “περιμένετε παρακαλώ” Γκαμπριέλα. Όμορφο μωρό αλλά χάλια στο κρεβάτι. Σε ερώτηση συναγωνιστή που μόλις βγήκε μου είπε ότι δεν... 0/4 από συναγωνιστές , χώρια οι αρνητικές αναφορές από το παρόν σάιτ. Κρίμα πραγματικά...

24: Κλειστό
25Α: Η ρουμανοψωλαρπάχτρα Αντριάννα και η εύσωμη “Ρωσσίδα” (ξέχασα το όνομα).
25Β: Λάουρα σταθερά. Νέα μελαχροινή Ρουμάνα. Την πέτυχα σε χάλια διάθεση (έβριζε πελάτη).
27Α: Το υπόγειο δηλαδή. Ψιλομίλφ Αναστάζια , ξανθιά από Ρωσσία
27Β αριστερά: Μια ξανθιά λίγο ψηλή (όχι η Αλμπίνα)
27Β δεξιά: Μελαχροινό όμορφο. Δούλευε στο Φ 69Β παλιότερα.
Φυλής:
109Α: Η γνωστή Μόνικα
109Β: Ανκα , η αγαπημένη του jockerx

134 πάνω: Η Τζέσικα (αν θυμάμαι καλά)
134 ισόγειο: δεν μπήκα καθόλου , ήθελα να αποφύγω την Κατερίνα (μην καταθέσω πάλι εκεί)
134 κάτω: Γεωργία , μια νέα (ηλικιακά και στη Φυλής) μελαχροινή Ρουμάνα. Φουλ πρόγραμμα νομίζω
136: Άννα (αυτή με το μέλι). Πρώτη κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
Φυλής και Πιπίνου: Λάουρα. Αυτή η γυναίκα έχει ένα πρόσωπο που με τραβάει. Αναζητούνται πληροφορίες. Κανένας δεν τη δοκίμασε;
40: Μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα. Φουλ πρόγραμμα. Όνομα δε θυμάμαι (τα κενά μνήμης που λέγαμε)
54Α: Μια κοντή με λεπτό σώμα. Φουλ αν θυμάμαι καλά. Το όνομα πάλι μου ξεφεύγει.
54Β: Η Ντενίσα , η οποία έχει ριζώσει εκεί.
59 κάτω: Δυο όμορφα ρουμανάκια , η Σορίνα και ... (ποια άλλη; δε θυμάμαι). Ερώτηση σε συναγωνιστή που μόλις δοκίμασε τη Σορίνα: Καλή , απάντησε αβίαστα.
59 άνω : Σακίρα και Ελίζα. Η Ελίζα πρέπει να είναι νεοφερμένη στην Ελλάδα. Γρι δεν καταλαβαίνει. Μελαχροινή , όμορφο πρόσωπο και σώμα. Άφιλτρο στοματικό , κόλος δεν ανακοινώθηκε. Γνωρίστηκα με κάποιον , ο οποίος τη δοκίμασε και ξετρελάθηκε. Έτσι με παρέσυρε και μένα. Τρίτη κατάθεση και μεικτές εντυπώσεις. Θα ακολουθήσει κριτική.
61: Ένα μπάζο. Αυτός ο αλβανός τσάτσος όλο μπάζα έχει δυστυχώς. Ορκίζεται κάθε φορά ότι όλες οι δικές του στο κρεβάτι είναι οι καλύτερες. Πρωτότυπο...
65Α: Η Μιρέλα. Μελαχροινή , φουλ πρόγραμμα. Καλούτσικη στο κρεββάτι , την είχα πάρει παλιότερα.
65Β: Μια άσχημη με ξανθιές ανταύγιες. Αδιάφορη.
66Α: Μια ξανθιά λίγο ψηλή. Fuckable μου φάνηκε. Όχι η Σούζη , καινούργια πρέπει να είναι.
66Δ: Νεαρή αν θυμάμαι καλά , δε μου έμεινε στο μυαλό
67: ψηλό ξανθό , καλό σώμα με τατού (καλά , σχεδόν όλες έχουν τατού). Όχι καινούργια στη Φυλής.
69Α: μάλλον η Χριστίνα , δεν ανέβηκα
69Β: Πάλι κενό μνήμης. Θυμάμαι μόνο ότι ήμουν με παρέα και μου είπε ότι παλιά την είχε πάρει και ήτανε χάλια μέσα.
71Α: Καινούργιο κομάτι , ψιλοκαλό εμφανησιακά. Τι κάνει μέσα άγνωστο.
71Β: Η γνωστή τσιγγανορουμάνα.
71Γ: Το κάτω. Η πετίτ Κατερίνα απή
Φ66Δ παλιά και Φωκ22 επάνω
74 δεξιά: Ένα μπάζο από τα λίγα.
74 αριστερά: πολύς κόσμος , δεν περίμενα.
80: Κλειστό
84Α: Δυο Ρουμάνες. Η μία πρέπει να ήταν η Σοφία-Μιχαέλα του Larson με νέο λουκ (αλλαγμένα μαλλιά). Η άλλη θυμάμαι ότι δε μου έκανε καμιά εντύπωση
84Β: Το επάνω. Η Ζωή , μια λίγο γεμάτη μελαχροινή Ρουμάνα με φουλ. Την είχα πάρει παλιά μια φορά , δεν άξιζε.
86Α: Η τσιγγανορουμάνα Ιρίνα με φουλ.
86Β: Μελαχροινή ρουμάνα με φουλ (πρωτότυπο ε ; ). Η Σελένα.
92Α: Η ελαφρώς γεμάτη “πολντάνσερ”. Αυτή που είναι πάντα στο 92Α (ξεχνάω το όνομα πάλι)
Φυλής και Μονός Προδρόμου: Το κάτω , όχι η αετοφωλιά. Η 19χρονη Άννα , μελαχροινό όμορφο με άφιλτρο στοματικό (κόλο δε θυμάμαι αν κάνει). Την είχα πάρει όταν δούλευε μαζί με τη Ρωξάνη στο Φωκ19. Υπάρχει κριτική.
92Β: Η Μίκι από Κολοκύνθους38. Φουλ πρόγραμμα. Τελειωτικό δεν αναφέρθηκε. Προσοσχή , η τσατσά φωνάζει πριν το δεκάλεπτο (ποιος τυχερός ήτανε μέσα)
Διδύμου:
8Α: Κενό μνήμης : ( Θυμάμαι ότι ήταν 20 ευρώ (όχι 25). Επίσης η κοπέλα μόλις βγήκε από το δωμάτι μου χαμογέλασε και κατ'ευθείαν μπήκε στο επόμενο ! Καλά , προφυλακτικό , πλύσιμο κλπ ( ;;; ) Λίγο κουφό μου φάνηκε. Πρώτη φορά το βλέπω σε σπιτάκι.
8Β: Το κάτω δηλαδή. Όχι η Γιάννα , η άλλη (σας φώτισα ε ; ). Είπαμε , η ηλικία...
16Α: Κάτω.Η Ντιάννα. Τελειωτικό. Όλο καλά λόγια άκουγα και πέρασα. Κατάθεση νούμερο δύο. Νταρντανογυναίκα , μιλφ ξανθιά. Αυτές οι γυναίκες δεν είναι του γούστου μου. Απλά μου τη βάρεσε εκείνη την ώρα. Ήθελα να χαλαρώσω. Θα ανεβάσω κριτική.
18Β: Κάτω. Πάλι ξέχασα το όνομα. Η ξανθιά γεματούλα με το διχτυωτό. Την ξέρετε , εκεί βρίσκεται κάθε φορά. Φουλ και τελειωτικό. Δεν την έχω πάρει ποτέ.
18Α: Η Αλιόνα , η γνωστή μιλφ. Τα πάντα κάνει. Δεν έχω ιδία άποψη.
20: Μια καινούργια μελαχροινή. Τελειωτικό. Τι έγινε , έφυγε η Εύα ;
25: Κενό μνήμης. Θυμάμαι μόνο ότι δε μου άρεσε.
27: Πάλι δε συγκράτησα όνομα. Μελαχροινή ρουμάνα , νέα και fuckable. Γιαμ-γιαμ “χωρίς” στα εξτρά. Μου άρεσε , αναζητούνται πληροφορίες.
Τελικά από μνήμη ... απλά δεν. Τρεις καταθέσεις σήμερα , έπειτα από πολύ καιρό.
Τώρα θυμήθηκα και το ανέκδοτο με τον παπού. “Αμάν κύριου Τάσους , τέταρτη φορά σήμερα”. Γερνάω ρε παιδιά , γερνάω...