Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (25 μέλη και 196 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γυρω στις 23,00 στο Φ.71 η Λαουρα με πορνοηδες βλεμμα,τοπλες εμφανιση και στρινγκ με πεταλουδα στην μεση του κω(ο)λου,περιφεροταν στο σαλονι και κουναγε το κωλαρακι ναζιαρικα,καταθεση φιλου που εμεινε ικανοποιημενος κατα δηλωση του,και συναντηση μελων του σαιτ,τα σεβη μου ακις30 κλπ.σημειοτεον στον δρομο τα φωτα ηταν κλειστα,και οι τσατσαδες στο 69 και 67 καθοτουσαν σαν σεκιουριτη στις πορτες,στο Φωκαιας 25 πανω η Ατριανα με ωραιο προσωπο στο Φωκ.27 στα δεξια η αλπινα που μολις ειδε πακιδες στο σαλονι και σηκωθηκαν κτυπησε το τακουνι της στο πατωμα και το βαλαν στα ποδια,και δεξια ανεβαινοντας στον οροφο ειχε πινακιδα λεντ που αναβοσβηνε οπεν,θυμιζοντας αμερικαν μπαρ,παρουσιαστηκε αλβανιδακι απο την τσα που πρεπη να ειχε παρκισον ως ρουμανα,το τελειο επιπλο συναγωνιστης την εδιωξε και πηρε τα λεφτα του πισω,βεβαια μπηκαμε και σε αλλους οικους αλλα δεν βρηκαμε κατι ενδιαφερον και κατα την αναχωρηση μας αναψαν τα φωτα στους δρομους!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρομοίως sotirof   :rockon: :rockon: :rockon:

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
914
Πόντοι
96
Γυρω στις 23,00 στο Φ.71 η Λαουρα με πορνοηδες βλεμμα,τοπλες εμφανιση και στρινγκ με πεταλουδα στην μεση του κω(ο)λου,περιφεροταν στο σαλονι και κουναγε το κωλαρακι ναζιαρικα,καταθεση φιλου που εμεινε ικανοποιημενος κατα δηλωση του,

Sorry αλλά διαφωνώ κάθετα...
Το νέο Hybrid grande furniture double door refrigerator!
Οπως και η Σαμπρίνα στο Κων/λεος 166Β

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.727
Πόντοι
4.587
Χθεσινοβραδυνό (23:00-24:00)  πορνορεπορτάζ από φυλής
Πολλά  από τα γνωστά κορίτσια ήταν απούσες
Φυλής 74 δεξιά Μαρία ξανθιά εκ βαφής αρκετά χοντρούλα με πολλά κολωτριψήμτα και κανονικό γλύψημο λαιμού στο σαλόνι. Πρόγραμμα: ελεύθερο στοματικό, κουλουράκι, 69, όχι ελεύθερα χυσίματα γιατί το κοριτσάκι σιχαίνεται.
Αριστερά το ρώσικο αεροπλανοφόρο Νατάσα. Ψυχρή στο βλέμμα σαν τον  Πούτινγκ. Πρόγραμμα: ελεύθερο στοματικό, 69, πίσω πόρτα, όχι ελεύθερα χυσίματα
Απέναντι στο Φυλής 59 Κάτω, Κάποια Ελίζα ρουμάνα. Αρκετά ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά και αδύνατη με ωραίο πρόσωπο. Πρόγραμμα: ακάποτη πίπα, 69, δεν άκουσα για πίσω πόρτα ούτε για ελεύθερη βολή σπέρματος. Ήταν και η Σακίρα αλλά πηδιόταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή και πήγα επάνω.
Επάνω. Ένα μελαχρινό αδύνατο με καρέ μαύρο μαλλί (νομίζω πως τη λένε μόνικα, μπορεί να κάνω και λάθος). Καλό πατούρι αλλά μου φάνηκε πολύ προσποιητή. Ήταν και ένα άλλο πολύ αδύνατο (οδοντογλυφιδέ) κοντούλικο και πολύ ψαρωμένο. Δεν πρέπει να ξεπαιρνάει τα 20. Πρόγραμμα: Και οι δύο κάνουν τσιμπουκάκι άνευ προφυλακτικού, 69, δε είναι όμως του οθωμανικού δικαίου, και δεν δέχονται ελεύθερα χυσίματα, και κάνουν παρτούζα για 40 εβραίους.  Η τστσά ήταν μία νέα (περίπου 30) και αυτή του επαγγέλματος η οποία στο τέλος μου είπε να πηδήξω αυτήν που είναι περισσότερο μπασμένη στα κόλπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι θα δούμε ακόμη.

Μακριά από τη ξεπετοαλυσίδα 84,86 Α,Β
Φυλής 65 πάνω Ένα βουλγάρικο  ψηλό μελαχρινό με μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά. Μου έκανε σόου στο σαλόνι. Πρόγραμμα. 69, ελευθέρα στοματικό, οθωμανικό, όχι όμως ελεύθερο χύσιμο.
Φυλής 71 Β ισόγειο Λάουρα το ξεπετόνι. Αυτό το κορίτσι πρέπει να παίρνει και μαύρα, φαινόταν πολύ φτιαγμένη εχθές. Συναγωνιστής Έλληνας που βγήκε από το δωμάτιο μου είπε ότι το κορίτσι είναι τέλειο στο δωμάτιο και άν μου αρέσει εμφανισιακά να τη σπρώξω. Μόλις εμφανίστηκε στο σαλόνι το Λαουράκι με τη ρωσίδα υπηρέτρια πήρα μαύρο δρόμο. Έχω φάει διπλή φόλα από το κορίτσι. Πρόγραμμα: απλό. Η μούμια Εύα που βρίσκεται;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φυλής 109 ισόγα Μία ψηλή αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά. Όταν μπήκα μέσα στο σαλόνι κωλοτριβότανε ήδη με δύο αλβανοειδή όντα και την έκανα αμέσως.
Φυλής 134 ισόγειο Βασικά πήγαινα για την Κατερίνα με το δυνατό και σπέσιαλ τσιμπουκάκι. Αντ΄ αυτής ήταν μία Αλεξάνδρα μπάζο. Μαυριδερή χοντρούλα αλλά συμπαθητική στο πρόσωπο και αρκετά πρόσχαρη. Πρόγραμμα: Στο συγκεκριμένο μπουρδέλο συνήθως δεν ανακοινώνεται πρόγραμμα αλλά μέσα στο δωμάτιο γίνονται έκτροπα.  :pipa1:  :s&m_3:  :s&m_2:  :lheel:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φυλής 134 υπόγα Άννα (όχι η Άννα-Πίτσος). Ξανθιά ρουμάνα αδύνατη με ψυχρό δολοφωνικό βλέμμα. Δούλευε  στο Ιάσωνος 19 και 20.  Την έχω σπρώξει στο Ιάσωνος 20 και ήταν από  τα άριστα  ξεπετόνια της πιάτσας.
Καλές διακοπές

Επισκέπτης
Χθεσινοβραδυνό (23:00-24:00)  πορνορεπορτάζ από φυλής
Αριστερά το ρώσικο αεροπλανοφόρο Νατάσα. Ψυχρή στο βλέμμα σα το  Πούτινγκ. Πρόγραμμα: ελεύθερο στοματικό, 69, πίσω πόρτα, όχι ελεύθερα χυσίματα
H Nατάσα-Φυλής 74, Φώκαιας 22 άρχισε πρωκτικό;

Μακριά από τη ξεπετοαλυσίδα 84,86 Α,Β
Και λίγα λες.
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά.
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Φυλής 109 ισόγα Μία ψηλή αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά. Όταν μπήκα μέσα στο σαλόνι κωλοτριβότανε ήδη με δύο αλβανοειδή όντα και την έκανα αμέσως.
Η Άνκα;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.923
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωί πρωί στην Φυλής

71 Γ η Κατερίνα του 66 το πετίτ των πετίτ με κουλούρια και χύσιμο στα στήθη
71 Α μελαχρινή με καρέ μαλλάκι και κουλουράκι, άστηθη
84 Β ένα ξανθό με κοντό μαλί και ωραίο κορμί ... αλλά είναι ξεπετάδικο το μαγαζί
86 Α μελαχρινή με αγριεμένο υφος και καλό πιασάρικο κορμί ... η περεσία όμως της φώναζε στην πόρτα

Φωκαίας 19 μία νταρντάνα μελαχρινή με απ'όλα
Φωκαίας 25 Α η Τσέχα η πιτσιρίκα με ωραίο ισιωμένο μαλί
Φωκαίας 25 Β η Ειρήνη μελαχρινή ψηλή με ωραίο κρεμαστό μαστό και ακα
Φωκαίας 27 υπόγα η Αννα ξανθή με κοντό μαλλί και καλό κορμί

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Η Κάρμεν απο Φ65 πάνω έχει εμφανιστεί κάπου??
Οποιος συναγωνιστής ξέρει ας ενημερώσει..

Την έκανε μάλλον για διακοπές... Εχω καιρό να την δω.
Απογευματινή πλεον στο 65πάνω κάνει μια Μιρέλα "Ιταλίδα  :headbang:" (σχετικά ψηλή, με μάυρα μακρυά μαλλιά, με πολύ καλό σώμα, μικρό βυζί) με φουλ πρόγραμμα. 
Την δοκίμασα την περασμένη βδομάδα με μέτριες εντυπώσεις. Αν δεν ήμουν πολύ καυλωμένος μπορεί και να μην τελείωνα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Γυρω στις 23,00 στο Φ.71 η Λαουρα με πορνοηδες βλεμμα,τοπλες εμφανιση και στρινγκ με πεταλουδα στην μεση του κω(ο)λου,περιφεροταν στο σαλονι και κουναγε το κωλαρακι ναζιαρικα,καταθεση φιλου που εμεινε ικανοποιημενος κατα δηλωση του,και συναντηση μελων του σαιτ,τα σεβη μου ακις30 κλπ.σημειοτεον στον δρομο τα φωτα ηταν κλειστα,και οι τσατσαδες στο 69 και 67 καθοτουσαν σαν σεκιουριτη στις πορτες,στο Φωκαιας 25 πανω η Ατριανα με ωραιο προσωπο στο Φωκ.27 στα δεξια η αλπινα που μολις ειδε πακιδες στο σαλονι και σηκωθηκαν κτυπησε το τακουνι της στο πατωμα και το βαλαν στα ποδια,και δεξια ανεβαινοντας στον οροφο ειχε πινακιδα λεντ που αναβοσβηνε οπεν,θυμιζοντας αμερικαν μπαρ,παρουσιαστηκε αλβανιδακι απο την τσα που πρεπη να ειχε παρκισον ως ρουμανα,το τελειο επιπλο συναγωνιστης την εδιωξε και πηρε τα λεφτα του πισω,βεβαια μπηκαμε και σε αλλους οικους αλλα δεν βρηκαμε κατι ενδιαφερον και κατα την αναχωρηση μας αναψαν τα φωτα στους δρομους!

Φίλε πρέπει να ήμουνα μπροστά στο σκηνικό με την Αλμπίνα κ τους πάκηδες...Πολύ αστείο οφείλω να πω...

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες...και σε οσους σχεδιαζουν βολτιτσα σε κανενα σπιτακι σημερα καλα να περασουν...!! οσοι εχουν καποια καλη προταση για σημερα ας γραψουν στο φορουμ...ευχαριστω.

color]

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
οχι απλα κατι καλο μεσα.....και τολμηρο...παιχνιδακια....ελευθερο στοματικο....και γενικα καποια να αξιζει...αυτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι απλα κατι καλο μεσα.....και τολμηρο...παιχνιδακια....ελευθερο στοματικο....και γενικα καποια να αξιζει...αυτα.
ελευθερο στοματικο μονο τυπε?ή και τιποτα αλλο ελευθερο?........

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Πρωτα βγαινει η ψυχή και μετά το χούι...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή βόλτα .. . .

Φωκ. 22 κάτω: η Γκαμπριέλα σε διπλοβάρδια  :headbang:
Φωκ. 22 άνω αρ.: η Άννα, ανθυπομέτρια με φουλ
Φωκ. 27 άνω: η μιλφ Χριστίνα, με διάφανο baby-doll. Δέν ήταν άσχημη (εμφανισιακά). Αλήθεια είναι χάλια μέσα ? ? ?    :helpplea:

Φυλ. 80: κλειστό, Φωκ. 17: κλειστά

Φυλ. 65 άνω: μια Τζούλια καμπυλόγραμμη
Φυλ. 67: η Μαρία με το τατού στο πλευρό
Φυλ. 69 κάτω: μια αδύνατη μελαχρινή
Φυλ. 71 άνω: μια Σάντρα με καλό κορμί, αλλά μέτριο πρόσωπο. Την ξέρει κανείς ?  :helpplea:
Φυλ. 84 άνω: μια κοπελίτσα μέτρια , αρκετά διαχυτική.
Φυλ. 86 άνω: Ιρένα με φονικό κορμί και φούλ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom