Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (31 μέλη και 232 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Picker , τα κρεβάτια , ακόμα και στο μεταξουργείο δε βρωμάνε "σκατίλα" (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Τώρα όσο για τα χύσια , οκ , πήγαινε σε στούντιο ή πέρνα την με την κοπέλα σου στο χώρο σου. Σε λίγο θα ζητάμε τιμή 10 ευρώ , λουξ ξενοδοχείο με μπάνιο και να αλλάζουν τα σεντόνια σε κάθε πελάτη. Είπαμε , αλλά να είμαστε και λίγο λογικοί. Το σπέρμα εξατμίζεται πολύ γρήγορα. Η στάμπα δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία , σε αντίθεση με ότι πιστεύεται γενικώς.
Ως μεταξουργιο-πορνόβιος επιβεβαιώνω τον Akis30 ότι τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου (τουλάχιστον τα περισσότερα) δεν βρωμάνε σκατίλα αλλά αρκετές φορές επικρατούν έντονες μυρωδιές από ποδαρίλα, σκορδίλα, λαχανίλα και άλλα συναφή

Με την ευκαιρία Akis30 πολύ καλή η ενημέρωση σου !!!  :rockon:

Επισκέπτης
Θα κάνω μια προσπάθεια για ενημέρωση. Η μνήμη μου δεν είναι άριστη οπότε δε θα θυμάμαι ονόματα και θα υπάρχουν και κενά
Λαμβανομένου υπ'όψη του μακρού της περιήγησής σου και των ειδικών συνθηκών (ζέστη), καλά τα κατάφερες.

109Β: Ανκα , η αγαπημένη του jockerx  :)
Sureeee!!!... :referee: Τώρα της ανοίγω δικό της νήμα στον ιστότοπο για να γράφουμε στιχάκια εγώ και ο σπάϊντερ... :2funny:

Φυλής και Πιπίνου: Λάουρα. Αυτή η γυναίκα έχει ένα πρόσωπο που με τραβάει. Αναζητούνται πληροφορίες. Κανένας δεν τη δοκίμασε;
Σχετκά καινούργια, κάποιος θα κάνει το ψυχικό...Αξιοπρεπής παρουσία πάντως.

Επισκέπτης
λοιπον εχτες 3πλη καταθεση εχουμε

α)Ιβα απο κολοκυνθους 38 πανω απογευματινη βαρδια.. γενικα η κοπελα κανει οτι λεει ο τσατσος στο σαλονι σχετικα καλα.. αλλα δεν εχει το attitude παροτι τα κανει ολα με ψιλοδιαθεση δεν μου αφησε καλες εντυπωσεις...
επεισης κανει ακαποτο, κωλο αλλα δεν αφηνει τελειωμα στο στομα, βεβαια στα θετικα οτι ο τσατσος το ειπε στο σαλονι και δεν εκμεταλευτικε το οτι ολοι ξερουν το προγραμμα του σπιτιου για να μας πιασει κοροιδα!!!
γενικα αμα δεν βρεις κατι αλλο αξιζει αλλα μεχρι εκει...

β)Μικυ απο φυλης 92β ή 94 δεν χρειαζεται να γραψω κατι τα εχω πει ολα..

γ)Χανα ή αννα στο ιασωνος 46 το μεσαιο.. η κλασσικη μελαχρινη βουλγαρα που ειναι εκει καιρο τωρα και καποια στιγμη επρεπε να την παρω.. λοιπον μεσα αφηνεται και δεν κανει το τυπικο προγραμμα οχι οτι κανει κατι περιεργο αλλα ειναι χαλαρη δηλαδη μπηκε μου ελεγε κατι δικα της μετα μου εκανε πιπα, μετα συκωθηκε ορθια και γαμιθηκαμε στο ορθιο μετα ιεραποστολικο στο κρεββατι.. και ξαφνικα μου βγαζει την καποτα και γελαγε οτι και καλα "στην εφερα και δεν θα με γαμησεις αλλο!!" αλλα εγω ειχα δικια μου και της την εφερα εγω τελικα.. επισης στο δωματιο επεσαν και κατι χαστουκια εκατερωθεν κτλ.. στα μειον οτι στο σαλονι η τσατσα ειπε ακαποτο και κωλο και η κοπελα μεσα κανει νορμαλ προγραμμα!!! γενικα οχι κατι εξαιρετικο αλλα δεν ειναι η κοπελα που κανει τυπικα το προγραμμα της, ειναι δηλαδη και στο χερι σου το πως θα περασεις!!!

επισης θα ηθελα να πω πως δεν βρηκα την τζενη στο ιασωνος 30 ουτε απογευμα αλλα ουτε και μετα τις 12 και δεν ξερω αν εφυγε γενικα??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ως μεταξουργιο-πορνόβιος επιβεβαιώνω τον Akis30 ότι τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου (τουλάχιστον τα περισσότερα) δεν βρωμάνε σκατίλα αλλά αρκετές φορές επικρατούν έντονες μυρωδιές από ποδαρίλα, σκορδίλα, λαχανίλα και άλλα συναφή
επιβεβαιωνω και εγω τον ακη και τον τυπο φαρκελι
επισης να προσθεσω και την μυρωδια της μουχλιλας

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
οποιος φιλος εχει καποια καλη προταση για φυλης η μεταξουργειο πρωινη βαρδια ας στηλη πριβε να ανταλαξουμε προτασεις ευχαριστω.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Σήμερα πήγα Κεραμεικού Γ (υπόγα) για να βρω την Κρίνα αλλά τζίφος. Ξέρει κανείς τίποτα; Τελικά ενέδωσα στο Κεραμεικού Β όροφος, σε ένα πολύ μικροκαμωμένο αλλά με ωραίο στήθος ξανθό Ρουμανάκι, Μαρίνα νομίζω είπε. Τα βασικά..

Επισκέπτης

Στο Μεταξουργειο τα μπουρδελα δε βρωμανε σκατιλα επειδη οι κοπελες δεν τον παιρνουν απο πισω. Ειπαμε ο κωλος ειναι φαινομενο κυριως της Φυλης και εχει μπει στο προγραμμα για να μην πεσει η τιμη στα 15 ευρω. Προσπαθουν με τεχνητη αναπνοη να κρατησουν ζωντανο ενα πτωμα. Εγω λεω να αφησουν τους κωλους και τα ακαποτα και να ριξουν την τιμη στα 15 ευρω.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Στο Μεταξουργειο τα μπουρδελα δε βρωμανε σκατιλα επειδη οι κοπελες δεν τον παιρνουν απο πισω. Ειπαμε ο κωλος ειναι φαινομενο κυριως της Φυλης και εχει μπει στο προγραμμα για να μην πεσει η τιμη στα 15 ευρω. Προσπαθουν με τεχνητη αναπνοη να κρατησουν ζωντανο ενα πτωμα. Εγω λεω να αφησουν τους κωλους και τα ακαποτα και να ριξουν την τιμη στα 15 ευρω.
:thumbsup:
Μαζι σου θα συμφωνησει η πλειοψηφια  των μπουρδελιαρηδων!

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα.
Ηθελα να ρωτησω Η αννα η ρουμανα απο φυλης 134, 69, και 79 που ειναι τωρα?
Ειχα καιρο να την δω και ειπα να την επισκευτω.

Α! επισης ακουσα για καποιο σπιτι καπου στην εσπεριδων στην καλλιθεα. Ξερει κανεις αν ισχυει και που βρισκεται?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μπορούν να ρίξουν την τιμή και να τα προσφέρουν όλα αυτά ως extra.

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
η αννα η ρουμανα ητανε σημερα στο φυλης 109 πρωινη βαρδια συναγωνιστη περασα και την ειδα αλλα δεν μπηκα..!!

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
οποιος φιλος εχει καποια καλη προταση για φυλης η μεταξουργειο απογευματινη βαρδια ας στηλη πριβε να ανταλαξουμε προτασεις ευχαριστω.

Επισκέπτης
η αννα η ρουμανα ητανε σημερα στο φυλης 109 πρωινη βαρδια συναγωνιστη περασα και την ειδα αλλα δεν μπηκα..!!

οποιος φιλος εχει καποια καλη προταση για φυλης η μεταξουργειο απογευματινη βαρδια ας στηλη πριβε να ανταλαξουμε προτασεις ευχαριστω.

Εἶσθε τολμηρώτερος τὴν ἑσπέραν ἀπὸ ὅσον τὴν μεσημβρίαν;

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
φυλης 109β ηταν η αννα..!! πρωινη βαρδια λογικα εκει θα ειναι και αυριο για οποιον ενδιααφερετε...!

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
γιατι ασχολησε ρε φιλε ?? κοιτα την δουλεια σου και ασε τι κανουν η αλλοι..!!! αντε μπραβω.

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Συναγωνιστες εχω περασει αρκετες φορες απο το ΠΙΠΙΝΟΥ 54 τρανς ονομα ΚΟΡΙΝΑ αλλα οσες φορες πηγα μου ελεγε περνα πιο μετα Μου εχει κατσει να την γαμησω και δεν τυχαινει οπως προανεφερα Αν καποιος ξερει περισσοτερα για το εν λογω μπουρδελο και γενικα τι παιζεται και με τις υπολοιπες που ειναι εκει ας ριξει φως. Αν ξερει και κανενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ Του σπιτιου ακομα καλλιτερα Περιμενω σημερα απαντηση για να παω

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο Φυλής 59 είναι η Σαμπρίνα με τις ματάρες, η αδύνατη, 1.70;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και εγω λεω να αφησουμε τους κωλους και αντι αυτου
να στειλουμε τις αδερφες μας στα μπουρδελα και τις κορες μας
ειναι σιγουρα πιο ομαλο απο το να πηδαει καποιος απο τον κωλο μια πουτανα :jerking: :jerking: :jerking:

Π.Σ Καθεστε και κανετε συζητηση ακομα με αυτον τον τυπο? Ειναι μαλακας ο ανθρωπος παιζει να εχει φαει μεγαλη ηττα απο γυναικες.

γιατι ασχολησε ρε φιλε ?? κοιτα την δουλεια σου και ασε τι κανουν η αλλοι..!!! αντε μπραβω.

εσυ εισαι καθαρη δουλεια των συντονιστων. Το αν θα παρεις πουλο απο εδω η οχι  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom