Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (56 μέλη και 315 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προτείνω άμεσο ban στο λιοντάρι.
caged_lion_1397649c.jpg
προσεχε μην σε δαγκασει τυπε :grin:
URL]]

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΤΛΟ??

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• λιονταρης στο μπαλκονι.jpg
    λιονταρης στο μπαλκονι.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 41

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Για καθήστε όλοι στα θρανία σας να κάνουμε καμία ενημέρωση της προκοπής γιατί οι πουτάνες έχουν αποθρασυνθεί στα μπουρδέλα και μας μαδάνε με υπηρεσίες μηδέν

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
Αλκιβιαδου
16α κατερινα η μελαγχροινη με την μεγαλη περιφερεια
16β κατερινα η ξανθια από μυρων με φουλ και ακα προγραμμα
16γ αννιτα  η ξανθουλα μπεμπε κοπελιτσα
Φωκαιας
27 και αχαρνων
υπογειο εμα ,η ξανθια νοστιμη κοπελα
οροφος μαρια η μελαγχροινη πρωην ξανθια με τ ωραιο σωμα και το φουλ προγραμμα από φυλης 80
19 αλεξανδρα νομιζω,δεν μπηκα απλα μου ανεφεραν για μια ψιλη μελαγχροινη
Φυλης
65α μιρελα,η μελαγχροινη νοστιμη τσιγγανορουμανα με πρωκτικο
67 νατασα η ξανθια κοπελα με τ ωραιο σωμα και το στητο πλουσιο στηθος
69β τζουλια μελαγχροινο γυρω στο 1,60 με φουλ προγραμμα,συμπαθητικο
71α αλινα,ψιλη μελαγχροινη ισπανιδα,μου αρεσε αυτή,γνωριζουμε τιποτα?
71β η μελαγχροινη τζουλια από το υπογειο του 92,ισως να εχει παρει δυο τρια κιλακια παραπανω χωρις να ειμαι σιγουρος,στο 92 μου φαινοταν πιο ψιλη και πιο εντυπωσιακη
Μονης προδρομου μαρια,γλυκια συμπαθητικη μελαγχροινη κοπελιτσα που εχω δει στα 65 α και β παντα με κιτρινο εσωρουχο
Αγκυρας 12α αλεξανδρα,ξανθια με μεγαλη περιφερεια και πολλα κιλα παραπανω
86β ισογειο σελενα
86α οροφος ιρινα,η ψηλη τσιγγανορουμανα με το φουλ προγραμμα
84β οροφος δυο κοριτσια,η ξανθια ρουμανα ντιανα,η χαριτωμενη κοντουλα με το υπεροχο κωλαρακι και η σοφια,η παταγωδης :) αποτυχια του larson,και οι δυο και κυριως η σοφια εντυπωσιακοτατες χορευοντας στον στυλο
74 δεξια μαρια ,ξανθια πολύ μετρια,με κιλακια αλλα τρελιαρα και πιθανον καλυτερη μεσα στο δωματιο
74 αριστερα η ξανθια νατασα  του τζοκερ
Τροφωνιου
13 πανω σοφια νομιζω,ξανθια mlf γυρω στα πενηντα αλλα με βλεμμα γεματο υποσχεσεις
13 κατω ελβιρα ,τσιγγανορουμανα με μελαμψη επιδερμιδα,βαμενα ξανθια μαλια και φουλ προγραμμα,γυρω στα τριαντα
Βεργας
6α ριτα
6β αλεξαντρα,μελαγχροινη με σκουρα επιδερμιδα,μαυρα μαλια,σεξι αλλα μου θυμισε τρανσεξουαλ των εφηβικων μου χρονων στου ψυρρη

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε αυτή η Σοφία μιλφ Τροφωνίου 13 που αναφέρεις, είναι μία που δούλευε πριν από δύο περίπου χρόνια με το όνομα Λαρίσσα στο Αλκιβιάδους 16Γ και στο Διδύμου 18 υπόγειο? Δούλευε επίσης και τροφωνίου 13 υπόγειο. Εμφανισιακά είναι γεματούλα με μέτριο προς μεγάλο στήθος και κατσαρό μαλλί? Ευχαριστώ

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ναι αυτη ειναι φιλε αν δεν κανω λαθος..........

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ἐκ τῶν συμφραζομένων πάντως προκύπτει ὅτι ὁ κ. LIONTARI28 δὲν ἔχει συνευρεθεῖ ἀκόμη μὲ πόρνην διότι δὲν ἔχει ἀνεύρει ἀρκούντως τολμηρὰ τοιαύτην

περισσοτερο η ολη ιστορια γινεται για το θεαθειναι παρα για οτιδηποτε αλλο. ;) ;)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
εσενα ποιος σου ειπε οτι της περνω ακαποτα ??? και δευτερων αν αυτη προσφερη ακαποτο σεχ σε καποιον πελατη φταινε η πελατες...??? δεν καταλαβενω το τροπο που σκευτεσε ??? η πουτανα φταιει που προσφερει ακαποτο ??? η ο πελατης ??? ρε θα μας τρελανετε σημερα ??? που ξερω εγω τι κανει ο καθενας με την καθε πουτανε στο δωματιο ??? αμα δεν γουσταρεις να πηγαινεις με πουτανες που της γαμαει ολος ο κοσμος...βρες μια γκομενα να εισαι εσυ και αυτη...!!! και να εισαι ασφαλεις...!!!! τι μας λες τωρα...?? να σου πω εγω τι κανω με την πουτανα ??? θα προσεχουμε ολοι φιλε μου να μας λες ποτε θα πας στην ταδε κοπελα να μην παμε εμεις....να ειναι μονο δικια σου !!!!! ε ρε τι θα ακουσουμε σημερα...!!!! φιλε μου το τι κανει η καθε κοπελα με τον καθενα πελατη δεν το ξερω εγω..!!! αλλα οταν παω σε μπουρδελο εινα ης γνωσεις μου οτι την γαμανε διαφορει ητε νορμαλ ητε ανωμαλοι....ητε μαλακες ητε πουστηδες..ητε πακιστανοι...ητε...ητε....!!!!μ αν δεν γουσταρεις βρες γκομενα...!! δεν ξανα ασχολουμε γιατι βλεπω οτι μερικοι ηστε σε αφασια...!!!!εντελος ομως..!!!

Για να μην χαλάσω άλλο το thread, θα παρακαλέσω το liontari28 να κόψει τουλάχιστον τις παπαρδέλες, γιατί δεν μιλάει σε ανόητους.
Όλοι εδω μέσα γνωρίζουμε πολύ καλά (και εσύ ακόμα καλύτερα) ότι γαμάς ακάποτα.
Θα σου θυμίσω το μνμ που μου έστειλες:

[glow=red,2,300] LIONTARI28
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος

Απ: Λεωνίδου 6
« Εστάλη στον/στην: amadeus_gr στις: 25/04/11, 17:05 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Παράθεση  Απάντηση  Διαγραφή  
χρονια πολλα φιλε μου....!! εχω γραψει μια κρητικη σημερα....για το μπουρδελο λεωνιδου 6 διαβασε τι γραφω.....ονομα δεν θυμαμε....αλλα θα καταλαβεις ειναι κοντουλα και πολυ αδυνατη....και ομορφουλα.....λυπων....τι κανει ε?? θα σου πω αλλα μην πας και το λες σε αλλους.....δεν χρειαζετε να το μαθουν ολοι.....εμενα μου εκατσε και ακαποτα.....εκτος απο το ελευθερο στοματικο που ειπε η τσατσα....!! φυσικα αυτο ειναι και πως θα το χειριστεις εσυ.....εσυ ξερεις καμια να παιζει τετοια φαση συναγωνιστη ?? παντα σε μπουρδελο μιλαμε.....περισοτερο βουλγαρες και ρουμανες τα κανουν αυτα...
Αναφορά στον Διαχειριστή
[/glow]

Όσοι έχουν, ακόμα και, ελάχιστη νοημοσύνη καταλαβαίνουν την επικινδυνότητα της πράξης αυτής.
Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική σου υγιεινή, υγεία, γούστα, εξτραδάκια.
Μας ενδιαφέρει η δικιά μας και με αυτά που κάνεις είσαι επικίνδυνος για την υγεία μας.
Δυστυχώς, είσαι τόσο μαλάκας, που δεν καταλαβαίνεις το γιατί και το πως.
Άμα δεν έχεις ακόμα μάθει ότι τα ΣΜΝ (και όχι μόνο) διαδίδονται με το σεξ (και δη το ακάποτο), τότε είσαι μαλάκας εις το τετράγωνο. :idiot:
Ενώ ξέρεις ότι κάνεις μαλακίες και καλώς σε κράζουμε, μας την λές και από πάνω , αντί να το βουλώνεις, τουλάχιστον.
Γιαυτό είσαι μαλάκας εις τον κύβο. :uglystupid:
Αλλά , δεν φταίς εσύ.
Αφού δεν σε διαγράφουν, φταίνε και οι Διαχειριστές . . .  . . . . . .  :tickedoff:

Επισκέπτης
Η κοπέλα και η κάθε όμοιά της καλό είναι να γίνουν γνωστές. Στ' αρχίδια μου αν τρέξουν χίλιοι να τις πηδήξουν ακάποτα μόλις το μάθουνε. Εμένα μ' ενδιαφέρει ο εαυτός μου και το κάθε συνειδητοποιημένο παιδί εκεί έξω που θέλει να γνωρίζει ποιες βρόμες έχουν φτάσει σε τέτοια κατάσταση ολκής ώστε να αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και πρέπει να αποφεύγονται πάραυτα.
Ο Liontari28 έχει κάθε δικαίωμα να υποβάλλει τον εαυτό του σε οποιαδήποτε επικίνδυνη διαδικασία επιθυμεί ΑΛΛΑ το γεγονός ότι προσπαθεί να βρει δίκιο σε θέματα που θέτουν σε κίνδυνο άλλους, τον καθιστά τουλάχιστον άθλιο.

Κοινώς, αν εμένα μου τύχει σε μια από τις πολλές τσάρκες μου να μου πετάξει μία ότι <<ξέρεις τον τρώω και ακάποτα, με την κατάλληλη αμοιβή>> , -άσχετα απ' το αν αγόρασα την υπηρεσία ή όχι- είναι απάνθρωπο να μην προειδοποιήσω τους υπολοίπους για το λημέρι αυτού του ζώου!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η κοπέλα και η κάθε όμοιά της καλό είναι να γίνουν γνωστές. Στ' αρχίδια μου αν τρέξουν χίλιοι να τις πηδήξουν ακάποτα μόλις το μάθουνε. Εμένα μ' ενδιαφέρει ο εαυτός μου και το κάθε συνειδητοποιημένο παιδί εκεί έξω που θέλει να γνωρίζει ποιες βρόμες έχουν φτάσει σε τέτοια κατάσταση ολκής ώστε να αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και πρέπει να αποφεύγονται πάραυτα.
Ο Liontari28 έχει κάθε δικαίωμα να υποβάλλει τον εαυτό του σε οποιαδήποτε επικίνδυνη διαδικασία επιθυμεί ΑΛΛΑ το γεγονός ότι προσπαθεί να βρει δίκιο σε θέματα που θέτουν σε κίνδυνο άλλους, τον καθιστά τουλάχιστον άθλιο.

Κοινώς, αν εμένα μου τύχει σε μια από τις πολλές τσάρκες μου να μου πετάξει μία ότι <<ξέρεις τον τρώω και ακάποτα, με την κατάλληλη αμοιβή>> , -άσχετα απ' το αν αγόρασα την υπηρεσία ή όχι- είναι απάνθρωπο να μην προειδοποιήσω τους υπολοίπους για το λημέρι αυτού του ζώου!
τυπε ας ανοιχτει ενα θρεντ ημερησια ενημερωση για μπουρδελα που παει ο λιονταρης :2funny:
ετσι και αυτος θα γραφει αλλα και εμεις θα μαθαινουμε που γαμαει ωστε να το αποφευγουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ας ανοιχτει ενα θρεντ ημερησια ενημερωση για μπουρδελα που παει ο λιονταρης :2funny:
ετσι και αυτος θα γραφει αλλα και εμεις θα μαθαινουμε που γαμαει ωστε να το αποφευγουμε

Με τετοιους τυπους δεν βγαζεις ακρη φιλε μου.  :-
Ειναι αυτο που επισημαναν και οι συναγωνιστες πιο πανω.
Ειναι θεμα διαχειριστη πλεον αν παραμεινει ο τυπος η οχι. Και δικια μου προταση
ειναι να του μπλοκαρουν τελειως την IP να μην ξαναπατησει εδω μεσα ουτε σαν κλωνος.
Να μας ενημερωσει ο ιδιος δεν προκειται... εγω πιστευω το καλυτερο ειναι
οταν μπαινουμε σε καποιο να ρωταμε και την γκομενα στα κλεφτα αμα κανει
κανα παρανομο... και μετα να ενημερωνουμε. Ο ανθρωπος ειναι τελειωμενος
φαινεται απο χιλιομετρα απλα ειναι φτηνα γελασμενος αν νομισει πως θα γινει το δικο του εδω μεσα.
Μαλακας μπορεις να εισαι και ελευθερα -τοσους εχει γεμισει ο τοπος- αλλα δεν θα καταστρεψεις τους αλλους επειδη εσυ εισαι μαλακοχλεμπουρας.

Επισκέπτης
Μπα αυτός είναι άξιος να πηγαίνει και σε σεβάσμιες κορασίδες μόνο και μόνο για να τις κρατήσει όλες για πάρτη του σιγά σιγά... ;)

Μαλακας μπορεις να εισαι και ελευθερα -τοσους εχει γεμισει ο τοπος-
Πιστεύω ότι το ποσοστό των μαλάκων (με ή άνευ περικεφαλαίας) παραμένει σταθερό ανά τους αιώνες, απλά ο πληθυσμός αυξάνεται... :sunglasses:

Επισκέπτης
Απόγευμα Σαββάτου:
Τωρα το απογευμα στη φυλης
Αλκιβιαδου 16γ αννιτα  η ξανθουλα μπεμπε κοπελιτσα
Αννίτα=Αλίνα-άσε μας ρε:
Φωκαιας 27 και αχαρνων υπογειο εμα ,η ξανθια νοστιμη κοπελα
Στο υπόγειο ήταν η 24ωρης βάρδιας  ΑΠΑΤΗ Γκαμπριέλα του Larson.Στο ισόγειο ήταν η Έμα από Ιάσωνος 1.Τα βασικά.
οροφος μαρια η μελαγχροινη πρωην ξανθια με τ ωραιο σωμα και το φουλ προγραμμα από φυλης 80
Η Άντζι Ντίκινσον...στη σύνταξη, στη σύνταξη...

19 αλεξανδρα νομιζω,δεν μπηκα απλα μου ανεφεραν για μια ψιλη μελαγχροινη
Ιωάννα απορριφθείσα.Από Φυλής 71β, 92παλαιό.

Φώκαιας 22 άνω νέο-Άννα.Καινούργια καστανή με κρεμαστούς βύζους.Πλήρες πρόγραμμα.Δεν ξέρει Ελληνικά.Χύμηξε στον πούτσο και στ'αρχίδια η καψερή...Καλή ψύξη σαλονιού.
Φώκαιας 22 άνω παλαιό-Αδιάφορο κοντό καστανό κορίτσι κανονικού πάχους.Μέση ψύξη σαλονιού.

Διδύμου 16-Σόνια=Εύα από Φυλής 92, Αλκιβιάδους 16Γ.Κλιματιστικό σαλονιού σε λειτουργία αυτή την φορά.Καλή ψύξη.
Στο 18 άνω η Αλιόνα.Μέση ψύξη.
Στο 20 η Βικτώρια.Καστανή, καρέ μαλλί, κανονικού και αποδεκτού σώματος ενδεδυμένου με baby doll.Όπως φαινόταν κάτω από το ρούχο.Πρόσωπο κοινότυπης γυναίκας, κάτι μου θυμίζει από τα παλιά.Ελεύθερο στοματικό.Κλιματιστικό σε καταστολή.Κουφόβραση.

Χωματιανού 11 άνω-Μόνικα το στριμμένο άντερο.Ξανθιά κανονικού πάχους.
Στο κάτω ήταν η στρουμπουλή αθιγγανοειδής από Φώκαιας 22 άνω.Υποτυπώδης ψύξη.

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Ξεκολλάτε ρε μάγκες παραμύθια λέει ο τύπος. Δεν τον βαρεθήκατε???
Σήμερα βραδάκι στο Φυλης 92 παλαιό ήτανε ένα μελανούρι πάρα πολύ καλό εμφανισιακά. Ξέρει κανείς τπτ<??
Επίσης έχω ανεβάσει κριτική για αντριαννα φωκ.25Β (όροφος) Μακριά...εντόπισα και ύποπτα σπυριά στο κώλαράκι της που τόσοι το έχουν πάρει....

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινή καταδρομική στην απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο και στην Φυλής και έχουμε:
Στο Κολωνού 53 ήταν η Πωλίνα μία παχιά μελαμψή αθίγγανη παντελώς αδιάδορη με μόλις 10 ευρώ.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 είδα την Ζάνα την γνωστή μας σε όλους με το βασιλικό τσιμπούκι.Μόλις 10 ευρώ και στο πρόγραμμα ανακοίνωσε τσιμπούκι special και χαδάκια.Μεταβολή και δρόμο!!
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 το ισόγειο καινούρια άφιξη μία ξανθιά με καρέ μαλλί με αλβανικά χαρακτηριστικά,λευκή,κανονικών κιλών με ανεκτή κυταρρίτιδα,απλώς ενδιαφέρουσα.Ανακοινώθηκε πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι με 15 ευρώ.Στον όροφο 2 κοπέλες μία με το όνομα Άντζελα καινούρια (όχι απο Φώκαιας 27) κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,λευκή με όχι τόσο καλό σώμα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος,Η άλλη ήταν μία ψηλή γαζέλα (ναι καλά διαβάσατε επέστρεψαν πάλι οι γαζελές) πολύ μουνάρα,λεπτή με ωραίο σώμα και βαμμένα μαλλιά καστανά με ξανθές ανταύγειες.Η αραπίνα έκανε γυμνό τσιμπούκι.Φυσικά δεν δοκίμασα για τους γνωστούς λόγους.Δεν έχω ξαναπάρει γαζέλα απο την εποχή του πρώτου κύματος.Τέσπα.Πάμε παρακάτω!!
Στο Ιάσωνος 43 ήταν ένα συμπαθητικό γυφτάκι κοντή και αρκετά αδύνατη (όχι η Φωτεινή απο Ιάσωνος 30 παλία) με πιασμένα καστανά μαλλιά.Χάλκινο μπροστινό δόντι,λευκά εσώρουχα με μία φούντα πίσω στο κυλοτάκι της.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος,Δεν μπήκα γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά με την υγιεινή της.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος 2 κοπέλες η πρώτη ήταν καινούρια πολύ αδύνατη,με πιασμένα καστανά μαλλιά  κάπως μελαμψή,όχι αθίγγανη.Γυμνό τσιμπούκι και φιλιά στο στόμα 15 ευρώ.Η δεύτερη ήταν παλιά καραβάνα ξανθιά με λευκό δέρμα κανονικών κιλών με ανεκτή κυτταρίτιδα μέτριας εμφανίσεως.Ίδιο πρόγραμμα συν πρωκτικό.Επιθετική τακτική απο την ξανθιά μου είχε κλείσει την πόρτα και δεν με άφηνε να βγώ.Βρήκα την ευκαιρεία κατα την είσοδο 2 πορνοπάκηδων και της ξέγλύστρησα σαν χέλι.Χέ!!χε!!
Στο μεσαίο η κοπέλα είχε βγει έξω απο την πόρτα με μαύρο ολόσωμο και έτσι δεν έκανα τον κόπο να μπω μέσα.Ήταν μία Ρουμάνα  αθίγγανη αρκετά μελαμψή με κατάμαυρα μακριά μαλλία,κανονικών κιλών,και με τατού κάπου πίσω στην πλάτη.Πρόγραμμα φυσικά δεν άκουσα.Αρκετά ενδιαφέρουσα κοπέλα.Στο αριστερό ισόγειο 2 κοπέλες μία κοντή λευκή ΒΛΚΠ με μερικά παραπανίσια κιλά και καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Και η άλλη ήταν πιο ψηλή,λευκή,ΒΛΚΠ λίγο πιο αδύνατη και με κοκκινόξανθα μαλλιά.Η δεύτερη ήταν απλώς όμορφη.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο καινούρια κοπέλα ψηλή και υπέρβαρη.Τρεχάτε ποδαράκια μού!! Ανεβαίνω και στον όροφο καινούρια κοπέλα κοντή,λευκή,Αλβανίδα,με καστανά μαλλιά μέχρι της πλάτες κανονικών κιλών με αρκετή κυτταρίτιδα και αντιαισθητικό σώμα.Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και πρωκτικό.Εξαφανιζολ!!
Κολωκυνθούς 63 ευθέια μπροστά,η μιλφ κοντή Αλβανίδα κανονικών κιλών με φουσκωμένη κοιλιά σαν έγγυος και αντιαισθητικό σώμα.Μόνο 10 ευρώ με 69.Το γυμνό τσιμπούκι δεν ανακοινώθηκε αυτή την φορά.Ορεβουάρ!!
Αχιλλέως 40 ήταν κλειστό.Αχιλλέως και Μαραθώνος ήταν καινούρια κοπέλα αδύνατη με μαύρα μαλλιά μακριά πιασμένα πίσω.Μικρό τατού πίσω στην ωμοπλάτη.Γυμνό τσιμπούκι.Όμορφη κοπέλα αλλά βγήκε στο σαλόνι με ένα μάγκικο τουπέ και την έκοψα για ξεπέτα και την έκανα.
Καλλέργη 33 κλειστό.Στο Λεωνίδου 6 ήταν η κανονικών κιλών καστανόξανθη κοπέλα με τα σχιστά μάτια μετρίας εμφανίσεως που δουλεύει σταθερά στην πρωινή βάρδια.Μάλλον σε διπλοβάρδια σήμερα.Άντε γεια που λέει και ο Τσουκαλάς!!!Στην Ακομινάτου ήταν η Άντζελά μία ψηλή υπέρβαρη κοπέλα γύρω στα 30.Μάυρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Άντε γειά ξανά!!Ακολουθεί εντός ολίγου και η δεύτερη ανταπόκριση απο την Φυλής!!

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αψογη ενημερωση! Ελπιζω να σταματησες ενδιαμεσα για καμια πορτοκαλαδα γιατι με τοσο περπατημα και τοση ζεστη ηταν δυσκολο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom