Φ71 ισ. η εύα μας παρουσίασε ρουμάνα που τα κανει όλα κλπ κλπ.. η παρουσίαση της πολύ καλή, πολύ καλή ήταν και η λεπτομέρεια που με έκανε να φύγω.. κουτόχορτο δεν μασάμε, εκτός απο αυτά που ακούμε εύα, βλέπουμε κιόλας..
Τι υπέπεσε στην αντίληψή σου, Βασσιλιάνη;
Γνωριζω πλεον οτι με αυτη την κινηση μου εχω επικυρηχθει στην περιοχη της φυλης, ομως εγω θα συνεχισω να επιθεωρω τους οικους και να σας ενημερωνω οποτε μπορω. απλα οι ταχυτατες καταδρομικες μου θα γινουν πιο ταχυτατες και πραγματικα καταδρομικες. Κατι σαν τους πολεμικους ανταποκριτες ενα πραγμα. Καλη σας μερα
Συναγωνιστή, το όνομα "lionaug78" είναι κοινότυπο και αδιάφορο.Σου πρέπει ένα όνομα με ίντριγκα.
Αποκάλυψε στον Αντισθένη οτι είσαι ο
[size=14pt]Επιθεωρητής Πουαρώ [/size]
Θα το αλλάξει
74 αριστερα νατασα,καλο σεξι ξανθο μωρο που ειχα ξαναδει εκει,αν ηταν στην αρχη της βολτας μου θα εμπαινα
Για την νταρντάνα ανοικτομάτα με το ολόσωμο μιλάς.Το ολόσωμο κρύβει φέτες στην κοιλιά.Την είχα γνωρίσει στο Φώκαιας 22 άνω.Δεν ξέρει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.Ξέρει τα απαραίτητα Ελληνικά για να επιβάλει την επίσπευση της συνουσίας.Καλή σφιχτή πίπα και γλύψιμο-ρούφηγμα όρχεων κατά περίπτωση.
Βιαζόταν όμως για να προχωρήσουμε στην κυρίως πράξη.
Σωστό στήσιμο στα τέσσερα χωρίς τα γνωστά πονηρά κόλπα (κόντρα λεκάνη, στράβωμα κωλομερίων, στράβωμα μέσης, στράβωμα κορμού όπως κάνει η Μίλε-Άγκυρας 12 και η Άννα ΠΙΤΣΟΣ) και ωραία θέα κωλομερίων σε αυτή την στάση.Φυσική συμμετοχή με αληθοφανείς φωνασκίες χωρίς ίχνη βιασύνης από μέρους της από την στιγμή που αρχίσαμε την κύρια πράξη.Η εκσπερμάτωση ήταν θριαμβευτική και αλαλάζουσα.
Σήμερα το πρωί:
Φώκαιας 27 υπόγειο-η ξινή υποκριτικά ευγενική τσατσά της Μπάρμπορας.
Φώκαιας 25 άνω-"Τσέχα η κοπελιά, καινούργια" είπε η βραδυνή ξανθιά τσατσόγρια του 25κάτω.
Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.Κουφόβραση.Αποχώρηση πριν βγει η κοπελιά.
Φώκαιας 22 άνω-Κατερινάκι.Κλιματιστικό στο σαλόνι κλειστό.
[size=14pt]Φυλής 84 κάτω-ΜΑΚΡΥΑΑΑ!!!! Μαύρο στο ξεπετοκαλυβόσπιτο με την αγενέστατη Ελληνίδα σκατοκαργιόλα τσατσόγρια με τα κοκκάλινα γυαλιά.[/size]
Φυλής 84 1ος-1ον.Αλέξια με την καλτσοδέτα άνευ καλτσοδέτας.
[size=14pt]2ον.Αλίνα=Αννίτα-άσε μας ρε...ΦΟΛΑ:[/size]
Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.Τα κλιματιστικά στα δωμάτια πρέπει να ήταν αναμμένα.
Φυλής 86 άνω-Ξένια η γνωστή καστανόξανθη της αλυσίδας.
Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-
Αλεξάνδρα το τσουνάμι απάτης.
Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό
Φυλής 136-Η Μιχαέλα επιστρέφει μέσα στην εβδομάδα.Στην θέση της
η ξεπετατζού 8-10λέπτου Άνκα από Φυλής 109κάτω.Χρονοδιακόπτης στα 10 λεπτά.
Συνεννοείται με την τσατσά η οποία κτυπά την πόρτα και την φωνάζει στα 10 λεπτά.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα ανακοινώθηκε.Η γνωστή καστανή πιπινοειδής.
Φυλής 134 ισόγειο-Τζένη η αθίγγανη.Προς αποφυγήν.Κλιματιστικά κλειστά και στο σαλόνι και στα δωμάτια.
Αγ.Πέτρου 7-Άννα=Μαρία η γυρολόγος.Η καστανή λεπτή με ελεύθερο στοματικό.Το οποίο δεν ανακοινώθηκε.Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.
Ρεμούνδου 21 κάτω-Ντόρα από Φώκαιας 17 άνω.Πλήρης υπηρεσιών.Κλιματιστικό κλειστό.
Ρεμούνδου 20-Λένα είπε η υπηρέτρια.Η γνωστή παλαιά.