Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (9 μέλη και 79 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μαγκες καλημερα Τι καλημερα δηλαδη εμενα δεν ηταν καλη Συμφωνα με τις κριτικες του PROFESSORX πηγα χθες το απογευμα ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 να γαμησω καποια απο τις προτεινομες τεραστιες κωλαρες την ΣΤΕΛΛΑ Η ΛΟΥΝΤΑ δεν βρηκα καμμια Ρωτησα την τσατσα αλλα η καργιολα μαλλον δεν ηθελε να μου πει τι βαρδια ειναι και εκανε οτι δεν ξερει τα ονοματα.Οποιος συναδελφος ξερει τις βαρδιες και για τις γυναικες περισσοτερα ας δωσει σημα.Πηγα και στο ΑΓΚΥΡΑΣ  12Α σημερα το πρωι για την καινουργια ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ την λενε με την τεραστια καωλαρα που μου ειπε ο παραπανω συναγωνιστης αλλα καντεμια θα παει αυριο για δουλεια.Και για αυτη περιμενω κριτικες.ΠΑΙΔΕΣ σημερα θελω οπωσδηποτε να γαμησω SOS
Ήσουν άτυχος.Η Στέλλα και η Λούντα μέχρι πρότινος δούλευαν διπλοβάρδιες στο Ιάσωνος 46 το μεσαίο.Στην θέση σου αν καιγόμουν και εγώ τόσο πολύ όπως λες θα κατέβαινα σήμερα το πρωί απο Αγκύρας 12 στο Ιάσωνος 46.Εσύ δεν το έπραξες.Θα πρέπει να ξέρεις οτι είχα όλη την καλή προαίρεση να σε βοηθήσω,αλλά έχε στο μυαλό σου οτι τα γούστα σου είναι και αρκετά δύσκολα.Σήμερα μάλλον δεν θα βρεις αυτό που ζητάς στην απογευματινή βάρδια.Η Αλεξάνδρα έχει ακριβώς αυτό που ζητάς οπότε κάνε υπομονή να την πετύχεις στα Αγκύρας όταν επιστρέψει.

Επισκέπτης
Εριξα ενα μανικι στη Πάολα του 134 υπόγα που ειναι καλή περίπτωση αν και δυστυχώς πάει πακετο με τη μαλάκω τσατσά που όλο βηχει λες και έχει κοκκύτη...στο λαιμό να σου κατσει μωρη κάμπια :s&m_2:
H Ελληνίδα κοντή γριά με το πρόβλημα στις φωνητικές χορδές;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Τύπε μου για να πω την αλήθεια μου τη συγκεκριμένη την πετυχαινα και παλιότερα μεταμεσονύχτια και δεν έκανε τέτοιες μαλακίες.
Αν την έχει δει αλλιώς τώρα ας την έχουν υπόψη  οι συναγωνιστές  και αυτην και όσες κρατουν ρολόι και ας ρίχνουν στα μαγαζά τους ενα ξεγυρισμένο άκυρο για να βάλουν μυαλό [size=12pt]κυρίως αυτοί που τις βάζουν να το παίζουν χρονόμετρα[/size]

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
πρωινη καταθεση στο κατερινακι,φυλης71γ.ειχα την επιθυμια να το παρω απο κωλο οπως και εγινε.δουλευει μεχρι τις 11 το βραδυ.

l2p3456

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες, στην Πιπινου τι παίζει? (το τραβέλι) καμία ενημέρωση?
Please..

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα οποιος φιλος εχει να προτεινει κατι καλο για το βραδυ...και τολμηρο..ας στηλει πριβε να ανταλαξουμε πληροφοριες...ευχαριστω.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Πολύ ωραίο το πιπίνι του Διδύμου 25 όντως!! Στο Διδύμου 20 η Βαλέρια που είδες είναι η Μιλάνα του Αγκύρας 12 την έχω πηδήξει,την ξέρω και το επιβεβαιώνω!! Στο Αγκύρας 12β είδες την νταρντάνα Όλγα.Η Εύα είναι άλλη λεπτή κοπέλα στην ΔΙδύμου 20.

τι πρόγραμμα κάνει το μωρό ; στο διδύμου 25 λέω

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Φιλε PROFESSOR πηγα σημερα το απογευμα στο ΙΑΣΩΝΟΣ 46 και πετυχα τη ΛΟΥΝΤΑ γινοταν χαμος στο σαλονι αλλα μολις βγηκε εφυγαν ολοι και πραγματι ειναι αυτο που θελω κωλαρα Τη ρωτησα αν επιτρεπει προκατακτικα γλυψιματα και τετοια και ηταν αρνητικη και μου την εσπασε Κριμα γιατι μου αρεσε πολυ Η ΣΤΕΛΛΑ τουλαχιστον ειναι ιδια να ξαναπαω.Κατοπιν πηγα παλι στο ΑΓΚΥΡΑΣ 12Α ηταν μια αδυνατη και η τσατσα με θυμοταν απο το πρωι και μου ειπε οτι η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ η κωλαρου θα ειναι αυριο το πρωι ΦΙΛΕ απο αυτες τισ τρεις πια εχει μεγαλυτερο κωλο; Μετα ηθελα να αδειασω περασα απεναντι απο Αχαρνων κατεβηκα Περγαμου εστριψα αριστερα δεν θυμαμαι οδος εχει τρια μαζι ανεβηκα τα σκαλια επανω και βρηκα μια με ωραιο σωματακι φουλ προγραμμα την λεγανε ΜΑΡΙΑ εκανε φοβερη ρουφηχτη πιπα ακα και τελος της γαμησα τη κωλαρα Γενικα αξιζει

Επισκέπτης
λοιπον παιδες 3πλη καταθεση στην απογευματινη βαρδια:
α)βαλεντινα στο φωκαιας 22 η κοπελα ειναι μουναρα και επειδη μενω και δουλευω εκει κοντα την πετυχενω καθε μετα στον δρομο και ερχεται και απο το μαγαζι καμια φορα.. λοιπον η κοπελα με ρουχα ειναι απιστευτο μουνι χωρις ρουχα χανει..στο κυριως θεμα σχετικα καλη τυπικη θα ελεγα αλλα με τιποτα δεν κλαις τα λεφτα σου ειναι η πουτανα που αμα εισαι ωραιος (οχι εμφανισιακα) θα περασεις καλα και εγω σημερα δεν ημουνα καθως λιγο η ζεστη λιγο η θεληση να παω στην μονικα με εκαναν να βαριεμαι και το καταλαβε και δεν απεδωσε τοσο καλα..
βεβαια ο λογος που μπηκα ηταν οτι ηθελα να γαμησω το μουνακι που εξυπερετω στη δουλεια και που καβλωνουν ολοι(οσοι ειναι κατοικοι της περιοχης και ειναι μεσημερια στον αγιο παντελεημονα με καταλαβενουν) οποτε δεν εχυσα.

β)μονικα στο φωκαιας 25. λοιπον οτι και να πω για την μονικα ειναι λιγο η κοπελα ειναι τοπ βεβαια τοπ ειναι επειδη ειναι η 5-6 καταθεση που κανω μαζι της καθως στην αρχη ηταν πολυ καλη αλλα δεν εκανε αυτα που μου κανει τωρα. βεβαια η εμφανιση της που ειναι τελεια (για τα γουστα μου) με ωθησε στις πολλες καταθεσεις και τωρα περναω ΓΑΜΑΤΑ μαζι της με πολλα που στην αρχη δεν εκανε.. ασχετως αυτου οποιος γαμαει στην περιοχη πρεπει να την παρει καθως ειναι μεσα στις 2-3 καλυτερες αυτη την στιγμη και πραγματικα νοιαζεται να περασει καλα ο πελατης..

γ)ιρινα φυλης 86. λοιπον αλλη μια κουκλιτσα στην συλλογη πραγματικα απιστευτο σφιχτο θυληκο σωμα με υπεροχα βυζακια και πολυ προκλυτικο προσωπακι στο γαμησι ειναι δεκτικη και ηρεμη χωρις πολλα μη και μη το μονο μειων οτι δεν κανει τελειωμα στο στομα που εκανε στην κωλοκυνθους!! αξιζει μια δοκιμη

δ)κατερινα φυλης 134* η κοπελα ειναι πολυ καλη ειναι κοντουλα μετρια σε εμφανιση αλλα αυτα που κανει μεσα αξιζουν αν θελετε εμπιστευτιτε με και περαστε και μεσα θα σας ανταμηψει με πολλα πραγματα που δεν λεει στο σαλονι οτι να κανει.. και εκτος απο αυτα και στο κυριως γαμησι ειναι παρα πολυ καλη...

ε)φλωρι κολοκυνθους 38* μετρια σε εμφανιση αρκετα αδυνατη αλλα ειναι για αγρια γουστα τα κανει ολα και δεν δυσανασχετει σε οσους αρεσουν τα ακαποτα οι κωλοι και τα χυσιματα πραγματικα ειναι ο ανθρωπος τους η κοπελα δεν δυσανασχετει ΠΟΤΕ!!!

στ)μικυ φυλης 94 ή 92β* η γνωστη απο κολωκυνθους 38 οτι και να πω ειναι λιγο πραγματικα ωραιο μουνι και τα κανει ολα και συμφερει δεν χρειαζεται να πω παραπανω δειτε κριτικες στο κολοκυνθους..

υγ. πραγματικα απωρω πως δεν ακουγετε καθολου η μικυ στο σαιτ που ειναι υπερ-τοπ και επεισης ουτε η μονικα ενω πχ λετε για την ιρινα που ειναι καλη αλλα σαφως υποδεεστερη και δεν λεω για αλλες 1000 που ειναι απαραδεκτες και γραφονται διθύραμβοι(???)

υγ.2 δεν γραφω τι επαιζε στα αλλα σπιτια καθως πηγα καρφι στην μονικα και στην ιρινα ενω στην βαλεντινα που πηγα κατα τυχη ηταν το πρωτο που μπηκα!!!!

υγ.3 προς farkeli ρε φιλε εσυ που ενημερωνεις καθημερινα δεν σε κραζουν οι τσατσαδες γιατι εγω που παω 1 φορα την βδομαδα πολλες μου λενε "παλι εσυ" και "δεν περνας ποτε" κτλ ενω καθε φορα που παω καπου καταθετω, πραγματικα απορω??? (αυτο απευθηνετε και στους αλλους που γραφουν καθημερινες ενημερωσεις)

υγ.4 πραγματικα το επιπεδο και εμφανισης και υπηρεσιων στην φυλης εχει ανεβει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ασε που πλεων στο 20αρικο γαμαμε κωλους κανουμε ακαποτα τσιμπουκια κτλ μεχρι πριν καποιο καιρο αυτα δεν τα βλεπαμε ουτε στο ονειρο μας!!! πραγματικα οι ρουμανες ειναι οτι πρεπει!!!!

* σε αυτες δεν πηγα σημερα αλλα εχω παει αλλες φορες και τις κρινω αξιες αναφορας!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.835
Πόντοι
41.447
υγ.3 προς farkeli ρε φιλε εσυ που ενημερωνεις καθημερινα δεν σε κραζουν οι τσατσαδες γιατι εγω που παω 1 φορα την βδομαδα πολλες μου λενε "παλι εσυ" και "δεν περνας ποτε" κτλ ενω καθε φορα που παω καπου καταθετω, πραγματικα απορω??? (αυτο απευθηνετε και στους αλλους που γραφουν καθημερινες ενημερωσεις)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
προς farkeli ρε φιλε εσυ που ενημερωνεις καθημερινα δεν σε κραζουν οι τσατσαδες γιατι εγω που παω 1 φορα την βδομαδα πολλες μου λενε "παλι εσυ" και "δεν περνας ποτε" κτλ ενω καθε φορα που παω καπου καταθετω, πραγματικα απορω??? (αυτο απευθηνετε και στους αλλους που γραφουν καθημερινες ενημερωσεις)
Eγώ μεταμφιέζομαι.Πότε σε ψυκτικό για τα κλιματιστικά (τζόκευ-φόρμα εργασίας-βαλιτσάκι εργαλείων), πότε σε αστίατρο-ελεγκτή υγιεινής και καθαριότητας (κλασικό σιέλ υποκάμισο), πότε σε εισαγγελικό λειτουργό (κοστούμι-γραβάτα), πότε σε διανομέα φαγητού (κράνος-σακούλα με πιτόγυρα)  και στα μεσοδιαστήματα πάω και ως πελάτης.

Ο farkeli είναι δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ και παίρνει συνεντεύξεις από τις υπηρέτριες και τις κοπέλες.Πιστεύω οτι τον συμπαθούν.

Επισκέπτης
Eγώ μεταμφιέζομαι.Πότε σε ψυκτικό για τα κλιματιστικά (τζόκευ-φόρμα εργασίας-βαλιτσάκι εργαλείων), πότε σε αστίατρο-ελεγκτή υγιεινής και καθαριότητας (κλασικό σιέλ υποκάμισο), πότε σε εισαγγελικό λειτουργό (κοστούμι-γραβάτα), πότε σε διανομέα φαγητού (κράνος-σακούλα με πιτόγυρα)  και στα μεσοδιαστήματα πάω και ως πελάτης.

Ο farkeli είναι δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ και παίρνει συνεντεύξεις από τις υπηρέτριες και τις κοπέλες.Πιστεύω οτι τον συμπαθούν.
φιλε σοβαρα αμα καποιος πηγαινει καθε μερα σιγουρα τρωει τρελο κραξιμο!!

η ερωτηση μου ειναι απο καθαρη περιεργεια καθω ο συναγωνιστης ενημερωνει καθε μερα και λογικα θα ακουει πολλα οταν πηγαινει σε ενα σπιτι 20 φορες τον μηνα και δεν καταθετει!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097

ρε μπας και ο φαρκελι ειναι ενας τυπακος με μια τσαντα που τον βλεπω συχνα
μπαινει στα σπιτια και παει απευθειας στο δωματιο υπηρεσιας
ακομα δεν εχω καταλαβει τι δουλεια κανει :think:
παντως νταβας δεν ειναι ουτε εισπρακτορας :think:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε μπας και ο φαρκελι ειναι ενας τυπακος με μια τσαντα που τον βλεπω συχνα
μπαινει στα σπιτια και παει απευθειας στο δωματιο υπηρεσιας
ακομα δεν εχω καταλαβει τι δουλεια κανει :think:
παντως νταβας δεν ειναι ουτε εισπρακτορας :think:
Αν ειναι με σακο μαλλον μιλας για τον τυπο που δειγματιζει αξεσουαρ στις κοπελες .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
Αν ειναι με σακο μαλλον μιλας για τον τυπο που δειγματιζει αξεσουαρ στις κοπελες .
οχι σακο ρε
μια τσαντα τυπου λαπτοπ
δεν εχει λαπτοπ ομως μεσα :grin:
ειναι κοντουλης σχετικα αδυνατος καστανοξανθος :sunglasses:
τον πετυχαινω τακτικα και φυλης και μεταξι :helpplea:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
οχι σακο ρε
μια τσαντα τυπου λαπτοπ
δεν εχει λαπτοπ ομως μεσα :grin:
ειναι κοντουλης σχετικα αδυνατος καστανοξανθος :sunglasses:
τον πετυχαινω τακτικα και φυλης και μεταξι :helpplea:
Υγειονομικο  :sunglasses:

l2p3456

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα ,τελικά στην Πιπίνου με τα τραβέλια τι παίζει?
Κανεις να κάνει update?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom