Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (26 μέλη και 253 επισκέπτες)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Τελικά, η κα Μαρία πού ήταν ?  :think:
Στο Τρ. 11 ή 13 ? ??
Η κριτική λέει 11, η ενημέρωση 13 & 11) . . . . .  . . . :huh:
δεν τα πάω καλά με τα νούμερα, αλλά ούτε και με τις φωτο που βλέπω από τις εισόδους των μαγαζιών. Είναι σε αυτό που ανεβαίνεις την σκάλα. Νομίζω το 13 είναι αυτό. Το άλλο είσαι ισόγειο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Μικτή Πορνοενημέρωση Τετάρτη 9:30μ.μ. ξεκινώ...
Κων/πολως 130, Πάω για Αλίσα και βγαίνει Εμμανουέλα, τσάμπα το πρόγραμμμα που πλήρώνουν σε site. Η κοπέλα πληθωρική για τα γούστα μου. Καλή για τους λάτρεις των μεγάλων μπαλκονιών.
Πειραιώς 198. 9:50μμ. Εμφανίζεται η Ζανέτ, πολύ γλυκό κοριτσακι, αλλά εγώ ήθελα την Νικόλ. Η τσατσα μου λέει ότι είναι επόμενη βάρδια. Εγώ νόμιζα ότι η βάρδια αλλάζει 8. Βγαίνω στην πόρτα και εμφανίζετασι η Νικόλ, χαμογελάει η τσατσα και της λέω να περάσω. Όχι μου λέει, Έλα σε κάνα 20λεπτο. Δεν κατάλαβα τι την πείραζε να περιμένω. Με 42 βαθμους από το μεσημέρι που να πάω 20 λεπτά. Συνεχίζω ακάθεκτος.
Κων/πόλως 166Β, υπόγειο, εμφανίζεται Σαμπρίνα. Όλα τα λεφτά. Απίστευτο σώμα. Αλλά η ξεπέτα βρώμαγε από χιλιόμετρο. Την κάνω. Φυλής 134 υπόγειο, μπάζο, πάνω η Αλεξάνδρα, συμπαθείς αλλά εύσωμη κοπέλα, (έψαχνα την Άννα) και στο 136 μια συμπαθείς κοπέλα, με γυαλάκια, αυτοπαρουσιάστηκε, δεν είπε πρόγραμμα και την έκανε, λόγω έλλειψεις επαγελματισμού.
Φυλής 67, πάω για Χριστίνα. Ο Πανικός παιδιά. Λαικό προσκύνημα. Την κάνω.
Πάω Αγκύρας 12 για την Μιλάνα (κάπως έτσι). Ωραίο σώμα, μάπα φάτσα, την έκανα γιατί η τστσα στο 8 λεπτο max, ανοίγει το ράδιο και η κοπέλα σε 30sec είναι έξω.
Φυλής 65 πάνω, δεν βρήκα κάρμεν, αλλά μια μπαζόλα να αυτοπαρουσιάζεται και την έκανα.
Διδύμου 20 και 18, για Ιβάννα (αν και συνήθως είναι πρωί) και Αντριάννα. Πέτηχα κάτι πουροmilf που δεν βλεπόντουσαν και φεύγω.
Ρεμούνδου και Περγάμου, τιποτα το ιδιαίτερο, ψιλοάξιζε μόνο η Μαριάννα στην Περγάμου 1, αλλά δεν με έπεισε να περάσω. Στην Αγίου Πέτρου, η τσατσα λέει << η κοπέλα μόνο για σήμερα 20ευρώ>>, ΄ρωτάει σύντροφος <<γιατί αύριο πόσο θα έχει 30?>>, τσατσα <<μπορεί και 35>>. Βάζω τα γέλια και την κάνω. ΑΑΑ, η γκόμενα ήταν νιανιαρο.
Επιστρέφω σε στούντιο και πάω 10:55 Δροσοπούλου 95 για την Άννα, που ξεκινάει βάρδια 11. Λέω να μπώ πρωτος. Εμφανίζεται ένα πρόστιχο μιλφ (νομίζω Λάουρα την λένε ή κάπως έτσι), χωρίς τσατσα και της λέω εγώ ήρθα για την Άννα. Πετάγετε η τσατσα από το παραβάν και λέει θα αργίσει σήμερα, μετά τις 11:30. Εξαφανίζομαι. Κατεβαίνω Κολονού, ξεκινάω από της Κατερίνας, όπου ήταν η γνωστή Αννα με εξτένσιον πλέον. Στα διπλανα φιλομπαζε κατάσταστη. Συμπαθές, αλλά άβγαλτο φαινόταν το κοριτσάκι που δουλεύει απογευματινή βάρδια στο 32 πάνω. Από την βραδινή μακρία, τρελή ξεπετατζού, μια κοντή μαυρομάλλα.
Κεραμεικού και τα 4 στην σειρά κλειστά.
Πάω Μεγ. Αλεξάνδρου 22 και εμφανίζεται ένα ξανθνό Ρωσσιδάκι, ψηλό με πιασίματα και λόκο 15€. Βγάζω το εισητήριο και πως μου κόβει, ρωτάω την τσα2, φαντάζομαι έχει aircondition. ¨οχι απαντά, αλλά έχουμε ανεμιστήρα. Αντε ΓΕια....
Στην απελπισία πάνω την κάνω για Τροφωνίου, στο 13 μόνο γιατί στο 11 είχα τσακωθεί με την τσατσα πρίν 1-2 χρόνια. Και στο πάνω και στο κάτω άσχημα milf.
Καταλήγω τροφωνίου. Στο 11 μιά ασχημουλα, βλαχοφατσούλα.
Στο 13 η Μαρία. Πρόστιχο πρόσωπο και απίστευτο κορμί με μικρό βυζί. Δίινω μπλέ εισητήριο και μετά από 3 ώρες εισέρχομαι στα ενδότερα. Δεν με ενθουσίασε, αλλά πέρασα υπέροχα. Για να καταλάβεται διαβάστε την κριτική, σε λίγο φαντάζομαι θα ανέβει....
Ευχαριστώ για το χρόνο σας, αν φτάσατε ως εδώ...
Καλησπερα! Ωραια η πορνοενημερωση!  :rockon: :rockon: :rockon: Αλλα! Στην κριτικη εχεις βαλει χωματιανου ενω στην ενημερωση τροφωνιου!!  :think: :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ,ΟΙ ΚΑΡΠΑΘΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΚΑ....
...
ΦΥΛΗΣ 73....ΦΑΡΚΕΛΙ ΤΡΕΧΑ....καρπαθια(ρουμανα)..κοντουλα με ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΩΛΟ...το μονο εντυπωσιακο πανω της,,,,η τσα2 ειπε οτι ειναι μολις 1 βδομαδα στη δουλεια...εννουσε στο σπιτι.Προγραμμα κανονικο.
...
:rockon:

Βάζω στοίχημα ότι θα ήταν η Μιραμπάρε από το Φυλής 74 (συνεργαζόμενο πορνο-κατάστημα)

Μικτή Πορνοενημέρωση Τετάρτη 9:30μ.μ. ξεκινώ...
...
Ωραίος ο bazas !!!  :rockon:

Επισκέπτης
ρε γμτ τα χουμε πει..μη παιρνετε πρωκτικο στα μπουρδελα
δεν προσεχουν την υγιεινη τους..ουτε ειναι επαγγελματιες
κοριτσακια ειναι που πανω στη πεινα τους δινουν οτι εχουν και δεν εχουν μπας και παρουν κανα φραγκο παραπανω
εγω αν ημουν αφεντικο τους θα επικεντρωνα τη προσοχη μου και το χω γραψει στο να ειναι πιο περιποιημενες,πιο καθαρες και για πρωκτικο θ ανεβαζα την τιμη πολυ παραπανω ωστε να παιρνει ελαχιστους πελατες
και με την αλλη την ιρινα στο 86 πανω τα ιδια ειχα ακουσει

To πρωκτικο σεξ ειναι διαστροφη και ανωμαλια. Πως γινεται να εχεις μπροστα σου ενα μουνι και εσυ να θες να γαμησεις τον κωλο?  :uglystupid: Απο τον κωλο γαμιουνται οι πουστηδες γιατι πολυ απλα... δεν εχουνε μουνι. Εχετε επηρεαστει ολοι απο τις ηλιθιες τσοντες που εχουν διαστρεψει τα παντα. Πολλοι απο εσας κανετε και την αλλη μαλακια που βλεπετε στις τσοντες: Βγαζετε το πουλι σας εξω απο τη γυναικα και τελειωνετε με μαλακια.  :jerking:  Ρε μαλακες αυτο το κανουνε στις τσοντες για να δειξουνε το χυσιμο, ποιος πορνοσταρ θα προτιμουσε να τελειωνε με τη χουφτα του αν μπορουσε να τελειωσει μεσα στο μουνι?  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
To πρωκτικο σεξ ειναι διαστροφη και ανωμαλια. Πως γινεται να εχεις μπροστα σου ενα μουνι και εσυ να θες να γαμησεις τον κωλο?  :uglystupid: Απο τον κωλο γαμιουνται οι πουστηδες γιατι πολυ απλα... δεν εχουνε μουνι. Εχετε επηρεαστει ολοι απο τις ηλιθιες τσοντες που εχουν διαστρεψει τα παντα. Πολλοι απο εσας κανετε και την αλλη μαλακια που βλεπετε στις τσοντες: Βγαζετε το πουλι σας εξω απο τη γυναικα και τελειωνετε με μαλακια.  :jerking:  Ρε μαλακες αυτο το κανουνε στις τσοντες για να δειξουνε το χυσιμο, ποιος πορνοσταρ θα προτιμουσε να τελειωνε με τη χουφτα του αν μπορουσε να τελειωσει μεσα στο μουνι?  :uglystupid:

μεγαλε αν εχεις να ενημερωσεις σε κατι καντο
αλλιως μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια τσαμπα και βερεσε
με τα κυρηγματα σου , ψαγμενε ιεροκυρηκα. Σορρυ κιολας ετσι  :grin:

ΑΝτε μπραβο με τον καθε τρελο.  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Καλα εσυ μικρε αντε για υπνο, εχεις σχολειο αυριο. Τη βραδινη σου την τραβηξες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα εσυ μικρε αντε για υπνο, εχεις σχολειο αυριο. Τη βραδινη σου την τραβηξες?

φιλε χρωστας της μιχαλους να το κοιταξεις.
Βαρεμενος μου φαινεσαι δικιε μου  :grin:

Π.Σ Τα σχολεια ειναι κλειστα αυτη τη περιοδο χαχα ακου τι εγραψε το κοτοπουλο
ουτε σχολειο δεν εχει παει.  :2funny:

Επισκέπτης
Μαυρο στις ξεκωλιαρες ρε! Εγω αν ειχα γκομενα και μου ελεγε να τη γαμησω απο τον κωλο θα την εδιωχνα. "Αντε μωρη ξεκωλιαρα!", θα της ελεγα.

Παλια δεν υπηρχαν αυτες οι μαλακιες ουτε στις τσοντες ουτε στα μπουρδελα ουτε πουθενα. Απο τον κωλο γαμιοντουσαν μονο οι πουστηδες και ηταν σιχαμαρα και αηδια. Μετα αρχισαν να βαζουν το πρωκτικο σεξ και στις straight τσοντες βασει οργανωμενου σχεδιου, για να δειξουν τα πουστρακια οι παραγωγοι και καλα οτι οι πουστηδες κανουν κατι που ειναι νορμαλ αφου το κανουν και οι γυναικες ετσι. Και πεσατε ολοι εσεις οι μαλακες στην παγιδα και το πηρατε σαν κατι φυσιολογικο, σκεπτομενοι: "αφου το κανουν στις τσοντες, θα το κανω κι εγω". Το επομενο βημα θα ειναι να γαματε και αντρικους κωλους, εκει θα καταληξετε με τη μαλακια που σας βαραει.  :uglystupid: 

Καποτε λεγανε οι αντρες: "παμε να γαμησουμε κανενα μουνι" και τωρα λετε: "παμε να γαμησουμε κανενα κωλο". Ελεος ρε μαλακες, ξυπνατε λιγο! Ζητω το μουνι ρε!  :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά θα είναι να κατεβάσετε λίγο τους τόνους. Picker , μην είσαι τόσο απόλυτος. Κι εγώ δεν τελειώνω χειροκίνητα ούτε προτιμώ την "πίσω" πόρτα. Όμως να έχεις υπ' όψιν σου τα εξής:
1) Ορισμένοι δυσκολεύονται να τελειώσουν κι αντί να λένε "πάει το εικοσάρικο" τελειώνουν έτσι πάνω στο σώμα της άλλης , να έχουν και κάτι να θυμούνται
2) Μιας και μιλάμε για επαγγελματίες , πολλές είναι ξεχειλωμένες από μπροστά και δίνων και κόλο για να είναι πιο στενά και να καταλάβει κάτι κι ο άλλος.

Τώρα το κατά πόσο το πρωκτικό είναι μια κρυφή ομοφυλοφιλία ή διαστροφή είναι θέμα απόψεων. Η γνώμη μου είναι ότι αφού πας με γυναίκα και οι άνδρες δε σε ενδιαφέρουν καθόλου η ομοφυλοφιλία δεν έχει καμιά σχέση. Οπότε μιλάμε για διαστροφή. Αλλά μέχρι που φτάνουν οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ φυσιολογικού και μη σεξ; Κάποιος μπορεί να πει ότι διαστροφή είναι και το στοματικό (τι δουλειά έχει το στόμα στο σεξ;) , η χρήση προφυλακτικού (!) (ναι , στη φύση δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα) ή ακόμα και το ... φιλί.
Οι πολλές αναλύσεις καταστρέφουν την ουσία. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Τα περί ομοφυλοφιλίας τα βρίσκω τελείως άκυρα. Και μένα , όσο και να μη μου αρέσει ο κόλος καμιά φορά κάνω την "υπέρβαση". Μην τρελαθούμε κι όλας δηλαδή...

Σήμερα μετά από καιρό ήμουν στη Φυλής. Θα ακολουθήσει ενημέρωση (μην περιμένετε και πολλά , δεν έχω μνήμη ελέφαντα και ούτε κρατούσα σημειώσεις).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

και εδω τσακωνεσαι ρε τυπε? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά θα είναι να κατεβάσετε λίγο τους τόνους. Picker , μην είσαι τόσο απόλυτος. Κι εγώ δεν τελειώνω χειροκίνητα ούτε προτιμώ την "πίσω" πόρτα. Όμως να έχεις υπ' όψιν σου τα εξής:
1) Ορισμένοι δυσκολεύονται να τελειώσουν κι αντί να λένε "πάει το εικοσάρικο" τελειώνουν έτσι πάνω στο σώμα της άλλης , να έχουν και κάτι να θυμούνται
2) Μιας και μιλάμε για επαγγελματίες , πολλές είναι ξεχειλωμένες από μπροστά και δίνων και κόλο για να είναι πιο στενά και να καταλάβει κάτι κι ο άλλος.

ΟΚ, εσενα αμα σου αρεσει αυτο που γινεται πλεον στη Φυλης, που για να δουλεψει μια κοπελα πρεπει να δινει κωλο, εγω παω πασο. Αμα γουσταρεις να ξαπλωνεις σε ενα κρεβατι που βρωμαει σκατιλα - γιατι ολο και κατι θα ξεφευγει - και εχει πανω του σταμπες απο χυσια - γιατι οι αλλοι τελειωνουν με ακαποτη :jerking: - εμενα μου περισσευει. Εγω παντως δε γουσταρω αυτη την εξελιξη και τη θεωρω αρρωστημενη. Αυτα!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ξέρει κανείς η Κατερίνα από το Φυλής 134 που πήγε;

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Picker , τα κρεβάτια , ακόμα και στο μεταξουργείο δε βρωμάνε "σκατίλα" (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Τώρα όσο για τα χύσια , οκ , πήγαινε σε στούντιο ή πέρνα την με την κοπέλα σου στο χώρο σου. Σε λίγο θα ζητάμε τιμή 10 ευρώ , λουξ ξενοδοχείο με μπάνιο και να αλλάζουν τα σεντόνια σε κάθε πελάτη. Είπαμε , αλλά να είμαστε και λίγο λογικοί. Το σπέρμα εξατμίζεται πολύ γρήγορα. Η στάμπα δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία , σε αντίθεση με ότι πιστεύεται γενικώς.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Θα κάνω μια προσπάθεια για ενημέρωση. Η μνήμη μου δεν είναι άριστη οπότε δε θα θυμάμαι ονόματα και θα υπάρχουν και κενά. Πάμε:

Φωκαίας:
19: Η Αλεξάνδρα , όμορφη εικοσικάτι χρονών , όμορφο πρόσωπο , μικρό στήθος και καλή στο κρεβάτι μέσα (με μένα τουλάχιστον).
22 κάτω: Ένα μελαχροινό με άσχημο πρόσωπο. Γκαμπριέλα το όνομα μου είπε η η ξανθιά ρωσιδόφωνη τσατσά. Χμ...
22 πάνω αριστερά: Μελαχροινή τριαντάρα ( ; ) . Πρώτη φορά την είδα. Είχε περίεργο όνομα (Μιραμπέλα νομίζω)
22 πάνω δεξιά: Η “περιμένετε παρακαλώ” Γκαμπριέλα. Όμορφο μωρό αλλά χάλια στο κρεβάτι. Σε ερώτηση συναγωνιστή που μόλις βγήκε μου είπε ότι δεν... 0/4 από συναγωνιστές , χώρια οι αρνητικές αναφορές από το παρόν σάιτ. Κρίμα πραγματικά... :(
24: Κλειστό
25Α: Η ρουμανοψωλαρπάχτρα Αντριάννα και η εύσωμη “Ρωσσίδα” (ξέχασα το όνομα).
25Β: Λάουρα σταθερά. Νέα μελαχροινή Ρουμάνα. Την πέτυχα σε χάλια διάθεση (έβριζε πελάτη).
27Α: Το υπόγειο δηλαδή. Ψιλομίλφ Αναστάζια , ξανθιά από Ρωσσία
27Β αριστερά: Μια ξανθιά λίγο ψηλή (όχι η Αλμπίνα)
27Β δεξιά: Μελαχροινό όμορφο. Δούλευε στο  Φ 69Β παλιότερα.

Φυλής:
109Α: Η γνωστή Μόνικα
109Β: Ανκα , η αγαπημένη του jockerx  :)
134 πάνω: Η Τζέσικα (αν θυμάμαι καλά)
134 ισόγειο: δεν μπήκα καθόλου , ήθελα να αποφύγω την Κατερίνα (μην καταθέσω πάλι εκεί)
134 κάτω: Γεωργία , μια νέα (ηλικιακά και στη Φυλής) μελαχροινή Ρουμάνα. Φουλ πρόγραμμα νομίζω
136: Άννα (αυτή με το μέλι). Πρώτη κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
Φυλής και Πιπίνου: Λάουρα. Αυτή η γυναίκα έχει ένα πρόσωπο που με τραβάει. Αναζητούνται πληροφορίες. Κανένας δεν τη δοκίμασε;
40: Μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα. Φουλ πρόγραμμα. Όνομα δε θυμάμαι (τα κενά μνήμης που λέγαμε)
54Α: Μια κοντή με λεπτό σώμα. Φουλ αν θυμάμαι καλά. Το όνομα πάλι μου ξεφεύγει.
54Β: Η Ντενίσα , η οποία έχει ριζώσει εκεί.
59 κάτω: Δυο όμορφα ρουμανάκια , η Σορίνα και ... (ποια άλλη; δε θυμάμαι). Ερώτηση σε συναγωνιστή που μόλις δοκίμασε τη Σορίνα: Καλή , απάντησε αβίαστα.
59 άνω : Σακίρα και Ελίζα. Η Ελίζα πρέπει να είναι νεοφερμένη στην Ελλάδα. Γρι δεν καταλαβαίνει. Μελαχροινή , όμορφο πρόσωπο και σώμα. Άφιλτρο στοματικό , κόλος δεν ανακοινώθηκε. Γνωρίστηκα με κάποιον , ο οποίος τη δοκίμασε και ξετρελάθηκε. Έτσι με παρέσυρε και μένα. Τρίτη κατάθεση και μεικτές εντυπώσεις. Θα ακολουθήσει κριτική.
61: Ένα μπάζο. Αυτός ο αλβανός τσάτσος όλο μπάζα έχει δυστυχώς. Ορκίζεται κάθε φορά ότι όλες οι δικές του στο κρεβάτι είναι οι καλύτερες. Πρωτότυπο...
65Α: Η Μιρέλα. Μελαχροινή , φουλ πρόγραμμα. Καλούτσικη στο κρεββάτι , την είχα πάρει παλιότερα.
65Β: Μια άσχημη με ξανθιές ανταύγιες. Αδιάφορη.
66Α: Μια ξανθιά λίγο ψηλή. Fuckable μου φάνηκε. Όχι η Σούζη , καινούργια πρέπει να είναι.
66Δ: Νεαρή αν θυμάμαι καλά , δε μου έμεινε στο μυαλό
67: ψηλό ξανθό , καλό σώμα με τατού (καλά , σχεδόν όλες έχουν τατού). Όχι καινούργια στη Φυλής.
69Α: μάλλον η Χριστίνα , δεν ανέβηκα
69Β: Πάλι κενό μνήμης. Θυμάμαι μόνο ότι ήμουν με παρέα και μου είπε ότι παλιά την είχε πάρει και ήτανε χάλια μέσα.
71Α: Καινούργιο κομάτι , ψιλοκαλό εμφανησιακά. Τι κάνει μέσα άγνωστο.
71Β: Η γνωστή τσιγγανορουμάνα.
71Γ: Το κάτω. Η πετίτ Κατερίνα απή Φ66Δ παλιά και Φωκ22 επάνω
74 δεξιά: Ένα μπάζο από τα λίγα.
74 αριστερά: πολύς κόσμος , δεν περίμενα.
80: Κλειστό
84Α: Δυο Ρουμάνες. Η μία πρέπει να ήταν η Σοφία-Μιχαέλα του Larson με νέο λουκ (αλλαγμένα μαλλιά). Η άλλη θυμάμαι ότι δε μου έκανε καμιά εντύπωση
84Β: Το επάνω. Η Ζωή , μια λίγο γεμάτη μελαχροινή Ρουμάνα με φουλ. Την είχα πάρει παλιά μια φορά , δεν άξιζε.
86Α: Η τσιγγανορουμάνα Ιρίνα με φουλ.
86Β: Μελαχροινή ρουμάνα με φουλ (πρωτότυπο ε ; ). Η Σελένα.
92Α: Η ελαφρώς γεμάτη  “πολντάνσερ”. Αυτή που είναι πάντα στο 92Α (ξεχνάω το όνομα πάλι)
Φυλής και Μονός Προδρόμου: Το κάτω , όχι η αετοφωλιά. Η 19χρονη Άννα , μελαχροινό όμορφο με άφιλτρο στοματικό (κόλο δε θυμάμαι αν κάνει). Την είχα πάρει όταν δούλευε μαζί με τη Ρωξάνη στο Φωκ19. Υπάρχει κριτική.
92Β: Η Μίκι από Κολοκύνθους38. Φουλ πρόγραμμα. Τελειωτικό δεν αναφέρθηκε. Προσοσχή , η τσατσά φωνάζει πριν το δεκάλεπτο (ποιος τυχερός ήτανε μέσα)
Διδύμου:
8Α: Κενό μνήμης : ( Θυμάμαι ότι ήταν 20 ευρώ (όχι 25). Επίσης η κοπέλα μόλις βγήκε από το δωμάτι μου χαμογέλασε και κατ'ευθείαν μπήκε στο επόμενο ! Καλά , προφυλακτικό , πλύσιμο κλπ ( ;;; ) Λίγο κουφό μου φάνηκε. Πρώτη φορά το βλέπω σε σπιτάκι.
8Β: Το κάτω δηλαδή. Όχι η Γιάννα , η άλλη (σας φώτισα ε ; ). Είπαμε , η ηλικία...
16Α: Κάτω.Η Ντιάννα. Τελειωτικό. Όλο καλά λόγια άκουγα και πέρασα. Κατάθεση νούμερο δύο. Νταρντανογυναίκα , μιλφ ξανθιά. Αυτές οι γυναίκες δεν είναι του γούστου μου. Απλά μου τη βάρεσε εκείνη την ώρα. Ήθελα να χαλαρώσω. Θα ανεβάσω κριτική.
18Β: Κάτω. Πάλι ξέχασα το όνομα. Η ξανθιά γεματούλα με το διχτυωτό. Την ξέρετε , εκεί βρίσκεται κάθε φορά. Φουλ και τελειωτικό. Δεν την έχω πάρει ποτέ.
18Α: Η Αλιόνα , η γνωστή μιλφ. Τα πάντα κάνει. Δεν έχω ιδία άποψη.
20: Μια καινούργια μελαχροινή. Τελειωτικό. Τι έγινε , έφυγε η Εύα ;
25: Κενό μνήμης. Θυμάμαι μόνο ότι δε μου άρεσε.
27: Πάλι δε συγκράτησα όνομα. Μελαχροινή ρουμάνα , νέα και fuckable. Γιαμ-γιαμ “χωρίς” στα εξτρά. Μου άρεσε , αναζητούνται πληροφορίες.

Τελικά από μνήμη ... απλά δεν. Τρεις καταθέσεις σήμερα , έπειτα από πολύ καιρό.
Τώρα θυμήθηκα και το ανέκδοτο με τον παπού. “Αμάν κύριου Τάσους , τέταρτη φορά σήμερα”. Γερνάω ρε παιδιά , γερνάω...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=6pt]Θα κάνω μια προσπάθεια για ενημέρωση.[/size] [size=16pt]Η μνήμη μου δεν είναι άριστη οπότε [/size] δε θα θυμάμαι ονόματα και θα υπάρχουν και κενά. Πάμε:

Σκέψου και να ήταν άριστη η μνήμη σου δηλαδή, τι θα έγραφες!!!  :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αλλη φορά να κρατάς μπλοκάκι για τα κενά μνήμης

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Τυπος γυρνουσε νυχτιατικα (σσ ξημερωματα) στη Φυλης και το επαιζε νταης στις κοπελες και στις υπηρεσιες. Αλλοτε ελεγε στον τσατσο "μου ειπες οτι βγαινει σε 1' η κοπελα-το 1 λεπτο περασε και δεν την βλεπω..."-με επιθετικο υφακι και τραβωντας την κουρτινα πισω απο την οποία καθοταν ο τσατσος, αλλοτε πουλαγε μαγκιες σε κατι αλλες τσατσαδες....γενικα το μαλακιζε το θεμα
Εκει ομως που ξεφυγε λιγο η κατασταση ηταν οταν βαρεσε μια πολυ δυνατη ξυλια στον κωλο μιας κοπελιτσας, με εμφανη διαθεση να την πονεσει, κι οχι ερωτικη. Η τσατσα τον εβγαλε εξω.
Τελοσπαντων, εμενα μου την εδωσε πολυ-ειδικα το τελευταιο- και ημουν στα οριά μου να του κατεβασω Παναγίες. Αλλα επειδη ο τυπος ητανε γενικα λιγο φουσκωμενος, δεν με επαιρνε και δεν ειπα τιποτα. Το ιδιο και οι αλλοι θαμωνες. Ισως καλυτερα, γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παιζοταν αμα βγαιναμε εξω. Γινονται πολλες μαλακειες τη σημερον ημερα

Προσωπικα ειμαι της λογικης οτι τυποι με περιεργες συμπεριφορες, που δεν σεβονται τις κοπελες, και σαμποταρουν και το γαμησι του αλλου (πιεζοντας με εμμονικο τροπο να βγει μια κοπελα απο το δωματιο), πρεπει με τον εναν ή τον αλλο τροπο να εχουν συνεπειες- οχι ισως απο εμας τους απλους θαμωνες που θελουμε να κανουμε μια ησυχη βολτα, αλλα απο τους αρμοδιους γι αυτη τη δουλεια...Μην τους λυπαστε. Στριμωγμα στο πρωτο στενακι και ξυλο μεχρι να τους φυγει η μαγκια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom