You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kologamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
φλωρα απο κωλοκυνθουσ φιλε για βραδυ πολυ καλο μπουκιτσι.
Επισκέπτης
Ρε παίδες ξέρει κανένας που παίζει καμιά κοντομάλλα; Έχω επιθυμίσει κοντό μαλλί και όταν λέω κοντό εννοώ κοντό... και γουλί σαν την ακρίδα να 'ναι μου κάνει δλδ ;)
Επισκέπτης
"Πουτάνα είναι αυτή που καλλιεργεί προσδοκίες χωρίς να είναι πρόθυμη να τις εκπληρώσει."
Φίλε sorry αλλά αυτή που λες είναι η καριόλα... Η πουτάνα εκπληρώνει τις προσδοκίες.
Φίλε sorry αλλά αυτή που λες είναι η καριόλα... Η πουτάνα εκπληρώνει τις προσδοκίες.
φλωρα απο κωλοκυνθουσ φιλε για βραδυ πολυ καλο μπουκιτσι.
πως είναι εμφανισιακά;
Επισκέπτης
Ναι και σου δημιουργεί καινούριες... ;)"Πουτάνα είναι αυτή που καλλιεργεί προσδοκίες χωρίς να είναι πρόθυμη να τις εκπληρώσει."
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Πρωϊνή βάρδιαΡε παίδες ξέρει κανένας που παίζει καμιά κοντομάλλα; Έχω επιθυμίσει κοντό μαλλί και όταν λέω κοντό εννοώ κοντό... και γουλί σαν την ακρίδα να 'ναι μου κάνει δλδ ;)
Μεταξουργείο
Ιάσωνος 37 ισόγειο
Αλέξια
...από Φυλής και Προδρόμου (βαπόρι), Φωκαίας 22 όροφος (παλαιό)
Παλαιότερα είχε πολύ μακριά, τώρα (πλέον) πολύ κοντά
Kologamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
λεπτη κανονικο υψοσ απο εμφανιση καλουτσικη.μεσα ειναι αρνακι την κανεισ οτι θεσ κ κανει κ πολυ καλο μπουκιτσι κ κωλο.πως είναι εμφανισιακά;
Kologamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
λεπτη κανονικο υψοσ απο εμφανιση καλουτσικη.μεσα ειναι αρνακι την κανεισ οτι θεσ κ κανει κ πολυ καλο μπουκιτσι κ κωλο.στο κωλοκυνθουσ 38α βραδυ.
Επισκέπτης
Τρελό φαίνεταιΠρωϊνή βάρδια
Μεταξουργείο
Ιάσωνος 37 ισόγειο
Αλέξια
...από Φυλής και Προδρόμου (βαπόρι), Φωκαίας 22 όροφος (παλαιό)
Παλαιότερα είχε πολύ μακριά, τώρα (πλέον) πολύ κοντά
Διάβασα κριτικές αλλά είναι παλιές, έχεις κι εσύ μία. Έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμα μήπως τώρα;
Να 'σαι καλά στρατηγέ!
Vassiliani
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Η Κάρμεν απο Φ65 πάνω έχει εμφανιστεί κάπου??
Οποιος συναγωνιστής ξέρει ας ενημερώσει..
Οποιος συναγωνιστής ξέρει ας ενημερώσει..
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
;)Τρελό φαίνεται
Πιθανόν...Διάβασα κριτικές αλλά είναι παλιές, έχεις κι εσύ μία. Έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμα μήπως τώρα;
Έκοψε όμως τα μαλλιά της και την "έκοψα" και εγώ. Έχω πει για την α-δυναμία μου και όπως είναι γνωστό "πληρώνουμε" για αυτές ...
Δεν κάνει τίποτε. Εδώ είμαστε σαν "παρέα"Να 'σαι καλά στρατηγέ!
Επισκέπτης
Άντρας είμαι αλλά ποτέ δεν κτλβα γιατί όλοι οι υπολοιποι γουστάρουνε μακρύ μαλλί. Προσωπικά με τρελαίνει το κοντό. Τους δίνει ένα πιο πουτανέ στυλ που με κάνει τούρμποΈκοψε όμως τα μαλλιά της και την "έκοψα" και εγώ. Έχω πει για την α-δυναμία μου και όπως είναι γνωστό "πληρώνουμε" για αυτές ...
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Μην ψάχνεις (νομίζω) εξηγήσεις για τα ερωτικά γούστα ;)
Να συμπληρώσω πάντως ότι η Άνκα με σχετικά κοντά μαλλιά (για τα γούστα μου) μου παρείχε αξιόλογες υπηρεσίες. Έχει δίκιο ο spiderdom για την πορνο-δεσποινίδα
Να συμπληρώσω πάντως ότι η Άνκα με σχετικά κοντά μαλλιά (για τα γούστα μου) μου παρείχε αξιόλογες υπηρεσίες. Έχει δίκιο ο spiderdom για την πορνο-δεσποινίδα
Ας μην ξεχνάμε και τη Στέλλα/Μόνικα με τα αστεράκια.Άντρας είμαι αλλά ποτέ δεν κτλβα γιατί όλοι οι υπολοιποι γουστάρουνε μακρύ μαλλί. Προσωπικά με τρελαίνει το κοντό. Τους δίνει ένα πιο πουτανέ στυλ που με κάνει τούρμπο
Έχει κοντά μαλλιά.
Προσέχει το σώμα και τις υπηρεσίες της.
Κατά περιόδους, πολύ κοντά.
Η συναλλαγή μαζί της είναι πάντα έντιμη.
Ακολουθεί κριτική του Σωκράτη Μάλαμα για την πρωινή βάρδια του Φ74.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις