[size=14pt]Άγκυρας 12β[/size]
[size=14pt]professorx:[/size]
{Στο αριστερό ήταν η Χριστίνα απο Μολβαδία πρέπει να είναι η ίδια που είχε ξαναδουλέψει παλιότερα εκεί.
Τσατσά ήταν η λεπτή ξανθιά με τα μακριά πυκνά μαλλιά που δουλεύει στην αλυσίδα αυτή.
Έχοντας αμφιβολίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα την ρώτησα πριν μπω.
Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.
Πέρασα μέσα η κοπέλα κάνει αγγαρεία και δεν κάνει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε 69 γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο όταν ζήτησα τον λόγο απο την υπηρεσία
και νομίζοντας οτι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω πέσαν οι μάσκες.Η ευγένεια της που ήταν προσποιητή μετατράπηκε σε μένος εναντίον μου.
Λεπτομέρειες θα αναφέρω στην αυριανή κριτική.Η συγκεκριμένη τσατσά όταν δεν την συμφέρει κάτι είναι για πολλές κλωτσιές.Να φανταστήτε έπαιξε πουστιά και σε μένα ακόμα που όπως θα καταλάβετε απο τις κριτικές μου έχω περάσει με αρκετά κορίτσια απο την αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12.
Μου είπε μάλιστα να μη ξαναπατήσω στο μαγαζί της λες και είναι τσιφλίκι της.Οι ιδιοκτήτες που διαβάζουν να την διώξουν απο τα μαγαζιά τους και να φέρνουν φιλότιμες κοπέλες[size=14pt] γιατί δεν θα ξαναπατήσουμε και εμείς ακόμα που είμαστε τακτικοί πελάτες[/size]}
Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.
Ακριβώς το ίδιο είχε πει σε μένα για να περάσω με την ΦΟΛΑ-Εύα με τα γυαλάκια στο Διδύμου 20:
Μετά την πράξη-ΦΟΛΑ πέρασε αδιάφορα από μπροστά μου, μπήκε στο δωμάτιο που ήμουν για να το φτιάξει για το επόμενο ΘΥΜΑ και δεν είπε κουβέντα.Φυσικά φώναξα δυνατά για να ακούσουν όλα τα υποψήφια ΘΥΜΑΤΑ στο σαλόνι οτι η Εύα ήταν απαράδεκτη και αυτά μαθαίνονται παντού.Έβγαλε τον σκασμό.Δυστυχώς δεν ζήτησα τα μισά χρήματα.
Μεγάλη σκατοκαργιόλα η κυρία.Αναφερόμαστε σε αλλοδαπή ρωσοειδή λεπτή ξανθιά, κοντά στα 60 έτη.
Στο Άγκυρας 12β την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο για την Πάμελα, είδα κηλίδα σπέρματος στην μέση του σεντονιού.Της είπα ευγενικά να αλλάξει σεντόνι και η ψεύτρα επέμενε κιόλας οτι δεν είναι σπέρμα, είναι σάλιο!!!.Ξινίζοντας και δυσανασχετώντας έφερε ένα σεντόνι, το έστρωσε πρόχειρα πάνω από το βρώμικο με σκοπό να το μαζέψει αμέσως μετά.