KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Περιμένω με ανυπομονησία το ρεπορτάζ σου από τα Χανιά...το Σάββατο κατεβαίνω κ θέλω μια πρώτη γεύση απο σένα...Καλά να περάσεις..
Περιμένω με ανυπομονησία το ρεπορτάζ σου από τα Χανιά...το Σάββατο κατεβαίνω κ θέλω μια πρώτη γεύση απο σένα...Καλά να περάσεις..
Ήρθα εκτάκτως στην Αθήνα και έλεγα τι να κάνω μιας που είχα μεγάλες κάβλες και έτσι επισκέφτηκα τον αμαρτωλό δρόμο της Φυλής.
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια, πολύ λίγος ο κόσμος. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής:
66 δεξιά: Σούζη, ξανθιά με πολύ όμορφο σώμα και πρόστυχο πρόσωπο πορνοστάρ.
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
74 δεξιά: Γκαμπριέλα, μελαχρινή με καρέ μαλλί, πολύ αδύνατη με πρωκτικό.
80: Κλειστό.
65 πάνω: Μελαχρινό κοντοπούτανο.
65 κάτω: Ψηλή μελαχρινή.
84 κάτω: Νομίζω ότι ήταν η Τζούλια από Έλλης και Διδύμου στο υπόγειο. Μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό.
86 κάτω: Σελένα, μελαχρινή με ωραίο σώμα, βυζιά και πρόσωπο και ένα τατουάζ πάνω από τα κωλομέρια. Είναι η ίδια με το 59.
67: Μαρία η γυρολόγος, από 200, 65 πάνω, Μονής Προδρόμου, Φωκαίας 19 και άλλα, μελαχρινή με κοντά μαλλιά και τατουάζ στα πλευρά. Πρώτη κατάθεση. Ακολουθεί κριτική.
69 πάνω: Χριστίνα με τους σιλικονάτους βύζους.
69 κάτω: Μελαχρινό κοντοπούτανο.
71 πάνω: Ψηλή με σπαστά μαλλιά καστανά με ξανθές αντάυγιες ή κάτι τέτοιο. Πανέμορφη παρουσία. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
71 ισόγειο: Μιρέλα, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόστυχο βλέμμα και πρωκτικό. Να δοκιμάσω;;;;
71 υπόγειο: Νίκη, από 92 αριστερά. Ξανθιά, όμορφη για τα γούστα μου, ωραίο σώμα και στήθος.
92 δεξιά: Λάουρα, ωραίο πρόσωπο και κορμί και τουρλοτό κολαράκι.
92 αριστερά: Αναμμένα φωτάκι, κλειστή πόρτα.
Μονής Προδρόμου πάνω κάτω κλειστά.
Φιλιππίδου κλειστό.
Φωκαίας:
17 κάτω: Κλειστό αλλά στα @@ γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Μελαχρινή με ωραίο στήθος και σώμα. Αλεξάνδρα είπε η πολύ συμπαθής τσατσάς, αλλά η κοπέλα άρχισε να γελάει λες και δεν την λένε έτσι. Δεν ξέρω πως την λένε τελικά
25 πάνω: Αντριάννα, μελαχρινό τσουπωτό.
22 πάνω αριστερά: Μελαχρινό κοντοπούτανο πολλά υποσχόμενο. Είπε ότι η κοπέλα της αφίσας ήταν αυτή. Δεν ξέρω αν ήταν, της έμοιαζε πάντως.
22 πάνω δεξιά: Άννα, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και πρωκτικό, 5 μέρες στην δουλειά σύμφωνα με τον ευγενέστατο τσάτσο. Δεύτερη κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
22 κάτω: Γκαμπριέλλα, όχι η αδύνατη. Μελαχρινή με ψηλή με ελαφρά πιασήματα.
24: Κλειστό.
Θα επιστρέψω στην Αθήνα σε μία εβδομάδα, μαζί με πλούσιο πορνοφωτογραφικό υλικό, με μπουρδέλα από την Σπάρτη και τα Χανιά.
Καλές τσάρκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι;;;;;;Επεκτεινεται το ρεπορταζ και στην επαρχια;;;;;;;
Μπραβο εξελιξη οι πορνορεπορτερ του σαϊτ
Νομίζω ότι και ο opeth, καθαρά από περιέργεια θα επισκεφθεί τις πορνο-περιοχές της επαρχίας ...Τι;;;;;;Επεκτεινεται το ρεπορταζ και στην επαρχια;;;;;;;
Μπραβο εξελιξη οι πορνορεπορτερ του σαϊτ
Καλημερα..οποιοι φιλοι θελουν να ανταλαξουμε προτασεις για μπουρδελα μεταξ-φυλης που δουλευουν γυναικες που ειναι πολυ τολμηρες στο δωματιο.ας στηλουν μνμ πριβε.εχω καποιες καλες προτασεις.ευχαριστω.καλημερα.
Καλημερα..οποιοι φιλοι θελουν να ανταλαξουμε προτασεις για μπουρδελα μεταξ-φυλης που δουλευουν γυναικες που ειναι πολυ τολμηρες στο δωματιο.ας στηλουν μνμ πριβε.εχω καποιες καλες προτασεις.ευχαριστω.καλημερα.
Τι κάθεστε και δίνετε σημασία σε ένα ............ που έχει γράψει 3 μηνύματα όλα όλαΚαλημερα..οποιοι φιλοι θελουν να ανταλαξουμε προτασεις για μπουρδελα μεταξ-φυλης που δουλευουν γυναικες που ειναι πολυ τολμηρες στο δωματιο.ας στηλουν μνμ πριβε.εχω καποιες καλες προτασεις.ευχαριστω.καλημερα.
Tελευταίο τέτοιο post που κάνεις στο thread.Καλημερα..οποιοι φιλοι θελουν να ανταλαξουμε προτασεις για μπουρδελα μεταξ-φυλης που δουλευουν γυναικες που ειναι πολυ τολμηρες στο δωματιο.ας στηλουν μνμ πριβε.εχω καποιες καλες προτασεις.ευχαριστω.καλημερα.
Tελευταίο τέτοιο post που κάνεις στο thread.
Tελευταίο τέτοιο post που κάνεις στο thread.
εχεις καταντησει σαχλμαρα. Το θρεντ εδω μεσα ειναι ομαδικο.
Δεν μπαινει ο καθενας και λεει "ελατε να τα πουμε στα πι εμς κρυφα απο τους αλλους"
μα τοσο καργιολης εισαι ρε αδερφε μου? Πεταξτε τον εξω ρε μοντς επιτελους τον παλιοπουστη :-
γαμω το σπιτι σου ρε μαλακα.
Π.Σ Δεν εχω παει προσφατα μπουρδελοτσαρκες εγω για αυτο δεν ενημερωνω.
Πολυ σωστος..τι παρτακηδες και κρηψινοι ειναι μερικοι...αυτος κανει party και καλει τον εαυτο του...