apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προσεχε μην σε δαγκασει τυπεΠροτείνω άμεσο ban στο λιοντάρι.
προσεχε μην σε δαγκασει τυπεΠροτείνω άμεσο ban στο λιοντάρι.
Να γινει ημερησια ενημερωση για μπουρδες.Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΤΛΟ??
..το νου σου τύπε γιατι σε έχουν σταμπάρειεγω μπορει να γουσταρω να την κρεμασω απ το μπαλκονι αναποδα και να την κλοτσαω στην κεφαλα...!!!!
Ἐκ τῶν συμφραζομένων πάντως προκύπτει ὅτι ὁ κ. LIONTARI28 δὲν ἔχει συνευρεθεῖ ἀκόμη μὲ πόρνην διότι δὲν ἔχει ἀνεύρει ἀρκούντως τολμηρὰ τοιαύτην
εσενα ποιος σου ειπε οτι της περνω ακαποτα ??? και δευτερων αν αυτη προσφερη ακαποτο σεχ σε καποιον πελατη φταινε η πελατες...??? δεν καταλαβενω το τροπο που σκευτεσε ??? η πουτανα φταιει που προσφερει ακαποτο ??? η ο πελατης ??? ρε θα μας τρελανετε σημερα ??? που ξερω εγω τι κανει ο καθενας με την καθε πουτανε στο δωματιο ??? αμα δεν γουσταρεις να πηγαινεις με πουτανες που της γαμαει ολος ο κοσμος...βρες μια γκομενα να εισαι εσυ και αυτη...!!! και να εισαι ασφαλεις...!!!! τι μας λες τωρα...?? να σου πω εγω τι κανω με την πουτανα ??? θα προσεχουμε ολοι φιλε μου να μας λες ποτε θα πας στην ταδε κοπελα να μην παμε εμεις....να ειναι μονο δικια σου !!!!! ε ρε τι θα ακουσουμε σημερα...!!!! φιλε μου το τι κανει η καθε κοπελα με τον καθενα πελατη δεν το ξερω εγω..!!! αλλα οταν παω σε μπουρδελο εινα ης γνωσεις μου οτι την γαμανε διαφορει ητε νορμαλ ητε ανωμαλοι....ητε μαλακες ητε πουστηδες..ητε πακιστανοι...ητε...ητε....!!!!μ αν δεν γουσταρεις βρες γκομενα...!! δεν ξανα ασχολουμε γιατι βλεπω οτι μερικοι ηστε σε αφασια...!!!!εντελος ομως..!!!
τυπε ας ανοιχτει ενα θρεντ ημερησια ενημερωση για μπουρδελα που παει ο λιονταρηςΗ κοπέλα και η κάθε όμοιά της καλό είναι να γίνουν γνωστές. Στ' αρχίδια μου αν τρέξουν χίλιοι να τις πηδήξουν ακάποτα μόλις το μάθουνε. Εμένα μ' ενδιαφέρει ο εαυτός μου και το κάθε συνειδητοποιημένο παιδί εκεί έξω που θέλει να γνωρίζει ποιες βρόμες έχουν φτάσει σε τέτοια κατάσταση ολκής ώστε να αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και πρέπει να αποφεύγονται πάραυτα.
Ο Liontari28 έχει κάθε δικαίωμα να υποβάλλει τον εαυτό του σε οποιαδήποτε επικίνδυνη διαδικασία επιθυμεί ΑΛΛΑ το γεγονός ότι προσπαθεί να βρει δίκιο σε θέματα που θέτουν σε κίνδυνο άλλους, τον καθιστά τουλάχιστον άθλιο.
Κοινώς, αν εμένα μου τύχει σε μια από τις πολλές τσάρκες μου να μου πετάξει μία ότι <<ξέρεις τον τρώω και ακάποτα, με την κατάλληλη αμοιβή>> , -άσχετα απ' το αν αγόρασα την υπηρεσία ή όχι- είναι απάνθρωπο να μην προειδοποιήσω τους υπολοίπους για το λημέρι αυτού του ζώου!
τυπε ας ανοιχτει ενα θρεντ ημερησια ενημερωση για μπουρδελα που παει ο λιονταρης
ετσι και αυτος θα γραφει αλλα και εμεις θα μαθαινουμε που γαμαει ωστε να το αποφευγουμε
Μπα αυτός είναι άξιος να πηγαίνει και σε σεβάσμιες κορασίδες μόνο και μόνο για να τις κρατήσει όλες για πάρτη του σιγά σιγά... ;)τυπε ας ανοιχτει ενα θρεντ ημερησια ενημερωση για μπουρδελα που παει ο λιονταρης
ετσι και αυτος θα γραφει αλλα και εμεις θα μαθαινουμε που γαμαει ωστε να το αποφευγουμε
Πιστεύω ότι το ποσοστό των μαλάκων (με ή άνευ περικεφαλαίας) παραμένει σταθερό ανά τους αιώνες, απλά ο πληθυσμός αυξάνεται...Μαλακας μπορεις να εισαι και ελευθερα -τοσους εχει γεμισει ο τοπος-
Αννίτα=Αλίνα-άσε μας ρε:Τωρα το απογευμα στη φυλης
Αλκιβιαδου 16γ αννιτα η ξανθουλα μπεμπε κοπελιτσα
Στο υπόγειο ήταν η 24ωρης βάρδιας ΑΠΑΤΗ Γκαμπριέλα του Larson.Στο ισόγειο ήταν η Έμα από Ιάσωνος 1.Τα βασικά.Φωκαιας 27 και αχαρνων υπογειο εμα ,η ξανθια νοστιμη κοπελα
Η Άντζι Ντίκινσον...στη σύνταξη, στη σύνταξη...οροφος μαρια η μελαγχροινη πρωην ξανθια με τ ωραιο σωμα και το φουλ προγραμμα από φυλης 80
Ιωάννα απορριφθείσα.Από Φυλής 71β, 92παλαιό.19 αλεξανδρα νομιζω,δεν μπηκα απλα μου ανεφεραν για μια ψιλη μελαγχροινη
επιβεβαιωνω και εγω τον ακη και τον τυπο φαρκελι
επισης να προσθεσω και την μυρωδια της μουχλιλας
Ἐκ τῶν συμφραζομένων πάντως προκύπτει ὅτι ὁ κ. LIONTARI28 δὲν ἔχει συνευρεθεῖ ἀκόμη μὲ πόρνην διότι δὲν ἔχει ἀνεύρει ἀρκούντως τολμηρὰ τοιαύτην