Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (21 μέλη και 151 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αναναδες μανγκο ακτινιδιο και αλλα φρουτα αν δεν τα εχεις δοκιμασει χανεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Υποθέτω ότι πρέπει να κάνει κάτι το "διαφορετικό" ή κάτι γνωστό αλλά με διαφορά "στήθους" από τις άλλες τάνες.

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα το πρωί στο 65 κατω ηταν η χριστίνα.Μου ορμηξε και αρχισε να με γλύφει στ αυτιά και να με φιλαει.Καλη φαση.Μετα πιπα πισωκολλητο.Οντως ελεγε διαφορα πουτσα, χυσε με κλπ.Μπηκα κατευθειαν 65 Β και καταθεσα καθως δεν ειχα χρονο.
Η Αλεξάνδρα που ειναι?Δε θα δούλευε 65 κατω αυτή τη βδομαδα όπως ειπε και καποιος συναγωνιστής προηγουμένως?

Επισκέπτης
Σημερα το πρωί στο 65 κατω ηταν η χριστίνα.Μου ορμηξε και αρχισε να με γλύφει στ αυτιά και να με φιλαει.Καλη φαση.Μετα πιπα πισωκολλητο.Οντως ελεγε διαφορα πουτσα, χυσε με κλπ.Μπηκα κατευθειαν 65 Β και καταθεσα καθως δεν ειχα χρονο.

Κι εγώ έτσι κάνω... αν μπω στο 65 και είναι το Χριστινάκι, δεν μπαίνω στον κόπο να πάω αλλού.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Στο Φ71 κατω σημερα μεσημέρι παροθσιάστικε μια σαν αννούλα που καμοια σχεση δεν εχει με την άννα την καλή. την δοκίμασα αλλα απατη μεγάλη. φυσιογνομικά μοιάζει αλλα προσοχή άλλη ειναι που πλασάρετε σαν άννα.

Επισκέπτης
Στο Φ71 κατω σημερα μεσημέρι παροθσιάστικε μια σαν αννούλα που καμοια σχεση δεν εχει με την άννα την καλή. την δοκίμασα αλλα απατη μεγάλη. φυσιογνομικά μοιάζει αλλα προσοχή άλλη ειναι που πλασάρετε σαν άννα.

Η Άννα δουλεύει πάντα μετά τις 5.00 μμ

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
τελικά από ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι καινούργιο καλό. όλο για τα ίδια και τα ίδια σπίτια είναι τα thred και για τις ίδιες .... κοπέλες.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Χθεσινή μεσημεριανή επίσκεψη στο κατάστημα της Περγάμου και Αχαρνών (δεν θυμάμαι νούμερο - ένα είναι εκεί). Η κοπέλα καινούργια όπως είπε η τσατσά, όχι ιδιαίτερης ομορφιάς, ξανθιά και επειδή κάτι με χάλαγε στην φάτσα της είπα να περάσω μήπως και κάνει καλή πίπα κλπ. Μάπα τελικά το καρπούζικαι το χειρότερο ήταν η άσχημη μυρωδιά που έβγαινε από μ... της. Τα παράτησα κι έφυγα.

Επισκέπτης
ξερει κανεις τι ωρα δουλευει η μιλενα φυλης 71β?

Επισκέπτης
Σήμερα κατά τις 19:00, επίσκεψη στην Φυλής. Και... που αλλού? Μα στο Χριστινάκι στο 65 το κάτω. Είναι φοβερή ρε σεις!

Μέσα στο κέφι, με κάτι κόκκινα εσώρουχα-κάβλα και το μουνάκι της πρέπει να το είχε ξυρίσει πριν μερικές ώρες... ΟΛΟ!!! Μου ήρθε να της το γλύψω (κάτι που φυσικά δεν έκανα!!!).

Τσιμπούκι αθάνατο όμως, μετά από πάνω με πλάτη προς εμένα να "ιππεύει" το ατίθασο "άτι" μου, και μετά πισωκολλητό ΑΛΛΑ... μια στάση που είχα καιρό να κάνω: το ένα της πόδι να το έχει φέρει μπροστά και να πατάει στο κρεβάτι... δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός... Στα 4 αλλά όχι και με τα δύο γόνατα. Ε... δεν νομίζω να άντεξα πάνω από 5λεπτο. Κι αυτή να λέει όλα αυτά τα πρόστυχα "θέλω πούτσα", "έτσι στο μουνάκι μου", "χύσε με κάβλα", "σε θέλω όλο μέσα στο μουνάκι μου"... της τα πέταξα κι εγώ κι ηρέμησε! Κι αυτή κι εγώ!

Άλλο ένα 9 στα 10 πάλι από μένα. Να 'ναι καλά το Χριστινάκι μας να περνάμε καλά μαζί της.
ευχαριστιθικες πιτσιλισμα καυλαιρι μου!!!!!!!χεχε!!!!
ναι οντος το εν λογο πορνιδιο ειναι φοτια και λαβα!!!σιμφονο με τον δικαστι λιομα!!!

Επισκέπτης
Ναι και δεν με χάλασε καθόλου!!
Στο πισωκολλητό έκανε κάτι κουνηματάκια, μούρλια!!!!
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως οι τρανς μιλάνε πιο βρώμικα σε σχέση με τις αληθινές γυναίκες!!
μαλλον απο οτι καταλαβα λες για τιν κελλι....ξανθια με τατου καπου στι μεσι αν θιμαμαι καλα...
το πιο καυλιαρικο τρανσακι σε πουταναδικο....
το ξεβρακοκεφαλο τρανς μου ειχε ξιταρι τι πουτσα απο καυλα!
τι ιδονι ιταν αυτι.,..εχι ενα κορμι φοτια ι καριολα!

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με την Αλεξανδρα(65Β) τι γινεται? Που βρισκεται?

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
για τους λατρεις της ντενιζ επιστροφη ρεμουνδου ολη μερα με προσθηκη σιλικονης παρακαλω και τα υπολοιπα νομιζω χιλιοειπωμενα.-

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μαλλον απο οτι καταλαβα λες για τιν κελλι....ξανθια με τατου καπου στι μεσι αν θιμαμαι καλα...
το πιο καυλιαρικο τρανσακι σε πουταναδικο....
το ξεβρακοκεφαλο τρανς μου ειχε ξιταρι τι πουτσα απο καυλα!
τι ιδονι ιταν αυτι.,..εχι ενα κορμι φοτια ι καριολα!

Άρχοντα... την ξανάπαιρνα χαλαράαααα.....;)
Στο πισωκολλητό, είχε πάρει θέση κάπως λοξά και κοίταζε τον πλαινό καθρέπτη με τελείως καυλιάρικο βλέμμα περιμένοντας το "υγρό πυρ" μου...:)!! ΚΑΥΛΑ!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
για τους λατρεις της ντενιζ επιστροφη ρεμουνδου ολη μερα με προσθηκη σιλικονης παρακαλω και τα υπολοιπα νομιζω χιλιοειπωμενα.-
Εγινε ''μαρουλατο''το μουνι ή σαλατα χωριατικη?Βραδυνη εξορμηση προβλεπω γι`αποψε...

spiran6969

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δουλευει κανένα μαγαζάκι όλο το βράδυ????

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Επισκεψη στο Μεταξουργειο κατα τις 02:45 αποψε

Πρωτο σπιτακι Κεραμεικου 13α μπας και πετυχω το μικροκαμωμενο Ρουμανακι Λολα-ηταν αρρωστη ειπε η υπηρεσια και τη θεση της κατειχε ενα κοριτσακι με υφακι και μπαζακι πανω απ`ολα
Κολλητα στο διπλα 13 και εκει το μπαζο που εμφανιστηκε στο σαλονι με τσατσο εναν τυπα σε στυλ νταλικερη με χαιτη μαλλι `80ς και σκυλαδικο στο φουλ-Απαραδεκτη τσιγγανοπουτανα και εκει

Διπλα στο 15α ανεβαινω μηπως και εφεραν καμια γκομενα που εστω να βλεπεται
Ο τσατσος μου παρουσιασε ενα πιτσιρικι Ρουμανα,την Ελενα,και με 15€ τιμη εκκινησης-Σκεφτομαι ''γιατι οχι''στην τελικη αν ειναι μουφα στα @@ μου
Το δωματιο αρκετα μεγαλο σε στυλ ξενοδοχειου αλλα οι καποτες στο πατωμα και τα ψωλοχυμενα σεντονια με αναγκασαν να περιμενω στο ορθιο την ταναπου η οποια διαμαρτυροταν στον τσατσο οτι θελει αυξηση 5€
Να μην τα πολυλογω,ερχεται,συστηνομαστε,απο ενα χωριο 3 ωρες απο Βουκουρεστι ειναι,με πιπωνει και μετα σε ενα κλασικο πισωκολλητο
Εκσπερματωση στα βυζια της(παλι καλα που το δεχοταν)
Δεν θα την ξανατιμησω
Αυτα για αποψε
Καλα βολια συνμπουρδελιαρηδες

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πες καμια περιγραφη της ρουμανας ρε χιστι !

σου πηρε πιπα ορθιος ;

theovasilis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες το χριστινακι στην φυλης 65 τι ωρες δουλευει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom