Ήρθα εκτάκτως στην Αθήνα και έλεγα τι να κάνω μιας που είχα μεγάλες κάβλες και έτσι επισκέφτηκα τον αμαρτωλό δρόμο της Φυλής.
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια, πολύ λίγος ο κόσμος. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής:
66 δεξιά: Σούζη, ξανθιά με πολύ όμορφο σώμα και πρόστυχο πρόσωπο πορνοστάρ.
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
74 δεξιά: Γκαμπριέλα, μελαχρινή με καρέ μαλλί, πολύ αδύνατη με πρωκτικό.
80: Κλειστό.
65 πάνω: Μελαχρινό κοντοπούτανο.
65 κάτω: Ψηλή μελαχρινή.
84 κάτω: Νομίζω ότι ήταν η Τζούλια από Έλλης και Διδύμου στο υπόγειο. Μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό.
86 κάτω: Σελένα, μελαχρινή με ωραίο σώμα, βυζιά και πρόσωπο και ένα τατουάζ πάνω από τα κωλομέρια. Είναι η ίδια με το 59.
67: Μαρία η γυρολόγος, από 200, 65 πάνω, Μονής Προδρόμου, Φωκαίας 19 και άλλα, μελαχρινή με κοντά μαλλιά και τατουάζ στα πλευρά. Πρώτη κατάθεση. Ακολουθεί κριτική.
69 πάνω: Χριστίνα με τους σιλικονάτους βύζους.
69 κάτω: Μελαχρινό κοντοπούτανο.
71 πάνω: Ψηλή με σπαστά μαλλιά καστανά με ξανθές αντάυγιες ή κάτι τέτοιο. Πανέμορφη παρουσία. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
71 ισόγειο: Μιρέλα, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόστυχο βλέμμα και πρωκτικό. Να δοκιμάσω;;;;
71 υπόγειο: Νίκη, από 92 αριστερά. Ξανθιά, όμορφη για τα γούστα μου, ωραίο σώμα και στήθος.
92 δεξιά: Λάουρα, ωραίο πρόσωπο και κορμί και τουρλοτό κολαράκι.
92 αριστερά: Αναμμένα φωτάκι, κλειστή πόρτα.
Μονής Προδρόμου πάνω κάτω κλειστά.
Φιλιππίδου κλειστό.
Φωκαίας:
17 κάτω: Κλειστό αλλά στα @@ γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Μελαχρινή με ωραίο στήθος και σώμα. Αλεξάνδρα είπε η πολύ συμπαθής τσατσάς, αλλά η κοπέλα άρχισε να γελάει λες και δεν την λένε έτσι. Δεν ξέρω πως την λένε τελικά
25 πάνω: Αντριάννα, μελαχρινό τσουπωτό.
22 πάνω αριστερά: Μελαχρινό κοντοπούτανο πολλά υποσχόμενο. Είπε ότι η κοπέλα της αφίσας ήταν αυτή. Δεν ξέρω αν ήταν, της έμοιαζε πάντως.
22 πάνω δεξιά: Άννα, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό, 5 μέρες στην δουλειά σύμφωνα με τον ευγενέστατο τσάτσο. Δεύτερη κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
22 κάτω: Γκαμπριέλλα, όχι η αδύνατη. Μελαχρινή με ψηλή με ελαφρά πιασήματα.
24: Κλειστό.
Θα επιστρέψω στην Αθήνα σε μία εβδομάδα, μαζί με πλούσιο πορνοφωτογραφικό υλικό, με μπουρδέλα από την Σπάρτη και τα Χανιά.
Καλές τσάρκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!