λοιπον παιδες 3πλη καταθεση στην απογευματινη βαρδια:
α)βαλεντινα στο
φωκαιας 22 η κοπελα ειναι μουναρα και επειδη μενω και δουλευω εκει κοντα την πετυχενω καθε μετα στον δρομο και ερχεται και απο το μαγαζι καμια φορα.. λοιπον η κοπελα με ρουχα ειναι απιστευτο μουνι χωρις ρουχα χανει..στο κυριως θεμα σχετικα καλη τυπικη θα ελεγα αλλα με τιποτα δεν κλαις τα λεφτα σου ειναι η πουτανα που αμα εισαι ωραιος (οχι εμφανισιακα) θα περασεις καλα και εγω σημερα δεν ημουνα καθως λιγο η ζεστη λιγο η θεληση να παω στην μονικα με εκαναν να βαριεμαι και το καταλαβε και δεν απεδωσε τοσο καλα..
βεβαια ο λογος που μπηκα ηταν οτι ηθελα να γαμησω το μουνακι που εξυπερετω στη δουλεια και που καβλωνουν ολοι(οσοι ειναι κατοικοι της περιοχης και ειναι μεσημερια στον αγιο παντελεημονα με καταλαβενουν) οποτε δεν εχυσα.
β)μονικα στο φωκαιας 25. λοιπον οτι και να πω για την μονικα ειναι λιγο η κοπελα ειναι τοπ βεβαια τοπ ειναι επειδη ειναι η 5-6 καταθεση που κανω μαζι της καθως στην αρχη ηταν πολυ καλη αλλα δεν εκανε αυτα που μου κανει τωρα. βεβαια η εμφανιση της που ειναι τελεια (για τα γουστα μου) με ωθησε στις πολλες καταθεσεις και τωρα περναω ΓΑΜΑΤΑ μαζι της με πολλα που στην αρχη δεν εκανε.. ασχετως αυτου οποιος γαμαει στην περιοχη πρεπει να την παρει καθως ειναι μεσα στις 2-3 καλυτερες αυτη την στιγμη και πραγματικα νοιαζεται να περασει καλα ο πελατης..
γ)ιρινα φυλης 86. λοιπον αλλη μια κουκλιτσα στην συλλογη πραγματικα απιστευτο σφιχτο θυληκο σωμα με υπεροχα βυζακια και πολυ προκλυτικο προσωπακι στο γαμησι ειναι δεκτικη και ηρεμη χωρις πολλα μη και μη το μονο μειων οτι δεν κανει τελειωμα στο στομα που εκανε στην κωλοκυνθους!! αξιζει μια δοκιμη
δ)κατερινα φυλης 134* η κοπελα ειναι πολυ καλη ειναι κοντουλα μετρια σε εμφανιση αλλα αυτα που κανει μεσα αξιζουν αν θελετε εμπιστευτιτε με και περαστε και μεσα θα σας ανταμηψει με πολλα πραγματα που δεν λεει στο σαλονι οτι να κανει.. και εκτος απο αυτα και στο κυριως γαμησι ειναι παρα πολυ καλη...
ε)φλωρι κολοκυνθους 38* μετρια σε εμφανιση αρκετα αδυνατη αλλα ειναι για αγρια γουστα τα κανει ολα και δεν δυσανασχετει σε οσους αρεσουν τα ακαποτα οι κωλοι και τα χυσιματα πραγματικα ειναι ο ανθρωπος τους η κοπελα δεν δυσανασχετει ΠΟΤΕ!!!
στ)μικυ φυλης 94 ή 92β* η γνωστη απο κολωκυνθους 38 οτι και να πω ειναι λιγο πραγματικα ωραιο μουνι και τα κανει ολα και συμφερει δεν χρειαζεται να πω παραπανω δειτε κριτικες στο κολοκυνθους..
υγ. πραγματικα απωρω πως δεν ακουγετε καθολου η μικυ στο σαιτ που ειναι υπερ-τοπ και επεισης ουτε η μονικα ενω πχ λετε για την ιρινα που ειναι καλη αλλα σαφως υποδεεστερη και δεν λεω για αλλες 1000 που ειναι απαραδεκτες και γραφονται διθύραμβοι(???)
υγ.2 δεν γραφω τι επαιζε στα αλλα σπιτια καθως πηγα καρφι στην μονικα και στην ιρινα ενω στην βαλεντινα που πηγα κατα τυχη ηταν το πρωτο που μπηκα!!!!
υγ.3 προς farkeli ρε φιλε εσυ που ενημερωνεις καθημερινα δεν σε κραζουν οι τσατσαδες γιατι εγω που παω 1 φορα την βδομαδα πολλες μου λενε "παλι εσυ" και "δεν περνας ποτε" κτλ ενω καθε φορα που παω καπου καταθετω, πραγματικα απορω??? (αυτο απευθηνετε και στους αλλους που γραφουν καθημερινες ενημερωσεις)
υγ.4 πραγματικα το επιπεδο και εμφανισης και υπηρεσιων στην φυλης εχει ανεβει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ασε που πλεων στο 20αρικο γαμαμε κωλους κανουμε ακαποτα τσιμπουκια κτλ μεχρι πριν καποιο καιρο αυτα δεν τα βλεπαμε ουτε στο ονειρο μας!!! πραγματικα οι ρουμανες ειναι οτι πρεπει!!!!
* σε αυτες δεν πηγα σημερα αλλα εχω παει αλλες φορες και τις κρινω αξιες αναφορας!!