Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (24 μέλη και 193 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
262.022
Πόντοι
46.232
Περασα μια βολτα απο Εμμυ - Λιοσιων όροφο, ξανθο χλωμο κοντοπουτανο με φοβερο βυζί (δεν καταλαβα αν εινναι φυσικο), κωλαράκι και δυνατα στησιματα.
Παρά την αρχικη εντυπωση προκαταρκτικων (οπου εκει που πηγαινε κατι να κανει, ξαφνικα δυσανασχετουσε) και ελεθερου στοματικου (οπου μία τον επαιρνε βαθιά και μία ξανα-δυσανασχετουσε), τελικα την εστησα και τη γαμησα διχως αυριο (σσ και παλι δυσανασχετουσε αλλά στ' αρχιδια μου).
Πραγματικα δεν καταλαβα τι της εφταιγε, μετριου μεγεθους ειναι η πουτσα μου και οσο βαθιά και να τη χωσω δε νομιζω πως μπορώ να πονεσω μια κοπελα του επαγγελματος που τρωει δεκαδες καθημερινα. Γενικως μου φανηκε αρκετα στενή, αλλά και παλι τεινω να πιστευω πως ειναι loco και καθε περαιτερω αναλυση περιττευει.
ΥΓ. Επειδη ειμαι gentleman τι ρωτουσα καθε τοσο αν ειναι ολα ΟΚ, αν θελω να σταματησω κλπ... αλλά αφου δεν ειπε κατι, συνεχισα να γαμαω στα κόκκινα (τουλαχιστον στα λίγα λεπτα που αντεχω).
Overall καλη εμπειρία -και τωρα που τα γραφω ξανακαυλωνω- και πολυ ωραια η μικρή, αλλά δεν θα διανοηθω να την ξαναεπισκεφθω. Αν εχετε ολύμπια υπομονή, τσεκάρετέ την.
Καλή συνέχεια :wink:
Φυσικό είναι, γνωστή χρόνια το κοντοπουτανο η Εμμι, εμένα είναι ένα από τα παλιά μου στανταρακια.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
174
Πόντοι
0
Σευχαριστώ για την υπεράσπιση φίλε, αλλά δεν ενοχληθηκα. Κρατησα και την πρόταση του για τα φιλιά και τον ευχαριστώ γι'αυτό
Η δικια μου πρόταση πάντως είναι να βρεις μια κοπέλα στα μπουρδελα που να νιώθεις άνετα και σιγά σιγά με τις συνεδρίες να κάνεις και κάτι παραπάνω. Οσο για το πουλι που δυσκολευεται να κάνει κουκου πρόσεχε την διατροφή σου και ξεκίνα την γυμναστική με βάρη. Δεν ξέρω ακριβώς σε τι φάση είσαι απλως εδωσα κατι πολύ γενικό μήπως σε βοηθήσει

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.400
Πόντοι
951
Τετοια ειδηση αρχιζει με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BΟΜΒΑΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ τυπε !!
Παω να της ξεκλειδωσω την κωλοτρυπα για θα εχει κλεισει τοσο καιρο αγαμητη.
ΦΑΝΤΑ να πινετε πριν και μετα τη συνεδρια με δαυτην.......

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.296
Πόντοι
7.195
Τρίτη βράδυ πέρασα βόλτα από Μεταξουργείο μπας και πετύχω Βανέσα η την Λαρίσα.
Δεν βρήκα καμία και η μόνη που άξιζε εμφανισιακά ήταν μια μπέλα στο Ιάσονος 32 νομίζω.
Η κοπέλα είναι σαν anime girl. Πανέμορφο προσωπο, λεπτό μοντελε κορμί, άσπρο δέρμα και μεγάλα στήθη. Πληρώνω αλλά λέω στη τσατσά να μη φέρει προφυλακτικό. Είμαι μόνο για χάδια και αγκαλιές.
Ειλικρινα ζηλεύω όλους εσάς που μπορείτε και γαμάτε γιατί εμενα με πιάνει κάποιος πανικός όταν έρχεται η ώρα της πράξης που καβλωνω με δυσκολία και άμα πιάσω στυση δεν είναι αρκετα δυνατή. Βάλε και ότι δεν μπορώ με τίποτα να χύσω, ειδικά στο 10λεπτο. Αυτό το είχα από τα 20 μου και την έβγαζα με τις τσόντες μέχρι που έφτασα 36, είπα να αφήσω την αποχη και έστω να απολαύσω το γυναικείο κορμί όπως μπορώ.
Στα 15€ η Μπέλα λοιπόν. Μπαίνει στο δωμάτιο όπου τη περίμενα γυμνός. Σηκώθηκα και αγκαλιαστηκαμε. Εγώ τη χαιδευα στα κωλομερια και αυτή στο στήθος. Με ρώτησε από που είμαι, μου είπε ότι είναι 20χρονη αλβανίδα και ότι ήρθε πριν 1 χρόνο. Δουλεύει 17:00 με 05:00 κάθε μέρα.
Της ζήτησα να γδυθεί και μου απάντησε "καλύτερα όχι" λογικό σκέφτηκα. Έστω το σουτιέν, της λέω. Εκεί δέχτηκε, το έβγαλε και ξεπρόβαλαν οι μεγαλύτερες βυζάρες που είχα τη χαρά να απολαύσω. Όχι ότι εχω κανένα σοβαρό ιστορικό αλλά και πάλι, απόρησα με κάποιες κριτικές που λέγανε ότι έχει μικρομεσαίο στήθος.
Σαν μαξιλάρια ήταν.
Μου ζήτησε να ξαπλώσω και το έκανα. Της ζητησα να ξαπλώσει επάνω μου, έκανε ότι δεν καταλάβαινε και ξάπλωσε στα πλάγια ενώ ξεκίνησα να της πιάνω τα βυζιά. Μου απαγόρευσε να τα γλείψω. Μόνο πιασίματα. Δέχτηκα, αλλά σύντομα την γύρισα ανάσκελα, της άνοιξα τα πόδια και έπεσα από πάνω αρχίζοντας να περιεργάζομαι τα βυζιά και τις ρογες της. Ξάπλωσα με τη μούρη και άρχισα να τρίβομαι, μετά ακούμπησα τα χείλια μου στις ρογες, και σιγά σιγά άρχισα να τις πιπιλαω. Δεν με έκοψε οπότε από δω και πέρα άρχισα να τη φιλάω μαζί με τα χουφτωματα.
Για τα επόμενα λεφτά εγώ χαιδευα, εχωνα τη μούρη μου στα βυζιά της και φιλαγα ενώ εκείνη σχολίαζε πόσο όμορφα μαλακία έχω και με χάιδευε στο κεφαλι, το ίδιο έκανα στα μπούτια της, κατέβηκα και στα πόδια όπου ήταν ελαφρώς αξυριστα, αλλά καθόλου άσχημα.
Σηκώνω τα πόδια στους ώμους μου και κωλησα τα μπούτια στο στήθος μου, κοίταξα τις πατούσες της. Μαύρες, βρώμικες. Δεν γαμιεται... Έχωσα τη μούρη μου και εκεί και φίλησα. Συνεχθστηκε το μπαλαμουτι, ενώ εκείνη έκανε μπούκλες με τα πόδια της στα Μάλια μου. Τη γυρίσω και μπουμιτα όπου έχωσα τη μούρη μου στη κωλοχαραδρα και έπαιρνα βραδιές εισπνοές. Απόλαυσα το νεανικό κορμί της από τις άκρες των ποδιών μέχρι τα χέρια. Εκείνη μου έλεγε ότι το απολάμβανε όλο αυτό γιατί ήταν πολύ κουραστική μέρα και τώρα βρήκε ευκαιρία να χαλαρώσει με αυτη τη φάση.
Θα μπορούσα να μείνω μαζί της μέχρι να χτυπήσουν πόρτα, αλλά σε κάποια φάση σκέφτηκα ότι πήρα τη δόση μου. Της είπα μια τελευταία αγκαλιά και τέλος. Ναι μωρό μου είπε. Αγκαλιαστηκαμε πιο θερμά αυτή τη φορά από πριν στην αρχή. Είχε τυλίξει και τα πόδια της γύρω μου και με χάιδευε. Μείναμε λίγα δευτερόλεπτα έτσι, εγλυψα λίγο ακόμα τα βυζιά της και τα πίεσα πάνω στο στήθος μου και σηκώθηκα να ντυθώ. Φεύγοντας μου χάιδεψε μια τελευταία στο στήθος και με αποχαιρέτισε. Αυτό ήταν. Καθόλη τη διάρκεια της πράξης το 11 εκατοστά πουλί μου καύλωσε σε κάποιες στιγμές αλλά η στύση δεν ήταν σημαντική ούτε είχε διάρκεια. Σκληρό σαν ντόνατς. Πίπα φυσικά δεν έδωσα, ούτε όμως την έβαλα να μου τον χαϊδεψει. Ίσως το κάνω την επόμενη φορά.
Αυτή ηταν μια εντελώς sigma male κριτική, δεν ξέρω άμα αξίζει να γράψω και τις επόμενες εμπειρίες μου. Λόγω της ανικανότητας μου να γαμισω απείχα και από αυτές τις λίγες σαρκικές απολαύσεις και πέρασαν έτσι τα καλύτερα μου χρόνια. Δεν θα χάσω άλλο χρόνο και θα γίνω μύστης όπως μπορώ έστω στα 36. Δεν ξέρω όμως άμα θα ξαναγράψω τις μελλοντικές παρόμοιες εμπειρίες μου. Δυσκολα με βλέπω να τρώω φόλα στα φιλάκια και ελεύθερα πιασίματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος ενημέρωσης
Μύστη πολύ καλά το πας και μην κολώνεις καθόλου, και γλυφομούνι να απαιτείς, 36 είπες ? δοκίμασε και 25mg σιλδεναφίλη, κακό δεν κάνει.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
3.909
Πόντοι
1.446
Έργα για ίντερνετ γραμμές στην Κολωνού 30+ εκεί πάνω. Η "υπεύθυνη" μηχανικός γυναίκα με ντοσιέ κοιτάζει τους συναγωνιστές αφ' υψηλού καθώς τους βλέπει να κάνουν τσάρκα. Οι άντρες με γιλέκα σκάβουν. Σιγά μωρη, εσύ ούτε για 5€ δεν έκανες στο Μεταξουργείο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom