η αννα η ρουμανα ητανε σημερα στο φυλης 109 πρωινη βαρδια συναγωνιστη περασα και την ειδα αλλα δεν μπηκα..!!
Σ'ευχαριστω λιονταρι.
Ισως περασω αυριο η μεθαυριο να δω αν ειναι αυτη που ψαχνω.
η αννα η ρουμανα ητανε σημερα στο φυλης 109 πρωινη βαρδια συναγωνιστη περασα και την ειδα αλλα δεν μπηκα..!!
τυπε ο μορτης ειναι αντιδραστικο στοιχειορε μαλακα σε νιαζει εσενα πως γαμαω εγω ???? εσενα γαμαω..???? τι προβλημα εχεις εσυ ??? σου ειπα κατι εσενα ?? σε εβρισα ??? αντε ασχολησου με το πουλι σου και ασε τι κανουν η αλλοι ρε μαπα !!!! τι ασχολησε ρε ??? το προβλημα σου ποιο ειναι ?? τα εξτραδακια τα δικα μου ??? εσυ τι σχεση εχεις ??? το κολημα σου ποιο ειναι ??? σου ειπα οτι θελω να σε πηδηξω και μετα σου ειπα το μετανιωσα και στεναχωρηθηκες..????? τι προβλημα εχεις ρε φιλε ..??? πεσμου σε παρακαλω...??? τι σε νιαζει τι κανω εγω...??? την αδελφη σου πηδαω...??? αντε σε παρακαλω.
ρε μαλακα σε νιαζει εσενα πως γαμαω εγω ???? εσενα γαμαω..???? τι προβλημα εχεις εσυ ??? σου ειπα κατι εσενα ?? σε εβρισα ??? αντε ασχολησου με το πουλι σου και ασε τι κανουν η αλλοι ρε μαπα !!!! τι ασχολησε ρε ??? το προβλημα σου ποιο ειναι ?? τα εξτραδακια τα δικα μου ??? εσυ τι σχεση εχεις ??? το κολημα σου ποιο ειναι ??? σου ειπα οτι θελω να σε πηδηξω και μετα σου ειπα το μετανιωσα και στεναχωρηθηκες..????? τι προβλημα εχεις ρε φιλε ..??? πεσμου σε παρακαλω...??? τι σε νιαζει τι κανω εγω...??? την αδελφη σου πηδαω...??? αντε σε παρακαλω.
αχχααχαχαχααχαχααχαχαχαχαχααααχαχχαχαα εχτραδακια με τον κολο του κανω...?????? αυτος το προβλημα του ποιο ειναι ???? το τι κανω εγω με καποια κοπελα ??? εγω μπορει να γουσταρω να την κρεμασω απ το μπαλκονι αναποδα και να την κλοτσαω στην κεφαλα...!!!! και να μου λεει ποιο δυνατα γουσταρω...!!! αυτος που εχει προβλημα ??? ασε μας ρε φιλαρακι.....κοιτα την δουλεια σου και ασε τι κανουν η αλλη και μην κρινεις τον καθενα.
Και εγω λεω να αφησουμε τους κωλους και αντι αυτου
να στειλουμε τις αδερφες μας στα μπουρδελα και τις κορες μας
ειναι σιγουρα πιο ομαλο απο το να πηδαει καποιος απο τον κωλο μια πουτανα
Π.Σ Καθεστε και κανετε συζητηση ακομα με αυτον τον τυπο? Ειναι μαλακας ο ανθρωπος παιζει να εχει φαει μεγαλη ηττα απο γυναικες.
ναι γιατι τις γκομενες εκτος μπουρδελου δεν τις γαμανε πολλοι τυπεαμα δεν γουσταρεις να πηγαινεις με πουτανες που της γαμαει ολος ο κοσμος...βρες μια γκομενα να εισαι εσυ και αυτη...
ναι γιατι τις γκομενες εκτος μπουρδελου δεν τις γαμανε πολλοι τυπε
ειναι πιστες αυτες
Eγω νομιζω οτι αυτο ειναι site για πραγματικους μπουρδελιαρηδες και οχι για κατι μαλακες σαν εσενα που την κανουν σφεντονα και γαμανε μια φορα το μηνα (δικη σου δηλωση). Εσυ παιζεις το πουλακι σου και μπαινεις εδω μεσα μονο για το χαβαλε.
Εγω μπορει να μην κανω ενημερωσεις γιατι παω σε συγκεκριμενα σπιτια και σπανια κανω τσαρκες αλλα πιστεψε με, ειμαι πολυ σχετικοτερος με το site απο εσενα το μαλακα γιατι γαμαω 3 φορες τη βδομαδα, οσες φορες δηλαδη εσυ παιζεις το πουλι σου.
εσενα ποιος σου ειπε οτι της περνω ακαποτα ??? και δευτερων αν αυτη προσφερη ακαποτο σεχ σε καποιον πελατη φταινε η πελατες...??? δεν καταλαβενω το τροπο που σκευτεσε ??? η πουτανα φταιει που προσφερει ακαποτο ??? η ο πελατης ??? ρε θα μας τρελανετε σημερα ??? που ξερω εγω τι κανει ο καθενας με την καθε πουτανε στο δωματιο ??? αμα δεν γουσταρεις να πηγαινεις με πουτανες που της γαμαει ολος ο κοσμος...βρες μια γκομενα να εισαι εσυ και αυτη...!!! και να εισαι ασφαλεις...!!!! τι μας λες τωρα...?? να σου πω εγω τι κανω με την πουτανα ??? θα προσεχουμε ολοι φιλε μου να μας λες ποτε θα πας στην ταδε κοπελα να μην παμε εμεις....να ειναι μονο δικια σου !!!!! ε ρε τι θα ακουσουμε σημερα...!!!! φιλε μου το τι κανει η καθε κοπελα με τον καθενα πελατη δεν το ξερω εγω..!!! αλλα οταν παω σε μπουρδελο εινα ης γνωσεις μου οτι την γαμανε διαφορει ητε νορμαλ ητε ανωμαλοι....ητε μαλακες ητε πουστηδες..ητε πακιστανοι...ητε...ητε....!!!!μ αν δεν γουσταρεις βρες γκομενα...!! δεν ξανα ασχολουμε γιατι βλεπω οτι μερικοι ηστε σε αφασια...!!!!εντελος ομως..!!!
με το σταυρο στο χεριναι γιατι τις γκομενες εκτος μπουρδελου δεν τις γαμανε πολλοι τυπε
ειναι πιστες αυτες
Eίστε όλοι εκτός θέματος.
Κααάλα ναι... εχεις δικιο οκ
Μπορούν να ρίξουν την τιμή και να τα προσφέρουν όλα αυτά ως extra.
εσυ Picker πας 3 φορες την εβδομαδα στο μπουρδελο γιατι αμα βρεις καμια γκομενα θα πεσει η ακροπολη...!!!! και ολη η ζωη σου ειναι η πουτανες...!!!! μτωρα τι θελεις...??? να φυγουμε εμεις να της γαμας μονο εσυ ??? η να σου λεμε τι κανουμε με την πουτανα ??? δηλαδη εγω αν παω και την τρελανω στο γλυφοκολη και η γκομενα μου πει γουσταρω να με γλυφεις...και να με πηδας απο ολες της τρυπες και να τα καταπινω ολα...!!!! θα της πω οχι γιατι μετα θα ερθει ο φιλος μου ο Picker και θα κολησει τιποτα..!!!!! χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχ εχις πολυ πλακα ρε φιλε ...!!!!! θα σου δινουμε αναφορα τι κανουμε εμεις με της πουτανες...??? βρες καμια γκομενα γιατι εχεις φτασει στο σημειο να φαντασιωνεσε οτι η πουτανες ειναι και γκομενες σου...!!!!! α ρε ζοντοβολο...!!!!!!