Συνέχεια της βόλτας στους οίκους της Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Στο
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Νταίζυ που την είχα πηδήξει παλιότερα στον ίδιο οίκο.Υπάρχει και κριτική.Έίναι βουλγάρα λεπτή λευκή με ξανθά κανονικά μαλλιά αλλά είναι έπιπλο στο δωμάτιο.Γυμνό τσιμπούκι (το οποίο δεν λέει και πολλά πράγματα!!) Όμορφη κοπέλα κατά τα άλλα,αλλά τι να το κάνεις!!
Στο Διδύμου 20 καινούρια κοπέλα η Βικτώρια με καστανά καρέ μαλλιά,λευκή,Ρωσίδα,κανονικών κιλών με λίγη κοιλίτσα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Πρώτη και μοναδική κατάθεση.Εμπειρία καλή σε γενικές γραμμές,δεν τρελλάθηκα κιόλας.Κριτική θα ανέβει απο αύριο,πρώτα ο Θεός να μας έχει καλά!!
Στο Διδύμου 18 το υπόγειο ήταν σταθερά η Σύλβια η Βούλγαρα.Τα πάντα όλα!! Στο Διδύμου 16 καινούρια κοπέλα κατά την τσατσά και κατεμέ παλιά.Η Σόνια πρόκειται για την μιλφ Εύα απο το Φυλής 92 και Αλκιβιάδου 16Γ.Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί είναι ξεπετέξ,δεν την δοκίμασα και τώρα!
Φυλής 54 όροφος ήταν κοπέλα κοντή λεπτή,με κοντά μαλλιά με κώλο πλαδαρό και γεμάτο κυταρρίτιδα.Υφάκι μαγκιά κλανιά!! Γυμνό κλαρίνο και πίσω πόρτα!! Αποχώρηση μου και έμεινε με το μουνί στο χερί!! Χέ!χε!! Μετρίας εμφανίσεως.
Φυλής 66Δ ήταν η Αλέξια ζουμερή κοπέλα με μιά ελίτσα στο χείλος.Κλασσικά εκεί.Το Φυλής 80 ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η όμορφη ξεπέτα η Σαμπρίνα για όσους την έψαχναν μαζί με μία κοπέλα λεπτή με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Και αυτή ξεπέτα την έκοψα.Άλλωστε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!Στον όροφο η Σακίρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων έχει επαναπαυτεί αρκετά και νομίζει οτι είναι ακόμη θεά αλλά το οτι έχει πλαδαρέψει δεν το βλέπει.Μάλλον δεν θα έχει καθρέπτη στο σπίτι της.Φεύγωντας ξεφύσηξε κάπως ειρωνικά λες και μου έπεφτε και πολύ (αυτό ήθελε να πει).Της διαφεύγει οτι η αγορά του έρωτα δεν κορένυται ποτέ μου φένεται.Τέσπα!Ας βαράει μύγες.Μαζί της η μαθήτρια της που έχει πάρει και αυτή τα τερτίπια της δασκάλας της,το νεούδι η Ελίζα.Πιο κοντή λίγο πιο γεμάτη λευκή με καστανά μακριά μαλλιά.
Στο
Φυλής 74 στό δεξιό ήταν η Μαρία μια κοπέλα κάπως γεμάτη με μαύρο ολόσωμο μέτρια με ξανθά κοντά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.Στο αριστερό ήταν η Νατάσσα ζουμερή ξανθιά κοπέλα με κανονικά μαλλιά που παρουσιάζεται ως Ρωσίδα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 19 η Ιωάννα κλασσικά απο την άλλη φορά που την είχα πηδήξει όταν ήταν πρωινή.Μάλλον κάνει και αυτή διπλοβάρδιες.Καβλόμουνο αλλά μέσα αρκετά ψυχρή δεν μπόρεσα να τελειώσω.
Στο Φώκαιας 22 επάνω στο παλιό ήταν η καινούρια κοπέλα η Μιραμπέλα κοντή με αρκετά μακρυά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών,με piercing στο κάτω χείλος.Μέτριας εμφανίσεως.Κανονικό πρόγραμμα.Στο επάνω το καινούριο ένα καινούριο καβλόμουνο η Άννα κλασσική Ρουμανική φάτσα.Ψηλή με κατάλευκο δέρμα και αρκετα μακριά μαύρα μαλλιά και αυτή.Η ομορφότερη που είδα απόψε.Φαρκέλι τρέξε η Μιραμπέλα μπροστά σε αυτήν δεν πιάνει μία! Δυστυχώς ο τσάτσος ένας μελαμψός που δεν τον έχω ξαναδει φώναζε δυνατά με τσαμπουκά την κοπέλα να βγει απο το δωμάτιο.Δύο φορές το έπραξε όσο ήμουν σαλόνι.Αποτρεπτικός παράγοντας στο να μπει κάποιος.Κανονικό πρόγραμμα.Στο κάτω το παλιό ήταν κοπέλα κοντή με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα με λίγα παραπάνω κιλά,αδιάφορη.
Ο λαβύρινθος ήταν κλειστός.Στο Φώκαιας 27 το υπόγειο ήταν η Γαβριέλα με full πρόγραμμα (γελάω και με πονάει η κοιλιά!!).Ομορφή κοπελίτσα αλλά μην την πάρει κανείς γιατί κινδυνεύει να μείνει με το πουλί στο χέρι!! Στο ισόγειο ήταν κοπέλα ξανθιά κανονικών κιλών με καρέ μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν ένα όμορφο κορίτσι η Μαρία με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες.Έκανε αρκετά τσαλιμάκια στο σαλόνι.Αλλά η εμπειρία μου μου έλεγε να μην μπώ.Κανονικό πρόγραμμα με 69.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό ήταν το θωρηκτό Ποτέμκιν η Αλεξάνδρα.Το αριστερό ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 109 όροφος ήταν η Μόνικα κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά καρέ μαλλιά.Δούλευε παλιότερα στο
Διδυμου 27 καθώς και Φώκαιας 17 με γυμνό τσιμπούκι.Εδώ δεν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο.Μέτριας εμφανίσεως.Στο ισόγειο ήταν η Άνκα με καστανά μαλλιά τώρα πια.Κανένας πελάτης και ήταν γεμάτο το σαλόνι δεν πέρασε στο δωμάτιο.
Στο Φυλής 134 στον όροφο ήταν η Άννα καινούρια κοπέλα,κοντή,μελαμψή,μάλλον αθίγγανη,Κανονικών κιλών με λίγη κυταρρίτιδα.Κανονικό πρόγραμμα.Μέτριας εμφανίσεως.
Στο μεσαίο ήταν η Αλεξάνδρα καινούρια κοπέλα αθίγγανη ζουμερή με μαύρα μακριά μαλλιά,μετρίας εμφανίσεως.Κανονικό πρόγραμμα.Στο υπόγειο ήταν η Άννα καινούρια κοπέλα λεπτή κανονικού ύψους με καστανά μαλλιά και ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες του σώματος της.Μέτριας εμφανίσεως,κανονικό πρόγραμμα.
Στο πιπίνου ήταν καινούρια κοπέλα, πάλι Άννα την λέγαν (τι κακό και τούτο κανένα άλλο όνομα δεν μπορούν να διαλέξουν 'η το κάνουν επίτηδες για να μας μπερδεύουν;) Λεπτή με καστανόμαυρα μακρια μαλλιά και ολόσωμο να κρύβει τις ατέλειες.Απλώς όμορφη κοπελίτσα.Κανονικό πρόγραμμα.
Αγιού Πέτρου 7 ήταν κοπέλα Ρουμάνα κανονικών κιλών με λίγα παραπάνω κιλάκια,κάπως μελαμψή με μακρυα μαλλιά αρκετά πιασμένα σε μια μεγάλη κοτσίδα.Μέτριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι.
Το Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν κλειστό και στον όροφο ήταν κοπέλα η Μπέλλα,κοντή,λευκή,με ξανθά κοντά μαλλιά,λεπτή,με μαύρο ολόσωμο να κρύβει τις ατέλειες.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό αλλά εμφάνιση αρκετά μέτρια.
Αλκαμένους 113 ήταν η Λίζα δεν ήταν άλλη απο την Μαριάννα απο το Διδύμου 16 και παλιότερα Αλκαμένους 117.Μιλφ με ξανθό κοντό μαλλί καπώς γεμάτη και αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι.
Περγάμου 27 ισόγειο ήταν η Εύα απο το Διδύμου 16 και Αλκαμένους 113.Στον όροφο κλασσικά η μιλφ Αλίκη απο το Διδύμου 16 παλιότερα.
Στο Αλκαμένους 117 γνωστό και σαν σιδηρούν παραπέτασμα η τιμή παραμένει 25,τα σύνορα τα οποία δεν πρέπει να παραβιάσει ο πελάτης συνεχίζουν και ισχύουν και κοπέλα είναι η Μαρία η Ρωσίδα κοντή με ξανθά κανονικά μαλλιά κατσαρά,κανονικών κιλών ,χαμηλοκώλα και πλαδαροκώλα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και πρωκτικό.
Με 20 μπορεί να δοκίμαζα με 25 όμως βρίσκώ και καλύτερες.Αυτά τα ολίγα για σήμερα!! Να είστε πάντα καλά!!