Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο Φώκαιας 25 όροφος μιλάς για την γριά,κάπως γεμάτη,Ελληνίδα σκατοκαριόλα που ήταν απόγευμα στο κάτω;;
[size=14pt]Αυτή[/size] :badair: :badair: :badair:
Aν είναι αυτή όταν ξαναπάς πες της οτι γαμιέται με Πακιστάνους για 5 ευρώ!! Είναι αρκετά φαρμακόγλωσσα και αν δεν περνάς σε προσβάλλει άσχημα και μάλιστα τρώς και πόρτα.Την είχα μπινελικώσει άσχημα την παλιοπουτάνα γιατί με είχε προσβάλει οτι και καλά είμαι τεμπέλης και περνάω μόνο για μάτι,δεν έχω χρήματα και περνάω βλέπω και ποτέδεν μπαίνω και πέρνω δουλειά για το σπίτι.Oποιος διαβάζεΜωρή παλιοπουτάνα ελεεινή.Ποια είσαι εσύ που θα με υποβιβάσεις γελοίο υποκείμενο που δουλεύεις ακόμα στα γεράματα τσατσά σε μπουρδέλο;; ;Όποιος διαβάζει  ας διώξει αυτο το σίχαμα απο την αλυσίδα γιατί διώχνει τους πελάτες.Μακράν μία απο τις χειρότερες τσατσάδες σε μπουρδέλο αυτήν την στιγμή.
[size=14pt]Χώσε και σώσεεεεεεεε!!![/size]
Να μην κλαίνε τα λεφτά τους άλλοι συναγωνιστές στην βάρδια της που κτυπά πόρτα και φωνάζει την κοπέλα βιαστικά.Γράψε την και στην Μαύρη Λίστα αν δεν την έχεις.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τις προάλλες, για την τσατσά του Φωκαίας 25 ισόγειο που μεταφέρθηκε στον όροφο, δεν μπήκα στο ισόγειο και ανέβηκα στο όροφο για να μην την δω.

Οπότε, αντιλαμβάνεσθε, πως έφυγα από το πορνο-σαλόνι όταν την αντίκρισα  :new_shocked: και πως κατέβηκα τις σκάλες !!!  :S

Παραλίγο να γκρεμοτσακιστώ ...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινές καύλες και  . . . . .

Φωκ. 22 άνω: Πλέον 2 μπουρδέλα. Καλά, της πουτάνας γίνεται!  :humpleg:
             στο ένα η ξανθιά Νατάσα, προμίλφ με καρέ μαλλάκι, που πάιζει και στο Φ. 74. & στο άλλο ένα ανθυπομέτριο τσιγγανάκι μελαμψό με φούλ.
Φωκ. 22 κάτω: η Βαλεντίνα . Θα πέρναγα, αλλά ήταν στο δωμάτιο, βαριόμουν να περιμένω και στο σαλόνι δεν είχε κλιματισμό.  :S
Φωκ. 25 άνω: Μια μέτρια μαυρομάλλα με φουλ.
Φωκ. 19: η Αλεξάνδρα από Φ.65
Φυλ. 80: Μια ξανθούλα προμίλφ μέτρια, την έχω πετύχει στο Φ.66Δ, μάλλον είναι η τύπισα που διαφημίζει συνάδελφος για την πίπα της.
Φυλ. 65 άνω: Μια μέτρια κοντούλα (καλό σωματάκι, αλλά η φάτσα δεν λέει πολλά) που παίζει πάντα εκει ή και στο κάτω.
Φυλ. 65 κάτω: η Καρολάιν του Φ.67. Για τους λάτρεις των tan-lines.
Φυλ. 71 άνω: Άστο καλύτερα . .  . . . .  :badair:
Φυλ. 69 κάτω: Μπερδεύτηκα λίγο και δεν ξέρω αν ήταν η Άννα η Πολωνέζα από Φωκ. 25/27, ή άλλο νεαρό πορνίδιο. Αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει.  :helpplea:
Φυλ. 84 κάτω: Η κοπελιά με το φουλ και ωραίο σωματάκι και τατουάζ πάνω από τα κωλομέρια. Στα υπόψην αν μου την συστήσουν έγκριτοι συνάδελφοι.  :helpplea:
Αγκ. 12α: Μινέλα. Εδώ την πατήσαμε. Μετά τα καλά σχόλια για κάποια κοπέλα του xilnik, είπα να βάλω στο δρομολόγιο μου τα σπιτάκια της Άγκυρας. Τα έχω για GILF, οπότε δεν πέρναγα ούτε απέξω. Τελικά, τα καλά λόγια μερικών & οι αναφορές για νεαρές κοπέλες με έπεισαν να περάσω. Δυστυχώς, δεν θυμόμουν καλά τα ονόματα και τα χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Πέτυχα λοιπόν την Μινέλα, την ξανθιά προμιλφ, αδύνατη/άκωλη. Νόμιζα ότι αυτή πήρε ο αξιόπιστος xilnik και το χαμόγελό της στο σαλόνι με σαγήνευσε, ας πρόσεχα ! Μπήκε στο δωμάτιο, "με" σκούπισε με μωρομάντηλο και αφού με φίλησε στις ρόγες κατέβηκε στο πέος και τα "μπαλάκια". Δεν την άφησα πολύ εκεί, γιατί δεν είμαι φίλος. Την ξαπλώνω και της λέω ότι θα την αναλάβω εγώ τώρα. Έχει καλό σωματάκι, καθαρό με μαλακή επιδερμίδα. Άρχισα να την χαϊδεύω/φιλάω παντού. Έχει ωραίο και περιποιημένο νιμού, όπου και επικεντρώθηκα. Ξαφνικά (δεν είχαν περάσει 5 λεπτά) ακούω το σύνθημα της τσα2: αύξηση έντασης του ραδιοφώνου. Με το που το ακούει αυτό η καριολο-Μινέλα, μου λέει να επισπεύσω. Οπότε και εγώ, αφήνω το 69 & ετοιμάζομαι για σεξ. Αντ'αυτού, εκείνη σηκώνεται από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι έψαχνε την καπότα. Όταν είδα ότι ντύνεται, τα πήρα στο κρανίο!  :tickedoff:
- "Μα καλά, δεν θα έχουμε σεξ?"
- "Όχι, γιατί θα αργήσεις"
- "Ε, και? Ούτε 5 λεπτά δεν είσαι εδω μέσα"
- "Δεν φταίω εγώ, αλλά η τσα2"
- "Η τσα2 δεν μπήκε στο δωμάτιο να σε τραβήξει από το κρεβάτι. Εσύ σηκώθηκες να φύγεις χωρίς να τελειώσω"
- "Λυπαμαι, τόσο είναι ο χρόνος, πές τα στην τσα2"
Οπότε ντύνομαι και φυσικά αρχίζω το χέσιμο στην υπηρεσία: "και τι πράγματα είναι αυτά, ποιός έχασε το 20αρικο για να το βρείτε εσείς, η κοπέλα δεν έκατσε ούτε 5 λεπτά στο δωμάτιο, από πότε φεύγει χωρίς να τελειώσει ο πελάτης, τι αηδίες είναι αυτές. ντροπή , αίσχος, κ.λ.π.".
Ευτυχώς, πήρα πίσω 10ευρώ. Η τσα2 για να ξέρετε να αποφεύγετε ήταν μια κοντή αλλοδαπή με καστανα μαλλιά πιασμένα αλογο-ουρά. Ρε ούστ ! ! !  :cussing:
Αγκ. 12β: Λίλιαν, ξανθιά αρχοντική μιλφ. Έχει μεγαλούτσικη περιφέρεια, αλλά εντυπωσιακή παρουσία.

Επισκέπτης
Mουσικοσυνθέτα,
8/7/2011:
{Άγκυρας 12Α-προς Αχαρνών παρουσιάσθηκε η Μιλάνα.Καστανόξανθη γοητευτική κοπέλα κανονικού πάχους η οποία καθιστά επιτακτική την εκτίμηση του οπίσθιου συστήματός της στα τέσσερα.Ελεύθερο στοματικό.
Δεν πρόκειται για την Μινέλα η οποία θα ήταν στη απογευματινή βάρδια κατά την ευγενική υπηρέτρια.Οριακή ψύξη σαλονιού.Ήμουν έτοιμος να μπω και ρώτησα την κυρία αν η Μιλάνα βιάζεται στο δωμάτιο.
"Όχι δεν βιάζεται αλλά είναι για 7 λεπτά" απάντησε η κυρία.Φυσικά σηκώθηκα να φύγω.
"Δεν φταίμε εμείς κύριε, ο ιδιοκτήτης μας έχει πει οτι είναι για 7 λεπτά" συμπλήρωσε ευγενικά.
[size=14pt]Ξύπνα ρε Καραμήτροοοοό!!!!...τα 7 λεπτά πεθάνανε στην Σμύρνηηηη!!![/size]
Αυτή είναι η τακτική της αλυσίδας Διδύμου 20 - Άγκυρας 12Α-Β.Ξεπέτες 5-7λέπτου τύπου Ιβάννας, Λόλας, Εύας-καινούργιας στο Διδύμου 20.}

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Συναδελφοι πηγα σημερα το πρωι κατοπιν συστασεις σας στο ΑΓΚΥΡΑ 12Β για να γαμησω μια τεραστια κωλαρα που ηθελα Καλη κωλαρα ηταν αλλα εγω ζηταω πολυ μεγαλυτερη απο αυτη Ειδα απο τις κριτικες σας για καποια ΛΟΥΝΤΑ στο ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 Πηγα τη ζητησα με το ονομα αυτο αλλα δεν τη ηξεραν.Μηπως εχει αλλο ονομα; ΕΙδα επισης στις κριτικες σας για την ΒΙΒΙΑΝ Αχαρνων 104 Βοηθηστε ρε παιδες οποιος ξερει για αυτες τις δυο η καποια αλλη στα κιβικα που θελω

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινές καύλες και  . . . . .

Φωκ. 22 άνω: Πλέον 2 μπουρδέλα. Καλά, της πουτάνας γίνεται!  :humpleg:
            στο ένα η ξανθιά Νατάσα, προμίλφ με καρέ μαλλάκι, που πάιζει και στο Φ. 74. & στο άλλο ένα ανθυπομέτριο τσιγγανάκι μελαμψό με φούλ.
Φωκ. 22 κάτω: η Βαλεντίνα . Θα πέρναγα, αλλά ήταν στο δωμάτιο, βαριόμουν να περιμένω και στο σαλόνι δεν είχε κλιματισμό.  :S
Φωκ. 25 άνω: Μια μέτρια μαυρομάλλα με φουλ.
Φωκ. 19: η Αλεξάνδρα από Φ.65
Φυλ. 80: Μια ξανθούλα προμίλφ μέτρια, την έχω πετύχει στο Φ.66Δ, μάλλον είναι η τύπισα που διαφημίζει συνάδελφος για την πίπα της.
Φυλ. 65 άνω: Μια μέτρια κοντούλα (καλό σωματάκι, αλλά η φάτσα δεν λέει πολλά) που παίζει πάντα εκει ή και στο κάτω.
Φυλ. 65 κάτω: η Καρολάιν του Φ.67. Για τους λάτρεις των tan-lines.
Φυλ. 71 άνω: Άστο καλύτερα . .  . . . .  :badair:
Φυλ. 69 κάτω: Μπερδεύτηκα λίγο και δεν ξέρω αν ήταν η Άννα η Πολωνέζα από Φωκ. 25/27, ή άλλο νεαρό πορνίδιο. Αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει.  :helpplea:
Φυλ. 84 κάτω: Η κοπελιά με το φουλ και ωραίο σωματάκι και τατουάζ πάνω από τα κωλομέρια. Στα υπόψην αν μου την συστήσουν έγκριτοι συνάδελφοι.  :helpplea:
Αγκ. 12α: Μινέλα. Εδώ την πατήσαμε. Μετά τα καλά σχόλια για κάποια κοπέλα του xilnik, είπα να βάλω στο δρομολόγιο μου τα σπιτάκια της Άγκυρας. Τα έχω για GILF, οπότε δεν πέρναγα ούτε απέξω. Τελικά, τα καλά λόγια μερικών & οι αναφορές για νεαρές κοπέλες με έπεισαν να περάσω. Δυστυχώς, δεν θυμόμουν καλά τα ονόματα και τα χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Πέτυχα λοιπόν την Μινέλα, την ξανθιά προμιλφ, αδύνατη/άκωλη. Νόμιζα ότι αυτή πήρε ο αξιόπιστος xilnik και το χαμόγελό της στο σαλόνι με σαγήνευσε, ας πρόσεχα ! Μπήκε στο δωμάτιο, "με" σκούπισε με μωρομάντηλο και αφού με φίλησε στις ρόγες κατέβηκε στο πέος και τα "μπαλάκια". Δεν την άφησα πολύ εκεί, γιατί δεν είμαι φίλος. Την ξαπλώνω και της λέω ότι θα την αναλάβω εγώ τώρα. Έχει καλό σωματάκι, καθαρό με μαλακή επιδερμίδα. Άρχισα να την χαϊδεύω/φιλάω παντού. Έχει ωραίο και περιποιημένο νιμού, όπου και επικεντρώθηκα. Ξαφνικά (δεν είχαν περάσει 5 λεπτά) ακούω το σύνθημα της τσα2: αύξηση έντασης του ραδιοφώνου. Με το που το ακούει αυτό η καριολο-Μινέλα, μου λέει να επισπεύσω. Οπότε και εγώ, αφήνω το 69 & ετοιμάζομαι για σεξ. Αντ'αυτού, εκείνη σηκώνεται από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι έψαχνε την καπότα. Όταν είδα ότι ντύνεται, τα πήρα στο κρανίο!  :tickedoff:
- "Μα καλά, δεν θα έχουμε σεξ?"
- "Όχι, γιατί θα αργήσεις"
- "Ε, και? Ούτε 5 λεπτά δεν είσαι εδω μέσα"
- "Δεν φταίω εγώ, αλλά η τσα2"
- "Η τσα2 δεν μπήκε στο δωμάτιο να σε τραβήξει από το κρεβάτι. Εσύ σηκώθηκες να φύγεις χωρίς να τελειώσω"
- "Λυπαμαι, τόσο είναι ο χρόνος, πές τα στην τσα2"
Οπότε ντύνομαι και φυσικά αρχίζω το χέσιμο στην υπηρεσία: "και τι πράγματα είναι αυτά, ποιός έχασε το 20αρικο για να το βρείτε εσείς, η κοπέλα δεν έκατσε ούτε 5 λεπτά στο δωμάτιο, από πότε φεύγει χωρίς να τελειώσει ο πελάτης, τι αηδίες είναι αυτές. ντροπή , αίσχος, κ.λ.π.".
Ευτυχώς, πήρα πίσω 10ευρώ. Η τσα2 για να ξέρετε να αποφεύγετε ήταν μια κοντή αλλοδαπή με καστανα μαλλιά πιασμένα αλογο-ουρά. Ρε ούστ ! ! !  :cussing:
Αγκ. 12β: Λίλιαν, ξανθιά αρχοντική μιλφ. Έχει μεγαλούτσικη περιφέρεια, αλλά εντυπωσιακή παρουσία.

Επίσης, στο Φ. 74: Δεξιά η Άννα η ξανθούλα με τα φουλ (για έξτρα, σύμφωνα με συναγωνιστές) και μια άλλη μαζί της μπάζο.
                  αριστερά η "Ισπανίδα" που είχα πάρει στο Φ.92 νέο, κοντοπούτανο, προμίλφ με μακρυά μαλλιά.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή εξόρμηση, μέσα στην ζέστη . .. .  . . .τί τραβάμε και εμείς οι πουτανιάρηδες . . .  .

Διδ. 27: η Γιάννα με το φουλ , από το Φ.40. Η κοπέλα γνωρίζει την ελληνορωμαϊκή, καθώς με μια λαβή στην μέση δεν με άφηνε να φύγω. Ευτυχώς, το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης ήταν πιο δυνατό και την έσυρα ως την εξώπορτα, όπου αστειευόμενος ότι την κερνάω καφέ, παραλίγο να την βγάλω έξω.
Διδ. 25: Προσοχή στα σκαλιά, γέρνουν! Ένα ξανθό λεπτό πιπινάκι γάλακτος. Αν δεν είχα σκυλο-ιδρώσει περιμένοντας στο σαλόνι με τον ανεμιστήρα, θα έμπαινα. Στα υπόψη.
Διδ. 20: η Βαλέρια, όμορφη κοπέλα, ωραία μάτια (μάλλον γαλαζοπράσσινα), ωραίο μαυρισμένο σωματάκι. Λές να είναι η Μιλάνα το Αγκ.12 ?  Ο JOCKERX το αναφέρει, ο xilnik το επιβεβαιώνει ? ? ?
Διδ. 18β: μια ελένη με φουλ ανθυπομέτρια
Διδ. 18α: η Σύλβια, ξανθό θωρηκτό με φουλ
Διδ. 16: δεν περίμενα, έκανε ζέστη
Αγκ. 12β: η Εύα, που έφαγε όλες τις μηλιές του Παραδείσου
Αγκ. 12α: μια αλεξάνδρα νομίζω, μέτρια. Αλλά η ίδια σκατο-τσα2
Φυλ. 80: η Κάτια
Φυλ. 84 κάτω: Μια γεματούλα με φουλ.
Φυλ. 65 κάτω: Φλώρι. 2η φορά μαζί της. Καλή. Σήμερα που ήταν πολύ βαμένη μοιάζει περισσότερο στην αδερφή της την Μιρέλα. Άνεση χρόνου, νεανικό σωματάκι, καθαρό. Τί άλλο θέλει κανείς μια ζεστή μέρα, από μια δροσερή παρουσία ? ? ?  ?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βόλτα σήμερα το μεσημέρι με τον καύσωνα στην περιοχή της οδού Φυλής.Πεσμένη η κίνηση μάλλον λόγω του καύσωνα και γενικώς απότι άκουσα απο τα χείλη μιας τσατσάς που έπαιρνε τηλέφωνο άλλη τσατσά τα ραντεβού ήταν αρκετά περιορίσμενα.
Στο Διδύμου 25 όροφος ήταν ένα καινούριο Ρωσιδάκι λεπτό,με λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά,ομορφούλι.Γυμνό τσιμπούκι,όχι τελειωτικό σε στόμα και σώμα.
Διδύμου 20 ήταν η καβλιάρα η Μιλάνα που την είχα πρωτοπάρει στην Αγκύρας ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι αλλά όσες φορές ανακοινώθηκε το πρόγραμμα δεν αναφέρθηκε τελειωτικό.Εξάλλου η Μιλάνα το αποφεύγει το τελειωτικό.Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Σύλβια η Βουλγάρα.Πρωκτικό και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 16 ήταν μία καινούρια granny η Ροζαλία κατάξανθα μαλλιά πιασμένα,εμφανίστηκε στο σαλόνι με ροζ δαντελένιο ολόσωμο.Kάνει γυμνό τσιμπούκι,ισπανικό και 69 . Ο speed αξίζει να δοκιμάσει αυτό το καινούριο γιαγιόνι.
Στο Φυλής 54 ήταν η Νταιάνα η Λιθουανή κλασσικά.Στο Φυλής 66Δ ήταν η Αλέξια η ζουμερή μελαχρινή τάνα με την ελιά στο χείλος.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 59 ισόγειο 2 κοπέλες καινούριες.Ένα καβλοράπανο με καρέ μαύρα μαλλιά,λεπτό με γυμνό τσιμπούκι και τελειωτικό στο στήθος μαζί με μία αδιάφορη κάπως παχουλή με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Φυλής 74 το δεξιά υπόγειο ήταν η Άννα η "Βουλγάρα" η ξανθιά κοπέλα απο το Φώκαιας 22 υπόγειο.Το αριστερά ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 80 ήταν η Κάτια που δουλεύει απογεύματα στο Φυλής 40 με πρωκτικό,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69.Κριτική έχω ανεβάσει στο άλλο σπίτι,δεν θα επαναληφθώ θα τονίσω όμως για την συγκεκριμένη κοπέλα οτι είναι αρκετά ευγενική και συμπαθητική.Κάνει καλή περιποίηση.Επειδή το τελειωτικό στο στόμα κάπως την ενοχλεί και έκανε στο τέλος ρηχό τσιμπούκι την έβαλα να μου γλείψει τις μπάλες για να τελειώσω.Και για άλλη μία φορά ήταν αρκετά καλή.Συστήνεται σε όσους θέλουν αδύνατες.
Τά Φώκαιας 17 παραμένουν κλειστά.Το Φώκαιας 19 είχε την Ιωάννα απο Ρουμανία είναι η κοπέλα με τα μαύρα μακριά μαλλιά,το ορεσίβιο look,και τα γαλανά μάτια που είχε ξεκινήσει να δουλεύει απο πέρυσι το καλοκαίρι στο Φυλής 92 το δεξιά με τον στύλο.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Την συγκεκριμένη μετά την ολοκλήρωση της μπουρδελότσαρκας έκανα την βλακεία και την πήρα.Έχει προσθέσει ένα μεγάλο τατού πίσω στην μέση της.Κάτι ο καύσωνας και κάτι η ψυχρότητα της δεν με έκαναν να τελειώσω.Θα ανεβάσω κριτική.
Στο μπαλκόνι του Φώκαιας 25 είχε βγει αυτή η κωλόγρια και έκοβε κίνηση.Φαντάζομαι την πήραν αρκετοί χαμπάρι και τώρα βαράει μύγες.Μαζί της ήταν μία λεπτή με λευκό δέρμα και πιασμένα μαύρα μαλλιά.Πρέπει να ήταν η Τερέζα αν δεν κάνω λάθος γιατί την είδα απο απόσταση.Κάντε της ένα εμπάργκο συναγωνιστές να την διώξουν σπίτι της και αυτή και όσες άλλες μας δημιουργούν προβλήματα στις περιηγήσεις μας.Στο ισόγειο ήταν το καβλοπίπινο η Λάουρα.
Στο Φώκαιας 22 το υπόγειο ήταν η Βαλεντίνα το καινούριο ψηλό και ζουμερό μωρό με τα μαύρα μακριά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.
Φώκαιας 27 υπόγειο η καινούρια τσατσά που δεν με ενημέρωσε για τις υπηρεσίες της Γαβριέλας την προηγούμενη φορά μου παρουσιάσε μία καινούρια ξανθιά με μακριά μαλλιά, κοντή με λίγο παραπάνω απο τα κανονικά κιλά.Κανονικό πρόγραμμα.Το ισόγειο κλειστό.Στον όροφο δεν ανέβηκα γιατί μάλλον θα πρέπει να ήταν η Μπάρμπαρα.
Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η Όλγα η νταρντάνα με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Στο Αγκύρας 12 το δεξιό ήταν μία καινούρια δεν την έχω ξαναδεί η Αλεξάνδρα.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και συστήνεται σε αυτούες που θέλουν υπέρβαρες.Είναι νεαρή με ξανθά μαλλιά με μεγάλη χονδρη κωλάρα και μπουτάρες.
Τα Φιλιππίδου ήταν κλειστά.Το Φυλής 67 είχε την Ρωσίδα Σάντρα μια κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα και με λίγα παραπάνω κιλά απο το κανονικό.Ζουμερή την λες.Το Φυλής 65 ισόγειο είχε την Φλώρα ένα αθίγγανο,ψηλό,λεπτό,Ρουμανάκι με μαύρα μαλλιά εως τους ώμους.Όμορφο κομμάτι.Γυμνό τσιμπούκι.Ο όροφος του 65 είχε μία κοπέλα κοντή,με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και είναι η ίδια Ρουμάνα για όσους θυμούνται που δούλευε σχετικά πρόσφατα την Άνοιξη στο Κεραμικού 15 τον όροφο.Πήρε μάλλον αναβάθμιση.Μέτριας εμφανίσεως.
Στο Φυλής 92 το αριστερό υπόγειο ήταν αθίγγανη,αρκετά μελαμψή,με φουντωτά πυκνά πιασμένα πίσω μαλλιά και μαύρο ολόσωμο να κρύβει τα περιττά της κιλά.Αδιάφορη και μεταγραφή απο τα σπίτια της Κολωνού 11.Στο Φυλής 92 δεξιά παρόλο που φέρνει ωραία μωρά σήμερα παρουσιάστηκε μία καινούρια αθίγγανη κάπως ζουμερή,μελαμψή με καστανά πιασμένα πίσω μαλλιά.Μέτριας εμφανίσεως.
Στο Φυλής 71Γ υπόγειο ήταν το Κατερινάκι το μινιόν πιπινάκι απο τα Φυλής 66Δ και Φώκαιας 22 προσφάτως.Κωλαράκι.Στο Φυλής 71 ισόγειο μου αυτοπαρουσιάστηκε ένα καβλόμουνο το ομορφότερο που είδα για σήμερα.Ψηλό με μαύρα μαλλιά λευκό δέρμα,το μπροστινό της δόντι ήταν σπασμένο.Λεπτή με ένα σέξυ σύνολο.Κα΄νει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Ξέρει κανένας σας συναγωνιστές ποιο ήταν το καβλόμουνο που είδα σήμερα;; Δεν πέρασα γιατί παρόλα τα αεροπλανικά κόλπα που μου έταζε οτι θα μου κάνει η συγκεκριμένη δούλευε σε ξεπετόσπιτο.
Μαγνησίας 1 ήταν η Μπέλλα μιλφ Ρωσίδα με καστανόξανθα μαλλιά κανονικών κιλών με κυταρρίτιδα μπόλικη.Παρατήρησα όμως οτι τα Ελληνικά τα μίλαγε σαν μητρική της γλώσσα οπότε μάλλον είναι είτε Ελληνίδα είτε Αλβανίδα.
Να ενημερώσω οτι στο Καλύμνου 36 σήμερα εργαζόταν η Λαρίσα η μιλφ που δούλευε παλιότερα εκεί για όσους την ψάχνουν.Παλιός πελάτης της γαρ αλλά επειδή μια φορά όταν είχε αποχωρήσει απο το μαγαζί αυτό και την είχα πετύχει στο Κολωνού 47 τον όροφο με 10 ευρώ με ξεπέταξε παρόλο που της έδεινα 25 ευρώ για το κανονικό πρόγραμμα χωρίς να με ενημερώσει οτι δεν το κάνει,έκτοτε δεν την ξαναπήρα.Συγκεκριμένα μου είχε πεί οτι εκεί που εργάζοταν γίνεται γρήγορο και κανονικό σεξ.Να όμως που ο καιρός έχει γυρίσματα και επέστρεψε πάλι πίσω στο γνωστό μαγαζί.Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη θα έπρεπε να είχε εκτιμήσει οτι ήμουν σταθερός πελάτης της και να μου κάνει κανονική περιποίηση με τα 25 ευρώ που της πρόσφερα τότε.Όσοι πάντως την ψάχνετε  ρίξτε μια ματιά την πρωινή βάρδια αν έχει επιστρέψει κανονικά θα την πετύχετε.Το συμβάν το ανέφερα για να ξεδιπλώσω κρυφές πτυχές του χαρακτήρα των ιεροδούλων που κατα την συνεύρεση με σταθερούς πελάτες αγαπούληδες και μη δεν φανερώνουν ηθελλημένα.
Στο Πιπίνου ήταν ένα καινούριο όμορφο πιπίνι (για αυτό μάλλον και πήγε Πιπίνου) η Τζώρτζια λεπτή με καστανόξανθα κατσαρά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους η δεύτερη σε σειρά ομορφότερη που είδα σήμερα.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φυλής 136 το νεοκλασσικό ήταν η έταιρη Μούσα του jockerx (η άλλη είναι η Ελένη) η Μιχαέλλα.Αυτή η κοπέλα όποτε μου αυτοπαρουσιάζεται μου βγάζει ένα gfe attitude.Όμορφες βυζάρες.
Στο Φυλής 134 υπόγειο βγήκε η Πάολα με κατάξανθη περούκα (τώρα το να βάζει περούκα ενώ έχει μαλλιά υπέροχα τι να πώ).Μarketing προσέλκυσης καινούριων πελατών.Στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα η Χριστίνα.Με ξανθά μακριά μαλλιά,μαυρισμένη με solarioum η στην παραλία.Κανονικών κιλών με λίγα παραπανίσια κιλά συγκεντρομένα στους γοφούς και στην μέση.69.Στον όροφο ήταν η Ντόρα κοντή,μελαμψή,με μαύρα πιασμένα μαλλιά γεματούλα με τροφαντό κώλο,αδιάφορη.
Αυτά τα ολίγα!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πρωινή εξόρμηση, μέσα στην ζέστη . .. .  . . .τί τραβάμε και εμείς οι πουτανιάρηδες . . .  .

Διδ. 25: Προσοχή στα σκαλιά, γέρνουν! Ένα ξανθό λεπτό πιπινάκι γάλακτος. Αν δεν είχα σκυλο-ιδρώσει περιμένοντας στο σαλόνι με τον ανεμιστήρα, θα έμπαινα. Στα υπόψη.
Διδ. 20: η Βαλέρια, όμορφη κοπέλα, ωραία μάτια (μάλλον γαλαζοπράσσινα), ωραίο μαυρισμένο σωματάκι. Λές να είναι η Μιλάνα το Αγκ.12 ?  Ο JOCKERX το αναφέρει, ο xilnik το επιβεβαιώνει ? ? ?
Αγκ. 12β: η Εύα, που έφαγε όλες τις μηλιές του Παραδείσου
Πολύ ωραίο το πιπίνι του Διδύμου 25 όντως!! Στο Διδύμου 20 η Βαλέρια που είδες είναι η Μιλάνα του Αγκύρας 12 την έχω πηδήξει,την ξέρω και το επιβεβαιώνω!! Στο Αγκύρας 12β είδες την νταρντάνα Όλγα.Η Εύα είναι άλλη λεπτή κοπέλα στην ΔΙδύμου 20.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συναδελφοι πηγα σημερα το πρωι κατοπιν συστασεις σας στο ΑΓΚΥΡΑ 12Β για να γαμησω μια τεραστια κωλαρα που ηθελα Καλη κωλαρα ηταν αλλα εγω ζηταω πολυ μεγαλυτερη απο αυτη Ειδα απο τις κριτικες σας για καποια ΛΟΥΝΤΑ στο ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 Πηγα τη ζητησα με το ονομα αυτο αλλα δεν τη ηξεραν.Μηπως εχει αλλο ονομα; ΕΙδα επισης στις κριτικες σας για την ΒΙΒΙΑΝ Αχαρνων 104 Βοηθηστε ρε παιδες οποιος ξερει για αυτες τις δυο η καποια αλλη στα κιβικα που θελω
Μου φένεται πρέπει να είδες την Όλγα!! Πήγες και στα 2 της Αγκύρας;; Στο Αγκύρας 12Α αν πήγαινές θα έβλεπες την Αλεξάνδρα με πραγματικά πολύ μεγάλη κωλάρα που θες.Η Λούντα που λες είναι μεν υπέρβαρη αλλά νομίζω η Στέλλα που δουλεύει μαζί της έχει μεγαλύτερη.
Τσέκαρε Αλεξάνδρα Αγκύρας 12Α που έχει την μεγαλύτερη κωλάρα,έπειτα Στέλλα απο Ιάσωνος 46 και τέλος Λούντα απο Ιάσωνος 46.Καλά βόλια!!

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Συναδελφε εισαι πρωτος Τρεχω αμεσως να προλαβω και μετα θα κανω κριτικη για την καλλιτερη και μεγαλυτερη κωλαρα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συναδελφε εισαι πρωτος Τρεχω αμεσως να προλαβω και μετα θα κανω κριτικη για την καλλιτερη και μεγαλυτερη κωλαρα
Δεν ξέρω αν δεις τηνη Αλεξάνδρα αποογευματινή βάρδια.Πάντως στο Ιάσωνος 46 το μεσαίο αν είσαι τυχερός θα πετύχεις μάλλον την Στέλλα.

Επισκέπτης
Το Φώκαιας 19 είχε την Ιωάννα απο Ρουμανία είναι η κοπέλα με τα μαύρα μακριά μαλλιά,το ορεσίβιο look,και τα γαλανά μάτια που είχε ξεκινήσει να δουλεύει απο πέρυσι το καλοκαίρι στο Φυλής 92 το δεξιά με τον στύλο.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Την συγκεκριμένη μετά την ολοκλήρωση της μπουρδελότσαρκας έκανα την βλακεία και την πήρα.Έχει προσθέσει ένα μεγάλο τατού πίσω στην μέση της.Κάτι ο καύσωνας και κάτι η ψυχρότητα της δεν με έκαναν να τελειώσω.Θα ανεβάσω κριτική.
H Ιωάννα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό από Φυλής 92παλαιό, 71ισόγειο;

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Διδυμου 18 να δουλευει η Σύλβια πάλι λέτε?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
H Αλινα γνωστη και ως "παπακι" :grin:  Ειναι ακομα στο "στιβο μαχης" ? :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στο Φυλής 71 ισόγειο μου αυτοπαρουσιάστηκε ένα καβλόμουνο το ομορφότερο που είδα για σήμερα.Ψηλό με μαύρα μαλλιά λευκό δέρμα,το μπροστινό της δόντι ήταν σπασμένο.Λεπτή με ένα σέξυ σύνολο.Κα΄νει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Ξέρει κανένας σας συναγωνιστές ποιο ήταν το καβλόμουνο που είδα σήμερα;; Δεν πέρασα γιατί παρόλα τα αεροπλανικά κόλπα που μου έταζε οτι θα μου κάνει η συγκεκριμένη δούλευε σε ξεπετόσπιτο.

Πρέπει να είδες τν αδελφή της Φλόρι, την Μιρέλα. Ρουμάνα, καλό κοριτσάκι, ψιλο-αποφεύγει το πρωκτικό.

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτή φίλτατε,επέστρεψε ξανά.
Αυτή που είχε λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Είχα συνευρεθεί με την Ιωάννα στο Φυλής 71 ισόγειο, πρωί πριν από μήνες.Δεν ήταν η σκατομούμια Εύα.
Ρούφηξε - έγλυψε αρχίδια κατόπιν απαρέγκλιτων οδηγιών, μέτρια πίπα και μέτριο στήσιμο στα τέσσερα έτσι που να μην φαίνεται το μουνί.Δεν έκανε "κόντρα λεκάνη" αλλά ήταν ψυχρή.
Διείσδυσα κανονικά στον κώλο, δεν το απέφυγε αλλά ήταν βιαστική.Στα 7 λεπτά μου είπε οτι πρέπει να πάει στον επόμενο πελάτη.ΞΕΝΕΡΩΜΑ
Την έβαλα να μου ρουφάει τ'αρχίδια και τελείωσα στα βυζιά της.

Από τότε την πέτυχα αρκετές φορές στα Φυλής 92παλαιό, 71ισόγειο, Μ.Προδρόμου 16υπόγειο και Φώκαιας 19.[size=14pt]Φυσικά δεν πέρασα στο δωμάτιο.[/size]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom