ενημερωση τωρα το μεσημερι στη φυλης 54 κατω δυο κοριτσια,τζουλια,λεπτο ωραιο κατσικισιο κατα piatsa κορμι με κοντο καρε μαλλι και μαλλον αλεξανδρα ακομη πιο αδυνατη κοντουλα ξανθια κοπελιτσα
Μετρια πραγματα οπως ειπες λιγες αξιζουν,αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει το πακετο πολυ καλη εμφανιση και καλες υπηρεσιες.Επισης ειναι και τα γουστα του καθενος.Μια καλη λυση που δεν θα πεταξεις τα λεφτα σου ειναι το Χριστινακι στο 69 πανω.
Παιδες, εγω,προσωπικα, ειμαι,ΦΑΝ! του ΑΓΚΥΡΑΣ 1! Το πρωι, επαιζε, το ΒΙΚΑΚΥ[ τρανσ] τωρα, ειναι, η Καυλιαρα, ΤΖΟ! μιλαμε, το γαμησι! και πολλες αλλεςεκπληξεις! Με 30ευρω. εγω περναω, μαζιτης, τελεια! Οποιος, γουσταρει, ειναι, απο 5-1!
Παιδες, εγω,προσωπικα, ειμαι,ΦΑΝ! του ΑΓΚΥΡΑΣ 1! Το πρωι, επαιζε, το ΒΙΚΑΚΥ[ τρανσ] τωρα, ειναι, η Καυλιαρα, ΤΖΟ! μιλαμε, το γαμησι! και πολλες αλλεςεκπληξεις! Με 30ευρω. εγω περναω, μαζιτης, τελεια! Οποιος, γουσταρει, ειναι, απο 5-1!
Εγώ την πίπωσα πριν 10 ημέρες περίπου. Τι να παντυρευτεί ρε φίλε, αυτό είναι μητρομανής, σε κανένα άλλο μπουρδέλο της επαρχίας θα έχει πάει και θα επιστρέψει. Τη μέρα που τη πήρα μου είπε ότι είχε αδείασει ήδη καμιά τριανταριά καυλιά με τη μέθοδο deepthroat
Ξεκίνησε από Λέλας Καραγιάννη 35 και Πιπίνου 118 σαν Γκαλίνα.Τόσο ηλίθια είναι.Αντί να προσέξει και να κερδίσει σταθερούς πελάτες, επιχειρούσε ξεπέτες πενταλέπτου στα 50 ευρώ.Η πτώση ήταν λογικό επόμενο:
Αγαθουπόλεως 54LCD TV, Αλκιβιάδους 16Γ και τώρα Λεωνίδου 28 άνω.
Γιατί, θα την πάρεις αλλού;;;;
Είναι λιγάκι πονηρούλα,στην αρχή όταν την πρωτοπήρα μου είχε κάνει απίστευτο κρεββάτι και περιποίηση για να με κάνει πελάτη της.Μετά ήταν βιαστική και όχι τόσο πρόθυμη θεωρώντας οτι με είχε δέσει.Κανω μια πολύ μεγάλη αποχή και με το που την ξαναπέρνω μου κάνει πάλι απίστευτη περιποίηση και τις επόμενες φορες ξεφουσκώνει και βιάζεται.Έφαγε κόκκινη κάρτα!!
Σαφώς και θα είχε μεγαλύτερο πελατολόγιο και δεν θα πήγαινε Μεταξουργείο αν δεν τα έκανε αυτά.
Τώρα στο δεύτερο σκέλος δεν χρειάζεται να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αν την δώ σε καθαρότερο περιβάλλον και την κόψω υγιής και καθαρή μπορεί να ξανακάνω το ατόπημα.Κάτω κεφάλι είναι αυτό και είναι και μουνάρα η συγκεκριμένη.Εξάλλου στο Αλκιβιάδους δεν έμπαιναν πολλοι Πακιστανοί γιατί είχε είκοσι.Το παράσημο κολλάει ευκολότερα αν την πάρεις εκείνη την στιγμή που είναι φρέσκια.Όπως και να χει μπορεί και να μην την ξαναδοκιμάσω γιατί δεν έχει σταθερή απόδοση αλλά και αν σκεφτώ με το πάνω κεφάλι.
Εγώ την πίπωσα πριν 10 ημέρες περίπου. Τι να παντυρευτεί ρε φίλε, αυτό είναι μητρομανής, σε κανένα άλλο μπουρδέλο της επαρχίας θα έχει πάει και θα επιστρέψει. Τη μέρα που τη πήρα μου είπε ότι είχε αδείασει ήδη καμιά τριανταριά καυλιά με τη μέθοδο deepthroat
To έχω αναφέρει κι΄ εγώ αυτό ότι η Κατερίνα (Φυλ 134) αφιαιρώνει αρκετό χρόνο μέσα στο δωμάτιο (πάνω από 15 λεπτά) και της αρέσει να την διατάζεις. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες αυτή την εποχή στα ήδη παρακμασμένα μπουρδέλα της Φυλής/Μεταξίου. Επίσης πρέπει να έχουμε στα υπόψην ότι οι βρωμόγριες κρατάνε πράγματι χρονόμετρο όταν μπάζουνε πελάτη στο δωμάτιο και ο γύρος κρατάει με τη βία στα 4-5 λεπτά. Αυτό έχει πια καθιερωθεί στα περισσότερα μπουρδέλα. Οι γριές είναι κατά πλειοψηφία ρωσίδες με νοοτροπία δεσμοφύλακα/KGBτισων που νομίζουν ότι ήρθαν εδώ μαζύ με τις ξεπετο/έπιπλαγκόμενες και τα λιγούρια αλβανορουμάνους μαστροπούς για να γίνουν όλοι πλούσιοι μέσα σε μία νύχτα .
Φωκαιας 27,,,Ισογειο,,,κουφοβραση,,,μα με τετοια γυναικα οπως η Αλμπινα αν λειτουργουσαν και τα κλιματιστικα θα φευγαμε με πνευμονια μες στο καλοκαιρι.