ΣΙΜΟΝΑ στο 2hand.gr - ερωτικές γνωριμίες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
πρωι στη φυλης
73 η κατερινα με φουλ προγραμμα και κωλο.1,50 το πολυ
71 κατω μελαχροινο με καλο λεπτο κορμι,αβυζη εντελως και καπως ψιλη.μιρελα το ονομα
67 ενα ξανθο με μερικα περιττα κιλα ,καλο ζουμερο 2,5αρι βυζι,μεγλαη κωλαρα και αρκετα μακρια μαλλια
80 μελαχροινη μετριοτητα και βιασυνη απο τον τσατσο στο 5λεπτο
74 η στελλα ή μονικα παλιοτερα με τα αστερακια.
η καλυτερη επιλογη της βαρδιας.ξανθια με εκπληκτικο κορμακι,απορω πως ο χλινικ δεν την ειχε δοκιμασει τοσο κσιρο
84 κατω καστνο μετριο παχουλο και χαλαρο
84 πανω τα ιδια με κατω...σαν αδερφες εμοιαζαν
86 πανω καστανο μικροκαμωμενο με καλο κορμι...ελαφρως χαλαρο στηθος
86 κατω...μετριο προσωπο αλλα πολυ καλο κορμι...αριστο 1.5αρι βυζακι και πολυ καλος κωλος
μονης προδρομου υπογα πολυ κατω του μετριου.
73 η κατερινα με φουλ προγραμμα και κωλο.1,50 το πολυ
71 κατω μελαχροινο με καλο λεπτο κορμι,αβυζη εντελως και καπως ψιλη.μιρελα το ονομα
67 ενα ξανθο με μερικα περιττα κιλα ,καλο ζουμερο 2,5αρι βυζι,μεγλαη κωλαρα και αρκετα μακρια μαλλια
80 μελαχροινη μετριοτητα και βιασυνη απο τον τσατσο στο 5λεπτο
74 η στελλα ή μονικα παλιοτερα με τα αστερακια.
η καλυτερη επιλογη της βαρδιας.ξανθια με εκπληκτικο κορμακι,απορω πως ο χλινικ δεν την ειχε δοκιμασει τοσο κσιρο
84 κατω καστνο μετριο παχουλο και χαλαρο
84 πανω τα ιδια με κατω...σαν αδερφες εμοιαζαν
86 πανω καστανο μικροκαμωμενο με καλο κορμι...ελαφρως χαλαρο στηθος
86 κατω...μετριο προσωπο αλλα πολυ καλο κορμι...αριστο 1.5αρι βυζακι και πολυ καλος κωλος
μονης προδρομου υπογα πολυ κατω του μετριου.
Eγώ μεταμφιέζομαι.Πότε σε ψυκτικό για τα κλιματιστικά (τζόκευ-φόρμα εργασίας-βαλιτσάκι εργαλείων), πότε σε αστίατρο-ελεγκτή υγιεινής και καθαριότητας (κλασικό σιέλ υποκάμισο), πότε σε εισαγγελικό λειτουργό (κοστούμι-γραβάτα), πότε σε διανομέα φαγητού (κράνος-σακούλα με πιτόγυρα) και στα μεσοδιαστήματα πάω και ως πελάτης.
Ο farkeli είναι δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ και παίρνει συνεντεύξεις από τις υπηρέτριες και τις κοπέλες.Πιστεύω οτι τον συμπαθούν.
Και εγώ πηγαίνω μεταμφιεσμένος. Πότε ο ένας μου εαυτός πότε ο άλλος !!!!
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
καλησπερα συναγωνιστες.πρωινη καταθεση μεσα στον καυσωνα στο δροσερο μουνακι της χριστινας αφου την πετυχα πρωινη σημερα αν και συνηθως ειναι απογευμα πρωτος κιολας στο δωματιο το εγκαινιασα πεντακαθαρα ολα πεντακαθαρα σεντονια το πλακακι κατω γυαλι ουτε επιθεωρηση μοιρας να ειχαμε .στο πρωτο που μπηκα διδυμου 8 κατω πετυχα την μελινα εφαγε delete γιατι πηγαινα για την κωλαρα την μιλφοκατερινα που παντα με ξεζουμιζει
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.923
- Πόντοι
- 6.925
πρωινη καταθεση στο κατερινακι,φυλης71γ.ειχα την επιθυμια να το παρω απο κωλο οπως και εγινε.δουλευει μεχρι τις 11 το βραδυ.
Θα γράψεις κριτική ?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
oπως εχω δηλωσει και στον αντισθενη free μερικες φορες η κριτικη θα πρεπει να γραφεται μονο μ ενα τραγουδι
ενα τραγουδι μερικες φορες λεει πολλα περισσοτερα απο ενα κειμενο,οπως σ αυτη τη περιπτωση παρακατω
ακουγα σημερα το μεσημερι αυτο το τραγουδι και σκεφτομουνα πως ερωτευομασταν την δεκαετια του 80,ποσο αγνα,βαθια και... μαλακισμενα
θα μου πεις και σημερα που τραγουδανε οι τραγουδιστες και οι τραγουδιστριες δειχνοντας το μουνι τους και το βρακι τους αντι για την καρδια τους καλυτερα ειναι..
ενα τραγουδι μερικες φορες λεει πολλα περισσοτερα απο ενα κειμενο,οπως σ αυτη τη περιπτωση παρακατω
θα μου πεις και σημερα που τραγουδανε οι τραγουδιστες και οι τραγουδιστριες δειχνοντας το μουνι τους και το βρακι τους αντι για την καρδια τους καλυτερα ειναι..
eleooooos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 222
- Πόντοι
- 281
Παρ ότι όπως έχω ξαναπεί δεν πολύ πηγαίνω σε μπουρδέλα αλλά μόνο σε στούντιο ,οι αφραγκίες με οδήγησαν το Σάββατο σε επίσκεψη στην κοντινή μου Φυλής. Γενικά επικρατούσε σχετική ηρεμία στο δρόμο. Το πρώτο σπίτι που μπήκα ήταν το 86Β. Κοπέλα η Έρικα η Ρουμανό - Τουρκάλα κατά δήλωση της. Μελαχρηνή με πιασίματα αλλά όχι χοντρή σε καμία περίπτωση και με εκφυλόφατσα .Γενικώς σαν σύνολο για τα γούστα μου ήταν αρκετά καλή. Πρόσφερε στα 20 ευρώ ακά και κώλο. Πλήρωσα το αντίτιμο και πέρασα στα ενδότερα. Το δωμάτιο ήταν ένα τυπικό βρωμερό δωμάτιο μπουρδέλου. Ήρθε η κοπέλα. Πέρασε καπότα μετά από δικιά μου προτροπή. Μέτριο στοματικό .Μετά καβαλίκεμα για λίγο και στα 4 οπού μετά από λίγο κανονικό σεξ τον έβαλα στη πίσω τρύπα της. Ήταν η πρώτη φορά που γαμούσα κώλο και γενικώς το είχα λίγο σαν απωθημένο. Από την πολύ κρέμα βέβαια που είχε βάλει δεν είχα και καμιά ιδιαίτερη διαφορά στην αίσθηση. Για να μη πω πως ίσως το μουνί της να ήταν στενότερο. Μετά από λίγη ώρα κατέθεσα με αυτήν να κοιτάει προκλητικά στον καθρέπτη .Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά αλλά δε ξέρω και αν θα ξαναπήγαινα.
Υ.Γ. Επειδή οι καύλες δεν λένε να περάσουν με τίποτα μετά από τη σημερινή ενημέρωση του kokolongos για μια Στέλλα από το Φυλής 74 που είναι πολύ δυνατό κομμάτι ξεκίνησα από το σπίτι μου και σε ένα 7λεπτό βρισκόμουν έξω από το συγκεκριμένο μπουρδελάκι. Αυτό που γινόταν εκείνη την ώρα στη Φυλής από υποσαχάρια κατακάθια δεν μπορώ να το περιγράψω. Καθισμένοι στα σκαλάκια ΟΛΩΝ των μπουρδέλων κάτι φάτσες που ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του έκοβαν κίνηση και μιλούσαν μεταξύ τους. Σαφέστατα και δε μπήκα στο μπουρδελάκι. Έκανα μεταβολή και έφυγα. Άγιο Παντελεήμονα μένω και ξέρω πως είναι τα πράγματα. Όμως σήμερα τι και αν ήταν καταμεσήμερο ,ομολογώ ότι φοβήθηκα με το όλο σκηνικό και εξαφανίστηκα στο λεπτό. Το συμπέρασμα είναι ότι πλέον η Φυλής δεν είναι για να τη περπατάς μόνος ειδικά τα μικρά της νούμερα προς πλατεία Βικτωρίας ακόμα και αν είναι μέρα...
Υ.Γ. Επειδή οι καύλες δεν λένε να περάσουν με τίποτα μετά από τη σημερινή ενημέρωση του kokolongos για μια Στέλλα από το Φυλής 74 που είναι πολύ δυνατό κομμάτι ξεκίνησα από το σπίτι μου και σε ένα 7λεπτό βρισκόμουν έξω από το συγκεκριμένο μπουρδελάκι. Αυτό που γινόταν εκείνη την ώρα στη Φυλής από υποσαχάρια κατακάθια δεν μπορώ να το περιγράψω. Καθισμένοι στα σκαλάκια ΟΛΩΝ των μπουρδέλων κάτι φάτσες που ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του έκοβαν κίνηση και μιλούσαν μεταξύ τους. Σαφέστατα και δε μπήκα στο μπουρδελάκι. Έκανα μεταβολή και έφυγα. Άγιο Παντελεήμονα μένω και ξέρω πως είναι τα πράγματα. Όμως σήμερα τι και αν ήταν καταμεσήμερο ,ομολογώ ότι φοβήθηκα με το όλο σκηνικό και εξαφανίστηκα στο λεπτό. Το συμπέρασμα είναι ότι πλέον η Φυλής δεν είναι για να τη περπατάς μόνος ειδικά τα μικρά της νούμερα προς πλατεία Βικτωρίας ακόμα και αν είναι μέρα...
Επισκέπτης
Μπα φίλε μην μασάς. Καραμέλα το 'χουν απλά. Τα ίδια λένε και σ' εμένα που πάω μια φορά το μήνα.υγ.3 προς farkeli ρε φιλε εσυ που ενημερωνεις καθημερινα δεν σε κραζουν οι τσατσαδες γιατι εγω που παω 1 φορα την βδομαδα πολλες μου λενε "παλι εσυ" και "δεν περνας ποτε" κτλ ενω καθε φορα που παω καπου καταθετω, πραγματικα απορω??? (αυτο απευθηνετε και στους αλλους που γραφουν καθημερινες ενημερωσεις)
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
H Αλεξάνδρα έχει τον μεγαλύτερο αυτή θα σε καλύψει σίγουρα αν την πετύχεις!!Φιλε PROFESSOR πηγα σημερα το απογευμα στο ΙΑΣΩΝΟΣ 46 και πετυχα τη ΛΟΥΝΤΑ γινοταν χαμος στο σαλονι αλλα μολις βγηκε εφυγαν ολοι και πραγματι ειναι αυτο που θελω κωλαρα Τη ρωτησα αν επιτρεπει προκατακτικα γλυψιματα και τετοια και ηταν αρνητικη και μου την εσπασε Κριμα γιατι μου αρεσε πολυ Η ΣΤΕΛΛΑ τουλαχιστον ειναι ιδια να ξαναπαω.Κατοπιν πηγα παλι στο ΑΓΚΥΡΑΣ 12Α ηταν μια αδυνατη και η τσατσα με θυμοταν απο το πρωι και μου ειπε οτι η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ η κωλαρου θα ειναι αυριο το πρωι ΦΙΛΕ απο αυτες τισ τρεις πια εχει μεγαλυτερο κωλο;
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Ερευνάτε τας γραφάς!Το έχω γράψει στην ενημέρωση που έκανα.τι πρόγραμμα κάνει το μωρό ; στο διδύμου 25 λέω
Μετρια πραγματα αυτη τη στιγμη στη φυλης.στο φωκαιας 25 ηταν η μονικα με μια αλλη κοπελα,στο φωκαιας 22 2 σαυρες.Στο φ65β μια γεματουλα μελαχρινη.Στο φυλης 76 μια ξανθια μιλφ ενδιαφερουσα περιπτωση..Στο φ86α μια ψηλη ασχημη.Φυλης 86β ενα πολυ ωραιο μωρο,οπως πολυ ωραιο μωρο εχει και η ευα..Δυστυχως ονοματα δεν λεει καμια τσατσα και δεν μπορεσα να κανω διασταυρωση για το αν αξιζουν μεσα..καποιος συναγωνιστης που να ξερει ονοματα και επιδοσεις αν του ειναι ευκολο ας κανει ενα κοπο ρε παιδια.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ακουγα σημερα το μεσημερι αυτο το τραγουδι και σκεφτομουνα πως ερωτευομασταν την δεκαετια του 80,ποσο αγνα,βαθια και... μαλακισμενα
Real FM άκουγες;
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Μπα φίλε μην μασάς. Καραμέλα το 'χουν απλά. Τα ίδια λένε και σ' εμένα που πάω μια φορά το μήνα.
Οντως τους εχει χτυπησει η κριση και τους φταινε ολα,εντωμεταξυ ολοι πιστευουν οτι εχουν την Μπελουτσι στο μαγαζι τους και απορουν γιατι δεν περναμε στο δωματιο!!!!!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Τουλαχισυον εχουμε να θυμομασται και κατι,η σημερινη νεολαια δεν ξερω.....oπως εχω δηλωσει και στον αντισθενη free μερικες φορες η κριτικη θα πρεπει να γραφεται μονο μ ενα τραγουδι
Επισκέπτης
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Φωκαιας
25β κατω δυο κοριτσια,η σελινα,ένα μελαγχροινο σγουρομαλλικο ελαχιστα πανω από τη κατηγορια των κοντοπουτανων με ωραιο σωματακι και φουλ προγραμμα και η λαουρα.Η σελινα εχει δουλεψει και στο 86β εχω την εντυπωση για να μη πω την σιγουρια
19 ιωαννα,η γνωστη μελαγχροινη με τη φοβερη καβλοφατσα που παραπεμπει σε ινδιανα και τ ωραιο κορμι με φουλ προγραμμα που εχει γυρισει σχεδον όλα τα σπιτια στη φυλης.Δυστυχως δεν την εχω παρει γιατι οι κριτικες δεν αφηνουν περιθωρια αισιοδοξιας..
Διδυμου
8α η καρμεν του piatsa
8β η μελινα,ξανθο mlf/gilf από τροφωνιου
Φυλης
67 σαντρα ψηλη ξανθια νταρντανορουμανα που παραπεμπει σε σκανδιναβεζα τουριστρια,την εχω παρει και την εχω ευχαριστηθει,είναι πολύ καλη
92α υπογειο αλεξαντρα,προκειται για την ψιλολιγνη αλεξανδρα από το 65 πριν τρια χρονια περιπου για την οποια υπηρχαν διθυραμβικες κριτικες.Την ειχα παρει και εγω παρολο που δεν ηταν ακριβως του στυλ μου και ειχα μεινει ευχαριστημενος από την συμπεριφορα της
Σημερα θα ηταν σιγουρα,συνειδητα και ωριμα η επιλογη μου για καταθεση αν δεν δουλευε σε αυτό το τοσο στενο μπουρδελακι.Εχει παρει ελαχιστα κιλα που την κανουν πιο ελκυστικη,διατηρωντας το λεπτο της σωμα αλλα παραλληλα εχει μαυρισει κιολας.Ειναι αυτό που ειχα γραψει σε μια κριτικη μου,ότι περα από τα ακαποτα και τα φουλ προγραμματα μια κοπελα μπορει ν αυξησει την πελατεια της προσεχοντας την εμφανιση της,την επιδερμιδα της ,το προσωπο της.Η αλεξανδρα ηταν παραλληλα και περιποιημενη και καθαρη
86β κατω μιραντα,ωραιο γλυκο σγουρομαλλικο κοριτσι που μου αρεσε αρκετα μπορω να πω αλλα είναι αυτό που εγραψα παραπανω,λευκη επιδερμιδα και αρκετα ταλαιπωρημενη μου φανηκε στο σκοταδι.Αν το ιδιο κοριτσι ειχε κανει σολαριουμ η’ καποια μπανακια στη θαλασσα ειλικρινα θα ηταν σουπερ
86α πανω ξενια,ωραιο και σεξι μωρο ως συνηθως
84β η σαντρα/μαρινελα
84α η ιρινα από το 86α,84β και διδυμου 18 υπογειο,μελαγχροινη, σωμα με καμπυλες και φουλ προγραμμα,γλυκο προσωπακι που προδιδει μικρη ηλικια όταν χαμογελαει
80 κατια,λεπτη μελαγχροινη γυρω στο 1,70 με φουλ προγραμμα,πιο συμπαθητικη μου φανηκε σημερα
66α αλεξια,μελαγχροινη,αρκετα ψηλη, με τις καμπυλες της,σφριγηλο κορμι ,στητο στηθος και φουλ προγραμμα
54β μαιρη
54α ντιανα ξανθια σχετικα ψηλη με καπως ψυχρο αγριο προσωπο ,συμπαθητικο αλλα όχι γυμνασμενο,κανονικο γυναικειο σωμα
Φυλης 65β,71β,μονης προδρομου κλειστα,νομιζω ακομη φωκαιας 17α και β
Φωκαιας
25β κατω δυο κοριτσια,η σελινα,ένα μελαγχροινο σγουρομαλλικο ελαχιστα πανω από τη κατηγορια των κοντοπουτανων με ωραιο σωματακι και φουλ προγραμμα και η λαουρα.Η σελινα εχει δουλεψει και στο 86β εχω την εντυπωση για να μη πω την σιγουρια
19 ιωαννα,η γνωστη μελαγχροινη με τη φοβερη καβλοφατσα που παραπεμπει σε ινδιανα και τ ωραιο κορμι με φουλ προγραμμα που εχει γυρισει σχεδον όλα τα σπιτια στη φυλης.Δυστυχως δεν την εχω παρει γιατι οι κριτικες δεν αφηνουν περιθωρια αισιοδοξιας..
Διδυμου
8α η καρμεν του piatsa
8β η μελινα,ξανθο mlf/gilf από τροφωνιου
Φυλης
67 σαντρα ψηλη ξανθια νταρντανορουμανα που παραπεμπει σε σκανδιναβεζα τουριστρια,την εχω παρει και την εχω ευχαριστηθει,είναι πολύ καλη
92α υπογειο αλεξαντρα,προκειται για την ψιλολιγνη αλεξανδρα από το 65 πριν τρια χρονια περιπου για την οποια υπηρχαν διθυραμβικες κριτικες.Την ειχα παρει και εγω παρολο που δεν ηταν ακριβως του στυλ μου και ειχα μεινει ευχαριστημενος από την συμπεριφορα της
Σημερα θα ηταν σιγουρα,συνειδητα και ωριμα η επιλογη μου για καταθεση αν δεν δουλευε σε αυτό το τοσο στενο μπουρδελακι.Εχει παρει ελαχιστα κιλα που την κανουν πιο ελκυστικη,διατηρωντας το λεπτο της σωμα αλλα παραλληλα εχει μαυρισει κιολας.Ειναι αυτό που ειχα γραψει σε μια κριτικη μου,ότι περα από τα ακαποτα και τα φουλ προγραμματα μια κοπελα μπορει ν αυξησει την πελατεια της προσεχοντας την εμφανιση της,την επιδερμιδα της ,το προσωπο της.Η αλεξανδρα ηταν παραλληλα και περιποιημενη και καθαρη
86β κατω μιραντα,ωραιο γλυκο σγουρομαλλικο κοριτσι που μου αρεσε αρκετα μπορω να πω αλλα είναι αυτό που εγραψα παραπανω,λευκη επιδερμιδα και αρκετα ταλαιπωρημενη μου φανηκε στο σκοταδι.Αν το ιδιο κοριτσι ειχε κανει σολαριουμ η’ καποια μπανακια στη θαλασσα ειλικρινα θα ηταν σουπερ
86α πανω ξενια,ωραιο και σεξι μωρο ως συνηθως
84β η σαντρα/μαρινελα
84α η ιρινα από το 86α,84β και διδυμου 18 υπογειο,μελαγχροινη, σωμα με καμπυλες και φουλ προγραμμα,γλυκο προσωπακι που προδιδει μικρη ηλικια όταν χαμογελαει
80 κατια,λεπτη μελαγχροινη γυρω στο 1,70 με φουλ προγραμμα,πιο συμπαθητικη μου φανηκε σημερα
66α αλεξια,μελαγχροινη,αρκετα ψηλη, με τις καμπυλες της,σφριγηλο κορμι ,στητο στηθος και φουλ προγραμμα
54β μαιρη
54α ντιανα ξανθια σχετικα ψηλη με καπως ψυχρο αγριο προσωπο ,συμπαθητικο αλλα όχι γυμνασμενο,κανονικο γυναικειο σωμα
Φυλης 65β,71β,μονης προδρομου κλειστα,νομιζω ακομη φωκαιας 17α και β
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Απογευματινο περασμα για μασαζ(ετσι το λεμε τωρα)αλλα προηγουμενως παρκαρισμα στο Φυλης 109,εξω ακριβως απο το μπουρδελακι κατα τις 6 και 25,για ενα γρηγορο αδειασμα εχοντας βαρεθει τα κοινα κ τετριμμενα της Φυλης και εχοντας ορεξη για κατι τονωτικο,αδειο το σαλονι,τα δωματια επισης,εμφανιζεται η Ανκα κ αφου συστηνεται λεει μονη της΄΄Ξερω,θα πεις εχω δουλεια κ θα φυγεις΄΄Της απανταω οτι θα περασω για πιπα μονο,με κοιταει καπως κ αφου παιρνει το μπλε χαρτακι με παει στο δωματιο διπλα απο τη γαμιολα τσατσογρια,μετα απο λιγο ερχεται,της λέω οτι πρωτη φορα την παιρνω και με αρχιζει σε γλυψιματα απο πανω μεχρι κατω.Με κανει τουρμπο και καθισμενος στην καρεκλα απολαμβανω ενα μπουκι υψηλων προδιαγραφων,το καταπινε και γυριζαν τα ματια της σε συνδυασμο με @@γλυψιμο,απο τις 6 μιση μεχρι 7 παρα 20 με ειχε στην πιπα ,ξαφνικα με αρπαζει κ πεφτει στο κρεβατι και αρχισε να βρυχαται σαν δαιμονισμενο ζακι,''γαμα με τωρα,δεν θα σε αφησω με πιπα μονο΄΄.
Αρχιζω να τον τριβω στο μουνακι και της λεω μονο πιπα,τελικα της τον καρφωνω,γαντζωνεται σαν αιλουροειδες κρατωντας με απο τα χερια και εβγαζε βαθιες κραυγες,τα ματια της κανανε οχταρακια :o,την ειχα ετσι κανα πενταλεπτο,σε μια φαση ακουγεται η γαμογρια΄΄Ελα Ανκα΄΄την γραφει στο μουνι της κ βγαζω καποτα να της χυσω τα βυζια αφου εκανε για λιγο ενα περιποιημενο στριφογυριστο κλαρινετο,ενα τεταρτακι στο οικημα αλλα εντυπωση μου εκανε το φιλικο στυλ και το καυλιαρικο πακετο καθ`ολη τη διαρκεια της συνεδριας.Κανα δυο κουβεντες κ καλη συνεχεια στο μωρο,μετα καταθεση σε μασαζ,στο αναλογο θρεντ ενημερωση,ορεξη για βολτα μεσα στην ζεστη δεν ειχα οποτε επαιξα λοττο μπαινοντας σε ενα ρδελο που κατα καιρους εχουν γραφτει απο τα καλυτερα εως τα χειροτερα.
Αρχιζω να τον τριβω στο μουνακι και της λεω μονο πιπα,τελικα της τον καρφωνω,γαντζωνεται σαν αιλουροειδες κρατωντας με απο τα χερια και εβγαζε βαθιες κραυγες,τα ματια της κανανε οχταρακια :o,την ειχα ετσι κανα πενταλεπτο,σε μια φαση ακουγεται η γαμογρια΄΄Ελα Ανκα΄΄την γραφει στο μουνι της κ βγαζω καποτα να της χυσω τα βυζια αφου εκανε για λιγο ενα περιποιημενο στριφογυριστο κλαρινετο,ενα τεταρτακι στο οικημα αλλα εντυπωση μου εκανε το φιλικο στυλ και το καυλιαρικο πακετο καθ`ολη τη διαρκεια της συνεδριας.Κανα δυο κουβεντες κ καλη συνεχεια στο μωρο,μετα καταθεση σε μασαζ,στο αναλογο θρεντ ενημερωση,ορεξη για βολτα μεσα στην ζεστη δεν ειχα οποτε επαιξα λοττο μπαινοντας σε ενα ρδελο που κατα καιρους εχουν γραφτει απο τα καλυτερα εως τα χειροτερα.
Επισκέπτης
EύγεΕξαιρετικη η Ανκα για ακομη 1 φορα.
Είδε οτι δεν την παίρνει να παρακαλάει πακιστανούς.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Σημερα το βραδι στη φυλης
65β καρολαιν
67 αντινα με φουλ
69β λαουρα,το μελαγχροινο ψιλολιγνο πιπινι από 54α πριν λιγο καιρο,ξερει ο piatsas
71α μελαγχροινο λεπτο τσιγγανορουμανακι με ωραιο κορμακι και φουλ προγραμα,μεγαλο προβλημα η τσατσα από φωκαιας 17α..
71β τζουλια,η μελαγχροινη κοπελαρα από το υπογειο του 92,παρολο που δεν εχει καλες κριτικες στο σαλονι ηταν πολύ διαχυτικη μαζι μου,τοσο που αν το ξανακανει την επομενη φορα θα μπουμε μεσα στο δωματιο επιτοπου μαζι επιτοπου..
92α υπογειο η λαουρα,ωταιο μωρακι,σεξι κορμακι αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα
86β κατω αννα ξανθια με καποια κιλακια παραπανω αν θυμαμαι καλα, με φουλ προγραμμα
86α πανω ειρηνη, η ψηλη λεπτη τσιγγανορουμανα με τ ωραιο κορμι και το φουλ προγραμμα
84β πανω η ιρινα από το 86α,84β και διδυμου 18 υπογειο,μελαγχροινη, σωμα με καμπυλες και φουλ προγραμμα,γλυκο προσωπακι που προδιδει μικρη ηλικια όταν χαμογελαει,την ειχα δει και το πρωι στο 84 α κατω
84α κατω δυο κοριτσια,η σελενα και η σοφια/μιχαελα από φωκαιας 25β πανω,ωραιο κορμι για κοντοπουτανο
74 δεξια μαρια ξανθια κοπελα με αρκετα παραπανω κιλακια
74 αριστερα νατασα,σχετικα ψηλη ξανθια με ωραιο θηλυκο κορμι,δεν περασα όμως αφου ο τζοκερ που την εχει παρει δις την απερριψε και σε πρωτη φαση θα τον ακουσω
66δ σουζι,ξανθια κοπελαρα
59 δυο κοριτσια,η σορενα,πολυ ωραιο κορμι,μαυρισμενη επιδερμιδα και η σαμπρινα που εχει δουλεψει εκει πριν αρκετο καιρο,ψηλη και σαφως πιο νταρντανε ,μ επισης ωραιο σωμα
54β η ψηλη ξανθια ντενισα
Διδυμου
8α αννα,ξανθια με υψος λιγο πανω από τα ορια του κοντοπουτανο,καλο σεξι κορμι με ωραια ποδια και ελκυστικο πισω συστημα
8β ελενη,καστανη κοπελα,κανονικου σωματος όχι λεπτου με μαλλον καλη επιδερμιδα,καινουργια,δεν την εχω ξαναδει,πολυ μετριας εμφανισης
16α αννα η mlf μπεμπε ρωσιδα με το κοντο μαλλι γνωστη απο διδυμου 8α,φυλης 54α και αλκαμενους 113 με το εντελως κρυο γαμησι
18 αλιονα
20 βαλερια,μολις βρουνε μια καλη εκει την ξεσκιζουν στη δουλεια..
Ελλης 3 αννιτα,ξανθια mlf με αρκετα κιλακια παραπανω,εμοιαζε με πενηνταρα γερμανιδα από τις ψωμωμενες
Φωκαιας
27 και αχαρνων αλμπινα
27 υπογειο αγαπη,αυτή ηθελα να τη παρω,σημερα που την ειδα καθαρα φανηκε ότι προκειται για κλασσικο mlf με μικρες ατελειες στο πισινουλη της και το προσωπο της αλλα ωραιο στηθος
25α μονικα
19 αλεξανδρα,προκειται για την ψιλολιγνη αλεξανδρα από το 65 πριν τρια χρονια περιπου για την οποια υπηρχαν διθυραμβικες κριτικες.Την ειχα παρει και εγω παρολο που δεν ηταν ακριβως του στυλ μου και ειχα μεινει ευχαριστημενος από την συμπεριφορα της,την πηρα σημερα τελικα το απογευμα,τελεια,θ ανεβασω μετα κριτικη
65β καρολαιν
67 αντινα με φουλ
69β λαουρα,το μελαγχροινο ψιλολιγνο πιπινι από 54α πριν λιγο καιρο,ξερει ο piatsas
71α μελαγχροινο λεπτο τσιγγανορουμανακι με ωραιο κορμακι και φουλ προγραμα,μεγαλο προβλημα η τσατσα από φωκαιας 17α..
71β τζουλια,η μελαγχροινη κοπελαρα από το υπογειο του 92,παρολο που δεν εχει καλες κριτικες στο σαλονι ηταν πολύ διαχυτικη μαζι μου,τοσο που αν το ξανακανει την επομενη φορα θα μπουμε μεσα στο δωματιο επιτοπου μαζι επιτοπου..
92α υπογειο η λαουρα,ωταιο μωρακι,σεξι κορμακι αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα
86β κατω αννα ξανθια με καποια κιλακια παραπανω αν θυμαμαι καλα, με φουλ προγραμμα
86α πανω ειρηνη, η ψηλη λεπτη τσιγγανορουμανα με τ ωραιο κορμι και το φουλ προγραμμα
84β πανω η ιρινα από το 86α,84β και διδυμου 18 υπογειο,μελαγχροινη, σωμα με καμπυλες και φουλ προγραμμα,γλυκο προσωπακι που προδιδει μικρη ηλικια όταν χαμογελαει,την ειχα δει και το πρωι στο 84 α κατω
84α κατω δυο κοριτσια,η σελενα και η σοφια/μιχαελα από φωκαιας 25β πανω,ωραιο κορμι για κοντοπουτανο
74 δεξια μαρια ξανθια κοπελα με αρκετα παραπανω κιλακια
74 αριστερα νατασα,σχετικα ψηλη ξανθια με ωραιο θηλυκο κορμι,δεν περασα όμως αφου ο τζοκερ που την εχει παρει δις την απερριψε και σε πρωτη φαση θα τον ακουσω
66δ σουζι,ξανθια κοπελαρα
59 δυο κοριτσια,η σορενα,πολυ ωραιο κορμι,μαυρισμενη επιδερμιδα και η σαμπρινα που εχει δουλεψει εκει πριν αρκετο καιρο,ψηλη και σαφως πιο νταρντανε ,μ επισης ωραιο σωμα
54β η ψηλη ξανθια ντενισα
Διδυμου
8α αννα,ξανθια με υψος λιγο πανω από τα ορια του κοντοπουτανο,καλο σεξι κορμι με ωραια ποδια και ελκυστικο πισω συστημα
8β ελενη,καστανη κοπελα,κανονικου σωματος όχι λεπτου με μαλλον καλη επιδερμιδα,καινουργια,δεν την εχω ξαναδει,πολυ μετριας εμφανισης
16α αννα η mlf μπεμπε ρωσιδα με το κοντο μαλλι γνωστη απο διδυμου 8α,φυλης 54α και αλκαμενους 113 με το εντελως κρυο γαμησι
18 αλιονα
20 βαλερια,μολις βρουνε μια καλη εκει την ξεσκιζουν στη δουλεια..
Ελλης 3 αννιτα,ξανθια mlf με αρκετα κιλακια παραπανω,εμοιαζε με πενηνταρα γερμανιδα από τις ψωμωμενες
Φωκαιας
27 και αχαρνων αλμπινα
27 υπογειο αγαπη,αυτή ηθελα να τη παρω,σημερα που την ειδα καθαρα φανηκε ότι προκειται για κλασσικο mlf με μικρες ατελειες στο πισινουλη της και το προσωπο της αλλα ωραιο στηθος
25α μονικα
19 αλεξανδρα,προκειται για την ψιλολιγνη αλεξανδρα από το 65 πριν τρια χρονια περιπου για την οποια υπηρχαν διθυραμβικες κριτικες.Την ειχα παρει και εγω παρολο που δεν ηταν ακριβως του στυλ μου και ειχα μεινει ευχαριστημενος από την συμπεριφορα της,την πηρα σημερα τελικα το απογευμα,τελεια,θ ανεβασω μετα κριτικη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά