Χθεσινοβραδυνό (23:00-24:00) πορνορεπορτάζ από φυλής
Πολλά από τα γνωστά κορίτσια ήταν απούσες
Φυλής 74 δεξιά
Μαρία ξανθιά εκ βαφής αρκετά χοντρούλα με πολλά κολωτριψήμτα και κανονικό γλύψημο λαιμού στο σαλόνι. Πρόγραμμα: ελεύθερο στοματικό, κουλουράκι, 69, όχι ελεύθερα χυσίματα γιατί το κοριτσάκι σιχαίνεται.
Αριστερά το ρώσικο αεροπλανοφόρο
Νατάσα. Ψυχρή στο βλέμμα σαν τον Πούτινγκ. Πρόγραμμα: ελεύθερο στοματικό, 69, πίσω πόρτα, όχι ελεύθερα χυσίματα
Απέναντι στο
Φυλής 59 Κάτω, Κάποια
Ελίζα ρουμάνα. Αρκετά ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά και αδύνατη με ωραίο πρόσωπο. Πρόγραμμα: ακάποτη πίπα, 69, δεν άκουσα για πίσω πόρτα ούτε για ελεύθερη βολή σπέρματος. Ήταν και η
Σακίρα αλλά πηδιόταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή και πήγα επάνω.
Επάνω. Ένα μελαχρινό αδύνατο με καρέ μαύρο μαλλί (νομίζω πως τη λένε μόνικα, μπορεί να κάνω και λάθος). Καλό πατούρι αλλά μου φάνηκε πολύ προσποιητή. Ήταν και ένα άλλο πολύ αδύνατο (οδοντογλυφιδέ) κοντούλικο και πολύ ψαρωμένο. Δεν πρέπει να ξεπαιρνάει τα 20. Πρόγραμμα: Και οι δύο κάνουν τσιμπουκάκι άνευ προφυλακτικού, 69, δε είναι όμως του οθωμανικού δικαίου, και δεν δέχονται ελεύθερα χυσίματα, και κάνουν παρτούζα για 40 εβραίους. Η τστσά ήταν μία νέα (περίπου 30) και αυτή του επαγγέλματος η οποία στο τέλος μου είπε να πηδήξω αυτήν που είναι περισσότερο μπασμένη στα κόλπα
Τι θα δούμε ακόμη.
Μακριά από τη ξεπετοαλυσίδα 84,86 Α,Β
Φυλής 65 πάνω Ένα βουλγάρικο ψηλό μελαχρινό με μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά. Μου έκανε σόου στο σαλόνι. Πρόγραμμα. 69, ελευθέρα στοματικό, οθωμανικό, όχι όμως ελεύθερο χύσιμο.
Φυλής 71 Β ισόγειο Λάουρα το ξεπετόνι. Αυτό το κορίτσι πρέπει να παίρνει και μαύρα, φαινόταν πολύ φτιαγμένη εχθές. Συναγωνιστής Έλληνας που βγήκε από το δωμάτιο μου είπε ότι το κορίτσι είναι τέλειο στο δωμάτιο και άν μου αρέσει εμφανισιακά να τη σπρώξω. Μόλις εμφανίστηκε στο σαλόνι το Λαουράκι με τη ρωσίδα υπηρέτρια πήρα μαύρο δρόμο. Έχω φάει διπλή φόλα από το κορίτσι. Πρόγραμμα: απλό. Η μούμια Εύα που βρίσκεται;
Φυλής 109 ισόγα Μία ψηλή αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά. Όταν μπήκα μέσα στο σαλόνι κωλοτριβότανε ήδη με δύο αλβανοειδή όντα και την έκανα αμέσως.
Φυλής 134 ισόγειο Βασικά πήγαινα για την Κατερίνα με το δυνατό και σπέσιαλ τσιμπουκάκι. Αντ΄ αυτής ήταν μία
Αλεξάνδρα μπάζο. Μαυριδερή χοντρούλα αλλά συμπαθητική στο πρόσωπο και αρκετά πρόσχαρη. Πρόγραμμα: Στο συγκεκριμένο μπουρδέλο συνήθως δεν ανακοινώνεται πρόγραμμα αλλά μέσα στο δωμάτιο γίνονται έκτροπα.
Φυλής 134 υπόγα Άννα (όχι η Άννα-Πίτσος). Ξανθιά ρουμάνα αδύνατη με ψυχρό δολοφωνικό βλέμμα. Δούλευε στο Ιάσωνος 19 και 20. Την έχω σπρώξει στο Ιάσωνος 20 και ήταν από τα άριστα ξεπετόνια της πιάτσας.
Καλές διακοπές