Ενημερωση τωρα από φυλης
54α λαουρα,αρκετα ψιλη κοπελα κανονικου σωματος,καστανοξανθη με κοντο καρε μαλλι και μετριο προσωπο,την εχω ξαναδει
54β ντενισα,τ ωραιο ψηλο ξανθο μωρο,ηταν και ενας γερακος μαζι μου στο σαλονι,αμαρτια και αδικο να μπαινε στο δωματιο με αυτό τον αγγελο που ωστοσο εχει ένα μειονεκτημα,της λειπει ο ερωτισμος,απαραιτητο συστατικο για την επιτυχια
66α σουζι,προφανως η ξανθια τσεχα
66δ μανταλενα,το μελαμψο κοριτσι που είναι ελαχιστα πανω από τη κατηγορια των κοντοπουτανων
80 λαουρα,το ψιλολιγνο μελαγχροινο κοριτσι από το 54α
59 κατω σορενα
65α καρμεν,το μινιον κοντοπουτανο
65β η μιρελα με το πρωκτικο,πολύ σεξι μωρο,απορω πως δεν εχω δει ακομη κριτικη της εκτος αν κανω λαθος
69β αλινα,ωραιο σωμα ,σημερα μου βγαλε τα ματια στο σαλονι,την εχω παρει μια φορα ,καλη
71α η μαρια με το πρωκτικο από τα 67 και 80
71β λαουρα,το λεπτο μελαγχροινο από μονης προδρομου,πολύ καλο σωματακι
74 αριστερα νατασα,καλο σεξι ξανθο μωρο που ειχα ξαναδει εκει,αν ηταν στην αρχη της βολτας μου θα εμπαινα
92 α υπογειο,δυο κοριτσια,η νατασα για την οποια εχω γραψει κριτικη στη φωκαιας 19 και η ουανα,το πιο σεξι και δυνατο μωρο που ειδα σημερα,πηγα να βγαλω το εικοσαρικο αλλα λιγο τα δωματια που δε χωρας να κινηθεις,λιγο ο υπηρετης που μου ειπε ότι για προκαταρκτικα δεν θα εχω ελευθερια κινησεων., δεν μπηκα τελικα,νομιζω παντως ότι αν τη ξαναδω θα το επιχειρησω,μου αρεσε πολύ γιατι μου θυμιζε και μια γκομενα μου,βεβαια αυτή(η ουνα) ηταν ακομη καλυτερη
Μονης προδρομου υπογειο αντρεα ωραια καστανη κοπελα,ενδιαφερουσα ,διχως όμως να εντυπωσιαζει
109α μονικα ξανθια μετριας εμφανισης κοπελα
134 τζεσικα
134α το μινιον κοντοπουτανο η κατερινα
134β υπογειο παολα
136 βικτωρια ξανθια συμπαθητικη αλλα όχι κατι το ιδιαιτερο
Διδυμου 8β κατερινα,προφανως από αγ μελετιου
Φωκαιας
17α μαλλον η αναστασια από φυλης 71α,μελαγχροινη σγουρομαλλα mlf ελαφρως χαμηλοκωλα με χαλαρο αλλα αξιοπρεπες σωμα
17β η μονικα,ξανθια ψιλη κοπελα ,υπαρχει κριτικη μου όταν ηταν στο 80,πολύ καλη
19 αννα η ψιλη κοπελα που εγραψα κριτικη προσφατα στη φυλης 65β,πιο περιποιημενη και πραγματικα πολύ ψιλη,εντυπωσιακη παρουσια τελικα καλα εκανα και τη δοκιμασα
25α η μελαγχροινη αντριαννα με το πρωκτικο και τη παρτουζα στο προγραμμα
27 υπογειο ΑΝΝΑ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ,το γραφω με κεφαλαια γιατι καποιος συναγωνιστης την εψαχνε