Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (12 μέλη και 114 επισκέπτες)

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
καλά μιλάμε ότι το site απλά γαμάει, εγώ προσωπικά ούτε ειδήσεις,ούτε νέα βλέπω ή διαβάζω..μόνο εδώ !!!    η καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση.......
σήμερα μάθαμε και τιμές από Λαϊκή..εύγε στον ρεπόρτερ !!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
xeiroglykane,μπορεις να κανεις και την περατζαδα σου στα ανοιχτα πονομαγαζα,αφου ζητησεις ευγενικα απ την πρωτη υπηρεσια να αφησεις για λιγη ωρα το γαυρο στο ψυγειο ;) :grin: :grin:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εχω γαμήσει αφήνωντας το καρότσι στο διάδρομο του Φ59 ισόγειο.Τα φαγώσιμα μου δεν είχαν την παραμικρή ενόχληση.Η αλληλεγγύη της Φυλής είναι παρομοιώδης.

Ο αλλοδαπός της φωτός σίγουρα μουρμούρισε κάποιο βουντού στη γλώσσα του.Η αρνητική ενέργεια ήταν διάχυτη.

Η λαική και τα μπουρδέλα είναι άμεσα συνδεδεμένα.Ψήνεστε να κανονίσουμε κανένα group buy?Πιστεύω χτυπάμε άνετα 10-15% έκπτωση άμα πάμε όλοι μαζί για γαύρο , σαρδέλα , τσιπούρα ή και ό,τι άλλο θέλετε.

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Παιδες καλησπερα!!!Η σονια απο Αλκιβιαδου 16Γ εργαζεται ακομα στο εν λογω ιδρυμα??και αν ναι σε ποια βαρδια??ευχαριστω εκ των προτερων!!  :)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:......φυσικα και εννοεις οτι θελεις να γινεις κτηνωδης,πομποδης,μυωδης....ΑΛΛΑ χτες το βραδυ εγινε καταδρομικη σε επιλεγμενο στοχο στη φυλης 109 στην δεσποινιδα ΑΝΚΑ.

Αν και ειχε να με δει σχεδον 1 βδομαδα με αναγνωρισε και με φωναξε να παω στο δωματιο της υπηρεσιας και να μη περιμενω στο σαλονι..με κερασε σοκολατακι με πραλινα και ενα με σοκολατα υγειας...

Μιλησαμε για διαφορα θεματα οπως για την μεταγραφη του γιεστε στον ολυμπιακο,για την αποχωρηση του σισε,για την επιλεκτικη χρεοκοπια,για την μεσημεριανη λαικη στη φυλης....στη συνεχεια με οδηγησε στο δωματιο που βρισκεται διπλα απο τη κουζινουλα....στο βαθος υπαρχει και μια πορνοπολυθρονα που αντικατεστησε το κρεβατι κατα τη συνευρεση μας.

Μπηκε στο δωματιο και αρχισε να με φιλαει στο προσωπο...την οδηγησα στη πολυθρονα οπου καθησε επανω μου και τριβονταν ενω φιλιομασταν...ακολουθησαν διαφορες τρυφερες,και σκληρες στιγμες οι οποιες δε νομιζω οτι ενδιαφερουν καθολου...Δυστηχως η ηχομονωση στο δωματιο δεν ειναι τοσο καλη και το κεντρικο δελτιο του Αλτερ ηταν η μουσικη συνοδεια στις περιπτυξεις μας...θα πρεπει η διευθυνση να κανει κατι γι αύτο ωστε να μην ενοχλουν καποιοι τυποι σαν το γιωργο τραγκα....!!!

Το κρεβατι που μεχρι τοτε το σνομπαραμε το επισκεφτηκαμε για 1 χαλαρωτικο μασαζ στο τελος της συνουσιας που για μενα ηταν μασαζ για σεμιναριο...Η τσα2 νελλυ φωναξε σε καποια στιγμη αλλα η απαντηση της ρουμανας απο το ιασσιο την επανεφεραι στη ταξη...
Η κοπελα μιλαει καλα ελληνικα και της προτεινα να γραφει στο σαιτ και να εχει το δικο της θρεντ....της υποσχεθηκα οτι αν το κανει θα εχει τους πιστους οπαδους της οπως το χαρντκορα,τον μπακαλη,τον υπογραφων,αλλα και ακομα και τον τζοκερ τον Χ που ενω τα πηγαινανε καλα μετα βιαζονταν λιγο μαζι του....

Δεν εχω φιλοδοξιες να γινω σταρ,να δουλευω στη κασσανδρας,να βαλω σιλικονη και ξανθα εκστενσιον....προτιμω να ειμαι απλη και να ικανοποιω τους πελατες οσο και με οποιον τροπο μπορω,μου αποκριθηκε....Φιληθηκαμε σταυρωτα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για καποια αλλη θερινη νυχτια.

Βγαινωντας εξω το φεγγαρι ελαμπε και φωτιζε τον αγριο παντελεημωνα...

Αυτη ηταν η εμπειρια μου με την ΑΝΚΑ και σαφως χωρις ιχνος εγωισμου δε θελω κανενας απο εσας να εχει αναλογη εμπειρια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.835
Πόντοι
41.447
Μιλησαμε για διαφορα θεματα οπως για την μεταγραφη του γιεστε στον ολυμπιακο,για την αποχωρηση του σισε,για την επιλεκτικη χρεοκοπια,για την μεσημεριανη λαικη στη φυλης....στη συνεχεια με οδηγησε στο δωματιο που βρισκεται διπλα απο τη κουζινουλα....

Μπηκε στο δωματιο και αρχισε να με φιλαει στο προσωπο...

Το κρεβατι που μεχρι τοτε το σνομπαραμε το επισκεφτηκαμε για 1 χαλαρωτικο μασαζ στο τελος της συνουσιας που για μενα ηταν μασαζ για σεμιναριο...

[size=18pt]Η κοπελα μιλαει καλα ελληνικα και της προτεινα να γραφει στο σαιτ και να εχει το δικο της θρεντ....της υποσχεθηκα οτι αν το κανει θα εχει τους πιστους οπαδους της οπως το χαρντκορα,τον μπακαλη,τον υπογραφων,αλλα και ακομα και τον τζοκερ τον Χ που ενω τα πηγαινανε καλα μετα βιαζονταν λιγο μαζι του....
[/size]

Αυτη ηταν η εμπειρια μου με την ΑΝΚΑ και σαφως χωρις ιχνος εγωισμου δε θελω κανενας απο εσας να εχει αναλογη εμπειρια.

K λ α ί ω!!!!!!!!! :2funny:
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εχω γαμήσει αφήνωντας το καρότσι στο διάδρομο του Φ59 ισόγειο. Τα φαγώσιμα μου δεν είχαν την παραμικρή ενόχληση.

Η αλληλεγγύη της Φυλής είναι παρομοιώδης.
...
Η λαική και τα μπουρδέλα είναι άμεσα συνδεδεμένα
...

:rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
[size=14pt]Η τάξις απεκαταστάθη ! [/size] :woldman:
Ως εκ τούτου, χθες το πρωί:
Διδύμου 16-Κλειστό με αναμμένο φως.
Διδύμου 18 άνω-Αλιόνα.Οριακή ψύξη σαλονιού.

Διδύμου 25-Αριστέα και καλά.Ευπαρουσίαστη κορασίς της Αρσακείου.Κότσο τα μαλλιά και οπίσθια για...διδασκαλική βίτσα.Ελεύθερο στοματικό.Ζέστη στο σαλόνι."Αερισμός" με επιτραπέζιο ανεμιστήρα.
Προφέσορα, τα δωμάτια έχουν κλιματιστικό;

Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-Νταϊάννα η νταρντάνα γυρολόγος με ελεύθερο στοματικό.Οριακή ψύξη σαλονιού.

Φυλής 86 κάτω-Το μαυροκατσαρομάλλικο λευκό, λεπτό χαριτωμένο πιπίνι που είχα δει τις προάλλες πάλι εκεί.
Ελεύθερο στοματικό.Οριακή ψύξη σαλονιού.Ποιο είναι ετούτο το μιράκιον;

Φυλής 86 άνω-Μια καστανή ευπαρουσίαστη χαμογελαστή κανονικού πάχους.Ψύξη υποτυπώδης.
Φυλής 84 1ος-Αλέξια η γνωστή καστανή με τον αχλαδοειδή κώλο και η ΦΟΛΑ-Ανίτα η Αλίνα-"άσε μας ρε!":

Φυλής 65κάτω, Φιλιππίδου 14, Φώκαιας 17άνω-κάτω ήταν κλειστά.

Φώκαιας 25 άνω-Τερέζα.Οριακή ψύξη σαλονιού.Η σκατοκαργιόλα Ελληνίδα τσατσόγρια από Φώκαιας 25κάτω, μας έστειλε στο διάολο ενώ ήδη είχαμε κλείσει την πόρτα και φεύγαμε.
Φώκαιας 27 υπόγειο-Βίκα (Βικτώρια).Η ξανθιά κανονικού πάχους από Φυλής 136.Υποτυπώδης ψύξη σαλονιού.

Φώκαιας 22 άνω.Οικοδομικές εργασίες συντελούνται καθώς το άνω κατάστημα διαμερίζεται σε δύο υποκαταστήματα με ξεχωριστές εισόδους.Αλβανοί τεχνίτες δούλευαν τόσο στο νέο υποκατάστημα όσο και στο παλαιό όπου έφτιαχναν χτιστό κρεββάτι στο δωμάτιο.
[size=14pt]Εύγε!!!..Οργασμός ανάπτυξης και παραγωγικότητας!!!...Τα μπουρδέλα είναι το εφαλτήριο για μια νέα Ελλάδα!!!...Ελεύθερη!!!...Σοσιαλιστική και Ρου-μουνική!!!
Μόνο έτσι θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος!...Γίναμε που γίναμε το μπουρδέλο της Ευρώπης...[/size]
Παρουσιάσθηκε η Γκαμπριέλα.Καστανή, ισχνή, μικρό βυζί, μέσης εμφάνισης με καρέ κλασικό μαλλί ισομερώς χτενισμένο εκατέρωθεν των παρειών.Δεν χαρακτηρίζεται πιπίνι.
Ανακοίνωση υπηρέτριας:
Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό :grin:, 69, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό αν το έχετε πολύ μικρό.Αν θέλετε πρωκτικό θα μπείτε πρώτα στο δωμάτιο να δει το πουλί σας η κοπέλα και να σας πει.
Γιατί ένα τόσοδα κωλαράκι που έχει η κοπέλα, που να χωρέσει το μεγάλο!"
Τσιμπούκιε, εμπνεύσου...
Προφέσορα, πρόκειται για την Φόλα-Γκαμπριέλα πάσης βάρδιας;
Καλή ψύξη σαλονιού δεδομένου οτι τα παράθυρα ήταν ανοιχτά λόγω εργασιών.

Φώκαιας 22 κάτω-Βαλεντίνα είπε η υπηρέτρια για το πρωί.Βαλεντίνα και το απόγευμα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα νωρις το μεσημερι
ιασωνος 37α τζουλια,εδωσα το πενηνταρικο για καταθεση, περιμενοντας επιστροφη απο την υπηρεσια η οποια μου δηλωσε οτι την προηγουμενη φορα εκατσα μεσα στο δωματιο 25 λεπτα και ουσιαστικα στο δωματιο πρεπει να καθομαι 10 με 15 λεπτα.Την υπηρεσια την ξερω πολυ καλα,ειναι σοβαρη κυρια αλλα δεν ηθελα να πιασω συζητηση και να της εξηγω οτι απο τα 25 λεπτα τα τελευταια πεντε απλα συζηταγαμε προκειμενου να ηρεμησει και λιγο η τζουλια μετα το 6/6 ποσοστο οργασμου που εχει μαζι μου τις εξι τελευταιες φορες σερι,ενα ρεκορ που πιστευω δυσκολα θα καταριφθει.Εν πασει περιπτωση,η παρατηρηση της δεν με θορυβησε αλλα για λογους αρχης της ζητησα να μου δωσει τα χρηματα πισω και να φυγω χωρις να μπω τελικα στο δωματιο,κατι που εγινε
κωνσταντινουπολεως 166β η ρωσιδα ευα,ξανθια λεπτη και νοστιμη
φυλης 74 αριστερα στελλα,επιτελους καταθεση,δεν το μετανοιωσα καθολου,θ ακολουθησει κριτικη

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Έκτακτη χθεσινοβραδυνή σύγκλιση στα πεδία Φυλής-Λιοσίων.
Οριακή ψύξη σαλονιού.
Οριακή ψύξη.
Μέση ψύξη σαλονιού.
Κουφόβραση στο σαλόνι.
Οριακή ψύξη σαλονιού.
Μέση ψύξη σαλονιού.
Οριακή ψύξη.
Καλή ψύξη σαλονιού.
Οριακή ψύξη.
Μέση ψύξη.
Υποτυπώδης ψύξη.
Οριακή ψύξη σαλονιού.
Οριακή ψύξη σαλονιού.
Καλή ψύξη σαλονιού.
Μέση ψύξη σαλονιού.
Μέση ψύξη σαλονιού.
Αυτό δεν είναι μπουρδελοενημέρωση είναι επιθεώρηση ψυκτικού. :rockon: :rockon:
Τυπε μου jockerx καλά που σαι και εσύ και ανάβουν και κανα αρκουδίσιον τώρα τελευταία εκει στη Φυλής :thumbsup: :thumbsup:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σημερα νωρις το μεσημερι
ιασωνος 37α τζουλια,εδωσα το πενηνταρικο για καταθεση, περιμενοντας επιστροφη απο την υπηρεσια η οποια μου δηλωσε οτι την προηγουμενη φορα εκατσα μεσα στο δωματιο 25 λεπτα και ουσιαστικα στο δωματιο πρεπει να καθομαι 10 με 15 λεπτα.Την υπηρεσια την ξερω πολυ καλα,ειναι σοβαρη κυρια αλλα δεν ηθελα να πιασω συζητηση και να της εξηγω οτι απο τα 25 λεπτα τα τελευταια πεντε απλα συζηταγαμε προκειμενου να ηρεμησει και λιγο η τζουλια μετα το 6/6 ποσοστο οργασμου που εχει μαζι μου τις εξι τελευταιες φορες σερι,ενα ρεκορ που πιστευω δυσκολα θα καταριφθει.Εν πασει περιπτωση,η παρατηρηση της δεν με θορυβησε αλλα για λογους αρχης της ζητησα να μου δωσει τα χρηματα πισω και να φυγω χωρις να μπω τελικα στο δωματιο,κατι που εγινε
Ακομα δεν το εκοψε το "αθλημα" η Τζουλια ρε....????

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Ρε μαγκες σημερα θελω να γαμησω μια τεραστια κωλαρα Δωστε μου τα φωτα σας Οσες περισσοτερες επιλογες τοσο καλλιτερα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
τραβα το πρωι στην αγκυρας 12β μπλε πορτα στην ολγα..δεν κανει νομιζω πρωκτικο αλλα εχει πλουσια τα ελεη
Τον αυγουστο μου χει πει στρατηγε μου οτι σταματαει

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Ξερει κανενας φηλος που βρησκοντε Φωτηνη απο καλυμνου 36 η Βυκη απο δυδημου η' Μαρηνα απο βεργας εχω ξανα ρωτηση μου εχουν πει κανα δυο που βρησκοντε αλλα οσες φωρες περασα δεν τισ πετηχα.
Αν ξερει καπιος ας βοηθηση, η' αν γνορηζη καμια αλλη που προσφερει rimming

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Πριν απο λιγο περασα απο Διδυμου.8 πανω μια μικρη ξανθια με ροζ ψηλα παπουτσια.8 κατω η Γιανα οπως την αλλη φορα.16Α η Ντιανα ξανθο μιλφ.18 κατω η Σιλβια με φουλ προγραμα :zfuck: και στο 18 πανω ηταν μια σκετος ζουπας μελαχρινη.Στο 20 η τσατσα μιλαγε στο κινητο και με ξεχασε στο σαλονι.Εφυγα χωρις να δω κοπελα  :birdman:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
[size=14pt]Η τάξις απεκαταστάθη ! [/size] :woldman:

Διδύμου 25-Αριστέα και καλά.Ευπαρουσίαστη κορασίς της Αρσακείου.Κότσο τα μαλλιά και οπίσθια για...διδασκαλική βίτσα.Ελεύθερο στοματικό.Ζέστη στο σαλόνι."Αερισμός" με επιτραπέζιο ανεμιστήρα.
Προφέσορα, τα δωμάτια έχουν κλιματιστικό;

Φώκαιας 22 άνω.Οικοδομικές εργασίες συντελούνται καθώς το άνω κατάστημα διαμερίζεται σε δύο υποκαταστήματα με ξεχωριστές εισόδους.Αλβανοί τεχνίτες δούλευαν τόσο στο νέο υποκατάστημα όσο και στο παλαιό όπου έφτιαχναν χτιστό κρεββάτι στο δωμάτιο.
[size=14pt]Εύγε!!!..Οργασμός ανάπτυξης και παραγωγικότητας!!!...Τα μπουρδέλα είναι το εφαλτήριο για μια νέα Ελλάδα!!!...Ελεύθερη!!!...Σοσιαλιστική και Ρου-μουνική!!!
Μόνο έτσι θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος!...Γίναμε που γίναμε το μπουρδέλο της Ευρώπης...[/size]
Παρουσιάσθηκε η Γκαμπριέλα.Καστανή, ισχνή, μικρό βυζί, μέσης εμφάνισης με καρέ κλασικό μαλλί ισομερώς χτενισμένο εκατέρωθεν των παρειών.Δεν χαρακτηρίζεται πιπίνι.
Ανακοίνωση υπηρέτριας:
Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, ισπανικό :grin:, 69, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό αν το έχετε πολύ μικρό.Αν θέλετε πρωκτικό θα μπείτε πρώτα στο δωμάτιο να δει το πουλί σας η κοπέλα και να σας πει.
Γιατί ένα τόσοδα κωλαράκι που έχει η κοπέλα, που να χωρέσει το μεγάλο!"
Τσιμπούκιε, εμπνεύσου...
Προφέσορα, πρόκειται για την Φόλα-Γκαμπριέλα πάσης βάρδιας;
1)Jockerx στο Διδύμου 25 όσες φορές έχω πάει καλοκαίρι θυμάμαι οτι έχω γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.Δεν έχω προσέξει αν έχουν aircondition αλλά και να έχουν δεν τα ανάβουν.Αν ξαναπεράσω πάντως θα σε έχω υπόψιν να σε ενημερώσω.

2)Στο Φώκαιας 22 είχες την τιμή να δεις την Γκαμπριέλα.Μετά απο αυτό που μου έκανε δεν την ξαναπέρνω την συγκεκριμένη.Επιμένει στις σερί βάρδιες απότι βλέπω!!Μακριά για να μην κλαίτε το εικοσάρικο σας!!
Το Φώκαιας 22 το πάνω αν γίνει 2 μπουρδέλα φαντάζομαι οτι θα είναι αρκετά μικρά και στενόχωρα.Η απληστία τους για χρήμα δεν έχει όρια.
3)Παρόλο που δεν το παρέθεσα (βαριέμαι να ξανασβήνω με αυτήν την ζέστη).Στο Φώκαιας 25 όροφος μιλάς για την γριά,κάπως γεμάτη,Ελληνίδα σκατοκαριόλα που ήταν απόγευμα στο κάτω;;
Aν είναι αυτή όταν ξαναπάς πες της οτι γαμιέται με Πακιστάνους για 5 ευρώ!! Είναι αρκετά φαρμακόγλωσσα και αν δεν περνάς σε προσβάλλει άσχημα και μάλιστα τρώς και πόρτα.Την είχα μπινελικώσει άσχημα την παλιοπουτάνα γιατί με είχε προσβάλει οτι και καλά είμαι τεμπέλης και περνάω μόνο για μάτι,δεν έχω χρήματα και περνάω βλέπω και ποτέδεν μπαίνω και πέρνω δουλειά για το σπίτι.Oποιος διαβάζεΜωρή παλιοπουτάνα ελεεινή.Ποια είσαι εσύ που θα με υποβιβάσεις γελοίο υποκείμενο που δουλεύεις ακόμα στα γεράματα τσατσά σε μπουρδέλο;; ;Όποιος διαβάζει  ας διώξει αυτο το σίχαμα απο την αλυσίδα γιατί διώχνει τους πελάτες.Μακράν μία απο τις χειρότερες τσατσάδες σε μπουρδέλο αυτήν την στιγμή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom