Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (15 μέλη και 253 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Φυλής 92 νέο-Μίκυ.Προφέσορα, είναι τούμπανο η μικρά...
Μέση ψύξη σαλονιού.
Κάποια Μίκυ είχα δει παλαιά στο Φυλής 74 αριστερά.Ξανθιά, λεπτή, έκφυλη, τούμπανο με καρέ κοντό μαλλί.Και έχω την εντύπωση οτι ήταν διαφορετική κοπέλα.
Πρέπει να είναι η ίδια.Έχω καιρό να την πετύχω τώρα τελευταία απο τότε που είχε δουλέψει στο Φωκ 22 αμέσως μετά την Κωλοκυνθούς.Έχει πέσει όμως η απόδοση της τον τελευταίο καιρό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Στο δωμάτιο πάντως είχε μια χαρά θερμοκρασία όταν πήγα..Φουλ αναμμένος ο κλιματισμός...Φίλε εσένα σου βγήκε καλή η Αλμπίνα?

Περσι την ειχα παρει στην ιασωνος και εκλαιγα το 15 αρι...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Περσι την ειχα παρει στην ιασωνος και εκλαιγα το 15 αρι...
Κ εγώ την πήρα πρόσφατα κ ήταν σαν να γάμαγα νεκρή...Η ειρωνεία όμως είναι ότι παίζει κ να ξαναπάω αν δεν βρω κάτι καλό...Έχω τρέλλα με τις πολύ ψηλές γυναίκες...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Το κλιματιστικό μια χαρά δρόσιζε το χώρο...Η κοπέλλα όμως όχι.Γι'αυτό ρώτησα το συναγωνιστή αν του βγήκε καλή...

Πρεπει να αντικατασταθει...παραπλανει επειδη ειναι ευσωμη,εχει παρει αρκετα κιλα απο περσι...δε κανει για τη δουλεια..ισως να ειχε επιτυχια σε αλλο επαγγελμα οπως αυτο του τελωνειακου η του αστυνομικου.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πρεπει να αντικατασταθει...παραπλανει επειδη ειναι ευσωμη,εχει παρει αρκετα κιλα απο περσι...δε κανει για τη δουλεια..ισως να ειχε επιτυχια σε αλλο επαγγελμα οπως αυτο του τελωνειακου η του αστυνομικου.
Μια χαρά είναι από άποψη κιλών.Απλώς δείχνει είτε να βαριέται,είτε να μην της αρέσει αυτή η δουλειά κ να κάνει αγγαρεία..Το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ είναι να την πέτυχα κουρασμένη...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Κ εγώ την πήρα πρόσφατα κ ήταν σαν να γάμαγα νεκρή...Η ειρωνεία όμως είναι ότι παίζει κ να ξαναπάω αν δεν βρω κάτι καλό...Έχω τρέλλα με τις πολύ ψηλές γυναίκες...

Συμφωνω και μενα μου αρεσουν οι ψηλες αλλα αν δε μου βγει τη 1η φορα μετα ριχνω ακυρο και ας διαβαζω για βελτιωση υπηρεσιων...θα σου προτεινα τη Σαμπρινα απο κων 166 απο θεμα υψους και ομορφιας, λιγοτερο ψυχρη απο την Αλπινα αλλα δυστηχως ειναι και αυτη για 1 φορα...Η ομορφια της και τα ατελειωτα ποδια της με εκαναν να περασω 3 φορες μεχρι τωρα...τη 1η τα πηγαμε αρκετα καλα τη 2η μετρια και τη 3η εμεινα μεσα στο δωματιο 20 λεπτα μεχρι να αναστηθει...εκλεισε ο κυκλος...η Ανκα απο 109 ειναι ψιλη και καλες με καλες υπηρεσιες αλλα ενοχλει η τσα2..Αλλες ψηλες αυτο το καιρο δε γνωριζω να δουλευουν σε ντελα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνω και μενα μου αρεσουν οι ψηλες αλλα αν δε μου βγει τη 1η φορα μετα ριχνω ακυρο και ας διαβαζω για βελτιωση υπηρεσιων...θα σου προτεινα τη Σαμπρινα απο κων 166 απο θεμα υψους και ομορφιας, λιγοτερο ψυχρη απο την Αλπινα αλλα δυστηχως ειναι και αυτη για 1 φορα...Η ομορφια της και τα ατελειωτα ποδια της με εκαναν να περασω 3 φορες μεχρι τωρα...τη 1η τα πηγαμε αρκετα καλα τη 2η μετρια και τη 3η εμεινα μεσα στο δωματιο 20 λεπτα μεχρι να αναστηθει...εκλεισε ο κυκλος...η Ανκα απο 109 ειναι ψιλη και καλες με καλες υπηρεσιες αλλα ενοχλει η τσα2..Αλλες ψηλες αυτο το καιρο δε γνωριζω να δουλευουν σε ντελα.
Είπες ότι αν δεν παέι καλά την 1η φορά ότι δεν ξαναπάς,όμως σε αυτή την Σαμπρίνα πήγες κ 2η κ 3η φορά...Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν...Κ εγώ ψήνομαι να ξαναπάω,ίσως για τελευταία φορά να δω μήπως την πέτυχα σε κακή μέρα...Την Ανκα που αναφέρεις την έχω πάρει,μάλλον λέμε την ίδια.Πάρα πολύ καλή,την έβαλα στα στάνταρ μου μάλλον...Λιγότερο ψηλή όμως από την Αλμπίνα...Εγώ τη θέλω πολύ ψηλή τη γυναίκα...Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως...Άν κάποιος άλλος γνωρίζει για ψηλές σε ντέλα,ειδικά βραδυνής βάρδιας,ας βοηθήσει...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

Κων 166 υπογειο....ΕΥΑ εχει ανεβει κριτικη....ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ραντεβου σε κανα μηνα παλι.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Την Αλμπίνα την είχα πάρει 2-3 φορές όταν ήτανε στην Ιάσινος 1β. Μέτριο κρεββάτι δυστυχώς. Και το τουπέ με χαλάει πολύ. Δεν πέρασα άσχημα πάντως τότε.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Την Αλμπίνα την είχα πάρει 2-3 φορές όταν ήτανε στην Ιάσινος 1β. Μέτριο κρεββάτι δυστυχώς. Και το τουπέ με χαλάει πολύ. Δεν πέρασα άσχημα πάντως τότε.
Κ εγώ πέρασα καλά αλλά μόνο κ μόνο επειδή γαμούσα μια μουνάρα όπως ακριβώς τη θέλω..Ψηλή...Μόνο όμως όταν υπάρχει συμμετοχή το πράγμα μπορεί να απογειωθεί...Αλλιώς όχι...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χάδια , φιλιά , γλυκόλογα στα Ρώσσικα και μια (υποτυπώδη) ανταπόκριση υπήρξε επιτέλους. Αλλά για τοπ πράγματα μην περιμέντε πολλά  :-

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Έδωσε εντολή ο Πρόεδρος; Άντε να μαζευόμαστε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Συμφωνω και μενα μου αρεσουν οι ψηλες αλλα αν δε μου βγει τη 1η φορα μετα ριχνω ακυρο και ας διαβαζω για βελτιωση υπηρεσιων...

παιδιά αν βγεί φόλα ποτέ δευτερη ευκαιρία. Μόνο σε όσες έχουν κάποιες προυποθέσεις και δείχνουν σημάδια οτι μπορούν κάτι παραπάνω. Οι υπόλοιπες ας αλλαξουν επάγγελμα. Πλέον δέν υπάρχουν λεφτά για χάσιμο.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ήρθα εκτάκτως στην Αθήνα και έλεγα τι να κάνω μιας που είχα μεγάλες κάβλες και έτσι επισκέφτηκα τον αμαρτωλό δρόμο της Φυλής.
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια, πολύ λίγος ο κόσμος. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυλής:

66 δεξιά: Σούζη, ξανθιά με πολύ όμορφο σώμα και πρόστυχο πρόσωπο πορνοστάρ.
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
74 δεξιά: Γκαμπριέλα, μελαχρινή με καρέ μαλλί, πολύ αδύνατη με πρωκτικό.
80: Κλειστό.
65 πάνω: Μελαχρινό κοντοπούτανο.
65 κάτω: Ψηλή μελαχρινή.
84 κάτω: Νομίζω ότι ήταν η Τζούλια από Έλλης και Διδύμου στο υπόγειο. Μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό.
86 κάτω: Σελένα, μελαχρινή με ωραίο σώμα, βυζιά και πρόσωπο και ένα τατουάζ πάνω από τα κωλομέρια. Είναι η ίδια με το 59.
67: Μαρία η γυρολόγος, από 200, 65 πάνω, Μονής Προδρόμου, Φωκαίας 19 και άλλα, μελαχρινή με κοντά μαλλιά και τατουάζ στα πλευρά. Πρώτη κατάθεση. Ακολουθεί κριτική.
69 πάνω: Χριστίνα με τους σιλικονάτους βύζους.
69 κάτω: Μελαχρινό κοντοπούτανο.
71 πάνω: Ψηλή με σπαστά μαλλιά καστανά με ξανθές αντάυγιες ή κάτι τέτοιο. Πανέμορφη παρουσία. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
71 ισόγειο: Μιρέλα, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόστυχο βλέμμα και πρωκτικό. Να δοκιμάσω;;;;
71 υπόγειο: Νίκη, από 92 αριστερά. Ξανθιά, όμορφη για τα γούστα μου, ωραίο σώμα και στήθος.
92 δεξιά: Λάουρα, ωραίο πρόσωπο και κορμί και τουρλοτό κολαράκι.
92 αριστερά: Αναμμένα φωτάκι, κλειστή πόρτα.

Μονής Προδρόμου πάνω κάτω κλειστά.

Φιλιππίδου κλειστό.

Φωκαίας:

17 κάτω: Κλειστό αλλά στα @@ γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Μελαχρινή με ωραίο στήθος και σώμα. Αλεξάνδρα είπε η πολύ συμπαθής τσατσάς, αλλά η κοπέλα άρχισε να γελάει λες και δεν την λένε έτσι. Δεν ξέρω πως την λένε τελικά  :huh: :huh: :huh:
25 πάνω: Αντριάννα, μελαχρινό τσουπωτό.
22 πάνω αριστερά: Μελαχρινό κοντοπούτανο πολλά υποσχόμενο. Είπε ότι η κοπέλα της αφίσας ήταν αυτή. Δεν ξέρω αν ήταν, της έμοιαζε πάντως.
22 πάνω δεξιά: Άννα, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό, 5 μέρες στην δουλειά σύμφωνα με τον ευγενέστατο τσάτσο. Δεύτερη κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
22 κάτω: Γκαμπριέλλα, όχι η αδύνατη. Μελαχρινή με ψηλή με ελαφρά πιασήματα.
24: Κλειστό.

Θα επιστρέψω στην Αθήνα σε μία εβδομάδα, μαζί με πλούσιο πορνοφωτογραφικό υλικό, με μπουρδέλα από την Σπάρτη και τα Χανιά.

Καλές τσάρκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom