Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (31 μέλη και 231 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 το ισόγειο καινούρια άφιξη μία ξανθιά με καρέ μαλλί με αλβανικά χαρακτηριστικά,λευκή,κανονικών κιλών με ανεκτή κυταρρίτιδα,απλώς ενδιαφέρουσα.Ανακοινώθηκε πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι με 15 ευρώ.
Προφέσορα, μπάζα τα περισσότερα στο Μετάξι;
Εγώ πήγα μόνο γι'αυτήν στο Μεγ. Αλεξάνδρου 22ισόγειο.Ξανθιά μεσήλικη.Όχι η Άννα.

Σημερινή καταδρομική στην απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο και στην Φυλής και έχουμε:
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 είδα την Ζάνα την γνωστή μας σε όλους με το βασιλικό τσιμπούκι.Μόλις 10 ευρώ και στο πρόγραμμα ανακοίνωσε τσιμπούκι special και χαδάκια.Μεταβολή και δρόμο!
"...και δεν βιάζεται..."  είπε η τσατσά.Στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30 κάτω-Άννα η σπασαρχίδω.Καστανή μεσήλικη με καρέ μαλλί.
Κολωνού 30 άνω-Αδιάφορη καστανή αλβανίζουσα κανονικού πάχους με νευρικό βλέμμα.
Κολωνού 32 υπόγειο-Μάλλον ήταν η Αλβανή κοντή ισχνή Μαρία με το πρωκτικό από Φώκαιας 22.
Κολωνού 32 1ος-Καστανό αδιάφορο εμφανισιακά.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συνέχεια της βόλτας στους οίκους της Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Στο Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Νταίζυ που την είχα πηδήξει παλιότερα στον ίδιο οίκο.Υπάρχει και κριτική.Έίναι βουλγάρα λεπτή λευκή με ξανθά κανονικά μαλλιά αλλά είναι έπιπλο στο δωμάτιο.Γυμνό τσιμπούκι (το οποίο δεν λέει και πολλά πράγματα!!) Όμορφη κοπέλα κατά τα άλλα,αλλά τι να το κάνεις!!
Στο Διδύμου 20 καινούρια κοπέλα η Βικτώρια με καστανά καρέ μαλλιά,λευκή,Ρωσίδα,κανονικών κιλών με λίγη κοιλίτσα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Πρώτη και μοναδική κατάθεση.Εμπειρία καλή σε γενικές γραμμές,δεν τρελλάθηκα κιόλας.Κριτική θα ανέβει απο αύριο,πρώτα ο Θεός να μας έχει καλά!!
Στο Διδύμου 18 το υπόγειο ήταν σταθερά η Σύλβια η Βούλγαρα.Τα πάντα όλα!! Στο Διδύμου 16 καινούρια κοπέλα κατά την τσατσά και κατεμέ παλιά.Η Σόνια πρόκειται για την μιλφ Εύα απο το Φυλής 92 και Αλκιβιάδου 16Γ.Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί είναι ξεπετέξ,δεν την δοκίμασα και τώρα!
Φυλής 54 όροφος ήταν κοπέλα κοντή λεπτή,με  κοντά μαλλιά με κώλο πλαδαρό και γεμάτο κυταρρίτιδα.Υφάκι μαγκιά κλανιά!! Γυμνό κλαρίνο και πίσω πόρτα!! Αποχώρηση μου και έμεινε με το μουνί στο χερί!! Χέ!χε!! Μετρίας εμφανίσεως.
Φυλής 66Δ ήταν η Αλέξια ζουμερή κοπέλα με μιά ελίτσα στο χείλος.Κλασσικά εκεί.Το Φυλής 80 ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η όμορφη ξεπέτα η Σαμπρίνα για όσους την έψαχναν μαζί με μία κοπέλα λεπτή με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Και αυτή ξεπέτα την έκοψα.Άλλωστε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!Στον όροφο η Σακίρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων έχει επαναπαυτεί αρκετά και νομίζει οτι είναι ακόμη θεά αλλά το οτι έχει πλαδαρέψει δεν το βλέπει.Μάλλον δεν θα έχει καθρέπτη στο σπίτι της.Φεύγωντας ξεφύσηξε κάπως ειρωνικά λες και μου έπεφτε και πολύ (αυτό ήθελε να πει).Της διαφεύγει οτι η αγορά του έρωτα δεν κορένυται ποτέ μου φένεται.Τέσπα!Ας βαράει μύγες.Μαζί της η μαθήτρια της που έχει πάρει και αυτή τα τερτίπια της δασκάλας της,το νεούδι η Ελίζα.Πιο κοντή λίγο πιο γεμάτη λευκή με καστανά μακριά μαλλιά.
Στο Φυλής 74 στό δεξιό ήταν η Μαρία μια κοπέλα κάπως γεμάτη με μαύρο ολόσωμο μέτρια με ξανθά κοντά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.Στο αριστερό ήταν η Νατάσσα ζουμερή ξανθιά κοπέλα με κανονικά μαλλιά που παρουσιάζεται ως Ρωσίδα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 19 η Ιωάννα κλασσικά απο την άλλη φορά που την είχα πηδήξει όταν ήταν πρωινή.Μάλλον κάνει και αυτή διπλοβάρδιες.Καβλόμουνο αλλά μέσα αρκετά ψυχρή δεν μπόρεσα να τελειώσω.
Στο Φώκαιας 22 επάνω στο παλιό ήταν η καινούρια κοπέλα η Μιραμπέλα κοντή με αρκετά μακρυά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών,με piercing στο κάτω χείλος.Μέτριας εμφανίσεως.Κανονικό πρόγραμμα.Στο επάνω το καινούριο ένα καινούριο καβλόμουνο η Άννα κλασσική Ρουμανική φάτσα.Ψηλή με κατάλευκο δέρμα και αρκετα μακριά  μαύρα μαλλιά και αυτή.Η ομορφότερη που είδα απόψε.Φαρκέλι τρέξε η Μιραμπέλα μπροστά σε αυτήν δεν πιάνει μία! Δυστυχώς ο τσάτσος ένας μελαμψός που δεν τον έχω ξαναδει φώναζε δυνατά με τσαμπουκά την κοπέλα να βγει απο το δωμάτιο.Δύο φορές το έπραξε όσο ήμουν σαλόνι.Αποτρεπτικός παράγοντας στο να μπει κάποιος.Κανονικό πρόγραμμα.Στο κάτω το παλιό ήταν κοπέλα κοντή με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα με λίγα παραπάνω κιλά,αδιάφορη.
Ο λαβύρινθος ήταν κλειστός.Στο Φώκαιας 27 το υπόγειο ήταν η Γαβριέλα με full πρόγραμμα (γελάω και με πονάει η κοιλιά!!).Ομορφή κοπελίτσα αλλά μην την πάρει κανείς γιατί κινδυνεύει να μείνει με το πουλί στο χέρι!! Στο ισόγειο ήταν κοπέλα ξανθιά κανονικών κιλών με καρέ μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν ένα όμορφο κορίτσι η Μαρία με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες.Έκανε αρκετά τσαλιμάκια στο σαλόνι.Αλλά η εμπειρία μου μου έλεγε να μην μπώ.Κανονικό πρόγραμμα με 69.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό ήταν το θωρηκτό Ποτέμκιν η Αλεξάνδρα.Το αριστερό ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 109 όροφος ήταν η Μόνικα κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά καρέ μαλλιά.Δούλευε παλιότερα στο Διδυμου 27 καθώς και Φώκαιας 17 με γυμνό τσιμπούκι.Εδώ δεν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο.Μέτριας εμφανίσεως.Στο ισόγειο ήταν η Άνκα με καστανά μαλλιά τώρα πια.Κανένας πελάτης και ήταν γεμάτο το σαλόνι δεν πέρασε στο δωμάτιο.
Στο Φυλής 134 στον όροφο ήταν η Άννα καινούρια κοπέλα,κοντή,μελαμψή,μάλλον αθίγγανη,Κανονικών κιλών με λίγη κυταρρίτιδα.Κανονικό πρόγραμμα.Μέτριας εμφανίσεως.
Στο μεσαίο ήταν η Αλεξάνδρα καινούρια κοπέλα αθίγγανη ζουμερή με μαύρα μακριά μαλλιά,μετρίας εμφανίσεως.Κανονικό πρόγραμμα.Στο υπόγειο ήταν η Άννα καινούρια κοπέλα λεπτή κανονικού ύψους με καστανά μαλλιά και ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες του σώματος της.Μέτριας εμφανίσεως,κανονικό πρόγραμμα.
Στο πιπίνου ήταν καινούρια κοπέλα, πάλι Άννα την λέγαν (τι κακό και τούτο κανένα άλλο όνομα δεν μπορούν να διαλέξουν 'η το κάνουν επίτηδες για να μας μπερδεύουν;) Λεπτή με καστανόμαυρα μακρια μαλλιά και ολόσωμο να κρύβει τις ατέλειες.Απλώς όμορφη κοπελίτσα.Κανονικό πρόγραμμα.
Αγιού Πέτρου 7 ήταν κοπέλα Ρουμάνα κανονικών κιλών με λίγα παραπάνω κιλάκια,κάπως μελαμψή με μακρυα μαλλιά αρκετά πιασμένα σε μια μεγάλη κοτσίδα.Μέτριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι.
Το Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν κλειστό και στον όροφο ήταν κοπέλα η Μπέλλα,κοντή,λευκή,με ξανθά κοντά μαλλιά,λεπτή,με μαύρο ολόσωμο να κρύβει τις ατέλειες.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό αλλά εμφάνιση αρκετά μέτρια.
Αλκαμένους 113 ήταν η Λίζα δεν ήταν άλλη απο την Μαριάννα απο το Διδύμου 16 και παλιότερα Αλκαμένους 117.Μιλφ με ξανθό κοντό μαλλί καπώς γεμάτη και αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι.
Περγάμου 27 ισόγειο ήταν η Εύα απο το Διδύμου 16 και Αλκαμένους 113.Στον όροφο κλασσικά η μιλφ Αλίκη απο το Διδύμου 16 παλιότερα.
Στο Αλκαμένους 117 γνωστό και σαν σιδηρούν παραπέτασμα η τιμή παραμένει 25,τα σύνορα τα οποία δεν πρέπει να παραβιάσει ο πελάτης συνεχίζουν και ισχύουν και κοπέλα είναι η Μαρία η Ρωσίδα κοντή με ξανθά κανονικά μαλλιά κατσαρά,κανονικών κιλών ,χαμηλοκώλα και πλαδαροκώλα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και πρωκτικό.
Με 20 μπορεί να δοκίμαζα με 25 όμως βρίσκώ και καλύτερες.Αυτά τα ολίγα για σήμερα!! Να είστε πάντα καλά!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευτυχώς ποσταρίσθηκαν οι ενημερώσεις του Hilnik του Professorx και του Jockerx γιατί παιδιά το παραχέσαμε στο θρεντ με τις ενημερώσεις. Υπάρχει θρεντ που μπορούν να γίνονται οι σχολιασμοί και τα σπαμαρίσματα για τις μπουρδελο-ενημερώσεις.

Σαφώς, έχουν σπαμάρει στο συγκεκριμμένο θρεντ αρκετοί αξιόλογοι πορνο-ενημερωτές (όπως και εγώ εξάλλου).

Όμως σας έχω πει την άποψη μου ότι δεν θεωρώ πρόβλημα όποιος συνάδελφος σπαμάρει κάποιες στιγμές ενώ συνέχεια και σταθερά μοιράζεται τις όποιες πληροφορίες συγκεντρώνει.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Στο Φυλής 59 Στον όροφο η Σακίρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων έχει επαναπαυτεί αρκετά και νομίζει οτι είναι ακόμη θεά αλλά το οτι έχει πλαδαρέψει δεν το βλέπει.Μάλλον δεν θα έχει καθρέπτη στο σπίτι της.Φεύγωντας ξεφύσηξε κάπως ειρωνικά λες και μου έπεφτε και πολύ (αυτό ήθελε να πει).Της διαφεύγει οτι η αγορά του έρωτα δεν κορένυται ποτέ μου φένεται.Τέσπα!Ας βαράει μύγες.Μαζί της η μαθήτρια της που έχει πάρει και αυτή τα τερτίπια της δασκάλας της,το νεούδι η Ελίζα.Πιο κοντή λίγο πιο γεμάτη λευκή με καστανά μακριά μαλλιά.
Συμφωνώ professorx. Την έχει δει πολύ "μουνα"δικα ...  :grin:

...
Στο Φώκαιας 22 επάνω στο παλιό ήταν η καινούρια κοπέλα η Μιραμπέλα κοντή με αρκετά μακρυά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών,με piercing στο κάτω χείλος.Μέτριας εμφανίσεως.Κανονικό πρόγραμμα…
Μιραμπέλα, Μιραμπάλε, Μιραμάρε (άσχετο, αυτό είναι ξενοδοχείο) ...  :grin:

...
Στο επάνω το καινούριο ένα καινούριο καβλόμουνο η Άννα κλασσική Ρουμανική φάτσα.Ψηλή με κατάλευκο δέρμα και αρκετα μακριά  μαύρα μαλλιά και αυτή.Η ομορφότερη που είδα απόψε.Φαρκέλι τρέξε η Μιραμπέλα μπροστά σε αυτήν δεν πιάνει μία! Δυστυχώς ο τσάτσος ένας μελαμψός που δεν τον έχω ξαναδει φώναζε δυνατά με τσαμπουκά την κοπέλα να βγει απο το δωμάτιο.Δύο φορές το έπραξε όσο ήμουν σαλόνι.Αποτρεπτικός παράγοντας στο να μπει κάποιος.Κανονικό πρόγραμμα

Τρέχω !!!  :happy:

...
Αγιού Πέτρου 7 ήταν κοπέλα Ρουμάνα κανονικών κιλών με λίγα παραπάνω κιλάκια,κάπως μελαμψή με μακρυα μαλλιά αρκετά πιασμένα σε μια μεγάλη κοτσίδα.Μέτριας εμφανίσεως...
Να τρέξω και εδώ ;

...
Αυτά τα ολίγα για σήμερα!! Να είστε πάντα καλά!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Στο Μεταξουργειο τα μπουρδελα δε βρωμανε σκατιλα επειδη οι κοπελες δεν τον παιρνουν απο πισω. Ειπαμε ο κωλος ειναι φαινομενο κυριως της Φυλης και εχει μπει στο προγραμμα για να μην πεσει η τιμη στα 15 ευρω. Προσπαθουν με τεχνητη αναπνοη να κρατησουν ζωντανο ενα πτωμα. Εγω λεω να αφησουν τους κωλους και τα ακαποτα και να ριξουν την τιμη στα 15 ευρω.

Για να ειμαι πιο ακριβης να παραδεχτω οτι και στο Μεταξουργειο παιζει κωλος και ακαποτη πιπα αλλα ελαχιστα στην περιοχη απο Λεωνιδου προς Πειραιως που παω εγω. Κυριως αυτα παιζουν απο Λεωνιδου προς Αχιλλεως (στα μεγαλα νουμερα της Ιασωνος κτλ).  ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Βραδινή βόλτα στην φυλής. Αργά. Παρεα με τον dimit31.

Εχουμε και λεμε λοιπόν:

Φυλής 66Α: Ξανθιά κοπελίτσα. Νεα, αδύνατη με στεγνό σώμα και μικρο στήθος. Ομορφούλα αλλά δεν έχει την απαραίτητη πουτανιά. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74: Μελαχρινό τρίμπαζο. Πολλά παραπανίσια κιλά. Υποτιθεμενο "επιθετικο σαλόνι", γέλαγε χωρίς λόγο. Πολύ περίεργη παρουσία.

Φωκαίας 25Α: 2 κοπέλες. Η μελαχρινή αντριάννα και μια άλλη ξανθιά μπαμπάτσικη. Η αντριάννα ειναι μικρή σε ηλικία, απο την ρουμανία, μικρό στήθος, πεσμένο και νερουλό. Ενδιαφέρουσα περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Περισσότερα στην κριτική μου. Με λίγα λόγια, μακριά!!! Η ξανθούλα είναι πιο γεματούλα, νορμάλ προς μεγάλο στήθος, περιφέρεια γεμάτη. Φουλ προγραμμα με τελειωτικο.

Φωκαίας 25Β: Η μόνικα που νιαουρίζει. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Απλο πρόγραμμα+69.

Φωκαίας 22: Πάνω αριστερά. Ξανθιά, νορμάλ στήθος, αδύνατη, αδιάφορο πρόσωπο. Την έχω ξαναπετύχει εκεί. Άσχημη δεν είναι σε καμία περιπτωση.

Φωκαίας 27Α: Ξανθιά μεγαλοκοπέλα. Εμφανίστηκε με ολόσωμο δίχτυ. Δεν διαγράφονταν και πολλά και δεν πρόλαβα να δω και πολλά στα 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα που έκανε το πέρασμα της. Προσοχή όμως γιατί στο σαλόνι ανακοινώνετε φουλ πρόγραμμα ενω κάνει απλό+69. Μάλλον κόλπο για να ξεγελάσουν πελάτες.

Φωκαίας 27Β: Καστανόξανθη νεαρή κοπέλα. Αδύνατη με μικρό στήθος. Δεν μου τράβηξε την προσοχή. Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί τριγύρο. Απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 18Α: Αλιόνα. Προχωρημένο μιλφ για να μην πω gilf. Ξανθιά με περιποιημένη κόμμωση. Νορμάλ στήθος. Αδύνατη. Τράπηκα σε άτακτη φυγή. Δεν είναι καθόλου του γούστου μου τα gilf. Νομίζω φουλ πρόγραμμα.

Διδύμου 18Β: Η κλασσική ξανθιά κοπέλα με τα περιττά κιλα. Κοντά ξανθά μαλλιά, μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Η τσατσά ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια κασέτα. Φουλ πρόγραμμα. Μύριζε έντονα μουχλίλα και στα ηχεία ακούγονταν το τραγούδι απο το πλοίο της αγάπης. Πολύ κάλτ.

Διδύμου 20: Ξανθιά μεγαλοκοπέλα. Αρχικά νόμιζα οτι αυτή ήταν η τσατσά καθώς εμφανίστηκε με ενα κόκκινο ολόσωμο τύπου baby-doll με αποτέλεσμα να φαίνετε πιο ντυμένη απο την τσατσά. Σώμα προφανώς δεν μπόρεσα να διακρίνω. Νομίζω απλό+69.

Φυλής 84Α: Ζωή. Καστανόξανθη.Αδύνατη, κανονικού ύψους με μεγάλο στήθος σιλικόνης με πάρα πολύ καλη αίσθηση στην αφή.  Πολύ ωραίο σώμα. Έχω γράψει κριτική παλαιότερα. Απλο πρόγραμμα

Φυλής 84Β: Μιχαέλα νομίζω. Σπαστά μακρία μαύρα μαλλιά. Αδύνατη, μικρό στήθος, μεγάλη περιφέρεια. Καλή παρουσία αλλα τίποτα παραπάνω. Απλο+69 ανακοινώθηκε

Φυλής 86Α: Καστανόξανθη κοπέλα. Αδύνατη, μικρό στήθος αλλά στητό. Μικρή σε ηλικία. Αδιάφορη παρουσία. Είχε και δεύτερη κοπέλα αλλα έφυγα. Κυρίως λόγο της τσατσάς η οποία μετά τα 5 λεπτά φωνάζει.

Φυλής 86Β: Σελένα. Μαύρα σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, νορμάλ προς μεγάλο στήθος φυσικό και στητό. Ωραίο κώλο. Φουλ πρόγραμμα. Εμφανίστηκε ξανά με λαχανί φωσφοριζέ στρίνγκ, άλλο δεν έχει; Έχω κριτική και για αυτήν.

Φυλής 69Α: Χριστίνα. Κλασσικά στην βάρδια της. Κόκκινα μαλλιά, αδύνατη με μεγαλούτσικο στήθος απο σιλικόνη το οποίο όμως δεν της πάει. Μεγάλη περιφέρεια. Απλο πρόγραμμα.

Μονής Προδρόμου 16Β (& Φυλής): Αδύνατη κοπέλα, μαύρα μαλλιά πιασμένα κότσο. Μικρό στήθος. Εμφανίστικε με εσώρουχο εντελώς ακατάλληλο για αυτην την δουλειά. Αδιάφορη παρουσία. Σταθερή και αυτή στην βάρδια της τον τελευταίο καιρό και στον συγκεκριμένο οίκο μάλιστα. Απλο+69 ανακοινώθηκε.

Φυλής 71Γ: Νεα κοπελα σύμφωνα με την τσατσά. Δεν την έχω ξαναδεί. Καστανά μαλλιά. Νορμαλ στήθος λίγο πεμένο. Αδύνατη δεν είναι, ούτε χοντρή όμως. Εντελώς αδιάφορη παρουσία. Φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 92Α: Λάουρα. Μελαχρινή, αδύνατη, ωραίο στήθος φυσικό κανονικού μεγέθους. Πολύ ωραίο σώμα και παρουσία γενικά αλλά ξεπέτα. Έχω κριτική, περισσότερα εκεί.

Φυλής 92Β: Μίκυ. Σταθερά και αυτη στην βάρδιά της. Ξανθιά, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό αλλά στητό στήθος. Φουλ πρόγραμμα.

Αυτά τα ολίγα και σήμερα!

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Διδύμου 18Β: Η κλασσική ξανθιά κοπέλα με τα περιττά κιλα. Κοντά ξανθά μαλλιά, μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Η τσατσά ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια κασέτα. Φουλ πρόγραμμα. Μύριζε έντονα μουχλίλα και στα ηχεία ακούγονταν το τραγούδι απο το πλοίο της αγάπης. Πολύ κάλτ.
Διδυμου 18 β ήταν μήπως η γνωστή Κατερίνα που δούλευε πάλια σε στούντιο ( Αγ Μελετιου κτλ) ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να ειμαι πιο ακριβης να παραδεχτω οτι και στο Μεταξουργειο παιζει κωλος και ακαποτη πιπα αλλα ελαχιστα στην περιοχη απο Λεωνιδου προς Πειραιως που παω εγω. Κυριως αυτα παιζουν απο Λεωνιδου προς Αχιλλεως (στα μεγαλα νουμερα της Ιασωνος κτλ).  ;)

α οκ. Τωρα ηρεμησαμε!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Διδυμου 18 β ήταν μήπως η γνωστή Κατερίνα που δούλευε πάλια σε στούντιο ( Αγ Μελετιου κτλ) ?
Θα σε γελάσω. Νομίζω πως όχι.
Αυτή που είδα σήμερα ήταν μικρή, σχετικά, σε ηλικία. Εσυ αναφέρεσαι σε μιλφ να υποθεσω;

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Βραδινή βόλτα στην φυλής. Αργά. Παρεα με τον dimit31.

Ξεχασα, αρχιζω και γερναω καθως φαινετε!

Φυλής 59: Πάνω. 2 κοπέλες. Σακίρα με νεο λουκ. Μαύρα μαλλιά με ξανθες(?) ανταυγιες. Αδύνατη, νορμάλ προς μεγάλο στήθος, στητό. Απο τις ωραίες παρουσίες της φυλής. Ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα. Έχω κριτική.
Μαζί της μια άλλη κοπέλα που παρουσιάστηκε ως νεα. Μελαχρινή με αδύνατο σώμα. Μικρό στήθος, στητό. Δίπλα στην σακίρα "έχανε" στο σαλόνι.

Φυλής 59: κάτω. 2 κοπέλες. Πάνω κάτω ίδιες εμφανισιακά. Αδύνατες με στεγνό κορμί. Μικρό στήθος. Μικρές σε ηλικία. Δεν με συγκίνησαν.

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
62
Πόντοι
1
Συναγωνιστες εχω περασει αρκετες φορες απο το ΠΙΠΙΝΟΥ 54 τρανς ονομα ΚΟΡΙΝΑ αλλα οσες φορες πηγα μου ελεγε περνα πιο μετα Μου εχει κατσει να την γαμησω και δεν τυχαινει οπως προανεφερα Αν καποιος ξερει περισσοτερα για το εν λογω μπουρδελο και γενικα τι παιζεται και με τις υπολοιπες που ειναι εκει ας ριξει φως. Αν ξερει και κανενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ Του σπιτιου ακομα καλλιτερα Περιμενω σημερα απαντηση για να παω

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο Φυλής 59 στη Σαμπρίνα, είναι 20 ή 25€;

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τελευταιο μνμ εδω στο φορουμ σε οτι εχει να κανει με το να απανταω στο καθε χαζοβιολη..δεν ξανα μπαινω στην διαδικασια αυτην..καταρχην στο τι μαρεσει εμενα κ στο τι μιλαω εγω με καποιον πριβε ειναι θεμα δικο μου...το τι γουστα εχω παλι ειναι θεμα δικο μου..και επισης ποτε στο φορουμ δεν εχω μιλησα για ακαποτα κτλ αλλη μαλακες μιλανε και βαζουν πολλους στην πριζα να την ψαχνουν και ανοιγουν το λακο μονοι ους! Εγω οτι εχω να πω το λεω πριβε..κ δεν βγαζω στο φορουμ μνμ πριβε!απο τοτε που καποιοι μαλακες βγαλαν στον αερα μνμ πριβε περι ακαποτον..με ζαλισαν στα μνμ παιδια που δεν εχουν σχεση με τετοια γουστα και με ρωτανε γιατι θελουν να  αν δοκιμασουν! Επομενος μαλακες δεστε της μαλακιες σας!εγω ποτε δεν μιλησα ανοιχτα περι τι μαρεσει..η τι γουστα εχω..παντα μιλαω πριβε οτι εχω να πω..επομενος αλλους μαλακες πρεπει να μεζεψουν η διαχιρηστες μαλλον...επισεις το αν καποια πουτανα σας ενοχλη το τι κανει με καποιον τοτε να την ρωτατε αν εχει γκομενο και αν στην προσωπικη της ζωηιβεπηδιετε ακαποτα! Και αν ναι να φευγετε! Τελικα μερθκοι ειστε για κλοτσες! Δεν ξανα ασχολουμε.οτι εχω να πω το λεω παντα πριβε οπωσ κανω παντα.σορυ για το κειμενο που ειναι αχταρμα γραφω απο κινιτο.περαστικα σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελευταιο μνμ εδω στο φορουμ σε οτι εχει να κανει με το να απανταω στο καθε χαζοβιολη..δεν ξανα μπαινω στην διαδικασια αυτην..καταρχην στο τι μαρεσει εμενα κ στο τι μιλαω εγω με καποιον πριβε ειναι θεμα δικο μου...το τι γουστα εχω παλι ειναι θεμα δικο μου..και επισης ποτε στο φορουμ δεν εχω μιλησα για ακαποτα κτλ αλλη μαλακες μιλανε και βαζουν πολλους στην πριζα να την ψαχνουν και ανοιγουν το λακο μονοι ους! Εγω οτι εχω να πω το λεω πριβε..κ δεν βγαζω στο φορουμ μνμ πριβε!απο τοτε που καποιοι μαλακες βγαλαν στον αερα μνμ πριβε περι ακαποτον..με ζαλισαν στα μνμ παιδια που δεν εχουν σχεση με τετοια γουστα και με ρωτανε γιατι θελουν να  αν δοκιμασουν! Επομενος μαλακες δεστε της μαλακιες σας!εγω ποτε δεν μιλησα ανοιχτα περι τι μαρεσει..η τι γουστα εχω..παντα μιλαω πριβε οτι εχω να πω..επομενος αλλους μαλακες πρεπει να μεζεψουν η διαχιρηστες μαλλον...επισεις το αν καποια πουτανα σας ενοχλη το τι κανει με καποιον τοτε να την ρωτατε αν εχει γκομενο και αν στην προσωπικη της ζωηιβεπηδιετε ακαποτα! Και αν ναι να φευγετε! Τελικα μερθκοι ειστε για κλοτσες! Δεν ξανα ασχολουμε.οτι εχω να πω το λεω παντα πριβε οπωσ κανω παντα.σορυ για το κειμενο που ειναι αχταρμα γραφω απο κινιτο.περαστικα σας.

μονο μην εισαι ακριβος τυπε.  :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Προφέσορα, μπάζα τα περισσότερα στο Μετάξι;
Εγώ πήγα μόνο γι'αυτήν στο Μεγ. Αλεξάνδρου 22ισόγειο.Ξανθιά μεσήλικη.Όχι η Άννα.
Εχθές στο Μετάξι είχε πολλά μπάζα,αλλά και η Φυλής δεν πήγαινε πίσω γιατί οι ωραίες ήταν ξεπέτες.Στο Μεγ Αλεξάνδρου η ξανθιά ήταν σχετικά συμπαθητική,την δοκίμασες,είναι καλή μέσα;

Τρέχω !!!  :happy:
Να τρέξω και εδώ ;
:rockon: :rockon: :rockon:
Στην πρώτη να τρέξεις σίγουρα στην άλλη μην κάνεις καν τον κόπο έγραψα οτι είναι μέτριας εμφανίσεως.

Φώκαιας 22 άνω νέο-Άννα.Καινούργια καστανή με κρεμαστούς βύζους.Πλήρες πρόγραμμα.Δεν ξέρει Ελληνικά.Χύμηξε στον πούτσο και στ'αρχίδια η καψερή...Καλή ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 22 άνω παλαιό-Αδιάφορο κοντό καστανό κορίτσι κανονικού πάχους.Μέση ψύξη σαλονιού.
Στο 20 η Βικτώρια.Καστανή, καρέ μαλλί, κανονικού και αποδεκτού σώματος ενδεδυμένου με baby doll.Όπως φαινόταν κάτω από το ρούχο.Πρόσωπο κοινότυπης γυναίκας, κάτι μου θυμίζει από τα παλιά.Ελεύθερο στοματικό.Κλιματιστικό σε καταστολή.Κουφόβραση.
Τι καβλόμουνο ήταν η Άννα!!Ο τσάτσος πολύ μαλάκας πάντως την φώναξε 2 φορές να βγει απο το δωμάτιο.Να μας πεις οπωσδήποτε πως πέρασες με την συγκεκριμένη μιας και εγώ με τον farkeli ενδιαφερόμαστε.Την Βικτώρια δοκίμασε την μια φορά καλή είναι για την εμπειρία.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε παιδιά, τη Σαμπρίνα από το Φ59 γιατί τη λέτε ξεπέτα; Εμένα μου κάνε τέλεια γαμήσια...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom