Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (29 μέλη και 225 επισκέπτες)

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπεραααα  τι ωρα αλαζουνε βαρδιεσ΄΄΄'''' :tits2: :tits2:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ενημερωση τωρα το μεσημερι στη φυλης
54 κατω δυο κοριτσια,τζουλια,λεπτο ωραιο κατσικισιο κατα piatsa κορμι με κοντο καρε μαλλι και μαλλον αλεξανδρα ακομη πιο αδυνατη κοντουλα ξανθια κοπελιτσα

Μάλλον, θα εννοείς Φ.59          0:)

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστο πολι φιλε νασε καλα,εχεισ να προτινεισ κατι καλο?????περασα προχθεσ κ δεν επεζε τιποτα καλο..... :fuck2: :fuck2:

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μετρια πραγματα οπως ειπες λιγες αξιζουν,αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει το πακετο πολυ καλη εμφανιση και καλες υπηρεσιες.Επισης ειναι και τα γουστα του καθενος.Μια καλη λυση που δεν θα πεταξεις τα λεφτα σου ειναι το Χριστινακι στο 69 πανω.
                        ευχαριστω παω να ριξς μια ματια κ κανενα αδιασμα το πολι πολι να παω στιν ανκα ,γ τελευτεα λισι δηλ. :think: :think:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γιατι μπερδευτηκες πιο πολυ να σου πω οτι η Κατερινα απο το φ134 πρεπει να εχει παρει αδεια,στην θεση της ειναι μια αθιγγανη.
Εμενα η τσατσά μου είπε ότι παντρεύτηκε και πήγε Αλβανία. Εχω φρικάρει γιατί τέτοιο τσιμπούκι δεν έχω βρει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:idiot:Παιδες, εγω,προσωπικα, ειμαι,ΦΑΝ! του ΑΓΚΥΡΑΣ 1! Το πρωι, επαιζε, το ΒΙΚΑΚΥ[ τρανσ] τωρα, ειναι, η Καυλιαρα, ΤΖΟ! μιλαμε, το γαμησι! και πολλες αλλεςεκπληξεις! Με 30ευρω. εγω περναω, μαζιτης, τελεια!  Οποιος, γουσταρει, ειναι, απο 5-1! :humpleg:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:idiot:Παιδες, εγω,προσωπικα, ειμαι,ΦΑΝ! του ΑΓΚΥΡΑΣ 1! Το πρωι, επαιζε, το ΒΙΚΑΚΥ[ τρανσ] τωρα, ειναι, η Καυλιαρα, ΤΖΟ! μιλαμε, το γαμησι! και πολλες αλλεςεκπληξεις! Με 30ευρω. εγω περναω, μαζιτης, τελεια!  Οποιος, γουσταρει, ειναι, απο 5-1! :humpleg:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.727
Πόντοι
4.587
Εμενα η τσατσά μου είπε ότι παντρεύτηκε και πήγε Αλβανία. Εχω φρικάρει γιατί τέτοιο τσιμπούκι δεν έχω βρει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Εγώ την πίπωσα  πριν 10 ημέρες περίπου. Τι να παντυρευτεί ρε φίλε, αυτό είναι μητρομανής,  σε κανένα άλλο μπουρδέλο της επαρχίας θα έχει πάει και θα επιστρέψει. Τη μέρα που τη πήρα μου είπε ότι είχε  αδείασει ήδη καμιά τριανταριά καυλιά με τη μέθοδο deepthroat

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ξεκίνησε από Λέλας Καραγιάννη 35 και Πιπίνου 118 σαν Γκαλίνα.Τόσο ηλίθια είναι.Αντί να προσέξει και να κερδίσει σταθερούς πελάτες, επιχειρούσε ξεπέτες πενταλέπτου στα 50 ευρώ.Η πτώση ήταν λογικό επόμενο:
Αγαθουπόλεως 54LCD TV, Αλκιβιάδους 16Γ και τώρα Λεωνίδου 28 άνω.
Γιατί, θα την πάρεις αλλού;;;; :headbang:
Είναι λιγάκι πονηρούλα,στην αρχή όταν την πρωτοπήρα μου είχε κάνει απίστευτο κρεββάτι και περιποίηση για να με κάνει πελάτη της.Μετά ήταν βιαστική και όχι τόσο πρόθυμη θεωρώντας οτι με είχε δέσει.Κανω μια πολύ μεγάλη αποχή και με το που την ξαναπέρνω μου κάνει πάλι απίστευτη περιποίηση και τις επόμενες φορες ξεφουσκώνει και βιάζεται.Έφαγε κόκκινη κάρτα!!
Σαφώς και θα είχε μεγαλύτερο πελατολόγιο και δεν θα πήγαινε Μεταξουργείο αν δεν τα έκανε αυτά.
Τώρα στο δεύτερο σκέλος δεν χρειάζεται να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αν την δώ σε καθαρότερο περιβάλλον και την κόψω υγιής και καθαρή μπορεί να ξανακάνω το ατόπημα.Κάτω κεφάλι είναι αυτό και είναι και μουνάρα η συγκεκριμένη.Εξάλλου στο Αλκιβιάδους δεν έμπαιναν πολλοι Πακιστανοί γιατί είχε είκοσι.Το παράσημο κολλάει ευκολότερα αν την πάρεις εκείνη την στιγμή που είναι φρέσκια.Όπως και να χει μπορεί και να μην την ξαναδοκιμάσω γιατί δεν έχει σταθερή απόδοση αλλά και αν σκεφτώ με το πάνω κεφάλι.

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα...οποιος εχει καποια καλη προταση για βραδυνη βαρδια ας στηλει πριβε...να ανταλαξουμε προτασεις.ευχαριστω.καλο βραδυ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.822
Πόντοι
41.447

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εγώ την πίπωσα  πριν 10 ημέρες περίπου. Τι να παντυρευτεί ρε φίλε, αυτό είναι μητρομανής,  σε κανένα άλλο μπουρδέλο της επαρχίας θα έχει πάει και θα επιστρέψει. Τη μέρα που τη πήρα μου είπε ότι είχε  αδείασει ήδη καμιά τριανταριά καυλιά με τη μέθοδο deepthroat
Φίλε τέτοιο γαμήσι δεν έχω κάνει πουθενά. Παλιότερα με τη Σαμπρίνα μονο, αλλά πήγα χθες και χαλάστηκα...

Αυτό που με τρελλαίνει γενικα ειναι τα καλά προκαταρκτικά...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.727
Πόντοι
4.587
Φίλε τέτοιο γαμήσι δεν έχω κάνει πουθενά. Παλιότερα με τη Σαμπρίνα μονο, αλλά πήγα χθες και χαλάστηκα...

Αυτό που με τρελλαίνει γενικα ειναι τα καλά προκαταρκτικά...
To έχω αναφέρει κι΄ εγώ αυτό ότι η Κατερίνα (Φυλ 134) αφιαιρώνει αρκετό χρόνο μέσα στο δωμάτιο (πάνω από 15 λεπτά) και της αρέσει να την διατάζεις.  Η πίπα της είναι από τις καλύτερες αυτή την εποχή στα ήδη παρακμασμένα μπουρδέλα της Φυλής/Μεταξίου. Επίσης πρέπει να έχουμε στα υπόψην ότι οι βρωμόγριες κρατάνε πράγματι χρονόμετρο όταν μπάζουνε πελάτη στο δωμάτιο και ο γύρος κρατάει με τη βία στα 4-5 λεπτά. Αυτό έχει πια καθιερωθεί στα περισσότερα μπουρδέλα. Οι γριές είναι κατά πλειοψηφία ρωσίδες με νοοτροπία δεσμοφύλακα/KGBτισων που νομίζουν ότι ήρθαν εδώ μαζύ με τις ξεπετο/έπιπλαγκόμενες και τα λιγούρια αλβανορουμάνους μαστροπούς για να γίνουν όλοι πλούσιοι μέσα σε μία νύχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Φωκαιας 27,,,Ισογειο,,,κουφοβραση,,,μα με τετοια γυναικα οπως η Αλμπινα αν λειτουργουσαν και τα κλιματιστικα θα φευγαμε με πνευμονια μες στο καλοκαιρι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Στο δωμάτιο πάντως είχε μια χαρά θερμοκρασία όταν πήγα..Φουλ αναμμένος ο κλιματισμός...Φίλε εσένα σου βγήκε καλή η Αλμπίνα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom