petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπεραααα τι ωρα αλαζουνε βαρδιεσ΄΄΄''''
ενημερωση τωρα το μεσημερι στη φυλης
54κατω δυο κοριτσια,τζουλια,λεπτο ωραιο κατσικισιο κατα piatsa κορμι με κοντο καρε μαλλι και μαλλον αλεξανδρα ακομη πιο αδυνατη κοντουλα ξανθια κοπελιτσα
ευχαριστω παω να ριξς μια ματια κ κανενα αδιασμα το πολι πολι να παω στιν ανκα ,γ τελευτεα λισι δηλ.Μετρια πραγματα οπως ειπες λιγες αξιζουν,αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει το πακετο πολυ καλη εμφανιση και καλες υπηρεσιες.Επισης ειναι και τα γουστα του καθενος.Μια καλη λυση που δεν θα πεταξεις τα λεφτα σου ειναι το Χριστινακι στο 69 πανω.
Η δικιά μου ξέρεις που είναι;αφου εκανα παραθεση στο ποστ του αλλου πως γινεται να εννοω την δικη σου?
Γιατι μπερδευτηκες πιο πολυ να σου πω οτι η Κατερινα απο το φ134 πρεπει να εχει παρει αδεια,στην θεση της ειναι μια αθιγγανη.Η δικιά μου ξέρεις που είναι;
Εμενα η τσατσά μου είπε ότι παντρεύτηκε και πήγε Αλβανία. Εχω φρικάρει γιατί τέτοιο τσιμπούκι δεν έχω βρει ΠΟΥΘΕΝΑ.Γιατι μπερδευτηκες πιο πολυ να σου πω οτι η Κατερινα απο το φ134 πρεπει να εχει παρει αδεια,στην θεση της ειναι μια αθιγγανη.
Παιδες, εγω,προσωπικα, ειμαι,ΦΑΝ! του ΑΓΚΥΡΑΣ 1! Το πρωι, επαιζε, το ΒΙΚΑΚΥ[ τρανσ] τωρα, ειναι, η Καυλιαρα, ΤΖΟ! μιλαμε, το γαμησι! και πολλες αλλεςεκπληξεις! Με 30ευρω. εγω περναω, μαζιτης, τελεια! Οποιος, γουσταρει, ειναι, απο 5-1!
Εγώ την πίπωσα πριν 10 ημέρες περίπου. Τι να παντυρευτεί ρε φίλε, αυτό είναι μητρομανής, σε κανένα άλλο μπουρδέλο της επαρχίας θα έχει πάει και θα επιστρέψει. Τη μέρα που τη πήρα μου είπε ότι είχε αδείασει ήδη καμιά τριανταριά καυλιά με τη μέθοδο deepthroatΕμενα η τσατσά μου είπε ότι παντρεύτηκε και πήγε Αλβανία. Εχω φρικάρει γιατί τέτοιο τσιμπούκι δεν έχω βρει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Είναι λιγάκι πονηρούλα,στην αρχή όταν την πρωτοπήρα μου είχε κάνει απίστευτο κρεββάτι και περιποίηση για να με κάνει πελάτη της.Μετά ήταν βιαστική και όχι τόσο πρόθυμη θεωρώντας οτι με είχε δέσει.Κανω μια πολύ μεγάλη αποχή και με το που την ξαναπέρνω μου κάνει πάλι απίστευτη περιποίηση και τις επόμενες φορες ξεφουσκώνει και βιάζεται.Έφαγε κόκκινη κάρτα!!Ξεκίνησε από Λέλας Καραγιάννη 35 και Πιπίνου 118 σαν Γκαλίνα.Τόσο ηλίθια είναι.Αντί να προσέξει και να κερδίσει σταθερούς πελάτες, επιχειρούσε ξεπέτες πενταλέπτου στα 50 ευρώ.Η πτώση ήταν λογικό επόμενο:
Αγαθουπόλεως 54LCD TV, Αλκιβιάδους 16Γ και τώρα Λεωνίδου 28 άνω.
Γιατί, θα την πάρεις αλλού;;;;
καλησπερα...οποιος εχει καποια καλη προταση για βραδυνη βαρδια ας στηλει πριβε...να ανταλαξουμε προτασεις.ευχαριστω.καλο βραδυ.
το "τολμηρή" ξεχασες....
Φίλε τέτοιο γαμήσι δεν έχω κάνει πουθενά. Παλιότερα με τη Σαμπρίνα μονο, αλλά πήγα χθες και χαλάστηκα...Εγώ την πίπωσα πριν 10 ημέρες περίπου. Τι να παντυρευτεί ρε φίλε, αυτό είναι μητρομανής, σε κανένα άλλο μπουρδέλο της επαρχίας θα έχει πάει και θα επιστρέψει. Τη μέρα που τη πήρα μου είπε ότι είχε αδείασει ήδη καμιά τριανταριά καυλιά με τη μέθοδο deepthroat
To έχω αναφέρει κι΄ εγώ αυτό ότι η Κατερίνα (Φυλ 134) αφιαιρώνει αρκετό χρόνο μέσα στο δωμάτιο (πάνω από 15 λεπτά) και της αρέσει να την διατάζεις. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες αυτή την εποχή στα ήδη παρακμασμένα μπουρδέλα της Φυλής/Μεταξίου. Επίσης πρέπει να έχουμε στα υπόψην ότι οι βρωμόγριες κρατάνε πράγματι χρονόμετρο όταν μπάζουνε πελάτη στο δωμάτιο και ο γύρος κρατάει με τη βία στα 4-5 λεπτά. Αυτό έχει πια καθιερωθεί στα περισσότερα μπουρδέλα. Οι γριές είναι κατά πλειοψηφία ρωσίδες με νοοτροπία δεσμοφύλακα/KGBτισων που νομίζουν ότι ήρθαν εδώ μαζύ με τις ξεπετο/έπιπλαγκόμενες και τα λιγούρια αλβανορουμάνους μαστροπούς για να γίνουν όλοι πλούσιοι μέσα σε μία νύχτα .Φίλε τέτοιο γαμήσι δεν έχω κάνει πουθενά. Παλιότερα με τη Σαμπρίνα μονο, αλλά πήγα χθες και χαλάστηκα...
Αυτό που με τρελλαίνει γενικα ειναι τα καλά προκαταρκτικά...