Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (15 μέλη και 160 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Βραδινή επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της φυλής μετά απο τυχαία συνάντηση με συναγωνιστή.  :rolleyes:

Αλκιβιάδου 16Α (αυτο που ειναι στα δεξιά): Νεαρή, αδύνατη, μεγάλο στήθος το οποίο και φάνηκε φυσικό στο περπάτημα και ενδιαφέρον περιφέρεια. Προγραμμα νομίζω απλό+69

Αλκιβιάδου 16Β (μεσαίο): Ξανθιά Milf με μεγάλο αλλά πεσμένο στήθος. Φούλ πρόγραμμα. Με τελείωμα στο στόμα. Πιο φούλ δεν γίνετε. Ο συναγωνιστής κατέθεσε. Καλά λόγια. Ολα τα λεφτά η πατέντα με το αιρκοντίσιον που είναι μισό μισό στο σαλόνι με το
δωμάτιο.

Αλκιβιάδου 16Γ (αριστερά): Μαυρομάλικο αδιάφορο. Τα έχει τα κιλά της.

Διδύμου 18Α: Αλιόνα. Προχορημένο Μιλφ σε ηλικία, ξανθιά. Γνωστή στους λάτρεις. Ελεύθερο στοματικό.

Διδύμου 18Β: Ξανθιά, νέα, γεμάτο σώμα, μεγάλο στήθος φυσικό και λίγο πεσμένο. Εμφανίστηκε μεσα σε μαύρο δίχτυ. Γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.

Διδύμου 16Α: Σόνια. Προχωρημένο μιλφ. Μελαχρινή, στήθος κανονικό απο όσο πρόσεξα. Άσπρα εσώρουχα.

Έλλης 3: Ίσα ίσα που πρόβαλε απο το κουζινάκι και μάλιστα η μισή μόνο καθώς το υπόλοιπο σώμα της το έκρυβε πίσω απο την κάσα της πόρτας. Απο ότι διέκρινα λοιπον μια ξανθιά μιλφ. Εμφανίστηκε με μαύρο τύπου baby doll και δεν είδα περισσότερα. Τα έχει
τα κιλάκια της πάντως.

Φωκαίας και αχαρνών: Χριστίνα. Ξανθιά, στο πρόσωπο μου φάνηκε σπασμένη αλλα στον δρόμο που την είδα μετά μου φάνηκε πιο νέα.

Μιλφ μου φάνηκε πάντως. Στήθος κανονικό και σώμα νορμάλ. Με το που βγήκε απο το δωμάτιο έτρεξε στην κουζίνα. Το μόνο που είδα
είναι ενα σαν ταττουάζ στο δεξί της γοφό. Πρόγραμμα απλό.

Φωκαίας 27Α: Αγάπη. Ξανθιά μίλφ ρωσίδα. Γεμάτο στήθος, αδύνατη προς νορμάλ. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. Καλά λόγια έχω ακούσει.

φωκαίας 25Β: Κλασικά η μόνικα. Μελαχρινή νεαρή κοπέλα. Αδύνατη με μικρό στήθος και ωραίο κώλο. Απλό+ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 25Α: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή, αδύνατη με μικρό στήθος και ενδιαφέρον περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Με το που είδε οτι θα συνέχιζα την βόλτα εκνευρίστηκε. Δικό της λάθος γιατί ίσως και να έμπαινα στον γυρισμό.

Φωκαίας 24 Πάνω αριστερά: Νέα ξανθιά με κανονικό στήθος. Πρόγραμμα δεν θυμάμαι καθώς η τσατσά το ψέλισε. Νομίζω φούλ. Αδιάφορη παρουσία.

Φωκαίας 24 Πάνω δεξιά: Νεα κοπέλα σύμφωνα με τον τσάτσο. Δεν ξέρει ελληνικά μου είπε. Η κοπέλα είπε καλησπέρα με το ζόρι. Μελαχρινή, αδύνατη, κανονικό στήθος με τάση προς τα κάτω. Όμορφη παρουσία γενικά. Μακριά σπαστά μαλλιά μέχρι λίγο κάτω απο τους όμους. Ίσως ο farkeli να πρέπει να επιλυφθεί για μια διάγνωση της κατάστασης. Απλό πρόγραμμα. Όνομα δεν μου είπε. Μάλλον δεν βαπτίστηκε ακόμα.

Φωκαίας 24 κάτω αριστερά: Βαλεντίνα ή Βαλέρια. Η ομορφότερη παρουσία που έχω δει στην φυλής τον τελευταίο καιρό. Μελαχρινή, αδύνατη με μακριά μαλλιά. ΠΟΛΥ όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου. Ωραίο κώλο με ταττουάζ χαμηλά στην μέση. Στήθος φάνηκε μεγάλο αλλά φορούσε στηθόδεσμο με ενίσχυση. Ξέρει κανένας κάτι; Με ενδιαφέρει σοβαρά!

Φωκαίας 19: Νέα, μινιόν κοπέλα με μικρό στήθος. Έχει σημάδι που παραπέμπει σε καισαρική. Την έχω πετύχει και στο φυλής 65 πάνω. Πρόσωπο αδίαφορο.

Φυλής 66 Δ: Σούζη. Σταθερή στην βάρδια της στο συγκεκριμένο σπίτι. Ξανθιά, αδύνατη με μικρό στήθος και piercing στο χείλος. Προκλητική παρουσία αλλά κάτι δεν με πείθει να μπω. Απλο πρόγραμμα.

Φυλής 66Α: Τζούλια(?), δεν παίρνω όρκο καθώς την τσατσά με το πάρκισον σπάνια καταλαβαίνω με την πρώτη τι λέει. Αδύνατη, κοντούλα στο ύψος με μικρό στήθος και ανάλογο για τα κυβικά της κώλο. Φούλ πρόγραμμα.

Φυλής 74: Μιλάω για το αριστερό καθώς το δεξί ήταν κλειστό σήμερα. Ξανθιά με κανονικό στήθος, προ-μιλφ την έκοψα ηλικιακά. Αδύνατη. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 80 κλειστό. Μακάρι να το έκλεισε το υγειονομικό μιας και τελευταία είχε ανακοινωθεί ελεύθερο πρωκτικό.

Φυλής 84Α: Τζούλια. Μελαχρινή με σπαστά μακριά μαλλιά, αδύνατη με μεγάλο στήθος φυσικό. Piercing στο χείλος. Προκλητική με φουλ πρόγραμμα. Περισσότερα στην κριτική μου μιας και επέστρεψα. Σε γενικές γραμμές τίποτα το ιδιαίτερο.

Φυλής 84Β: 3 κοπέλες. Ονόματα δεν θυμάμαι. Πρώτα βγήκε μια ξανθιά με μικρό στήθος, αδύνατο σώμα. Μετά βγήκε μια μελαχρινή, νομίζω μιχαέλα. Αδύνατη, μελαχρινή με κανονικό προς μικρό στήθος. Γεμάτη και ενδιαφέρουσα περιφέρεια. Μαρτυρίες συναγωνιστή λένε μέτρια πράγματα. Η τρίτη παρόμια σε εμφάνιση με την δεύτερη μονο που δεν είχε τόσο γεμάτη περιφέρεια. Προγράμματα και ονόματα δεν αναφέρω καθώς είμασταν στο σαλόνι 3 κοπέλες και 5-6 πελάτες, γίνονταν πανικός και η τσατσά δεν μπορούσες να διακρίνεις για πια μίλαγε κάθε φορά.

Φυλής 86Α: Ιρίνα. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Σκούρα επιδερμίδα. Ωραίο στητό φυσικό στήθος, κανονικό προς μεγάλο θα το χαρακτήριζα, γούστα είναι αυτά. Αδύνατη με ωραίο κώλο. Φουλ πρόγραμμα. Εχω κριτική για αυτήν, πιο αναλυτικά εκεί. Μου άφησε μια καλή εντύπωση και ίσως ξαναμπώ στο μέλλον.

Φυλής 86Β: Σελένα. Μελαχρινή με νορμάλ προς μεγάλο στήθος, στητό. Αδύνατη με ωραίο σώμα γενικά. Έχει ενα ταττουάζ πεταλούδα χαμηλα στην μέση. Φουλ πρόγραμμα. Έχω κριτική και για αυτήν.

Φυλής 69Α: Χριστίνα. Σταθερή στην βάρδια της. Κοκκινομάλα με στήθος απο σιλικόνη. Αδύνατη με γεμάτη περιφέρεια. Ναζιάρα στο σαλόνι. Εμένα δεν με κερδίζει. Μοιάζει πολύ με γνωστή ηθοποιό παλαιότερης δεκαετίας.

Μονής Προδρόμου 16Β (& Φυλής): Μελαχρινή αδύνατη με μικρό στήθος. Αδιάφορη παρουσία που την έχω πετύχει σε διάφορα σπίτια στην περιοχή.

Μονής Προδρόμου 16Α (& Φυλής): Το βαπόρι για ακόμα μια φορά κλειστό. Καλό αυτό.

Φυλής 92A: Μελαχρινή με νορμάλ στήθος. Αδύνατη. Ωραία περιφέρεια. Ωραία παρουσία απο όσο μπόρεσα να δω καθώς είχε αρκετό κόσμο στο σαλόνι. Πρόγραμμα δεν μπόρεσα να ακούσω.

Φυλής 92Β: Μίκη. Σταθερή στην βάρδια της. Ξανθιά, αδύνατη, με μικρό αλλα στητό-πεταχτό στήθος. Ωραίο σώμα. Φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 71Α: Μελαχρινή με μικρό στήθος. Πετίτ σώμα. Φούλ πρόγραμμα. Η πιο αγενής τσατσά που έχω συναντήσει τελευταία στην φυλής. Έβριζε πελάτες. Ένας συναγωνιστής απο την ακτή ελεφαντοστού που τόλμησε να μπει εκδιόχθηκε κακίν κακώς και κατεβάινοντας τις σκάλες έκραζε την τσατσά η οποία ανταπέδωσε. Μια παρέα απο πιτσιρικάδες (έλληνες) που επέστρεφε απο την παραλία επίσης εκδιόχθηκε κακίν κακώς. Καλά ρε μάγκα μου, πάς μπουρδελότσαρκα με την διχαλωτή την παντοφλίτσα και το μαγιό;  :2funny:
Προκαλείς!!!   :grin:
Εμάς ευτυχώς όταν αποχωρήσαμε δεν μας στόλισε!  :grin:

Αυτά τα ολίγα.
Τα υπόλοιπα έκλεισαν και δεν τα αναφέρω. Αυτά που έμειναν ανοικτά λογικά είναι με τις ίδιες κοπέλες οπότε προλαβαίνετε όσοι

ενδιαφέρεστε! Τα αιρ κοντίσιον όλα στο φούλ, κάνοντας την βόλτα πιο υποφερτή!
Εξασκίσαμε το σώμα και το πνεύμα(μνήμη) και σήμερα! :cheesy:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Βραδινή επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της φυλής μετά απο τυχαία συνάντηση με συναγωνιστή.  :rolleyes:

Φυλής 71Α: Μελαχρινή με μικρό στήθος. Πετίτ σώμα. Φούλ πρόγραμμα. Η πιο αγενής τσατσά που έχω συναντήσει τελευταία στην φυλής. Έβριζε πελάτες. Ένας συναγωνιστής απο την ακτή ελεφαντοστού που τόλμησε να μπει εκδιόχθηκε κακίν κακώς και κατεβάινοντας τις σκάλες έκραζε την τσατσά η οποία ανταπέδωσε. Μια παρέα απο πιτσιρικάδες (έλληνες) που επέστρεφε απο την παραλία επίσης εκδιόχθηκε κακίν κακώς. Καλά ρε μάγκα μου, πάς μπουρδελότσαρκα με την διχαλωτή την παντοφλίτσα και το μαγιό;  :2funny:
Προκαλείς!!!   :grin:
Εμάς ευτυχώς όταν αποχωρήσαμε δεν μας στόλισε!  :grin:

Αυτά τα ολίγα.
Τα υπόλοιπα έκλεισαν και δεν τα αναφέρω. Αυτά που έμειναν ανοικτά λογικά είναι με τις ίδιες κοπέλες οπότε προλαβαίνετε όσοι

ενδιαφέρεστε! Τα αιρ κοντίσιον όλα στο φούλ, κάνοντας την βόλτα πιο υποφερτή!

Φυλης 71α.....προκειται για την γνωστη σκατοκαριολα τσα2 απο το φωκαιας 17 ισογειο.Εκεινο το μαγαζι εκλεισε γιατι δεν παταγε κανεις πλεον,το ιδιο θα γινει και εδω σε λιγο καιρο.Απορω με τους μαλακες που εχουν τα μαγαζια,ακομα δινουν δουλεια σ'αυτην;;;;;;;Εχουν αγνοια μαλλον για το σαιτ και την δυναμη του!!!!!!

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχει πετυχει κανεις την αλινα απο φυλλης ι εχει αδεια??

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Μετά βγήκε μια μελαχρινή, νομίζω μιχαέλα. Αδύνατη, μελαχρινή με κανονικό προς μικρό στήθος. Γεμάτη και ενδιαφέρουσα περιφέρεια. Μαρτυρίες συναγωνιστή λένε μέτρια πράγματα.

Αν και είχα καλές εντυπώσεις τη πρώτη φορά από τη ρουμανογύφτισσα  Μιχαέλα/Σοφία (βλέπε κριτική  Φωκαίας 24 Α) και την είχα βαθμολογήσει πολύ καλά, χθες έκανα τη μαλακία και την επισκέφτηκα πάλι στην  ξεπετοαλυσίδα 84Β (πάνω).  Σ΄ αυτό το κωλόσπιτο είναι και  μία σκατοτσατσά από την πρώην σοβιετική ένωση που λέει όλο μαλακίες  για κωλαράκι,  και  ότι το κορίτσι δε βιάζεται.  Aυτοί οι   βρωμοανατολικοί  για  μαλάκες μας περάσανε εμάς  τους  Έλληνες.  Δεν θα αναφερθώ  με λεπτομέρειες στη παταγώδη ήττα  που έφαγα από τη  γύφτισσα  Μιχαέλα/Σοφία.  Στα πέντε λεπτά χτύπησε τη  πόρτα η πουτανοτσατσά και η πουτάνα πήγε να σηκωθεί να φύγει εν μέσω προκαταρκτικής  πίπας με αποτέλεσμα όπως ήμουν φτιαγμένος να καταχύσω  όλο το δωμάτιο με βολή κατά ριπάς . Πράγματι μου ήρθε να τη πλακώσω στις φάπες, αλλά συγκρατήθηκα μη συμβεί το μοιραίο.  Άρα γαμίση δεν έπεσε αυτή τη φορά και έκλαψα το εικοσάρικο. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε  πάλι αυτό που πιστεύω , ότι τη δεύτερη ή τρίτη φορά που θα πάει κάποιος με τη ίδια πουτάνα είναι πολύ πιθανόν να φάει γερή φόλα, γιατί και αυτές δε θέλουν μόνιμες πελατείες.  Αυτό πρέπει να το έχουμε στα υπόψη. Βγαίνοντας έξω στο σαλόνι έκοψα κίνηση να δώ  μην υπάρχει κάποιος  Έλληνας να τον ειδοποιήσω να φύγει αλλά  περίμεναν μόνο 4-5 πακιστανοί.  ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΞΕΠΕΤΟΑΛΥΣΙΔΑ   ΦΥΛΗΣ 84Α,Β-86Α,Β, χαμένα τα λεφτά του από χέρι  όποιος πάει εκεί μέσα .

Επισκέπτης
Βραδινή επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της φυλής...
Αλκιβιάδου 16Α (αυτο που ειναι στα δεξιά)
Αποκλειστικά και μόνο για την τάξη των πραγμάτων.Όπως βλέπουμε τα τρία μπουρδέλα, στα δεξιά είναι το 16Γ.
Και στο αριστερό άκρο είναι το 16Α με τον Μαρκαριάν στην πρωϊνή βάρδια.Το οποίο τα απογεύματα έχει συνήθως παχουλές.
Φωκαίας 24 Πάνω αριστερά: Νέα ξανθιά με κανονικό στήθος.
Φωκαίας 24 Πάνω δεξιά: Νεα κοπέλα σύμφωνα με τον τσάτσο.
22
Φωκαίας 22 κάτω αριστερά: Βαλεντίνα ή Βαλέρια. Η ομορφότερη παρουσία που έχω δει στην φυλής τον τελευταίο καιρό. Μελαχρινή, αδύνατη με μακριά μαλλιά. ΠΟΛΥ όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου. Ωραίο κώλο με ταττουάζ χαμηλά στην μέση. Στήθος φάνηκε μεγάλο αλλά φορούσε στηθόδεσμο με ενίσχυση. Ξέρει κανένας κάτι; Με ενδιαφέρει σοβαρά!
Οι δύο επισκέψεις μου στην Βαλεντίνα αναδεικνύουν μία κοπέλα που ενδιαφέρεται για τον πελάτη και δεν βιάζεται.Το  στήθος της είναι σχετικά πεσμένο με λίγες ραγάδες-σημάδια γέννας αλλά προσφέρει καλή αφή.Εργάζεται σταθερά πρωί και απόγευμα στο 22 κάτω.Πήγαινε.

Φυλής 66Α: Τζούλια(?), δεν παίρνω όρκο καθώς την τσατσά με το πάρκισο...
Η τρεμάμενη, ενίοτε τσιρίζουσα τσατσά εργάζεται στο Φυλής 66Δ, το παλαιό, αριστερά όπως τα βλέπουμε.

Φυλής 92Β: Μίκη. Σταθερή στην βάρδια της. Ξανθιά, αδύνατη, με μικρό αλλα στητό-πεταχτό στήθος. Ωραίο σώμα. Φουλ πρόγραμμα.
Αυτή η Μίκη είναι καλή μέσα;
Όποιος έχει καταθέσει ας γράψει δύο λόγια.

Φυλής 71Α: Μελαχρινή με μικρό στήθος. Πετίτ σώμα. Φούλ πρόγραμμα. Η πιο αγενής τσατσά που έχω συναντήσει τελευταία στην φυλής. Έβριζε πελάτες. Ένας συναγωνιστής απο την ακτή ελεφαντοστού που τόλμησε να μπει εκδιόχθηκε κακίν κακώς και κατεβάινοντας τις σκάλες έκραζε την τσατσά η οποία ανταπέδωσε. Μια παρέα απο πιτσιρικάδες (έλληνες) που επέστρεφε απο την παραλία επίσης εκδιόχθηκε κακίν κακώς.
Ααααα....έχει πολύ υλικό ο ZeroTolerance...

...Τα αιρ κοντίσιον όλα στο φούλ, κάνοντας την βόλτα πιο υποφερτή!
:thumbsup:
Η επισήμανση τυπικών λαθών που δεν επηρεάζουν την ουσιαστική αξία της ενημέρωσής σου επιβάλλεται για συναγωνιστές που προσφέρουν και θα προσφέρουν στο μέλλον.

Επισκέπτης
Φυλής 84Β - 1ος όροφος:
Αν και είχα καλές εντυπώσεις τη πρώτη φορά από τη ρουμανογύφτισσα  Μιχαέλα/Σοφία (βλέπε κριτική  Φωκαίας 24 Α) και την είχα βαθμολογήσει πολύ καλά, χθες έκανα τη μαλακία και την επισκέφτηκα πάλι στην ξεπετοαλυσίδα 84Β (πάνω).  Σ΄ αυτό το κωλόσπιτο είναι και  μία σκατοτσατσά από την πρώην σοβιετική ένωση που λέει όλο μαλακίες  για κωλαράκι,  και  ότι το κορίτσι δε βιάζεται
Larson, την κριτική σου είχα διαβάσει και την είχα στο πρόγραμμα την Σοφία.Την πάτησες εσύ για να γλυτώσουμε εμείς...

...αυτό που πιστεύω , ότι τη δεύτερη ή τρίτη φορά που θα πάει κάποιος με τη ίδια πουτάνα είναι πολύ πιθανόν να φάει γερή φόλα, γιατί και αυτές δε θέλουν μόνιμες πελατείες.
Οι ηλίθιοι ιδιοκτήτες και κοπέλες δεν θέλουν τακτικό πελατολόγιο.Υπάρχουν ακόμα και τώρα ΗΛΙΘΙΟΙ που βασίζονται στον εμπαιγμό του πελάτη!
Larson, γράψε τα στα σχετικά νήματα:Μαύρη Λίστα για Μπουρδέλα, Μαύρη Λίστα για τσατσάδες, ψάξε και βρες το νήμα " Φυλής 84Β" και

Αυτό πρέπει να το έχουμε στα υπόψη. Βγαίνοντας έξω στο σαλόνι έκοψα κίνηση να δώ  μην υπάρχει κάποιος  Έλληνας να τον ειδοποιήσω να φύγει αλλά  περίμεναν μόνο 4-5 πακιστανοί. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΞΕΠΕΤΟΑΛΥΣΙΔΑ   ΦΥΛΗΣ 84Α,Β-86Α,Β, χαμένα τα λεφτά του από χέρι  όποιος πάει εκεί μέσα .
[size=14pt]Ο Αλβανός ιδιοκτήτης δεν βάζει μυαλό.[/size]
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΑΝΙΤΑ=ΑΛΙΝΑ άσε μας ρε - ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Η Μίκη δούλευε παλιά στην Κολοκυνθούς 38. έχει ωραίο κορμάκι, κάνει άφιλτρο που δεν έχω πάρει, δίνει το κωλί της αλλά σφίγγεται για να εμποδίσει την είσοδο, και εκεί τα έπαιρνε στο στόμα. εδώ στην φυλής δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο πρόγραμμα.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
στο Φυλής 86 το πάνω έχω πάρει αυτή την Ιρίνα Ερίνα δεν θυμάμαι πως λέγεται. είναι αυτή με την γαμψή μύτη. κάνει καλό γαμήσι και αξίζει. δεν είναι και όλες φόλες. μην τις παίρνει όλες η μπάλα!!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Αν και είχα καλές εντυπώσεις τη πρώτη φορά από τη ρουμανογύφτισσα  Μιχαέλα/Σοφία (βλέπε κριτική  Φωκαίας 24 Α)
Διορθώνω το υπογραμμισμένο, ήταν Φωκαίας 25 Α (πάνω)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
περασε κανεις απο τα μιλφοσπιτα της διδυμου;

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα...συναγωνιστες...οποιος ξερει που δουλευει η αννα η ρουμανα...η αδυνατουλα ηταν φυλης 136....και μετα φυλης 109β....απο οτι ειδα στης κρητικες...οποιος γνωριζει που δουλευει και τι βαρδια ας μου στηλει ενα μυνημα...και πληροφοριες σχετικα με την κοπελα και εντυπωσεις...ευχαριστω.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΚΑΠΟΤΟ !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλησπερα...συναγωνιστες...οποιος ξερει που δουλευει η αννα η ρουμανα...η αδυνατουλα ηταν φυλης 136....και μετα φυλης 109β....απο οτι ειδα στης κρητικες...οποιος γνωριζει που δουλευει και τι βαρδια ας μου στηλει ενα μυνημα...και πληροφοριες σχετικα με την κοπελα και εντυπωσεις...ευχαριστω.
τυπε εμαθες οτι κανει παρανομα εξτραδακια?κατι θα ξερεις εσυ για να ρωτας

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αυτή η Μίκη είναι καλή μέσα;
Όποιος έχει καταθέσει ας γράψει δύο λόγια.
Tην είχα πάρει εγώ στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο όταν ήταν καινούρια άφιξη και ήταν πολύ καλή!! Έγλυφε καλά τους όρχεις!! Τελευταία που την είχα πάρει στο Φωκ 22 είχε αρχίσει να χαλάει σε υπηρεσίες.Συγκεκριμένα κράταγε τους όρχεις με τα χέρια και ίσα που τους ακουμπούσε με την γλώσσα.Επίσης το πρωκτικό δεν αφήνει πλήρης διείσδυση.Έγω παλιά σε γενικές γραμμές είχα μείνει ικανοποιημένος αλλά πλέον δεν ξαναασχολούμαι.Όπως και να έχει διάβασε τις κριτικές και αν αποφασίσεις να μπεις και την βρεις σε καλό mood μπορεί και να περάσεις καλά.Μην περιμένεις βέβαια να κάνει παπάδες όπως όταν ήταν καινούρια!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια περασε κανεις απο διδιμου 8 ειναι η κατερινα;μην τραβιεμαι τσαμπα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Tην είχα πάρει εγώ στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο όταν ήταν καινούρια άφιξη και ήταν πολύ καλή!! Έγλυφε καλά τους όρχεις!! Τελευταία που την είχα πάρει στο Φωκ 22 είχε αρχίσει να χαλάει σε υπηρεσίες.Συγκεκριμένα κράταγε τους όρχεις με τα χέρια και ίσα που τους ακουμπούσε με την γλώσσα.Επίσης το πρωκτικό δεν αφήνει πλήρης διείσδυση.Έγω παλιά σε γενικές γραμμές είχα μείνει ικανοποιημένος αλλά πλέον δεν ξαναασχολούμαι.Όπως και να έχει διάβασε τις κριτικές και αν αποφασίσεις να μπεις και την βρεις σε καλό mood μπορεί και να περάσεις καλά.Μην περιμένεις βέβαια να κάνει παπάδες όπως όταν ήταν καινούρια!
πεταμενα λεφτα,απο Κωλοκυνθους 38 ηδη τα εκλαιγες :headbang:

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες.Θελω να μαθω πληροφοριες για την ΛΟΥΝΤΑ ξαι για την ΤΖΕΝΗ την μελαχρινη Θελω λεπτομερειες τι κανουν στο γαμησι και αν αξιζει

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Θελω λεπτομερειες τι κανουν στο γαμησι και αν αξιζει

Να σου πω:

Αν την πάρεις κανονικό, ξαπλώνουν στο κρεβάτι (χωρίς κυλοτάκι), ανοίγουν τα πόδια, σου λέει: "Ελα αγόρι μου" και περιμένει να της τον βάλεις.

Αν δεν ξέρεις που είναι η τρύπα στον πιάνει και στον βάζει αυτή.

Τότε εσύ πρέπει να αρχίσεις να κουνιέσαι μέσα-έξω (προσοχή: όχι τόσο έξω ώστε να βγει), μέχρι που να γραγαληθεί το γκαβλί σου και να χύσεις.

Τότε σε σπρώχνει, κοιτάει την καπότα (μήπως και έσπασε), σηκώνεται από το κρεβάτι και βγαίνει από το δωμάτιο.
Αν η μαμά της την έχει μάθει τρόπους, σου λέει ένα "γειά" πριν κλείσει την πόρτα πίσω της.

Αν την πάρεις από πίσω (doggy style), τότε στήνεται στα τέσσερα και στον πιάνει χωρίς να βλέπει για να σιγουρευτεί ότι δε θα πας στη λάθος τρύπα.

Η διαδικασία από πλευράς σου είναι η ίδια: Μέσα-έξω μέχρι να χύσεις.

Όλα αυτά αποτιμώνται 20 ευρώ στη Φυλής, 15 ίσως και 10 στο Μεταξουργείο, 50 στα στούντιο, 100-120 με cg στο σπίτι ή στο hotel, 200-250 με ct, αυτές είναι οι αξίες.

Μπορεί να βρεις και κανένα μαυράκι να σου πάρει μια σύντομη πίπα με 20-30 ευρώ στο αυτοκίνητο.

Η ερώτηση "αν αξίζει" επομένως αναφέρεται σε τι?  Τα ποσά στα είπα. Τι άλλο θέλεις να μάθεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom