Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Είτε πτώμα γαμάς είτε την Αλμπίνα , ενα και το αυτό.
Την είχα πάρει στο μετάξι με 15ε  και έκλαιγα τα λεφτά μου. 
η αλμπινα ειναι απο τα ωραιοτερα κομματια που κυκλοφορουν σε μπουρδελα αλλα μεχρι εκει....οκ ισως να εισαι λιγο υπερβολικος οτι εκλαψες τα 15 ευρω αλλα η μις ουκρανια δεν ειναι για πολλα πολλα....

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Εχει παραγινει το θεμα με τις τσατσαδες.Χτες περασα απο ενα μαγαζι που ειχα πανω απο 1 χρονο να περασω.Με το που ειδα την κοπελα ειπα ευχαριστω καποια αλλη φορα.Και ενω ετοιμαζομουν να φυγω η σκατοτσατσα λεει μονο βλεπεις δεν θα περασεις.Εγω δεν μου αρεσει η κοπελα .Αυτη θα σε θυμαμαι καλα και την επομενη φορα δεν θα σου δειξω καμια.Της ειπα να βαλει καλο σημαδι για να με θυμαται γιατι κ εγω εχω γραψει εσενα και το μπουρδελο σας ουτε αριστερα ουτε δεξια αλλα ακριβως στην μεση.Και προηγουμενως κλεγοταν οτι εχουν πεσει οι δουλειες εκει ρεεεε να ψοφησεται.Οποιος-α ειναι ευγενικος τσατσος-α και εχει σωστες κοπελες και  με καλες υπηρεσιες θα επιβιωσει οι υπολοιποι τον πουλο...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εχει παραγινει το θεμα με τις τσατσαδες.Χτες περασα απο ενα μαγαζι που ειχα πανω απο 1 χρονο να περασω.Με το που ειδα την κοπελα ειπα ευχαριστω καποια αλλη φορα.Και ενω ετοιμαζομουν να φυγω η σκατοτσατσα λεει μονο βλεπεις δεν θα περασεις.Εγω δεν μου αρεσει η κοπελα .Αυτη θα σε θυμαμαι καλα και την επομενη φορα δεν θα σου δειξω καμια.Της ειπα να βαλει καλο σημαδι για να με θυμαται γιατι κ εγω εχω γραψει εσενα και το μπουρδελο σας ουτε αριστερα ουτε δεξια αλλα ακριβως στην μεση.Και προηγουμενως κλεγοταν οτι εχουν πεσει οι δουλειες εκει ρεεεε να ψοφησεται.Οποιος-α ειναι ευγενικος τσατσος-α και εχει σωστες κοπελες και  με καλες υπηρεσιες θα επιβιωσει οι υπολοιποι τον πουλο...
Πρεπει πριν δεις να αφηνεις την ταυτοτητα σου η προκαταβολη ωστε να σε αφηνουν αλλιως τιποτα...
Το πιο κρισιμο κομματι που ειναι το promotion το εχουν δωσει σε ανιδεες ασεξουαλικες κωλογριες με ρευματισμους και ψυχολογικα συνδρομα. Γιαυτο πεφτουν καθημερινα οι τζιροι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Έ Μεγάλη σκατοκαργιόλα η κυρία.Αναφερόμαστε σε αλλοδαπή ρωσοειδή λεπτή ξανθιά, κοντά στα 60 έτη.
Mάλλον μικρότερη είναι γύρω στα 50 και καλοστεκούμενη.Εκτός και αν κρατιέται τόσο καλά που να δείχνει νεότερη τι να πώ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
διδυμου
8α καρμεν
8β λιλιαν η ξανθια μλφ που δουλευε εκει πριν λιγους μηνες και τωρα τελευταια στη ξανθιπης, καμια σχεση με την ψηλη λιλιαν που δουλευει στην αγκυρας το τελευταιο διαστημα
16α ροζαλια ξανθια οχι τοσο αδιαφορη μλφ
20 βικτωρια,καστανη κοπελα μετριας εμφανισης
φυλης
54α η μικυ απο φυλης 71α προσφατα, καλο σωματακι,με κοντο καρε μαλλι
59 κατω σαμπρινα,η γνωστη
59 πανω,η σακιρα και μαλλον η ελιζα οπως διαβαζω μελαγχροινη,πιο κοντουλα
65β η μελαγχροινη αννα με το κιτρινο στρινγακι
69β τζουλια,μελαγχροινη με καλο λεπτο σωματακι και φουλ προγραμμα,την εχω ξαναδει γενικοτερα
71α αλινα,αρκετα ψηλη ισπανιδα με σγουρα μαλλια,ξερουμε τιποτα γιατι μ ενδιαφερει
71β η τζουλια του piatsa
αγκυρας
12β χριστινα,η ψηλη μελαγχροινη νταρντανοκοπελα που εχω δει στην αγκυρας τις τελευταιες μερες,το 12α ηταν κλειστο
Υ.Γ Ηθελα να τη παρω και γω τη χριστινα..αν μιλας για μια ξανθια στην υπηρεσια προφεσορα και τζοκερ,συμφωνω οτι ειναι λιγο προβληματικη..

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
αγκυρας
12β χριστινα,η ψηλη μελαγχροινη νταρντανοκοπελα που εχω δει στην αγκυρας τις τελευταιες μερες,το 12α ηταν κλειστο
Υ.Γ Ηθελα να τη παρω και γω τη χριστινα..αν μιλας για μια ξανθια στην υπηρεσια προφεσορα και τζοκερ,συμφωνω οτι ειναι λιγο προβληματικη..
Eίναι υποκριτικά καλή!Κανει οτι ενδιαφέρεται να περάσεις καλά αλλά αν προκύψουν προβλήματα βγάζει τον πραγματικό εαυτό της.Δεν έχει το δικαίωμα εξάλλου να μας απαγορέψει και σε πιο μαγαζί θα πηγαίνουμε όταν κατά καιρούς εγώ ο ίδιος της έχω δώσει αρκετά απο τα λεφτά μου.Αντι να επιπλήξει την κοπέλα η οποία έφταιγε αυτή την προστάτεψε και επιτέθηκε με μένος εναντίονμου φοβούμενη μην της ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω.Είναι αρκετά χρηματόδουλη,υποκριτικά ψεύτικη και χωρίς συναισθήματα.Θα πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται σωστά γιατί ακόμα και με τις φιλότιμες κοπέλες εγώ δεν θα μπαίνω μέσα αν είναι αυτή υπηρεσία.Ελεεινή και τσισάθλια!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τωρα το απογευμα στη φυλης
διδυμου
8α καρμεν
8β λιλιαν η ξανθια μλφ που δουλευε εκει πριν λιγους μηνες και τωρα τελευταια στη ξανθιπης, καμια σχεση με την ψηλη λιλιαν που δουλευει στην αγκυρας το τελευταιο διαστημα
16α ροζαλια ξανθια οχι τοσο αδιαφορη μλφ
20 βικτωρια,καστανη κοπελα μετριας εμφανισης
φυλης
54α η μικυ απο φυλης 71α προσφατα, καλο σωματακι,με κοντο καρε μαλλι
59 κατω σαμπρινα,η γνωστη
59 πανω,η σακιρα και μαλλον η ελιζα οπως διαβαζω μελαγχροινη,πιο κοντουλα
65β η μελαγχροινη αννα με το κιτρινο στρινγακι
69β τζουλια,μελαγχροινη με καλο λεπτο σωματακι και φουλ προγραμμα,την εχω ξαναδει γενικοτερα
71α αλινα,αρκετα ψηλη ισπανιδα με σγουρα μαλλια,ξερουμε τιποτα γιατι μ ενδιαφερει
71β η τζουλια του piatsa
αγκυρας

Επίσης . .  .
Φωκ. 27 άνω: μια μέτρια μελαχρινή κοντούλα με πιασίματα. Η γνωστή παρκινσον-τσα2 ορκιζόταν για τέλειο σέρβις. .  .
Φωκ. 27 υπ.: μια ανθυπομέτρια ξανθιά μιλφ
Φωκ. 22 άνω παλιο: κλειστό
Φωκ. 22 άνω νέο: η Άννα με το φουλ και τα έντονα βαμένα χείλη
Φωκ. 22 κάτω: η Γκαμπριέλα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Δε μ' αρέσουν τα τραγούδια όταν λένε σ' αγαπώ
δε μ' αρέσουνε εκείνοι που γελάνε με σκοπό
δε μ' αρέσουνε οι φίλοι που με ανακρίνουνε
να δικάσουν την ψυχή μου και να φύγουνε.

Δε μ' αρέσουν οι πουτάνες που παρθένες ντύνονται
και ανάβουν άλλα φώτα που ποτέ δεν σβήνουνε
δε μ' αρέσουνε οι "μεγάλοι" σαν και μένανε
που όλο λένε πως θα φύγουν κι όλο μένουνε.

Κολλημένος στα ίδια τα λάθη
και να σέρνομαι
να ζητάω βοήθεια απ' τη λάσπη
και ν' ανασταίνομαι.

Δε μ' αρέσουν τα τραγούδια όταν λένε σ' αγαπώ
οι προφήτες που προβλέπουν τον αόρατο εχθρό
δεν μ' αρέσουν τα κεφάλια τα αγύριστα
που ακροατήρια θέλουν για κηρύγματα.

Κολλημένος στα ίδια τα λάθη
και να σέρνομαι
να ζητάω βοήθεια απ' τη λάσπη
και ν' ανασταίνομαι.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μιας και δεν βρισκουμε την Κατερίνα από το Φ134, καποια με τρελό ακαποτο τσιμπουκι εχουμε που να μην βιαζεται;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μιας και δεν βρισκουμε την Κατερίνα από το Φ134, καποια με τρελό ακαποτο τσιμπουκι εχουμε που να μην βιαζεται;

Δεν νομίζω να έχεις (κάποια) συγγένεια με το LIΟΝTARΙ ; ...  :booty:

:2funny: :2funny: :2funny:

Κωλάρχιδο

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στο αριστερό ήταν η Χριστίνα απο Μολβαδία πρέπει να είναι η ίδια που είχε ξαναδουλέψει παλιότερα εκεί.Τσατσά ήταν η λεπτή ξανθιά με τα μακριά πυκνά μαλλιά που δουλεύει στην αλυσίδα αυτή.Έχοντας αμφιβολίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κοπέλα την ρώτησα πριν μπω.Μου απάντησε ψέμματα οτι είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος και βγαίνοντας θα της το πώ.Πέρασα μέσα η κοπέλα κάνει αγγαρεία και δεν κάνει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι.Ανακοινώθηκε 69 γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο όταν ζήτησα τον λόγο απο την υπηρεσία και νομίζοντας οτι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω πέσαν οι μάσκες.Η ευγένεια της που ήταν προσποιητή μετατράπηκε σε μένος εναντίον μου.

Να'σαι καλά , με έσωσες - σκεφτόμουν να μπω κι εγώ σε αυτή , οχι πια.  :badair:

Πάντως ήσουν πολύ "μαλακός" και με τις δυο καριολούδες μετά από αυτό που σου συνέβη ...

η αλμπινα ειναι απο τα ωραιοτερα κομματια που κυκλοφορουν σε μπουρδελα αλλα μεχρι εκει....οκ ισως να εισαι λιγο υπερβολικος οτι εκλαψες τα 15 ευρω αλλα η μις ουκρανια δεν ειναι για πολλα πολλα....

Ζούμε σε δύσκολες εποχές και τα λεφτά πλέον είναι σπάνια. Η γκόμενα είναι μούναρος αλλά τι να το κάνεις που είναι κρέας.

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
πρωινη καταδρομικη σε αναζητηση milf.περασα απο ολα τα στεκια (αγκυρας,αλκιβιαδου,φυλης,διδυμου) παντου αγνωστες κοπελες υπερβολικα μπαζα.αφου ειδα και αποειδα ειπα να παω στην σονια που περναω καλα.η τσα με ενημερωσε οτι εχει φυγει διακοπες και οτι εχει 2 κοπελες που κανουν το προγραμμα της σονιας.περιμενωντας βγαινει μια 50αρα (μπορει και παραπανω)χαλι μαυρο και ενας αγγελος 20 χρονων απο ρωσια ονοματι ανιτα.παιδια η κοπελα ειναι οτι ακριβως ψαχνω σε μια πουτανα.αγγελικκο προσωπο,βυζαρες,λιγα παραπανισια κιλα αλλα σς συνδιασμο με την μικρη της ηλικια τα κραταν σε σφιχτη κατασταση.γυμνο τσιμπουκι (δεν πηρα) αλλα οχι τελειωτικο,69 (δεν πηρα) και γενικα φουλ προγραμμα.η κοπελα ευγενικοτατη,σχεδον gfe κατασταση και μου επετρεψε χυσιμο στα βυζακια της.οτι καλυτερο εχω δει στην περιοχη εδω και ποοοοολυ καιρο.
Σε ποιο ντελο παίζει το μωρό?Για πες και για εμάς τους νεώτερους που δε ξέρουμε που δουλεύει η σονια!!!

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μαγκες η Βικυ που τελευταια δουλευε στο Φ71Α ξερει κανεις που βρισκεται..?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια αν εντοπισει κανεις την κατερινα την κωλαρα  :zfuck: στο μιλφοσπιτο της διδιμου 8 ας ενημερωσει

Επισκέπτης

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Να'σαι καλά , με έσωσες - σκεφτόμουν να μπω κι εγώ σε αυτή , οχι πια.  :badair:

Πάντως ήσουν πολύ "μαλακός" και με τις δυο καριολούδες μετά από αυτό που σου συνέβη ...
Μαλακός δεν ήμουν,της μίλησα στην αρχή ευγενικά και μόλις είδα οτι πέσαν οι μάσκες και άρχισε να φωνάζει της τα έψαλλα και εγώ ένα χεράκι.Επίσης είπα και σε 2 άτομα που ήταν στο σαλόνι να μην περάσουν.Τα λεφτά δεν θα μου τα έδιναν ας έφαγα φόλα επειδή τελείωσα και δεν είχα καμία όρεξη να τσακωθώ με τον μπράβο, όχι οτι τον φοβάμαι βέβαια.Το site εχει την δύναμη να τους κάνει να διορθωθούν όλοι αυτοί που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
αλκιβιαδου 16γ αλλα κατι διαβασα για λεωνιδιου οτι εγραψε ο profesor
Η Σόνια από Αλκιβιάδου 16γ δεν έχει πάει διακοπές είχα γράψει.Την πέτυχα απογευματινή βάρδια πριν μια εβδομάδα ακριβώς στο Λεωνίδου 28 τον όροφο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom