Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (21 μέλη και 168 επισκέπτες)

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χθεσινή τυχαία βόλτα στους δρόμους της Αχαρνών κ μια αόρατη δύναμη με έστειλε Φώκαιας κ Αχαρνών κοπέλα Αλμπινα ρωσίδα ξανθιά ψηλή, με διάφορα από τiς πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην περιοχή αλλά κ για κοπέλα στούντιο.
Συγκρίνεται άνετα με την καρολαιν από Ισμήνης κ της ρίχνει μάλιστα κ κανα 2 κεφάλια σε ύψος.
Μιλάμε για κοπέλα μοντέλο που τυχαία βρέθηκε στο χώρο αυτό.
Επίδοση εντος δωματίου λίγο χειρότερα από καρολαιν δεν έκανε πραγματικά τίποτα αλλα δεν το επεδίωξα κιόλας γιατί είχα διάθεση να τα κάνω όλα εγώ.
Υ.Γ. το τίμημα της ομορφιάς

thanoshot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κανενα μπουρδελο με καμια γυναικα με πιασιματα?

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
@jockerx φίλε στο φυλ200 ποια Ντόρα είναι αυτή? μήπως το μικρό από φωκ17ανω και ρεμούνδου?
Στο φυλ 59 ανω προχθές πήρα μια Αλεξάνδρα οδοντογλυφίδα ξανθιά. Ο τσάτσος μου τόνισε πως δεν χτυπάει ποτέ πόρτα. Το κορίτσι ήταν αβγαλτο, ευγενικό και γενικά πολύ ύσηχο. Καλή περίπτωση πιστεύω
@Απολυτε αρσενικέ Απέφυγε να γελάσει με ανοικτό στόμα και κάτι μου λέει πως λοίπουν δόντια.. όρμα δικέ μου  :2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.727
Πόντοι
4.587
Ο τσάτσος μου τόνισε πως δεν χτυπάει ποτέ πόρτα.
Έτσι είπε το τσατσόνι, εσύ το επιβεβαίωσες  αυτό ή στα 10 λεπτά ήρθε η κολλητή της τζούλια και  άρχιε να φωνάζει να βγει έξω η μικρή; Διάβεσε αν θες  τρία πάνω που έχω γράψει

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι είπε το τσατσόνι, εσύ το επιβεβαίωσες  αυτό ή στα 10 λεπτά ήρθε η κολλητή της τζούλια καιάρχιε να φωνάζει να βγει έξω η μικρή;
Oxi φίλε δεν άργησα για να το επιβεβαιώσω. Η τζούλια κοιμόταν στην κουζίνα σε ένα ντιβάνι, με το ένα το βυζάκι έξω απ'το σεντόνι. ωραία εικόνα που με καύλωσε επιπλέον

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.727
Πόντοι
4.587
Oxi φίλε δεν άργησα για να το επιβεβαιώσω. Η τζούλια κοιμόταν στην κουζίνα σε ένα ντιβάνι, με το ένα το βυζάκι έξω απ'το σεντόνι. ωραία εικόνα που με καύλωσε επιπλέον
Φαίνεται ότι  ήσουνα τυχερός με το ντόμπερμαν τζούλια

Επισκέπτης
Τώρα:
Φώκαιας 27 1ος-Έλενα.Καινούργια καστανή, κοντή, χαριτωμένη,ευχάριστα στρουμπουλή, νεαρά με βύζους.Έχει εργαστεί και στο 27 υπόγειο.Καλή ψύξη σαλονιού.Τσατσά είναι η Ελληνίδα βλογιοκομμένη ενίοτε νευρωτική-τσιρίζουσα, τρεμάμενη γριά που μούτζωσε τον Opeth.

Φώκαιας 27 υπόγειο-Βίκα=Βικτώρια από Φυλής 136.Ξανθιά μέσης εμφάνισης.Τα βασικά.Οριακή έως υποτυπώδης ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 22 υπόγειο-Γκαμπριέλα.Καλή ψύξη σαλονιού.Και δωματίου λόγω...Γκαμπριέλας  :kenny:   ;)

Φώκαιας 22 άνω παλαιό-Ενδιαφέρον καστανό νεαρό με μακρύ μαλλί και ωραίο σωματάκι.Ελεύθερο στοματικό.Όχι η...Μιραμπέλα-Μιραμάρε.Όποιος την ξέρει, ας αναφέρει.
Μέση ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 22 άνω νέο-Άννα η καινούργια καστανή βυζαρού.Βαμμένη σήμερα.'Εχει κριτική.

Φώκαιας 19-Αλεξάνδρα η παλαιά εφηβίζουσα από Φυλής 65άνω, 69κάτω.Μέση ψύξη σαλονιού.

Διδύμου 16-Σόνια=Εύα η Λιθουανή.Μαζί της η νευρωτική (κατόπιν πράξης αν αργήσεις πέραν των 9-10 λεπτών)  ρωσοειδής γραία από Αλκιβιάδους 16Γ παλαιά.Εκεί δούλευε με την Λιθουανή Εύα-Φ92 και στην συνέχεια πάλι με την Εύα στο Κων/λεως 94. Παριστάνει την ευγενική.ΒΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΩ.
Έτσι έκανε στο Αλκιβιάδους 16Γ.

Διδύμου 20-Βικτώρια.Καστανή μεσήλικη με καρέ μαλλί.Υποτυπώδης ψύξη.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.727
Πόντοι
4.587
Τώρα:

Φώκαιας 22 άνω παλαιό-Ενδιαφέρον καστανό νεαρό με μακρύ μαλλί και ωραίο σωματάκι.Ελεύθερο στοματικό.Όχι η...Μιραμπέλα-Μιραμάρε.Όποιος την ξέρει, ας αναφέρει.
Μέση ψύξη σαλονιού.
Αυτή είναι η Μαρία που είδα κι΄ εγώ χθες βράδυ,  περίπου 25άρα με το ελεύθερο στοματικό. Θερμόαιμη μου φάνηκε κι΄ εμένα και θα γούσταρα πολύ να τη σπρώξω. Δεν έχουμε ακούσει όμως σχετικές κριτικές. 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τώρα:
Διδύμου 16-Σόνια=Εύα η Λιθουανή.Μαζί της η νευρωτική (κατόπιν πράξης αν αργήσεις πέραν των 9-10 λεπτών)  ρωσοειδής γραία από Αλκιβιάδους 16Γ παλαιά.Εκεί δούλευε με την Λιθουανή Εύα-Φ92 και στην συνέχεια πάλι με την Εύα στο Κων/λεως 94. Παριστάνει την ευγενική.ΒΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΩ.
Έτσι έκανε στο Αλκιβιάδους 16Γ.

Εννοείς την Εύα από Δ. 20 ? Με τα γυαλάκια ?
Ρωτάω απλά για να ξέρω αν συνεργάζονται μεταξύ τους τα: Δ.20, Δ.16, Α.12.
Ευχαριστώ

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Και μια καθυστερημένη πρωινή μίνι ενημέρωση:

Φωκ. 22 κάτω: η Γκαμπριέλα (δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό)
Φωκ. 22 άνω: κλειστά
Φωκ, 25 άνω: Τερεζουλίνι και Ντιάννα
Φωκ. 27 υπ.: η Άννα η Πολωνέζα με καρέ βαμμένο μαλλί πλέον
Φωκ. 19: η Ιωάννα

Φυλ. 80 & 65 κάτω, Μον. Πρ. άνω, Φυλ. 92 νέο: κλειστά

Μ. Πρ. 16: ένα κοντό μπαμπάτσικο με μακρύ μαύρο μαλλί

Φυλ. 67: η ξανθιά καμπυλόγραμμη γλυκιά τουρίστρια

Διδ.20: Μια αφρατούλα Ειρήνη

Κων. 166 άνω: ένα θηλυκό ξανθό μιλφ χόμπιτ
Κων. 166 κάτω: η πληθωρική Έλενα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύντομη περιήγηση στην απογευματινή βάρδια σε Φυλής και Μεταξουργείο και είδα τα εξής:
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν 2 κοπέλες η Νάταλυ η μιλφ Ρωσίδα γνωστή απο τα Διδύμου 18Α&Β που δούλευε παλιά,και η Στέλλα σιτεμένη μιλφ με μακριά κατάξανθα μαλλιά που σίγουρα ήταν περούκα,κανονικών κιλών με σώμα γεμάτο κυτταρίτιδα.Νταρντάνα.Δεν την έχω ξαναδεί την συγκεκριμένη.Ανακοινώθηκε και για τις 2 γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Στο Διδύμου 20 ήταν η Βικτώρια μεγαλοκοπέλα κανονικών κιλών με καστανοκόκκινα καρέ μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Είχε δοκιμαστεί πριν μιά εβδομάδα και έχω αναρτήσει κριτική.Διδύμου 18Β υπόγειο ήταν η Σύλβια η Βουλγάρα με τα piercing.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Στο Διδύμου 16 η μιλφ Σόνια πρώην Εύα απο Φυλής 92Α και Αλκιβιάδου 16Γ.Μου φάνηκε οτι έχει αδυνατίσει και έχει βελτιωθεί η εμφάνιση της.Εμφανίστηκε με κορμί μαυρισμένο,έχει ρίξει κάπια λίπη και έχει φτιάξει και το μαλλί της.Τώρα κρεββατικά δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί.Η τσατσά δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα.
Φυλής 54 η ίδια κοπέλα με προηγούμενη εβδομάδα κοντή με κοντά μαύρα μαλλιά λεπτή με φαρδύ κώλο.Κάνει πρωκτικό.Μέτριας εμφανίσεως.
Φώκαιας 22 κάτω ήταν η Γαβριέλλα.Μακριά να μην κλαίτε τα λεφτά σας!! Μέσα δεν θέλει να γαμηθεί.Φώκαιας 22 πάνω αριστερά ήταν καινούρια κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη.Γυμνό τσιμπούκι.Και στο δεξιά ήταν κοπέλα κανονικών κιλών πιο κοντή απο την προηγούμενη με μακρια μαλλιά ως την πλάτη με γυμνό τσιμπούκι.Αμφότερες όμορφες και φορούσαν και ολόσωμο.Στο Αγκύρας 12 το δεξιό κοπέλα καινούρια κοντή με καστανά κανονικά μαλλιά ζουμερή με πιασίματα μετρίας εμφανίσεως.Η τσατσά δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα.Στο αριστερό ήταν η Χριστίνα απο Μολβαδία πρέπει να είναι η ίδια που είχε ξαναδουλέψει παλιότερα εκεί.Τσατσά ήταν η λεπτή ξανθιά με τα μακριά πυκνά μαλλιά που δουλεύει στην αλυσίδα αυτή.Έχοντας αμφιβολίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα την ρώτησα πριν μπω.Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.Πέρασα μέσα η κοπέλα κάνει αγγαρεία και δεν κάνει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι.Ανακοινώθηκε 69 γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο όταν ζήτησα τον λόγο απο την υπηρεσία και νομίζοντας οτι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω πέσαν οι μάσκες.Η ευγένεια της που ήταν προσποιητή μετατράπηκε σε μένος εναντίον μου.Λεπτομέρειες θα αναφέρω στην αυριανή κριτική.Η συγκεκριμένη τσατσά όταν δεν την συμφέρει κάτι είναι για πολλές κλωτσιές.Να φανταστήτε έπαιξε πουστιά και σε μένα ακόμα που όπως θα καταλάβετε απο τις κριτικές μου έχω περάσει με αρκετά κορίτσια απο την αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12.Μου είπε μάλιστα να μη  ξαναπατήσω στο μαγαζί της λες και είναι τσιφλίκι της.Οι ιδιοκτήτες που διαβάζουν να την διώξουν απο τα μαγαζιά τους και να φέρνουν φιλότιμες κοπέλες γιατί δεν θα ξαναπατήσουμε και εμείς ακόμα που είμαστε τακτικοί πελάτες.Έχοντας γίνει τα νεύρα μου κουρέλια απο την φόλα που έφαγα κατέβηκα προς Μεταξουργείο μεριά.Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν η ψηλή με τα καρέ ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών με κάπως παχουλό κώλο.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.Στον όροφο ήταν η Άντζελα απο το Φωκ 27 υπόγειο πολύ παλιότερα.Κοντή μελαμψή και περίεργη μουτσούνα σαν του ποντικιού.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.Κωλοκυνθους 38 ήταν αδιάφορη παχουλή κοπέλα.Τέλος μετά απο κριτική του Μπαρμπαπήδουλα και έχοντας διαβάσει πολλά απο θεσμικούς συναγωνιστές όπως o Larson για την Ρουμάνα την τρελλο-Λίλυ με το γυμνό της τελειωτικό τσιμπούκι,ανηφόρησα προς την Λεωνίδου και Κολωνού 32 μήπως και την πετύχω.Όντως την πέτυχα και μου άρεσε είναι αδύνατη με αρκετά μακριά μαύρα μαλλιά,λευκή και με μία κρεατοελιά λίγο πάνω απο τον κώλο.Την δοκίμασα καλή είναι το προσπαθεί δεν τρελλάθηκα κιόλας,μιλάει παρα πολύ όμως,και σου τα πρήζει για να ξαναμπεις.Θα ανεβάσω κριτική.
Εν κατακλείδι η Λίλυ κατάφερε να αντισταθμίσει την αρνητική μου εμπειρία χωρίς να με εξιτάρει και γύρισα σπίτι μου με ουδέτερο mood.Eλπίζω τουλάχιστον να είστε εσείς πιο τυχεροί στις αναζητήσεις σας!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
χθεσινή τυχαία βόλτα στους δρόμους της Αχαρνών κ μια αόρατη δύναμη με έστειλε Φώκαιας κ Αχαρνών κοπέλα Αλμπινα ρωσίδα ξανθιά ψηλή, με διάφορα από τiς πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην περιοχή αλλά κ για κοπέλα στούντιο.
Συγκρίνεται άνετα με την καρολαιν από Ισμήνης κ της ρίχνει μάλιστα κ κανα 2 κεφάλια σε ύψος.
Επίδοση εντος δωματίου λίγο χειρότερα από καρολαιν δεν έκανε πραγματικά τίποτα αλλα δεν το επεδίωξα κιόλας γιατί είχα διάθεση να τα κάνω όλα εγώ.
Φίλε μου η κοπέλλα είναι όντως ίσως η ομορφότερη αυτή τη στιγμή στη Φυλής...Οι υπηρεσίες της όμως είναι το ακριβώς αντίθετο της παρουσίας της...δυστυχώς...προχθές την πήρα για δεύτερη (κ τελευταία) φορά για να διαπιστώσω αν το ξενέρωμα της πρώτης φοράς ήταν τυχαίο...κ ο φίλος μου που την πήρε την ίδια βραδιά,το ίδιο μου είπε...μουνάρα μεν αλλά...

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Βραδυνη επισκεψη με κολλητο στη φυλης..μπαινοντας στο φυλης 92Α αντικρυζω μελαχροινο(μαλλον τσιγγανορουμανακι) τουμπανακι,χωρις στηθοδεσμο,με πρασινο φωσφοριζε piercing σε καποιο σημειο γυρω απο τα χειλη(δε θυμαμαι ακριβως που)..Ο κολλητος ο οποιος και ενδιαφεροταν να συνουσιασθει δεν περασε...εμενα ομως τα ματια μου ειδαν αστερακια μολις την ειδα και το κακο ειναι πως δε συγκρατησα καν ονομα...θελω οπωσδηποτε να το τιμησω,απλα θα ηθελα αν καποιος γνωριζει για ποια μιλαω να μου πει ονομα ωστε να διαβασω κριτικες(αν υπαρχουν)και να ξερω πανω κατω τι να περιμενω...εεεεευχαριστωωωωωω!!!!  ;)

Επισκέπτης
@jockerx φίλε στο φυλ200 ποια Ντόρα είναι αυτή? μήπως το μικρό από φωκ17ανω και ρεμούνδου?
Όχι.Ήταν η γνωστή Ντόρα της αλυσίδας Φυλής 200.Μία μέσης εμφάνισης κοπέλα γύρω στα τριάντα με κάποια πλαδαρότητα στα οπίσθια.Οι υπηρεσίες της είναι καλές στον μέσο όρο.Την είχα εξετάσει μία φορά, δεν βιαζόταν και η κ.Αγγελική φυσικά δεν κτύπησε πόρτα ούτε φώναξε ούτε δυνάμωσε μουσική.
Τώρα όμως κάνει βάρδιες με την αδύνατη Ουκρανή τσατσά Λίνα που  δυναμώνει την μουσική στα 7-8 λεπτά.

Εννοείς την Εύα από Δ. 20 ? Με τα γυαλάκια; Ρωτάω απλά για να ξέρω αν συνεργάζονται μεταξύ τους τα: Δ.20, Δ.16, Α.12
Όχι.Είναι η Εύα η Λιθουανή από Φυλής 92.Γνωστότατη.
Τα γράφω στην ενημέρωσή μου, μουσικοσυνθέτα...
Τα Δ20 και Α12 είναι συνεργαζόμενα.

Επισκέπτης
[size=14pt]Άγκυρας 12β[/size]
[size=14pt]professorx:[/size]
{Στο αριστερό ήταν η Χριστίνα απο Μολβαδία πρέπει να είναι η ίδια που είχε ξαναδουλέψει παλιότερα εκεί.
Τσατσά ήταν η λεπτή ξανθιά με τα μακριά πυκνά μαλλιά που δουλεύει στην αλυσίδα αυτή.
Έχοντας αμφιβολίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα την ρώτησα πριν μπω.Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.
Πέρασα μέσα η κοπέλα κάνει αγγαρεία και δεν κάνει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε 69 γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο όταν ζήτησα τον λόγο απο την υπηρεσία και νομίζοντας οτι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω πέσαν οι μάσκες.Η ευγένεια της που ήταν προσποιητή μετατράπηκε σε μένος εναντίον μου.
Λεπτομέρειες θα αναφέρω στην αυριανή κριτική.Η συγκεκριμένη τσατσά όταν δεν την συμφέρει κάτι είναι για πολλές κλωτσιές.Να φανταστήτε έπαιξε πουστιά και σε μένα ακόμα που όπως θα καταλάβετε απο τις κριτικές μου έχω περάσει με αρκετά κορίτσια απο την αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12.
Μου είπε μάλιστα να μη  ξαναπατήσω στο μαγαζί της λες και είναι τσιφλίκι της.Οι ιδιοκτήτες που διαβάζουν να την διώξουν απο τα μαγαζιά τους και να φέρνουν φιλότιμες κοπέλες[size=14pt] γιατί δεν θα ξαναπατήσουμε και εμείς ακόμα που είμαστε τακτικοί πελάτες[/size]}

Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.
Ακριβώς το ίδιο είχε πει σε μένα για να περάσω με την ΦΟΛΑ-Εύα με τα γυαλάκια στο Διδύμου 20:
Μετά την πράξη-ΦΟΛΑ πέρασε αδιάφορα από μπροστά μου, μπήκε στο δωμάτιο που ήμουν για να το φτιάξει για το επόμενο ΘΥΜΑ και δεν είπε κουβέντα.Φυσικά φώναξα δυνατά για να ακούσουν όλα τα υποψήφια ΘΥΜΑΤΑ στο σαλόνι οτι η Εύα ήταν απαράδεκτη και αυτά μαθαίνονται παντού.Έβγαλε τον σκασμό.Δυστυχώς δεν ζήτησα τα μισά χρήματα.Μεγάλη σκατοκαργιόλα η κυρία.Αναφερόμαστε σε αλλοδαπή ρωσοειδή λεπτή ξανθιά, κοντά στα 60 έτη.
Στο Άγκυρας 12β την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο για την Πάμελα, είδα κηλίδα σπέρματος στην μέση του σεντονιού.Της είπα ευγενικά να αλλάξει σεντόνι και η ψεύτρα επέμενε κιόλας οτι δεν είναι σπέρμα, είναι σάλιο!!!.Ξινίζοντας και δυσανασχετώντας έφερε ένα σεντόνι, το έστρωσε πρόχειρα πάνω από το βρώμικο με σκοπό να το μαζέψει αμέσως μετά.

Επισκέπτης
πρωινη καταδρομικη σε αναζητηση milf.περασα απο ολα τα στεκια (αγκυρας,αλκιβιαδου,φυλης,διδυμου) παντου αγνωστες κοπελες υπερβολικα μπαζα.αφου ειδα και αποειδα ειπα να παω στην σονια που περναω καλα.η τσα με ενημερωσε οτι εχει φυγει διακοπες και οτι εχει 2 κοπελες που κανουν το προγραμμα της σονιας.περιμενωντας βγαινει μια 50αρα (μπορει και παραπανω)χαλι μαυρο και ενας αγγελος 20 χρονων απο ρωσια ονοματι ανιτα.παιδια η κοπελα ειναι οτι ακριβως ψαχνω σε μια πουτανα.αγγελικκο προσωπο,βυζαρες,λιγα παραπανισια κιλα αλλα σς συνδιασμο με την μικρη της ηλικια τα κραταν σε σφιχτη κατασταση.γυμνο τσιμπουκι (δεν πηρα) αλλα οχι τελειωτικο,69 (δεν πηρα) και γενικα φουλ προγραμμα.η κοπελα ευγενικοτατη,σχεδον gfe κατασταση και μου επετρεψε χυσιμο στα βυζακια της.οτι καλυτερο εχω δει στην περιοχη εδω και ποοοοολυ καιρο.

Κωλάρχιδο

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Είτε πτώμα γαμάς είτε την Αλμπίνα , ενα και το αυτό.
Την είχα πάρει στο μετάξι με 15ε  και έκλαιγα τα λεφτά μου. 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είτε πτώμα γαμάς είτε την Αλμπίνα , ενα και το αυτό.
Την είχα πάρει στο μετάξι με 15ε  και έκλαιγα τα λεφτά μου. 

:2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom